+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 30 1 2 3 11 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/600

Tema: neredi, riots, sukobi

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4

neredi, riots, sukobi

http://www.vecernji.hr/vijesti/napad...-clanak-227995

http://www.jutarnji.hr/dinamo---paok...jacima/911494/

inače, suprotno novinskim nagađanjima treba znati da balkanski klubovi imaju dugu tradiciju prošvercavanja navijača pod prijatelje kluba.

Meni ne bi smetalo da je tko razbio prijatelje kluba, kad je dinamo bio u španjolskoj
    Npr. robijaša tarika, atomca bešlagića, i pravednika među narodima maminja.

Evo opet objave rata navijačima, sad će past i sanader i svi lopovi u drugi plan.
    Neprijatelj broj 1 će bit navijači!

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Citiraj Prvotno napisano od HVO-110 Vidi poruku
    Meni ne bi smetalo da je tko razbio prijatelje kluba, kad je dinamo bio u španjolskoj
    Npr. robijaša tarika, atomca bešlagića, i pravednika među narodima maminja.

Evo opet objave rata navijačima, sad će past i sanader i svi lopovi u drugi plan.
    Neprijatelj broj 1 će bit navijači!
    he he pravo zboriš. zamisli scene kako ih degeneče

Bilo bi nemojte nas mi smo vam multikulti, za vas navijamo...

Nego ima li kakvih informacija s terena?
    Jel bilo šta ozbiljne ekipe među grcima? možda koji brat po pravoslavlju?

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Bilo bi nemojte nas mi smo vam multikulti, za vas navijamo...

Nego ima li kakvih informacija s terena?
    Jel bilo šta ozbiljne ekipe među grcima? možda koji brat po pravoslavlju?
    nema informacija, a poznajući kako to ide nakon što dođe do belaja, ni ne želim da mi se itko javlja i priča i komentira, spominje imena, telefonira.......
    ko je bio nek zasad zna.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    http://www.jutarnji.hr/ekskluzivni-v...paok-a/911585/

kakav je ono krele s početka snimke.......
    s upaljenom bakljom ko da je na tribini i to 50 metara od busa

Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    http://www.jutarnji.hr/ekskluzivni-v...paok-a/911585/

kakav je ono krele s početka snimke.......
    s upaljenom bakljom ko da je na tribini i to 50 metara od busa
    KOji je ovo k i kakvi su ovo manijaci? Zar je miguće da je ovo napravljeno da bi se dobilo na navijačkom ugledu?
    Kako ovo objašnjavaš psihiloški i sociološki?

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Citiraj Prvotno napisano od zaba1111 Vidi poruku
    KOji je ovo k i kakvi su ovo manijaci? Zar je miguće da je ovo napravljeno da bi se dobilo na navijačkom ugledu?
    Kako ovo objašnjavaš psihiloški i sociološki?

šta fali? to se tako radi. to rade i oni. to rade svi.

a zipa ovo: http://crosport.info/ekskluzivno-nap...ali-i-grobari/

balkanski klubovi su, kako rekoh prvaci u švercanju navijača pod simpatizere i vođenju sa samim klubom na gostovanja.
    to je radio i dinamo
    http://crosport.info/unatoc-zabrani-...tislo-u-solun/ a ekipa koja je otišla je već u više navrata koristila klupski prijevoz za gostovanja

ja se kladim da je među ovima što su bježali van iz busa namanje 20 ak pravih navijača
    Posljednje uređivanje od caporegime : 14-12-2010 at 23:09

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    http://www.juznifront.net/jfforum/vi...asc&start=1455

a imamo i kandidate za posjetu maksimiru s one strane drine.
    doduše, ne kao navijača nego kao pritajenih gledatelja ali ipak.

Eto ne fali ništa, to na snimci je baš zanimljivo, a svi su i preživjeli!

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Citiraj Prvotno napisano od zaba1111 Vidi poruku
    Eto ne fali ništa, to na snimci je baš zanimljivo, a svi su i preživjeli!
    jebiga. bit će valjda više sreće drugi put.

nema informacija, a poznajući kako to ide nakon što dođe do belaja, ni ne želim da mi se itko javlja i priča i komentira, spominje imena, telefonira.......
    ko je bio nek zasad zna.

Ma jasno...
    Nisam se baš najbolje izrazio.
    Kad sam jutros novine uzeo u ruke, iz njih ranjeni grci ispadaju.
    Kolika se samo pažnja u našim novinama i medijima tome pridaje, to je strašno.
    Već vidim naše političare, neće nas navijači zaustaviti na putu prema EU...
    Kao da se takve stvari svako malo ne dešavaju diljem europe.

Kad sam jutros novine uzeo u ruke, iz njih ranjeni grci ispadaju.

Jedan tekst kolumnista kojeg redovito čitam.

http://hrsvijet.net/index.php?option...mne&Itemid=155

Ovaj napad došao kao kec na desetku.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4

Sjajno, zamislio sam scenu kod ulaza u onu kafanu kod Maksimira i kako vrtimo nun cakama a vi nas gadjate zvezdicama. Kakvo ludilo. Salu na stranu ali jebena orudja, nema potrebe za tim sranjima.

Mislim da je ovo medijska priprema za novi Zakon o navijačima.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Citiraj Prvotno napisano od unchained Vidi poruku
    Sjajno, zamislio sam scenu kod ulaza u onu kafanu kod Maksimira i kako vrtimo nun cakama a vi nas gadjate zvezdicama. Kakvo ludilo. Salu na stranu ali jebena orudja, nema potrebe za tim sranjima.
    ja sam se uvijek zalaga isključivo čistu šoru. šake zakon.
    al, moraš priznati da nje ovo loše imati krajnjem slučaju. više za slučaj da t ineka ekipa uleti u škarice na cesti pa ti još izađu van, ili kad kupuješ sendvič u sitne noćne sate, a čopor klošara žica i gnjavi.
    za navijačku šoru su šake uvijek bile ono što i obilježava tu vrstu sukoba.
    meni je to uvijek bilo više kao neko natjecanje ko je tu trenutno jači, a ne unakazit čovjake, samog, na pod.....

Naravno, par puta mi se desilo da primim puno vise udaraca nego sto sam mogao da dam a dva puta sam zavrsio na podu i oba puta me bukvalno niko vise nije ni dirnuo. Prvi put sam popio stanglu pa i nisam znao za sebe ali drugi put sam popio patos jer sam ostao malo odvojen od mojih pa su me bas dobro napunila dvojica ali onog trenutka kada sam nisam mogao vise da se branim pao sam ali me nisu dalje dirali. Zao mi je sto nema snimaka bas tuca sa vama bukvalno na ruke, i ona 1986te i 1987me. Ona na stajgi u Bg 1988me je pocela gadjanjem flasama i kamenjem od strane nekih nasih klinaca a tek posle toga je bilo kako treba ali je i kratko trajalo. Inace je meni ta 1988ma bila mozda i najjaca godina huliganstva, peglali se na stanicu u maju, bio manji fight nas par sa vasih par ispred severa JNA, posle utakmice smo nas bas dosta blokirali sever pa panduri udarili na nas konjima a vasi na terasi ispod tribina-mocna scena je bila, pa mi isli u Split Hajduku u avgustu (bila vasa ekipa a naleteo na njih kod Starog placa), 7 dana kasnije nam bas vi gostovali pa su me uhitili kod severa a ispalo je bezveze, pao sam za glupost a sve zbog verbalne 'komunikacije'. Sa stajge sam se vratio u kraj jer su kod mene bile one velike motke za barjake pa sam ih sa par klinaca furao do baste a prilikom prolaska pored spomenika kod severa (kako ste voleli taj spomenik) prepoznali su me 'poznanici' i poceli da dobacuju kako ce da urade to i to pa sam im uzvracao istom merom. Klinci su bili bas klinci tada a cim su vasi ustali i kao krenuli ka meni odmah me je brkati pub capio i popih pad nicim izazvan. Najgore je bilo sto klinci nisu znali sta i gde sa motkama ali su se nekako snasli i bez mene. Samo oni entuzijasti sto su kao mi lapali te motke po raznoraznim stovaristima i gradjevinama znaju koje su to tada bile avanture.
    Samo tada vas je doslo dosta manje nego u maju (bila je sezona godisnjih pa su obicno tada bila malo slabija brojka gostovanja kod svih grupa) a panduri nam nisu dali taj put ni da pridjemo blize, bilo nas je dosta a dosli su bili svi jer smo vas bili podcenili u maju. Moja ekipa i jos par ne ali ovi ostali se nisu bili tada pojavili pa im je bio bedak tako da se bilo sakupilo i kuso i repato sto bi mi u Srbiji rekli.
    Posljednje uređivanje od unchained : 14-01-2011 at 22:17

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    blaženi vlakovi.
    danas s mobitelima i s autima kad si i mobilniji i lakše dostupan za dogovor nema takvih zgoda.
    prije je bilo do jaja, onaj tren kad se odvojiš od matične stanice ti si na terenu i avantura počinje.
    kad dođeš u gostujući grad svaki sekund ti je napet, nije samo stvaru protivniku, nego problem je sve počev od nabave hrane i pića, preko kamuflaže (osim ako se ne radi o puno većoj skupini koja daje do znanja da želi biti primijećena) pa sve do protivničkih navijača. sve dok ne dođeš kući, nipta nije gotovo.
    u autu pak, može do hoćeš i kad hoćeš, pa i izvući se iako je nemogućnost izvlačenja također neka posebna draž zbog koje i ideš.
    doduše, sačekuše na parkiralištima su pojave ali to mi više liči na diverzantsko odrađivanje.
    jebeš sve kad nema ekipe na nogama koja na nogama ide.
    i koja osim nogu i ruku nima ništa više osim eventualno po putu na brzinu skupljenoe opreme

Kada si vec spomenuo 'gvozdenog konja', odlazak u Mostar na Celtic 13.9.1989.
    Ja sam na vratima a vidi mi se samo velika glava kroz stub, kada je voz krenuo kao nismo hteli da pustimo ove napolju da udju ali su upali 'filmski'. Kocili smo kompoziciju x puta pa smo jedva stigli na kraju prvog poluvremena...
    Posljednje uređivanje od unchained : 16-01-2011 at 01:17

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove