+ Odgovori na temu
Stranica 23 od 23 PrviPrvi ... 13 21 22 23
Prikaz rezultata str. 441/457

Tema: Životinje svijeta

Grunf na izlasku iz kafane

...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...

Grunf i Puntar u borbi za titulu Mistera foruma

Iz zagrebačkog zoo:

I solemnly swear that I am up to no good

Ribili, jesi ti ovo slikala? Nedavno sam bila u ZOO, ali taman su nadograđivali jedan dio pa se nije sve moglo vidjeti. Lijep je ZOO, ali ne bi bilo loše da je malo veći i raznovrsniji.

Super ugledni član teenager avatar
    Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    I ja sam isto bijo nedavno, došo vidit vuka, da ga znam pripoznat ako ga sritnem po šumama naše Države, iako ga je Ljube Mišević lipo opisala u ovom videu:

Al barem sam merkanta vidijo...

Mogo bi se sutra zaletit ako bude lipo vrime, prije tjedan dva su završili radovi...
    Razvij mi se trobojnice mila,
    dosta si mi u potaji bila!

ajde reko, šta je najluđa je

Citiraj Prvotno napisano od pdv Vidi poruku
    Ribili, jesi ti ovo slikala? Nedavno sam bila u ZOO, ali taman su nadograđivali jedan dio pa se nije sve moglo vidjeti. Lijep je ZOO, ali ne bi bilo loše da je malo veći i raznovrsniji.
    I nisi se javila, vraćanje za Du?

A tamo vodiš na temi pastvu....ccccccc
    "Al' nisam kadar švindlati, za sobom skele paliti, da silom steknem nekog kom ću faliti"...

Citiraj Prvotno napisano od pdv Vidi poruku
    Tako znači, skitaš se po Zagrebu, a ne bi se javila da odemo na kavu!

Jesam, ja sam slikala, ali to su malo starije fotke, još prije Madrida, nisu sad nedavne.. Znam da su nešto uređivali, i da je to gotovo, sad je bilo prije tjedan-dva otvorenje i opet se može vidjeti sve životinje. Inače kad sam već kod Madrida , tamo ima dva zoološka vrta, Zoo-Aquarium i Faunia, ja nisam bila u Fauniji, išla sam u onaj prvi jer ima pande i dupine.. i zbilja je prekrasan, na 20 hektara, sve sa šetnicama, klupicama, potočićima i jezercima, restorane i kafiće za sjesti i jesti (jer tamo se ide na cijeli dan), ima predstave sa životinjama, može se slikati sa nekim životinjama, dupinom, žirafom, egzotičnim pticama, tuljanom itd.. životinje sve imaju velike i udobne nastambe, zbilja je super.. Po meni bi zagrebački zoo trebalo premjestiti negdje da nije ovako u skoro pa centru grada, gdje je bučno i skučeno, nemaju se gdje širiti više, tako da slonove npr. možemo zaboraviti da ćemo više ikad imati, jer sve nove nastambe moraju biti po EU standardima, a za takvu novu nastambu nema mjesta. Negdje uz rub grada gdje bi mogli imati dovoljno veliko zemljište, valjda bi grad Zagreb mogao iskopati tako nešto u svom vlasništvu, možda bi se moglo dobiti i nešto sredstava iz EU fondova.. pa da se napravi jedan takav pravi zoo, koji bi bio i turistička atrakcija. Zoo u Madridu je uvijek dobro posjećen, a prosječna ulaznica je oko 20-ak eura.
    I solemnly swear that I am up to no good

Citiraj Prvotno napisano od moonlight Vidi poruku
    I nisi se javila, vraćanje za Du?

A tamo vodiš na temi pastvu....ccccccc
    Citiraj Prvotno napisano od zlatna ribica Vidi poruku
    Tako znači, skitaš se po Zagrebu, a ne bi se javila da odemo na kavu!

Jesam, ja sam slikala, ali to su malo starije fotke, još prije Madrida, nisu sad nedavne.. Znam da su nešto uređivali, i da je to gotovo, sad je bilo prije tjedan-dva otvorenje i opet se može vidjeti sve životinje. Inače kad sam već kod Madrida , tamo ima dva zoološka vrta, Zoo-Aquarium i Faunia, ja nisam bila u Fauniji, išla sam u onaj prvi jer ima pande i dupine.. i zbilja je prekrasan, na 20 hektara, sve sa šetnicama, klupicama, potočićima i jezercima, restorane i kafiće za sjesti i jesti (jer tamo se ide na cijeli dan), ima predstave sa životinjama, može se slikati sa nekim životinjama, dupinom, žirafom, egzotičnim pticama, tuljanom itd.. životinje sve imaju velike i udobne nastambe, zbilja je super.. Po meni bi zagrebački zoo trebalo premjestiti negdje da nije ovako u skoro pa centru grada, gdje je bučno i skučeno, nemaju se gdje širiti više, tako da slonove npr. možemo zaboraviti da ćemo više ikad imati, jer sve nove nastambe moraju biti po EU standardima, a za takvu novu nastambu nema mjesta. Negdje uz rub grada gdje bi mogli imati dovoljno veliko zemljište, valjda bi grad Zagreb mogao iskopati tako nešto u svom vlasništvu, možda bi se moglo dobiti i nešto sredstava iz EU fondova.. pa da se napravi jedan takav pravi zoo, koji bi bio i turistička atrakcija. Zoo u Madridu je uvijek dobro posjećen, a prosječna ulaznica je oko 20-ak eura.
    Jako kratko sam bila. Uvijek u ZG nekako brzinski dođem, ali se nadam da bi sljedeći put mogli nešto smisliti. Npr. možemo skupa hraniti patke po onoj lokvi isprid ZOO-a

Ma ja........
    "Al' nisam kadar švindlati, za sobom skele paliti, da silom steknem nekog kom ću faliti"...

a, čuj...tak je kak je

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016

Datum registracije
    Sep 2016

Datum registracije
    Sep 2016

Spavanac
    Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Posljednje uređivanje od Yaya : 06-06-2019 at 21:42

Pirenejski ris, jedna od najugroženijih životinjskih vrsta današnjice. S obzirom na to da mu se broj zadnjih desetljeća znatno smanjio, španjolski i ini svjetski stručnjaci rade na njegovu opstanku.
    https://youtu.be/YamcM6dc-OQ

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove