Grunf na izlasku iz kafane
![]()
Grunf na izlasku iz kafane
![]()
...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...
Grunf i Puntar u borbi za titulu Mistera foruma
![]()
Iz zagrebačkog zoo:
![]()
I solemnly swear that I am up to no good
Ribili, jesi ti ovo slikala? Nedavno sam bila u ZOO, ali taman su nadograđivali jedan dio pa se nije sve moglo vidjeti. Lijep je ZOO, ali ne bi bilo loše da je malo veći i raznovrsniji.
I ja sam isto bijo nedavno, došo vidit vuka, da ga znam pripoznat ako ga sritnem po šumama naše Države, iako ga je Ljube Mišević lipo opisala u ovom videu:
Al barem sam merkanta vidijo...
Mogo bi se sutra zaletit ako bude lipo vrime, prije tjedan dva su završili radovi...
Razvij mi se trobojnice mila,
dosta si mi u potaji bila!
ajde reko, šta jenajluđa je
![]()
Tako znači, skitaš se po Zagrebu, a ne bi se javila da odemo na kavu!
Jesam, ja sam slikala, ali to su malo starije fotke, još prije Madrida, nisu sad nedavne.. Znam da su nešto uređivali, i da je to gotovo, sad je bilo prije tjedan-dva otvorenje i opet se može vidjeti sve životinje. Inače kad sam već kod Madrida, tamo ima dva zoološka vrta, Zoo-Aquarium i Faunia, ja nisam bila u Fauniji, išla sam u onaj prvi jer ima pande i dupine.. i zbilja je prekrasan, na 20 hektara, sve sa šetnicama, klupicama, potočićima i jezercima, restorane i kafiće za sjesti i jesti (jer tamo se ide na cijeli dan), ima predstave sa životinjama, može se slikati sa nekim životinjama, dupinom, žirafom, egzotičnim pticama, tuljanom itd.. životinje sve imaju velike i udobne nastambe, zbilja je super.. Po meni bi zagrebački zoo trebalo premjestiti negdje da nije ovako u skoro pa centru grada, gdje je bučno i skučeno, nemaju se gdje širiti više, tako da slonove npr. možemo zaboraviti da ćemo više ikad imati, jer sve nove nastambe moraju biti po EU standardima, a za takvu novu nastambu nema mjesta. Negdje uz rub grada gdje bi mogli imati dovoljno veliko zemljište, valjda bi grad Zagreb mogao iskopati tako nešto u svom vlasništvu, možda bi se moglo dobiti i nešto sredstava iz EU fondova.. pa da se napravi jedan takav pravi zoo, koji bi bio i turistička atrakcija. Zoo u Madridu je uvijek dobro posjećen, a prosječna ulaznica je oko 20-ak eura.
I solemnly swear that I am up to no good
Ma ja........
"Al' nisam kadar švindlati, za sobom skele paliti, da silom steknem nekog kom ću faliti"...
a, čuj...tak je kak je![]()
Spavanac![]()
Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Predivna snimka.
Iz zagrebačkog zoo
https://images.app.goo.gl/CCQGcbkbF6eAEfWF9
Posljednje uređivanje od Yaya : 06-06-2019 at 21:42
Pirenejski ris, jedna od najugroženijih životinjskih vrsta današnjice. S obzirom na to da mu se broj zadnjih desetljeća znatno smanjio, španjolski i ini svjetski stručnjaci rade na njegovu opstanku.
https://youtu.be/YamcM6dc-OQ