+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 5 6 7
Prikaz rezultata str. 121/126

Tema: Livno, Kupres, Tomislavgrad (Završje)

Bravo za ovu županiju,čim nema d0ragančetovih partizana : https://www.jabuka.tv/uvodi-se-produ...odrucju-hbz-a/

Citiraj Prvotno napisano od Galjego Vidi poruku
    Bravo za ovu županiju,čim nema d0ragančetovih partizana : https://www.jabuka.tv/uvodi-se-produ...odrucju-hbz-a/
    Bravo.
    Čim nema Bakirovih partizana i Dodikovih dupelizaca i obdaništa i dnevni boravci ma uopće sve u Herceg-Bosni cvjeta.

Skupljam monografije nogometnih/fudbalskih klubova iz BiH, iz Livna mi nedostaje knjiga Muharema Španje - 80 godina NK Troglav Livno a koja je izdata 2001 godine. Ako neko zna gdje bi se mogla kupiti bio bih zahvalan na informaciji jer je nisam nigdje vidio da se prodaje pa ni sliku naslovnice. Knjigu o 50 godina Troglava imam.

Prva Sveta pričest u Tomislavgradu

Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Čini mi se da ima dosta dice. Dobro je da su hrvatski krajevi u BIH ekonomski razvijeni, jer što su razvijeniji manji će biti odljev stanovništva. Lipo je viditi da ima dice, dok njih ima ima i budućnosti.

Pojavio se novi trend doseljavanja njemačkih obitelji u HB županiju.

Još dvije obitelji s djecom u obližnje Prisoje. Pa to je fantastično ako se nastavi. Koliko ima tradicionalnih njemačkih obitelji kojima je puna kapa njemačkog leftardizma.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-06-2022 at 22:43
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove