Prvotno napisano od
zaba1111
E da, tako je to! Nekoliko sam puta spominjao da se politiku trebaju moderirati stručnjaci i politički instituti zaduženi za stručno i znastveno proučavanje i definiranje nacionaklnih interesa.
To pojedinac, a ni 4-5 odabranih nije u stanju i zato se kod nas vodi dnevna politika čiji je krajnji domet ostanak na vlasti.
Saborski zastupnici generalno nemaju pojma ni očemu, koliko sam puta, kao neekonomist koji se ekonomijom donekle privatno bavi,osta zaprepašten kakve se gluposti pričaju po otvorenom i ostalim emisijama.
Snader ih je opčinio jer su mu se svi po nalogu klanjali, od medija do veleposlanika, i zato su oni njegove izdajničke poteze pravdali tako što smo mi kao mali, ne znamo mi kako je vani, mi smo slabi, tako se mora, da ti vidiš šta NY..., daljnji problem su klimači glavom na sve strane, stekao sam dojam da sam ja jedini "u selu" koji je konstruktivno proturiječio IB , na što se iznenadio, ali je ubrzo to dobro prihvatio.
Dakle nemamo ljudi ni na jednom polju, a da bi ih bilo potrebno ih je obrazovanje i odgojem stvoriti.