"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Eno ona droljetina u poruci Lovrenu u bijesnom izljevu neznanja i ludila govori da Hrvati iz Hrvatske ne žele pjevati ustašofilne pjesme.
Grunf, Gelsey, Picaferaj, 1981, phily, Puntar jel istina. Jel vam.postala glasnogovornica
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
Meni taj Lovren i Brozović pare tipične seljačine koje miksaju Thompsona i srbočetničku glazbu.
Ako se ne varan, Saša Matić im je pjevao na svadbama ili tako nešto.
Daj brale, ako si Hrvat pravi, srpska glazba nema šta radit na tvojoj fešti. Niti nešto poput EKV, a kamoli nekakve cajke koje su treštale Vukovarom nakon sloma hrvatske obrane.
Čuj prozivam. Pa ženska se predstavila kao glasnogovornica Hrvata iz Hrvatske čime je htjela poručit naravno Lovrenu da on nije iz Hrvat iz Hrvatske.
Nitko od Hrvata iz Hrvatske se nije usprotivio da ne govori u njegovo/njezino ime.
I nisam samo tebe " prozvao" nego skoro sve Hrvate iz Hrvatske s ovog foruma. Nije bio problem )))))
Zbog Eline i bokala vina
Ne znam kako je sad ali ranije. Srna pogotovo, Vukojević, Leko, vjerojatno i Modrić sve se to odvaljivalo na cajke. Jedino kažu Kranjčar nije htio na cajke.
Vjerojatno su dijelom slijedili i glazbeni neukus šefa, nesuđenog Jovankinog mecene, potencijalnog Porfirijevog krvodavca, duvanjske sramote Zdravka Mamića.
Zbog Eline i bokala vina
Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Bila je mlađa skoro 30 godina. Nije ona ni sad ružna nego je zlobna.
I nekako sumnjam da joj netko piše komentare.
Možda Klasić, Jakovina, mlađi Goldstein.
Sreo sam Jakovinu na Cvjetnom. Stvarno je mali mali. Ko kepec. Nešto se vrpoljio. Mislio sam mu dobaciti da je Beograd istočno ali pričao je s nekim na slušalice pa me ne bi čuo
Okitio se slušalicima ko vanzemaljac.
Zbog Eline i bokala vina
Tema je "Recimo nešto i njima" pa koristim ovu temu da čestitam i zaželim Sretan Božić, Blegoslovljenu i Berićetnu Novu 2023 Godinu svima.
Prilažem poveznicu od dvadesetak vrlo lijepi čestitaka za Božić i Novu Godinu. Kliknite na istu, izaberite čestitku po želji i pošaljite onima kojima želite.
Ja sam već to učinio i evo i vama svima to sada činim i šaljem.
https://www.testovi.covermagazin.com/?p=3424