+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 2 3 4
Prikaz rezultata str. 61/75

Tema: Rukomet

Meni je izgledalo da Francuzi s nama igraju vrlo lako, reklo bi se s pola snage pa ne vidim kako bi Srbi njih ovakvi kakve sam ih vidio s nama, mogli pobjedit ako ovi ne budu puštali.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Nije to pola snage, oni tradicionalno na turnir ulaze opusteni i u slabijoj formi, nerijetko se jedva provuku kroz skupine a onda u nokaut fazi igraju kao dopingovani.

Ne vjerujem da ce pustiti Srbima, jedino ako im je mrznja prema Hrvatskoj veca od ljubavi prema Francuskoj. Drugi razlog ne postoji, pucali bi sebi u nogu, ako ne prenesu dva boda imperativ je pobjeda protiv Danske a i to ne garantira polufinale.

Slicno ceka i nase ako prodju dalje, ne prenosimo bodove i Danska se mora pobijediti ako zelis polufinale. Eventualno se nadati nekakvom kiksu Danaca i Francuza protiv Islanda, Nizozemske, Crne Gore, a igraju i medjusobno.
    Slovenci ispali, debakl za njih.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    nek su crveni hrvati, otresli alpske srbe. sad možemo mirno u nastavak natjecanja.

Evo, sad su crveni Hrvati otresli i bijele Hrvate.

Mislim da smo,kvalitetom,ispali iz najboljih 8 u Europi.Ali nema veze,neću prestati navijati za njih.Dovoljna mi je pobjeda protiv srbije.Bravo momci!

Naravno da smo ispali kad je tudum od izbornika otjerao pola igraca a doveo zagrebacke polovnjake, mislim ppd polovnjake da ih lakse prodaju.

Ma smiješno, izgubiti 6 razlike od Crne Gore je povod za momentalni otkaz.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Uništit će rukomet kao što je uništena reprezentativna košarka,a htjeli su isto uraditi i sa nogometom.
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    danas se viječa o sudbini horvata, mislim da su svi malo pretjerali, lik je imao pandemiju na turniru, i malo se previše njega kritizira po meni. daleko od toga da nije napravio i neke gluposti, ali ako otpadanje ključnih igrača nije alibi ne znam šta je.

ne možeš bez najboljih, ostvariti dobar rezultat. iako su ovi neki mladi iskočili u prvi plan, posebno mi se sviđa onaj Tin Lučin, dečko će biti violina u budućnosti. iako je iz PGŽa, čak ima i notu patriotizma u njegovim izjavama.

takvi nam trebaju, a ne ovi što dođu u reprezentaciju samo zbog promocije.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ma smiješno, izgubiti 6 razlike od Crne Gore je povod za momentalni otkaz.
    to mu je u biti jedini krimen, ako ćemo realno gledat, ovo ostalo s igračima koje je imao realno nije mogao bolje. a i kako ćeš ako je istina da nije mogao komunicirat s igračima, nego preko vibera kako ćeš ih pripremit za utakmicu na taj način ?

mislim ima on realna opravdanja za ovakav rezultat, iako je crvene hrvate morao dobit taman igrala C ekipa.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Naravno da smo ispali kad je tudum od izbornika otjerao pola igraca a doveo zagrebacke polovnjake, mislim ppd polovnjake da ih lakse prodaju.
    to je Gobac, to je stara priča i to su HDZenjare u sportu. ali riba smrdi od glave, mi sasmo mjenjamo trenere, a gobac i dalje jaše. treba tog debeloguzana potjerat, predugo je on u fotelji.

Naš je veliki problem zbog kojeg smo izgubili masu zlata i medalja što nemamo od Šole klasnog golmana. kad vidiš što golmani drugih reprezentacija brane naši izgledaju smiješni prema njima. Koliko je zlata Omeyer donio Francuzima, Landin Dancima medalja.

I komentatori u studiju su navodili da nijedan naš golman nije obranio sedmerac na ovom Euru.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Danas naši u 20:30 igraju protiv Austrije.
    Nadam se formi i pobjedi kao i u prvoj utakmici protiv Španjolske.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 14-01-2024 at 18:20
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Ako ne znaš šta je bilo 04.02.2025.; doček srebrnih rukometaša;

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove