neće pobjeđujemo Dance, a Katar rutiniski pobjeđuje Argentince, u zadnjih 7 utakmica međusobnih, Argentina ih je dobila samo jednom i to prvu utakmicu koju su igrali sad već daleke 2013. dakle, ima da im se Lino Čokolino nasmješi u lice nakon prvenstva, i kaže onu čarobnu riječ koja ih izluđuje, OSTAJEM! haha
mislim da nakon ovakvog podviga, i medalje, nemam pravo odstupit s izborničke pozicije, i ostajem doživotno na čelu hrvatske rukometne reprezentacije, jugosloveni i ostala bulumenta će dugo biti na aparatima, iako se prave da navijaju za hrvatsku. najjače mi je kada netko tko plače za bivšom državom, i titom, dokazuje svima oko sebe kako voli hrvatsku, i kako nešto i netko tipa Lino sramoti hrvatsku.
zapravo oni glume da vole hrvatsku, jer nikad nisu prežalili jugoslaviju, a pošto juge više nema nemaju alternative pa moraju gledat i glumit da navijaju za hrvatsku. meni je to kod njih pomalo tragikomično, tipa Mira Furlan otišla iz zemlje kao da je netko progoni, a tko je nju progonio ? mislim o ženi nemam ništa ružno za reći na nekoj osobnoj ili glumačkoj razini, ali na razini njenog razmišljanja o životu i politici, žena je teški promašaj i glumatala je nekakvu žrtvu 1990ih, a to što su 45 godina au državi u kojoj ona živjela i glumila, progonili zatvarali i ubijali ljudi koji ne misle kao tadašnja vlast, to ništa, jer je njoj bilo dobro pa jebeš ove ostale sunarodnjake koji su proživjeli golgotu od tog režima.
i onda takvi očekuju, da ih razumješ, i da im daješ neki suport, a oni zapravo gledaju samo sebe i svoju guzicu, i vrijeme u kojem je njima osobno bilo dobro, dakle ne svima i ne društvu u cijelini, već njima kao pojedincima. i onda je predstavljaju, kao moralnu ikonu našeg glumišta, e pa takvima smeta Lino. jer im u biti smeta i Hrvatska, samo što to na glas ne smiju javno reći, ali je jasno da to svi oni osjećaju tako, i da nemaju muda na glas govorit ono što i osjećaju. jer su pičke od momaka.
zato je lijepo kada kraljevi šoka 2021 odu do finala, a gospoda jugotrubo slaveni će, naravno opet naći zamjerke Lini, jer Lino je kriv što država ne ulaže ništa u rukomet i sport, ni približno koliko je sport napravio za promociju zemlje, kao što je i Lino kriv što je sve u raspadu sistema u državi, jer ekonomiju i sve bitno vode kadrovi iz bivšeg sistema kojima i nije cilj da Hrvatska bude ekonomski politički i sportski jaka, njima je cilj da smo slabi na svim poljima, i da time dokažu sebi i drugima, kako je u Jugoslaviji ipak bilo bolje, što uvijek i govore u onoj svojoj čuvenoj poštapalici "nekad je bilo bolje", a to nekad je bilo kad je bravar prčio Jovanku na dedinju. da nije smješno, bilo bi žalosno.
još je Katru Rivera na klupi, koji bi s nama bio vjerojatno svijetski prvak.
https://www.scoreboard.com/hr/utakmi...C0NVK/#detalji
ovako se s Katrom tuče, da Hrvati prođu dalje na njegove sunarodnjake španjolce.![]()
statistika ne laže, i sad je jasno zašto je Lino reko da daje ostavku, zato da ih mobilizira, i da dobijemo te dance jer će katar gotovo sigurno tuć argentinu, a onda ćemo mi tuć jugoslavene kada budu suznih očiju gledali kako Hrvatska ide do finala.
nema ništa slađe, nego gledat kako se ljevičari i jugotrubo sloveni žeste i ljute na Lina. a svi znamo da je to zato, jer je član "zločinačke organizacije" koja im smeta još od onda od kad je izašla iz komunističke partije, i postala desni ogranak komunističke partije. to su ti frakcijaški ratovi, lijevih i desnih komunista, u kojima je bitna samo vlast, i kako se dočepat fotelje i službenog vozila i za hrvatske standarde visoke plaće. HDZ i SDP, to znaju najbolje.
jedino što kod Lina je hendikep, to je komunikacija, njega jebe komunikacija, a njegovo rukometno znanje je po meni neupitno jer ne može trener koji ne zna vodit momčad i pripremit taktički za susret, osvojit toliko medalja.
njega igrači i javnost ne doživljavaju ozbiljno, zbog tog nekog čudnog karaktera koji ima, i još čudnijeg govora. ali to ne znači da čovjek ne zna vodit tim, jer da ne zna ne bi uzeo sve te medalje.
no uostalom kod nas nitko ne valja, ja o ćiri blaževiću ne mislim ništa dobro s moralne strane gledišta, ali ko trener on nas je vodio do 3 mjesta, nisam tamo u francuskoj bio ja ili grunf ili capo, već on. on je taj.
ne možeš ljudima oduzimat zasluge, koje imaju jer to jednostavno nije normalno. kažu imali smo jebene igrače, da ali i te jebene igrače treba znat vodit do tog 1,2,3 mjesta. prema tome, to što mi očekujemo samo zlata, to je bolest nas ko naroda, jer imamo svi više manje dosta privatnih problema i nesređene živote, pa onda očekujemo od drugih ono što sami ne možemo postić u svom životu, kao neka budu oni zlatni kada već mi ne možemo, i onda kada oni nisu zlatni drvlje i kamenje po svima.
za početak i ovaj narod bi trebao biti zlatan, a daleko je on od tog zlata kojem se nada, da bi imao pravo očekivat od sportaša da budu zlatni. prema tome, nije problem samo u igračima trenerima itd, već je djelom problem i u nama i našim prevelikim očekivanjima.
Posljednje uređivanje od LB86 : 25-01-2021 at 12:56
rukomet se pretvorio u hrvatsku u malom, ništa ne štima, i sve je sivo ni nebo nije blue.
katastrofa na što ovo liči, ovi djeluju ko da nikad više rukomet igrat neće.
mislim da ovima, ni najbolji trener na svijetu neće pomoći puno. jer oni jednostavno ne žele više igrat, i dok ne dođu neka nova djeca ostaju nam sve one medalje što smo osvojili u prošlosti, da se tješimo da smo bili sila, jer više očito nismo.
kada te Danska raskašeta s 10+ golova razlike, onda znaš di si. u skupini s Argentinom Katrom i Japanom. trenutno očito nismo ni drugi razred svijetskog rukometa, a kamoli prvi.
Lino je po meni odgovoran, koliko i igrači, ali trener plaća ceh za ovo tako da mora otić i ostavit mjesto nekome tko možda probudi ove usnule momke iz kome u kojoj se nalaze.
a jesam lud, kad sam se nado da oni mogu pobjedit Dansku, stvarno sam klasa optimist. pogotovo kad sam vidio onaj jad i bijedu, u prethodnim duelima. ali to je zato jer navijaš, i onda se i ponašaš ko navijač, pa misliš da ima nade i tamo gdje nema realno nikakve nade. a uostalom moraš biti optimističan, i nadat se pobjedi prije utakmice, jer je to jedini ispravni način kako treba razmišljat prije važnih utakmica.
ali da mi je netko reko, da će nas ovi raskašetat 13 razlike, iako smo imali pomoć Katra koja je bila velika, i nadaš se da će ih to trgnut ali ne može. oni jednostavno nemaju ni volje, ni načina i gotovo. ova ekipa po meni ne bi trebala više nikad ni igrat zajendo, po meni ovakav skup pojedinaca neka igra za klubove, ali ne za reprezentaciju, nama trebaju mulci igrat, trebamo igrat rađe s C ekipom, nego s ovakvim prvotimcima koje realno boli kurac.
Pa prosjecni si navijac koji misli mozemo hocemo, ali ovdje je jasno od pocetka prvenstva da u momcadi nista ne funkcionira, ovo je puklo van terena a sta i kako mi ne znamo.
Ova blamaza za kraj je ono slag na tortu.
Danska obranila naslov, mi obranili k....
Ekipa koja satare u papar sa pola gasa i kombiniranin sastavon samprozvane favorite za zlato i mirita biti prvak. Plus toga nemaju potrosenoga trabanta na klupi a nisu ni umorni jeli...
Preminuo Zlatko Saracevic u 60 godini, srcani udar nakon vecerasnje utakmice.
Francuzi pustili Portugalcima, vodili 1 razlike minutu do kraja i onda bacili loptu iza leđa za kontru Portugalaca i pobjedu Portugala u zadnjoj sekundi, kaj je nas izbacilo s Olimpijskih igara. Velika rukometna i sportska sramota Francuza koja pokazuje da su sitne duše i to će im se vratiti odmah na Olimpijskim igrama, a mi to moramo debelim slovima upisati u naš notes i vratiti kad bude prilika. U svim sportovima.
Karikaturalno je ono sinoć bilo. Moglo se kladiti na to.
Al Hrvatski rukomet ionako ne bi imao što tražiti na OI.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-03-2021 at 10:42
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Francuzi su imali 3 (tri) pogotka razlike 4 minute do kraja utakmice!!
I uspjeli su to prosuti,ali moram spomenuti i njemačke suce koji su dizali ruke za pasivan napad nakon 3 francuska dodavanja...
Hodie mihi,cras tibi.
Pamti pa vrati,a imat ćemo šanse sigurno.
Nadam se već na Euru 2021.
Ionako su nam dužnici sa Mundijala iz Rusije.
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Treba zapamtiti i Nijemce koji su nas pokrali prvu tekmu protiv Francuza i očito gurali Portugal zadnju tekmu da nas izbace. Dakle, cijeli turnir je isplaniran tako da se nas izbaci i uspjeli su u tome. Čestitam prascima, sigurno su ponosni. Zato taj rukomet nikad neće biti popularan u svijetu, jer je nedovršen sport u kojem suci mogu odlučiti pobjednika. Nije ovo prvi put da odlučuju i da nas kradu.
Ako im je zanimljivije da Bahrein, Argentina, Brazil igraju olimpijske umjesto nas onda svaka čast, bujrum.
Ruku na srce ne zelim gledati nase na OI, igraju jednako kao kod Cervara, neki rukomet iz dvadesetoig stoljeca, za mene uzasno lose.
Horvat sve radi isto kao Cervar, ta igra ne valja a oni inztistiraju.
Ja želim gledati naše, tam ima puno slabijih repki od naše i puno onih koji nisu zaslužili odlazak.
Što mislite hoće li Francuski rukometaši opet ispast smradovi ko što su bili kad su pustili Portugalu i izbacili nas sa OI.
Mene nekako vuče da hoće iako im utakmica prenosi bodove u drugi krug.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Nadam se ovaj put da neće jer se bodovi prenose ,a dug im je put do polufinala i bitan je svaki bod.
U drugom dijelu prvenstva čekaju Slovenija,Island te najjača Danska tako da ovaj put nemaju mjesta za kalkulaciju,iako se slažem da bi Radmilin sin bio najsretniji da mogu zajedno sa Srbijom zajebati i izbaciti Hrvatsku.
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Ne vjerujem, bodovi su prevazni, u drugom krugu bez prenesena dva boda i sa Danskom koja ceka, onaj sto prenosi 0 bodova nema se cemu nadati.
Vjerujem da ih Srbija moze pobijediti, iako je Francuska jaca ekipa evidentno.