+ Odgovori na temu
Stranica 50 od 50 PrviPrvi ... 40 48 49 50
Prikaz rezultata str. 981/991

Tema: Mostar

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Ako sad gledas na to da se oni pitaju u velikoj mjeri kad je gradski i opcinski budzet u pitanju, i da su progurali izmjene ulica na neke neutralne ili cak muslimanske a titova inace glavna ulica na njihovoj strani je ostala, jer tko smije dirnut u Tita i u 2022 god, da je tzv partizansko groblje u srcu Mostara na biskupskoj zemlji i dalje sveta krava u koju se ne smije dirnuti i da se ne smije izmjestiti tzv ratno groblje u Liska parku duboko u HVO strani, na kome su vecina grobova muslimani poginuli u vrijeme hr-mus saveznistva 92, onda mozes reci da je tako.

Ali opet kazem sto se tice svakodnevnog zivota i obicnih ljudi u Mostaru, hrvati nece nigdje iz njega, zapadna strana je puno veca urbana povrsina i novogradnja je bar 10:1 u odnosu na istocnu obalu i omjer u gradu je 60/40 u nasu korist.

Baš je čudno kako se takav omjer ne ogleda u vlasti nego je obrnuto. Eto oni grade i rade poslove na našoj strani umjesto da je obrnuto. Kako je to moguće. Mislim znam kako je moguće, pitanje je više retoričko.

Mostar je još pun Hrvata Jugoslavena Hrvata srbofila, SDp dobija puno hrvatskih glasova u Mostaru, sada srbofila ih ima i po zapadnoj Hercegovini. Posušak je inicijator promjene ulica nazvanima po ustaškim vojnim i političkim dužnosnicima. To nećeš naći kod Srba i Muslimana.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Hvala dobrocinitelju Covicu i njegovom magaretu Kordicu

Ovaj Kordić pored ovog Marića ko neki školarac. Samo što mu uši na izvuče. Sprda se s njim. Pravi HDZ ovac.

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    čitavu povijest nas komadaju svi, ali po njima propagandistima najviše zla napravile su ustaše, koje su jedine u 1000 godina borile za NDH. bravo Hrvati, imate jedan iz povijesti, i samo nastavite tkao hrabro s vulinom vučićem i antifama, da vas nema trebalo bi vas izmislit. definicija političke gluposti, su Hrvati, i tu nam nema premca. možemo mi srat po Srbima do sudnjeg dana, ali u konačnici oni sve što rade rade za svoj račun, a Hrvati rade za tuđi. kratko i jasno. nisu meni problem Srbi, meni su najveći problem "Hrvati" namjerno pod navodnike.

da su Hrvati radili sve kako treba, i da su Hrvati jedinstveni, i da Hrvati imaju mozga u glavi kao što ga nemaju, u zajedničkoj državi s Srbima ne bi bili nikada, kao ni s Talijanima Austrijancima Mađarima itd, sve su to kumovali naši hrvateki i ovi veliki borci protiv ustaštva. zapravo peta kolona, koja dok sere po izdajnicima ustašama, svesrdno i veleizdajnički hrvate vodi u propast. hrvate vodi po jamama, i šumama i gorama, hrvate baca u diktature drugih, ali im je problem diktatura Hrvata. pa naravno, i po tome se najbolje vidi tko su ti i takvi "HRVATI", ala Boro Dežulović i kompanija.

Feral Tribune je najbolje ogledlao Hrvata, kako sam sebe ismijavat ubijat prvo riječima, a onda i djelima. i usprkos svemu tome, nisu nas uspjeli iskorijenit i zatrt, jer nam je genetika toliko jaka da ni sva ta silna stoka u našem narodu, ne može ju uništit.

barbari s istoka, i zapada su tu dolazili po plijen, ali u konačnici najgori barbari su tu među nama i žive s nama, i u konačnici najviše nas i ubijaju. zadnjih par stoljeća, Hrvati su pobili više Hrvata nego što su Turci Mongoli Srbi fašisti i svi ostali zajedno.

lako što su nas pobili, oni su nam i kulturu pokušali asimilirat izmislit neku novu paralelnu stvarnost ovdje, ko da nikad nismo ni živjeli i kod nikad nismo ni bili hrvati. ali da, ustaštvo NDH to moramo riješit, jer kad to riješimo riješili smo sve, to je ključ riješenja naših problema.

Srbi jako dobro znaju o čemu se radi kod Hrvata, i normalno da koriste plodno tlo za svoje ideje, jedino što Hrvate može ujedinit to je otvorena agresija, što puno govori o hrvatskom političkom shvaćanju i politici u hrvata općenito. dakle Hrvate treba ubijat, da bi se postavili za svoje, i da bi shvatili ono što moraju shvaćat sada u miru, to je samo pokazatelj koliko je prosječni čovjek glup i tup, a hrvat posebno.

Josipović je govorio da neće biti rata u europi kad je bio predsjednik, di je sada da to kaže ? on valjda misli da je vrijeme mira trajni učinak, zapravo takvi ko on svojim nečinjenjem u miru, rade zlo i kumuju nastankom ratova, jer nedefinirani i anemični ko ta budala nisu u stanju odvojit kukolj od žita, jer su i sami kukolj. što bi oni razlučivali išta, kada služe tom stanju i održavaju ga na životu ?

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    ja sam već ranije rekao, da je Hercegovina i ovaj dio što je hrvatski, u sastavu RH, nijedna ulica ne bi postojala osim bratstva jedinstva tite proleterski boraca i slično, zato koliko god BiH i Federacija bila nakaradna za Hrvate, bolje da su izvan ovakve Rh nego u istoj, a dokumente ionako imaju i mogu putovat po svijetu, a na ovaj način mogu i regulirat stvari suprotno HDZ SDP gamadi u RH.

dakle, ne da ujedinjenje s RH u ovakvom stanju nije poželjno, već je kontraproduktivno i štetno za Hrvate u BiH.

to da RH ima normalnu vlast, koja je hrvatska, koja nije zločinačka i lopovska prema svom narodu, to bi bilo nešto sasvim drugo, ali da je takva vlast ovdje, Hrvati ne bi ni imali status kakav imaju u BiH.

dakle s ovom bagrom ovdje, posebno iz purgeraja, ne treba nitko iz Mostara imati posla. vi trebate biti autonomija, i trežit autonomiju odvojit se od sarajeva zagreba i beograda, tzv jugoslavije i antifašizma i tjerat svoju priču suprotnu putevima revolucije.

a ovi naši velikani od juga do sjevera, neka izigravaju titine proletere, to im i je krajnji domet. ne znam za što su uopće ti kreteni sposobni drugo, jer ekonomiju ne znaju, hrvati su samo na papiru, ne prate što se zbiva u svijetu, i da po latviji padaju spomenici komunizma, dok mi imamo stotine trgova ulica u čast žrtava fašizma, ali nemamo još jedan jedini u čast žrtava komunizma, dakle kod nas je sve jasno, jedna te ista bagra jaše od 45e i to se neće promjenit nikada na ovaj način, zato svaki Hrvat koji je izvan ove vukojebine koja se očigledno slučajno naziva Hrvatska, treba gledat da napravi Hrvatsku tamo di je, izvan ove žabokrečine, i dok ova stoka doslovce stoka ovdje ne odumre prirodnim putem, kad ih se već nije moglo igrom eliminacije riješit u ratovima.

priroda je ipak neumoljiva, i svi oni će kad tad završit pod zemljom, a do tada Hrvati trebaju živjet tu di žive i kud sreće da su odvojeni od ove kvazi matične države, u kojoj više prava ima Vulin nego prosječni Hrvat.

politika pravosuđe medicina, sve u ovoj državi je u rukama bagre koja otvoreno radi protiv interesa naroda. i dok god je tako, nikakvi planovi o ujedinjenju s ovim zlom ne trebaju biti u realizaciji. bolje se kefat s srbima i mundžosima po bosni, nego ovim retardiranim antifama po hrvatskoj. ionako će kad tad, to zlo biti iskorijenjeno, ali do tada držat sigurnu distancu, i nosit majicu anti antifa plus veliko H da znaju da su Hrvati još tu, i da znaju s kime imaju posla.

Nisu ni Hercegovci ono što kazu za sebe i što drugi pričaju o njima.

Sve je to jedan veliki mit koji je nekad možda i imao uporište a danas.

Mit i ništa drugo. I samohvala.

Imš ti žešćih titoista i rashrvata među Hrvatima u Bih nego u Istri Zagrebu Rijeci ili Splitu.

Zbog Eline i bokala vina

Ma niti jedan kraj Hrvatske nije pošteđen od zadrtih titoista. Di god se okreneš ima ljudi koji i dalje u srcu nose štafetu za Dan mladosti.

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Druže Tito nešto bi te pito di je moje sa tavana žito.

Bošnjaci htjeli u Mostaru izglasati micanje križeva i zastava hrvatskog naroda iz javnih ustanova. Normalno, naši glasali protiv i ništa od toga. Opet krive onu jadnu Bošku Ćavar..

Eto kako nam vraćaju jer smo glasali za micanje ustaških naziva ulica. Mi njima prst, oni žele cijelu ruku.

To skidanje naziva ulica s hrvatskim domoljubima i junacima je što je najtragičnije odavno tražio HDZ a SDA iz nekih svojih razloga blokirala. To je tražio Šušnjar i slični mostarski orjunašići i četničići.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove