iskrcalo se u kninu sigurno 150 ljudi pod prisilon sta napacenih majki(ka malo u dozivili pizdarija s nama radi hajduka) sta na informativni razgovor
Evo jos jedna godinu dana kasnije, da ne bude da je prva greska..
a evo je i ona druga verzija koja je bila aktuelna neko vreme..
ovaj njihov derbi je inace bio 7 dana pre naseg kada je bila cuvena tuca ispred Agencije, pobedili gosti 2:1 uz veliko maltretiranje domaceg golmana kada je stao na gol ispod severa.
Pevali Željini navijači pre rata "Napred Željo četo plava..." a posle "Napred Željo momčad plava..."
Menjaju se vremena i neke nove pesme...
Na danasnji dan pre 21 godinu....
Iako sam Grobar bio sam igrom slucaja, o ovoj utakmici je napisano toliko toga da zaista i nema toga jos da se doda, sve je vec ispricano...
http://www.vecernji.hr/vijesti/navij...-clanak-288018
kladim se da će ovaj član hsp-a i u minuti prešaltavač na ekavicu sve prešutit i izignorirat.
jebo stav i ponos (ako ga ima uopće) važna je karijara
ex. m. BBB ZG +40, 50-100
Ma davno je on pokazo svoje pravo lice, nije on slučajno dizo tri prsta! A što se tiče njega, i ovih radovaca, ne znam šta to oni imaju zbog njega palit našu zastavu, kad mu je stara srpkinja. Al dobro je, o srbima pričamo. Neki dan se digla barufa u srbiji, jer je Purda počeo finale kupa, i grobari prije toga 3-4 tjedna kad je oslobođen purda isto digli poruku, ubica itd itd.....al ne treba se uopće uzbuđivat oko takvih stvari, iskreno volio bih se srest negdje s ovima što pale hrvatske trobojnice i onako malo im objasnit neke stvari. Al nema grede, strpljen spašen.
meni je zanimljivije kad netko prešuti i potisne ponos( ako ga uopće ima) radi karijere
nije meni začuđujuće d srbi zapale našu zastavu, meni je začuđujuće kako netko koga to dotiče ignorira.
vaha je npr. na svaki, makar i mali povik s tribine kojim bi ga nacionalno vrijeđali, to nazivao fašizmom i po medijima tražio osude.
Rijetko vidjeno djubre srpsko, taj Prosinecki....
ha, zagrebu mu je zviždao još dugo nakon što je prvi puit obukao dres repke a boysi su prema njema bili sumnjičavi i te 97' godine.
to što je on poslije kleo se u zagreb i dinamo, što je počeo hrvatovat (to znam privatno od ljudi koji su dobri s njime), učlanio se u hsp, pa time uvjerio ljude u svoju ispravnost nek ide na njegovu dušu.
iskreno boli me kurac ako je otišao trenirat zvezdu. bivši zvedin igrač, mama srpkinja.....
ali me začudilo kako je probrekao u minuti (a tako nije pričao ni dok je igrao) a sad ako ovo prešuti onda je prava pičketina koju treba pljuvati na svakom ćošku.
evo malo zajebancije od torcide za neke uvazene goste
samo torcida ovo moze-na nekim terenima bi ga zicali autogram a u splitu .....ha ha
Ma znam, nije ni meni čudno što srbi pale našu zastavu(naravno nije mi drago to za vidjet), palili smo i mi njihove, nego mi je čudan povod paljenja zastave. Robert Prosinečki je zadnja osoba na svijetu, zbog koje bi se trebala palit hrvatska zastava, samo to želim reć. A normalno da je meni osobno barem, razumljivo ponašanje srba, i ništa čudno da jedva dočekaju demonstrirat svoj antihrvatski naboj. Hvala bogu, ni mi njima po tom pitanju ne ostajemo dužni.
"Mješanci" su inače čudni ljudi, obično su ili vrlo lojalni jednoj strani, obično onoj "jačoj" po njihovoj osobnoj procjeni naravno. Ili su malo vamo, malo tamo, nešto kao "ničja zemlja". E pa čini mi se, da naš predmet rasprave, imo dosta dugo taj problem ničje zemlje, dok ga nije pozvala majčica srbija i zvijezda crvena. U tom trenutku je shvatio, da je pravi Delija. haha
Posljednje uređivanje od NorthStand : 23-05-2011 at 03:37
Tko to kaže, tko to laže, da je srbija mala, kad je tri put kad je tri put ratovala!
Ja sam već reko kad je odlučio preć u zvezdu, da se živ ne vraća, i to stvarno mislim. Najbolje bi bilo da ga neki šleper pregazi, točno tri puta. :clap
ja bi čak prije rekao da je prosinečki čovjek bez glave i repa, govance od čovjeka, koje je po potrebi srbin, (znamo da je u hrvatskoj bio član hsp-a a ne znam da se iščlanio) a u nekoj drugoj prilici bi bio ,za potrebe karijere, veliki hrvat, negdje jugoslaven.....