Ja sam se jednom nažderao vegetarijanske hrane na nekom Hare Krišna skupu, tu u Zagrebu. Jest da sam prije toga morao slušati njihova bulažnjenja... Ima već jedno 5 godina od tada.
Ja sam se jednom nažderao vegetarijanske hrane na nekom Hare Krišna skupu, tu u Zagrebu. Jest da sam prije toga morao slušati njihova bulažnjenja... Ima već jedno 5 godina od tada.
bila sam ja jednom na nekom veganskom rođendanu. super klopa, ali je ekipa udavila maksimalno. i Pernar je bio među njima.![]()
Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić
יֵשׁ מֵאַיִן
Dobro ti vegani su opasni, ne samo što ugrožavaju svoje zdravlje nego i šire te svoje ideje. A oni sirevi od soje i slično... Još ako dodaš tog Pernara...
tofu je meni super, i svježi i dimljeni.seitan i nije nešto, a tempeh je koma.
a svi pokušaji da se politički organiziraju su neslavno propali.koga briga imaju li životinje dušu kad jedva preživljavamo...
Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić
יֵשׁ מֵאַיִן