+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/2

Tema: Article: Kako je još jedna komunistička laž srušena

 1. #1
  Ilirk@
  Gost

  Article: Kako je još jedna komunistička laž srušena


 2. #2
  caporegime caporegime avatar
  Datum registracije
  Nov 2010
  Lokacija
  south zg
  Poruke
  14,820
  Blog Entries
  4
  inače, oni koji su toliko puni hvale za jednonog jožu uvijek su navodili njegovu socijalnu osjetljivost i osjećaj jednakosti u odnosu na tuđmana, iako je jednonogi imao viksu na svakoj planini bivše države te iako je njegove lovačke egzibicije pratio pomor međeda iz zooloških vrtova.
  isti su bili ogorčeni tuđmanovim kultom ličnosti kojega u odnosu na jednonogog nisu primjećivali dok radosno mahali crvenim maramama na punom stadionu jna dok bi jednonogi slavio rođendan.
  i na kraju, isti sljedbenici će tuđmanu spočitavati pljačku, bogaćenje iako mu familija danas živi isto kao i prije, a i ne vidi se neka rskoš naslijeđene imovine za razliku od partizanske radodajke.

  zaključak: kad je netko sluga i klanjatelj svojim visinama i gospodarima, najgore ga je odvojiti od gospodara i ponuditi mu ravnopravno mjesto.tada ogavni sluga zamjera sve ono što bi prvo morao zamjeriti gospodaru ali kako mu je gospodar dao naviku da mu sa stola, dok sjedi u zapećku redovito doleti komad kruha i kostiju, sluga najviše mrzi one kji su mu ubili i takvu komociju i dalli mu mogućnost da sam zaradi svoj kruh a umjesto kostiju meso.

  sa slugama se dogovara. sluge se ne treba poštovati. sluge treba gaziti bez milosti.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

 • Ne možeš otvoriti novu temu
 • Ne možeš ostaviti odgovor
 • Ne možeš stavljati dodatke
 • Ne možeš uređivati svoje postove