Vidi,ja se slazem sa tobom u vezi cuvanja zastava i svaka vama cast na uzimanju istih..ali nisi odgovorio zasto ste uzeli zastave i pokazivali,koje niste vi osvojoli kao trofej?
a druga stvar na koju si odgovorio losim spinom,jest ona o pracenju tekmi koje veze nemaju sa vama,a vi se opet nekako tu pojavite..to je ocito vasa filozofija i novi trend koji ste ustalili u ultra svijet..
blitz kireg diverzantskle akcije,tisucama kilometara od centra zbivanja tvog kluba i grupe

..
kao primjerice ovo u poljskoj..ono,mozes si misliti kako je netko otisao pogledati sto ima na eurospkom..otislo se sa ciljem skidanja pokojeg "ustaskog" rekvizita..jednako kao i pracenje nakon dinamove prijateljske u svicarskoj i uzimanje berna..
no dobro i sam si odgovorio da je to vasa filozofija i valda ce svima postati jasno da nas uvijek pratite gdje god da igramo u cilju uzimanja kojeg trofeja..pa makar ne otisli gledati i svoje klubove..
btw-pa ima veze sa tim likom jer se postavlja pitanje gdje je granica takvim stvarima i tko sve postaje legitimni cilj navijackog akcijanja..jer po tvojoj retorici mozemo ovako postaviti stvari..jebi ga,ako se nalsikava sa transpom brigate-a i ekipom koja stoji iza te zastave,onda se zna tko je i sto je te postoji legitimni cilj kad dodje u ove krajeve..
sto je naravno po meni debilizam,ali eto..svatko ima pravo na svoja pravila igra..
simpatizer plavih,25 god,40+