jedna antologijska grupa
'trotters' novo mesto 1988
elan nm- slavija lj 1992
![]()
jedna antologijska grupa
'trotters' novo mesto 1988
elan nm- slavija lj 1992
![]()
Posljednje uređivanje od alan ford : 20-07-2012 at 20:12
Hajduk, 45 200+-
U VESELJU I U PLACU ZA HAJDUKA ZIVOT DACU
Green Dragons (polufinale hokej)
Viole Maribor
Knapi Rudar Velenje
Black Gringos Mura
Iskreno niti me ne zanima taj stevo pavlovič, drago mi je da si još aktivni navijač svojeg kluba.... nego da te pitam sigurno si bil tamo a ovaj topic je u vezi slovenske scene, prije nekih 7/8 godina na glavnom terenu za Bežigradom igrala se prijateljska utakmica između Torcida Laibach i Bad Blue Boys Ljubljana... bilo je i drugih događanja tog dana a znanimljivost je bila da su za vrijeme same tekme uletili Green Dragonsi & Skins Laibach na stadion i počeli trgati transparente s ograde, normalo ekipa ih je na vrijeme skužila i spriječila u naumu. Makar su 1/4 starog transparenta (onog dugačkog) BBB Ljubljana uspjeli otrgnut i odnjest u bježaniji... čak sam negdje imal tu sliku njih maskiranih s komadićem tog transparenta. Sigurno se znaš za taj događaj...
moja ekipa nema ništa sa ovima koji su igrali taj dan, pa tako nisam ni bio tamo...
radi toga neču ni pričat o tome, jer sve šta znam je 2 ili čak 3 ruka..
Hajduk, 45 200+-
Ko šljivi i jedne i druge,kakve utakmice oni imaju igrat??AMEN
nešto u tom stilu smo i mi razmišljali...
Hajduk, 45 200+-
Slovenska navijačka scena zadnjih tjedana...
Ljubljana: OLIMPIJA-Mura 05 3:1, 17. 5. 2012
Maribor: MARIBOR-Olimpija 3:2, 12. 5. 2012
Murska Sobota: MURA 05-Maribor 1:3, 6. 5. 2012
Kranj: TRIGLAV-Mura 05 0:3, 29. 4. 2012
Lendava: NAFTA-Mura 05 0:3, 14. 4. 2012
Od prošlog vikenda u Sloveniji
Maribor - Kopar (proslava titule)
Domžale - Olimpija
![]()
Navijač Vojvodine, 26god, 50+
Olimpija Ljubljana vs. Crvena Zvijezda... friendly match 27.06.
http://galerija.green-dragons.com/in...vezda-friendly
Prebacio sam postove vezane za slovenačku navijačku scenu u posebnu temu, pošto jedino oni nisu imali svoju temu od ovih ex-YU država. Nadam se da će se sada registrovati neko iz slovenačkih grupa, u suprotnom ću ja postavljati preglede svakog kola.
Nova sezona je počela superkupom u Mariboru, koji su igrali domaći klub i Olimpija.
Viole
Prošli vikend je počelo i prvenstvo.
Viole u Novoj Gorici
Mura - Rudar Velenje
Black Gringos
Velenjski Knapi (Velenjski Rudari)
![]()
Posljednje uređivanje od alan ford : 21-07-2012 at 07:20
Navijač Vojvodine, 26god, 50+
znam, da necemo sa ovim slikama puno doprinijeti ovome zaista autenticnom i neprocjenjivom forumu ali eto, kad je vec otvorena tema, da dosledno ispratimo 1. kolo SNL.
Gorica - Maribor
Terror Boys
Celje - Triglav Kranj
Celjski Grofje
Small Faces
Olimpija Ljubljana - Domžale
Green Dragons
Slike preostalih grupa iz 1. kola moze se vidjet u predhodnom postu alana forda, pa ih nisam postavljao opet.
Pozdrav svima! Nakon godinu i pol pratenja, citanja i educiranja cu se tu i tamo ukljucit kojom slikom, informacijom vrijedno kvalitete ovog foruma.
Posljednje uređivanje od Homeini : 21-07-2012 at 04:10
navijač Celja//NK Celje//28//100+
uključi se ti što više.
i pozdravi marijana.
ex. m. BBB ZG +40, 50-100
prošle nedelje Koper je u Rovertu igrao prijateljsko utakmico sa Interom, bili su prisutni i navijači Kopra, 12. Kopra i Tifozi.
Zbog ove bila je odgođena utakmica 1. kola između Kopra i Aluminija Kidričevo. Aluminij Kidričevo je jedini novi prvoligaš, trebao je uć i Dob (selo kod Domžala), koji je u kvalifikacijami već dobio Triglav ali zbog financijskih poteskoča na kraju nije pristupio. Tako da Small Faces sa Triglavom ostaju u ligi, a izpala je Nafta iz Lendave. Seli se u 5. ligo, a siguran sam, da će Gorogne i tamo nastaviti svoju priču.
iz prošlog vikenda:
Maribor - Koper
Gorica - Mura
![]()
Mura - Maribor
Black Gringos
Viole
Celje - Rudar Velenje
Celjski grofje
(slikaj je ocajna al druge nema)
Velenjski knapi
Olimpija - Gorica
Green Dragons
Dragonsi zbog losih rezultata kluba (Olimpija je izgubila 2 od prve 3 utakmice u prvenstvu i izpala u 2. pretkolu lige Europa) napustili tribinu prije zavrsetka utakmice, a jucer svratili na trening da popricaju sa igracima. Sad igrajo na domacom stadion prijateljsko sa Galatasarayom koju zbog neslaganja sa njom bojkotiraju.
Slika sa treninga:
Terror Boys
Koper - Triglav
Tifozi
Small Faces
![]()
Maribor - Triglav Kranj
Viole protiv Triglava nastavljaju sa obiljezavanjem 23. godisnjice osnivanja grupe.
Rođendan su inace slavili vec u srijedu na euro utakmici protiv Dudelangea, slike su postavljene u drugoj temi.
A ovako je kod njih 2.8.'89 na kup utakmici protiv Spartaka iz Subotice sve pocelo. Iz pocetka su se zvali Marinci, no prije posljednje utakmice u zajednickoj drzavi u lipnju '91 preimenovali su se u Viole Maribor.
Mura - Olimpija
Black Gringos
Green Dragons
Gorica - Celje
Terror Boys
Viole Maribor na pripremama u Turskoj, isti turnir Sultan Cup kao i Hajduk... več bih se hvalili da su imali sukob s mlađom ekipom Torcide Metković dolje...
![]()
Posljednje uređivanje od alekgreat : 22-01-2013 at 18:15 Razlog: Uredjivanje teme
Small Faces u Mariboru
http://www.nktriglav.com/images/novice/P-14929-1.jpg
Za kog ti navijaju
NK Triglav iz Kranja.
Dragonsi sa voznjom na turisticnoj barci po Ljubljanici pozivajo sugrađane na prvi ovogodišnji derbi. Igra se u suboto.