Najbolji srpski borac trenutno, videcemo kakva ce mu biti karijera..ovako izgleda ko zivotinja.
Najbolji srpski borac trenutno, videcemo kakva ce mu biti karijera..ovako izgleda ko zivotinja.
brat Irac sredio Jose Aldo-a u 13 sekundi, prvi udarac KO.![]()
inače Jose je bio 10 godina nedodirljiv, i neupitni prvak pero kategorije.
brazilac u šoku nakon dvoboja, od silne tuge bilo je i krokodilskih suza.
Jose je brazilac, ali svi znamo da brazilci nisu tvrđi od Iraca tako da ovo je realni ishod.
tko se s Ircima tuče, taj i nagrabusi, 75 miliona iraca ima u svijetu, zaslužili su veću i jaču državu od one na svom otočiću zvanom Ireland.![]()
e ovo je legenda.
falite me usta moja, ti hvalisavci obično brzo padnu.![]()
To je pravi američki gangster, poslušaj kakvo je strašno djetinjstvo imao, za njega su borbe bile ništa.
to je taj opjevani "američki san", ne bih živio u toj državi ni da mi netko plati.
veće gangstere imamo mi ovdje, i mi smo imali strašno djetinstvo, djeca odgojena u vrijeme komunizma i masovnog ispiranja mozga, mislim da smo i mi proživjeli solidnu traumu.
i živi smo, i nitko ne plača i ne kuka zbog toga.
Stipe Miocic pobijedio Arlovskoga u prvoj rundi.![]()
po faci bi reka ustaša iz ljubuškog ili slično
pravi hrvat
počelo je već kmečanje po netu u stilu "ne smatran ga hrvaton", ruganje ka "rvatina" i slične gluposti... jadnici kojima smeta šta diše hrvatski, nezagađen od jugoslovenske propagande propagirane u hrvatskoj. pati gubo!
zato ga bojkotiraju, jeste skužili kako SDP pulene Bilića i Filipovića guraju po svim stanicama, a Stipe nema nigdje, inače da je porijeklom iz Zadra. i onda netko kaže Zadar Bežigrad, ružno, ne bi se smjeli Hrvati tako međusobno vrijeđat.
na koncu konca, najbolje su bježali partizani i 1941 i 1991.![]()
Na kraju je Stipe objasnio i zašto je toliko Hrvata vrlo uspješno u borilačkim sportovima: "Jer smo neslomljivi. Imamo srce za borbu i ne odustajemo."
Hrvati su odlični fajteri, nije mi jasno kako Srbi tumače svoje "fajterske podvige" u borilačkim sportovima ?
uvijek se kurče kako su nebeski ratnici kako im nema ravnih, ali boga mi kad se gleda borilačke sportove iako Hrvatska ima skoro 3 miliona manje stanovnika od Srbije, ne može se doći do zaključka da su Srbi bolji fajteri, baš suprotno.
sad će oni reći, ali mi imamo delije koje uništavaju maksimir, dižu ustaše u vazduh itd, sve je to prenapuhano i svaki događaj tih 1980tih u zagrebu je mogu komotno reći ništa drugo nego preseravanje, ako izuzmemo one nerede na maksimiru 1990e, naravno da ja nisam bio ni u jednima kad sam rođen 1986, ali neke stvari se jednostavno saznaju kao što će moja djeca saznat da je Ivanišević osvojio Wimbledon 2001 jednog dana, tako i oko toga, dakle ništa što se događalo u zagrebu nije bilo a da se nije događalo u bg, a gdje su gostovanja torcide na koja oni nikad nisu imali odgovor na uzvratnoj u splitu ? dakle o kojem to oni fajterskom superioritetu govore, dakle možemo pričat o popušenim tučnjavama, možemo pričat o "rušenju maksimira 1990e", koje su oni uspjeli isprovocirat samo zato jer organi nereda nisu radili svoj posao. dakle sve su to stvari koje su toliko jasne kad se gleda ovako s odmakom, ali naravno njima imponira to da su zapišavali glavni grad hrvatske, samo mi nije jasno kako to da ga tako silni i goropadni kakvima se predstavljaju pokraj kržljavih hrvata i purgera, nisu zapišali 1990ih u ratu ? gdje je zapelo srpski junaci i fajteri, niste li rekli da ćete piti kaficu na trgu bana za mjesec dana kad je rat počeo ?
eto, tako to biva s srbima i njihovom velikom fajterskom superiornosti, puno prašine i dima a malo dinamita.
uostalom, upravo ovakvi borci ko Stipe najbolje demantiraju te srpske laži, kako su oni bolji borci i fajteri od Hrvata. pogledajmo isto tako boks, neusporedive legende boksa ima hrvatska, dok ja ne pamtim niti jednog ozbiljnijeg srpskog boksača, ne kažem da ih nisu imali ali ovakve kakve smo mi imali ko mavrović parlov hrgović sada oni nemaju. dakle, uvijek mlate praznu slamu, i zato nije ni čudo da se imaju potrebu dokazivat nad nama u ateni u kojoj svi znamo su praktički na domaćem terenu, ali krivnja je i na nama jer smo dozvolili da skupe tri laka poena a da se poradilo malo ozbiljnije na odlasku na to gostovanje, moglo se lako dogodit upravo suprotno da se njih koji dolaze akcijat izakcija. o tome treba vodit računa ubuduće, jer Srbima se ne smije dozvolit lako skupljanje poena nad nama. lako je mudrovat na forumu i internetu, ali ponavljam ako je vidljivo iz ovakvih dvoboja da su Hrvati i više nego kvalitetniji borci od svih u regiji, ne znam zašto se dozvoljava onda delijama i grobarima da kupe naše krpe i skupljaju jefinte poene nad nama ? kad četnik dođe do trofeja, i snimi cipelaranje hrvata to je ponižavajuće ne samo za one koji su to doživjeli, već sve nas u hrvatskoj zato se to ne smije prepuštat slučaju i stihiji već poradit na organizaciji, i spriječit gamad da se kurči nekakvom superiornosti nad nama, jer ne da nisu superiorni već su glineni golub kad ih se ozbiljno shvati, i kad se ozbiljno pristupi riješavanju "srpskog pitanja" kao 1995.![]()
Posljednje uređivanje od NorthStand : 08-01-2016 at 02:28
UFC je danas najavio dva ključna eventa za Europu u 2016; Hrvatska, u Areni Zagreb u nedjelju 10. travnja, i Nizozemska u Ahoy dvorani Rotterdam u nedjelju 8. svibnja. Ovo su dvije nove lokacije za najveću svjetsku MMA organizaciju.
Hrvatski teškaš Stipe Miočić, UFC-ov broj 2, odradio je dominantan meč sa prijašnjim teškaškim šampionom Andreiom Arlovskim za vrijeme UFC 195: LAWLER vs CONDIT 2. siječnja.
"Bilo bi ispunjenje sna boriti se u Hrvatskoj. Bio sam u Hrvatskoj 2015. po prvi puta trenirati sa Mirkom Cro Cop. Bilo je odlično iskustvo vidjeti zemlju i provesti vrijeme sa obitelji. Ne znam što UFC planira za moju iduću borbu, ali svakako planiram navratiti do Hrvatske", komentirao je Stipe.
antifašisti na aparatima, UFC U zagrebu baš na 10 travnja, a svemu je kumovao ni manje ni više nego Stipe Miočić.![]()
nije ni čudo da ga preziru.![]()
"Hrvatska je sportska nacija i mi smo i više nego oduševljeni da smo domaćini spektakularne borbene organizacije kao što je UFC. Ne samo zbog ljepote sporta, već i zbog toga što UFC promovira zdravlje, želju za uspjehom i načinom života. Vrlo sam uzbuđen da je Arena Zagreb prva lokacija u regiji za ovaj povijesni UFC event", rekao je Stanec.
Ulaznice za UFC FIGHT NIGHT® ZAGREB idu u prodaju u petak 12. veljače.
ima da se ori arenom, Stipe Stipe Stipe Stipe.![]()
To je zbog toga zato sto je MMA kao sport postao popularan u Srbiji poslednji 5 godina, vi imate zbog Mirka Filipovica i njegove popularnosti u svetu, druga stvar MMA je skup sport a malo boraca iz Srbije moze sve to ispratiti, a sto se tice medjusobnih duela srpskih i hrvatskih boraca Srbi su u prednosti od Dzakica,Velickovica,Stosica...
Bojan Velickovic je borac iz Srbije pre kojim je blistava karijera pitanje je vremena kada ce ga pozvati u UFC nedavno je osvojio RFA:
Pobeda nad Smitom u finalu RFA
Ma kakav Džakić, Veličković i Stošić. Hrvati su MMA-u dali Mirka i Stipu Miočića. Pa Miočić je trenutno TOP3 borac na svitu i ne bi me čudilo da zbomba pobjednika Velasquez/Werdum jer je napredova strašno u zadnje dvi godine otkad su mu ukrali pobjedu protiv Dos Santosa. Pogledaj samo šta je napravija Arlovskom, strava kakav je to udarač, možda i najbolji boksač u UFC-u u superteškoj kategoriji, a šta je najsmišnije njegov glavni forte je parter jer je bija hrvač.
O boksu da ne pričan, Parlov i Mavrović su dovoljni za spomenut.
p.s Inače kad smo kod Stipe Miočića
![]()
Posljednje uređivanje od Azzurri : 24-01-2016 at 22:52
Torcida/26/80+
ja sam davno rekao da je ovaj stipe zadarski ujo, i vidi se to na faci, ne moš ti otić u ameriku za vrijeme srboslavije ako si jugović, ne moš i gotovo jer jugovićima je bila lepo, a uje su morale emigrirat.
ali ono najvažnije je to da je pravi hrvat, sve ono što prosiječni jugo antifa debil mrzi. NDH im je noćna mora, ne mogu podnest ovu državu, došla im je ko nama Jugoslavija. nikad se neće umirit, i vječno će rovarit protiv nje, pod parolom antifašizma to je jasno ko dan, 15 godina vode specijalni rat protiv hrvatstva i hrvatske, ali neće uspjet, bude li potrebno završit će partizani ko četnici, čak mislim da bi mogli proći i gore nastave li ovako.
nisam rekao da nemate borce i borilačke sportove, ali ste u tome puno slabiji od nas, a što budćnosto nosi ćemo vidjet, za sad se ne možete uspoređivat s nama po pitanju povijesti borilačkih sportova hrvatske redovite izbacuje borce koji su sami svijetski vrh, vi ste još jako daleko od toga. ali vidjet ćemo što budućnost donosi, po meni za sad nemate nešto što najavljuje promjenu dominacije hrvata u borilačkim sportovima, iako se uvijek može naći pokoji duel hrvata i srbina u kojem hrvat dobije KO, ali realno hrvati su u borilačkim sportovima puno uspješniji. normano svako svoga konja hvali, ali u ovom slučaju stvarno gledam isključivo rezultate, ko da mi kaćemo da smo uspješniji od vas u vaterpolu, jednostavno nema smisla nastupat i govorit nešto što nije istina na to aludiram.
Velasquez odusta zbog ozljede (po ko zna koji put u svojoj karijeri) tako da se Stipe bori protiv Werduma za pojas 6.2.!
Torcida/26/80+
Stipe kad osvoji pojas,mi Hrvati bit cemo najuspjesnija zemlja u borilackim sportovima. Imamo 2 pojasa K1,imamo pojas PRIDEa znaci fali nam jos samo UFC.
Prepali su ga se protivnici, jedan je ozlijeđen, a drugi baš tad ima neodgodive obveze kad bi trebao biti meč.![]()