Petom posred glave. Grdo![]()
Petom posred glave. Grdo![]()
Stipe ga propisno izlemao, a bio je glasan Hunt prije borbe, da će prebit stipu nemilice kad ono kurac.
http://direktno.hr/en/2014/sport/133...uti-s-puta.htm
haha a dobro je, ne može se čovjeku zamjerit što se nadao do posljednjeg trenutka.![]()
umjesto što nam premijer predsjednica odlaze na partizanske komunističke dermke, i veličaju kretene partizanske, možda bi koji put mogli posvetit pozornos na ovakve svijetle primjere reklamiranja hrvatske.
Stipe ima istetoviranu šahovnicu na nogi, a vidimo i ovdje u krupnom kadru da je nakon pobjede došao s hrvatskim obilježjima, ali šta bi o tome pričao Milanović kad je njemu simbol hrvatstva i hrvatske vojske zvijezda petokraka ?
Lik je zvijer.
ja mislim da će osvojit UFC, ako ne ove godine, onda iduće. prejak je, svake godine je sve bolji, Santos ga je jedva dobio, a i rekao je da ga je gotovo nemoguće nokautirat nakon duela s njim, da ima "betonsku bradu". što znači da može trpit teroriziranje protivnika, i odlično amortizirat udarce bez da popije nockout.
evo na što je ličio Santos, i dobio na bodove, ipak je prvak.
All three judges sided with dos Santos (17-3, 11-2 UFC): 48-47, 49-46 and 49-46.
A vidi ove dinamike
Torcida-old school 45
Ko,Miočić?
Teško. (tija san prvo napisat da nema šanse,al nije istina,ima šansu,ali toliko malu da ju je teško i izračunat i izrazit nekakvim postotkom a da ne budeš iznimno darežljiv)
Baš neki dan,na ovom meču sa Huntom,kaže komentator,čini mi se da nije Rogan već onaj drugi nešto u stilu:
-"Kakav ritam Stipe!!!Biti će iznimno zanimljivo pogledat borbu njega i Velasqueza,jer su jedina dva teškaša koja mogu držati ovakav ritam tokom pet rundi...."
Ja šokiran.Ne kažem da Stipe nema kondiciju,ima i predobru za teškaša,ali usporedit to sa Cainom je totalno diletantski.Drži se Stipe šta se tiče aktivnosti,šta se tiče broja ispaljenih udaraca,ali brate,to je sve bar jedno 30% slabije od Caina.I to san malo reka,Cainovi su udarci i duplo jači.
A to će reć da bi ga,u slučaju duže borbe,i izmjena udaraca,Cain sjeba,jer jednostavno u svaki udarac daje snagu,momački,jednostavno bi prije on njega devastira nego obrnuto.
Drugo,Stipe nema killer instinkt.Ne zamjeram mu to u ovom meču,kontra Hunta,da se razumimo (odradija pametno,zna je da ga ovaj ni u snu ne može dobit na bodove,disa je na škrge,oba oka zatvorena,pa zašto onda ić riskirat nokaut kad je i Hunt borac koji je sposoban rušit jednim udarcem,Stipe se pametno drža plana).Ali,i u drugim mečevima,Stipe jednostavno nema taj killer instinkt.A to bi mu protiv Velasqueza bila JEDINA šansa.
Mada,ostavit ću tu praznog prostora,Stipe je pokaza da je iznimno pametan borac,sa uvik savršenim game planom.Tako da je moguće da bi sve iznenadija i u toj budućoj borbi sa Cainom krenija agresivno ka nikad.
Treće,brzina.Velasquez je neuporedivo brži,i također bitno,a jedno duplo eksplozivniji.
Sve u svemu,jedino di san mu da nekakav palac gori je gameplan.Samo,jebiga,to mu neće puno pomoć s obzirom da je i Velasquez borac koji se uvik odlično pripremi,i dobro prouči svakog suparnika.Nikako nije sivonja,pa da bi ta Stipina pamet isplivala na površinu i odigrala bitniju ulogu.
Vidim samo dva načina da Stipe to dobije: da ga nokautira u prvoj rundi,i drugi,da ga uspije srušit u parter i da mu tu zada neke laktove,tj. da mu otvori arkade.I to mislim na to da mu ih otvori da se prekine meč,tehnički KO,jer ne virujen da bi i te zatvorene oči Caina zaustavile na putu ka pobjedi ukoliko bi meč iša dalje.
Drag je meni Miočić,jbg,Hrvat,naš momak,i stvarno je i normalan,simpatičan (vatrogasac,šta san i ja bija),na kraju krajeva bijelac kontra smeđega,ali,ma koliko se trudio,ne mogu ne vidit koliko je Cain bolji.
Jebat ga kad u tom MMA-u u pravilu budu situacije da ti možeš bit super nadmoćan drugi borac svita,a da isto toliko koliko si ti nadmoćan ostatku,prvak bude nadmoćan tebi.
Ono šta oću reć je da je Stipe dobar,jak,pametan,ali je Cain kondicijski čudo prirode.
Dapače,više šanse bi kontra Caina dao jednom Santosu,Carwinu,pa i Huntu
Likovima koji mogu jednim šutem poslat ovoga.
Inače,strava je bilo gledat,onaj sudac je moron,triba je zaustavit ono PUUNO prije,pa još Hunt,legenda,jeba in pas mater kako su imali srca onako ga ostavit da mu ovaj od face picu pravi.
Mark je legenda,nikad neću zaboravit meč sa Mirkom,onaj po K-1 pravilima.Taj high-kick je,uz onaj Igoru Vovchancinu najbrutalniji kojeg je Mirko udjelio u čitavoj karijeri.A udjelio ih je.
A Hunt se digne nakon sekunde,al doslovno.Uz njega znam još samo dva-tri borca koji bi tako otrpili.
-"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
Hank
Don Fry je uz Crocopa najhrabriji borac u povisti MMA-a.
Isfurat ove brkove je potez dostignut samo Mirkovim izlaženjem na Duran Duran.
Ne,bez zajebancije,ne može svako izlazit na Wild Boys (otpivan u terci,glasom nemutiranog bečkog dječaka) i ujedno bit smatran jednim od najopasnijih udarača svoga vremena.
A i Don,uli ti strah u kosti protivniku a na licu ti Village People.
Freddy Mercury![]()
-"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
Hank
bukowski, previše si podcijenio Miočića, trenutni ranking i forma daju naznake da će uskoro biti glavni izazivač prvaka, i onda sljedi nemilosrdno tamburanje i preuzimanje titule.
sviđa mi se kod Miočića stav, nikoga se ne boji, i nikome ne priznaje da je bolji prije borbe, to je jedini pristup kako možeš u ovom borilačkom sportu uspjet.
jebo čovjeka koji nema samopouzdanja, pogotovo ako se radi o borcu, borac mora imat vjeru u sebe ako nema izgubio je i prije nego je ušao u ring.
Posljednje uređivanje od NorthStand : 12-05-2015 at 16:35
Ni sekundu ga ja nisan podcijenija
A taj ranking,to piza ka i kad Mamić kaže da bi s Torcon osvoija Europu.Kakvih je redikula znalo bit na tim listama ispred duplo boljih boraca,ma,komedija.
Stipe jest u samom vrhu.
Izazivača.
Šta će reć da ima nekih,ajmo reć 3 do maksimalno 5 (kako kad) boraca koji su tu negdi.Danas je to,uz Stipu,Cigano.
I to je to,kad bolje razmislin.Sad,kako ko voli,neko će tu dodat Overeema,neko drugi Werduma,treći Carwina.
Realno,mislim da bi se svi složili za Cigana,i odnedavno za Miočića.
Jedini problem je ono šta san već napisa.Koliko su Cigano i Miočić nadmoćni ostatku teškaške divizije,toliko je Velasquez nadmoćan njima.
I to je najveći problem MMA-a,u manje više svim kategorijama.Imaš ultra nadmoćnog prvaka.Tamo Jones,Silva.
U biti je jedina zanimljivost u mečevima za sljedećeg izazivača.To su mečevi di može njih 5,ovisno o momentu,svako svakog dobit.
Mislim da si ti precijenio Stipu,nikako da san ga ja podcijenio.Evo ti Dos Santosa,složit ćeš se da je on tu sa Stipon,u dlaku.Bolji udarač,bolji boksač,ali dosta jednodimenzionalan.Stipina prednost je raznovrsnost.
E taj Dos Santos može Velasqueza dobit jednom u deset mečeva.I taj jedan put slučajnošću,jednim udarcem.
Na njegovu žalost,taj je kredit već iskoristio.
Si gleda njihov meč,sad kad je Cain vraća titulu?
Pa izdominira ga je u najmanju ruku kao Stipe starkelju Hunta.Čak i više.U stipinom meču sam se ipak svako malo zatresa kad bi Hunt ispalia onaj svoj široki kroše,dok u meču Santos-Velasquez 2 niti jedan jedini momenat nisan pomislija da bi Santos moga dobit.
Svaka čast Stipi,već je ovo velika stvar,četvrti teškaš svijeta po UFC-ovoj listi,ali titula.....kad na vrbi rodi grožđe.
Hank
po meni jedini koji bi mogli ugrozit Stipu su Santos i Valesquez, i eventualno još Werdum ovi ostali mislim da nemaju šanse, sve će ih natamburat.
gle, ja ne precijenjujem stipu, već samo mislim da nitko od njega nije bolji toliko da mu ne bi mogao uzet titulu. o tome se radi, a naravno da ima boraca koji su dobri, i koji se znaju mlatit, ali ja bih volio tog Valesqueza ima priliku tuć, vrijeme je da i on po tamburi dobije. werdum santos i valesquez su po meni jedina prava prijetnja, a ako se dobro pripremi i njih može dobit. ništa nije nemoguće, pogotovo kad se znaš tuć, a stipe se zna tuć. uvjeren sam da će osvojit UFC u budućnosti, nema tog Boga koji će ga zaustavit sad kad se zalaufao, neće u mirovinu bez pojasa.
krajnje je vrijeme da Hrvatska dobije UFC pobjednika, zanimljivo kako srba nema na ovim turnirima, a stalno se hvale da su ratnici kurac palac. godinama nisam vidio nekog njihovog kvalitetnog borca u pride-u ili UFC-u, ali vidjet ćemo što budućnost nosi, za sad mi imamo dva borca u top 15, mirko i stipe.![]()
Posljednje uređivanje od NorthStand : 13-05-2015 at 00:13
http://www.vecernji.hr/borilacki-spo...vatsku-1008518
'Moja podrška ide hrvatskim braniteljima koji su stvorili Hrvatsku'
Posljednje uređivanje od NorthStand : 04-06-2015 at 04:49
Gadno skroz.Noćna mora-pogoditi potkoljenicom koljeno...
http://sportske.jutarnji.hr/video--u...ciji-/1422626/
Torcida-old school 45
http://www.facebook.com/MirkoCroCopO...1073804270649/
ovo nije ništa manje gadno od pucanja noge.![]()
ne bojte se štuka aviona, nas i Rusa 300 miliona.![]()
Hvala Mirku za sve kaj je napravio u karijeri.![]()
Hvala Mirku na svemu, možda se to čini nemoguće,ali nakon što sam saznao da je uzimao hormon rasta on je meni još više porastao u očima.