+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 37 PrviPrvi 1 2 3 4 5 13 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/735

Tema: Makedonija

Ugledni član alekgreat avatar
    Datum registracije
    Feb 2012
    Citiraj Prvotno napisano od alan ford Vidi poruku
    Ako sam dobro shvatio, Komite se vraćale vozom iz Kičeva i nepoznati napadači im kamenovali vagon, te povredili trojicu. U komentarima se špekuliše da su napadači iz neke albanske grupe.
    Albanci napali valjda "Shverceri" a pre toga bilo je vishe incidenata u Kichevu isto sa lokalnim albancima ..
    CHKEMBARI VERNI DO GROBA ! 36,

Datum registracije
    Feb 2012
    [IMG][/IMG]

Datum registracije
    Feb 2012
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]

Datum registracije
    Feb 2012
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Ckembari na Rukometu zadnjih par sezona ..

Super ugledni član blam avatar
    Datum registracije
    Mar 2012
    Eto prenosim diskusiju sa Old Photo ovde, posto se radi o Makedonskoj sceni..

Citiraj Prvotno napisano od alekgreat Vidi poruku
    Ima Caki jako dobru arhivu ali pristrasnu nazalost .. 99% Komiti

Shtrakalo je po meni i svakom istinskom navijachu legenda, lik sa najvishe gostovanja na zapadu a jednom bio sam u Sarajevu na kosharci Bosna - Rabotnichki. Inache imali su i Grobari trans Pampi i nikom nishta ( nerachunajuchi razliku izmedju oba tipa ) .. danas nazalost sam chuo da je socijalan sluchaj ali imache puni respekt od mene ..
    Sve nekako mislim da Carlton nije iskren i nece da da slike, posto na slikama se vidi da ste taj period (koji po vas je bio veoma kratak) bili bolji od njih

Ali pozovi ga na pice, nek se opijani i ima da da celu arhivu

Alek,

Danas sam video ovaj tvoj tvoj upis, i da kazem rec, dve.

Sto se Shtrakalla tice, isklucivo pozitivan lik, ali jebiga kad si tako iskren, "detinjasto" i naivno volis klub, mnogo lako postajes "predmet zajebancije" od strane velikih "huligana", a imam neki dojam da su se tako ponasali neki prema njemu..
    pricam za period pocetka '90.
    Za ovo sto kazes da je danas socijalan slucaj, stvarno tesko i loso, ali jebiga neki nece da kapitaliziraju ljubav prema klubu. to sto znam je da se u to vreme iz jednog kao elitnog naselja preselio u naselje "socijalnih slucaja", u koje sam i ja izrastao . Bio je veliki partiota , ali to mu nije smetalo da prica sa svima u vezi nase navijacke scene. Nije priznavao nikakve grupe, podgrupe, podele u huligani, ultrasi ovo ono..samo ljubav prema klubu i nista vise..
    Ali, ne postoji vise ta vrsta navijaca
    Plisat - Prishtina, 35, +50

Slike Komita iz prva dva kola

Vardar - Rabotnički

Napredok Kičevo - Vardar

Navijač Vojvodine, 26god, 50+

Datum registracije
    Feb 2012
    Citiraj Prvotno napisano od blam Vidi poruku
    Eto prenosim diskusiju sa Old Photo ovde, posto se radi o Makedonskoj sceni..

Sve nekako mislim da Carlton nije iskren i nece da da slike, posto na slikama se vidi da ste taj period (koji po vas je bio veoma kratak) bili bolji od njih

Ali pozovi ga na pice, nek se opijani i ima da da celu arhivu

Alek,

Danas sam video ovaj tvoj tvoj upis, i da kazem rec, dve.

Sto se Shtrakalla tice, isklucivo pozitivan lik, ali jebiga kad si tako iskren, "detinjasto" i naivno volis klub, mnogo lako postajes "predmet zajebancije" od strane velikih "huligana", a imam neki dojam da su se tako ponasali neki prema njemu..
    pricam za period pocetka '90.
    Za ovo sto kazes da je danas socijalan slucaj, stvarno tesko i loso, ali jebiga neki nece da kapitaliziraju ljubav prema klubu. to sto znam je da se u to vreme iz jednog kao elitnog naselja preselio u naselje "socijalnih slucaja", u koje sam i ja izrastao . Bio je veliki partiota , ali to mu nije smetalo da prica sa svima u vezi nase navijacke scene. Nije priznavao nikakve grupe, podgrupe, podele u huligani, ultrasi ovo ono..samo ljubav prema klubu i nista vise..
    Ali, ne postoji vise ta vrsta navijaca
    Super shta si prebacio da ne ometamo posecheniji topik i ovde moze ko zeli da se informira vishe o MAK-tifo sceni .

Negde 94 te sam upoznao Shtrakija i bio kod njega u stanu u GEGE naselje prema Saraju mislim u soliteru na incijatuvu nekih klinaca sa kim sam brijao kako bi upoznao legendu. jedva me nagovorili mislechi da che da bude tipichni skopski shminker i da che da se preserava ovo ono .. a kako nemam nash darbu za chutenje mnoge misli su mi se vrzmale u glavi.. nishta od toga lik pozitivan vedar kao kazesh detinjast doneo fotke ( strashno dobra arhiva ma raritetna) ex Ju Komita prichao gde je sve gostovao nekad sa par ljudi chak a nekad i sam ( Avionom u Sarajevu ) kako je tada radio u privatnoj firmi i znam dobro zaradjivao sve je troshio na vardar i navijanje .. chesto je pisamo pisma u Skok magazinu nekad sluzechi se sa Vojvodinim manirima iz Delija .. i Shtraki je bio soft varijanta net pre neta Djigerice u retro metal fazonu uvek u crveno crno od glave do pete i sa nezaobilaznom zastavom Marco van basten. Ovi rekli da bi josh ranije trebao biti vodja ili jedan od glavnih ljudi ali jbg takozvani huligani i jebivetrovci ga potcenjivali i odbacivali chak .. kako i ne bi na tolkioj razlici u kvalitetu.

Inache za period od kada smo realno bili maktifo N~1 po mene 13.06.1993 pa sve do neke 95/6 onda smo egal par godina pa u padu pre kraj dekade ..

Datum registracije
    Feb 2012
    Lozari Kavadarci, Tikvesh - Ohrid - 2 Liga
    [IMG][/IMG]

Datum registracije
    Feb 2012
    [IMG][/IMG]

Datum registracije
    Mar 2012
    [IMG][/IMG]
    Lozari..jedno vreme vasa bratska grupa. Ne znam danas kako stojite ali znam da su vasi ljudi znali ici u to vreme i u Kavadarci, kad god su Komiti gostovali tamo..(ili gresim).

Komiti poslednjih dve godina rade preozbiljno na izgled tribine..
    steta sto ne shvataju Svercere ozbiljno, i uvek im se desi neki ispad, kao sada napad u vozu, ili pre mesec-dva, padanje cele koreografije..
    (ne znam mnogo detalja kako im je pala, ni sta kazu sverceri ni koji je izgovor komita, ali ova slika nije monta montaza):

http://postimage.org/image/4u3bnyypr/

E Alek, nostalgija hvata ..

gledam sada sebe i neke slike u period od skoro dve decenije, i kako je islo..

kao klinac u Rumuniju na Otelul Galati:

Kao tinejdzer na Sloga-Vardar

kao magarac od 35 godina u rukama policije

kao otac sa jednim detetom, opet isto:

ceo jedan zivot u picku materinu ..

izvini na offu

Datum registracije
    Mar 2012
    Negde 94 te sam upoznao Shtrakija i bio kod njega u stanu u GEGE naselje prema Saraju mislim u soliteru na incijatuvu nekih klinaca sa kim sam brijao kako bi upoznao legendu.
    Naselje GE GE osim sto je u to vreme imalo interesnu ekipu Komita pod transparentom naselja iz kojeg dolaze (crveno crna sa kockama i belim slovima GE-GE) bilo je poznato za navijace i za drugu stvar. U to naselje se nalazio vojni otpad, mesto na kojem su se skoro svi navijaci Makedonije snabdevali dimnim bombama.
    znam da je bio ogroman hangar sa razbacenim starim cizmama, satorskim krilama, opasacima, praznim mecima, ali unutar tog haosa uvek i za svakoga je bila neka neiskoriscena dimna bomba.
    ja sam nekoliko puta bio tamo pocetkom '90, i nikad se nisam vracao praznih ruka.

Datum registracije
    Feb 2012
    Lozar su nam bratska Grupa od 98 i gostovanje u G.Petrov na Pelister - Mak.[IMG][/IMG]

Ranije protivnici i kao bliski sa Komitima bili razbijeni potpuno 92/3 kod kuche od nashe strane ..

Bravo za fotke secham se na jednu raritetnu sa vasheg gostovanja u Madjarskoj na mislim jednoj od prvish int. utakmicce Sloge objavljenje u 1 vom broju Maktifo koje sam dobio direkno od madjara i naravno dao Chakiju i nikad je vishe nisma video
    Sa koje utakmice je incident ?

Znam za magacin i gde se nalazi imali smo i mi slichne storija ranih 90 tih za vrreme JNA .. vreve davno vreme slatko

Komiti potcenjuju sve i nishta chudno da im se to obija o glavu ali nazalost neki se ne uche na svojim greshkama

Datum registracije
    Feb 2012
    1 vo Kolo Pelister - Shkendija
    [IMG][/IMG]
    Lozari oko 30 tak su isto bili
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Datum registracije
    Feb 2012
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]

Datum registracije
    Feb 2012
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

mala frka ali nazalost 2 utakmice bez publike

Datum registracije
    Mar 2012
    secham se na jednu raritetnu sa vasheg gostovanja u Madjarskoj na mislim jednoj od prvish int. utakmicce Sloge objavljenje u 1 vom broju Maktifo
    Kispes Honved - Sloga, otprilike 20-tak nasih tamo. Sama pojava na stadionu, milion upaljaca lete prema Svercerima. Mislim da i mi na raspolaganju imamo samo jednu jedinu sliku od tog gostovanja koju pojma nemam gde su nasli ovi nasi, ako nije i ista koju si ti dao Cakiju , posto jedan period neki nasi su imali ceste kontakte sa Cakijem.

U Rumuniju smo na Otelul - Sloga bili oko pedesetak, i svasta se ispodesavalo. Uglavnom Rumuni nezainteresovani za nas, ali zato Rumunke itetkako zainteresovane. U picku mater, koji su jad bili rumuni u to vreme..znam da nam je njihov klub pratio delegaciju "navijaca" da se brine o nama . Pamtim Silviju...predstavnicu navijaca Otelula..ona dolazi sa ekipom da menjaju salove i prica nam o prirodnim lepotama tog kraja i arkitekturu zgrada, a ovi nasi 80% na heroinu..hvataju je za sise, izvivljavaju se..stoka..

fotka sa incidenta...Alek, ja vec trinaest godina zivim na Kosovo, u Pristinu..a slika je od prosle sezona na Prishtina - Trepca, kosarka. Posle te utakmice, ekspresno se u skupstini amandamentovao Krivicni kod koji sada nalazhe da se "huliganima" sudi po ubrzanim postupcima, i kazne da budu od tri do pet godina zatvora..

A kad idem u Skoplju, pokusacu da skupim nesto slike Svercera od tog perioda..

Datum registracije
    Mar 2012
    Komiti potcenjuju sve i nishta chudno da im se to obija o glavu ali nazalost neki se ne uche na svojim greshkama
    Stvarno steta sto nemamo nekog od Komita da pise ovde..sa njima imamo oko cega da lomimo koplja..

Super ugledni član exx avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    baci sise Silvija
    brutala

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    ovi čkembari obzirom i na grad i na ligu djeluju prilično iznad očekivanja.
    plus u svakom slučaju.
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Datum registracije
    Feb 2012
    Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    ovi čkembari obzirom i na grad i na ligu djeluju prilično iznad očekivanja.
    plus u svakom slučaju.
    Posle jedne godine pauze prva utakmica sezona privukla dobru masu ljudi .. a iznad ochekivanja smo bili pre nekih 20 tak godina kako je i blam spomenuo ..

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove