Varazdinski policajci su u Vukovar poslani da reguliraju saobracaj, a zavrsili su na prvoj crti.
Da, nije slucajno Gotovina 4. i 7. gardijsku kombinirao u svim operacijama koje je vodio od zime `94 na dalje. Plus HVO gardijske, plus par postrojbi koje su vise sluzile za popunjavanje redova i one klasicne zadatke pozadine, logistika, veza i slicno. Najbolje je bilo na vezi, sjedis i slusas sta ovi nasi rade, a neprijatelj ne zna gdje mu je glava a gdje dupe.
I kako samo danas glupo i djecije zvuce price o "dogovorenom ratu, dogovorenom povlacenju" i slicno. Tvrdim da tu malu ali odabranu vojsku koju je vodio Gotovina, ni cijela VJ nebi uspjela zaustaviti. Ali to je vec sfera nagadjanja.
Sto se tice teme, zanimljiva je, ja sam recimo dugo mislio da su Slavonci onako dobrodusne debeljuce, moji sa mamine strane su Slavonci, folksdojceri, dosta sam boravio u Slavoniji konkretno Osijeku, stvarno sam mislio da su oni valjuskasti dobrodusni mede, a onda cujem za sokce-cakijase, onda dodje DR, pa se malo prorovi po knjigama povijesti, i vidis da su zajebani u pm.
Pa licani, ja sam mislio da su to zadrti ljudi, a onda ih pomalo upoznam preko zeta (njegov otac je porijeklom iz Like) i vidim da su oni vise dobrodusne mede nego Slavonci, recimo...
A Hercegovci, po meni posebna sorta

igrom slucaja sam vezan za Hercegovinu sto obiteljski sto nekim uspomenama, moja mama obozava Hercegovinu iako je tamo samo radila, a i meni se dopala, lijepa zemlja i posebni ljudi... mislim da nema ljepseg dozivljaja od branja grozdja na Brotnju recimo, ili obicnog piknika na
Pec mlinima kod Drinovaca... Hercegovci su dosta "zadrti", ajmo reci tradicionalni, ali kod mene im je to plus jer smatram da su neki stari obicaji ipak pozitiva u odnosu na danas preovladjujuce "liberalno" misljenje i razmisljanje... recimo, povezanost obitelji, jel bolje to ili americki stil "imam sestru negdje u Oklahomi, ne znam, nisam je vidio deset godina"... ako si krscanin, onda znas odgovor.
Kao ljudima, moze im se naci milijun zamjerki, ne svidja mi se toliko psovanja Boga, a kao veliki su vjernici... Hercegovke su zajebane, posebno.
Volio bih vise upoznati Istrijane.
Bosanci su jednostavno glupi. Neka se niko ne uvrijedi, i sam sam dijelom Bosanac. Zapravo ima jako inteligentnih ljudi, ali u prosjeku su manjina.