+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 268 PrviPrvi 1 2 3 4 5 13 53 103 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/5356

Tema: Hajduk Split

Super ugledni član Bukowski avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Dan kada Hajduk postane privatno vlasništvo će zasigurno uz dan kad smo izglasali ulazak u EU biti jedan od najtužnijih u mom životu.Pa taman da ga kupi neki unuk pok.Frane Matošića koji je ne znan kako bogat,ja san protiv toga i amen.Hajduk može i mora dobro raditi ustrojen upravo kako je sada (u nemogućnosti da navijači kupe dionice i postanu većinski vlasnik).Ti (graničar) kažeš ne more,ja kaženo može i mora.Stvar je u tome da grad sa Hajdukon ne triba imat apsolutno ništa,osim da ga eventualno sponzorira ako more.Izabere se predsjednik na javnom natječaju,navijači izaberu neovisan NO,i to mora šljakat.Zašto molin te ne bi moglo?Naravno,sve ovisi samo i jedino o predsjedniku,koliko je sposoban,ima ideju,i koliko je pametan da se okruži pametnim ljudima.Sve šta klubu triba je kvalitetan predsjednik (sa vizijom),neovisan NO i to je to.S tim da se moraju minjat neka stara pravila,npr.NO mora izabrat neovisnu revizorsku kuću,a ne ka dosad da predsjednik dovodi revizora,pa mu ovi naštanca na papir šta oće.Ja,ja osobno,san siguran da bi diga Hajduka u roku točno dvi godine,samo da mi se daju ovlati da provodim svoju viziju,i da dobijen/mogu izabrat dobrog sportskog direktora.Znači,u roku dvi godine,to nije puno.Ne bi odma osvaja titule,ni onu treću možda,ali san siguran da bi Hajduk ustroija ka transparentan klub,u kojem bi igrali igrači sa otprilike svi istim primanjima (da nema slučajeva koje je dalton navodija da jedan prima 50-erostruko od nekog ko također stalno igra),klub koji bi sam sebe financira i ne bi mora dizat kredite za plaće,i klub koji bi igra borbeno,uz 15-20 iljada stalno.Kad se prestanu dovodit stari (skupi) konji,Ciccarelliji koji od financijski najpotentnijeg kluba kojeg voli mas ljudi,ne more stvorit proizvod koji donosi novac,kad se ne bude letalo na neke pripreme u Tursku,i masa tih "kad ne bude" (a koja su sva vrlo lako ostvariva),onda Hajduk more poslovat jako lipo,i bez privatnog vlasnika.Grad kao vlasnik je na teret jer se postavija maćehinski,stavlja ljude na pozicije,al im ne da odrišene ruke.Ne ide to tako.Grad Split,odnosno trenutne garniture u gradskoj vlasti,sa Hajdukom ne bi smile imat NIŠTA.Jer oni i nisu vlasnici,vlasnici su GRAĐANI,a ne grad.
    -"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
    Hank

Burowski........amo rec da je zadnji dan prijelazog roka,tj.23 i 30....i hajduku se nudi messi,uz objasnje da je vidija tu sjajnu torcidu kako radi odlican ambijenat i dekor ,te kako zeli pomoci hajduku u buducnosti....ali smo tu postoji jedan problem ,a to je odsteta koja na njega iznosi 7 milja eura.......vrime odmice i njega se triba odma kupit,vlasnik odma triba dat te pare da ga dovede.....oce neko iz nadzornog odbora dat te pare iz svog takuina,oce li takvozvani sposobni predsjednik dat svoje pare????.....dok su se sastali na okupu prijelazni rok je zavrsia i messi nije dosa,a pare se nisu skupile.......toliko o tome()

Datum registracije
    Jan 2012
    Citiraj Prvotno napisano od balkanac Vidi poruku
    Burowski........amo rec da je zadnji dan prijelazog roka,tj.23 i 30....i hajduku se nudi messi,uz objasnje da je vidija tu sjajnu torcidu kako radi odlican ambijenat i dekor ,te kako zeli pomoci hajduku u buducnosti....ali smo tu postoji jedan problem ,a to je odsteta koja na njega iznosi 7 milja eura.......vrime odmice i njega se triba odma kupit,vlasnik odma triba dat te pare da ga dovede.....oce neko iz nadzornog odbora dat te pare iz svog takuina,oce li takvozvani sposobni predsjednik dat svoje pare????.....dok su se sastali na okupu prijelazni rok je zavrsia i messi nije dosa,a pare se nisu skupile.......toliko o tome()
    Ma daj,ja pričan o konkretnim stvarima a ti o dolasku Messija u 15 do ponoć???Šta oćeš da ti odgovorin uopće na to?Da idem i ja u "šta ako"?A šta ako je Hajduk ustrojen klub u kojem se planski kupuje,pa mu se ni ne dešavaju situacije da kupuje u 15 do ponoć?Ne budi lud,bez uvrede,ali čini mi se da vi mlađi patite za titulama,i da bi jako rado vidili Mamića u Hajduka.Shvati da je neusporedivo važnije da hajduk stane na noge i da nam ne odlaze igrači jer nisu dobili plaće od svih 6 uzastopnih Dinamovih titula.
    Sad san ljut na sebe šta san ti uopće iša odgovarat na takvo pitanje,al aj,kad san već napisa,postat ću.
    -"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
    Hank

to je tvoje misljenje,tu nesta stoji i nesta ne stoji....mi mladi patimo za titulama?mozda i jesmo ali 6 godina posta i svakome po*izdi,a ovo o mamicu necu komentirat.....to u veza planskog kupovanja je smisna prica....hajduk nikad nece stat na noge kad se takvi ljudi motaju oko njega

Datum registracije
    Jan 2012
    Nemoj se ljutit,nisan mislija drito na Mamića,tija san reć da iman dojam da bi vi tili tako nekog "drmatora" u klubu,samo da bi osvajali titule.Oću reć da jebeš sve te hr titule,kad su ionako osvojene kako jesu.Šta ti vridi 10 titula ako je klub u banani?Evo uzmimo Dinamo za primjer,osvajaju duple krune svake godine,ali Dinamo se nije maka ništa dalje od Hajduka,po meni.Odnosno jest,ali to je ušminkano,u sitnim i nevažnim detaljima.To ti je ka ono,ružna ženska i kilo piture na njoj,fasada je tu,al ženska je i dalje ružna.U čemu je to Dinamo toliko bolji?Plaće su redovite,škola kažu da radi bolje od Hajdukove (mada u to nisan siguran,ne pratin baš mlađe kategorije,ovo šta čitan tu i tamo,i Hajdukovi klinci njih gaze)znači,nije šta je škola bolja,nego se Hajdukovi klinci gube u onim kasnijim godinama,a to je stvar prvo šta je Hajduk dozvoljava raznim menadžerskim jebivjetrima da se muvaju oko kluba/dice,i šta Hajduk nije ima di slat igrače na kaljenje,dok Dinamo ima za to PRVOLIGAŠKI klub,šta je naravno protuzakonito.Kažu i da Dinamo ima bolji skauting,ali to po meni nije ni blizu istine.Njima se jednostavno potrefilo 3-4 igrača,mislin da je to čisto sreća,a ne to šta je Dinamo nešto puno bolji u skautingu.U biti,ako ćemo bit pošteni,Hajduk skauting uopće nema,tako da nije teško biti bolji.Ali ga bogami nema ni Dnamo.To se kod nas sve radi na foru "alo,iman jednog malog" s tim da to zovu vlasnici/treneri/navijači lokalnih klubova,a ne da ih nalaze skauti.U financijskom smislu,ja komentirati ne mogu,jer,kao ni ti,pojma neman koliko i šta Dinamo ima na računu.I to je to,financije (upitno),škola,odnosno nedostatak korupcije u istoj,i skauting (onaj nepostojeći).
    Sve u svemu,oću ti reći,da Dinamo po meni ništa profitirao nije od toga što ima "jednog vlasnika",osim što osvaja titule.Samo,te titule Dinamo ne osvaja,nego krade.Da sutra Mamić ode,Dinamo za po godine dolazi u Hajdukov livel,a to je zato šta Mamić Dinamo uopće nije podigao,nego trapuliva iz dana u dan,krade,laže i valja.To su kratkoročne dobiti,dok bi HAjduk pravilnim preustrojem za koji su se izborili navijači mogao profitirati dugoročno.Dinamo,i sav "sjaj" oko njega,je samo fasada i ništa više.Dinamo trenutno funkcionira kao diktatura,ali diktature se sve raspadaju kad diktator odapne.To je Mamićeva kratkovidnost,on ništa za klub dugoročno ne radi.
    A šta se tiče titula,jebiga,i ja san Hajdukov navijač,i meni je pun kurac svega,ali ja san spreman žrtvovat kratkoročne ciljeve nauštrb dugoročnih.
    PS.Sori ako san te uvridija,sad kad san pročita onaj svoj post malo djeluje ka da san ti se obratija svisoka.
    Hank

ma nema nikakvog problema.....ovo sad sta si napisa sve stoji i sve je istina

E moj krasimire nema se tu sta pricat

Citiraj Prvotno napisano od balkanac Vidi poruku
    E moj krasimire nema se tu sta pricat
    i samo u krug...

koje sranje.

Čitan po portalima kako mu se ljudi zahvaljuju.
    Na čemu?

Možda natome kad nije ima di doša u Hajduka a na prvu ponutu uvatija crtu i ostavija klub na cidilu.
    Torcida Split old school

Ali je zbrisa Balakov..??
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ali je zbrisa Balakov..??
    je... ode u kaiserslautern

ma problem je što opet neće hajduk imati nekog trenerskog kontinuiteta. opet će novi početi ispočetka...

i uvijek ista priča. meni se tako čini.

reja, pa špaco, pa on... u biti više ne znam ni ja.

ima tu svega ,od domacih leseva sta zapinju noge sami sebi i sapunaju dasku medjusobno a kako nece njemu ,,,,zaj mi je sta je otisa zato sta ce sad opet neki kvalitet u rangu njega doc i sve iznova ,,svojih par mulaca, svoju viziju i tako unedogled,,,,tribalo mu je dat vrimena a ne ga na prvu ponudu pustit,,,ima je ugovor isti kao i reja znaci da su znali da moze otic ako doje ponuda iz bundes lige ,,znaci nista nisu naucili ili im je pasalo uzet 400 tisuca eura ,,,zamjera se njemu a zna se da problem caruje u bivsim legendama tipa gabric matkovic i sl koji guraju svoje vec godinama,,gabric igra samo da se pokaze da moze i da se trabzonu izbije lova u tuzbi a to sta nije 10 posto nekadsnjeg gabrica to nije bitno,,,uvik isto...onom matkovicu ciganu se nudilo 500 tisuca kuna da ode sporazumno -NEČE ,,,pa sta vise govorit ,,u svemu ovome najmanje je kriv balakov,,,
    torca st-38-100+-i pape i dida bili su torcida

Jebe se mene ko je kriv a ko je prav.
    Ko je Balakovu da ugovor da može otič kad oče?Toga bi probija nogon i otiša bi skupa sa Balakovin.
    Znači svaki trener koji nema di neka dođe u hajduka do prve ponude kad može otič.
    Debilizam samo takvi.
    Torcida Split old school

Citiraj Prvotno napisano od Graničar Jozo Vidi poruku
    je... ode u kaiserslautern

ma problem je što opet neće hajduk imati nekog trenerskog kontinuiteta. opet će novi početi ispočetka...

i uvijek ista priča. meni se tako čini.

reja, pa špaco, pa on... u biti više ne znam ni ja.
    Puno će se usrićit s njim.

Zbog Eline i bokala vina

Puno će se usrićit s njim.
    on je sad završena priča....

tko može doći umjesto njega?

piše da će preuzet Mišo Krstičević

Citiraj Prvotno napisano od Graničar Jozo Vidi poruku
    on je sad završena priča....

tko može doći umjesto njega?

piše da će preuzet Mišo Krstičević
    najvjerojatnije a to je mozda i dobro s obziron da poznaje juniore koji ce ipak bit oslonac hajduka u buducnosti jer --love nema--mozda i bolje da je nema jer bi opet bilo polovnjaka za 300 tisuca po sezoni ,ovako juniori ,,davno je to tribalo prisic ...

Mišo ..njega volim još od utakmice sa HSV-om...

bolje on nego onaj Bugarin..daj Bože da Hajduku krene

Zbog Eline i bokala vina

Mišo ..njega volim još od utakmice sa HSV-om...

bolje on nego onaj Bugarin..daj Bože da Hajduku krene
    po meni ako nece miso onda bi kate najbolje upasa ,,,,naravno bez honorara veceg od 5 tisuca...

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove