+ Odgovori na temu
Stranica 268 od 268 PrviPrvi ... 168 218 258 266 267 268
Prikaz rezultata str. 5,341/5356

Tema: Hajduk Split

Tako su Boysi jedno vrime što žešće navijali što je Dinamo gubio uvjerljivije a u Europi se čudili. Odkad su prestali slavit poraze od tad je Dinamu i krenulo.

Patetično, samozavaravajuće, bizarno, kako nazvat ono sinoć.

Meni i cilom kafiću bilo neugodno. Jedan stari poznavatelj nogometa je dobro reka" nikad se neće naprid s takvim stavom". Logično i točno.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-08-2022 at 21:30
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Lip gol Čuića za juniore Hajduka. Lipe škarice

https://slobodnadalmacija.hr/sport/h...sijeku-1167160
    Ovog dečka su dali na posudbu bez ijedne minute da ga probaju. U isti neki livi klub ka i brata mu koji odkad je da dva gola Dinamu u Zagrebu nije zaigra utakmicu od prve minute. Je li to možda kazna.

I zašto meni sve ovo sliči na namjerno uništavanje Hajduka
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-08-2022 at 22:35

Zbog Eline i bokala vina

Gledam ovu hajdučku balvanijadu u Osijeku i mislim se..da je skupit sve one klince, sve one koje je Hajduk odjeba i potira poput Nejašmića, Teklića, Baturine, Brkljače, Caktaša itd to bi bila duplo bolja momčad od ovih senfasto-kakastih balvana.

prodaja Biuka u neki cirkuski američki klub najbolje pokazuje na kakve je grane Hajduk pao.

Kad sam ja govorio da Hajdukom vladaju sitni kriminalci koji prodaju igrače da bi mogli jest oboritu ribu i servisirat ljubavnice, bandira se naljutio i napustio forum.

I ništa se od tada promjenilo nije. Velikog talenta prodaješ za neku siću i to van Europe. A treba reći da su i braću Čuiće posudili u neki livi slovenski klub. Čim je dao Dinamu dva gola na Maksimiru Čuić više skoro nije zaigrao za Hajduk. Mlađi mu brat nije dobio sekunde u prvoj ekipi iako je trpao golove u juniorima i za mladu reprezentaciju BiH.

Dovoljan je primjer i Ljubičića koji u Hajduku nije dobio pravu šansu a u austrijskoj ligi trpa li trpa. Umjesto njega će dovesti tko zna kakav igrački škart za velike novce i koji nigdje osim u Hajduku ne mogu igrat.

Svatko tko prati nogomet u Splitu zna da Hajdukom upravlja bivši redar i kamatar koji je iskamatario pola Splita ( usput i Keruma)

S druge strane da napomenem da je Dinamo prodao Oršića za neku smiješnu siću u Southempton. Tu mi nisu jasni ni Dinamo a još manje Oršić. Valjda je veću plaću imao u Dinamu nego što će imati u Southamptonu sudeći po transferu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-01-2023 at 15:11

Zbog Eline i bokala vina

Oršić vrijedi daleko više od 6 milijuna eura, to je smiješna cifra za takvu igračinu. Tako i Modrić po transfermarktu vrijedi 10 milijuna eura. Njih je bolje ne prodavati jer zbog godina ne možeš dobiti za njih onoliko love koliko vrijede. Modrić vrijedi 80 milijuna, a Oršić 50. Takvog igrača Dinamo ne mome kupiti na tržištu.

Možda se Oršič htio okušati u Premier ligi pa ok, ali kud baš u taj šrot klub, vrijedi on bar za Arsenal, ali jbg, tržište je pošandrcalo očito.

Što se tiče Biuka, on je konstanta Hajdukove očajne politike. Imali su Ljubičića i Bijuka, 5 godina su ih trebali držati na okupu i osvojili bi 2 prvenstva, prodali ih za 30 milja.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Oršić vrijedi daleko više od 6 milijuna eura, to je smiješna cifra za takvu igračinu. Tako i Modrić po transfermarktu vrijedi 10 milijuna eura. Njih je bolje ne prodavati jer zbog godina ne možeš dobiti za njih onoliko love koliko vrijede. Modrić vrijedi 80 milijuna, a Oršić 50. Takvog igrača Dinamo ne mome kupiti na tržištu.

Možda se Oršič htio okušati u Premier ligi pa ok, ali kud baš u taj šrot klub, vrijedi on bar za Arsenal, ali jbg, tržište je pošandrcalo očito.

Što se tiče Biuka, on je konstanta Hajdukove očajne politike. Imali su Ljubičića i Bijuka, 5 godina su ih trebali držati na okupu i osvojili bi 2 prvenstva, prodali ih za 30 milja.

Još pričaju priču kao, on ima 30 godina. Pa što. U današnje vrijeme to je ništa. On je lagan, brzanac može još ovako igrati tko zna dokad a u ovakvoj formi minimum 5 godina ako ga ozljede zaobiđu.

Ne razumijem ga. Ide u neki raspali klub koji je u vlasništvu nekog srpskog tajkuna ako se ne varam koji je zadnji na tablici. I to za siću, siću koju bi možda i Hajduk odbio.

Modrić je pri kraju karijere pa ne vrijedi više ugovora, Oršić je druga priča.

Hajduk netko već desetljećima namjerno uništava i opstruira i uništava potencijalne talente. To mi je potpuni misterij odavno.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-01-2023 at 20:30

Zbog Eline i bokala vina

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Osupnuti Rudes proziva transparent Torcide na kojem se Roberta Prosineckog, zvani "Zuti" proziva da je cetnik.
    Sto je nicim izazvano, nas polutanac nije devedesetih kao i 2010 (!) bio miljenik Delija, nije pozdravljao iste sa tri prsta i Delije mu nisu odgovarale sa "ti si zvezdin cetnik Roberte".
    To je sve izmisljotina orjune, otjelovljenje u klincima koji su sinovi branitelja.
    Dok je Robert, nas cestiti Hrvat, bio i ostao uzor svakom pravovjernom Hrvatu.
    Ispricavam se, zvezdin mezimce, u svoje ime.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Jel ovo Goca Jurić iza njega.

Zbog Eline i bokala vina

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Jel ovo Goca Jurić iza njega.
    Nekako mi ne liči na njega.
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Datum registracije
    Sep 2016
    Stize kazna HNSa Hajduku zbog transparenta Decembarskom.
    Mamiceva prcija uzvraca udarac.

A šta su krivo rekli. Em ne igrao u Zvezdi em je treniro Zvezdu i to nakon svega a Delije mu pevale " ti si Zvezdin četnik Roberte". I nisam vidio da se bunio.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Ne znam sto su krivo rekli. Postaje degutantno, reprezentativcima koji igraju u Hajduku se jebe sve zivo i mrtvo, posljedice za klub-nema.
    Ovi iz Rudesa izvjesili Heil Hitler zastavu, kazne nema.
    Mislim, boli mene dupe, ja ih nebi kaznio da su izvjesili portret Hitlera.
    Samo treba docarati ambijent u kojem operira taj zlocesti Hajduk.

A šta su krivo rekli. Em ne igrao u Zvezdi em je treniro Zvezdu i to nakon svega a Delije mu pevale " ti si Zvezdin četnik Roberte". I nisam vidio da se bunio.
    Te kazne zbog provokacijama na tribinama su glupost. Nek jedni drugima pjeva i govore što žele, to je draž nogometa. Uostalom, sloboda govora.

Datum registracije
    Sep 2016
    Kontra mraku, kontra sili...

-Alo momak..e momak..alo..ej stani..a jebate..momak stani..alo

- Evo sta san..šta vam triba

- A jebate uff..uff..čekaj da malo dođen sebi..jebate satra si me..trčim za tobom po ure u ove godine..uff..čekaj da dođem da arije..a jebate..je imaš kondicije jebate moga bi igrat za Mančester..

-ae

- UUf uf..ček još samo malo

- čekan ja čekan samo vi dođite sebi..a duvan biće

- tri kutije dnevno..aa uff. dvi kutije za se jednog Hajduka a jebate al se ostarilo, nije više sprintanje za me, samo odanje, ni brzo odanje nije više za me uf uf..srce tuče trista na sat

- ae niste u formi, niste trčali pa ste na naglo

-je je..u pravu ste..ma znate šta sam vas tio pitat..vi ste trener juniora Hajduka kako sam čuja

-Ae dobro ste čuli, trener juniora, kadeta, pionira bili tića

- sve to

- sve

-a jebate kad sve to stigneš

- e moj barba sve se stigne kad se radi iz jubavi

- mda..da da..svakako..nego šta sm vas tija pitat..pa kad će jebate zaigrat neki bili tić u Hajduka..pa jebate dovdite igrače od 35 i više godina koji trečdu ka ja, jesu to nekad bili igrači ne kaen ja Milewski, Almeida ovaj Odjidji mi-Dodji mi ali brate ja bi tija vidit ka nekad da je ekipa od naše dica. Di su oni šta su igrali juniorsku ligu prvaka.

- e ne može se to stari više tako

- a zašto ne može-

- To je skupo

- A nije skupo dovodit stare islužene igrače

- Nu pazi vako stari..mi te igrače dovedemo mukte, logično, ne mogu nigdi igrat damo ima plaću, nju dilimo lapo-lapo, ma šta koji kurac lapo-lapo..njima damo 10% nama 90. i svi zadovoljni. Oni imaju za rakiju i crtu a mi imamo za pod zub. A mladog igrača moraš naučit, utrenirat i ko zna oće on bit igrač, tolike sate, dane, misece, godine i šta ako se on ozljedi. Ili zaljubi pa ostavi nogomet. Ko će to vratit a?

- A jebate sve je rizik ali vidiš da vako ne ide da Ajduka nema nigdi. I ko ti je ovaj šta ga treniraš

- A to ej bili tić. Spremamo ga za prvu ekipu.

- Bili tić. Pa on je cili crn. Ma nije mene briga šta je crn nego čovik ima godina ka i ja. Šta je ovo, piturali ste mu sjede.

- Šta pričaš stari dečko je dviiljade osmo godiše. 15 godina

- Ma šta petnajst godina. Unuk mu je stariji, koga ti zajebaješ, daj da vidim, pa njemu su i ove dlačice po nogama pobilile.-

- Vidi pazi stvarno. A to ona Nela iz brijačnice, a čut će me ko zna šta je ona s njim radila

- I ovo malo ricaste kose ste mu obojali

- A šta bi ti radija

- Pa to je prevara, ja ne mogu virovat, pa šta vi radite gurate starca pod juniora Hajduka-

- A kako će drugačije iz juniorskog pogona izić u prvu ekipu dragulj iz Hajdukove juniorske škole.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-10-2023 at 18:20

Zbog Eline i bokala vina

Sorry šta moram ovo napisati, ali Hajduk i njegovi navijači su se pretvorili u klošare i loše gubitnike.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove