+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrviPrvi 1 2
Prikaz rezultata str. 21/27

Tema: Ribe i ostalo

Citiraj Prvotno napisano od Iris Vidi poruku
    najbolja riba za jest je Šaran i Srdela,mljac
    Mulj ili voda.

Masna svinja koja jede blato ili ćista riba.

Super ugledni član Bukowski avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Najbolja riba šaran,pa tuna,stvarno je istinita ona sto ljudi sto ćudi.Da šaran,tuna,Bože ima li te?!?

Najbolja riba je trilja,ko zna zna,a ko ne zna neka plaća zubaca i hvali švoja.

PS.Uopće me ne zanimaju vaša mišljenja
    -"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
    Hank

Juce u pol ure 3kom, poslje jos 4... sve vraceno majci prirodi..
    Sve oko 45cm i 1kg... rutilus pigus,neznan kak se kaze na hrv..
    Attached Images
    Hajduk, 45 200+-

U VESELJU I U PLACU ZA HAJDUKA ZIVOT DACU

bolje bi bilo da si to ispeko na laganoj vatrici, nego vratio majci prirodi.

Rijetko uzmem ribu doma.a to nije neka kvalitetna riba.. puno kosti ima, a i nisam ljubitelj. Od rijecnih riba valja stuka, pastrva(ulovljena) , i kralj 'hucho hucho'...som ili saran divlji iz rijeke, a da jos 2 dana pliva doma u banji, i da ga majstor spremi isto bi proša, a ovi iz ribnjaka isl. smrde i imaju okus na mulj, blato....
    Hajduk, 45 200+-

U VESELJU I U PLACU ZA HAJDUKA ZIVOT DACU

ja volim soma i šarana, pastrvu tako tako. od ovih riječnih. štuku moj poznanik slavonac hvali, kaže da je odlična za fiš paprikaš i da je ukusna, ali ima preveć kostiju.

https://youtu.be/Yi6fmvfQPjU?t=215

iz mora je definitivno najbolji zubonja, orada brancin, ja volim i oslića i srdele od ovih jeftinijih riba.

trilje su mi odlične, ali i one dođu kila 80tak kuna. škarpina je ista dobra, ali meni je žaba(grdobina) možda i najbolja ukusna za popizdit.

tako fino, ispod peke da sladokurci dođu na svoje.

Dupin Bobi, nije riba, ali sliči.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove