Najbolja riba šaran,pa tuna,stvarno je istinita ona sto ljudi sto ćudi.Da šaran,tuna,Bože ima li te?!?
Najbolja riba je trilja,ko zna zna,a ko ne zna neka plaća zubaca i hvali švoja.
PS.Uopće me ne zanimaju vaša mišljenja![]()
-"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
Hank
Juce u pol ure 3kom, poslje jos 4... sve vraceno majci prirodi..
Sve oko 45cm i 1kg... rutilus pigus,neznan kak se kaze na hrv..
Hajduk, 45 200+-
U VESELJU I U PLACU ZA HAJDUKA ZIVOT DACU
bolje bi bilo da si to ispeko na laganoj vatrici, nego vratio majci prirodi.![]()
Rijetko uzmem ribu doma.a to nije neka kvalitetna riba.. puno kosti ima, a i nisam ljubitelj. Od rijecnih riba valja stuka, pastrva(ulovljena) , i kralj 'hucho hucho'...som ili saran divlji iz rijeke, a da jos 2 dana pliva doma u banji, i da ga majstor spremi isto bi proša, a ovi iz ribnjaka isl. smrde i imaju okus na mulj, blato....
Hajduk, 45 200+-
U VESELJU I U PLACU ZA HAJDUKA ZIVOT DACU
ja volim soma i šarana, pastrvu tako tako. od ovih riječnih. štuku moj poznanik slavonac hvali, kaže da je odlična za fiš paprikaš i da je ukusna, ali ima preveć kostiju.
https://youtu.be/Yi6fmvfQPjU?t=215
iz mora je definitivno najbolji zubonja, orada brancin, ja volim i oslića i srdele od ovih jeftinijih riba.
trilje su mi odlične, ali i one dođu kila 80tak kuna. škarpina je ista dobra, ali meni je žaba(grdobina) možda i najbolja ukusna za popizdit.
tako fino, ispod peke da sladokurci dođu na svoje.![]()
Dupin Bobi, nije riba, ali sliči.