+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1 2 3 4 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/87

Tema: Akcija Maslenica

Igraju se Diskaverija i Nacionalne geografije, kao, objektivno sa izjavama svih sudionika.

Za mene su polozili izbjegavanjem emitiranja drugog serijala Heroja Vukovara.

Nebi me iznenadilo da danas sutra Dragan, ako bude izrucen, dobije jednu emisiju za svoje memoare. Sto da ne i Sljivancanin, eno ga slobodan.

rekao bih da ste malo prekritični...poznajem jednog od autora pa mogu potvrdit da je dobar dio dokumentarca u zadnji tren rezan i prekrajan ali sve u svemu mislim da je i ovako jako dobar uradak...obzirom da se većina detalja iz te bitke skriva već godinama i narod se zatupljuje sa spikom da je sve trjajalo 2-3 dana uz minimalne gubitke ovo je jako veliki korak naprijed...obzirom da je to definitivno bio jedan od najžešćih fajtova u cijelom DR-u, mislim da je vrijeme da se sazna istina ovaj dokumentarac je širokoj javnosti otkrio puno toga novoga...i zato ga treba pozdraviti, ako zbog ničega onda iz pijeteta prema poginulim i ranjenim pripadnicima HV-a u toj akciji...
    BBB (ZGM, d42), 40, 250+

Super ugledni član Bukowski avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Kako se zove dox?Nisam ga pogledao,pa da probam potražit na netu,ili na YT-u kad bude
    -"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
    Hank

Citiraj Prvotno napisano od Bukowski Vidi poruku
    Kako se zove dox?Nisam ga pogledao,pa da probam potražit na netu,ili na YT-u kad bude
    Ima kako ne bi bilo..

Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Pa vjerojatno jesmo prekriticni ali to je dojam.

Nije loše ali moglo je i bolje.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Hm..zanimljivo..pa da, nema Krstičevića uopće u dokumentarcu..aj pogodite zašto.
    U vojarni Dračevac za vrime rata nikad nije proša ručak da Krsto nije doša do svakog stola i pita:momci jel dobro?
    torcida,45,45

a najjače mi je kad Šušak priča s onim glupim novinarom, koji govori kako je ovo 20 stoljeće i da rat nije potreban da bi se mirno provodio turizam. pa šta to kreten nije reko srbima, ko da smo mi htjeli rat. koji su panjevi tamo na zapadu europe, strah me i pomislit šta će sve tim genijalcima past na pamet kad uđemo u EU.

a Šušak mu odgovara, gospodine ovo je teritorij međunarodno priznate Republike Hrvatske. Mi uspostavljamo pravni poredak, na svome teritoriju. a onda ovaj genije ponovo nastavlja, prekršili ste međunarodne dogovore i mirovne dogovore UN. i vrlo je vjerojatno, da će protiv vas zahtjevat protumjere. onda šušak ponovo uzvraća, mi nismo prekršili međunarodne dogovore u hrvatskoj je glavna uloga unprofora bila otvaranje puteva. i to je bilo najvažnije, i to nisu uspjeli učiniti. mi nismo imali drugog izbora, nego pribjeći ovome. i izvjestili smo ih da će to biti vrlo ograničena operacija, i da ćemo stati i da nećemo ići dalje, i za to ćemo snosit posljedice.

i sad dođe zoran pusić, i kaže kako treba uklonit aveniju gojka šuška. koji su to kompleksaši, oni ni mrtve ne puštaju na miru.

Ono sto je Milky Way iskopirao tu je blago receno briljantno. Bilo bi lijepo kad bi autor tog bloga napisao barem nekakvu kracu knjigu. To je nesto sto mi se cini da bi bilo vrlo vrlo vrijedno kupiti i procitati. Detaljno, vjerodostojno, intimno, potpuno fokusirano, ma izvanredno.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    a najjače mi je kad Šušak priča s onim glupim novinarom, koji govori kako je ovo 20 stoljeće i da rat nije potreban da bi se mirno provodio turizam. pa šta to kreten nije reko srbima, ko da smo mi htjeli rat. koji su panjevi tamo na zapadu europe, strah me i pomislit šta će sve tim genijalcima past na pamet kad uđemo u EU.

a Šušak mu odgovara, gospodine ovo je teritorij međunarodno priznate Republike Hrvatske.
    Mi uspostavljamo pravni poredak, na svome teritoriju. a onda ovaj genije ponovo nastavlja, prekršili ste međunarodne dogovore i mirovne dogovore UN. i vrlo je vjerojatno, da će protiv vas zahtjevat protumjere. onda šušak ponovo uzvraća, mi nismo prekršili međunarodne dogovore u hrvatskoj je glavna uloga unprofora bila otvaranje puteva. i to je bilo najvažnije, i to nisu uspjeli učiniti. mi nismo imali drugog izbora, nego pribjeći ovome. i izvjestili smo ih da će to biti vrlo ograničena operacija, i da ćemo stati i da nećemo ići dalje, i za to ćemo snosit posljedice.

i sad dođe zoran pusić, i kaže kako treba uklonit aveniju gojka šuška. koji su to kompleksaši, oni ni mrtve ne puštaju na miru.
    To mi je ostalo u sjećanju da je prvi put neki hrvatski dužnosnik odbrusio bjelosvjetskim seronjama. Pamtim jer me pozitivno iznenadilo. Sve do tada je bilo nja nja-nja.

Zbog Eline i bokala vina

evo ovdje, tko nije vidio kako šušak objašnjava novinarčiću neke stvari.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 19-02-2013 at 17:15

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    evo ovdje, tko nije vidio kako šušak objašnjava novinarčiću neke stvari.
    još kad bi naveo u kojoj minuti.

32min,32sek.

Nema emisija veze sa operacijom maslenica ali sam se sad sjetio knjige N.Ivankovica o Ante Gotovini,stranica 112.

http://www.scribd.com/doc/112033034/...-ANTE-GOTOVINA
    ex Torcida,33,100+

Ne znan koliko se tiče direktno teme, ali mislim da je ovaj snimak srpske strane sa maslenice : http://youtu.be/FS--fvOHYz8 . Na snimci je Oliver mandić glazbenik, u uniformi Arkanove garde.. .Šta je najžalosnije hrvatski mediji uopće nisu nikada spomenili ovoga lika u kontekstu rata u HR, a RTL televizija mu je čak reklamirala cd-OVE dok naši jugonovinari (zlatko gall) hvale lik i djelo ovoga jebivjetra , pritom izostavljajući ( kao slučajnu) ovu njegovu epizodu.

Citiraj Prvotno napisano od Sekstant Vidi poruku
    Ne znan koliko se tiče direktno teme, ali mislim da je ovaj snimak srpske strane sa maslenice : http://youtu.be/FS--fvOHYz8 . Na snimci je Oliver mandić glazbenik, u uniformi Arkanove garde.. .Šta je najžalosnije hrvatski mediji uopće nisu nikada spomenili ovoga lika u kontekstu rata u HR, a RTL televizija mu je čak reklamirala cd-OVE dok naši jugonovinari (zlatko gall) hvale lik i djelo ovoga jebivjetra , pritom izostavljajući ( kao slučajnu) ovu njegovu epizodu.
    Je, to je s Maslenice. Inače taj se lik prije rata šminkao , što je onda bilo nezamislivo. On u uniformi, šokirao sam se kad sam to vidio.

A Gall ga upravo zato možda još više i cijeni.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-02-2013 at 21:04

Zbog Eline i bokala vina

Je on je kao nekakav predstavnik nekakvog neoliberalizma šta je jako milo Ga(y) llu. Tim gore jer takva nakaza proziva " pičkice koje su pobegle i sede po bg kafanama" :p , koji udar na srpsku mitomaniju i njih kao ulimativne ratnike

Pa da ja ga se sjećam prije rata..tad se muški nisu baš šminkali..to je bilo tada ..moš mislit..

ovo je još ništa što je znao inače..zato kad sam njega vidio u uniformi ratnički raspoloženog..zamalo nisam na guzicu tresno.

Zbog Eline i bokala vina

Super ugledni član Bukowski avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Je to je sa Maslenice ima i Arkan na toj snimci sa onom izjavon "a ustašama poručujem što sam im uvek poručio,to je malo vulgarno...".A Mandić tu govori kad ga ova pita šta misli o ovim krajišnicima iz Zadra,Šibenika i Knina koji "sede i piju kafe po beogradskim kafićima" kako ima poruku za te "srpske magarce koji su pobegli" i kako će ih oni ka na raport kad dođu u Begeš.To je vjerovatno pitala novinarka a i on naglasio radi onog Šešeljevog (dal je bija Šešelj?) na Radio Kninu kad je reka "...da se dovedu dobvovoljci,da se bvani sveta svpska zemlja,a ne da ko juče nakon pvvog napada ustaša 10 hiljada ljudi pobegne iz Krajine".Mislin da je bija Šešelj.Nego,negdi se ovaj momak "Uroš" sa foruma prepira kako su ljudi iz Krajine za vrime Oluje utekli jer su izdani,i da nije bilo smisla ginit.Pa,ako pročita ovo,a virujen da oće,neka objasni zašto je onda tih 10 hiljada ljudi uteklo nakon našega napada na Ravne Kotare?Tu nisu bili izdani?

Bit će ipak da je bilo "ajmo srbovat" pa kad se počelo ginit crta.Lako je bilo dok nije bilo protivnika praktički.Pala mi na pamet izjava onoga momka koji je reka nešto u stilu "da,mi smo svi mislili dovoljno da stavimo kokardu,i to će se sve razbežat,kad tamo..."
    -"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
    Hank

Ugledni član totalna steta avatar
    Datum registracije
    Feb 2013
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Je, to je s Maslenice. Inače taj se lik prije rata šminkao , što je onda bilo nezamislivo. On u uniformi, šokirao sam se kad sam to vidio.

A Gall ga upravo zato možda još više i cijeni.
    evo sad sam opet pogleda ovu snimku s mandićem,pa on meni i ovde pari da je našminkan
    torcida alaeština,40god... u jugi ,14 gostovanja točno..sezona 87/88 - 90/91...

to sa izdajon su priče u koje valjda ni oni sami ne viruju, a ako neki viruju višegodišnja propaganda je dobro obavila posal.. Ima na youtube -u snimaka di prije oluje vježbaju povlačenje i izjava četnika koji govore da će otići u srbiju ako izgube rat. Meni je čovik iz Šibenika priča ( inače srbin porijeklon iako će on reći pravoslavac) da ga je vojska Jna ( njega i familiju kao civile) prije nego su uopće počeli oružani sukobi pozivala da organizirano odu iz Šibenika. čovik je osta , priključija se Hv-u i dan danas živi i radi tu.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove