a najjače mi je kad Šušak priča s onim glupim novinarom, koji govori kako je ovo 20 stoljeće i da rat nije potreban da bi se mirno provodio turizam.
pa šta to kreten nije reko srbima, ko da smo mi htjeli rat. koji su panjevi tamo na zapadu europe, strah me i pomislit šta će sve tim genijalcima past na pamet kad uđemo u EU.
a Šušak mu odgovara, gospodine ovo je teritorij međunarodno priznate Republike Hrvatske. Mi uspostavljamo pravni poredak, na svome teritoriju. a onda ovaj genije ponovo nastavlja, prekršili ste međunarodne dogovore i mirovne dogovore UN. i vrlo je vjerojatno, da će protiv vas zahtjevat protumjere. onda šušak ponovo uzvraća, mi nismo prekršili međunarodne dogovore u hrvatskoj je glavna uloga unprofora bila otvaranje puteva. i to je bilo najvažnije, i to nisu uspjeli učiniti.
mi nismo imali drugog izbora, nego pribjeći ovome. i izvjestili smo ih da će to biti vrlo ograničena operacija, i da ćemo stati i da nećemo ići dalje, i za to ćemo snosit posljedice.
i sad dođe zoran pusić, i kaže kako treba uklonit aveniju gojka šuška. koji su to kompleksaši, oni ni mrtve ne puštaju na miru.