+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 13 PrviPrvi 1 2 3 4 5 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/247

Tema: Košarka u svijetu

ne sjećam se da smo imali ovakvog atletu poput hezonje
    tražim sad klipove po youtubueu da ga gledam
    momak je klasa
    to ne može da propadne jedino ozbiljnija povreda ga može zaustavit

Hrvatska košarka je toliko sjebana da par igrača sumnjam da može promjeniti trend.

To je stvoren takav gubitnički mentalitet da je to jeza.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Optimizam bez pokrića.Stavljate sve svoje nade u dvojicu nedokazanih talenata koji imaju više šanse postati samo još jedna tužna priča hrvatske košarke nego zvijezde svoga športa koje će nositi reprezentaciju u godinama koje su pred nama.
    Tvoj pesimizam je bez pokrića, naš optimizam ima pokrića. Ta dvojica su biseri europske košarke, Šarić je s uskoro 20 godina dominantni MVP ABA lige, a Hezonja s tek navršenih 19 godina rastura u jednom od 3 najbolja kluba u Europi. Obojica su s repkom u mlađim kategorijama poharali Europska prvenstva i obojica će biti izabrani među 10 najboljih igrača na NBA draftu i to samo zato jer su Europljani, a da su Ameri već bi Hezonja potpisao 50 milja vrijedan ugovor s Nikeom, a Šarić bi bio proglašen novim Birdom.

Naravno da će ta dvojica nositi repku do medalja jer nijedna država u Europi nema takva 2 igrača u cijelom '90-om godištu. Plus nam još dolaze Mazalin, Bender i Žižić (i još poneki) s čime će generacija '94.-97. biti novi hrvatski dream team, drugi nakon onog kojeg smo imali u Barceloni 1992. godine.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Hrvatska košarka je toliko sjebana da par igrača sumnjam da može promjeniti trend.

To je stvoren takav gubitnički mentalitet da je to jeza.
    Pa gle, sad smo bili 4. na Europskom prvenstvu. Dvojica klasnih igrača su sve kaj nam je trebalo da osvojimo medalju.

Drag mi je tvoj optimizam ali kad se sitim hvalospjeva onom Tomiću pa se ispostavilo da je obično mrtvo puvalo.

Zbog Eline i bokala vina

Drag mi je tvoj optimizam ali kad se sitim hvalospjeva onom Tomiću pa se ispostavilo da je obično mrtvo puvalo.
    Ante i ove godine dominira u Euroligi, bil je proglašen najboljim igračem veljače. U repki je igral dobro i ljudi su ga kritizirali jer može dati više, ali teško je s neuigranom ekipom igrati na razini Barce gdje imaju 7 treninga tjedno. Bude to ove godine na SP-u puno bolje.

Kostur ekipe bi trebal biti: Tomić, Žorić, Šarić, Bogdanović, Simon, Hezonja, Rudež i Ukić te Draper ako ne idu na operaciju.

Ma daj molim te, lik od 10 pokušaja, 7 puta fula obruč sa dva metra..

Zbog Eline i bokala vina

Ma daj molim te, lik od 10 pokušaja, 7 puta fula obruč sa dva metra..
    Sad je u Barci od 10 pokušaja tolko zabil i to protiv najboljih europskih ekipa. Išel je po reketu kak nož kroz maslac. Rekel bih da je u repki igral na 80% mogućnosti.

ja sam optimističan, i vjerujem da smo sposobni osvajat medalje s ovim dečkima za koju godinu, naravno da neće medalje past s neba u rebra, ali ako nastave ovako "rasti" bit će tu itekako potencijala i opravdane želje za medalju.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    obojica će biti izabrani među 10 najboljih igrača na NBA draftu i to samo zato jer su Europljani, a da su Ameri već bi Hezonja potpisao 50 milja vrijedan ugovor s Nikeom, a Šarić bi bio proglašen novim Birdom.
    Nevezano uz tvoj pretjerani optimizam,ali zašto talentirani europljani kojima je cilj NBA ne idu na njihova sveučilišta gdje bi bili više u centru pažnje raznih skauta?

Zar ne bi i Šariću i Hezonji bilo bolje da su nakon srednje otišli godinu dvije na neko sveučilište i tamo dominirali i završili visoko na draftu?

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Nevezano uz tvoj pretjerani optimizam,ali zašto talentirani europljani kojima je cilj NBA ne idu na njihova sveučilišta gdje bi bili više u centru pažnje raznih skauta?

Zar ne bi i Šariću i Hezonji bilo bolje da su nakon srednje otišli godinu dvije na neko sveučilište i tamo dominirali i završili visoko na draftu?
    Dosta ih je išlo tim putem, čak su neki i došli do NBA-a. Kaj ja znam, vjerojatno se ne da svima studirati i besplatno igrati košarku da jednog dana u budućnosti možda otiđu u NBA. Lakše je samo igrati košarku za velike novce, kakve dobijaju Šarić i Hezonja već odavno, a ak budu dobri onda će ih već uočiti skauti iako se ne cijene isto talenti iz Europe i talenti s koledža. Neće biti na istoj startnoj poziciji, ali to svojim radom mogu nadoknaditi kak je Dražen npr. napravio.

ovaj Bender će bit odličan asistent, već sad je ali u budućnosti mislim da će ga bit nemoguće pratit protivničkim igračima. kad već sad ovako asistira, da igrači jedva prate mogu mislit šta če bit kroz koju godinu kad još malo naraste dobjie mišića i uigra se do ubera. imamo veliki potencijal, i ako ovo što imamo i što nam se smješi useremo onda smo sami sebi pucali u glavu i nemamo šta kukat za ničime. ima tu 10tak odličnih juniora, i ovih starih iskusnjara koje bi uz pravog trenera trebali trpat samo tako. trener je jako bitan u košarci, i nadam se da će Repeša ostat jer je dobar trener, ako ne treba mu nać podjednako dobru zamjenu. bez trenera, džabe ti sve, imaš dobru ekipu koja može rasturit svakoga ali u završnici svakog natjecanja u košarci dolazi i do izražaja znanje trenera. to nikako ne smije zapostavit taj segment, jer da smo imali trenera i s ovim prije generacijama mislim da bi bilo bar par medalja nebitno kojeg sjaja, ovako smo prosuli tucet dobrih igrača i ništa nismo napravili a uvijek smo imali solidnu ekipu, sada s ovim mladima možemo radit što hoćemo i samo budala od njih ne može napravit igračine. prema tome, pamet u glavu i ko što je Rimac iz ničega odveo Cibonu u finale, može se i reprezentacija uigrat s tucetom vrhunskih mladih igrača i nekoliko odličnih iskusnjara. Tomić Bogdanović Simon Ukić, iako od svih navedenih Simon i Bogdanović su mi stvarno klasa Tomić je nekako neprepoznatljiv kad igra za reprezentaciju iako je neupitna njegova kvaliteta, isto važi i za Ukića. ali kažem dodajmo tu Šarića i Hezonju, dolaze u budućnosti ovaj Bender i Mazalin, pa jebem ti sve ako smo takvi panjevi da takve momke useremo onda nek se ostavimo košarke za sva vremena.

Slavko Cvitković otišao u mirovinu, nenadoknadiv gubitak za košarkaške sladokusce...HRT mu poklonio karikaturu

a stvarno sam se znao nasmijat kakve je sve on bisere znao izvalit u prijenosima, falit će sigurno.

Na istoku ništa novo. A šta? A šta da se očekuje?

Spursi osvojili NBA naslov pobjedom 104-87, seriju su dobili rezultatom 4-1, deklasirali su Miami 4 puta s dvoznamenkastom razlikom. Pobijedili su ih 15 razlike, 19 razlike, 21 razlike i 17 razlike.

Kralj košarke

MVP finala

Sliak govori tisuću riječi

odlično, svi su govorili da će ih miami sredit, ali izgleda su spursi imali veće mišiće. mišići su ključni u tom NBA, nadam se da će se Šarić dobro nabildat prije nego ode kod njih na kaljenje.

MVP finala na zakucavanju

Najbolji trener zadnjih 20 godina uz Phila Jacksona

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove