+ Odgovori na temu
Stranica 11 od 13 PrviPrvi ... 9 10 11 12 13 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 201/247

Tema: Košarka u svijetu

Doći će i naše vrijeme Northe. Šarić je jučer za Efes imao 13 koševa i 10 skokova, tek se zagrijava. A i Hezonja je jučer igrao 20 minuta.

Žrtva tranzicije Trotoar avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    jel taj Popovič Srbin, ili šta? vidim da ima neko prezime koje vuče s ovih prostora. nego jedna zanimljivost.

kako je ovo moguće?
    ne znam za popovića....... znam jedino da su bg mediji svojevremeno prenijeli njegovu navodnu izjavu da je "ludi srbin"........

braduljica
    samo ne znam kakve veze imaju godine sa tim

Dvije tekme Bendera, 2 puta MVP tekme.

Through his first two games, Bender is averaging 13.5 points, 10 rebounds, 6 assists on 60% 2PT% and 35.7% 3PT%, winning game MVP both times. Additionally, in the state cup, Ramat Gan almost knocked out last season’s Winner League runner up, Maccabi Haifa, before Haifa narrowly escaped embarrassment with a barrage of 3-pointers by Dagan Yavzuri.

Bender will not become NBA draft eligible until 2016, where he will be a surefire lottery pick. Until then, I am going to soak in watching him in small gyms throughout Israel, so I can remember just exactly where he was before he makes his mark over the next two decades.
    http://www.sheridanhoops.com/2014/11...c-not-so-much/

to hezonja, rasturi taj obruč majku mu jebem.

2. pick NBA drafta 2003. godine, Darko Miličić, krenuo u kickboxing vode. Na tom draftu ili novačenju igrača, Lebron James je bio prvi izbor, Carmelo Anthony 3., Bosh 4., a Wade 5.

Šarić ukrao loptu i zabio za pobjedu Efesa u ligi.

Hezonja malo pokazao Realu kaj more :ceda

Evo kak Bender izgleda u juniorskoj Euroligi, s igračima svojeg godišta.

kakve će to rasturačine od igrača biti, jedva čekam da još malo narastu i nabiju mišiće.

Buduće i sadašnje zvijezde svjetske košarke. :ceda

Festival de triples. Hezonja izjednačio rekord španjolske lige, trice gađao 8/8 kao i Oscar Schmidt i Đorđević.

dobro kad će ovi naši panjevi konačno objavit ime novog izbornika, nadam se da će biti Peras jer mi on djeluje od ovih naših koje imamo na raspolaganju ko najbolji izbor.

i on će znat posložit ekipu za ove mlade zmajeve koji dolaze, pogotovo tu mislim na Hezonju i Šarića koji su već pokazali u par tekmi da se odlično nadopunjavaju.

Hezonja će biti zvijer, jedva čekam da još koja godina prođe, imat ćemo A selekciju boli glava.

Hezonja snajper. :ceda Dame i gospodo, skauti, tehničari...komentator je lud ko šiba.

Šarić s Efesom osvojio kup u Turskoj, u finalu pobijedili Fenerbahce 10 razlike. Šarić zabio 17 koševa uz 9 skokova, od čega je 9 koševa zabio u zadnjih 5 minuta kad se prelamala tekma. Rođeni pobjednik

Čuval je cijelu tekmu Bjelicu, koji je najbolji igrač Fenera, i izdominirao ga. :ceda

Real dobio Barcu i osvojio kup, bila je egal tekma cijelo vrijeme. Tomic zabio 25 koseva uz 11 skokova. Malo je falilo da sam pobijedi Real.

Dva finala kupa najjacih liga Europe danas, u oba su najbolji igraci bili Hrvati.

Šarić je mudonja, sviđa mi se što ima taj borbeni gard, to nam je falilo u reprezentaciji a s njime smo dobili vjerojatno vođu nove generacije košarkaša. kako je petrović bio vođa svoje, tako da rezultati ne bi smjeli izostat, imamo sve preduvijete da srbe natamburamo u budućnosti, ali naravno treba nabacit i određenu kilažu pošto Srbi imaju sve oko 100kg i više. tako da im se može i fizički parirat, mislim da će već ove godine euro pokazat koliko vrijedimo, samo mi nije jasno šta čekaju s objavom imena novog izbornika?

Strucni savjet je predlozil Perasa za izbornika seniora, Nazora za izbornika U-19 repke, a Rimca za izbornika U-18 repke, poznatije kao kaznena ekspedicija.

da, izgleda da će peras biti trener, to mi je drago sad možemo po zlato na EP. :ceda

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove