Zabranjeni u Grošnici
![]()
Zabranjeni u Grošnici
![]()
24 / 120plus leva leva
Zemun - Radnicki 1923
![]()
24 / 120plus leva leva
Basket: Partizan - Lokomotiv Kuban
... i jedna pred danasnju utakmicu:
![]()
24 / 120plus leva leva
Crvena Zvezda vs Čukarički 15/12/2019
![]()
24 / 120plus leva leva
24 / 120plus leva leva
Pošaljite Radeta i Kimija u Split, dole ih jedva čekaju. VELJO prijatelju na šake riješi stvar ne trebaš ih držati na nišanu, imaš ok kroše samo peglaj hahaha
bbb, 31 god, 90+
Mene samo čudi da nema nitko od svih tih Grobara da riješi partizanovce nego to mora ekipa oko veljeMislim da ste se i lovali oko kfane Kolarac
![]()
bbb, 31 god, 90+
Srbi dobivaju batine od Crnogoraca, ispusni ventil: Hrvati.
https://www.021.rs/story/Info/Vojvod...lankamenu.html
Pa Beograd vam je pun Crnogoraca, sto se sa njima ne kacite. To je malo gadnije kada izvade cakije pa opa gedzo spavanac.
''Mi cemo lipo, ako oni hoce lipo. Ako nece, mi cemo radit svoj posa ''
neka neka, nema ništa ljepše nego kada naši "antifašisti" dobiju po lampi od Srba, i onda se malo otrijezne. svako malo čitam da netko piše kako mu je did bio partizan, a Srbi ga nalupali, e pa neka su vas nalupali, pa vi budite i dalje partizani.
oni misle da ako su "antifašisti", da će ih to spasit od batina kod Srba, pa njima je dovoljno to što si Hrvat, njima je isti kurac Tito ili Pavelić, jer oni tu ne rade razlike kao mi debosi. jer njima je Tito ustaša tj hrvat, kao i Pavelić, samo naši drugovi nikako da shvate da je Srbima jednadžba jednostavna, dosta im je da je netko hrvat neovisno o političkom uvjerenju da im bude "ustaša". a naši glupani, neka se i dalje igraju antifašista, i neka misle da će im to biti prednost i spas pred napadima i kritikama ne samo Srba već i ostatka europe. europu ameriku i Srbe, zaboli krasno kurac jesmo li mi bili antifašisti, to se najbolje vidi po tome kako gledaju na nas s visoka, a ovi naši kreteni neka im se i dalje dokazuju i glumataju naprednost, dok dobivaju po lampi od dotičnih gdje god stignu.
nitko nije kriv hrvatima, što već generacijama dozvoljavaju da jedna manjina ispire mozak većini, plus ti jugo zombiji prodaju maglu i mantru kako će oni s Srbima izgraditi Jugoslaviju, bez mržnje i nacionalizma, samo treba porazit mržnju i nacionalizam pa će igrat rok and roll cela Jugoslavija. oni su stvarno budale bez budućnosti, za razliku od BBB.
uostalom što očekivat od Srba nego mržnju i napade, pa meni bi prvom bilo čudno da odem u Srbiju i da ne doživim nikakvu neugodnost ili napad, bilo na verbalnoj ili fizičkoj razini. svi koji idu kod njih toga bi trebali biti svijesni, a ne se kasnije čudit neugodnostima ko marica krivom kurcu. nitko nije kriv hrvatima, što nas političari i elite debiliziraju i mi to prihvaćamo zdravo za gotovo, kao da je to realnost naših odnosa s Srbijom i Srbima. realnost je upravo ta, koju oni ne žele predočit javnosti, pa se onda svi čude i zgražaju kada na rukometu napadaju sjekirama i pale aute. pa mene to ne čudi niti najmanje, jer je to minimum onoga što od njih očekujem, a ovi što se tome čude su obični licmjeri i idioti kalibra "antifašisti".
dzg-33/90
Jesam li ja to krivo procitao, ili je Vucic ovih dana rekao da Srbija nema vise mogucnosti ratovati, zbog ekonomije, infrastrukture, a sto nije spominjao, a jasno je, tko bi to isao ratovati na Kosovo....
Pa SRS Vucko je fakticki priznao da je Kosovo otislo.
''Mi cemo lipo, ako oni hoce lipo. Ako nece, mi cemo radit svoj posa ''
Kakve to veze ima sa navijacima?
https://youtu.be/DXG8m4UxFuQ
old school grobari!
I opet i po ko zna koji put ne verujte u ciganske lazi i medije !!!
Iz principa , zna se ko je najjaci ! Grobari na noge !
Jesu li se srpske navijačke grupe u nedostatku utakmica samorentale trenutnoj srbijanskoj vlasti.
.....kad bi mladost znala...kad bi starost mogla.....
Postoji li nacin kako naci cuvenog ALAN FORDA.