Evo i komsija...
Partizan-OFK Beograd 2:1
Evo i komsija...
Partizan-OFK Beograd 2:1
Posljednje uređivanje od unchained : 13-03-2011 at 23:44
i komšije vidim duraju. puna tribina, baklje.....
počelo prvenstvo, uželili se ljudi utakmica, nema šta
ex. m. BBB ZG +40, 50-100
nego, nije li danas "večiti"?
valjda će past neki izvještaj ili fotka. po pisanju novina trebao bi biti pun stadion.
makedoinija? ima šta?
Partizan-Crvena zvezda 2:0
200 baklji na jugu i prekid
http://www.zurnal.rs/wp-content/uplo...03/veciti1.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=pnz0pwouTpA
Cigani imali lepu koreografiju i palili strobove itd, stavice oni vec to kada se oporave malo.
Posljednje uređivanje od unchained : 16-03-2011 at 23:53
Snimak juga...
http://www.youtube.com/watch?v=kOGqQ...layer_embedded
nije bas da smo se oporavili al ajde.ne pamtim kad smo dali go groblju a tek pobedili.
nema veze kad bude pao rusice se tribina
http://www.oaza.rs/sport/delije/inc/...like=7&broj=15
ko je bogoje?
a veza s derbijem je.......?
neka izdaja, ili šta
Po meni jedna od naših najboljih poruka upućenih "večitom rivalu". Treći deo parole ti je ime VLADIMIR STOJKOVIĆ, pa je tu sve jasno. Inače derbi solidan. Mi za nijansu bolji u prvom, Groblje daleko bolje u drugom poluvremenu, najvećim delom zbog rezultata. Mi jednostavno nismo mogli, 9 utakmica bez pobede nad njima.
pa i ne znači previše.
ali vjeriujem da se radi o nekoim igraču koji se valjda kleo u vječnu vjernost svom klubu pa prvom priliko zapalio za ljute rivale.
narodski rečeno-izdajnik.
no dobro, jebeš na kraju rezultat, navijački je odrađeno na visini.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-f...ruznu-proslost
Ma tip je klasičan debil.
:009:009 kakva "lojalnost"!!!“Oprostite mi moju ružnu prošlost“ bilo je ispisano na prednjoj strani majice Vladimira Stojkovića koju je nosio na 139. večitom derbiju ispod dresa Partizana. Crno-beli su slavili (1:0), a Stojković je majicu pokazao navijačima crno-belih, dajući jasnu poruku da mu Zvezda više nije na srcu.
pa ovaj će u svakom idućem klubu pisati parole isprike zbog igre za prethodni.
bože sveti na nebu.....
Rad-Partizan 2:2
http://www.youtube.com/watch?v=2rMzSad9sjA
Vi ste u sličnoj situaciji kao i Torcida kod nas, ima vas ko govana bez uvrede, al džabe vam to kad vam je klub posto vreća za napucavanje. Torcide došlo 4000, i opet po tko zna koji put odlaze bez pobjede hajduka. Da ne govorim da vas ima možda i najviše od svih što se brojnosti tiče, al vas klub ni najmanje ne prati. Al jebiga, valjda niste navijači zbog rezultata, barem ja nisam, da je obratna situacija, da nas tovari buše kao mi njih, ja bi još jače navijo, jer je tad klubu potrebnije pomoć s tribina nego kad rastura. Odnosno želim ti reć, lako je bit vjeran kad klubu ide, treba bit vjeran kad te ovako buše iz tekme u tekmu. Al nije dovoljno samo se pojavit, treba i odnavijat kako spada. Derbi je uvijek derbi, bez obzira na rezultat navijanje mora bit na visokoj razini.
Čekaj ... o čemu ti to pričaš?? Pobijaš samog sebe. Ovakav klub, koji se srozao na najniže moguće grane, koji u Evropi ispada od raznoraznih anonimusa, koji kući jedva dobija neku Inđiju .. sanja se titula, pobeda nad večitim rivalom ... E takav klub ima posetu od 10 000 ljudi kući na severu (ne govorim za ostale tribine), na strani 5-6 000 konstantno. Pa ajd malo realnosti. Derbi je odrađen što se nas tiče na najvišem nivou do neke 75 min., onda je usledio pad. Ali pesma nije stala! Pa ako neka konstatacija više nikako ne može piti vode je to da Sever ima brojnost i ništa više, barem za nekoga ko se iole razume .. e sada ko se ne konta nego piše onako, e tome ne vredi ni objašnjavati.
Ljudi ovde imaju samo sliku onoga kako im mi to predstavimo. Pogledaju klipove, procitaju sta napisemo i negde iz onoga sto stavimo oni steknu neku sliku koja, recimo sa ovim sto se desava kod vas na Severu (velikim bumom i ogromnom brojnoscu), kod njih je drugacija.
Tesko je ljudima da skapiraju koliko je FK Crvena zvezda bila veliki klub, ja sam Grobar i nikada je nisam voleo ali je cinjenica da osim Anderlehta nekad i Barselone sa Maradonom niko ni bod nije uzeo na Marakani. To samo po sebi govori koliki je klub to bio. Mi nismo mogli godinama da pobedimo i na to smo se bili navikli pa i navijali za to vreme najbolje u zemlji. To moze da ti potvrdi i rdbgd ako vec nisi nasa generacija, nije lako gubiti a najteze je od komsija. Nije lako pretrpeti podjebavanja do sledeceg derbija ali smo mi tada bar dobijali na JNA a sadasnja Zvezda je i na vasem terenu inferiorna i ja kapiram dobro sta to znaci. Imate veliki broj ljudi i treba sve te ljude pridobiti i da ostanu tu, i kada ide i kada nije dobro. Kazu mi moji mladji da se dosta generacije brze menjaju nego nekada, da se menjaju face po tribini. Naravno da tu ima stalnih, moja generacija i kod vas i kod nas je aktivna i 'luda' kao 80-tih, pre 10tak dana smo sedeli i smejali se raznoraznim budalastinama koje smo pravili i medjusobnih tuca, sada sve to deluje irealno a vremena su bila drugacija.
Odoh ja daleko, da istok i zapad isprate trend Juga i Severa mi bi bili najjaca liga na svetu. Nas Grobara je uvek bilo manje od Cigana ali smo imali neki svoj fazon, sada sve vise klinaca navija za Partizan i brzo ce to da se izjednaci ukoliko nastave da vam urusavaju klub kao do sada. Licno, vise volim onu manju ekipu ljubitelja Grobarske filozofije navijanja- bolje izgubiti uz lepu igru nego pobediti i 'ajde da pevamo trne nam k..a.
Zalosno je da su FK Crvena zvezda jedino navijaci na renomeu onakvog kluba i one velicine, ako zadrzite taj trend sigurno da vam nece biti dosadno u narednim godinama i ako odrzite kontinuitet bice dobro za grupu a i za scenu uopste!
Mrzim Zvezdu ali uvek pomislim na sve one ljude sa kojima sam se jurio godinama, pravim navijacima Crvene zvezde koji su to bili i kada je tim bio naj i koji su bili tu zbog Severa i te price-ti su i danas tu pa kazu jebes sve zenska odbojka je jedini pravi sport, one hiljade pozera koje ste imali i koji su se okrenuli cim je lose krenulo i koji cim pobedite negde odmah utrcavaju u euforiju-oni su uvek bili najgori deo price!
Nista lepse nije bilo nego napisati na tabli rezultat i uzivati, realno je da sam kao klinac ipak najcesce preskakao ponedeljak u skoli, cesto i utorak i tugovao ali i jos vise voleo Partizan!
Pošteno rečeno Unchained
Osobno,puca mi k za Zvezdu u injene navijače,al realno ne mogu a da im nepriznam brojnost i rad na tribini i oko nje.Kop im je valda najveći u evropi,uz bok Rome i Lazia,Napolia.....da su prerasli klub,jesu,ili se klub srozao,nebitno.
Digli su se opet i ok,teba im to priznat realno.