Vidi rezultate ankete: Jeste li za zaključavanje teme Srbija

Glasači
104. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

42 40.38%
  • Ne

62 59.62%
+ Odgovori na temu
Stranica 283 od 283 PrviPrvi ... 183 233 273 281 282 283
Prikaz rezultata str. 5,641/5660

Tema: Srbija

Član u nastajanju 187 avatar
    Datum registracije
    Nov 2015
    Zabranjeni u Grošnici
    24 / 120plus leva leva

Datum registracije
    Nov 2015
    Zemun - Radnicki 1923

24 / 120plus leva leva

Datum registracije
    Nov 2015

24 / 120plus leva leva

Datum registracije
    Nov 2015
    Basket: Partizan - Lokomotiv Kuban

... i jedna pred danasnju utakmicu:
    24 / 120plus leva leva

Datum registracije
    Nov 2015
    Crvena Zvezda vs Čukarički 15/12/2019

24 / 120plus leva leva

Pošaljite Radeta i Kimija u Split, dole ih jedva čekaju. VELJO prijatelju na šake riješi stvar ne trebaš ih držati na nišanu, imaš ok kroše samo peglaj hahaha
    bbb, 31 god, 90+

Mene samo čudi da nema nitko od svih tih Grobara da riješi partizanovce nego to mora ekipa oko velje Mislim da ste se i lovali oko kfane Kolarac
    bbb, 31 god, 90+

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Srbi dobivaju batine od Crnogoraca, ispusni ventil: Hrvati.
    https://www.021.rs/story/Info/Vojvod...lankamenu.html
    Pa Beograd vam je pun Crnogoraca, sto se sa njima ne kacite. To je malo gadnije kada izvade cakije pa opa gedzo spavanac.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

neka neka, nema ništa ljepše nego kada naši "antifašisti" dobiju po lampi od Srba, i onda se malo otrijezne. svako malo čitam da netko piše kako mu je did bio partizan, a Srbi ga nalupali, e pa neka su vas nalupali, pa vi budite i dalje partizani.

oni misle da ako su "antifašisti", da će ih to spasit od batina kod Srba, pa njima je dovoljno to što si Hrvat, njima je isti kurac Tito ili Pavelić, jer oni tu ne rade razlike kao mi debosi. jer njima je Tito ustaša tj hrvat, kao i Pavelić, samo naši drugovi nikako da shvate da je Srbima jednadžba jednostavna, dosta im je da je netko hrvat neovisno o političkom uvjerenju da im bude "ustaša". a naši glupani, neka se i dalje igraju antifašista, i neka misle da će im to biti prednost i spas pred napadima i kritikama ne samo Srba već i ostatka europe. europu ameriku i Srbe, zaboli krasno kurac jesmo li mi bili antifašisti, to se najbolje vidi po tome kako gledaju na nas s visoka, a ovi naši kreteni neka im se i dalje dokazuju i glumataju naprednost, dok dobivaju po lampi od dotičnih gdje god stignu.

nitko nije kriv hrvatima, što već generacijama dozvoljavaju da jedna manjina ispire mozak većini, plus ti jugo zombiji prodaju maglu i mantru kako će oni s Srbima izgraditi Jugoslaviju, bez mržnje i nacionalizma, samo treba porazit mržnju i nacionalizam pa će igrat rok and roll cela Jugoslavija. oni su stvarno budale bez budućnosti, za razliku od BBB.

uostalom što očekivat od Srba nego mržnju i napade, pa meni bi prvom bilo čudno da odem u Srbiju i da ne doživim nikakvu neugodnost ili napad, bilo na verbalnoj ili fizičkoj razini. svi koji idu kod njih toga bi trebali biti svijesni, a ne se kasnije čudit neugodnostima ko marica krivom kurcu. nitko nije kriv hrvatima, što nas političari i elite debiliziraju i mi to prihvaćamo zdravo za gotovo, kao da je to realnost naših odnosa s Srbijom i Srbima. realnost je upravo ta, koju oni ne žele predočit javnosti, pa se onda svi čude i zgražaju kada na rukometu napadaju sjekirama i pale aute. pa mene to ne čudi niti najmanje, jer je to minimum onoga što od njih očekujem, a ovi što se tome čude su obični licmjeri i idioti kalibra "antifašisti".

dzg-33/90

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Jesam li ja to krivo procitao, ili je Vucic ovih dana rekao da Srbija nema vise mogucnosti ratovati, zbog ekonomije, infrastrukture, a sto nije spominjao, a jasno je, tko bi to isao ratovati na Kosovo....
    Pa SRS Vucko je fakticki priznao da je Kosovo otislo.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Kakve to veze ima sa navijacima?

https://youtu.be/DXG8m4UxFuQ

Nepoznati korisnik
    Datum registracije
    Dec 2019
    old school grobari!
    Attached Images

Nepoznati korisnik
    Datum registracije
    Dec 2019
    I opet i po ko zna koji put ne verujte u ciganske lazi i medije !!!

Iz principa , zna se ko je najjaci ! Grobari na noge !

Jesu li se srpske navijačke grupe u nedostatku utakmica samorentale trenutnoj srbijanskoj vlasti.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Postoji li nacin kako naci cuvenog ALAN FORDA.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    ovi što veličaju Cigane i njihove podvige su redom Hrvati, prvaci smo svijeta u mazohizmu kada pokušavamo biti "Realni" na kraju uvijek ispadne tako da se sami po sebi junački poseremo, to ne radi nitko osim nas.

ne očekujem odgovor, ali eto čitatelja na ovom forumu ima pa koga zanima neka se zamisli, nije bitno tipkanje već razmišljanjeo izrečenom...

https://www.forum.hr/showpost.php?p=...postcount=4123

jeben ti je primjer... kad su BBB bili u BG, prije ili poslje cigana u ZG nakon rata ??? što se dogodilo??? došlo se isto vlakom koliko ja znam, i nije se radilo epove u stilu ovih koje čitam o tome već godinama desetljećima, a isto važi i za njihvoa gostovanja prije u doba sfrj, NARAVNO nisam bio nazočan, ali nisam ni trebao da shvatim koliko DEBELO pretjeruju u dojmovima, i prezentaciji onoga što se događalo.

https://www.forum.hr/showpost.php?p=...postcount=4127

normalno da iziskuje vraćanje, ali teško je vratit išta onome koji se ne nudi na način na koji su se BBB po-nudili.

sere se po onoj LEGIJI, ja Poljacima skidam kapu, pometeni su, ali muda do poda i akcija im je bila primjer hrabrosti, to što su pod naletom pobjegli ne mjenja moj dojam o njima, napravili su nešto bez iti malo kalkulacije sjeli i ponudili se na otvorenom bez ikakvih primisli o tome da traže alibije za eventualni neuspjeh, to je ono što ja cijenim, za to mogu odat priznanje svakome, jer to zaslužuje priznanje. BBB se dogodila Atena jer su išli bez kalkulacija, kao i Legija u ZG, DAKLE TA 2 PRIMJERA potvrđuju pravilo, kada se nudiš uz veliki rizik rastu šanse da ćeš najebat... s druge strane ako se nudiš uz minimalni rizik, šanse da najebeš su minialne, to je ono što Cigani famozni Cigani rade od kada postoje, i baš me zabole jajca što će o njima netko tipka na bilo kojem forumu, kada je to ISTINA o njima, i druge nema.

i nema boljeg primjera od onoga što je prethodilo Ateni, Cigani se nisu ni pojavili u zagrebu. eto očito je bilo po ovim internet pametnjakovićima, važnije pojavit se na Cedeviti, nego na Dinamo-Olympiakos s bratijom.

jedno je sigurno, u Poljskoj i Rusiji neće akcijat ovako, ili su prijatelji s njima ili će pazit da ih ne proguta livada. tamo je rizik toliki, da jednostavno neće biti prostora za ovakve akcije. ja mislim da bi bilo pametnije sljedit njihov primjer i igrat po njihovim pravilima, jer samo tako ih se može nadigrat. kome to nije jasno, nije mu jasno zašto zapravo cigani imaju uspjeha i onda se ko pravi cigani kesu svima s pola zuba u facu, iako bi ih realno svatko našutiro da se povede njihovim primjerom. i to sam siguran da će im se dogodit, prvom prilikom kad nalete na nekog tko će se vodit njihovim pristupom, a da je riječ o grupi koja ima snagu da ih izbije, bit će izbijeni. mark my words, a do tada nek se pričaju ovi epovi o grupi koja je "bez poraza na ulici", iskreno takva ne postoji, ali Srbi su i u tome FENOMEN. oni uvijek uspiju ono što drugi ne mogu, kao Đoković recimo igra majstor finale s napuknutim mišićem i dobije glatko 3-0 u setovima, ali znate puko mu je mišić.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    http://youtu.be/cha0wc3FPes?t=255

evo kako ide s njima, i tako će svi završit u pokušaju da im vrate, naletit će na policiju koja im čuva guzicu. eto, pa neka sada veliki i mali Hrvati i dalje brane Cigane i čuvaju srpstvo ko zjenicu oko svojega, ko onomad bratstvo jedinstvo, kod mene će ipak priča ići drugačije.

poanta cijele te trakavice je u tome, da bi mi morali biti agenti državni projekt i slično da bi egzistirali na način na koji oni egzistiraju, ljudi ne samo u HR nego i šire ne kuže kako postoji srpska navijačka scena na isti način na koji im funkcionira država, odnoso podzemlje u istoj, tako i im funkcionira i navijačka scena. dakle tu nije stvar ničega drugog, osim tko ponudi više. koliko je bilo onih kvazi janjičara koji su preljetali s jedne na drugu tribinu, zbog love i mutnih poslova to ništa ? to je isto ultra, o državnom protektoratu pojedinaca i to ne nekih šabana s njihove strane ne bih, mogla bi se knjiga napisat, i sada će meni tu kaljužu od scene netko petljat s nama, ma ne zanima me promila to vaše petljanje s njima i uspoređivanje čiji je veći. na taj način da funkcionira bilo koja scena, bila bi najjača u europi, Delije se gura u top grupu, kada su Delije odmjerile s najjačim grupama u europi ?? ako se zna da su najjače trenutno na poljskoj i ruskoj sceni, izuzev par po ovim ostalima, di je to odmjeravanje snaga s tim najjačima da bi se moglo reći da su oni najjači i "Bez poraza na ulici" pazi priče bez poraza na ulici a nisu se sukobili s nikim tko je REALNO među najjačima.

super tako i ja mogu biti bez poraza na ulici izbjegavat ću najjače frajere u kvartu, i biti ću bez poraza na ulici, daj ljudi prestanite pričat kretenarije, i saberite se prije nego što krenete u tipkanje. poanta je u tome, da oni imaju snagu i nisu amateri u tome što rade, daleko od toga, ali su isto tako debelo prenapuhali ono što rade i to od Barija na dalje, previše je tu konstrukcija i prenapuhavanja svega da bi mene uspjeli uvjerit kako su baš oni avangarda ultras pokreta, jer nisu. za bit avangarda, moraš ponudit nešto što nitko drugi nije ponudio, to što su mučki i na prevrat oteli krpu nekim talijanskim pederčićima ih ne čini muškarcima, neka odu s onima iz poljske u šumu ili rusima pa možemo pričat o tome ko je pravi muškarac. ili mađari im nude borbu za krpu, oni ju odbiju, to nitko od vas ne vidi ili se pravite da je to nebitno, kako može biti nebitno zbog čega nisu prihvatili borbu mađara za krpu ? u čemu je problem, ako su najjači lako je mogu potvrdit u toj borbi, nije da moraju ali je logički kada TVRDIŠ DA SI NAJJAČI, da to i napraviš. zar ne ?

lagano mi je pun kurac ovih mitova koje čitam po tim forumima od rata u ukrajini, do ovih sranja vezanih za ultrase, treba tu puno truda za razabrat mitove i fikcije od stvarnosti.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021

dobro ovi argentinci su mi se zgadili na SP, a sada kada vidim ovog mudonju mi se gade još više, iza reda drotova majstor gestikulira pucanje.

očito se htio zavuć u dupe ciganima s ovim potezom, iako tu ne vidim nikakav potez hrabrosti već tipično za argentince prljavštinu di ti provociraš ONDA kada znaš da ti druga strana ne može adekvatno odgovorit.

stvarno su cigančići ovi argentinci, svi metar i žilet a ne znaš koji je veći cigonjer u ponašanju.

cigani stvarno dobro izdanje, dvije koregrafije na istoj tekmi, i bakljada. Grobari nikad lošija brojka, ali dobra bakljada, sve u svemu dobar im je derbi, ali opet sve je to OLOŠ grada što i sami priznaju pa im se pola prašta. haha

Grobari.

dzg-36(100)

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove