Vidi rezultate ankete: Jeste li za zaključavanje teme Srbija

Glasači
104. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

42 40.38%
  • Ne

62 59.62%
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 283 1 2 3 11 51 101 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/5660

Tema: Srbija

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4

Srbija

Kako se prvenstva uskoro bliže, i ovaj dio europe je prepun navijačkih zbivanja.
    Mjesto za tekuća zbivanja

Super ugledni član exx avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    da prepun...tu se gine oko i na stadionima

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    pa kad se gine onda valjda zaslužuje poseban prostor, ne?

Makedonsko prvenstvo pocinje na 5.3 i odma prvo pa musko.Gostujemo u Tetovo.Vardar-Skendija.Njihovi navijaci Balisti su u velikom naletu.Dosli su iz 2 lige i odmah sad su prvi(a realno ak gledamo igrace zasluzuju i naslov).Brojnost im je odlicna puno puta preko 1000,a prosjek im je oko 9-10 000 na stadionu.E sad sto nemaju pojma o navijanju i sto izgledaju kao neka rulja koja se skuplja po prvi put,a postoje od 1992 to je druga stvar,al brojnost je odlicna.Nabrijani su na nas,nismo bili tamo jos od 2001.Sto zbog policije koja nam nije dopusutala da idemo tam,sto zbog toga da su bili 4-5 godine drugoligasi.Nabrijani su(kao i svi kad dolaze Vardar i Komiti),a ovo sad sto je sad bilo siptari vs. makedonci daje jos ulja na vatru.I tamo se ne tuku samo Balisti nego svi........Da budu stvari jos bolji mi smo prijatelji s Vojvodima.Oni su navijaci Teteksa,makedonci iz Tetova i su njihovi najveci rivali.Imat cemo i njihovu potporu.Bit ce zanimljivo.
    Al prije toga utakmica Vardar - Kopenhagen,rukomet Cup winners cup,1/8 finale.19.02.Odlicna sansa za ulazak u 1/4 finalu jer se ovaj tim FIF Kopenhagen raspada,zadnji su i imaju velikih financijkih problema.
    Ovako je izgledalo zadnji put kad smo bili na neku rukometnu utakmicu

Pozz Komiti Skopje

Evo i Komita. Šta se ti navijači stvarno zovu "balisti"..bome to je eksplicitno..

Skopje poznam, tam sam bio u vojsci..hahah..

Datum registracije
    Nov 2010
    bgd.... ima li novosti i pomaka po pitanju onog dečka koji je zaglavio zbog napada na murjaka? Il je sud izrekao konačnu odluku

to ti je politicka presuda decku od tada 18 godina.ostalo je jos najvisi organ vlasti da kaze svoje daj boze da se nesto promeni ali tesko

zanima me ta navijačka solidarnost koja čak prelazi nacionalne granice. I to neprijateljske nacionalne granice. Npr, kad se dogodilo ono u Širokom brijegu..na forumu hr imao sam prepirku sa jednim BBB, čak mislim da je neka važnija karika u BBB koji se se bijesom obrušio na policiju, dok je bila opcija da je policija ubila Puljića.

ja sam tvrdio da su Horde poslane s političkim ciljem izazivanja nereda nešto slično Delijama na onoj prekinutoj utakmici u Zagrebu.

On je govorio, no no, Horde su došle navijački a Delije politički. Ja kažem, kakvi su to dupli aršini, kako ti odgovara, kad ti odgovara onda je politički a kad ti ne odgovara onda je navijački..

i tamo na navijačkom dijelu foruma velika većina je stala u obranu Hordi.

kada je obracun drzava protiv navijaca,kao u slucaju delija i grobara i to jos u njihovoj drzavi,odredjena solidarnost moze postojati izmedju pojedinaca..

medjutim u slucaju horda i skripara,pogotovo u danasnjoj situaciji u BiH,gotovo nikakva ..
    cak je isao i transparent podrske na tekmi protiv zagreba,a isto su napravile i sve ostale hr grupe..

naravno,animozitet protiv policije uvijek postoji,ali Horde su dosle i Siroki iskljucivo sa ovim razmisljanjem..skutorska i ustaska kasaba,kojoj domaci nisu dorasli i ajmo je razbiti..to im se obilo o glavu..

Vardar - FIF Kopenhagen 33-20

Datum registracije
    Nov 2010
    Ma ovak...navijači gdje god bili i koje nacionalnosti bili,murja je bila i bit će zajednička rak rana....tu se krije bit tog pitanja...
    recimo ja već dugo vremena dobijam sms ove potpore iz Bristola,Sheffielda,Londona ( millwall) a kontra istih sam bio "na crti" 3 puta...
    Kad je u pitanju balkan...Moj osobni stav... ja sam HRVAT,poprilićno desno orjentiran ( zato i mrzim izbore jer se još nije pojavila opcija/stranka koja bi imala svjetonazore bliske mojima) i zna se koga smatram neprijateljem i ko je napao Hrvatsku,tu sam naćisto i ne odstupam...
    ali.......... kad određene institucije xy države žele nekom natovarit xxxyyy stvari a da znamo svi da su se događale i gore,često inicirane i od samih vlasti i njima odanih kriminalnih skupina za čijih se stotine ubojstava (!!!) i dan danas ne smije ništa reč il istražit( jer država,tj pojedinici imaju "prste u medu"),onda možda neću dat potporu,ali svakako ću se sažalit na sudbinom jednog jebenog navijača koji je grijeh napravio iz uvjerenja i čisto iz razloga upadanja na teritorij koji je isključivo navijački...
    Događaji iz ZG,1.5.2010 samo potvrđuju ove činjenice...
    Da budem direktan,zaboli me k...,za grobare,delije i cijelu njihovu scenu,ak će ih neko lomit nadam se bit među njima,ali ovak na kvarno kad im seru.....nemogu reć da razumijem reakciju dečka i njegovu prilićno nasilnu reakciju,niti reć da imam neko suosjećanje,ali opet,i sam postupak pandura je prilićno provokatorski.
    ponavljam,svoju političku i nacionalnu orjentaciju i pripadnost ne skrivam,naprotiv,ponosim se njima,da je riječ o pripadniku npr torcide,armade,škripara ili ultras zrinjski bio bih zasigurno i još oporiji i nadrkaniji,al kao navijačne mogu a ne reći da je ovaj slučaj montiran i dobro režiren.i to je to.ko grize navijački kruh shvatit će ovaj post,ko ne...kaj da mu radim...taj je fulo forum....
    Posljednje uređivanje od exx : 20-02-2011 at 19:35

legenda se vratila svojoj kuci!!!
    ne znamo ko sta slavi,ko igra lige sampiona ali znam ko je imao kop od preko 10 000 ljudi i posetu na prijateljskoj od preko 25 000.

A kako vi možete svariti to da je Robi nosio hrvatski grb i igrao za hrvatsku reprezentaciju, bio pomoićnik Biliću u hrvataskoj repki i tako to..

mi nemamo sta kome da dokazujemo kad kad se prica o patriotizmu,a izmedju robija i nas vito nikad necete razumeti.

ma šta se tu ima razumjeti, pitam te prosto pitanje a ti mi odgovaraš ko da te pita netko iz Novog Beograda. Ne zanima me kome se vi imate dokazivati patriotizmom.

ko da je to filozofija teška. Ja pitam jednostavno pitanje..kako možete svariti da je nosio hrvatski grb i igrao za hrvatsku reprezentaciju, a pošto nemate force za odgovorit pa se krijete u onu plitku devojačku frazu, vi to nikad nećete moći razumeti..

dobro, nećemo to nikad razumjeti ali kako Robiju gledate nošenje hrvatskog grba igrajuć za hrvatsku repku.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 21-02-2011 at 12:14

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    ja ne razumijem koji je to patriotizam izmneđu vas i robija kad je robert prosinečki član Hrvatske Stranke Prava.
    Pitaj ga jebote ako ne vjeruješ.

a i to je perverzija ako je istina..

Promjeni čovjek i naglasak.

Ugledni član zlatni_ljiljan avatar
    Datum registracije
    Dec 2010
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    A kako vi možete svariti to da je Robi nosio hrvatski grb i igrao za hrvatsku reprezentaciju, bio pomoićnik Biliću u hrvataskoj repki i tako to..

Pa da je nosio i grb Japana rodila majka srpkinja,dojila majka srpkinja,srpsko mleko je kljuc svega haha...

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove