+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 5 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/91

Tema: Nemiri u arapskom svijetu

Hybrid View

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4

Nemiri u arapskom svijetu

http://www.vecernji.hr/vijesti/sirij...-clanak-247232
    nakon tunisa i egipta izgleda da i sirija dolazi na red. hoće li se domino efekt nastaviti?

Ugledni član zlatni_ljiljan avatar
    Datum registracije
    Dec 2010
    jebes sve samo da ne pukne u Libiji, Dane nam je otisho tamo...

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    u libiji se ipak bolje živi. ako će tako zagužvat to će biti zadnja zemlja gdje će doći do frke.

Datum registracije
    Dec 2010
    Ma kad je pukla Yugovina moze puknuti i Njemachka,ja sam mislio da Yuga nece nikad ,pa puche k'o dinja

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    pa nemoš uspoređivat njemačku i jugu.
    svak može puknut doduše, ali u njemačkoj za početak žive nijemci a ono što smo mi mislili da su jugoslaveni je bilo čvrsto ko šampita samo što je narodu ispiran mozak.
    vratimo li se na temu, mislim da će i jordan u kriznu situaciju.
    za azijski dio arapskog svijeta se ne bojim toliko je su osim jemena sve zemlje manje više prilično bogate i ljudi u njima dobro žive.

Datum registracije
    Dec 2010
    Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    pa nemoš uspoređivat njemačku i jugu.
    svak može puknut doduše, ali u njemačkoj za početak žive nijemci a ono što smo mi mislili da su jugoslaveni je bilo čvrsto ko šampita samo što je narodu ispiran mozak.
    vratimo li se na temu, mislim da će i jordan u kriznu situaciju.
    za azijski dio arapskog svijeta se ne bojim toliko je su osim jemena sve zemlje manje više prilično bogate i ljudi u njima dobro žive.

zive Njemci,Turci ,Rusi,Arapi,Yugovici,Poljaci itd ...prije dva dana nagradno pitanje kod njemackog milionera voditelj Günther Jauch postavi pitanje i odgovor tacan bijeh 16 miliona stanovnika Njemacke ima migration background...allahimanet njemachka

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    da, točni su podaci ali računaj da je njemačka nacionalna država njemačkog naroda.
    a u jugi je načelno živjelo 6 ravnopravnih naroda i narodnosti....od kojih je svaki mislio da je u nečem zakinut i da netko drugi drži nešto njegovo.
    srbi su prednjačili u tome.
    osim toga više od pola ovih auslander background su ili potomci ili iuz mješanih brakova onih neutralnih manjinas, koje se ne drže skupa i svoj identitet grade na otporu prema njemačkoj.
    ne zaboravi da je u nacističkoh njemačkoj, gro zapovjednika imalo poljske krvi koja se godinama utapala u njemački nacionalni korpus.

da, točni su podaci ali računaj da je njemačka nacionalna država njemačkog naroda.
    a u jugi je načelno živjelo 6 ravnopravnih naroda i narodnosti....od kojih je svaki mislio da je u nečem zakinut i da netko drugi drži nešto njegovo.
    srbi su prednjačili u tome.
    osim toga više od pola ovih auslander background su ili potomci ili iuz mješanih brakova onih neutralnih manjinas, koje se ne drže skupa i svoj identitet grade na otporu prema njemačkoj.
    ne zaboravi da je u nacističkoh njemačkoj, gro zapovjednika imalo poljske krvi koja se godinama utapala u njemački nacionalni korpus.

Točno, daleko je Njemačka od jugoslavenskog scenarija, švabama će se jako teško moć dogodit takav propust, da im se neke manjine ili sekte otrgnu kontroli i preuzmu kontrolu nad nekim djelom zemlje. Imaju oni sve unaprijed isplanirano, kao što su i isplanirali u svezi ove krize sve, prije nego li je i počela. A jugoslavija je bila jedna utopija, i zabluda svih naroda s ovih prostora, koju su nam prvenstveno strane sile nametnule, točnije zna se i koje Francuska Velika Britanija Amerika Rusija, taj četverokut je bio zadužen i za prvu i za drugu jugoslaviju, i bez njih bez obzira na partizane i tita, ne bi bilo moguće oformit Jugoslaviji. Njihov blagoslov i dan danas trebamo u svezi važnijih političkih pitanja, na žalost.

A što se tiče teme, a čuj arapi su nestabilno područje, kao i cijela afrika, mislim da kad se oni svi otmu kontroli da će zapad moć lagano popušit kurac, po meni svi ovi problemi na istoku i nastaju zbog upletanja zapada, i želje zapadne politike prvenstveno amerike da ima utjecaj na te zemlje! Mislim ta amerika, je po meni odavno prešla zdravu granicu ukusa, kad je u pitanju mješanje u unutarnje stvari neke zemlje, u ovom slučaju egipta, nedavno iraka, afganistana, pokušavaju i iranu nametnut neke sankcije, samo mi nije jasno zašto bi francuzi englezi nijemci amerikanci smijeli imat nuklearno oružje, a iran ne??? Zašto pakistan i indija mogu, a iran ne može? Vrlo jednostavno, zato što su pakistan i indija u dosluhu s amerikom, a iran nije. Iran forsira svoju politiku, bez sluha za zapad, i zato je problem, i zato im smeta!
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 02-02-2011 at 15:11

Datum registracije
    Dec 2010
    Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    Točno, daleko je Njemačka od jugoslavenskog scenarija, švabama će se jako teško moć dogodit takav propust, da im se neke manjine ili sekte otrgnu kontroli i preuzmu kontrolu nad nekim djelom zemlje. Imaju oni sve unaprijed isplanirano, kao što su i isplanirali u svezi ove krize sve, prije nego li je i počela. A jugoslavija je bila jedna utopija, i zabluda svih naroda s ovih prostora, koju su nam prvenstveno strane sile nametnule, točnije zna se i koje Francuska Velika Britanija Amerika Rusija, taj četverokut je bio zadužen i za prvu i za drugu jugoslaviju, i bez njih bez obzira na partizane i tita, ne bi bilo moguće oformit Jugoslaviji. Njihov blagoslov i dan danas trebamo u svezi važnijih političkih pitanja, na žalost.

Evo ga jos jedan "sveznadar" koji se razumije u sve i svashta, od unutrasnje politike drzave Kongo preko oshtrenja nozeva i popravljanja kishobrana do univerzalne gravitacije ,cak mislim da ovaj zna i pitanje svih pitanja " dali gori svijetlo u frizderu kad se zatvore vrata" ....aferim dostu

PS da ne znas sluchajno zadnje brojeve lota?

Citiraj Prvotno napisano od zlatni_ljiljan Vidi poruku
    Evo ga jos jedan "sveznadar" koji se razumije u sve i svashta, od unutrasnje politike drzave Kongo preko oshtrenja nozeva i popravljanja kishobrana do univerzalne gravitacije ,cak mislim da ovaj zna i pitanje svih pitanja " dali gori svijetlo u frizderu kad se zatvore vrata" ....aferim dostu

PSda ne znas sluchajno zadnje brojeve lota?

Šta reći, daj ti nama malo o vašoj Bošnjačkoj kulturi, koja postoji od daleke 1971 godine. Mislim prihvaćam da mi srbi nešto seru o svijetonazoru, ipak oni postoje na ovim područjima od 7 stoljeća kad i mi, al kad mi jedni Bošnjaci, odnosno nacija koja je izmišljena idu pričat o obrazu i pametovat o tome da sam sveznalica e na to jednostavno moram reagirat. Dolaskom osmanlija okupirali ste bosnu, odnosno vaši starosjedioci turci, dragovoljno ste ko hrvati i jednim djelom srbi prešli na islam, i onda 1971 uz blagoslov našega najvećeg hrvata u povijesti Josipa Broza Tite dobili nacionalnost, jer se više niste htjeli izjašnjavat ko Hrvati Muslimanske vjere, i sad bi ja takve ko ti trebo uzimat za ozbiljno, i tvoje konstatacije o meni prihvatit kao relevantne? Mislim ja razumijem da ti ja smetam s svojim stavovima, jer nisu niti najmanje naklonjeni vama Bošnjacima, al jebiga šta da vam ja radim? Nije moj problem što ste vi takvi, kakvi jeste i što s svojim takvim nakaradnim ponašanjem od većine hrvata radite neprijatelje. A realno ni sami ne znate što ste, jer sam ti gore napiso kad bi išli u neku genetiku vjerojatno bi velika većina Bošnjaka(Hrvata, Srba) otkrila da se prodala za neplaćanje harača, jer im je tako u tom trenutku bilo lakše. Hercegovcima ni srbima ni hrvatima nije bilo lakše, ali su se svejedno drznuli suprostavit turcima, i nisu prešli na njihovu vjeru, već su se i dalje borili hajdučki protiv turske okupacije BiH. To su povijesne činjenice, naravno da se tebi one neće svidjet, al ja sam ti ih servisirao, samo zato da ti objasnim da od takvih ko ti, nijednu kritiku na moj račun ne prihvaćam za ozbiljno. Aj živio, neću se više svađat s tobom, nije mi to ni bila namjera, al jasno mi je da te ko Bošnjaka smetaju moji stavovi, al oni su takvi jer ste vi takvi prema nama, kad se promijenite možemo pričat dalje, do tad okanite se mene i mojih postova, ne znam dal ima ovdje opcija ignore, slobodno je iskoristite neću se ljutit.

Isprika za off, al čovjek je očito tražio neko pojašnjenje mojih stavova, pa sam se osjećo dužan objasnit mu zašto njegov narod ne shvaćam pretjerano ozbiljno. I zašto njegov narod, ne cijenim naročito.

Naravno da su nam srbi veći neprijatelj od vas, al ja sam nekako mišljenja da je vas ovoliko koliko je njih, da bi možda bili i gori od njih, kad vidim kako se sad ponašate prema nama a ima vas svega 2.000.000. Dakle nemojte meni ovdje prodavat neku svoju finoću, jer ja hvala bogu imam uši imam oči, i vidim kako se ponašate i kako radite protiv mog naroda, barem velika većina vas i zato nisam ja pavelić koji priča o Bošnjacima kao cvijeću hrvatskog naroda. Ja te spike nikad nisam pušio, niti ću ih pušit, iako nemam ništa protiv normalnih ljudi gdje god oni bili, al kažem nemojte se čudit ovakvim mojim stavovima jer ste uvelike za njih vi sami krivi. Meni je stari ličan, stara mi je s banovine, i nemam neke veze s BiH hrvatima, al vidim jako dobro kako se ponašate prema njima, i ja kao hrvat normalo da suosjećam s svojom braćom, i da ne dozvoljavam takvo ponašanje. A to što to nekima smeta, što se ja zauzimam za hrvate i njihove interese, nije moj problem. Obrati se Bakiru, on će ti reć da je vas četiri puta više, pa da nas zato možete jebat gdje god hoćete, i koliko god hoćete, al zato ja neću. Aj živio, i onako sam ti previše toga reko. Isprika još jednom za off topic, al em su ovi Bošnjaci dvolični, em su jugonostalgičari, ne znam šta mi je mrskije, iako mi je razumljivo da su jugonostalgičari, kad ih je Tito izmislio ko naciju.

Datum registracije
    Dec 2010
    ma ok,ja sam samo htio reci ,ako moze da se raspadne jedna Chehoslovachka ,jedna BIH ,zasto ne moze jedna Njemachka? Pa pukle su mnogo jache imperije,da ne padne kartoffelfresser- land...

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    aj ne zajebaji ljiljane. pa razlika između njemačke i juge je dobro uočena.
    njemačka je njemačka a juga je ko kurava na redaljki. od početka nakrivo nasađena, svaki politički potres na karti svijeta je jugu otpuhao.

p.s. meni je taj iran simpatičan.

Datum registracije
    Dec 2010
    aj ne zajebaji ljiljane. pa razlika između njemačke i juge je dobro uočena.
    njemačka je njemačka a juga je ko kurava na redaljki. od početka nakrivo nasađena, svaki politički potres na karti svijeta je jugu otpuhao.

p.s. meni je taj iran simpatičan.

Ma ne zajebajem, nek vidis da tip spominje pazi sad ovo "sekte" ne govori se tu o sektama nego o ozbiljnim etnichkim skupinama s tendencijom rasta...Yugoslavija se dugo i odrzala s obzirom koliko je parazita hranila...nije dzaba glavna parola bila "malo kradi,malo radi,malo ce ti i Bog dati"

a mnogi od vas upadaju u zamku kojoj su skloni moji sunarodnjaci koji gledaju u Turskoj nekakvu velesilu ,a Turska je kurton koji cheka 20 godina pred vratima EU,tako pojedini Hrvati favoriziraju Njemachku,a ne znaju da je Njemachka politichki patuljak...evo ti primjer koliko su Njemci jaki,ako te ikad starta u njemachkoj drot ,samo mu kazi da je nazi,ili da imaju Gestapo metode,odmah podviju rep i onda spika izvolite dokumente ,ugodnu noc vam zelim itd...oni su jednostavno mali jer imaju teret proslosti ,danas na vijestima slusam austrija mora izdvojiti ne znam kolko miliona eura za renoviranje konc logora Auschwitz nema zajebancije niko i ne smije pitati od politichara zasto mi nakon 60 godina...iz prostog razloga kad bi postavio takvo pitanje ne bi dana vise se bavio politikom...

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Ma ne zajebajem, nek vidis da tip spominje pazi sad ovo "sekte" ne govori se tu o sektama nego o ozbiljnim etnichkim skupinama s tendencijom rasta...Yugoslavija se dugo i odrzala s obzirom koliko je parazita hranila...nije dzaba glavna parola bila "malo kradi,malo radi,malo ce ti i Bog dati"

a mnogi od vas upadaju u zamku kojoj su skloni moji sunarodnjaci koji gledaju u Turskoj nekakvu velesilu ,a Turska je kurton koji cheka 20 godina pred vratima EU,tako pojedini Hrvati favoriziraju Njemachku,a ne znaju da je Njemachka politichki patuljak...evo ti primjer koliko su Njemci jaki,ako te ikad starta u njemachkoj drot ,samo mu kazi da je nazi,ili da imaju Gestapo metode,odmah podviju rep i onda spika izvolite dokumente ,ugodnu noc vam zelim itd...oni su jednostavno mali jer imaju teret proslosti ,danas na vijestima slusam austrija mora izdvojiti ne znam kolko miliona eura za renoviranje konc logora Auschwitz nema zajebancije niko i ne smije pitati od politichara zasto mi nakon 60 godina...iz prostog razloga kad bi postavio takvo pitanje ne bi dana vise se bavio politikom...

nemoj zajebavat?!?!?!
    aiiiiiii, pa zar još uvijek?

Datum registracije
    Dec 2010
    nemoj zajebavat?!?!?!
    aiiiiiii, pa zar još uvijek?

ja kad bi se ovdje posro na sred trga i da me murija startuje ,ako hocu da se chupam bez kazne,magichna rjech lautet policija je "ausländerfeindlich" hocu svoja prava...nevjerovatni kompleksi nedavno su ovdje petero djechaka po 16-17 godina zbuksali po metar dana samo sto su otisli u konc.logor Mauthausen i slikali se unutra sa podignutom desnicom,pa o tome se prichalo od jutra do mraka jedno mjesec dana,dnevnik,sve moguce novine,predsjednik drzave izasho zbog takve lapalije na telku i apeluje da se ne bude pazi sad ovo "duhovi proshlosti" ..
    ja sam znao u obichnom drustvu s njima povesti temu o Hitleru ono neobavezno bez veze iznijeti historijske cinjenice ,osjetis da im je neugodno slushati ,nevjerovatno kako su oko toga iskompleksirani kao da su oni sami bili cuvari logora...

ovo za podvijanje repa nakon uvreda nije istina, to su supljaci

jest da ljudi imaju strasno debele zivce, al tak sta zavrsi kao uvreda i kazneno se prijavi, sasvim uredno

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4

Datum registracije
    Dec 2010

Sta kazes na ovo North?

Bolje ti je pravi djecu ,tako ces pomoci svome narodu,a za broj muslimsa no sikiriki

A šta bih trebo reć, taj scenarij je moguć samo u nečijoj glavi. Nemam ja ništa protiv muslimana, meni smetaju Turci i Bošnjaci, samo zato što imaju previše toga zajedničkog, čitaj ubijanje hrvata. Vjera muslimanska mi ne smeta, neka svatko vjeruje u što hoće, a što se tiče europe, ona će sigurno i nakon 17 godina bit većinski kršćanska, u to se niti najmanje ne brinem. Ako treba, opet ćemo u križarske ratove.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove