+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 5 PrviPrvi 1 2 3 4 5 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/91

Tema: Nemiri u arapskom svijetu

Mislio sam da je Obama drugačiji od Busha, ali nisam siguran. Micanje diktatora je dobro, ali kaos u kojem bi se zemlja našla nakon toga (kao u Iraku) je strašan.

izgleda da bošnjaci sve više podržavaju gadafija. to pokazuju mnogobrojni komentari na članke o libiji na različitim portalima.
    nekoliko puta sam gledao intervjue sa radnicima i povratnicima iz libije i takođe sam primjetio da su na strani gadafija.
    mislim da je to povezano sa činjenicom da je više preduzeća i mnogo bošnjaka išli tamo radit ili studirat. sad ostadoše bez prihoda i radi toga više simpatišu gadafija.
    drugi razlog vidim u njihovoj paranoji i mržnji prema izraelu i usa, koje oni, opet, optužuju za sve što im ne odgovara, pa tako su oni i ovaj put dežurni krivci.

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    nije li međutim, na nekim portalima gadafi proglašen četnikom?
    za kojoega se nadaju da će što prije pod zemlju?
    ja osobno, kako vrijeme ide, ni sam ne znam ko tu koga.
    nije gadafi poštenjačina, da se razumijemo ali malo mi izgleda pretjerano ovo medijsko izdrkavanje po njemu, osobito jer čovjeka pol zemlje podržava.
    premalo objektivnih vijesti za čist stav.
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Citiraj Prvotno napisano od Vepar Vidi poruku
    Mislio sam da je Obama drugačiji od Busha, ali nisam siguran.
    Izgleda da nisi jedini koji tako misli

Ma i on je samo maleni zupčić u velikoj mašineriji.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    američki predsjednik je zadnja osoba u hijerarhiji moći koja odlučuje.
    svijetom vladaju interesne skupine koje djeluju iza površine a predstavnici vlasti su samo operativci tuđih zamisli.

Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    svijetom vladaju interesne skupine koje djeluju iza površine a predstavnici vlasti su samo operativci tuđih zamisli.
    to je svugdje tako. što sam stariji (i mudriji naravno ) sve više uočavam da sustav ne funkcionira već sve kroje takve interesne skupine. danas je jedan zakon, sutra drugi i sustav se mijenja kao čarape. a i ustav nije problem zaobići. sustav 0 bodova.

Zanimljivo, Turci bi znači htjeli ratovat protiv Gada(fija)...ali ni kod babe nije džabe

Prema najupućenijim izvorima i procjenama vojna intervencija započet će do konca ovog tjedna...

NATO intervenciju predvodila bi Turska koja je diplomatsko-obavještajnim "kanalima" ponudila svoje vojne snage za svrgavanje Gadafija u zamjenu za žuran i bezuvjetan prijem u EU. Kako je Turska druga članica NATO-a po broju, (sa više od 1 mil. vojnika), i mogućnostima brzog strategijsko-operativnog razvoja većih vojnih snaga, potrebnih za ovakovu intervenciju, onda je izvjesno da će ostale članice NATO-a na čelu sa SAD-om Turskoj pružiti samo zračnu, pomorsku, elektroničku i logističku potporu, dok bi se uloga obavještajno-sigurnosne potpore intervenciji NATO-a prepustila Engleskim obavještajno-sigurnosnim službama koje ondje već imaju najbolje pozicije i "prijateljske punktove".
    http://www.hrsvijet.net/index.php?op...ijet&Itemid=72

I obrati pažnju na ovo: "za bezuvjetan prijem u EU"
    Nevjerovatno! Lud svijet u kojem mi živimo.
    Posljednje uređivanje od Mrav : 12-03-2011 at 07:37

Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    Ako se i odmaknemo od teorija zavjere i Klubova i piramida, i dalje ostaje činjenica da Ameri poput mnogih drugih država, imaju konzistentnu vanjskopolitičku politiku koja se ne mijenja promjenama administracija. Bush, Clinton, Bush, Obama, ili Reagan ili Carter, bez obzira tko od njih, vanjskopolitička linija i njena vjerna pratilja- politika zaštite nacionalnih interesa, uvijek je otprilike ista. To je snaga Amerike, za razliku, od recimo naših pizdarija, kada nova vlast promijeni čak i datum dana državnosti.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    http://www.vecernji.hr/vijesti/franc...-clanak-266408

europljanima izgleda zinula guzica za naftom. pomoć u zamjenu za monopol.
    jebiga, treba dostić amerikance.

Ugledni član zlatni_ljiljan avatar
    Datum registracije
    Dec 2010
    Svijetom vladaju chifuti,a amerikanchici su samo njihove sluge!

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    ma svijetom vlada sotona, kad malo bolje pogledaš ispadne tako.

Datum registracije
    Dec 2010
    Sotona u odijelu cionista,da to je tacno...

Ma hajde, niti su bolji niti gori od drugih. Nekom ne valjaju muslimani, drugima ne valjaju kršćani, a trečima ne valjaju židovi, hindusi ili budisti.
    Hebo ga ti, da imaju državu na nekom otoku, ko oni Japanci, malo kad bi za njih čuo.

Datum registracije
    Dec 2010
    Citiraj Prvotno napisano od Mrav Vidi poruku
    Ma hajde, niti su bolji niti gori od drugih. Nekom ne valjaju muslimani, drugima ne valjaju kršćani, a trečima ne valjaju židovi, hindusi ili budisti.
    Hebo ga ti, da imaju državu na nekom otoku, ko oni Japanci, malo kad bi za njih čuo.
    pa oteli su zemlju tudju i napravili sebi drzavu... i da gori su od svih pobrojanih barem desetorostruko

ih, ako ćemo tako, i turci su hrvatima oteli bihać. pa današnji bišćani ništa ne valjaju, nek nam vrate bihać, ili ćemo doć sa 300 tenkova. a ako nam babine sotone sjebu 300 tenkova, a mi ćemo ih gađat kamenicama i paradajzom, ako treba još 100 godina.

Datum registracije
    Dec 2010
    ih, ako ćemo tako, i turci su hrvatima oteli bihać. pa današnji bišćani ništa ne valjaju, nek nam vrate bihać, ili ćemo doć sa 300 tenkova. a ako nam babine sotone sjebu 300 tenkova, a mi ćemo ih gađat kamenicama i paradajzom, ako treba još 100 godina.
    Dosho bi ti kad bi se moglo tenkovima koji se mogu sa dzojstikom i sonyplay stejshenom upravljati iz tople sobe, pa kad ogladanish da viknesh staroj "Mama al sam gladan,namazi mi putera i posoli mi , razmuti mi i sok od bazge" pa opet malo ratovo...hajde slino balavi fataj se posla kakvog,a ne lupetaj budalashtine ovdje

Reko bi čovjek da znaš, a onda papak si dođeš i prosipaš se sa jeftinom antijevrejskom hajkom.
    Ali imamo nešto zajedničko, obojica sjedimo daleko od čaršije. Fino nam, ti u Gracu, a ja u Trieru, ih, med i mlijeko teče u ovim švabskim zemljama.

Datum registracije
    Dec 2010
    Reko bi čovjek da znaš, a onda papak si dođeš i prosipaš se sa jeftinom antijevrejskom hajkom.
    Ali imamo nešto zajedničko, obojica sjedimo daleko od čaršije. Fino nam, ti u Gracu, a ja u Trieru, ih, med i mlijeko teče u ovim švabskim zemljama.
    cuj antijevrejskom hajkom?

Da ti nisi Sven Alkalaj pa ti zasmetala moja konstatacija da su Zidine otele zemlju Palestincima?Mislim bez veze ti je porediti Bihac i turski vakat sa Zidima i Palestincima ...i da nemamo mi apsolutno nista zajednicko ,fakat nista i to je ono pravo dobro sto je tako...mlijeko i med moze teche kod tebe ,a kod mene teche konjska fushkija i topla pishalna...

Nisi skužio.

Nego, vidim u onim bošnjačkim forumima se uzdiže Pukovnik Gad(afija). Već sam prije nekoliko tjedana spomenuo da im je drag.
    Ali evo nakon EU-rezolucije su se baš fino do kraja otvorili i prže po dežurnim krivcima Izraelu, USA i Evropi. Uvijek im drugi krivi...
    Ko li ono glasa ZA?

Datum registracije
    Dec 2010
    Gle Mravak i ja sam za Gadafija isto ko sto sam bio i za Sadama Huseina! A zasto je to tako,pa dosta mi je americhke "humanosti i dekorkratije" i njihove kvazi brige za utlachene jebem him pleme pogano, isto ko sto jebem pleme pogano Franzucima ,Englezima i ostaloj gamadi nadam se da ce i njih pogoditi nesto slicno sto je potrefilo Japan...sta se ima ko mjeshati u tudje avlije ,narodu ako ne valja Gadafi oni ce to sami srediti kao sto su Rumuni sami sjebali Chausheskua...ja bi sutra isho i to za simbolichnih 2000 $ boriti se na strani Gadafija ako ih napadnu gnjidavi Franzuci i govna americhka...jel tesko to shvatiti sto nije govnar Miteran mamu mu jebem u shkrbava usta odobrio napad na srpske polozaje kad su klali Srbi po Bosni,onda nisu tako brzo donosili odluke nego su nam nabili embargo da ne pojedemo i Srbe i Srbiju ...ljigavci evropski ,neka neka dodje dan ubrzo kad ce Parizanke i Stochkholmke od straha pisati u gace jer ce morati u granap ,a nece znati hoce se vratiti iz granapa zive ,jer ce biti eksplozivni kamikaza svugdje na svakom cosku...
    Posljednje uređivanje od zlatni_ljiljan : 19-03-2011 at 20:55

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove