Ajd da odma prekinemo moguće sukobe koji bi temu mogli odvesti u neželjenom pravcu.
Kolega NorthStand ima određeno nepovjerenje prema muslimanima u koje nepovjerenje i otpor unosi i neke povijesno lirske elemente, što je njegovo pravo kao forumaša i osobe koja ima svoj politički stav.
S druge strane kolega forumaš Zlatni ljiljan koji s političke strane predstavlja vrlo realnog čovjeka i koji definitivno ne pokazuje ništa od zalaganje za i podržavanja majorizatorskih postupaka trenutnih bošnjačkih političkih elita, ali također kao musliman koji ne da na svoje i koji zna dobro zakuhat u obrani svojih ljudi.
Povremeno skretanje s arapskih nemira na ovdašnje podneblje se može tolerirati ali uzdržavajte se od nepotrebnih svađa i vrijeđanja.
Malo podjebavanja, onog humorističkog nije nikome naškodilo ali argumentacija čini najviše čuda.
Toliko.
Vratimo se nemirima u arapskom svijetu
Gle, kažem ti Bošnjaci rade o glavi mog naroda, i meni dosta da imam negativan stav prema vama. Kad to promijenite, kad većina vas bude radila u korist mog naroda, onda možemo pričat, do daljnjeg ste za mene balidžani haha.
Inače nemam ja ništa protiv tebe osobno, već govorim da u globalu Bošnjaci nisu prijateljski nastrojeni prema hrvatima trenutno, i zato nisam ni ja prema Bošnjacima, jebiga ja sam se uvijek držo one Oko za oko, zub za zub, pa tko živ tko mrtav.
Ti si iz Bihaća koliko sam skužio, onda bi sigurno trebo znat koliko su Hrvati i HV napravili za cazinski kraj s operacijom oluja, a i onom združenom s armijom BiH, prema tome hrvati su u više navrata jasno i nedvosmisleno pomogli Bošnjacima u ratu, dok s druge strane nisam baš to primjetio, eventualno u B.Posavini je jedan dio Bošnjaka bio dosta u zajedničkoj borbi protiv agresora, al je činjenica da je većina Bošnjaka u vrlo kratkom periodu okrenula leđa hrvatima, i prešla u otvoreni sukob s njima umjesto s srbima. I to je ono što ja pamtim, i teško opraštam, jer ako ti je netko saveznik u ratu, i to je pokazo bezbroj puta, a ti se ideš širit na njegovu štetu umjesto na štetu srba, onda to puno govori o tima koji se tako ponašaju. Jebiga reko sam ti, ne volim dvolične ljude, a većina Bošnjaka je trenutno antihrvatski nastrojena, pogotovo sarajevo koje svaku pojavu hrvata gleda ko na teroristički čin, slave se pobjede turske itd itd, cijeli niz je razloga zašto ste izgubili povjerenje kod mene. Al kažem protiv tebe nemam ništa osobno, jer te ni ne znam, tako da se ne uzrujavaš previše, ionako sam ja skoro jedini ovdje koji ne voli balindžije. haha
Ćoravi poso je ovo što ti radiš, pametuješ meni nešto, a nemaš pojma u biti o čemu pametuješ. Ja sam 1986 godište, dovoljno da znam neke stvari o vama. Privatno imam samo negativna iskustva s pripadnicima tvog naroda, tako da ljuti se koliko hoćeš, al nemoj meni pričat o ćoravim poslovima, i drži se teme. Na kraju krajeva ti si gost na ovom forumu, i poštuj većinski sastav ovog foruma. Ja nikad nisam bio na niti jednom Bošnjačkom sajtu, niti sam se čudio i zgražao na nekim antihrvatskim stavovima tvojih sunarodnjaka, na nekom vašem sajtu. Dakle odmori malo, i ne diži halabuku bez razloga, ionako je tema nešto sasvim drugo, a ti se hvataš mene ko pijan plota. Isprika za off svima, neću više offtopicirat, al ovaj gospon zlatni ljiljan ima nekih problema sa mnom pa sam mu moro pojasnit neke stvari, naravno bez vrijeđanja. Nisam ljubitelj internet ratova, zato više neću ovdje ništa pisat na temu zlatnog ljiljana i Bošnjaka. A što se tiče postova od pola metra, možda bi najbolje bilo da ti ništa ne čitaš ovdje, al naravno nije to na meni, već isključivo na tebi.
mogu reći da je zlatni ljiljan vrlo korektan član foruma čiji osobni politički stavovi su takvi da je šteta što nisu i stavovi same politike muslimanskih političkih elita iako na specifičan način voli zagužvat u situacijama kad se osjeti pozvan da brani svoje. i to treba cijeniti, jer ko ne zna stat za svoje neće znat ni drugome pomoći ni shvatit ga onako kako se treba drugoga sa svim njegovima promišljanjima shvatiti.
ti, s druge strane imaš potpuno pravo na svoje mišljenje i stav u vezi svake teme pa ukoliko dođe do neslaganja, a bože moj, nismo svi jednaki pa da isto razmišljamo, pa je ponekad sukob stavova, argumentima naravno, i poželjan.
naravno, ne treba naglašavati da je normalna argumentirana konverzacija, zahtjev u odnosu prema svakome.
ako se već netko pokači, u žaru borbe će se nešto istolerirati ali dok je glava vruća neka samo tada ključa, kad se već rimuje. pa i hokejaši dobiju svojih par minuta oduška
ali bez nepotrebnih vrijeđanja i afektiranja kao i iživljavanja, ok?
Pa naravno, ne znam zašto ovi na forum.hr npr misle da tražim neke sukobe, pa mrzim nepotrebna objašnjavanja, da ne kažem prepucavanja, al jebiga ne moš ti ljudima objasnit neke stvari i gotovo. Najbolje ništa ni ne komentirat, kažem poštujem i oprečna mišljenja, što ti reče nismo svi jednaki da možemo na isti način razmišljat. Kad ljudi postanu roboti, ko npr u sjevernoj koreji to nema smisla. Dobro je da ima opozicijskih razmišljanja, samo kažem dok to ne ide direktno na štetu nekoga može se tolerirat, al kad to ide u tom smjeru da se nekog tlači i potčinjuje normalno da se na takvo nešto ne može gledat blagonaklono, to je sve što ja želim reć. I ponavljam nemam ništa osobno protiv diskutanta zlatni ljiljan, niti ga znam osobno, tako da no sikiriki.
http://www.vecernji.hr/kolumne/crni-...kolumna-247679
poučan osvrt. u budućnosti će sve opcije biti moguće.
Jako dobar tekst, svaka čast autoru.
http://www.vecernji.ba/vijesti/libij...-clanak-249304
zloguke prognoze. ja ipak mislim da gadafi neće tako lako past
Sumnjam, gadafi ipak pun kurac toga radi za narod, pa ga narod i "puši" odnosno podržava.
Imam jedan članak o arapskim "diktatorima" a ne mogu ga staviti na forum jer je ograničenje premalo. može samo 19 Kb a a ovaj file je 1,4 MB.
Your file of 1.41 MB bytes exceeds the forum's limit of 19.5 kB for this filetype
nisi naveo koji je fajl u pitanju, odnosno, koja extenzija.
evo, pdf more i po 2 mb proći. barem bi trebalo moći. probaj..
neće. sad je 195Kb
Your file of 1.41 MB bytes exceeds the forum's limit of 195.3 kB for this filetype.
radi se o pdf-u
http://www.jutarnji.hr/stjepan-mesic...erujem/927176/
debil ostaje vjeran sebi
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/237376...ica-iz-Mostara
jel da sad budemo za gadafija ili....?
http://www.vecernji.hr/vijesti/ameri...-clanak-258756
opaaaa
jednom kad uđu ni bog ih više neće istjerati van.
nisu li svi ovi nemiri bili igrokaz da se potakne nezadovoljstvo i izazove kaos u naftom najbogatijoj zemlji afrike koja je na čelu imala prekurčevitog mangupa koji se nije dao?