+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 6 7 8
Prikaz rezultata str. 141/142

Tema: Malo EU-ropske realnosti!

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Vecina EU parlamenta je danas izglasala promjenu temeljnog EU dogovora. U 65 poljima ce se onemoguciti Veto pojedinih clanica, uvijek ce odlucivati vecina.
    Znaci, sve i ako bi dobili Vladu sa mudima, ta Vlada moze sprijeciti tocno-nista. Niti ulazak srbalja, niti migracije.
    Mozda zaista pokusamo srecu u razvaljivanju ovoga, tamo za nekoliko godina, tko ce ga znati.
    Teško će biti išta rušiti. Narodi su glupi, velika većina ispranog mozga; evo pade i Poljska. Ostala je još Mađarska, ali ona je preslaba da bi uzdrmala temelje ove nakaradne tvorevine zvane EU.
    Više ne vjerujem da je moguća bilo kakva promjena iznutra, jedino da se dogodi nešto veliko i brutalno izvana.

A mi? Nebitni. Ostat ćemo na brodu koji tone do kraja, sa Njemačkom kao i '45.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 28-11-2023 at 00:39
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Još malo o tome u kakvoj se truloj, totalitarnoj zajednici nalazimo; https://narod.hr/eu/bruxelles-tuzi-m...ranje-stranaka
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove