+ Odgovori na temu
Stranica 127 od 127 PrviPrvi ... 27 77 117 125 126 127
Prikaz rezultata str. 2,521/2535

Tema: Tenis

Donna u četvrtfinalu Aus opena. Protivnica Sabalenka.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    Borna je propali talent, upravo zbog ponašanja i karaktera.

a Novak je najveći glumac u povijesti tenisa, dakle da danima žalopojke servira o bolovima, i onda onako počisti de minaura i još se čudi kao što mu ljudi ne vjeruju daj e ozljeđen, pa da bar malo realnije rezultatski odigraš možda bi ti i povjerovali.

ne samo on može ko bogalj rasturat, je vjerujem ti, nitko na ovom svijetu ako ima ozbiljnu povredu ne može izdominirat nikoga na takav način ako ima ozbiljnu povredu. prema tome mulja i sere za zlatnu medalju. ali što očekivat od jednog mutirajućeg srbina, od majke iz vinkovaca.

sve u svemu, on i borna su isti po glupiranju, razlika je što je ovome tenis ipak bio puno važniji od sponzoruša, i tu i je razlika između njih dva mala ali ključna.
    Godinama je Nole cutao na sve prozivke i omalovazavanja...ne dobija postovanje koje zasluzuje,prosto.Iako nekad daje povoda za razne spekulacije,zasluzuje postovanje.I Nadal je prosle godine dosao u AUS sa pricom da jedva stoji na nogama,pa na kraju pobedio...Setimo se i Cicipasa koji zloupotrebljava pauze za toalet,ostaje duze,a neki cak sumnjaju da tada dobija instrukcije putem telefona,itd...Bice da svi teniseri imaju potrebu da malo glumataju.Novak tu nije nista gori od drugih,ali je ove godine uradio to da je kupio karte i organizovao neke navijace da ga bodre u AUS...Prosto,bilo je vreme da digne glas,isto kao pre neki dan kada ga je onaj pijani lik vredjao sa tribina,a on trazio da ga izbace...Neverovatno je da se to desava na jednom Grand slam turniru,da mozes da udjes pijan,galamis,ometas igrace itd.Nije to fudbalski mec.

Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Ne da se Noletu nikako dostići Nadala po broju Grand slamova...
    Polako,sticice ga...
    Da je igrao prosle godine na AUS,verovatno bi Novak osvojio...pa plus onda u Njujorku kad je prestrogo eliminisan 2020te zbog one loptice kada je udario onu zenu,a ona se bacila kao da je udario tramvaj...Tada je Novak bio u odlicnoj formi.Eto bar za te dve su ga skratili,a evo i sad polako grabi ka jos jednoj AUS OPEN tituli...
    Onda 2021ve godine kada ga je Medvedev pobedio u finalu US Opena...Medvedevu to bio prvi i jedini Grand slam,i posle toga nijedan vise nije osvojio...Ali realno je reci da je Medvedev bio bolji u tom mecu.Posle toga su isle price da je Novak bio umoran jer je igrao na Olimpijadi mesec dana pre toga,i jurio tzv Zlatni slem...Sve u svemu,celu tu godinu je bio konstantan u duelima.Za dve godine,vise nece biti sumnji ko je najbolji ikada.
    Svakako je u boljoj formi od Nadala i definitivno ce igrati koju godinu duze od njega.Na kraju,Novak je podrzao sa onom svojom PTPA teniskom asocijacijom gomile i gomile mladih tenisera,pricao o ravnopravnijim uslovima za manje placene igrace,itd.Federer i Nadal to nikada ne bi uradili,a Novak jeste,iako je time direktno zaratio sa ATP,itd.

Podseticu i da je on napravio jednu gresku pred proslogodisnji AUS open,kada je,po nekim istrazivanjima,lazirao nalaze i testove da je bio pozitivan na korona virus...postoje tekstovi o tome,i nazalost,mislim da su verodostojni.Zapravo je mogao da olaksa sebi i da isto tako u Srbiji lazira da se vakcinisao i te papire odnese u AUS,medjutim tada bi mediji objavili da se NOVAX ipak vakcinisao,a on to nije hteo...Nije hteo ni da ga proglase antivakserom,a na kraju je samo imao probleme zbog svega toga.Kako god bilo lose po njega,cesto je dosledan u svojoj tvrdoglavosti,ali na kraju dana,ipak pozitivan lik,uprkos porodici koja ga samo koci svih ovih godina,pocev od brata onog koji ga je zarazio sa onim Spancem koji propagira ljubav,pa preko zene Jelene koja ne zna sta ce od dosade pa vucara onog duhovnika Indijca po Srbiji...pa otac koji prave probleme gde god se pojavi...i naravno Vucic koji gleda da se ocese o njegovu popularnost,i stalno mu se namece,iako mu realno Vucic nije potreban ni za sta...Podseticu i da Drzava Srbija nema nikakve zasluge za Novakov uspeh...Ima intervju o tome gde pricaju kako su morali da se zaduze kod zelenasa za Novakove turnire i treninge,itd...
    Jedino majka Dijana izgleda tu normalno.
    Posljednje uređivanje od Skywalker : 25-01-2023 at 22:45

Ja sam odavno napisao da je od velike trojke Đoković najbolji igrač ali i veliki glumac i veliki folirant. Njegovo glumatanje finoće, dobroće je negledljivo. Nikad mi nije jasno zašto glumata ono što i nije i što se s time toliko opterećuje.

Zbog Eline i bokala vina

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Kralj je mrtav, živio kralj!!

Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

ja imam svoju teoriju. Po njoj su se Alcaraz i Šubara đorali za turnire.

A to mi je prvo palo napamet kad je prije njihovog polufinalnog meča izišlo u srpskim medijima SENAZCIONALNO. Đoković pozvao Alcaraza na večeru.

Ne znam je li bilo uopće poziva ili su srpski mediji lupetali po običaju ali ako je stvarno bilo večere, to može značiti samo dogovaranje. Kakva večera sa suparnikom uoči meča.

Đoković je znao da mu samo Alcaraz može uzeti titulu na RG. Mislim mogu i drugi ali on najviše. Još polufinale. On je u fazi kad može osvojiti svaki GS ali tu su godine nikad ne znaš kako će tjelo reagirat iako on to zasad uredno hendla.

A šta mi je još bilo čudno da je Alcaraz govorio da će osvojiti Wimbledon. Pa nije bilo logičnije da je pričao kako će osvojiti RG. A nije ni zucnuo na RG. To mu je podloga koja paše. Čudno.

I u polufinalu Alcaraza uhvate grčevi ko da igra 7 sati..i'..poslije nastavi igrati turnire bez ikakve pauze. Pa nije li to čudno.

Zna se koliko je Šubari bilo stalo da ima više slemova od ostale dvojice. Federera je već prešišao a sad i Nadala. Možda je Alcarazu rekao uz desert, pusti mi ovaj RG i slijedeći meč između nas dvojice je tvoj. Ili možda svaki sljedeći meč između nas dvojice je tvoj. Ovaj je prihvatio jer ima kad osvojit RG, tek mu je 20 godina.

A tzv dramatiku seta namjestit to nikakav problem nije. Ni pet setova ni ovo ni ono. To je rutina. I da baš Đoković koji baš rijetko gubi kad osvoji prvi set, događalo se i koji je majstor petih setova izgleda u petom setu nije se baš trsio.

Eto, možda zvuči blesavo ali meni je to tako izgledalo.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 17-07-2023 at 20:50

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Skywalker Vidi poruku
    Godinama je Nole cutao na sve prozivke i omalovazavanja...ne dobija postovanje koje zasluzuje,prosto.Iako nekad daje povoda za razne spekulacije,zasluzuje postovanje.I Nadal je prosle godine dosao u AUS sa pricom da jedva stoji na nogama,pa na kraju pobedio...Setimo se i Cicipasa koji zloupotrebljava pauze za toalet,ostaje duze,a neki cak sumnjaju da tada dobija instrukcije putem telefona,itd...Bice da svi teniseri imaju potrebu da malo glumataju.Novak tu nije nista gori od drugih,ali je ove godine uradio to da je kupio karte i organizovao neke navijace da ga bodre u AUS...Prosto,bilo je vreme da digne glas,isto kao pre neki dan kada ga je onaj pijani lik vredjao sa tribina,a on trazio da ga izbace...Neverovatno je da se to desava na jednom Grand slam turniru,da mozes da udjes pijan,galamis,ometas igrace itd.Nije to fudbalski mec.

Polako,sticice ga...
    Da je igrao prosle godine na AUS,verovatno bi Novak osvojio...pa plus onda u Njujorku kad je prestrogo eliminisan 2020te zbog one loptice kada je udario onu zenu,a ona se bacila kao da je udario tramvaj...Tada je Novak bio u odlicnoj formi.Eto bar za te dve su ga skratili,a evo i sad polako grabi ka jos jednoj AUS OPEN tituli...
    Onda 2021ve godine kada ga je Medvedev pobedio u finalu US Opena...Medvedevu to bio prvi i jedini Grand slam,i posle toga nijedan vise nije osvojio...Ali realno je reci da je Medvedev bio bolji u tom mecu.Posle toga su isle price da je Novak bio umoran jer je igrao na Olimpijadi mesec dana pre toga,i jurio tzv Zlatni slem...Sve u svemu,celu tu godinu je bio konstantan u duelima.Za dve godine,vise nece biti sumnji ko je najbolji ikada.
    Svakako je u boljoj formi od Nadala i definitivno ce igrati koju godinu duze od njega.Na kraju,Novak je podrzao sa onom svojom PTPA teniskom asocijacijom gomile i gomile mladih tenisera,pricao o ravnopravnijim uslovima za manje placene igrace,itd.Federer i Nadal to nikada ne bi uradili,a Novak jeste,iako je time direktno zaratio sa ATP,itd.

Podseticu i da je on napravio jednu gresku pred proslogodisnji AUS open,kada je,po nekim istrazivanjima,lazirao nalaze i testove da je bio pozitivan na korona virus...postoje tekstovi o tome,i nazalost,mislim da su verodostojni.Zapravo je mogao da olaksa sebi i da isto tako u Srbiji lazira da se vakcinisao i te papire odnese u AUS,medjutim tada bi mediji objavili da se NOVAX ipak vakcinisao,a on to nije hteo...Nije hteo ni da ga proglase antivakserom,a na kraju je samo imao probleme zbog svega toga.Kako god bilo lose po njega,cesto je dosledan u svojoj tvrdoglavosti,ali na kraju dana,ipak pozitivan lik,uprkos porodici koja ga samo koci svih ovih godina,pocev od brata onog koji ga je zarazio sa onim Spancem koji propagira ljubav,pa preko zene Jelene koja ne zna sta ce od dosade pa vucara onog duhovnika Indijca po Srbiji...pa otac koji prave probleme gde god se pojavi...i naravno Vucic koji gleda da se ocese o njegovu popularnost,i stalno mu se namece,iako mu realno Vucic nije potreban ni za sta...Podseticu i da Drzava Srbija nema nikakve zasluge za Novakov uspeh...Ima intervju o tome gde pricaju kako su morali da se zaduze kod zelenasa za Novakove turnire i treninge,itd...
    Jedino majka Dijana izgleda tu normalno.
    ja ne govorim o njegovim dosezima, za mene je Novak rezultatski gledano iako mi nije drago GOAT. mislim u svim kategorijama osim olimpijade je jači od Nadala i Rogera, da ima olimpijsko zlato bio bi bez dileme GOAT ovako Nadal mu još stigne pomrsit račune jer mu Carlos stoji na putu. još jedan španjolac se pojavio ni iz kuda praktički, gledo sam malog u umagu kakva je to igračina već tada bila, ovaj ako ne skine njihove rekorde neće nitko.

ja Novaka cijenim ko igrača, jer je vrhunski igrač po svim kriterijima, tenis je digo na viši nivo i mentalno je najjači igrač u povijesti bez dileme, ni Nadal a da ne govorim Roger nije njegova razina, Federer će uvijek imat eleganciju koju nitko neće imat više nikad, ali mentalno je bio limitiran igrač, i sve što je osvojio osvojio je na konto vanserijskog talenta, da je glava bila presudna ko u slučaju Novaka, ne bi osvojio ni u pola trfeja koje je osvojio. 99,99 posto je osvojio na čisti talent, čim mu je došo igrač Nadal i Novak koji ga mogu izazvat na mentalnom nivou, on je gubio sve važne mečeve, jedini koji nije izgubio a da je bio važan je onaj u AO kad je dobio Nadala i to samo zato jer je brza podloga koja njemu više odgovara nego Nadalu i jer Nadal više nije mogo pružit svoj maksimum ko na početku karijere, da je opet bi plakao, a i tu je vodio i tu je prvi put da sam vidio da Federer igra muški i da grize u petom setu. tu je prvi put pokazao da i on može skupit muda, kad je teško, ostatak karijere mu je bio suzna dolina protiv dvojice najvećih koji sada imaju više GS naslova od njega, a zapad neka i dalje svršava na njegovu elegenaciju matemaički gledano nije najbolji, a i nije bio tako fin kako se predstavljao, nije on daleko od Novakovog primitivizma samo ga fino kamuflira, Nadal je ko osoba od njih najbolji iako mi je i on pao u očima nakon COVIDa i zagovaranja svijetskog poretka koji živi na toj laži oko svega pa tako i virusa di je on stao na stranu tih plaćenika i virologa koji žive od maltretiranja ljudi.

nikgoa ja ne branim pošto poto, niti kudim pošto poto, već me nervira njegovo glumatanje ozljeđenog a nije ozljeđen, carlos ništa ne glumata i to cijenim dečko je vidno bio ozljeđen na RG ali se nije izmotavo da je zbog toga izgubio kao što bi novak i pun kurac ostalih, a sada kada je zdrav počistio ga na travi i to kako u petom setu kada bi se roger i nadal u wimbledonu sigurno raspali protiv novaka, ovaj ga počisti za zlatnu medalju, dugo nisam vidio igrača pogotovo ne tako mladog koji je toliko mentalno zrel, strašno nešto da netko Novaka onako neutralizira u petom setu, kako je to on napravio, kažem ako itko nadmaši njegove brojke to će biti Carlos. ima sve preduvijete za to, Novak je za sad statistički bez dileme najbolji igrač u povijesti, i to mu nitko ne može oduzet. a to što je glumac i što se preserava i iritira i mene ne samo zapad s time, to je drugi par rukava. isto tako ja sam bio na njegovoj strani kada je bio protiv cijepljenja, jer je to bilo razumno s njegove strane, ja uvijek podržavam one koji su nas trani razuma, kao što ne podržavam one koji se nerazumno ponašaju, i to ću uvijek biti ja. nije stvar u tome što je on srbin, nego što se nepotrebno primitivno ponaša, publika je protiv njega ali zbog tih gestikulacija je još više, umjesto da ih ingorira i ne glumata toliko on ubacio u 6 brzinu i vozi pun gas, sad ćete vi vidjet i to priča, da se fokusira čisto na tenis imo bi i veće šanse za dobit, ali realno većinu karijere je i dobio ove nadal i roger na konto te brije kako je zapad protiv njega, a on sam protiv svih, to je njemu bilo gorivo, samo jebiga protiv Carlosa to gorivo ne postoji, jer Carlos je novo lice na touru i nije opterećen tim kretenarijama, bez obzira što ga zapad vjerojatno već sad polagano svrstava u svoj koš i svog favorita i miljenika, jer moraju imat nekog nakon odlaska nadala i federera, a on je prirodan zamjena, ali činjenica je da su španjolci brutalni u sportu i da postoje narodii tipa Brazil s puno više stanovnika i argentina pa nemaju takve rezultate ko oni hoćeš tenis košarka nogomet ajde tu su u borbi sa navedenima, ali generalno sporstski su jači od svih, dakle nema sporta di nisu jaki osim možda hojek na ledu jer nisu nacija koja ima jaku zimu da imaju zimski sport razvijen.

ko narodijci rusi i kanađani jebiga, svako ima svoje prioritete, sve u svemu ja govorim da mi je drago da ga dobije netko tko se zna bolje ponašat od njega, a to nije federer a vjerojatno ni Nadal, ovaj Carlos je dečko na mjestu, kada se sjetim našeg Ćorića i njegovih fantaziranja o broju jedan, ovaj došo tiho i pustio da tenis priča za sebe, tako se to radi, i kapa mu do poda!

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Kralj je mrtav, živio kralj!!

https://www.instagram.com/p/Ct_0sxaohRg/

sve što je on stavio, vjerojatno bih i ja ovako sastavio idealnu jedanajstorku. s time da bih ja stavio Pelea i Maradonu, al ova generacija je vidjela Mesija i portugalskog ronalda i to je to, meni osobno će uvijek Maradona biti ispred Mesija kao i Pele ispred Ronalda brazilskog, jer je bio prije svih. bez Pela i Maradone, ne bi bilo ni Mesija ni Ronalda, tako ja na to gledam, jer netko je morao utabanat put za one koji dolaze, nogomet je bio jedna razina do njih, druga nakon njih, i to ja tako gledam i glupo mi je da ih itko izostavlja jer su oni započeli sve. to je ko da u formuli ne kažeš ništa o Seni, jer si fan Schumahera koji je statisitčki možda i bolji, jer nije poginuo na stazi ko on, Sena je vjerojatno bio najveći talent od vozača u povijesti, a trqgična smrt mu je dala besmrtnost, tako da svaka čast svima nakon njega ali takve stvari ti ostaju u sjećanju o nekome. oni su bili ti koji su drugima otvorili put, to je ko da sada uspoređuje netko statisiku Jokića, i Dražena u NBA naravno da je Jokić statistički bolji, ail Dražen je bio taj koji je raskrčio put za ostale i pokazao da i europljani mogu igrat na najvišem levelu što je tada bio NBA, NBA za europljane je bio do dražena i nakon Dražena, ameri jednostavn nisu htjeli niti vjerovali da europljani mogu igrat kvalitetno košarku, jer su snobovi koji na sebe gledaju ko na bogovoe, iako im afroamerikanci predstavljaju kremu košarke.

tako da, sve je jasno, svatko ima predispozicije za nešto. Carlos ima predispozicije za porušit sve rekorde koji postoje u tenisu, i nadam se da će u tome uspjet. dugo nisam vidio ovako zrelog igrača mentalno i igrački, a tek mu je 20 godina, stari moj on igra ko da ima već 20 GS naslova, nevjerojatno nešto.

na stranu što je dobio Novaka, stvarno u igri ne vidim niti jedan promil šanse za ostale da mu rpobiju igru, izgubit će on na svoj loš dan i od lošijih od sebe, ali generalno ovaj će dominirat tenisom ko samprasosvojvremeno, ko će mu biti rival rud ili medvedeve kojeg je počistio 3-0 ili cicipas ili kyrgios budala koja je možda i veći talent od njega ali džabe kada se glupira i ne trudi nimalo. ćorić koji priča priče o tenisu, umjesto da ne stagnira, uglavnom dečki su u problemu svi ostali na touru, jer Carlos se ne šali.

a ono najvažniije, dečko nije čuo za riječ aroganacija i bahatluk, i zato mi je drago jer želim da broj jedan za promjenu bude netko tko se normalno ponaša i kome nije pozicija najboljeg na svijetu gorivo da demonstrira drugima kako su niža bića jer je on najbolji.

svatko želi biti najbojli i treba težit tome da budeš bolji od drugih, ali ne na način da to koristiš da druge omalovažavaš, to prezirem kod ljudi a puno ih se tako ponaša. želim reći može se i dostojanstveno i kulturno, biti bolji od drugih, ne nužno samo rezultatski i time što zarađuješ više voziš bolji auto i slično. čovjeka čini ponašanje, a ne odjeća rezultat u tenisu, ili auto koji vozi i kuća u kojoj živi.
    Posljednje uređivanje od LB86 : 18-07-2023 at 11:50

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    iskreno ne vjerujem da su namjestili to, a i zašto bi Novak pustio Carlosu, pa ako itko može porušit njegove rekorde to je ovaj. dugoročno gledano, ne puštaš GS naslov onome ko može ugrozit tvoje rekorde.

Carlos je jednostavno bolji igrač od svih trenutno, dečko ima sve, ne možeš mu naći jednu jedinu ne rupu već rupicu u igri, i kad je zdrav i na sto posto nema teorije da od ikoga može izgubit.

a tek mu je 20 g, dakle napredovat će još, i biti još brutalniji za protivnike.

ja kada sam govorio Ćoriću za servis i forehand, glupan me blokiro na profilu, sada neka gleda Alcaraza i neka uči kako se igra tenis bez mane, kada neće da sluša one koji znaju više, a ja iako nisam tenisač o tenisu sigurno znam više od njega koji je 15 godina mlađi od mene, i nije pratio tenis aktivno 20 i kusur godina. tako da kada vidim napuhance, koji neće da prihvate dobronamjeran savijet, baš mi je drago da im se karijere raspadaju, jer misle da su Bogom dani iako to ničime nisu demonstrirali.

Ćorić je tipičan primjer propalog talenta, da je više slušao struku, mogao je bit u poziciji Carlosa, možda ne s 20 godina, ali recimo s 25. za informaciju samo Nadal je s 20 imao 2 GS, Roger i Novak su puno kasnije imali GS naslove. tako da, imo je Ćorić ohohoh vreman da sjedne na taj vlak, a nije zato jer je glup i jer su mu priroreti pričat o broju jedan a ne radit na tooem da evidentne rupe u igri popravi. plus sponzoruše i slušanje TBFa udarilo u glavu, pravi moderni europejac. koji je shodno tome i dobio rezultate kakve i zaslužuje s takvim ponašanjem.

ja nemam ništa protiv nikoga, ali prezirem kada vidim da netko tko je mogao uspjet napravit veliku karijeru, sada taljiga po prvim drugim kolima, samo zato jer nije htio slušat druge, pogotovo one koji EVIDENTNO ZNAJU VIŠE OD NJEGA SAMOGA.

e za takve imam samo osjećaj prijezira, a takav je Borna Ćorić, on je primjer takvog lika. koji misli da je svu pamet svijeta pobro, presto sam ga pratit i uopće me više ne zanimaju njegovi rezultati, ne zato što neće biti broj jedan, ili top 10, već zato jer je svojim ponašanjem ruinirao svoju karijeru, e pa jebi se onda ti i tvoja "karijera". Carlos tu grešku sigurno neće napravit, i zato ću rađe cijenit i navijat za španjolca, nego njega, osim naravno kada igraju Hrvatska i Španjolska u DC, jer ne mogu i neću navijat protiv svoje zemlje, makar ju predstavljao i Borna Ćorić.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021

ovdje išamaro s 19 godina, ovog grčkog seronju samo tako, vidi se ta mentalna snaga i plan igre, snaga u udarcima, preciznost mirnoća koja je presudna da bi osvojio ovakav set u svoju korist.

to ne mogu igrači koji prije meča, pričaju gluposti, Kyrgios se niti malo nije trudio oko tenisa, da je imao bi najveće šanse biti najopasniji rival za GS naslove svima na touru, ali kad je nekome propuh u glavi džabe mu sav talent.

jer on je bez prave posvećenosti, mogao i znao počistit i nadala i rogera i novaka s terena, i to na čisti talent, ovaj ipak uz talent i PUNO radi, i zato i je najopasniji za sve na touru, i zato je broj jedan i zato i je najbolji.

jer bez napornog rada, ne može se ni usprkos talentu do zvijezda. rezultate daje rad, koliko i talent, čim jedno od toga dvoje iizostane nema ni rezultata.

Šubara se odlično drži za svoje godine. U njegovim godinama Federer je igrao samo par turnira godišnje. A on šiba sve GS pa i većinu Mastersa, osim onih gdje su mu zabranjivali a i neke i sampropusti. Ali puno više igra od Federera u tim godinama . Da ne govorim o Nadalu, taj već deset godina više ne igra nego igra.

Dva osvojena GS i jedno finale, stvarno da to netko osvaja u 37-oj godini fascinantno. Možda ima nešto u toj njegovoj prehrani. A pošto su mi ukinuli sad i sportklub nisam mogao ni Masterse i Wimbledon a Eurosport davno izbačen s maxportala i dalje drži ostale GS-ove više ne mogu gledat tenis. A da tražim te streamove ne da mi se.

Znači gledam samo ove highlitse i ovo što sam vido u Wimbledomu je da Šubara trči u udara ko da mu je 25.

Al mene zanima jel se Pilić raskmezio i jel Ivanišević odahnuo da ne mora neko vrijeme barem bit Šubarin otirač i boksačka vreća.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-07-2023 at 20:04

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Možda ima nešto u toj njegovoj prehrani.
    Ne pratim tenis ni Đokovića ali sam info da je na posebnom režimu pokupio u ovoj grupi...
    https://www.facebook.com/groups/1527...ibextid=NSMWBT
    Nevezano za tenis, ovo je vise za temu zdravlja. Topla preporuka svima da se pridruze grupi i vide iskustva članova.
    Dobro bi bilo pročitati knjigu, pisana je čitko, jednostavno bez pretjeranog nabacivanja stručnih izraza. Mnogo toga je objašnjeno, uzrok pa posljedica.
    Masa članova grupe se nakon dugo godina borbe, relativno brzo riješila hipertenzije, dijabetisa, alergija,bolesti štitnjače,malo je danas žena kojima nije načeta štitnjača, itd itd,masu svakakvih boleština. Uglavnom, vrijedi izdvojiti vrijeme za ovo.

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Ma moš mislit da je od prehrane, odnosno da je baš njegov prehrambeni režim poseban. Mislim, svakako je bolje za njega da je na toj prehrani, možda još bitnije da zbilja vjeruje u to (placebo?), nego da pije par pivi na dan i jede paštete.
    Ali ne virujen da je njegova prehrana "bolja" od one koje prakticiraju ostali vrhunski sportaši u poznim godinama.
    Usain Bolt je na Mcdonaldsu bija najbrži čovik ikad, eto drugi ekstrem npr.

Svakako zdrav način života tokom cijele godine, bez alkohola i droga, kvalitetan odmor i oporavak, pametan pristup treningu uz moderne metode i slušanje svog tijela, napredak u tretiranju ozljeda itd... je dovelo do toga da danas imamo sportaše od 40 godina koji su i dalje vrhunski.
    Pored svega, ne trebamo zanemarit da su vrhunski sportaši genetski nadareniji u atletskom smislu u odnosu na prosječnog čovika i da je danas veći bazen talenata nego ikad - više ljudi, veća dostupnost..

Pa da,Modrić u 40toj, ili vozači formule 1, koji trpe nevjerojatne G sile, pa one nordijske discipline što piče onim skijama, pa padaju na cilju s pokila smrznute pljuvačke na bradi.
    To je neko natuknuo u grupi,moze a nemora biti istina. Ink je tu spomenuo pa sam se nadovezao, više radi onih koji čitaju da probaju, nemaju sta izgubit, a imaju problem s bolešćurinama.
    Nije to nesto novo
    https://youtu.be/dX4auiiyMEo
    ali je kod autora grupe dosta updetovano, i što je najvažnije, prema svjedočenju članova, a nisu lažni profili, daje rezultate. Ništa ne košta pokušati, probati, liječnika i farmakologa ionako ima na svakom koraku. S izuzetkom kirurgije koji ipak radi nesto konkretno.
    Rezultati su fascinantni,(prema svjedočenjima) ljudi se skidaju s raznoraznih tableta, inzulina, migrene nestaju, do poboljsanja mentalnog zdravlja...

Knjiga Izlaska 1, 29
    Evo, dajem vam sve bilje što se sjemeni, po svoj zemlji, i sva stabla plodonosna što u sebi nose svoje sjeme: neka vam budu za hranu!
    Posljednje uređivanje od ivica : 19-07-2023 at 20:07

De bolan ivice ovo nije topic za manekenke i držanje linije.

Da komentiram Alcaraza. Nisam ga puno gledao. Puno je oko njega priče, već ga dižu da će rušiti rekorde od ove trojice koji su po meni isto uletili u tenisku rupetinu koja je trajala pogotovo kod Federera u početku, kasnije ga malo suzbio Nadal pa Đoka..pa su trojicu proglasili nikad viđenom erom a to da trojica tenisača čine neku vaau eru to je smiješno samo po sebi. Po meni nijedan od njih ne može vode polit jednom Samprasu a to se vidilo i da ga je Federer jedva pobjeđivao kad ovaj više nije igrao godinama profesionalni tenis. Da je Sampras ćerao ko ovi, do 40, imao bi 30 plus slamova.

Ni kod koga od njih nisam vidio takvu dominaciju kao kod Samprasa. lik je bio stroj. To sam govorio nekad na fhr kad su od Federera radili nadčovjeka. Onda sad od Šubare prave nadčovjeka. A stvar je u tome da je samo rupetina svjetskog tenisa koja traje od 2000-te To sam tvrdio u doba kad je Federer skoro sve osvjao a to tvrdim i sad. Zanimljivo kako su lako zaboravili Federera. A realno lik i je ostao tri GS iza Šubare. I mastersa i međusobnih mečeva. A sve zato jer ga Šubara dobijao u glavi. Dva puta mu izbio dvi meč lopte na njegov servis, na US Openu i Wimbledonu.

Tako sad od ovog mladca već čine legendom A ima on još za papat. Puno se tu stvari mora posložit da on dođe na broj osvojenih od ove trojice. Prvo i osnovno mora se nastavit ova 20-godišnja rupetina u svjetskom tenisu a onda da ga ozljedu mimoiđu, da bude fanatično posvećen tenisu, da igra do 40-te itd itd..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-07-2023 at 23:51

Zbog Eline i bokala vina

Šubara u pravom prezentiranju svoga " intelekta"

https://m.facebook.com/story.php?sto...00050181395877

Čak ne i Jeleni malo teži blam, ne može da veruje šta čuje u stilu..za koga sam se ja udala..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 19-09-2023 at 21:48

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke