Kakvi su ovo razbojnici ušli u HTS da su potjerali Krajana s mjesta izbornika?
Kakvi su ovo razbojnici ušli u HTS da su potjerali Krajana s mjesta izbornika?
Novak Đoković otkrio crnogorske korijene, dobro došao u novi crnogorski svijet.![]()
E moj Federeru...
Ono sve propustiti u prvom setu polufinala AO ,vjerovatno u svom posljednjem meču down under...
4:1 vodi protiv Đokovića,i još ima tri vezane break lopte za 5:1 i sve to propustiti...
Kasnije u setu je imao i 5:2,i to je propustio...
U tie breaku izgubio 7:1...
Pišam mu se ja na svih njegovih 20 GS naslova kad se usere čim vidi Đokovića preko puta mreže...
Vuk dlaku mijenja,ćud nikada.
Mektić i Krajčikova osvojili Australian Open.
![]()
Al se Goran nasrao u intervju-u oko Đokovića pa još veli da bi volio da i Srbija na Euru dođe u našu grupu pa onda da izbacimo Engleze, da proradi malo " naš balkanski mentalitet".
A isti ti Englezi su ga voljeli zbog njegovog karaktera, dali mu i pozivnicu za Wimbledon koji je osvojio ( nisu morali).
De Gorane iziđi malo iz srpske guzice.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-02-2020 at 23:19
.....kad bi mladost znala...kad bi starost mogla.....
znaci i Goran je od onih sto tuguju jer srbi ne navijaju za Hrvatsku u finalu SP, kme
idiot
To je tako kad oženiš Srpkinju i onda treniraš jugočetnika, s kim si takav si, znam ja jako dobro zašto ne vjerujem likovima u miješanom braku. Sad mi je žao što je osvojio Wimbledon. Ne bismo trebali olako prijeći preko ovakvih opasnih izgreda samo zato što ih čini osoba koju smo nekoć cijenili nego bi nam baš ta činjenica trebala biti osnovni razlog da ju zasluženo još više pljunemo i prezremo. Ili mi ili oni, kako kaže precednik.
Ok. Navodno je u Dragovićka srpkinja al nije u tome poanta.
To je efemerno.
Na to se još nadovezalo da je Nikola Pilić dobio neko odličje od Vućića.
I primio ga.
Pa kakav je to čovjek, taj Pilić.
Preletio sam preko intervjua, samo me to interesiralo na kraju je rekao to za Engleze i nogomet.
Pa dodajem da je ocito jedan od onih sto su kmecali po medijima "navijaju li Srbi za Hrvatsku u finalu".
Ocito je lik u tom filmu, mi i Srbi protiv Engleza, mozes misliti. To je kao onaj retard sto je spjevao pjesmu Mandzukicu i Dzeki, pa navijaju za BiH pa za sve u regionu, pa prebrojavaju "jugoslavenske republike" na rukometnom EP, konstantno guranje Hrvatske u nekakav region.
Jasno da ce svatko normalan navijati za Engleze a protiv Srba, koliki god podlaci bili ti depigmentizirani sjevernjaci, ne mogu biti veci neprijatelji od srbadije. Ovi te ne vole, tocka, mrze te. Ne volim ni ja njih, i zelim im sve najgore u sportu.
I ovaj Djokovic, taman pomislis pa ok nije on los, dodje njegov tata i kenja o bombardiranju NATO pakta. Svi oni isto misle, je li ispravno ili ne, ne interesira me. Ja mislim sve kontra njih, pa neka se i Goran nosi u 3pm zajedno sa njima.
Pilić je trenirao Đokovića ko klinca, on je od njega napravio igrača, a onda je sa Srbima osvojio Davis cup. Bez Pilića ne bi bilo srpskog muškog tenisa tak da je prirodno da mu Srbija da odličje.
Mislim iz Vučićeve ruke. Pa masa Srba ne bi primila orden iz Vučićeve ruke.
Zato pitam kakav je to čovjek?
Goran se napalio na Engleze a nitko ga nije volio kao oni. Kao što oni imaju najbolji humor tako su voljeli njega otkačenog i šašavog i spontanog. A on sad zdvaja što ne vole Đokovića. Pa zato što je sve suprotno od toga. Nemoš ekog na silu volit.
Sto je jos gore, Pilic je nagradu dobio u drustvu takodje odlikovanog Handkea.
Nevjerojatno.
Pa to mislim. Dobio si nagradu od čovjeka koji dok je Ivanišević nosio traku s motivima hrvatskog grba, huškao na rat protiv Hrvatske i držao ovdje govore i to kad je istu nagradu dobio Miloševićev fan Handke.
Pa stvarno kakav je to čovjek. Uvijek je i izgledao i onako tetkasto bez stava ali ovo je dno.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 16-02-2020 at 23:31
''Mi cemo lipo, ako oni hoce lipo. Ako nece, mi cemo radit svoj posa ''