Ja govorim i pišem u svoje ime.
.....kad bi mladost znala...kad bi starost mogla.....
Brata mi mog,više se radovao sad ,u Australiji,dok je bio u Đokovićevom boksu,nego ono dok je trenirao Čilića pa pratio mečeve sa Čilićevim stožerom...![]()
Vuk dlaku mijenja,ćud nikada.
Pilić je isto oženio neku iz vojvodine koliko ja znam, a Goran je uvijek bio šašavac, tako da od njega očekivano. ali nije da me on nešto razočarao zbog toga, jednostavno danas je opet moderno biti jugosloven dok Srbi opet ne napadnu, tada će opet sve doći na svoje, ovaj mutavi narod ima štokolmski sindrom i ne može pobjeć od toga da s svojim krvnikom zdvaja o boljoj budućnosti. kao da se ništa nije dogodilo, to se hrvatima može uvalit, zato neki drugi narodi tipa Srbi Židovi i ostali i danas zdvajaju o žrtvama iz 2ww, i onima koji su ih ubijali, jer to njima nije mržnja kao u slučaju kada Hrvati pričaju o svom ratu, kada mi pričamo o ratu onda je to nešto loše, nešto o čemu se ne treba pričat već ostavit u prošlosti, dok ovi potonji i još neki narodi mogu cijeli svijet traumatizirat svojim tragedijama i ratovima, i potencirat to kao nešto što je svijetski problem. problem je što se hrvatima nešto nenormalno može uvalit pod normalno, a nešto normalno pod nenormalno. i to naše patetično prisjećanje na domovinski rat je tragično, jer umjesto da ga obilježavamo na način na koji bi ga obilježavali svi narodi na svijetu da su ga proživjeli na naš način, mi se trudimo da "nikoga ne uvrijedimo" s obilježavanjem tog rata. a u isto vrijeme se nitko ne trudi da nikoga u hrvatskoj ne povrijedi, obilježavanjem antifašističkih gerilaca i njihovih fanova koji su i skuhali tu jugoslaviju koja je sazidana u londonu od masona koji danas imaju i svoje pristaše u hrvatskoj, koji su redom za te jugo umotvorine. ali poanta priče je da ljudi u hrvatskoj ne znaju ništa, i ono što znaju znaju krivo. zato se nama povijest ponavlja na tragičan način
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-02-2020 at 15:38
Goran mu je vidno poboljsao servis...u proseku 5km prvi i 10km drugi... ne izgleda mnogo, ali to mu je bila udarna igla na zadnjem Australian Openu koji je osvojio... znaci mu i kao covek koji je igrao vrhunski tenis, i razume mentalno sta znaci biti u toj kozi...
Sve drugo je nevazno, prica za tabloide i dokone novinare...
Jel završilo ovo prekurcavanje u Zadru?
Korona tour završio,pobjednik je covid-19,to mu je prvi naslov u karijeri,ali ne i zadnji,barem tako govore stručnjaci.Kažu ima više srca od Čilića i talenta od Ćorića.
Novi junak posebno ostavlja dubok utisak na obožavatelje od koji mnogu završe u bolnici od samog susreta sa njima,a većina nakon sudbonosnog susreta ne može više gledati druge ljude barem nekoliko tjedana.
Ivaniševićevo dupeuvlačenije obitelji Đoković i balkanski dernek u Zadru prekinuo Tuta Bugarin.
Leftardi sad traze krivca, glavinjaju okolo, samo da nekako opravdaju Djokicu i Ivanisevica.
Nastavlja se nezaustavljiva serija Pavića i Soaresa! Izbacili treće nositelje i ušli u polufinale Roland Garrosa!
U osmini finala su se izvukli dobrano. I ova je bila gusta, ali tako prolaze šampioni. Ajmo Pavke!
Nažalost izgubiše u finalu. Šteta.