+ Odgovori na temu
Stranica 27 od 127 PrviPrvi ... 17 25 26 27 28 29 37 77 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 521/2535

Tema: Tenis

Citiraj Prvotno napisano od DzoniBG Vidi poruku
    Mala varka Mlinarica Marka... jos i danas popularan izraz ovde
    Posljednji mohikanac

Banned
    Datum registracije
    Feb 2012
    A "bijeli šal, plavi val" Ćire Blaževića iz 1982. godine...

Imao je Dinamo osamdesetih jak tim, ja se ne sećam konkretno te šampionske sezone iz 1982, bio sam baš klinac, ali se sećam svih tih igrača. Mlinka je bio paklen igrač, Snješko Cerin isto, Cico, Zeko Zajec, misterija kako se nije osvojila još koja titula. Pa "lane sa Korane" Cvetković kasnije...

Izvinjavam se na skretanju s teme, Đekna ili ko već nek otvori temu ex Yu fudbala da se malo začavrlja o tome koja reč...

Banned
    Datum registracije
    Feb 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    pa što i da je igrao za Engleze ostao bi Srbin..zar je to problem.

kad je Ivanišević osvojio Wimbledon na jednom srpskom sajtu sam čitao pretežno ovo..e koje su budale ovi Hrvati oni slave nekog tamo tenisera a on igra samo za sebe..boli ga uvo..igra za pare i za sebe.

A sad Đoković nosi vaskoliko srpstvo idi bre..kako sad to..
    Pravi ljubitelj sporta će ceniti svaki sportski uspeh, a sad što si ti nabasao na neke dileje pa to projektuješ na sve nas je tvoj problem. Srbi su sportski narod, ljudi ovde prate sport i znaju ceniti sportski uspeh...

Banned
    Datum registracije
    Feb 2012
    Citiraj Prvotno napisano od moonlight Vidi poruku
    Ja se u ovom slažem s Džonijem, Nole je obitelski projekt...kao kod nas Kostelići,meni je simpatičan jer je šampion u današnjem tenisu koji je daleko od igre, tu je Inkvi u pravu, nema nadigravanja, samo snaga, servis , igra s osnovne crte...zato Federer kao posljednji mušketir old schoola nema šanse s njima, nikakve.
    To je Nole shvatio kod Nadala i prilagodio se, slažem se da je tenis danas negledljiviji, ali to su danas šampioni.
    Tu nema spora...

Evo Noleta sa 16 godina i Srđana ćaleta koji apeluje da mu se pomogne, mislim da ovde i pominje BTA koja im nudi državljanstvo i masan ugovor... Država je ostala nema na ovo.

Citiraj Prvotno napisano od Uroš Vidi poruku
    Pravi ljubitelj sporta će ceniti svaki sportski uspeh, a sad što si ti nabasao na neke dileje pa to projektuješ na sve nas je tvoj problem. Srbi su sportski narod, ljudi ovde prate sport i znaju ceniti sportski uspeh...
    Dilejo jedna nitko ne govori o sportskom uspehu, nit su oni to dovodili u pitanje, jel ti tako i inače obične stvari ne kužiš.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Počinje turnir u Indian Wellsu..koji se neformalno naziva petim Grand Slamom..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-03-2014 at 11:43

Zbog Eline i bokala vina

ždrijeb za čilića kao i za dodiga nije bio baš najsretniji
    prvo ga čeka robredo koji igra odličan tenis u posljednjih gdoinu dana
    a onda đoković koji prije toga mora pobjediti našega dodiga
    đoković je u krizi a marin po pisanju medija u nikada boljoj formi
    tako da bi to trebao biti interesantan meč
    inače,neformalno se petim grand slamom naziva turnir u key biscayneu

Možda je to šesti neformalni Grand slam jer se Indian Wells računa kao peti..

Zbog Eline i bokala vina

miami je stariji turnir
    a i čudno je malo da peti grand slam
    već 13 godina izbjegavaju sestre williamms
    ni federer u prošlosti nije imao baš riječi hvale za organizaciju

Dolgopolov izbacio Nadala. Inače je to po meni jedan od jačih igrača, samo da se uozbilji.

Zbog Eline i bokala vina

Dolgopolov izbacio Nadala. Inače je to po meni jedan od jačih igrača, samo da se uozbilji.
    Vanserijski talenat sa totalno atipicnom igrom, cudnim revolveraskim forhendom, zanimljivim izborom udaraca...

Imao je Nadala jos u finalu Brazila, tada se Rafa izvlacio iz ropca neverovatnim udarcima... osetio je da ga ima, i juce mu je uzeo meru. Bas mi je drago zbog decka, kao da igra u inat zbog svih sranja u Ukrajini.

Procistio se kostur, ispali su i Rafa, i Berdych, i Congavi... na jednoj strani su Fed i Murray, Novak je na drugoj sa Cilom... sad ce svi da pojure titulu...

Ja sam ga prvi put gledoa u Umagu, kakve je udarce imao u jednom meču, ne znam s kim je bilo, koja lakoća igranja..mislio sam ovo je slijedeći br 1.

A onda vidim da, pratio sam par mečeva, ima jake oscilacije u igri, ko da mu se ne da, nonšalatan..ali kad hoće i kad je u ritmu..imam osjećaj damu nitko ne može ništa.

Onda odjednom fula par običnih lopti ničim izazvan. Nije konstantan ...al volim ga gledat.

Zbog Eline i bokala vina

Ja sam ga prvi put gledoa u Umagu, kakve je udarce imao u jednom meču, ne znam s kim je bilo, koja lakoća igranja..mislio sam ovo je slijedeći br 1.

A onda vidim da, pratio sam par mečeva, ima jake oscilacije u igri, ko da mu se ne da, nonšalatan..ali kad hoće i kad je u ritmu..imam osjećaj damu nitko ne može ništa.

Onda odjednom fula par običnih lopti ničim izazvan. Nije konstantan ...al volim ga gledat.
    Odigra fantasticno mec dva... i onda se pojavi kao da je iz kreveta zgazio u govno... sav letargican i zbunjen...

Izgleda da se uozbiljio, pogodilo ga je ono u Ukrajini, cak je i napravio video sa mnogim teniserima koji pozivaju na mir... a on je zagrizao kao da igra za zivot. Moguce je da ispadne vec sledece kolo, ali vidljiv je napredak u psihi.

Gledao sam malo Feda protiv Tursunova...klimav je bio... Mita je rodjeni razarac, samara lopticu prvoklasno... ali je takav mentalni patuljak, kad je bog delio mozak, taj dan je prespavao...

Odigra fantasticno mec dva... i onda se pojavi kao da je iz kreveta zgazio u govno... sav letargican i zbunjen...

Izgleda da se uozbiljio, pogodilo ga je ono u Ukrajini, cak je i napravio video sa mnogim teniserima koji pozivaju na mir... a on je zagrizao kao da igra za zivot. Moguce je da ispadne vec sledece kolo, ali vidljiv je napredak u psihi.

Gledao sam malo Feda protiv Tursunova...klimav je bio... Mita je rodjeni razarac, samara lopticu prvoklasno... ali je takav mentalni patuljak, kad je bog delio mozak, taj dan je prespavao...
    Baš tako..

ali on je jedna od onih igrača koji se vole gledat jer je netipičan...baš ko što si rekao..revolveraški igra..

a tko je Mita..Tursunov..gledao sam malo meč sa Fedom..dobro je igrao..Fed je izgledao ko da hoće kući..

Zbog Eline i bokala vina

Baš tako..

ali on je jedna od onih igrača koji se vole gledat jer je netipičan...baš ko što si rekao..revolveraški igra..

a tko je Mita..Tursunov..gledao sam malo meč sa Fedom..dobro je igrao..Fed je izgledao ko da hoće kući..
    Dimitrije - Mita Tursunov... jak ko bik, gradjen na foru Safina, samo jos veci atleta... sve ima, dobar servis, ubojiti forhend, dobar je na mrezi jer je dosta igrao dubl...

Ali od mozga ni traga ni glasa...od jednom mu pukne film...zato i nije postao igrac...

Dimitrije - Mita Tursunov... jak ko bik, gradjen na foru Safina, samo jos veci atleta... sve ima, dobar servis, ubojiti forhend, dobar je na mrezi jer je dosta igrao dubl...

Ali od mozga ni traga ni glasa...od jednom mu pukne film...zato i nije postao igrac...
    Je, izgleda fizički moćno, ko isklesan..i dobro lupa lopticu, nije neki mrljavac..igra muški .

Zbog Eline i bokala vina

Znači Čilić i Đole..

Mogo bi nas i Dučić posjetit znači..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-03-2014 at 01:46

Zbog Eline i bokala vina

Spuši Čila od Novaka

kako je kreno zamalo nije nuliro Đoleta u setu

A onda nesto s terena..vala sam mislio da je njegov problem više konstitucijski al nije, više je psihološki..

đe će se on nadigravat s Novakom s osnovne linije..

Zbog Eline i bokala vina

psiha mu je najveći problem, nema šta drugo bit jer nije on uopće loš tenisač, već ima nenormalne oscilacije i probleme u glavi.

Ima on i kostitucijskih problema..ne može se npr sagnuti na nisku lopticu..ko da ima kolac u leđima..kretanje slabo..kako Nole s lakoćom pleše..kreće se ko mačka...a on se satare kad stiže težu lopticu i naravno da onda nema koncentraciju..zato toliko fula i neke nezahtjevne lopte..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-03-2014 at 11:09

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke