A "bijeli šal, plavi val" Ćire Blaževića iz 1982. godine...
Imao je Dinamo osamdesetih jak tim, ja se ne sećam konkretno te šampionske sezone iz 1982, bio sam baš klinac, ali se sećam svih tih igrača. Mlinka je bio paklen igrač, Snješko Cerin isto, Cico, Zeko Zajec, misterija kako se nije osvojila još koja titula. Pa "lane sa Korane" Cvetković kasnije...
Izvinjavam se na skretanju s teme, Đekna ili ko već nek otvori temu ex Yu fudbala da se malo začavrlja o tome koja reč...
Počinje turnir u Indian Wellsu..koji se neformalno naziva petim Grand Slamom..
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-03-2014 at 11:43
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
ždrijeb za čilića kao i za dodiga nije bio baš najsretniji
prvo ga čeka robredo koji igra odličan tenis u posljednjih gdoinu dana
a onda đoković koji prije toga mora pobjediti našega dodiga
đoković je u krizi a marin po pisanju medija u nikada boljoj formi
tako da bi to trebao biti interesantan meč
inače,neformalno se petim grand slamom naziva turnir u key biscayneu
Možda je to šesti neformalni Grand slam jer se Indian Wells računa kao peti..
Zbog Eline i bokala vina
miami je stariji turnir
a i čudno je malo da peti grand slam
već 13 godina izbjegavaju sestre williamms
ni federer u prošlosti nije imao baš riječi hvale za organizaciju
Dolgopolov izbacio Nadala. Inače je to po meni jedan od jačih igrača, samo da se uozbilji.
Zbog Eline i bokala vina
Vanserijski talenat sa totalno atipicnom igrom, cudnim revolveraskim forhendom, zanimljivim izborom udaraca...
Imao je Nadala jos u finalu Brazila, tada se Rafa izvlacio iz ropca neverovatnim udarcima... osetio je da ga ima, i juce mu je uzeo meru. Bas mi je drago zbog decka, kao da igra u inat zbog svih sranja u Ukrajini.
Procistio se kostur, ispali su i Rafa, i Berdych, i Congavi... na jednoj strani su Fed i Murray, Novak je na drugoj sa Cilom... sad ce svi da pojure titulu...
Ja sam ga prvi put gledoa u Umagu, kakve je udarce imao u jednom meču, ne znam s kim je bilo, koja lakoća igranja..mislio sam ovo je slijedeći br 1.
A onda vidim da, pratio sam par mečeva, ima jake oscilacije u igri, ko da mu se ne da, nonšalatan..ali kad hoće i kad je u ritmu..imam osjećaj damu nitko ne može ništa.
Onda odjednom fula par običnih lopti ničim izazvan. Nije konstantan ...al volim ga gledat.
Zbog Eline i bokala vina
Odigra fantasticno mec dva... i onda se pojavi kao da je iz kreveta zgazio u govno... sav letargican i zbunjen...
Izgleda da se uozbiljio, pogodilo ga je ono u Ukrajini, cak je i napravio video sa mnogim teniserima koji pozivaju na mir... a on je zagrizao kao da igra za zivot. Moguce je da ispadne vec sledece kolo, ali vidljiv je napredak u psihi.
Gledao sam malo Feda protiv Tursunova...klimav je bio... Mita je rodjeni razarac, samara lopticu prvoklasno... ali je takav mentalni patuljak, kad je bog delio mozak, taj dan je prespavao...
Zbog Eline i bokala vina
Znači Čilić i Đole..
Mogo bi nas i Dučić posjetit znači..
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-03-2014 at 01:46
Zbog Eline i bokala vina
Spuši Čila od Novaka
kako je kreno zamalo nije nuliro Đoleta u setu
A onda nesto s terena..vala sam mislio da je njegov problem više konstitucijski al nije, više je psihološki..
đe će se on nadigravat s Novakom s osnovne linije..
Zbog Eline i bokala vina
psiha mu je najveći problem, nema šta drugo bit jer nije on uopće loš tenisač, već ima nenormalne oscilacije i probleme u glavi.
Ima on i kostitucijskih problema..ne može se npr sagnuti na nisku lopticu..ko da ima kolac u leđima..kretanje slabo..kako Nole s lakoćom pleše..kreće se ko mačka...a on se satare kad stiže težu lopticu i naravno da onda nema koncentraciju..zato toliko fula i neke nezahtjevne lopte..
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-03-2014 at 11:09
Zbog Eline i bokala vina