+ Odgovori na temu
Stranica 125 od 127 PrviPrvi ... 25 75 115 123 124 125 126 127 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 2,481/2535

Tema: Tenis

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    čestitke, bolje od njih nego svrba.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Hrvatska trenutno na prvom mjestu na svijetu po rankingu!!

https://www.daviscup.com/en/rankings...-rankings.aspx

Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Petra Marčinko osvojila Orange bowl
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    https://www.vecernji.hr/sport/srdan-...-ulice-1552936

da sam Srđan, samo bih im poručio, kubura će da radi, a onda se pazite vi i taj vaš uređeni sistem.

zato su balkanci iako seljačine, u odnosu na ove kretene građanske s zapada gospoda. zato jer se postave za svoj interes, a ove ovce od australije do amerike, već su primile pet doza, samo se vi bustajte, dok mi primitivni balkanci odbijamo vaše mućkalice, i prkosimo vašim ucijenama.

općenito mi se sere od Srba, ali ovdje imaju moju podršku, ovo je globalni problem koji i nas jebe, a ne samo njih. oko ovakvih stvari imaju moju podršku, i vrijeme će pokazat da su južni slaveni kako nam tepaju pametniji od ostatka svijeta.

ko ih jebe, svi ti zapadnjaci su nas i zagurali u istu državu, natjerali nas na klanje, Srbe nahuškali na nas, ma ko ih jebe. ako ikoga prezirem više od ovih preko, onda su to napredni zapadnjaci, što bi reko onaj rimski car, uostalom mislim da zapad treba razoriti. i to ponovio još sto puta za redom, da dobro zapamte što mislim o njima i što im želim. razorit do temelja, da možemo biit slobodni, a onda i putina ako se ne umiri, i ne prestane davit istočne narode svojim SSSR sranjima, sve ih zgazit treba ko opušak pod petama.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    https://www.021.rs/story/Info/Sport/...licemerje.html

slažem se s Srđanom, i ja želim biti spartak, a ne ovca. živjeli spartanci modernog doba!

iako mogu reći da je ovaj Srđan samodopadan za popizdit, i da tipični ko otac brani sina i kad treba i ne treba. puno puta ga je branio, kad ovaj nije zaslužio, ali ovaj put je u pravu.

Datum registracije
    Aug 2013
    Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    https://www.021.rs/story/Info/Sport/...licemerje.html

slažem se s Srđanom, i ja želim biti spartak, a ne ovca. živjeli spartanci modernog doba!

iako mogu reći da je ovaj Srđan samodopadan za popizdit, i da tipični ko otac brani sina i kad treba i ne treba. puno puta ga je branio, kad ovaj nije zaslužio, ali ovaj put je u pravu.
    Svi smo mi Spartaci novog doba,svi koji se ne želimo cijepiti ,barem ne sa nedovoljno ispitanim cjepivom,samo što nemamo mogućnost to javno reći i pokazati kao što to može prvi tenisač na svjetskoj rang listi.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Svi smo mi Spartaci novog doba,svi koji se ne želimo cijepiti ,barem ne sa nedovoljno ispitanim cjepivom,samo što nemamo mogućnost to javno reći i pokazati kao što to može prvi tenisač na svjetskoj rang listi.
    ma čitam one budale, ok kužim da nekoga smeta ekipa s šajkačama i trobojkama srbistanaca koji sada mašu po melburnu, ali svi koji seru u HR po Novaxu, nisu kontra njega zbog tih četnika, koji mu daju suport, nego zbog toga što je on PROTIV CIJEPLJENJA!

o tome se radi, a ako sam ja igrom slučaja ko turbo ustaša, i turbo spartanac, protiv cijepljenja, ne znači da smo ja i Novax i ti četnici braća, samo znači da imamo isti stav i mišljenje o cijepljenju, i da si po tom pitanju dajemo razumjevanje.

ne znači da po svim drugim pitanjima, ja i oni imamo isto mišljenje, jer nemamo. i po drugim pitanjima, posebno političkim im nikad ne bih dao potporu.

dakle, nema govora u srbofiliji ili jugofiliji, barem ne kod mene. ovdje je riječ o glboalnoj operaciji, koja hoće prisilno pocijepit stanovništvo svijeta cijepivom koje je DOKAZANO NEDJELOTVORNO! I KOJE NIJE GARANACIJA SPRIJEČAVANJA ZARAZE!

dakle, ljudi s 3-4 doze svejedno dobiju tzv koronu, i prenose tzv virus koji ubija nemislice, i njih se ne optužuje niti ne pribija na križ kao nas čuvene turbo ANTIVAXERE!

dakle, riječ je o dvostrukim kriterijama, i klasičnom licemjeru internacionalista globalista i antifašističkih provaxer gnjida, koje preziru ne samo turbo ustaše, već i sve turbo normalne ljude koji ne žele biti cijepljeni poput stoke, kao navedena stoka.

jer budimo realni, samo antifa može biti cijepljena, jer antifa je vojska ovogo globalnog sistema, koja sve protivnike tog sistema naziva fašistima. i ja s time nemam problema, rađe bih bio fašist nego antifa ako smo kod te teme, ali nisam ni jedno ni drugo, ja sam samo turbo ustaša koji mrzi vaxinu, i koji će do kraja života biti turbo antivaxer, jer njihova moderna cijepiva nisu djelotvorna protiv ničega, ali su djelotvorna za zaradu biljardi novca, zbog čega se cijela ova sapunica ograničavanja ljudskih sloboda, i prava i odvija !

krše se ustavi svih zemalja svijeta, da bi se ova PROVAXER šizrofrenija provela, takozvana antifašistička govna, posebno ona s forum.hra koja preziru fašiste i hitlera, su glavni zagovornici ukidanja naših sloboda i prisilnog cijepljenja, ali to je civilizirano jer on imaju kredit toga što su protiv hitlera, pa mogu neometano kršit naša prava i ukidat našu slobodu izbora, i govora.

kao što sam rekao, svim takvima mogu biti jedino turbo naci faši ustaša. jer oni sve protivnike sistema, i one koji nisu ovce za šišanje kao ta antifašistička đubrad, gledaju kao na fašiste jer je to metoda kojom od 2ww eliminiravaju političke i svake druge oponente, odnosno oopoziciju svom kretenluku i svom ovčarstvu koje žele patentirat worldwide! srećom turbo antivaxeri, i turboustaše su na suprotnoj strani, a dolaze i moderni turbo spartanci koji neće da se cepe, i koji žele da se cepe samo antifa ovce koje ne bi bilo loše budu zbrisane s lica zemlje, jednostavno nestanak antifašizam i antifa ovaca, put je ka ozdravljenju čitavog društva, i čitavih nacija i država.

jedino riješenje ovog problema je da se antife cijepe, i da umru bilo od cijepljenja bilo od korona virusa, iskreno im to želim ko turbo ustaša koji želi da na svijetu zavlada demokracija bez antifašista i provaxera koji kormilare svim kriznim situacijama, upravo zato jer oni provode i dirigiraju svime ovime, i je takav kaos, antife postoje da bi napravile kaos, anite su u NDH došle ko opcija da naprave kaos u NDH, i napravili su ga. uz četnike i ostale antifašiste, oni su bili početak kraja hrvatske države, jer globalni mešeterai sudbine malih naroda i država, uvijek biraju terminaciju potlačenih, oni se ne bore za prava pojedinca, niti malih naroda i država, oni se bore za svoj globalni internacionalni imperijalizam, kojemu je svrha uništenja svega razumnog, i normalnog na ovom svijetu.

sve zlo počinje od njih, i općenito tzv ljudske civilizacije koju čine ljudi. tako da bez ljudi, ne bi bilo ni ovih problema, bez tih antifa parazita ne bi bilo ovih problema, prema tome obavezno treba cijepit samo ANTIFE, a nas normalne turbo antivaxere i ustaše, poštedit tog terora, jer u ovoj priči mi smo humanisti a oni teroristi!!!

Datum registracije
    Aug 2013
    Je li mu to ipak deportivo la coruna?

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    ništa, uzeo NOvax najbolje odvjetnike, a znamo da su oni u 9 krugu pakla. tako da, sve se da riješit s đavolim odvjetnicima.

Šubara im prodo najjeftiniju foru koja postoji. Dobio pozitivan nalaz od nekog Milojka iz Svrljiga i sad se na konto toga uvalio na AUS open. Izradio ih ko zadnje ovce.

Al kakav je to šibicar. da je ostao dosljedan rekao bi ajde, faca je. Ovako je ispao obični šibicar.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Aug 2013
    Hoće li džokera da deportišu iz Australije ili ne?
    Što veli Rojters,kakve su zadnje informacije?

Trakavica se nastavlja jača nego "Dinastija" nekad. kako je moguće da se opet ide na sud ako je ministar iskoristio svoje diskrecijsko prvao i poništio mu vizu.

Kakva država. kakav cirkus. Po svemu sudeći na kraju će mu dat da igra. Inače ne znam ćemu ovo sve. Nikakvog smisla nema.

Možda Australci još vide parade onih urođenika sa onim karikaturalnim šajkačama na glavama kako vezu urlaju i skaču ko urođenici usred Australije i pitaju se koga su to oni primili u državu..

Šubara je dokazao da je ono što je inače uvijek bio pa makar u sportu. Sitna varalica i šibicar. Takav je bio i na terenu. Šatro fer igrač dok ne dođe gusto. Onda padaju maske. Onda se umjesto fer igrača naglo ko leptir iz larve razvija folirant i prevarant.

Netko bi rekao, taj je dosljedni tip neće on ni pokušati u Australiju s tako strogim mjerama a ja sam znao da će baš ovaj njajeftiniji trik i prevaru probat iskoristit, al opet mi to djelovalo neozbiljno..a on baš to napravi..lažni test nakon kojeg se šeta okolo..to je drskost i bezobrazluk koji graniči sa debilizmom.

Uvalio je Australcima najeftiniji trik, mora se priznat da je na neki način hrabar a oni da su neviđeni magarci. Ili glume magarce. Znalo se da je test lažan, on se našetava okolo dok je kao pozitivan na testu, tu nema nikakve dileme al trakavica ide.

Ne zna tko je gori, ova sitna srbijanska varalica sa ludim ćaćom koji je u rangu Deretića a ni Šubara nije daleko od toga ili mu ona Brnabićka br2 od matere ili ovi Australci sa svoijim idiotskim procedurama. Dva različlita testa unutar par sati, prešetavanje okolo nakon što si kao pozitivan, pa što još tu treba.. tako da je to "opća smrdež od postupka".
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-01-2022 at 20:08

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Deretić može učit od Srđana kako biti Deretić. ali treba se oduprijet ovom globalizmu, i globalnom riješavanju pandemije.

općenito rađenju histerije oko jednog virusa, koji dokazano ne pogađa sve isto, a neke uopće ne pogađa. pa ja sam mogao već sto puta pobrat taj virus, i nije mi jasno kako ga nisam s obzirom da hara nemilice ?

tako da, tome svemu treba pristupit racionalnije, a ne na način da se vjeruje korumpiranim političarima i veleizdajnicima na vlasti slijepo, i sve što oni žele prihvati zdravo za gotovo.

činjenica je da Novak nije jedan od glavnih favorita, i da nije cijepljen, ne bi nastala ovakva drama.

isto kao što je činjenica, da je Srđan nebeski Srbin koji ne može prihvatit da mu njegovog najdražeg sina ovako čereče globalisti.

on se bori za pravdu, kao i svaki Srbin na kugli zemaljskoj, nema Srbija slučajno himnu Bože daj nam pravde!

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    ona partizančina edge došo na svoje, svaki put kad vidi moj profil banira me, ali srećom mogu mislit glavom i bez njegove dozvole.

sad tamo likuje, najbolij primjer tih komunjara je kako su se šlihtali s zapadom, kojeg su prezirali do 1991. stoka sitnozuba.

srećom na tom forumu više ne pišem, i ne mislim ni pisat, niti se klonirat, bagra antifašistička.

samo mogu reći, da su ovi zapadni i istočni antifašisti isti, isti je to otac radio, i mater rodila. ništa čudno, da likuju, ali zato se brže bolje osjetio uvrijeđenim kad se situaciju oko Novaka usporedilo s deportacijom Židova.

naravno deportirat necijepljene je pravo slobodarskog antifa svijeta, oni se bore za slobodu, tako da sve svoje neistomišljenike deportiraju, i onda kada im povučep paralalu s nacistima o kojima seru cijele godine, i cijele godine ispiru mozak ljudima širom svijeta tom bajkom iz 2ww, onda se brže bolje naravno dotični nađu prozvani, jer oni nisu fašisti, oni samo koriste identične metode za svoje neistomišljenike, ali pošot su deklarativno i propagandno antife, mora da su puno razumniji bolji civiliziraniji i humaniji od fašista, davno sam ja rekao da nema većih krvopija i prodavača magle od tih antifa i njihove dječurlije širom svijeta. korisne budale bankara fermaceuta i svih mogućih hoštaplera, jer ovčice vole biti pod kontrolom svog pastira.

sad će Bill Gates da vas cepi, svi ćete dobit svoju dozu, i buster ako treba, pomalo nemojte trčat preko reda, ima dovoljno cijepiva za sve vas, blejatore i kretene širom svijeta.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    i još jedna stvar, ti debili koji su se dragovoljno cijepili, sada u sprezi s politikom odnosno političarima i fermaceutima i pseudoznanosti, prozivaju sve ne cijepljenje, dakle ne samo Novaxa, već i mene, da smo mi problem.

svim takvim droljicama, mogu samo poručit jednu stvar, nisam vam ja kriv što ste vi droljice, i što ste već primili 3 doze, od političara i kvazi doktora, po kojima serete cijele godine, ali ste brže bolje po pitanju cijepljenja otišli i primili 3 doze, neki će i 5.

mogu vam samo reći, ko vas jebe, i živo me zaboli što vi mislite ne o cijepljenju već o bilo čemu, jer se lav ne zamara mišljenjem ovaca. lavu je dovoljno njegovo mišljenje, mišljenje velike grabežljive mačke, koja ima kandže i zube za lovit plijen, a ovčice su plijen, tako da ako ikad naletitet na lava, bilo bi vam pametnije da ne solite pamet lavu o cijepljenju, jer lav kad se naljuti jede one koji ga naljute.

tako da, samo vi droljice hrlite po cijepljenjima, i prozivajte necijepljenje, provocirajte razumne ljude i govorite da su nerazumni jer ne žele biti na strani političara fermaceutske mafije, i hoštaplera zbog kojih ste vi otrovali ne samo sebe, već i svoju djecu, i djecu svoje djece, jer bez brige budite ovim cijepljenjem ste upravo to omogućili, dekadenciju budućih generancija, a ja mojoj budućoj ženi ne znam tko je sada ,možda pomognem kao necijepljen da rodi normalnu djete, bez defektnosti koje će ovo cijepljenje gotovo sigurno u milionima primjera poslužiti cilju i svrsi.

vi budite na strani zla, ja ću biti na strani dobra, i prije svega na svojoj strani, a ta strana nije vaša strana, i hvala bogu da nije. jer bih onda bio ovca ko vi, a ne LAV. mirno se budim svaki dan, kada znam da živim kraljevski, lavovski, i da me cijepivo neće dohvatiti živoga, nekako lakše ustajem svaki dan, i dišem punim plućima. znam da bi antife i Gates, to silom promjenili, ali nema te sile koja će promjenit moju slobodu izbora, a ona mi govori da ne mogu biti u istom taboru jednog Gatesa i ovčica koje ga sljede i slušaju, kao i svih političara koje dotični drži u džepu.

Korona je samo pokazalo, koliko bijednika, i kretena živi na ovom svijetu, očigledno su većina, stoga Gates imaš moju podršku u onom svom planu da svijetsku populaciju svedeš na miljardu, ali za početak kreni od svojih ovčica, od nas normalnih odjebi!

Beograd i Srbija spremaju doček Šubari.

Hoće li i Split Ivaniševiću.

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    ja ne znam za vas, ali ja sam za Rusa u finalu, vrijeme je da Nadal dobije injekciju ruske vaxine, i da se nikad ne oporavi.

kada ruski medo zagrebe, pitat će se što me snašlo u tuđini, što me snašlo u zemlji klokana ?

šalu na stranu, mislim da će Nadal pružit solidan otpor, ali da će medo ugrist kada bude najpotrebnije i očekujem 5 setova da bude dramatičnije finale.

no najvažnija vijest dana je da je Petra Marčinko, nakon osvajanja orangle bowla u singlu i paru, što nikome nije pošlo za rukom, osvojila i AO.

ova mala nije ni Konjuh ni Vekić ni Ćorić, mislim da definitivno ima materijala za velike stvari, samo da se nastavi razvijat i da je zaobiđu ozljede.

s 6 godina počela trenirat, a s 16 1 juniorka svijeta, i izdominirala na najvažnjim turnirima za juniore. svaka joj čast.

samo se nadam da Nadal neće pobjedit sutra, jer Gates preko istog želi prodat još miljardu cijepiva, red je da vaxeri popuše!

Meni je Nadal odbojan, ali sam ovaj put za njega, čisto da pretekne Đokovića po broju titula pa da nam komšije dobiju napadaj.

Čestitke Petri Marčinko. Samo nek nastavi tako i da joj tenis bude u fokusu. I da je ozljede zaobiđu.

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Meni je Nadal odbojan, ali sam ovaj put za njega, čisto da pretekne Đokovića po broju titula pa da nam komšije dobiju napadaj.
    počeo je drpat gaće, čačkat nos, i u 3 setu ima servis za set. na žalost medvedev pada fizički, a ovaj mi djeluje da je dobio injekciju dopinga u pauzi nakon 2 seta. tako da, gates očito tofa svoje ljubimce u pauzi meča.

kako stat na kraj gatesu, ima li riješenja za tog zagovornika miljardu ljudi na zemlji ? tko će mu stat na kraj, antifašisti ? teško, jer vidim da su oni redom za njega.

njihove dobre namjere, popločane su zločinačkim namjerama, a Nadal je zagovornik tih zločinačkih namjera, tako da se nadam pobjedi Ruskog ekspanzionističkog duha i pravoslavlja nad ovom nemani koja dolazi s zapada.

samo neka zaobiđu Ukrajinu, a ne da se iživljavaju nad slabijim, dok amerika jaše sve po redu, neka udare u srce nevjernika, srce Washingtona!
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-01-2022 at 14:09

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove