ne mora bit.
madrid-velik grad, za kurac obje navijače skupine
cardiff mali grad, jebena navijačka skupina
ne mora bit.
madrid-velik grad, za kurac obje navijače skupine
cardiff mali grad, jebena navijačka skupina
jel ovo može na ovaj topic
http://www.jutarnji.hr/video--gologu...teren-/924366/
spanjolce je zakon unakazio..vjerovatno najrigorozniji u europi,siguran sam...
ali opet ima dogadjanja..ekipe nisu velike,ali ih aposlutno nitko ne smije podcjeniti..
i frente i ultras sur guraju koliko mogu..
ma zbog veze izmedju velicine grada i navijacke skupine,a napisan primjer madrida i cardiffa..
To za frente i bbb stoji i svi znaju za dogadjaje ispred pub-a,medjutim i skupine iz puno vecih gradova su imali vecih problema sa boysima..
cardiff i swansea imaju dobre ekipe,narocito prvi..ali i njih je digla propaganda jako..
ja sam u to uvjeren..jedno vrijeme se samo pricalo o soul crew-u,pratio se svaki korak,svaka nova snimka..
kod nekih drugih ekipa na otoku,tako se nikad nije radilo..
btw-cak mislim da netko i ovdje postavio snimku,gdje chelsea se pokazao u puno boljem svijetlu od cardiffa..uzevsi u obzir kakvi su oni bili do "jucer"..
ali kako si vec kazao,ovo nije tema o tome
a to.
da, zanemario sam kontekst.
dobro poredjenje bas me nasmija pravo al ono dobice bezeze po pichohi,taman kad fino izadje nedje na vece u laganini stenjicu sa trebicom, ono fino skuziran lanene laje ,talijanske zepice na nonama,Prada chale na vrh glave i bas onda ce banuti na pet -sest nabrijanih mangi koji ce ga iscipelariti s ceifom ...a sve bezeze,sto se kachi s ljudima zbog gluposti,ne kaze se dzabe kod nas "ne valja glasno barbukati"
ma čak i neće. teško da će itko ići raditi zasjede zrikavcu.
ali može, kako ti kažeš sredit se za šetnjicu i naletit na ekipu koja će ga isprdat, ismijat, izvrijeđat......jebote to je još gore nego da te tuku.
kad ideš nekoga tuć znači da ga dovoljno poštuješ da su batine jedini način da nekome izraziš što mnisliš.
fejsfučko nadjebavanje s navijačima više izaziva nepoštovanje i posprdnost nego ljutnju.
to je morao naučiti, a ne ulaziti u maratonska nadjebavanja s navijačima.
kao da se ideš nadpsovavat s cigićima na pijaci.
ali skrenusmo s teme.
"batine znaju da budu gotivna stvar" malo provjerish dal si chovjek ili pichka,samo sto vecina ukapira da je ovo drugo...odlican citat iz filma Rane !
Isuse kriste,svadjanje na face-u
I to oko navijacke provokacije..
subota dalazi......bit će valjda koji izvještajčić
http://www.vecernji.ba/vijesti/jedva...-clanak-332808
uh kad se na uzvratu digne kuka i motika.....
ex. m. BBB ZG +40, 50-100
Ne moramo se volit, dapače, al ovo je za respekt. Bosančerosi na ulicama parisa, odzvanja zvuk balkana, šta ti je europa bez nas s balkana? Da nas nema, ne bi bilo zanimljivo.
Posljednje uređivanje od caporegime : 13-10-2011 at 16:54
gledajući ovako s vizualne strane kao i navijanje izgleda stvarno dobro.
interesantno, mi smo imali jako dobra izdanja a tako smo malobrojni.
zanimljivo mi je vidjeti još manje manje od nas kako se trude, putuju, rade nešto po tom planu.....moraš im se skinut kapa
i muslimani a i crnogoci. ima ih ko stanovnika skoplja, skoro pola ih zapravo navija za srbiju a opet pune stadione, udu na gostovanja.....
ova klip bi komotno mogao ići u posebne trenutke svijeta navijača.
ex. m. BBB ZG +40, 50-100
Po meni najbolji nas klip..radio ga stranac:
domace utakmice :
EVropske tekme :
Gostovanja:
Trening :
Idemo dalje ...
Rastjerivanje fukara i zauzimanje trga u tuzli :
Trans sprsko sarajevo:
Gasenje tvz grupe robijasi zenica :
Vs torcida :
Divljanje na pecari :