+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1 2 3 4 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/95

Tema: Široki Brijeg

Široki npr ima preko 300 rođene djece ..to je sasvim solidno u odnosu na ostale općine Zapadne Hercegovine .
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Super ugledni član teenager avatar
    Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Pa to ja stano govorim svima, natalitet je jedina stvar koja je bitna, Hrvatska odumire i to nije tajna, jedina svijetla točka u toj zemlji je Zadar

Pa u Karlovačkoj županiji na jednog rođenog dođe dvoje umrlih, Ličko Senjska je najgora

Brojke u velikim gradovima varaju jer se mladi često iseljavaju u okolna mjesta pa Solin ima 2,1 rođenih na jednog umrlog, Podstrana 3,45...

http://www.dzs.hr/Hrv_Eng/publicatio...01_01_2012.htm

U Splitko Dalmatinskoj osim Kaštela i Solina, jedino Imotski i Makarska rastu... Sela u blizini Imockog su se kako tako stabilizirala, Zmijavci čak rastu, ali ovo šta je malo dalje to će za 20 godina bit prazno, u Lovreću na jednog rođenog 3,5 umrlih

Posušje, Široki i taj kraj je od velike važnosti za Hrvatsku, i sreća da je tako... Mada, čim odseliš u veliki grad situacija se drastično mijenja, evo u mene recimo stričeva, ujaka i tetki sve skupa 13, a nitko od njih nema više od troje dice...

Šta se meni sviđa je to da se djeca iz tih naših krajeva dosta obrazuju... Moj faks je pun Imoćana i Hercegovaca, a od možda 150 profesora i asistenata na faksu 2 Imoćana... Ima da kroz 15-20 godina preuzmemo faks
    Razvij mi se trobojnice mila,
    dosta si mi u potaji bila!

kako je Imotski lani stajao sa omjerom rođeni-umrli

Zbog Eline i bokala vina

Super ugledni član teenager avatar
    Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Imocki je lani završijo u novinama, ima je 1,74 rođenih na jednog umrlog

Al zato je Zagvozd bio negativni rekorder, 2,9 rođenih na 100 umrlih
    Razvij mi se trobojnice mila,
    dosta si mi u potaji bila!

Feal Široki Brijeg

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Široki npr ima preko 300 rođene djece ..to je sasvim solidno u odnosu na ostale općine Zapadne Hercegovine .
    Pa i ostatak ZHŽ-a dobro stoji. Posušje i Grude obaraju rekorde, a Ljubuški solidno.

http://www.nk-sirokibrijeg.com/index...mjesto-estitki
    ŠIROKI BRIJEG – Ni 13. prvenstvena pobjeda Širokog Brijega u 14 dvoboja u Premier ligi BiH na Pecari protiv Sarajeva nije, na žalost, mogla proći bez omalovažavanja i „čestitanja“ na osebujan način, kako to godinama već, iz dana u dan, orkestrirano radi dio medija u Sarajevu i Bosni. I ne da to sve skupa nema ama baš nikakve veze sa sportom, nego nema ama baš nikakve veze s ljudskim dostojanstvom, civiliziranošću, kulturom, javnim ophođenjem…
    A čast da ovoga tjedna bude „perjanica“ u tom groznom natjecanju „tko više od nas može mrziti Široki Brijeg“ (pritom, dakako, nije riječ samo o Nogometnom klubu Široki Brijeg, nego i hrvatskom narodu iz Širokog Brijega i cijele BiH) pripala je sarajevskom Radio Kalmanu i njegovom voditelju Vahidinu Alihodžiću koji je u ponedjeljak tako prostački u neviđenom izljevu mržnje i uz najniže strasti popljuvao „sve širokobriješko, sve hrvatsko“. Dotičnom gospodinu, držimo, ne samo da nije mjesto u sportu i medijima; s takvim arsenalom uvreda i govorom mržnje s njim bi se, kao i medijem za koji radi, morale pozabaviti i neke ustanove, institucije i organizacije. Možda da konačno čujemo i što o svemu misli Regulacijska agencija za komunikacije (RAK), nadležna za izdavanje dozvola i rad elektroničkih medija u BiH, a koja je, kažu neki, posebice osjetljiva na „govor mržnje“ (osim, izgleda, u slučajevima kada pojedine sarajevske radio postaje, televizije ili portali „pljuju“ po „onima dole“ u Hercegovini).
    Do kada mržnja prema Širokom Brijegu umjesto čestitki za sportski uspjeh? Igrači, treneri i vodstvo FK Sarajevo, za razliku od zapjenjenih medijskih bukadžija, smogli su snage i sportski su čestitali našem klubu na još jednoj pobjedi izborenoj na zelenom terenu, zahvalivši i na izvanrednoj organizaciji susreta, kao i gostoprimstvu u kojem su uživali tijekom boravka u Širokom Brijegu.
    A oni koji nemaju obraza, morala i sportskog viteštva to učiniti, nego razno-raznim skandiranjima i zločestim porukama o Vedranu Puljiću, o Lištici, o neizvlačenju živih glava ako se dođe u Sarajevo itd., pokušavaju izazvati izgrede i stvoriti atmosferu straha i užasa, a potom krivnju za sve svaliti na NK Široki Brijeg, Grad Široki Brijeg i hrvatski narod uopće, poručujemo – obiđite u širokom luku sportska borilišta! Jer, među sportašima i ljubitelja sporta nije vam mjesto! I svoje frustracije i zločestoće liječite na nekome drugome i negdje drugdje, a, eto, mali Široki Brijeg pustite na miru da uživa u velikim sportskim pobjedama i uspjesima o kojima mnogi mogu samo sanjati!

Svaka čast Široki, na rezultatima na radu, a posebno mi je drago što će ovim ušutkati one koji potrče prvi "prozivati " heh ne manjka nama naših " wannabi pravednika "
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Zvirnuo sam malo na klix i pročitao tamo puno upisa gdje se piše da Široki Brijeg treba sravniti sa zemljom i pobiti sve njegove stanovnike. Taj očiti govor najcrnje mržnje sasvim slobodno tamo stoji.

Zbog Eline i bokala vina

Zvirnuo sam malo na klix i pročitao tamo puno upisa gdje se piše da Široki Brijeg treba sravniti sa zemljom i pobiti sve njegove stanovnike. Taj očiti govor najcrnje mržnje sasvim slobodno tamo stoji.
    i ne samo klix inkvi, znaš ko uvik trči pred rudo u "pravednosti "
    taj labirint je život..

Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    i ne samo klix inkvi, znaš ko uvik trči pred rudo u "pravednosti "
    Ma to sam samo kliknuo. Mržnja kipi iz njih. Ni prema Srbima nemaju ni blizu takav pristup. ŠB im je iz nekog razloga takav trn u oku da to graniči s ISIL-ovskim ludilom.

Zbog Eline i bokala vina

Tko ih šiša, ne mogu pera Hercegovcima odbiti. Zato ih i mrze.

Ma to sam samo kliknuo. Mržnja kipi iz njih. Ni prema Srbima nemaju ni blizu takav pristup. ŠB im je iz nekog razloga takav trn u oku da to graniči s ISIL-ovskim ludilom.
    Oni će mrziti, mi ćemo voljeti svaku stopu zemlje Hrvatske.

čuj uvik je to tako, mora postojati predmet tj mjesto na koje se trenutno fiksira sva iracionalna doduše i virtualna mržnja.
    taj labirint je život..

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Tko ih šiša, ne mogu pera Hercegovcima odbiti. Zato ih i mrze.
    upravo tako, doduše ta nazovi hajka je projicirana iz zna se kojih i kakvih razloga
    taj labirint je život..

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Oni će mrziti, mi ćemo voljeti svaku stopu zemlje Hrvatske.
    razvij nam se trobojnice mila...
    taj labirint je život..

elem navijači širokog su bili prozvani kao nije red jer smo kršćani, na spomen Vedrana Puljića skandirati s -jaavi see.

naravno nije, ali sve to triba promatrati u drugačijem kontekstu, niti ima bilo kakvih emocija kad sarajlije tupe pravda za Vedrana, niti ima bilo kakvih emocija kad se na to tupljenje uzvraća s jaavi se
    sad možemo probati moralizirati u beskraj, nepotribno na takav način.
    taj labirint je život..

Mažoretkinje Široki postale pravi brend , bravo cure , maškare u Dubrovniku
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...78&oe=573F1780
    taj labirint je život..

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    Mažoretkinje Široki postale pravi brend , bravo cure , maškare u Dubrovniku
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...78&oe=573F1780
    Ništa me tako ne oduševljava nego tradicija mažoretkinja, ljepota, sklad nešto prelijepo, mladalački, veselo, a ipak tako svečano i dostojanstveno.
    Nažalost grad u kojem živim nema svoje mažoretkinje, a koliko se sjećam prije par godina u okviru Sarajevske zime, kulturne manifestacije, koja se tradicionalno održava u mjesecu veljači, gošće su nam bile mažoretkinje, nisam siguran iz koeg grada ili gradova, ali dakako, iz Herceg Bosne,gdje se to očigledno njeguje, a koje su ostavile sjajan dojam na smrznutu publiku koja je tih dana po oštroj zimi pratila te neke nastupe na otvorenom, pa tako i mažoretkinje koje su ostavile neizbrisiv dojam na publiku koja ih je sa udivljenjem i uz tisuće bliceva promatrala..

Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    Ništa me tako ne oduševljava nego tradicija mažoretkinja, ljepota, sklad nešto prelijepo, mladalački, veselo, a ipak tako svečano i dostojanstveno.
    Nažalost grad u kojem živim nema svoje mažoretkinje, a koliko se sjećam prije par godina u okviru Sarajevske zime, kulturne manifestacije, koja se tradicionalno održava u mjesecu veljači, gošće su nam bile mažoretkinje, nisam siguran iz koeg grada ili gradova, ali dakako, iz Herceg Bosne,gdje se to očigledno njeguje, a koje su ostavile sjajan dojam na smrznutu publiku koja je tih dana po oštroj zimi pratila te neke nastupe na otvorenom, pa tako i mažoretkinje koje su ostavile neizbrisiv dojam na publiku koja ih je sa udivljenjem i uz tisuće bliceva promatrala..
    Ples čini tijelo skladnim i gipkim Inače mažoret ples je prihvaćen kod nas, muslimanke to ne plešu, a srpkinje imaju svoj savez u entitetu RS.Prošle godine je bilo govora kako će Europsko natjecanje pokušati organizirati u Sarajevu, ali bez uspjeha, aktualne vlasti nisu mogle osigurati prostor za defile
    taj labirint je život..

Široki Brijeg: U jednom danu kršteno 10 beba
    U subotu je u crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokog Brijegu kršteno čak deset beba.

Kršteno je pet djevojčica i pet dječaka, a zanimljivo je da svi imaju različita imena: Zvonimir, Maja, Matej, Nina, Mateo, Sara, Estera, Andrija, Ante i Sofija, piše portal SirokiBrijeg.info.

Bebe je krstio župnik fra Stipe Biško.

bit će treći
    taj labirint je život..

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove