Ruski T80BP kakva je ovo eksplozija. Ni podvozje nije ostalo
Jel ovo moguće da tenk ovako eksplodira da kupola odleti ovako u zrak...jel ovo miniran napušten tenk..jel ovo moguće..
https://twitter.com/i/status/1543285719279423488
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-07-2022 at 23:48
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Gradjani Belgoroda brinu kako mogu mirno spavati nocu uz trenutna desavanja i pokazuju licemjerstvo u jeku zadnjih desavanja u i oko grada, a sta su ocekivali kad se nalaze udaljeni od Harkiva 60km kojeg skoro svaki dan njihovi mladici granatiraju i tako zadnja 4 mjeseca u Ukrajini svakodnevnica.
Nocas napad na Belgorod i Kursk Rusija, takodjer napad i na jugu u okupiranom Melitopolu, navodno unistena pruga i jedna od 4 vojne baze. Himarsi koristeni za Melitopol, a balisticke rakete Tochka-U za Belgorod ,iznad Kurska srusen dron kao onaj sto se srusio u Zg.
Melitopol:
Koliko sam shvatio ovo u Belgorodu je bila ruska protuzracna obrana pansir. Poslo krivo.
Za dom spremni i Slava Ukrajini
U medjuvremenu, srbijanci, Vulin zvani Dumbo i srpska vojska.
Dusevna braca nasih vrlih zzzzzombija na kloaki od foruma i sire.
![]()
Cetnik Vulin sa Z pripadnikom srpskog Mup-a https://twitter.com/tinso_ww/status/1543387832676384769
Ilija ima sest godina. Izgubio je oba roditelja kroz rusko granatiranje Mariupolja. Usvojili su ga dobri ljudi.
Srna ga je razveselio, a i Modric se javio preko mobitela da pozdravi klinca.
![]()
Ukrajinci decetnikizirali Stefana D. iz srbijice.
Kloaka uvela dan zalosti, kazu crni bombo upalio svijecu u hramu svetog Save.
![]()
Nisu se ni prije ovoga danas oglasavali iz Kijeva, a bilo je napada na tlu Rusije, samo ovo je prvi put da su stradali civili, mislis da rusi sami sebe gadjaju da bi optuzili drugu stranu za terorizam, iako to smjesno zvuci s obzirom sta oni rade u susjednoj zemlji zadnjih 8 godina? @Puntar
Ne, koliko sam ja shvatio Ukrajinci jesu gadjali nesto ali ne te stambene zgrade, nego je ruska protuzracna zakazala i to je poslo na te zgrade. Taj pancir-s.
Naravno, moze biti da i jesu Ukrajinci, znam da izvode svakakve diverzantske akcije, ali ova prica o pancirima mi ne zvuci smjesna ili nelogicna.
Posljednja bitka ove dvojice ukr vojnika 18+ ,podrucje Lisicanska https://twitter.com/GirkinGirkin/sta...C83bndresqAAAA
Kad su rusi u pitanju sve je moguce, bilo je govora zadnjih tjedana upravo o ovako slicnom dogadjaju da bi se mogao desiti i da ce naravno optuziti ukrajinsku stranu da ciljaju civile. Samo sto se trebalo desiti u Bjelorusiji da Lukasenko dobije opravdanje da intervenira na zahtjev sefa mu Putina.
Posto se slabo govori o unistenoj ukr opremi, jedna snimka od danas unistenja m777 haubice. Ovo je cetvrta do sada unistena sto se zna.
Posljednje uređivanje od LOUNGELIQ : 03-07-2022 at 23:59
Bjeloruski narod je za razliku od režima uz Ukrajince, najviše stranih dobroboljaca u Ukrajini upravo su Bjelorusi, a i imaju značajne manjine Bjelorusa u Ukrajini i obrnuto.
Npr ne znam da li se sićate bivšeg kapetana Dinama iz Kijeva Artema Milevskog, koji je predkraj karijere zaigrao za Hajduk, on je zapravo Bjelorus rođen i odrastao u Ukrajini, u mladim selekcijama igrao je za Bjelorusiju, u seniorima za ukrajinsku reprezentaciju. Bjeloruska manjina je koliko sam čuo svim srcem uz Ukrajinu a i u Bjelorusiji se događaju sabotaže ruske opreme koja treba ići za Ukrajinu.
Tako da ne virujem da će Lukašenko poslat vojsku na Ukrajinu, to bi mu vjerojatno bio i kraj. Ovako će samo otezati , galamiti i prijetiti ali se neće usuditi stati vojno uz Putina a pitanje je bi li ga vojska i poslušala ili bi izvela državni udar i zatvorila ga zbog ugrožavanja bjeloruske sigurnosti, da je on stvarno uvjeren u rusku pobjedu davno bi barem proba poslati barem jednu brigadu ljudi.
Ma ne smi Lukašenko poslat vojsku niti ima koga. Njega samo Putin drži na vlasti.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba