+ Odgovori na temu
Stranica 142 od 255 PrviPrvi ... 42 92 132 140 141 142 143 144 152 192 242 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 2,821/5095

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Prognoze starog lisca Henry Kissingera; https://www.maxportal.hr/vijesti/hen...ri-putin-gubi/
    Vampir, ovaj mijenja krv ko sto se na servisima mijenja ulje automobilima. Nije nista novo rekao.

Ruski T80BP kakva je ovo eksplozija. Ni podvozje nije ostalo

Jel ovo moguće da tenk ovako eksplodira da kupola odleti ovako u zrak...jel ovo miniran napušten tenk..jel ovo moguće..

https://twitter.com/i/status/1543285719279423488
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-07-2022 at 23:48
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Datum registracije
    Jan 2022
    Gradjani Belgoroda brinu kako mogu mirno spavati nocu uz trenutna desavanja i pokazuju licemjerstvo u jeku zadnjih desavanja u i oko grada, a sta su ocekivali kad se nalaze udaljeni od Harkiva 60km kojeg skoro svaki dan njihovi mladici granatiraju i tako zadnja 4 mjeseca u Ukrajini svakodnevnica.

Nocas napad na Belgorod i Kursk Rusija, takodjer napad i na jugu u okupiranom Melitopolu, navodno unistena pruga i jedna od 4 vojne baze. Himarsi koristeni za Melitopol, a balisticke rakete Tochka-U za Belgorod ,iznad Kurska srusen dron kao onaj sto se srusio u Zg.

Melitopol:

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Koliko sam shvatio ovo u Belgorodu je bila ruska protuzracna obrana pansir. Poslo krivo.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016
    U medjuvremenu, srbijanci, Vulin zvani Dumbo i srpska vojska.
    Dusevna braca nasih vrlih zzzzzombija na kloaki od foruma i sire.

Datum registracije
    Jan 2022
    Cetnik Vulin sa Z pripadnikom srpskog Mup-a https://twitter.com/tinso_ww/status/1543387832676384769

Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    U medjuvremenu, srbijanci, Vulin zvani Dumbo i srpska vojska.
    Dusevna braca nasih vrlih zzzzzombija na kloaki od foruma i sire.
    e jbg brzi si

Datum registracije
    Jan 2022
    Koliko sam shvatio ovo u Belgorodu je bila ruska protuzracna obrana pansir. Poslo krivo.
    "Glasnogovornik ruskog ministarstva obrane Igor Konašenkov rekao je da je protuzračna obrana uništila tri ukrajinske balističke rakete Točka-U s kazetnim bojevim glavama, ali su fragmenti jedne od njih pali na stambeni blok."

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Vampir, ovaj mijenja krv ko sto se na servisima mijenja ulje automobilima. Nije nista novo rekao.
    Još je on mlađi od Jože Manolića koji izgleda da će nas sve nadživiti, već je u 103-oj godini.

Datum registracije
    Sep 2016
    "Glasnogovornik ruskog ministarstva obrane Igor Konašenkov rekao je da je protuzračna obrana uništila tri ukrajinske balističke rakete Točka-U s kazetnim bojevim glavama, ali su fragmenti jedne od njih pali na stambeni blok."
    E, pa to kazu rusi...

Datum registracije
    Sep 2016
    Ilija ima sest godina. Izgubio je oba roditelja kroz rusko granatiranje Mariupolja. Usvojili su ga dobri ljudi.
    Srna ga je razveselio, a i Modric se javio preko mobitela da pozdravi klinca.

Datum registracije
    Sep 2016
    Ukrajinci decetnikizirali Stefana D. iz srbijice.
    Kloaka uvela dan zalosti, kazu crni bombo upalio svijecu u hramu svetog Save.

Datum registracije
    Jan 2022
    Nisu se ni prije ovoga danas oglasavali iz Kijeva, a bilo je napada na tlu Rusije, samo ovo je prvi put da su stradali civili, mislis da rusi sami sebe gadjaju da bi optuzili drugu stranu za terorizam, iako to smjesno zvuci s obzirom sta oni rade u susjednoj zemlji zadnjih 8 godina? @Puntar

Datum registracije
    Sep 2016
    Nisu se ni prije ovoga danas oglasavali iz Kijeva, a bilo je napada na tlu Rusije, samo ovo je prvi put da su stradali civili, mislis da rusi sami sebe gadjaju da bi optuzili drugu stranu za terorizam, iako to smjesno zvuci s obzirom sta oni rade u susjednoj zemlji zadnjih 8 godina?
    Ne, koliko sam ja shvatio Ukrajinci jesu gadjali nesto ali ne te stambene zgrade, nego je ruska protuzracna zakazala i to je poslo na te zgrade. Taj pancir-s.
    Naravno, moze biti da i jesu Ukrajinci, znam da izvode svakakve diverzantske akcije, ali ova prica o pancirima mi ne zvuci smjesna ili nelogicna.

Datum registracije
    Jan 2022
    Posljednja bitka ove dvojice ukr vojnika 18+ ,podrucje Lisicanska https://twitter.com/GirkinGirkin/sta...C83bndresqAAAA

Datum registracije
    Jan 2022
    Ne, koliko sam ja shvatio Ukrajinci jesu gadjali nesto ali ne te stambene zgrade, nego je ruska protuzracna zakazala i to je poslo na te zgrade. Taj pancir-s.
    Naravno, moze biti da i jesu Ukrajinci, znam da izvode svakakve diverzantske akcije, ali ova prica o pancirima mi ne zvuci smjesna ili nelogicna.
    Kad su rusi u pitanju sve je moguce, bilo je govora zadnjih tjedana upravo o ovako slicnom dogadjaju da bi se mogao desiti i da ce naravno optuziti ukrajinsku stranu da ciljaju civile. Samo sto se trebalo desiti u Bjelorusiji da Lukasenko dobije opravdanje da intervenira na zahtjev sefa mu Putina.

Datum registracije
    Jan 2022
    Posto se slabo govori o unistenoj ukr opremi, jedna snimka od danas unistenja m777 haubice. Ovo je cetvrta do sada unistena sto se zna.

Posljednje uređivanje od LOUNGELIQ : 03-07-2022 at 23:59

Posljednja bitka ove dvojice ukr vojnika 18+ ,podrucje Lisicanska https://twitter.com/GirkinGirkin/sta...C83bndresqAAAA
    Potresan snimak. Herojima slava.

Zbog Eline i bokala vina

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Kad su rusi u pitanju sve je moguce, bilo je govora zadnjih tjedana upravo o ovako slicnom dogadjaju da bi se mogao desiti i da ce naravno optuziti ukrajinsku stranu da ciljaju civile. Samo sto se trebalo desiti u Bjelorusiji da Lukasenko dobije opravdanje da intervenira na zahtjev sefa mu Putina.
    Bjeloruski narod je za razliku od režima uz Ukrajince, najviše stranih dobroboljaca u Ukrajini upravo su Bjelorusi, a i imaju značajne manjine Bjelorusa u Ukrajini i obrnuto.

Npr ne znam da li se sićate bivšeg kapetana Dinama iz Kijeva Artema Milevskog, koji je predkraj karijere zaigrao za Hajduk, on je zapravo Bjelorus rođen i odrastao u Ukrajini, u mladim selekcijama igrao je za Bjelorusiju, u seniorima za ukrajinsku reprezentaciju. Bjeloruska manjina je koliko sam čuo svim srcem uz Ukrajinu a i u Bjelorusiji se događaju sabotaže ruske opreme koja treba ići za Ukrajinu.

Tako da ne virujem da će Lukašenko poslat vojsku na Ukrajinu, to bi mu vjerojatno bio i kraj. Ovako će samo otezati , galamiti i prijetiti ali se neće usuditi stati vojno uz Putina a pitanje je bi li ga vojska i poslušala ili bi izvela državni udar i zatvorila ga zbog ugrožavanja bjeloruske sigurnosti, da je on stvarno uvjeren u rusku pobjedu davno bi barem proba poslati barem jednu brigadu ljudi.

Ma ne smi Lukašenko poslat vojsku niti ima koga. Njega samo Putin drži na vlasti.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove