• Gubernator Pupovac i četnički vojvoda.


  Nisam se nikad sastao sa četničkim vojvodom Tomislavom Nikolićem ali jesam sa predsjednikom Tomislavom Nikolićem lupnuo je i ostao živ Milorad Pupovac trenutni gubernator Hrvatske, osoba koja se ne skida sa malih ekrana i koja je po hrvatskim medijima najpozvanija da komentira svaki prijepor u Hrvatskoj. Uloga koju je dobio kod Sanadera i notorne Kosor, lucidni Pupovac je dodatno razigrao kod prošle vlasti. Nosio je žutu traku oko rukava i s njome ulazio u sabor kad su par šamara popili mladi četnici iz Srbije i tzv RS negdje oko Kistanja, želeći time poručiti da je današnja Hrvatska nacistička tvorevina, bez da se itijedan tižitelj RH na to počešao a kamoli stari komunistički totem Leko, inače vjerovali ili ne Hercegovac. Dok je Pupovac sa žutom trakom paradirao saborom totem Leko je lijeno zijevao, umjesto da pozove saborsko osiguranje, istovremeno okrećući broj dežurnog državnog tužitelja po službenoj dužnosti. Milorad Pupovac je ove 4 godine bio stvarni vladar Hrvatske, dijelo je packe Hrvatima, optuživao ih, izrugivao ih preko svojih novina koje financiraju Hrvati, veselio se padu hrvatskih Migova. U tome su ga svesrdno podržavali mediji, , kako elektronski tako i pisani, kukuriku koalicija, stvarajuć od njega moralnu vertikalu i nema tog prijepora za koji nisu mislili da im ga objasni Pupovac. Iza njega su uvijek stajali medijski vladari Hrvatske, on im je udarna pesnica u borbi protiv Hrvatskog nacionalizma, on je bio njihov megafon. Naravno, pomislit ćete, pa koji su to Hrvati koji podržavaju lika koji ponižava Hrvate i Hrvatsku. Pa to i nisu Hrvati, makar se zovu Hrvoje ili Branimir. To su politički antihrvati, filosrbi, orjunaši i kako su se sve nisu zvali ti protuhrvatski pokreti sastavljeni od etničkih Hrvata. Možda mađaroni ili "tolomaši". Koliko ih ima, ne može ih čovjek sve ni pobrojat.

  Pupovac objasnio, koči se naslov na Jutarnjem. Znači Pupovac objasnio? Što je Pupovac objasnio? Da se Tomislav Nikolić presvukao kao zmija kad mjenja košuljicu prije nego se sastao sa Miloradom Pupovcem ili je tušom u kupatilu sprao titulu četničkog vojvode, koje se btw nikad nije ni odrekao. "Pupovac objasnio" koči se sa naslovnice Jutarnjeg. Pupovac opet "objasnio" Hrvatima. Rečenica koju je izrekao a koja je taman za "Alan Forda" je Jutarnjem "Pupovac objasnio". Da je tako nešto izjavio neki hrvatski desničar tipa, nisam bio na grobu poglavnika Ante Pavelića nego na grobu odvjetnika Ante Pavelića, mediji koji nastupaju kao Pupovčev PR, rastrančirali bi ga napravili bi od svega sprdačinu. A sad šute. jer njima četništvo i ne smeta. Nitijedan srpski ekstremizam, koliko god agresivan bio, njima ne smeta. Njima smeta ionako obranaški hrvatski nacionalizam. Hrvatska je dobila rat na bojnom polju ali ga je izgubila na medijskom, kulturnom, policijskom, pravosudnom i svakom drugom polju. Da nije tako, ne bi Pupovac Milorad, koji se nalazi u vrhu stranke koja je sljednik iste stranke koja je povela agresiju na Hrvatsku i spepeljala trećinu Hrvatske, bio gubernator Hrvatske. Hrvatske koja trenutno figurira kao srpska kolonija. Čak možda više nego u vremenu kad je stasavalo komunističko "hrvatsko proljeće". Hrvatska je trenutno srbijanska kolonija a Pupovac je kolonijalni upravitelj Hrvatske. Pomoćnik mu je Aleksandar Vulin, ratni huškač iz 90-tih zadužen da govori ono što Aleksandar Vučić misli a nije uputno da kaže. Taj notorni veliksorbin špartao je Hrvatskom i pred ministrima Milanovićeve vlade ( koji su mu pljeskali ručicama nakon što bi ispljuvao i izrugao Hrvatsku, poputr ministra kulture Berislava Šipuša), optuživao Hrvatsku za zlo i ustaštvo, pozivao Europu da uništi "ustaštvo" u Hrvatskoj. I nije to govorio na Ravnoj Gori ili kakvom drugom četničkom brlogu, okružen pijanim bradatim spodobama, nego usred Hrvatske. Sinoć je u udarnom početnom terminu dnevnika srbijanske državne televizije, pored voditeljice, ustvrdio da se u Hrvatskoj "povampirilo ustaštvo"

  Da, Pupovac je u pravu kad kaže da će se s tim Tomislavom Nikolićem zaprisegnutim četničkim vojvodom, koji je to poostao na gori Romaniji, kojeg je proglasio Vojislav Šešelj, sastati i predsjednica Hrvatske ali i premijer Hrvatske. Da već se i sastala i to jest hrvatska tragedija. Što Hrvatska nije prekinula diplomatske odnose sa Srbijom kad su joj na čelo došli deklarirani i dokazani četnici. Zar netko misli da to Srbija ne bi uradila da kojim svemirskim čudom na čelo Hrvatske dođe zaprisegnuti ustaški poglavnik. To da se četnički vojvoda Nikolić šeta Hrvatskom kao po korzu iako nad njim visi sjena ratnog zločina u Antinu, naša je sramota i gubernator Hrvatske, Milorad Pupovac to zna. On ionako nikad ne bi bio gubernator Hrvatske da dobar dio Hrvata to ne želi.
  Komentara 6 Komentara
  1. Bobani avatar
   Živio Hrvatski Narod!

   Živjela Hrvatska Država!

   General Drinjanin!

   izvor: kamenjar.com
  1. NorthStand avatar
   Živio Pupovac, Hrvati ga vole više od Đorđevića koji Kara.
  1. Bobani avatar
   http://hrvatskoobrambenostivo.com/20...om-10-travnja/

   Otporaš.
  1. Bobani avatar
   Milan Boban ·
   deset točaka nikad zadovoljnih ili uvijek nezadovoljnih hrvata!
   http://www.gradjanska-akcija-officia...et-tocaka-nika...
   Translate this page
   3 hours ago - DESET TOČAKA NIKAD ZADOVOLJNIH ILI UVIJEK ... uvijek je i u svakim prilikama prevladavala hrvatska državotvorna ideja za Hrvatskom ...
  1. NorthStand avatar
  1. Bobani avatar
   Gabro Vuskic • prije godinu
   DVIJE RUPE JEDNA POKRAJ DRUGE

   Evo kako jedan mladić piše o svom prijatelju koji navodno nije volio djevojke nego mladiće.

   Dvi rupe, jedna pokraj druge...

   Moj pokojni dida i ja smo skoro uvik zajedno bili ili u vinogradu, ili goveda čuvali ili na livadi kosili i kukuruz okopavali.

   Moj dida, s današnjeg gledanja je bija jedan brbljavac, govordžija.

   Volija je uvik govoriti šta je prije bilo.

   Tako mi je priča da je davno, u njegovo vrime i iz našeg sela bija jedan kojeg je svak zvao "otik" ili ženskonja.

   Pita ja dida: Zašto su ga tako zvali.

   Did kaže: E, moj sinko. On ti je bija pravi ženskonja kada oda. Nije se
   nikako ponaša ko čovik iliti ko muškarac. On je uvik volija biti uz
   muškarce radije nego uz divojke.

   Jednog puta njegov ćaća i ja, pošto smo bili dobri prijatelji, vršnjaci,
   odresli zajedno, u duše jedna drugoga znamo, razgovarali smo o njegovu
   sinu "otiku" da nešto nije sa njim u redu.

   Njegov ćaća meni kaže: Čuješ, stara i ja o tome često govorimo i mislimo ko i ti. Zato smo ga pitali.

   On sta plakat i nami govorit: Nisan ja tome kriv što me je Bog stvorija
   ovako da više volim mladiće nego cure. Ja kat u pojeti na slami spavan
   samo o tome mislin i plačen: zašto san ja ovakav a nisan onako ko drugi
   mladići, moji vršnjaci?

   Sidin na slami, smotan škiju i zapalin cigaretu, pušin i mislin: Kako to
   da jedni vole jednu rupu runjavicu a ja drugu koja je samo pola
   centimetra udaljena od te runjavice. Rupa je rupa i to ništa ne minja na
   stvari.

   Bog stvorija i jednu i drugu na istom tilu i to jednu uz drugu i jednu
   pokraj druge. Razlika je samo u tome što ja volin onu koja je niže i
   manje runjava, a drugi onu koja je centimetar uvišlje runjom okružena.

   Kat san to sam sebi protumačija, bija sam zadovoljan i sam sebi reka:
   Glavno je da san ja dobar čovik, dobar Rvat, nikoga ne mrzin, svakoga
   volin i u potrebi san spreman svakoga pomoći; ne kraden, ne ubijan, tuđe
   žene ne ganjan, nikome ne smetan, Bogu se molin, u crkvi iđen kat mogu,
   a što ja volin onu donju rupu pokraj gornje, je opet Božije a ne moje.

   ............................................

   Nadam se da vam se priča dopala, a ako nije, Božja volja.

   Jer što sam ono htjela reći..Ah, da!!!

   Ne poznajem niti jednog homoseksualca. Ali pedera znam puno.

   Saznajte više: Parada u Splitu - Stranica 3 http://slobodni.net/t112937-3/...

   Naša facebook stranica: https://www.facebook.com/slobo...
   2 • Odgovori•