• Izbačeni navijači umjesto reprezentacije

  Eto nisu nas izbacili. Mislim nisu izbacili tu reprezentaciju, Šukerovu i Mamićevu. Nije to nikakva vijest. Samo bi totalna budala ( kakvih inače ne fali u Hrvatskoj) mogla vidjeti smisao u moralnom paničarenju udruženih ekstremnih ljevičara ( koji to priželjkuju) i priglupih tzv domoljuba (koji se toga plaše) a kojima su npr. Bandić, Mamić i ostala bagra simboli nekakvog hrvatstva, (komu, čemu, zašto) i koji su udruženi, svatko sa svojim nadanjima željama i strahovima, bulaznili o nekakvom izbacivanju Hrvatske sa Eura. Kao da taj igrokaz sa "kaznama" nije odavno postao providan. Kao da svatko sa dva grama mozga nije mogao vidjeti da je sve dogovoreno sa Uefom ( mafija se međusobno podpomaže zar ne). Ne znam tko je naredio Mamiću i Šukeru da utakmicu s Italijom prebace u Split, ( jel to stvarno bio Karamarko) ali me zanima jel taj znao da će ovi napraviti ovakav cirkus. Pljunuti u facu svim Splićanima, ( Hrvatima, ne onim drugim) Dalmatincima i svima sa Juga Hrvatske. Izlobirati kod Uefe kaznu praznog gledališta čim je obznanjeno da se utakmica prebacuje u Split , za to stvarno moraš imati obraz ko đon od cipela. A Šuker ga ima (o Mamiću neću ni pričati, taj prazni vlastiti stadion).

  Kako je odrađena prva kazna, tako je odrađena i druga. Moralo se Split elimnirati iz cijele priče, dodatno poniziti. Ali nije to samo radi Splita. To je borba protiv svih koji neće na tribinama u dresovima kokičarit i pravit se mutavi na kriminal u hrvatskom nogometu. Split je odabran kao pokazni grad iz raznih razloga. Sukob Hajduka i HNS-a, njihovi navijači unatoč lošem Hajduku idu na stadion, Poljud ne izgleda kao pustara za razliku od Maksimira koji unatoč tobožnjim uspjesima mora one kokičare privlačiti i dovlačiti na stadion, ulaznicama za kunu i dijeljenjem po školama. Usput se paničarilo, lažno i priglupo, kretenski očito, bulaznilo se o izbacivanju reprezentacije sa Eura, ( koalicija ekstremne ljevica i priglupih tzv domoljuba) a sve je bilo jasno od početka. HNS u sprezi sa UEFO-m želi ukloniti oponente s tribine po Mamićevom receptu. Onako kako je on maknuo svoje protivnike s tribina, ista se stvar želi uraditi i sa nogometnom reprezentacijom. Mislite da je kazna HNS-u to što će igrati pred praznim tribinama ( kakvi, oni to žele, da mogu nekako spriječiti eventualni odlazak navijača u Francusku na EURO, nitko sretniji od njih, jedino ako to neće biti "probrani" kojima će kokošar i jeftini pilićar "brend" uz Širkanovu asistenciju preprodavat ulaznice).

  Bagra nema granica u svom bezobrazluku. Što su sad izlobirali i zatražili od UEFI-ne tobožnje disciplinske komisije za kaznu ( ta navodna disciplinska komisija UEFE je neovisna, kako nam trube tzv. upućeni, onoliko koliko je sud u Drvaru bio neovisan od partijske volje nakon 2-og svjetskog rata) . Da se ne smije do kraja kvalifikacija igrati u Splitu. Kakve to ima veze, nije svastika izrasla u Splitu sama od sebe, nikla iz tla jer samo tamo uspjeva. Nje ne bi bilo da je nisu nacrtala dva lika ( živo me zanima tko su ti ljudi, neki huligani ili HNS-ovi djelatnici za jednokratnu upotrebu). Što će biti slijedeća "kazna" HNS-u. da se reprezentacija ne smije javno gledati u Splitu, nigdje na javnim mjestima, nego samo u tišini domova, bez navijanja. Hoće li smjeti reprezentacija nadlijetati Split. Ne znam uopće koja je granica, koji limit postoji kod bagre iz vrha HNS-a u obračunu sa Splitom, Dalmacijom i uopće nogometnim navijačima ( u tu skupinu ne ubrajam tzv domoljube, glupe ko neka stvar, to su budale, korisni idioti).

  Komentirati Otvoreno na temu tzv kazne suvišno je osim reći da se bagaža okupila i zatupljuje narod jeftinim frazetinama. Stari srbofil Ćiro koji još nije naučio "divanit" hrvatski pa veze "lično" o "haosu" jedini rekao par dobrih stvari, pokušao je nešto i lik udruge "Uvijek Vjerni" ali se to zagušilo ( nisam doduše gledao sve) u trnju i kukolju Sušecovog glumljenog prenemaganja, baljezganja onog Borovca, prijetvornog Štimca i one delegatske mumije iz Rijeke koji sve zna, ali sve i odšuti.


  Dakle što se htjelo , to se i dobilo. Navijači su umjesto reprezentacije izbačeni. Taman kako paše guzonjama iz HNS-a koji se sad u polumraku podlo cerekaju. Htio bi samo znati što će na to uraditi oni koji su im naredili da utakmicu s Italijom prebace u Split. Jesu li oni dio tog dijaboličnog plana ili su ovime i njima pljunuli u lice. Vidjet ćemo ubrzo, kod promjene vlasti.

  Dobili ste što ste htjeli ali vrijeme poravna sve. Niste nikog prevarili, niste nikog umnog preveslali. Ali ostat ćete upamćeni kao gadovi, koji ne prezaju od ničega i prema kojima čovjek ne može osjećati ništa osim prezira, gađenja i može samo pljunuti u vašem pravcu. Sila ste, možete naručivati kazne, cerekati se hrvatskome puku ( u to ne ubrajam tzv domoljube iako su i oni vaše žrtve, koji su u koaliciji sa ekstremnom ljevicom bulaznili o izbacivanju sa EURA u jednom naručenom i odigranom igrokazu) u facu ali sve to ima svoj rok trajanja " Možeš sve ljude varati neko vrijeme može i neke ljude varati svo vrijeme ali ne možeš sve ljude varati svo vrijeme", stara je i izlizana poslovica ali nadam se i istinita. Proći će vrijeme i vaša moć ali ostat ćete upamećni da ste ono što jeste, gadovi i odurni srebroljupci koji nemaju skrupula u obrani svog lena, svog feuda, igrate se sa ljudima, igrate se na nacijom, lažete, izmišljate, sve kako bi sebi priskrbili novac i moć. Završile su dvije farse i sad samo čekam, koju nam gadovi, u polumraku Rusanove, slijedeću spremaju.
  Komentara 2 Komentara
  1. NorthStand avatar
   đoker zovi Stevanovića na prvoj idućoj utakmici treba iskoristit, za dom spremni iz petnih žila, a može i sieg heil tako da "rasizam" bude neupitan i "drastično" kažnjen, ali upitno je dal će i tad nešto poduzet jednostavno UEFA je ista ko i ovana naša bagra iz HNS-a, da nije ne bi ih primala u svoje organizacije.
  1. NorthStand avatar