PDA

Pogledaj Full Version : HKR-Hrvatska Košarkaška Reprezentacija, novosti-zanimljivosti.

NorthStand
16-08-2011, 21:42
Fala kurcu! (http://www.jutarnji.hr/hrvatski-kosarkasi-pobijedili-srbiju/966413/) Prva pobjeda, u valjda 20 godina od kad samostalno nastupamo.

NorthStand
17-08-2011, 01:24
Izgleda da je ovo druga pobjeda naših, ispravljam se. (http://www.vecernji.hr/sport/kosarka/krunoslav-simon-olimpijskom-hramu-slomio-srbe-clanak-319071)

U bormiju 2007 smo ih isto dobili, na pripremnom turniru kao i sada, ali sve ove neke meč tekme koje su se igrale na velikim natjecanjima srbi dobili, i to praktički sve u završnici. Katastrofalni smo u završnicama, nebitno o kojem je sportu riječ, sjetimo se turske u nogometu samo. Psihički sami sebe sjebemo, da smo stabilniji u glavi u košarci bi već godinama imali itekako uspjeha. Ja ni od ovog natjecanja u litvi, ne očekujem neki značajniji rezultat-iskorak, jer kad dođu utakmice od velike važnosti mi uglavnom padamo i pušimo. A košarka je realno gledano, od svih ekipnih sportova najmanje uspjeha polučila. Kažem ne treba naše odmah otpisivat, al ne treba se ni nadat nekakvom polu-finalu, bit će dobro ako do četvrtfinala doguramo.

NorthStand
18-08-2011, 04:46
Ovo se samo nama može dogodit, da spašavamo +17, u košarci je to i više nego solidna prednost. (http://kosarka.org/main.asp?dir=news&newsid=41022)

Inače, nema nikakve dileme da smo mi uz Francusku Srbiju Australiju najjača ekipa ovog pripremnog turnira. Kina i VBritanija nisu nam realno dorasle, iako i one mogu poslužit za zagrijavanje pred važne europske mečeve.

caporegime
19-08-2011, 13:43
i nakon velike pobjede dođe sramotan poraz.....
tipično hrvatski

NorthStand
19-08-2011, 14:11
i nakon velike pobjede dođe sramotan poraz.....
tipično hrvatski

haha takva nam je sudbina, al treba uzet u obzir da je Australija jaka ekipa, iako da smo igrali kako treba mogli smo ih dobit. Al što ti reče, to je tako tipično hrvatski, kontinuitet nam nije jača strana.

NorthStand
21-08-2011, 10:36
Ubiše nas Francuzi, s 23 razlike 83-60! Nas kad krene, krene...

NorthStand
01-09-2011, 22:30
Prvo smo se mučili s jebenim fincima, da bi danas spektakularno tako tipično za nas, ispušili od makedonaca u samoj završnici! Ova naša košarka, ne da nije gledljiva, već mi se zgadila za cijeli život. Stalno repriza, mjenjaju se generacije, al debilizam i dalje ostaje.

NorthStand
05-09-2011, 02:22
NAMJERNO NISAM NIŠTA PISAO NAKON C.GORE, JER SAM PREDOSJEĆAO DA SLJEDI OVO....BRUKA I SRAMOTA! (http://www.dnevno.hr/sport/kosarka/eurobasket_2011/live_hrvatska_protiv_bih_trazi_prolaz_u_drugu_rund u_natjecanja/382787.html)

Jel konačno sazrijelo vrijeme da se smjeni vodstvo HKSaveza, a ne trenere i igrače, jer oni su najmanje krivi za upropaštavanje H.Košarke! Ja vjerujem da je, samo je pitanje dal ima netko tko će bit dovoljno hrabar da konačno napadne vrh HKS odnosno naše božanstvo D.Radića.

Graničar Jozo
05-09-2011, 08:21
onakav slab šut i nije mogao ništa više donijeti nego poraz.

bih se kasnije samo povukla pod koš i nije dopustila igru preko centara. moguće da je tako naša igra i bila koncipirana, preko centara, jer bih nema klasičnog centra. da se takva igra razvije potrebno je razvaliti reket sa par šuteva koji nisu nikako ulazili.

Inkvizitor
05-09-2011, 09:19
je li bilo turčijanja po kalifatu

mardar
05-09-2011, 10:10
Danas i zirdum slavi i njegovi "bojovnici" na Poskoku.Ipak je pobjeđena "Perecija"

ČESTITKE KOMŠIJAMA: Susjedna Bosna sjajnom igrom porazila Pereciju

Tiuo Jučer 10:41 PM
Bravo Bosanci! Gazite ove ufurane Perecoide. Lijep pozdrav od komšijske braće iz reprezentacije u nastanku - Hercegovine!

SPIDER Danas 12:18 AM kao odgovor na zlatan
moja su braca svi muslimani svijeta, ;)a tvoja braca ,tvoje nacije te se odricu,i pazi ti izvlake JEBO ZAGREB ahahha smijesan si orangutane :D al imate vi skutori bracu srbe ;) nije ni cudo sta pricaju hrvati za vas skutore :D pa zagreb e glavni grad hrvatske ili sma pogrijesio,al ti imas split utjeha :D hahahaaha zlatko zlatko šipu mi ga glatko :D

Hercegovački Križar Moderator Danas 08:56 AM
čestitke Susjednoj Bosni!

E šta ko slavi i ko kome čestita ja zbilja ne znam.Dobro pa posve je jasna mržnja bošnjaka spram Hrvatske nije ovo prvi put, ali što ova gospoda čestita.Samo se nešto pitam kome i što oni čestitaju.Tamo i ne bih pitao a ovdje mi neće pojasniti sigurno.Tamo bi me doduše pobrisali odmah.Ne slave samo bošnjaci slave još neki.:):)

Hercegovački Križar
05-09-2011, 11:15
Danas i zirdum slavi i njegovi "bojovnici" na Poskoku.Ipak je pobjeđena "Perecija"

Hercegovački Križar Moderator Danas 08:56 AM
čestitke Susjednoj Bosni!

E šta ko slavi i ko kome čestita ja zbilja ne znam.Dobro pa posve je jasna mržnja bošnjaka spram Hrvatske nije ovo prvi put, ali što ova gospoda čestita.Samo se nešto pitam kome i što oni čestitaju.Tamo i ne bih pitao a ovdje mi neće pojasniti sigurno.Tamo bi me doduše pobrisali odmah.Ne slave samo bošnjaci slave još neki.:):)

Poštovani kolega komentator molio bih da ne prenosite moje komentare s drugih portala, ipak su oni moje intelektualno vlasništvo! kao što niste odgovorni za napisane komentare, isto tako niste vlasni ni kopirati ih!

a s obzirom da iznimno cijenim kolegu koji me je citiorao: odgovorit cu mu, jer vidim da je stekao loše implikacije! u moj komentaru sa pomenutog portala je stavljen naglasak na 'Susjednu' Bosnu, nimalo ne omalovaživši hrabru borbu naših dragih hrvata iz Hrvatske! sportski i ljudski je čestitati pobjedu! nigje ja nisam napisao .. 'bravo BIH' niti volim te' ...znaš?

Inkvizitor
05-09-2011, 11:41
nemojte ovdje prenositi te gluparije

mardar jel može..

Ilirk@
05-09-2011, 11:55
sranja nadrkanih hercegovačkih đikaroša što ne znaju ni tko su ni što su, koji će, nadam se, jednog dana, zajedno sa balijanderima slaviti poraze hrvatske i pobjede turske paleći hrvatske zastave po gradovima, kao i ostala sranja sa opskurnih neprijateljskih portala, molim ne prenosite ovdje!

mentalnim dijarejama sitnih internetskih štakora i izdajnika, nemojte zagađivati ovaj sveti, čisti, integralistički HRVATSKI prostor.

ovdje sam isključivo zato jer ne moram s gađenjem preskakati kojekakve bljuvotine internet četnika i balijandera, ali ako budem morala svako malo ugaziti u govno s poskoka, ja odoh i više ovo otvoriti neću.

nadam se da je jasno to, mardare. više stvarno ponavljati neću.

mardar
05-09-2011, 12:13
Pa skinite što sada?Dobro ma ja ću se izmaknuti.Jednostavno sam odreagirao tako.
A za Križara poruka nešto što si postavio javno da se čita ti ili bilo ko nije više vlasništvo samo tvoje.Sve što sam ja izrekao javno je i utuživo i dostupno svima.Dobio sam pojašnjenje to sam i tražio i ok.

Ilirk@
05-09-2011, 12:17
zašto je to uopće tribalo postavljati kad ti je rečeno da sranja ne dovlačiš ovamo? treba ići netko za tobom s metlom i čistiti?
a kad ti se nešto kaže, ucjenjuješ sa odlascima, izmicanjima i slično. emocionalne ucjene kod mene ne pale.
jebite se ukratko.

Inkvizitor
05-09-2011, 12:24
ne stvarno mardare, šta nam trebaju idiotarije sa poskok portala i stoputa prežvakana i neduhovita perecijanstva. Osim toga koji je idiot usporedio Hrvatsku s perecom..jel taj zna kako izgleda perec.

Ako je mislio na izgled.

dakle, mi imamo svoj portal, svoja pravila i to što oni dopuštaju to je njihova stvar, to se ovdje neće dopuštati. Skoncentriraj se na posao koji ovdje radiš i radi kojeg si cijenjen..ostavi se poskoka,

Gala
05-09-2011, 12:28
Kako je Damir Markota igrao ,naš rakićak?

Graničar Jozo
05-09-2011, 12:32
Kako je Damir Markota igrao ,naš rakićak?

trice 0 od 7

Hercegovački Križar
05-09-2011, 12:32
ne stvarno mardare, šta nam trebaju idiotarije sa poskok portala i stoputa prežvakana i neduhovita perecijanstva. Osim toga koji je idiot usporedio Hrvatsku s perecom..jel taj zna kako izgleda perec.

Ako je mislio na izgled.

dakle, mi imamo svoj portal, svoja pravila i to što oni dopuštaju to je njihova stvar, to se ovdje neće dopuštati. Skoncentriraj se na posao koji ovdje radiš i radi kojeg si cijenjen..ostavi se poskoka,

slažem se s vama potpuno! sigurno nije nimalo ugodno doć i ugledat nekakve blesarije i optužbe! ne želim također da se mene stvalja u kontekst ili u skupinu četnikofila, jer ja to nisam! Volim Hrvatsku iznad svega i žalostan sam i zbog svakog poraza, (ma nije to sad bitno da ne gnjavim s nečim što s vama cijenjene kolege s HRHB nema veze) ... nije bitno! Pozdrav i Čitamo se !

caporegime
05-09-2011, 12:39
loše, kao i svi.
kad se već na lošu igru nadoveže lajanje pasa mješanaca onda čovjek stvarno nema razloga za zadovoljstvo.
pogotovo kad čovjek i na ovom nekontaminiranom prostoru počne čitati a la index gadarije i to od onih koji se nominalno smatraju hrvatima a čija je ljudska veličina usporediva s veličinom svračjeg govanceta te koji, obzirom na servilnost, kukavičluk i podložništvo nisu dostojni ni jezikom očistiti cipele prosječnom mentalnom konjušaru sjeverozapadne hrvatske.

kad ih uz sve to uspiju razjebati poneki muslimanski đilkoši s pričama kako ni hrvati iz hrvatske ne vole "škutore" primjećujem da ovim "kvazihercegbosanskim" poletarcima još više rastu krila a svoju osobnu i ljudsku bijedu, kukavnost, i spremnost lizati srpki šupak na pucanj prstiju, pokušavaju kompenzirati lajanjem o pereciji i percijanerima iako je kako rekoh prosječni konjušar sjeverozapadne hrvatske na višem i moralnom i nacionalnom te ljudskom rangu nego prosječni srboljubni hranitelj mozga posokokovim sranjima.

da mogu, zakonom bih zabranio da se takvi u javnosti nazivaju hercegovcima jer taj časni naziv kojeg smiju nositi samo hrabri ljudi ispunjeni vrlima nije prikladan za genetske kukakvice i gnjidare koji dežuraju na poskoku i puše opisanu priču.
toliko.

p.s. bosna nije susjedna. nikad vitez, kiseljak, žepče ili orašje neće biti susjedno.

Gala
05-09-2011, 12:56
Kažu, treba mjenjat trenera!
Košarka nam je jaka pogotovo ovdje u Posušju i imaju sjajne trenere ,sjajne i kao ljudi i kao sportaši sve kompletno .Sjajna ekipa ali nedaju im ni da treniraju normalno, sve čisti entuzijazam i težak rad.(ovo me raduje)

ps.ne obraćam pažnju na lajanje - SrednjaBosna ,Posavina je srce Hrvata u BiH i neka tako ostane ,nama Hrvatima je najmanje u interesu raspad BiH ,upravo zbog rascjepkanosti hrvatskih teritorija a posebice rascjepkanosti u glavi ,federalna jedinica da ,ali nikakvo odvajanje od BiH ne dolazi u obzir .Nije tema, samo jedan mali dodatak priči.

caporegime
05-09-2011, 13:00
treba mijenjat njima mozak mamu im jebem bijednu. sramote ovaj narod koji je dao tolike svjetske zvijezde u košarci, koji je dao osvajače medalja a ovi gelipteri koji svi igraju u velikim klubovima nisu dostojni da se zvovu hrvatima.
dao bi ima ja malo bičem po tabanima, umakanje u katranu, posipanje perjem i nosanje na željezničkoj tračnici.
razmažene pičkice i klinci puni para koje bi trebalo poslati na gradnju suhozidova po krševitim predjelima južne hrvatske i hercegbosne sa plaćom u obliku polupraznog tanjura raštike jednom na dan.

Hercegovački Križar
05-09-2011, 13:02
loše, kao i svi.
kad se već na lošu igru nadoveže lajanje pasa mješanaca onda čovjek stvarno nema razloga za zadovoljstvo.
pogotovo kad čovjek i na ovom nekontaminiranom prostoru počne čitati a la index gadarije i to od onih koji se nominalno smatraju hrvatima a čija je ljudska veličina usporediva s veličinom svračjeg govanceta te koji, obzirom na servilnost, kukavičluk i podložništvo nisu dostojni ni jezikom očistiti cipele prosječnom mentalnom konjušaru sjeverozapadne hrvatske.

kad ih uz sve to uspiju razjebati poneki muslimanski đilkoši s pričama kako ni hrvati iz hrvatske ne vole "škutore" primjećujem da ovim "kvazihercegbosanskim" poletarcima još više rastu krila a svoju osobnu i ljudsku bijedu, kukavnost, i spremnost lizati srpki šupak na pucanj prstiju, pokušavaju kompenzirati lajanjem o pereciji i percijanerima iako je kako rekoh prosječni konjušar sjeverozapadne hrvatske na višem i moralnom i nacionalnom te ljudskom rangu nego prosječni srboljubni hranitelj mozga posokokovim sranjima.

da mogu, zakonom bih zabranio da se takvi u javnosti nazivaju hercegovcima jer taj časni naziv kojeg smiju nositi samo hrabri ljudi ispunjeni vrlima nije prikladan za genetske kukakvice i gnjidare koji dežuraju na poskoku i puše opisanu priču.
toliko.

p.s. bosna nije susjedna. nikad vitez, kiseljak, žepče ili orašje neće biti susjedno.

Nisam se pronašao ni u jednoj gore napisanoj rečenici! vjerojatno si implicirao na mene spominjući Hercegovinu, što ti ne zamjeram jer me uopće ne poznaješ!
Slobodno me pitaj na ili ovdje ili na pp ako te nešto zanima! rado ću ti objasniti! nisam ja ničiji poletarac, a nikad nisam čak ni napisao riječ per.c..a niti je izgovorio, čak mi se to nimalo ne sviđa).

Živ ti meni bio! sve najbolje!

caporegime
05-09-2011, 13:08
Nisam se pronašao ni u jednoj gore napisanoj rečenici

odlično.
jer nisam na tebe konkretno ni mislio.
vjeruj mi da još nikad nisam nešto rekao misleći na nekoga a da ga nisam istodobno imenovao.
napisao sam što sam napisao jer sam letimično bacio pogled na tekst pa ugledao svu silu onih anonimaca na koje bi se moj osvrt imao odnositi.
a takvih je, moraš priznati, tamo jako puno.

Graničar Jozo
05-09-2011, 13:32
treba mijenjat njima mozak mamu im jebem bijednu. sramote ovaj narod koji je dao tolike svjetske zvijezde u košarci, koji je dao osvajače medalja a ovi gelipteri koji svi igraju u velikim klubovima nisu dostojni da se zvovu hrvatima.
dao bi ima ja malo bičem po tabanima, umakanje u katranu, posipanje perjem i nosanje na željezničkoj tračnici.
razmažene pičkice i klinci puni para koje bi trebalo poslati na gradnju suhozidova po krševitim predjelima južne hrvatske i hercegbosne sa plaćom u obliku polupraznog tanjura raštike jednom na dan.

uostalom kao i cjelokupnom hrvatskom narodu. dok se ima za kruh dobro je.

ja sam gledao do sredine 3 četvrtine i nije mi to izgledalo toliko loše. ekspresni povratak nakon poluvremena mi je dao nekako nadu da bi moglo biti nešto od toga. čak sam bio i uvjeren u pobjedu. čekao sam taj jebeni šut, ali on nikako da krene.

u svojoj glavi sam si nekako mislio da onog teletovića puštaju kako bi se samo on razigravao te ga na koncu potpuno zatvorit i odsjeć jedinu oštricu :D:D jbg, ja bi tako napravio :D

Hercegovački Križar
05-09-2011, 13:57
odlično.
jer nisam na tebe konkretno ni mislio.
vjeruj mi da još nikad nisam nešto rekao misleći na nekoga a da ga nisam istodobno imenovao.
napisao sam što sam napisao jer sam letimično bacio pogled na tekst pa ugledao svu silu onih anonimaca na koje bi se moj osvrt imao odnositi.
a takvih je, moraš priznati, tamo jako puno.

u pravu si! tamo ima svega, i mnoštvo 'lažnih' hrvata.. odnosno onih koji se predstavljaju hrvati, a ip-ovi su im sarajevski!
ništa ti ne brini, sve znamo, sve se zna! najgore i najpogubnije bi bilo da se mi hrvati međusobno svađamo, što poneki i čine! meni je svaki hrvat drag! i ne mrzim ga! nedaj Bože!

mardar
05-09-2011, 14:41
Evo isprike svima što ja znam, kada se ljutim- ne vrijedi mi.......znam trebao bih prije svakog osjećaja razmisliti i zapitati se: koristi li to meni; čemu služi moja reakcija, može li što promijeniti...Nikako da shvatim da baš ništa ne mogu promijeniti i kad naiđem na veliko-Hrvate jednostavno se na ime domoljublja posvađam s njima i na kraju - nema teksta, oni ne mogu obraniti neobranjivo, uništili su obiteljske vrijednosti domoljublje, ma i odlazak u crkvu su banalizirali...

Izgleda da treba pustiti da prođe ovo vrijeme, kao riba potonuti u mulj na dno i pusti da vjetrovi zamru....izbistrit će se i ova zamućena kaljuža u kojoj trenutno živimo, samo trebamo zadržati snagu da bismo nastavili gdje nas zaustaviše..

Eto i križaru isprike svima .Ma što ću ja sada pa ko prihvati prihvati.

Hercegovački Križar
05-09-2011, 15:21
Evo isprike svima što ja znam, kada se ljutim- ne vrijedi mi.......znam trebao bih prije svakog osjećaja razmisliti i zapitati se: koristi li to meni; čemu služi moja reakcija, može li što promijeniti...Nikako da shvatim da baš ništa ne mogu promijeniti i kad naiđem na veliko-Hrvate jednostavno se na ime domoljublja posvađam s njima i na kraju - nema teksta, oni ne mogu obraniti neobranjivo, uništili su obiteljske vrijednosti domoljublje, ma i odlazak u crkvu su banalizirali...

Izgleda da treba pustiti da prođe ovo vrijeme, kao riba potonuti u mulj na dno i pusti da vjetrovi zamru....izbistrit će se i ova zamućena kaljuža u kojoj trenutno živimo, samo trebamo zadržati snagu da bismo nastavili gdje nas zaustaviše..

Eto i križaru isprike svima .Ma što ću ja sada pa ko prihvati prihvati.

prijatelju ne sekiraj se.. ne mogu se ja naljutit na tebe! ne bi ni ti trebao na mene! moramo biti jedinstveni, skromni, ne brini, kad sazrije trenutak za nešto, bit cemo pozvani! domovina još ne zove, kaže nam strpite se! znam da je pravim 'borcima' muka čekat, al sve u svoje vrijeme! sačuvaj ti zdravlje i život, i to je vid borbe!

Graničar Jozo
05-09-2011, 18:59
prva četvrtina: katastrofa.

ostalo je nepotrebno komentirati jer je bilo OK.

NorthStand
05-09-2011, 23:32
Ma nije bilo ništa ok, i očito je da treba napravit radikalne rezove, ne samo na klupi već i u HKSavezu! Al bit će opet po onoj narodnoj, pojeo vuk magare. Al neka bude tako, možemo se pozdravit s nadom da ćemo išta ikad napravit, barem kad je košarka u pitanju.

NorthStand
05-09-2011, 23:33
Ne može bit ok iz razloga, što ne možeš protivniku dat fore 20 koševa, i onda počet igrat te stizat prednost. Jer to obično završi ovako, dođeš im ful blizu al ga svejedno popušiš.

Graničar Jozo
06-09-2011, 08:18
Ne može bit ok iz razloga, što ne možeš protivniku dat fore 20 koševa, i onda počet igrat te stizat prednost. Jer to obično završi ovako, dođeš im ful blizu al ga svejedno popušiš.

pogledaj statistiku 2-4 četvrtine. po meni je to OK. to što su u prvoj grci napravili +20 je katastrofa.

Inkvizitor
06-09-2011, 09:38
nepotrtebno je trošiti riječi na te sramote od igrača.

NorthStand
07-09-2011, 02:14
pogledaj statistiku 2-4 četvrtine. po meni je to OK. to što su u prvoj grci napravili +20 je katastrofa.

Ma ne kažem ja ništa u vezi drugog poluvremena, al onako kriminalno odigrat na početku tekme, kao i protiv BiH ako ne i gore je na prosto za ne povjerovat. Pa šta se oni nečemu nadaju, kad naprave onakve propuste na početku tekme? Na početku tekme se grize, gazi, juri, a ne kad protivnika gurneš u rezultatsku prednost pa se sjetiš da bi bilo dobro smanjit odnosno ublažit rezultatsku katastrofu. Sve u svemu, ovo prvenstvo je sigurno jedno od najgorih ikad, ako ne i najgore i čim prije izvučemo neke pouke s njega, tim bolje.

NorthStand
07-09-2011, 02:16
nepotrtebno je trošiti riječi na te sramote od igrača.

Jedino A.Tomić, M.Popović, B.Bogdanović, i M.Tomas i Barać igrači vrijedni spomena, svi ostali su zalutali na EP, to važi i za izbornika ipak je on vršio selekciju.

Graničar Jozo
07-09-2011, 08:14
Ma ne kažem ja ništa u vezi drugog poluvremena, al onako kriminalno odigrat na početku tekme, kao i protiv BiH ako ne i gore je na prosto za ne povjerovat. Pa šta se oni nečemu nadaju, kad naprave onakve propuste na početku tekme? Na početku tekme se grize, gazi, juri, a ne kad protivnika gurneš u rezultatsku prednost pa se sjetiš da bi bilo dobro smanjit odnosno ublažit rezultatsku katastrofu. Sve u svemu, ovo prvenstvo je sigurno jedno od najgorih ikad, ako ne i najgore i čim prije izvučemo neke pouke s njega, tim bolje.

da, da. točno to. al ja to gledam s igračke strane. znači imamo igrače koji znaju, nisu netalentirani, u klubovima rasturaju, a onda u reprezentaciji jedno veliko 0.

dobro kažu na sportnetu, da nije najbitnije da ti igra najboljih 5, nego optimalnih 5 koji imaju ono nešto što daje ježičac prevage

NorthStand
07-09-2011, 17:15
Ma problem je što se totalno izgubio kult nastupanja za reprezentaciju, ne znam kako nekome nije dovoljan motiv već i sama činjenica da je dobio priliku da predstavlja svoju zemlju?

Jebemu mater, nitko me neće uvjerit da su Srbi toliko talentiraniji i pametniji od nas, pa da mogu osvojit dva svijetska i tri europska zlata u košarci! To jednostavno nije istina, istina je ta da mi nemamo ljude koji će pozvat najkvalitetnije igrače, i koji će te igrače uvest u najbolju formu kad to bude najpotrebnije. Da ne govorim da naš savez vode ljudi koji su za zatvor, al to nije ništa čudno kad se pogleda tko nam vodi nogomet, i samo zbog kakvih takvih rezultata opstaju. Al evo u košarci nema rezultata, pa svejedno opstaju. Ponavljam Srbima svaka čast, al nisu oni došli do dva zlata na SP i tri na EP preko toga što su mega talenti, već što imaju ljude u savezu i trenere koji znaju šta treba napravit da bi se došlo do rezultata, a mi očito to nemamo i to nemamo dugih sušnih žalosnih depresivnih 16 godina. Dal će se to promjenit, dal će se nakon ovog debakla, konačno počet u hrvatskoj košarka tretirat na način na koji se trebala tretirat svih ovih sušnih 16 godina? Ostaje da vidimo, al ne treba se ničemu pretjerano nadat!

Graničar Jozo
09-09-2011, 21:04
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=5B10554A-2CDE-4979-AEFA-7132EC7336AE

NorthStand
13-01-2015, 21:33
http://www.youtube.com/watch?v=pFIod_l0ZHY

Grunf
13-01-2015, 22:10
Igral je za Cibonu, bil je dobar. Nisam znal da je u Miamiju, svaka čast. :bravo

NorthStand
23-01-2015, 01:56
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/nd0x-velimir-perasovic-vise-nije-trener-valencije#/clanak/nd0x-velimir-perasovic-vise-nije-trener-valencije

e to nam treba, Peras na klupi hrvatske! nadam se da neće odbit ponudu, sad kad je "bez posla".

Grunf
22-02-2015, 17:26
Hezonja jučer donio preokret protiv Unicaje. Peras bu vjerojatno novi izbornik, a prva petorka bu Draper-Hezonja-Bogdanović-Šarić-Tomić. Na klupi Rudež, Bilan, Radošević, Ukić, Simon...i još netko. Nebitno. Prva petorka bude mljela. :D

http://www.youtube.com/watch?v=f4TpWUgtQuU

Grunf
02-03-2015, 14:28
http://www.index.hr/images2/perasovicindex.jpg

Svaki Hrvat želi biti izbornik, za mene je ovo velika čast. Nisam imao nijednu dvojbu. Kada me Danko nazvao, nisam dvojio. Pitanje je bilo samo što će biti s mojim statusom u Valenciji. Imam velike ambicije i želje da napravimo bolje rezultate, dat ću svoje znanje i upornost u tom smjeru. Radit ćemo, dat ćemo sve od sebe, ambicije su najveće što mogu biti", rekao je Perasović koji je potpisao ugovor do kraja EP-a (rujan 2015.)

U ovom momentu imamo određeni broj igrača koji su prepoznatljivi svima, no imam u planu i nove igrače koji mogu doprinijeti igri. Fokus je trenutno na praćenju igrača, jer ih nisam imao vremena gledati osim u navijačkoj ulozi. Sada imam vremena. U reprezentaciji moraju igrati najbolji, oni koji mogu donijti najbolji rezultat. Trenutno vam ne mogu kazati koja su to imena, ali u glavi imam popis, koji nije definitivan. I nikada neće biti. Što se Amerikanaca tiče, jedan od naših bit će u reprezentaciji. Ne znam hoće li oni to htjeti, ali smatram da po kvaliteti imaju mjesto unutra, odnosno jedan od njih. Mladi poput Mavre i Mazalina još nisu stasali. Puno igrača će tražiti jamstvo da budu među 12, to smo i mi radili kada smo bili mladi. No, ja u ovom momentu ne mogu nikome ništa garantirati. Ništa u životu nije sigurno. Nisam demagog, zna se da je Bogdanović napravio iskorak u karijeri. No, tko zna što će biti do ljeta"

Perasović se nije razmetao najavama o medalji.

U Europi odskaču Francuzi i Španjolci, a ostale uvijek mogu odskočiti. Među njima smo i mi. Svi smo željni medalje, ali je li to moguće, pokazat će vrijeme. Činjenica je da ovisiš o jednoj i dvije utakmice... Bitno je da momčad igra dobro, onda imate pravo razmišljati o rezultatu. Imamo kostur momčadi za visoki nivo, ali tko može u ovom momentu reći da idemo po medalju", dodaje Perasović koji se još nije odabrao stručni stožer.

Čeka ga EP pred domaćom publikom.

"Postigli smo već da 20 tisuća ljudi dođe u Arenu, sjećate se trice Kecmana... Za mene je to bila jedna od najljepših sezona u životu. I moj 13-godišnji sin kaže mi: "lako mi je bilo dok si bio u Španjolskoj, ali sada u Hrvatskoj, svi moji prijatelji će pratiti i gledati..." Bit će poseban gušt igrati pred našim navijačima. Veseli me što imam podršku navijača, ali ako ne krene dobro, dobit ću po glavi, i toga sam također svjestan.

"Hrvatski klubovi imaju financijskih problema, ali imamo dobrih košarkaša. Ne može me veseliti nivo košarke u Splitu, kao ni financije Cibone. No, većina naših igrača ipak igra vani"

http://www.index.hr/sport/clanak/perasovic-jednoglasno-prihvacen-radic-najavio-novu-eru--hrvatske-kosarke/804611.aspx

NorthStand
02-03-2015, 20:00
to nam je trebalo, Peras na klupi hrvatske, e sad imamo sve preduvijete za zlato. vamos muchachos. :D

NorthStand
02-03-2015, 21:46
http://www.vecernji.hr/kosarka/dok-ne-osvojim-medalju-s-hrvatskom-necu-biti-miran-992705

http://metro-portal.hr/img/repository/2012/11/medium/dario_saric.jpg

Dok ne osvojim medalju s Hrvatskom, neću biti miran.

:naklon

kakav kralj, ima ono što hezonja nema, ima taj stav pobjednika. jednostavno iz njegovih očiju viri strast, viri želja da napravi nešto veliko, hezonja je više usredočen na sebe i svoju karijeru, Šarić to gleda malo šire izvan sebe osobno zato mi je ipak draži i ko košarkaš i ko čovjek. :)

hezonja još puno može naučit od Šarića kad je u pitanju nacionalni osjećaj.

NorthStand
02-03-2015, 21:51
http://image.dnevnik.hr/media/images/768x432/Jun2014/60964340-dario-saric.jpg

iduće godine počinjem navijat za Philadelphiu. :D

Grunf
23-03-2015, 23:32
Pital je neki novinar Hezonju dal ide u NBA, ovaj veli da ne zna. Onda ga je pital kaj misli koji će biti na draft. Veli Hezonja prvi. :D Kralj :naklon

NorthStand
24-03-2015, 12:01
svaka mu čast, zaslužio je biti prvi draft, to što je uobražen mu je plus, napravit će veliku karijeru.

Humphrey
24-03-2015, 20:23
Pital je neki novinar Hezonju dal ide u NBA, ovaj veli da ne zna. Onda ga je pital kaj misli koji će biti na draft. Veli Hezonja prvi. :D Kralj :naklon

Ako mu ne bude išlo u NBA uvijek ima MMA.

Grunf
24-03-2015, 20:50
Bude mu išlo. :mmig

Grunf
13-04-2015, 10:53
Jučer Tomić zabio 22 koša uz 9 skokova Realu, a Hezonja zabio 9 koševa. Tomić je stvarno pokazal da je čarobnjak ovim potezom. :naklon

http://www.youtube.com/watch?v=HHpSTjPgw08

http://www.youtube.com/watch?v=Uv_DvDRI5xY

LIKOTA
13-04-2015, 13:08
Mala ispravka, rekao je da je igrao na nekom od njihovih sveučilišta da bi bio prvi izbro drafta. A i zvao ga je Duke, ali nije htio ići. Pročitao sam negdje da mu predviđaju negdje od 5 do 7 mjesta na draftu. Na nba com je bilo neš o njemu i novinar je rekao da ima tu potrebnu bahatos koja mu treba za njihovu ligu. Ipak meni najjača njegova izjava kad su ga pitali jel išao gledati Messija, a ovaj hladno odgovori ne nek on dođe gledati mene :naklon

Grunf
13-04-2015, 13:14
Nije došel Messi, ali su došli Neymar i Alves. :D

http://www.youtube.com/watch?v=AObt14TD3wo

LIKOTA
13-04-2015, 13:33
Mario Hezonja - TOP 20 PLAYS

https://youtu.be/l9R05d01sRE

I još jedna zanimljivost koju je Tomić rekao o njemu. Nakon NBA All Stara da su na treningu on i Satoransy izveli sve i jedno zakucavanje s kojima je pobjedio Zach LaVine

Grunf
16-04-2015, 20:54
Njegovo kraljevsko visočanstvo na jučerašnjoj tekmi. :naklon

http://www.youtube.com/watch?v=VNOXlva2eIM

Grunf
23-04-2015, 22:35
Fotka je s Fejsa, mislim da se radi o trofeju juniorske Eurolige koji su osvojili 2011. godine. Mavra i Šarić 17, a Hezonja 16 godina. Bar tak mislim. :D

http://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11081076_1088569854491440_5527672398204144916_n.jp g?oh=78456a77aa87fd8b40e1fd2a7dca6ba9&oe=559DCE02

LIKOTA
03-05-2015, 11:19
http://sportske.jutarnji.hr/velimir-perasovic-u-bogdanovicu-i-saricu-ima-nesto-drazenovo-i-kukocevo/1341921/

LIKOTA
18-06-2015, 14:34
http://www.hrsport.net/vijesti/486928/kosarka-reprezentacija/izbornik-velimir-perasovic-objavio-siri-popis-kandidata-za-nastup-na-europskom-prvenstvu/

Grunf
18-06-2015, 14:56
Da, pozval je sve kaj vrijedi. Ima par iznenađenja poput Dukana, braće Ramljak, Zubčića, Arapovića, ali jasno je da će oni otpasti. Imamo 12 jakih igrača. Koje bi ti uzel?

LIKOTA
18-06-2015, 15:22
Bogdanović , Hezonja, Šarić, Tomić Rudež, Simon, Ukić, Radošević, Lafayette(kad nemamo boljeg nekog od naših), Žorić, Bilen i Perić. To bi bilo mojh 12 da sam Peras.

I mora NAPOKON jedan trener staviti Darija na 3 i dati mu loptu da kreira jer tu je najjači. Svi ga uporno guraju na 4 i tu se po mom mišljenju pomalo gubi

U svakom slučaju imamo stvarno dobre igrače koji su manje više svi nositelji u svojim klubovima. Ipak najviše očekujem od Bojana i Darija

Živi bili pa vidjeli :)

NorthStand
19-06-2015, 05:36
bit ćemo dobri, jaki smo ko zemlja, ako meni ne vjerujete pitajte grunfićku. :de

Grunf
19-06-2015, 08:36
Evo kaj veli Peras:

NBA igrači prema pravilima lige ne mogu sudjelovati od tog prvog datuma. Volio bih da imam sve igrače na raspolaganju, ali to nije moguće i morat ćemo se prilagoditi tome", rekao je Perasović, a prenosi HTV.
Pripremama će se tako sigurno kasnije priključiti Bojan Bogdanović i Damjan Rudež, a u slučaju potpisa ugovora mogli bi im se priključiti i Mario Hezonja i Dario Šarić.
U reprezentaciji neće na pripremama biti niti Stanka Baraća i Hrvoja Perića koji su svojevrsne rezerve.
"Njih nećemo vući po pripremama ako nisu sigurni za Europsko prvenstvo, a nisu u toj kvoti. Na popisu su u slučaju ozljede nekih od važnih igrača da mogu uskočiti.

http://www.hrsport.net/vijesti/486932/kosarka-reprezentacija/perasovic-kod-popovica-i-tomasa-postoji-zelja-ali-ozljede-ih-onemogucavaju/

Dakle, Perić i Barać će ići na prvenstvo tek ako se netko od 12 izabranih ozlijedi, a Radošević je ozlijeđen i možda neće igrati.

Moj izbor:

1. Ukić, Laf, Stipčević
2. i 3. Bogdanović, Hezonja, Simon, Rudež, Babić
4. Šarić, Radošević (u slučaju ozljede Perić ili Sobin ili Dukan :zubo)
5. Tomić, Bilan

Na četvorki bumo malo tanki, ak ne bu igral Radošević, ali može uskočiti Perić npr.

Grunf
19-06-2015, 08:42
bit ćemo dobri, jaki smo ko zemlja, ako meni ne vjerujete pitajte grunfićku. :de

Jaki smo, ali ne onoliko koliko ćemo biti kad stasaju i spoje se u repki generacije 1994.-1997. :ceda

Ta generacija će laganini osvajati europska zlata. Šarić, Hezonja, Mavra, Mazalin, Slavica, Božić, Bender, Arapović, Zubac, Žižić, Žganec. Kaznena ekspedicija 2019. :cheer

LIKOTA
19-06-2015, 09:08
Pročitao sam to što je izjavio.Pratio sam Perića ove sezone jer je sportklub prenosio Talijansku ligu. Odveo je Veneciju do polufinala doigravanja i proglašen je igračem godine u tom klubu. Ali Peras zna bolje :)

Grunf
19-06-2015, 09:56
Dobar je Perić. Ta generacija Splita (Perić, Rudež, Ivanov, Stipanović) je bila odlična, šteta kaj je nisu mogli zadržati. Isto tak je šteta kaj nisu mogli zadržati ovu Vujinu generaciju klinaca (Bender, Žižić, Marinelli).

NorthStand
19-06-2015, 14:02
Jaki smo, ali ne onoliko koliko ćemo biti kad stasaju i spoje se u repki generacije 1994.-1997. :ceda

Ta generacija će laganini osvajati europska zlata. Šarić, Hezonja, Mavra, Mazalin, Slavica, Božić, Bender, Arapović, Zubac, Žižić, Žganec. Kaznena ekspedicija 2019. :cheer

istina, na ovom EP očekujem barem četvrtfinale, a sve dalje je bonus. još su mladi dečki, premladi, ali za par godina bit će to uber zajebana ekipa.

LIKOTA
19-06-2015, 23:01
http://sportske.jutarnji.hr/hezonjin-savrseni--tajming--sest-dana-prije-nba-drata-odusevio-protiv-real-madrida-/1369671/:bravo:naklon

Grunf
19-06-2015, 23:53
Koji luđak. :naklon

http://www.youtube.com/watch?v=qOShi5lDL-w

Grunf
19-06-2015, 23:55
istina, na ovom EP očekujem barem četvrtfinale, a sve dalje je bonus. još su mladi dečki, premladi, ali za par godina bit će to uber zajebana ekipa.

Ma dečki su taman, samo mislim da ćemo biti jači kad dođu ovi mlađi. S ovima sad bi mogli osvojiti prvenstvo, a mogli bi isto tak ispasti u četvrtfinalu.

Grunf
19-06-2015, 23:58
Hezonja bi mogel biti oko 5. mjesta na draftu. :ceda

Preimenovat ću ovaj smajlić u :hezonja :ceda

NorthStand
20-06-2015, 01:45
http://www.youtube.com/watch?v=oCkrQ0PwQpk

nitko ne smije ljutit našeg hezonju, to je očito, a ovi su ga gadno naljutili. :de

NorthStand
20-06-2015, 03:58
Hezonja bi mogel biti oko 5. mjesta na draftu. :ceda

Preimenovat ću ovaj smajlić u :hezonja :ceda

https://nbcprobasketballtalk.files.wordpress.com/2014/10/cd0ymzcznguwzdbhnduynddiytjhm2yyzthlmtjjotqwyyznpt fmote0mmvlm2q5otzkm2ywnmi0zdzmota1zwzlndqy.jpeg

a kad će :Šarić ? :kez

NorthStand
20-06-2015, 04:04
U noći s petka na subotu, između 1 i 2 sata, u Ulici Karla Vipauca 18-godišnjak iz Šibenika pod utjecajem alkohola, vozeći Jeep, nije prilagodio brzinu kretanja skliskom kolniku te je izgubio kontrolu nad upravljačem. Zabio se u parkirani osobni automobil vlasnika 45-godišnjeg Šibenčanina, a zatim se odbio i udario u drugi parkirani automobil, u vlasništvu 46-godišnjeg Šibenčanina. Tad se automobilom zarotirao na kolniku te udario u treći parkirani automobil, u vlasništvu 40-godišnjeg Šibenčanina. Napustio je potom mjesto nesreće, bez da je oštećenim vlasnicima automobila ostavio osobne podatke i podatke o vozilu. Pronađen je na lokalnoj cesti u blizini vojarne Bribirskih Knezova, gdje ga je zaustavila prometna policijska patrola. Protiv njega slijedi optužni prijedlog - kazala je Kosor, za jedan šibenski portal.

Šarić, navodno, nije jako puno napuhao, ali za tek punoljetne vozače ne važi dopuštena granica za starije od 0.5 promila. Navodno, Šarića čeka trajniji gubitak vozačke dozvole zbog ovog incidenta, što njegova obitelj smatra dovoljnom kaznom.

http://www.court-side.com/news/wp-content/uploads/2013/04/Dario-Saric.jpg

:rofl to legendo, ne samo da razbijaš na parketu, već i na cesti. :D

NorthStand
24-06-2015, 19:09
Ante Toni Žižić

http://www.24sata.hr/image/dinastija-pod-tornjem-ante-je-treci-zizic-u-redovima-cibone-504x335-20140830-20140802174045-c8b566ffc516c35463d65f81afad714d.jpg

plus Ivica Zubac, nema zime za budućnost naše košarke.

http://www.youtube.com/watch?v=NVRZ0eOqTn8

kiler
27-06-2015, 15:34
Žižić, Zubac i Bender na mogu igrati za Hrvatsku na SP-u jer nose krive tenisice?!

Spomenuti trojac ima ugovore s Adidasom, dok je dobavljač tenisica Hrvatskog košarkaškog saveza Jordan Brand. Ako se ne ispoštuje dogovor, plaćaju se kazne.
Hrvatska U-19 košarkaška reprezentacija danas na Kreti igra prvu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Egipta. No, izabranici Ante Nazora mogli bi biti bez ponajboljih igrača.

Naime, postoji mogućnost da Dragan Bender, Ante Toni Žižić i Ivica Zubac propuste natjecanje zbog sportske opreme. Spomenuti trojac ima ugovore s Adidasom, dok je dobavljač tenisica Hrvatskog košarkaškog saveza Jordan Brand. Ako se ne ispoštuje dogovor, plaćaju se kazne.

- Rekli su da Dragan ne može igrati ako ne bude nosio Jordan Brend tenisice. Jako smo tužni. Želio je igrati za svoju zemlju, ali čini se da su komercijalni razlozi iznad sportskih - poručio je Benderov menadžer Maurizio Balducci.

Inače, ova hrvatska generacija je među najozbiljnijim kandidatima za osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu. Barem kada je u punom sastavu...

ovo se samo nama može desiti..... fejspalmam se pet puta,ccccccccccccc...

Grunf
27-06-2015, 15:59
Krivnja je na HKS-u kojemu se ponavlja dlucaj sa Saricem. Nisu nista naucili iz toga. Nijedna druga repka nema problema stime nego samo nasa. Nemaju dovoljno pameti da stave klauzulu ako netko od igraca ima sponzorski ugovor za patike da ih moze slobodno nositi. Pohlepa i neznanje vladaju u HKS-u kao i u HNS-u, nazalost. :facepalm

Grunf
27-06-2015, 16:00
Svejedno mislim da je svima u interesu da nasi biseri zaigraju i da ce se razrijesiti ova glupost kao sto se razrijesila sa Saricem.

Grunf
27-06-2015, 16:01
Inace, nasi su uz Amere i Turke favoriti prvenstva.

Grunf
27-06-2015, 18:23
Ovo su nam glavni konkurenti. :rofl

http://www.youtube.com/watch?v=wIeq18aRxp0

kiler
27-06-2015, 21:01
šta je ovo?? :rofl

evo čini se da igraju naši u kompletnom sastavu,razvaljuju sirote Egipćane 40ak razlike...

Grunf
27-06-2015, 21:15
Nema Bendera. Šef struke repke je postavio ultimatum Benderu da igra u Jordanicama, ovaj nije pristao i mora se pakirati kući. HKS nastupa na strani Nike-a i štiti interese Nike-a umjesto interesa naše košarke i reprezentacije. Toliko sam bijesan na HKS, gori su od HNS-a. :mad

Pohlepni gadovi.

Jonathan Givony ?@DraftExpress 1m1 minute ago

Incredible that Croatian basketball officials have prioritized lining their own pockets w/sneaker money over their national team's success.

Grunf
27-06-2015, 21:53
Posjeo ga HKS na tribinu sa svojim glupostima. :mad

http://www.fiba.com/images.fiba.com/Graphic/4/E/B/0/xMMqXvE14EudR3MATPuqFg.jpg?v=20150627212352724

NorthStand
27-06-2015, 23:19
kakvi idioti, jebem mater tim majmunima, stoko jedna već 20 godina uništavate hrvatsku košarku ovakvim pizdarijama. ja bi majke mi ovakve idiote, streljao po kraktom postupku, pa bi se manje "heroja" njihovog tipa upuštalo u takve egzibicije.

jebo vas nike, da vas jebo.

Grunf
28-06-2015, 00:05
Cijeli svijet se smije HKS-u. Inače, ovaj dolje dio teksta izgleda kao blago promijenjeni moj komentar na Fejsu. :D Neću ih zasad tužiti. :D

E sad, postavlja se pitanje za čiji interes radi HKS? Je li važniji interes proizvođača sportske opreme ili onaj reprezentacije? Nevjerojatno je kakve greške u koracima rade vodeći ljudi u Savezu, a posebice je sramotno što im se ovakva glupost već jednom dogodila. Podsjetimo da je u sličnoj situaciji prije nekoliko godina bio i Dario Šarić, no srećom, tada se pronašao kompromis.

Je li moguće da vodeći ljudi hrvatske košarke nisu mogli izvući neke zaključke iz te blamaže sa Šarićem pa da u ugovor stave klauzulu po kojoj svaki igrač koji ima privatni ugovor s nekim drugim sponzorom, različitim od reprezentativnog, može nositi vlastitu obuću. Takvih primjera i u drugim reprezentacijama ima, no samo kod nas iz jednog ovako smiješnog slučaja izbije afera zbog koje igrač koji je Hrvatsku trebao voditi prema medalji ne može nastupiti na turniru.

Kad čujemo i hladan i nezainteresiran odgovor Vlade Vanjka ne trebamo biti previše mudri da zaključimo kako je čelnim ljudima HKS-a važniji sponzorski novac od uspjeha i interesa reprezentacije. Možda bi zaista bilo bolje da se reprezentacija preimenuje u Brandon Jordan, Nike, Adidas, nebitno, Hrvatska očito više nije.

http://www.index.hr/sport/clanak/dok-hrvatska-kosarka-bira-novog-vladara-cijeli-svijet-joj-se-smije/827754.aspx

NorthStand
29-06-2015, 03:07
http://www.vecernji.hr/kosarka/ivan-suker-novi-predsjednik-hks-a-radic-mu-je-prepustio-celno-mjesto-1012413

nisam ljubitelj toga da političari imaju svoje prste u sportu, pa tako mi nije drago da je ovaj slavonski vepar Šuker izabran za čelnika HKS. ali evo vidim da i on želi riješit slučaj Bender, pa se nadam da će se to riješit prije nego nam ovi ostali dođu glave na SP.

nevjerojatno šta oni izvode s tom našom košarkom, zbog ovakvih političkih igrica, se naša košarka i svela na niske grane. umjesto da košarku vodi struka, i ljudi koji se razumju u košarku, vode je nekakvi šukeri radići i ostali trabanti koji pojma nemaju o istoj.

ali ajde, vidjet ćemo vrlo brzo jel ovo bio dobar ili loš izbor, ja sam svakako za to da se struka bavi košarkom, i vodi HKS, a ne političari i stranke !

NorthStand
29-06-2015, 03:10
http://www.vecernji.hr/media/cache/96/6b/966be3966e0059f95c4c0df59006e1f8.jpg

što mislite, tko više voli jest čvarke, Šuker ili ovaj bradonja ? :D

Grunf
29-06-2015, 12:57
Matijevic legenda. :D

NorthStand
01-07-2015, 19:53
http://sport.hrt.hr/290492/sp-u-19-hrvatska-razbila-iran

:cheer

NorthStand
01-07-2015, 19:59
http://www.scoreboard.com/hr/utakmica/hrvatska-kina-2015/218nohcE/#detalji

četvrtfinale, jel igrao Bender ? ako nije, ovo je tim više odličan rez.

šta reći osim....

http://www.youtube.com/watch?v=LN6E81M1gWo

Grunf
01-07-2015, 20:22
Nije igrao ni Zizic jer se ozlijedio. Vec prije se i Mazalin ozlijedio. Bez 3 najjaca igraca generacije oni su medu 8 u svijetu. :D I rekao bih da nema ni prvog pleja Skokne.

LIKOTA
01-07-2015, 22:18
Takve se glupost ko s Benderom ne smiju više događati. Jedan veliki talent da ne igra na ovome prvenstvu radi tenisica!? Pročitao sam da je 50% skauta došlo radi njega i umjesto da je MVP on sjedi kod kuće:(

NorthStand
04-07-2015, 00:28
http://gol.dnevnik.hr/clanak/kosarka/fantasticni-hrvatski-juniori-u-polufinalu-svjetskog-prvenstva---391645.html?r=jutarnji:ext:2

:naklon :naklon :naklon

bez Bendera i Žićića, praktički dva najjača igrača u polufinalu SP. dobili Kanadu 15 razilke, a Kanada je jaka ko zemlja. ovi mlađi, kad dođu u seniore, imat ćemo jebenu A selekciju ! :cheer

s Turcima za finale, jaki su, ali mislim da smo mi jači ! :evil

kanada je dobila australiju, a australija srbiju u osmini finala, tako da to sve govori o snazi naše U19 selekcije. :bravo

NorthStand
04-07-2015, 00:40
http://www.youtube.com/watch?v=QnQWQncUPGs

radost loptanja pod obručima ! :ceda

NorthStand
04-07-2015, 00:46
Takve se glupost ko s Benderom ne smiju više događati. Jedan veliki talent da ne igra na ovome prvenstvu radi tenisica!? Pročitao sam da je 50% skauta došlo radi njega i umjesto da je MVP on sjedi kod kuće:(

evo dobar članak na tu temu...

http://www.si.com/nba/2015/07/02/dragan-bender-croatia-nba-fiba-sneakers-adidas-jordan-brand

NorthStand
05-07-2015, 02:42
http://www.scoreboard.com/hr/utakmica/hrvatska-turska-2015/IgSv9IYT/#detalji

još da su se sastali s grčkom, pa i nju poderali, onda ne bi bilo dileme tko je najbolji na svijetu U19, izuzev USA. iako kompletni, mislim da bi amerikanci imali gadnih problema s nama. ali šta je tu je, to samo pokazuje koji su debili ovi naši kad nisu u stanju riješit problem s tenisicima prije nego nas dovedu u ovakvu situaciju.

http://www.vecernji.hr/kosarka/hrvatska-porazila-tursku-i-plasirala-se-u-finale-svjetskog-prvenstva-1013366

koja razvaljotka, e da mi je ovo netko pričao, da ćemo u košarci ovako razvaljivat u mlađim uzrastima ne bi mu vjerovao nikad, a ono što je najbolje svi ovi momci tek trebaju za koju godinu zaigrat za A selekciju, e ovo ni Radić ni Šuker ni nitko iz HKS ne može sjebat. jednostavno ovoliko talenata koliko dolazi uskoro u A selekciju, mora se odrazit na rezultate. nemoguće je imat takvu igračku kvalitetu u ekipi, a ne napravit proboj do vrha. tako da, radujem se već sad budućnosti naše košarke. :cheer

NorthStand
05-07-2015, 02:53
http://www.youtube.com/watch?v=PON6R9m7hc8

http://www.youtube.com/watch?v=TxQAQeUOeYk

NorthStand
05-07-2015, 03:00
http://www.youtube.com/watch?v=5EsgUf3Fows

Ustaše 19 :de dobile "ustaški grb" u čast svoje pobjede, Partizana i Maršala Tita nigdje na vidiku, a zastave s prvim poljem bijelim u krupnom kadru, a miline, kozarački kozojebi patite uskrsnula je hrvatska država, a s njom i hrvatska košarkaška reprezentacija ! :cheer

Grunf
05-07-2015, 13:18
Rasturaju nasi. Svaka im cast. :naklon

NorthStand
05-07-2015, 19:15
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-usa-u19-croatia-u19-basketball-international-tournaments-92620.html

za 15 minuta počinje finale, stream je u linku iznad.

NorthStand
05-07-2015, 21:43
nevjerojatno, Božić fulao koš za zlato u samom finišu.

pa ispušili u produžetku, ali dobro šta je tu je, bit će bolje kad dođu svi u A selekciju, ona nema problema s "gubitničim mentalitetom". :D

šalu na stranu, da Karačić nije fulao odmah na početku onaj šut za tri, zakašnjeli šut nije odmah odlučio se za pucanje pa mu amer stiso blok, mislim da bi drugačije sve ovo završilo.

ali da mi je netko rekao, da ćemo i u juniorima u finalu SP igrat egal završnicu, i imat priliku zabit koš za zlato protiv amera, rekao bih mu da je lud. ovo je predznak velikih stvari u budućnosti naše košarke, nismo nikad bili u finalu SP juniori koliko ja znam, i pogotovo ovako odigrali, tako da tu nema dileme da će ovi dečki biti papreni zalog za budućnost ! :bravo

NorthStand
05-07-2015, 21:58
http://grabyo.com/g/v/2LEPhRvoMmI

Slavica djeli banane, samo dođite crnoputi dečki. :ceda

konačno generacija s mudima, imali smo i prije dobre juniore, ali ovako dobre mislim da nismo imali jako jako dugo, nadam se još one generacije s kraja 1980ih, a znamo šta se kasnije događalo s tom generacijom. :cheer

NorthStand
05-07-2015, 23:36
http://www.index.hr/images2/jdjdjdjd__1436124661_77.239.2.184.jpg

sad su tužni, a da im je netko prije turnira rekao da će igra u finalu ovakav ravnopravan meč s amerima, vjerojatno ni sami ne bi vjerovali.

nemaju si šta predbacit, dali su sve od sebe, presudilo je promašeno slobodno bacanje 4 sekunde do kraja, ali bože moj i to je sastavni dio košarke, koliko puta smo gubili na najgluplje moguće načine, toliko da smo čak počeli mislit i mislimo da je košarka ukleti sport za nas. ali ova generacija je siguran sam spremna i sposobna to "prokletstvo" koje traje već 20tak godina, jednom za svagda uništit i popet se konačno na postolje i začepit usta troprstićima za sve spominjanje tog postolja u ovih 20tak godina !

kao što su nam onog baticu mirkovića i njegov "stiskavac" jarnija spominjali 15 tak godina, dok Šimunić nije pokosio na sred marakane Sulejmanija i vratio im milo za drago. :bravo

LIKOTA
05-07-2015, 23:59
I sad zamisli još s njima Bender, Mazalin i naravno Žižić bilo bi i Amerima :lupa

Samo ako se dobro budu razvijali, pa ih u seniorima dočekaju Hezonja, Šarić, Bogdanović, Rudež da ne nabrajme sve... nećeš dočekati. Samo moraju nastaviti trenirati ko konji :)

kiler
06-07-2015, 00:08
Kad se pogleda naša katastrofalna statistika za 3 poena i vrlo loša slobodna bacanja,onda i ovaj rezultat,produžeci sa Amerima su još i odlični.
Samo tako nastaviti sa mladim repkama ovo ljeto,da vrhunac bude na seniorskom Eurobasketu. :ceda

NorthStand
06-07-2015, 10:24
I sad zamisli još s njima Bender, Mazalin i naravno Žižić bilo bi i Amerima :lupa

Samo ako se dobro budu razvijali, pa ih u seniorima dočekaju Hezonja, Šarić, Bogdanović, Rudež da ne nabrajme sve... nećeš dočekati. Samo moraju nastaviti trenirati ko konji :)

ma nema zime, ovi mulci su prejebeni, iako kad ih vidim koliki su ja sam za njih mulac. :D

atletski gledano su al pari amerima, čak je bilo i naših fizički jačih od njihovih nekih, tako da ameri barem ovi U19 nisu ni približno fizički superiorni prema našima, kao A tim USA na spram našeg A tima.

ma mislim da kroz dvije tri godine, mi idemo po medalje i to redovito, samo da se ovi mulci usklade s ovom ekipom u A selekciji, i ima da jebemo mamite samo tako ! :cheer

Grunf
06-07-2015, 13:18
Ona banancina Slavice je nevjerojatna. :naklon I onda kazu white man can't jump...Ovi nasi mladci Slavica, Hezonja i ostali su ko na federima. :bravo

NorthStand
06-07-2015, 19:37
Ona banancina Slavice je nevjerojatna. :naklon I onda kazu white man can't jump...Ovi nasi mladci Slavica, Hezonja i ostali su ko na federima. :bravo

http://www.fibaeurope.com/files/%7BD7F96039-80F8-43B7-BD06-ADFB89714B20%7Dflexible.jpg

ovakve reakcije govore same za sebe, ovako se ponašaju šampioni.

http://www.csnphilly.com/sites/csnphilly/files/ap-croatia-dario-saric.jpg

jednostavno nezaustavljivo ! :naklon

NorthStand
06-07-2015, 19:41
https://thesportsdepartment.files.wordpress.com/2014/06/saric.jpg

Junak s početka ove priče mrzi gubiti, uvjeren je da se takav podvig može ostvariti. Priznao je da se skoro rasplakao zbog poraza, ali i dalje uporno tvrdi da zvezdaši nisu bolji od njegovih suigrača.

- Recite mi tko iz naše petorke ne bi mogao biti među njihovom petoricom?

:D

Šarić je lider nove generacije, svaka čast Hezonji, ali Šarić ima ono nešto što će A selekciju gurat prema postolju, takav pogonski motivatorski pristup nema Hezonja, on je više individualac nije onaj što veže momčad oko sebe i koji momčad vuče u pozitivnom smjeru, Šarić je baš takav, s njim ili bez njega nije isto. nije samo stvar u zabijenim poenima, već u tome kakav pristup i stav on s svojom pojavom donosi, kao onomad Dražen Petrović, to je falilo hrvatskoj košarci. ne kažem da Popović nije imao borben duh, i želju da napravi velike stvari s našom reprezentacijom, ali ostaje činjenica da nije uspio, jednostavno ta njegova generacija nije imala nikakve šanse za proboj ka vrhu. ali ova, ova će se sigurno popet, ako Bog da i do samog vrha ! :)

crni bombarder
07-07-2015, 13:16
Arapovic Mostarac, Zubac Brotnjak, Bender Capljinac, Bozic Livno Duvno pretpostavljam jedan od Duvnjaka sa Buskog blata posto je iz Bjelovara, dolaze jos Nikic Ljubusak, Bajo Nova Bila, Colak Siroki, uz ovih par Dalmosa (Saric, Slavica, Zizic) i Dubrovcana (Proleta, Hezonja) buducnost hrvatske kosarke.

Herceg Bosno srce ponosno.

NorthStand
07-07-2015, 16:18
hercegovina i dalmacija se po tko zna koji put predstavljaju ko stup hrvatstva, dakle sve bi bilo super da dalmatinci nisu bili partizani a hercegovci ustaše. kako to izmirit ? :D

šalu na stranu, i ovo je dokaz da su dalmacija i hercegovina onaj najiskonskiji dio hrvatske, gdje se počela pisat povijest hrvata na ovim prostorima, i niti najmanje me ne čudi da su navedeni u svim sportovima okosnica naših reprezentacija.

pogledajte nogomet, ili rukomet, ima tu i tamo ličana slavonaca zagoraca istrana ovih onih, ali dalmatinci i hercegovci uvijek prednjače ! :D

olimpijada pogotovo, mislim da dalmatinci imaju najviše olimpijskih odličja, ako gledamo po regionalnoj pripadnosti osvojene medalje.

tako da, suđeno nam je trpit sportsku dominaciju hercegovaca i dalmatinaca u odnosu na ostatak hrvatske. :de

crni bombarder
07-07-2015, 17:20
Zato sta je prosjecni krsni dalmos ili hercegovac ko od brda odvaljen.

Nigdje nisam vidio covjeka koji je mrsav realno, a ko stijena jak, kao kod njih. Takvi su, zilavi, velike ruke, noge, dinarski tip. Slicni su i Crnogorci.

NorthStand
07-07-2015, 17:47
da, pogotovo je to dobro za košarku, zato su nam svi najbolji košarkaši iz dalmacije i hercegovine. jer su za košarku potrebne takve fizičke predispozicije.

Grunf
09-07-2015, 21:39
Slavica majstor ide putem Hezonje :naklon

http://www.youtube.com/watch?v=sAD18pdBOT0

Grunf
09-07-2015, 21:45
Rekel sam vam da za našu seniorsku košarku uskoro dolaze dani berbe medalja. :ceda Pripremite se. :cheer

NorthStand
10-07-2015, 13:37
jaki smo ko zemlja grunfek, samo da Hezonja ne otkaže nastup na EP.

bit će, radost-i loptanja pod obručima. http://www.hrhb.info/images/smilies/ceda.gif

Grunf
10-07-2015, 19:27
Nadam se da je to samo glasina da će otkazati. Bil bih jako razočaran da to napravi.

NorthStand
10-07-2015, 20:01
i ja isto, kao da se ne može pripremati kvalitetno za prvu NBA sezonu na europskom prvenstvu ? koji je to vic, pa nema boljeg uvoda za njega i bilo koga u NBA sezonu, od europskog ili svijetskog prvenstva.

nadam se i ja da je samo glasina, jer nam je ful potreban na ovom euru ako želimo ozbiljan rezultat.

Grunf
10-07-2015, 20:05
Pa slažem se. Treba mu igre, a ne treninga, zato je i otišao iz Barce jer je malo igrao. Pogotovo na ovak jakom natjecanju i za našu domovinu. Ne znam, nadam se da nije istinita glasina iako je Porzingis već otkazao, a repka mu isto igra doma u Latviji. Ameri pritišću igrače da ne idu na takva natjecanja, ali ako pokažeš stav onda nemaju kaj. Parker i Nowitzki su stalno igrali, svako prvenstvo bez ikakvih problema.

NorthStand
10-07-2015, 20:09
ma nek odjebe glupe amere, pa nije on bilo tko za našu reprezentaciju, mislim ako sad otkaže što se mene tiče ne mora ni u budućnosti se prijavljivat, šta će nam takvi igrači koji bi malo igrali malo ne bi za reprezentaciju.

bolje da se zna na koga se može, a na koga ne računat, a ne da se stalno navlačimo s raznim NBA klubovima oko toga i imamo stalno trakavice neke ko oko benderovih tenisica.

Grunf
10-07-2015, 20:10
Dobro, bumo vidjeli kaj bude, ne trebamo ga napadati prije vremena.

NorthStand
10-07-2015, 21:34
ako ne doprinese rušenju prokletstva hrvatske košarke, onda ću ga napadat od 0-24. nemilosrdno i konstantno, nema više nitko opravdanja i alibija da hrvatsku košarku ne dovede do postolja.

sramota da zemlja koja je dala Dražena Petrovića, i Krešimira Ćosića nema ozbiljnih rezultata u košarci već 20 godina, 5,6,7 pa čak i 4 mjesto iz SLO nije ozbiljan rezultat. ozbiljan rezultat je postolje, i bilo koja medalja.

ako ne doprinese tome, ne vidim šta bi se njemu i bilo kome radilo popuste, i alibije. i pričalo kak je on dobar, jer u NBA rastura, dobro se zna što se u hrvatskoj cijeni, boli me tuki za NBA i za Orlando, naravno da zbog njega želim da uspije i da mu klub gura što bolje, ali zašto ? ne zbog Orlanda, već zbog reprezentacije. jer što on i klub budu bolji, bit će i naša reprezentacija bolja, simple as that. ako neće igrat za nju, šta bi ja svršavao na njega i njegove partije u NBA ? kod mene to ne prolazi, da isto napravi Šarić ili Bogdanović, ne bi više ni jednu njihovu tekmu u NBA gledao, za mene je reprezentacija obaveza i tu obavezu se ne odbija ni pod kakvim prisilama ucijenama i kakvim sve ne pritiscima i problemima.

jedina olakotna okolnost, može biti činjenica da je netko ozljeđen, sve ostalo i opravdanja za sve ostalo me ne zanimaju.

Grunf
11-07-2015, 01:11
Ajmooooo :ceda

http://www.youtube.com/watch?v=mSfm0iagkOA

NorthStand
11-07-2015, 11:22
vrijeme je za medalju. http://www.hrhb.info/images/smilies/ceda.gif

NorthStand
11-07-2015, 17:09
vrijeme je za medalju. http://www.hrhb.info/images/smilies/ceda.gif

http://www.vecernji.hr/kosarka/ne-mogu-vjerovati-da-mario-hezonja-ne-bi-htio-igrati-za-hrvatsku-1014275

Vi mediji uvijek izvlačite negativan kontekst. Iz klupske perspektive to je i logično i meni razumljivo, no iz naše to ne izgleda dobro. No, i ja sam bio klupski trener pa sam igračima govorio da ne igraju za reprezentaciju, ali jednu drugu, a ne Hrvatsku. Za sada to meni nije problem, a ako mi kaže da ne želi igrati onda će biti problem. To sada ovisi o njemu, koliko je snažan, čvrst u svom uvjerenju. Ja osobno ne mogu vjerovati da Hezonja ne želi igrati za reprezentaciju jer mi je govorio da je željan igranja za Hrvatsku.

i Peras mu je rekao ono što ja mislim, znao sam da je Peras pravi izbor-nik za našu reprezentaciju. http://www.hrhb.info/images/smilies/ceda.gif

NorthStand
11-07-2015, 18:07
http://www.index.hr/sport/clanak/marko-arapovic-za-hrvatsku-bih-igrao-i-bos-ako-treba/829966.aspx

that's the spirit ! :bravo

NorthStand
11-07-2015, 18:44
http://www.youtube.com/watch?v=65msEDMac_U

Grunf
13-07-2015, 09:23
Stvarno je rastural. :bravo Turci su nas dobili 10 razlike kod njih doma, a na neutralnom terenu ih otpuhnemo s 35 razlike i to bez 3 najbolja igrača. :D Čim prijeđu granicu Turci izgube snagu. :D

NorthStand
13-07-2015, 14:54
prejak je, bit će bolji od starog, i to solidno bolji ma šta on pričao(stari).

LIKOTA
20-07-2015, 11:37
Hezonja igra na EP-u i to je sad jedino bitno

NorthStand
20-07-2015, 12:41
hvala kurcu, mislim da Hezonja voli da se o njemu piše, zato nije demantirao ove "glasine" o "neigranju" na EP.

nije ko Šarić da brzinski demantira neke gluposti koje novinari plasiraju, ali ok ipak je on jedna od naših najvećih košarkaških nada za budućnost, pa nije čudno da voli biti u "centru pažnje".

samo neka više ne govori da bi volio igrat za BK Partizan, kužim da je Franjo bio predsjednik Partizana, ali šta je previše je previše. :D

Grunf
20-07-2015, 13:06
Grdo je kaj imamo puno ozlijeđenih. Radošević je odlična četvorka, ali je ozlijeđen. Sad je i Arapović ozlijeđen i Babić koji igra na vanjskim pozicijama. Ne znam tko će nam igrati četvorku sa Šarićem? :nezna

NorthStand
20-07-2015, 20:03
a valjda budu ozdravili do turnira, nadam se da će svi biti spremni, trebaju nam zdravi dečki pogotovo u nastavku turnira, skupinu će valjda proći.

NorthStand
20-07-2015, 21:28
http://www.vecernji.hr/media/images/2015-28/saric-05.jpg

:D

NorthStand
29-07-2015, 23:36
http://www.24sata.hr/kosarka/hrvatska-tricom-stipcevica-sa-sirenom-srusila-novi-zeland-430635?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_medium=Widget&utm_source=Vecernji

šta reći na ovaj drugi video, osim "hakuna matata". :rofl

https://youtu.be/U6vLAa-kylM?t=183

Grunf
29-07-2015, 23:55
Rok rastura. :ceda Uvježbavamo pobjede u zadnjim sekundama tekme, to bu nam korisno. :D

NorthStand
19-09-2015, 02:28
http://www.vecernji.hr/kosarka/ante-nazor-dario-saric-mario-hezonja-i-marko-arapovic-moraju-biti-nositelji-igre-1025449

Nazora za trenera reprezentacije, i imamo medalju na EP 2017 sto posto, zicer, bullseye, and bingo ! :cheer

http://www.youtube.com/watch?v=szpKriPICaM

ovako ćemo šutirat kad Nazor bude trener, Rudež će biti naš udarni šuter ili da kažem udarna igla ? :P

NorthStand
22-10-2015, 00:23
http://www.youtube.com/watch?v=gW0mqsRumko

Život leti kapetane....Počivaj u miru!

NorthStand
30-10-2015, 23:49
http://www.youtube.com/watch?v=slyGdgo5I-I

:hrv

NorthStand
01-12-2015, 00:06
http://www.youtube.com/watch?v=yi-i_iH5cNQ

Krešo Ćosić, ili skraćeno "radost loptanja pod obručima". :ceda

NorthStand
08-07-2016, 18:38
"Nismo imali isti tretman i to se osjetilo na parketu. Mislim da smo bili apsolutno ravnopravna momčad na terenu i žao mi je što su suci promijenili ritam suđenja u trećoj četvrtini zbog čega smo ušli u nervoznu fazu", rekao je hrvatski izbornik kojem je ubrzo stigao odgovor od talijanskog izbornika Ettorea Messine.

"Ja ga poznajem već 30 godina. Jeste li kad čuli Petrovića da uzrok poraza traži u košarkaškim razlozima?", pitao je Talijan okupljene novinare.

Dva dana kasnije, Aco uzvraća "udarac".

"Moj odgovor Messini je da je lako navući smiješak na lice kada imaš takav tretman na terenu. I ja bih imao osmijeh na licu da sam imao takvo suđenje. To vam sve pokazujem da vidite da to nije neko moje ludilo, da ja nisam po vokaciji takav, već da je doista 19 sudačkih pogrešaka u pitanju."

ACO ZABIJ IM TRICU S ZVUKOM SIRENE U FINALU, NEKA BUDE POL KOŠA RAZLIKE, I NEKA ODMAH SE OBVEŽU JAVNO I ČASNO DA VIŠE NIKAD NEĆE PLANIRAT UZET NI PEDALJ HRVATSKOG KOPNA I MORA, I DA TO OVJERE KOD JUNCKERA U BRUXELLU. :kez

http://www.youtube.com/watch?v=maYUgZN7YYI

jebi im majku fašističku, jebi aco ustašo. :de

NorthStand
08-07-2016, 18:40
http://www.youtube.com/watch?v=InnZqzvgYWM

paštari šminkeri, jebat ćemo vam sve po redu, ovaj put ni suci vam neće biti od pomoći !

Grunf
08-07-2016, 19:20
Osijedil sam kroz tekmu, dva put. :D

Bravo nasi, ajmo sad dobiti Talijane. :ceda

Saric unistio Antetoukumpa u obrani, a u napadu dominirao. :naklon

LIKOTA
08-07-2016, 21:41
Šarić je pokazao da je spreman za NBA iako čitam da bi zbog love mogao ostati još jednu sezonu u Efesu. Bez obzira i na njegov talent i Hezonju i ostale ovo je ekipa Bojana Bogdanovića. Onaj koš na isteku vremena iz okreta mogu samo zabiti pravi igrači. posjetio me malo na Irvinga kad je tako zabio Clayu :)

Sad Taljanima vratiti za onaj poraz

Grunf
09-07-2016, 12:50
Bilo bi posteno da Talijani i mi dobijemo svaki po jednu tekmu. :D

NorthStand
10-07-2016, 03:27
Bilo bi posteno da Talijani i mi dobijemo svaki po jednu tekmu. :D

pošteno, želja ti je uslišana. :D

http://www.youtube.com/watch?v=S2eoSKmfZXo

http://www.vecernji.hr/kosarka/pratite-uzivo-kosarkasku-utakmicu-italije-i-hrvatske-za-plasman-na-olimpijske-igre-1098198 :cheer

NorthStand
10-07-2016, 10:50
ACO ZABIJ IM TRICU S ZVUKOM SIRENE U FINALU, NEKA BUDE POL KOŠA RAZLIKE, I NEKA ODMAH SE OBVEŽU JAVNO I ČASNO DA VIŠE NIKAD NEĆE PLANIRAT UZET NI PEDALJ HRVATSKOG KOPNA I MORA, I DA TO OVJERE KOD JUNCKERA U BRUXELLU. :kez
jebi im majku fašističku, jebi aco ustašo. :de

Izborik Aleksandar Petrović je izjavio:

- Sport nudi zanimljive priče, a ovaj put jedan je izbornik za nula kuna odveo svoju reprezentaciju u Rio pored jednoga, talijanskog izbornika Messine, koji zarađuje milijune. :de

znao sam da je ACO USTAŠA, ali i mene je iznanadio koliki je ujo. ovakvu izjavu samo ujo može dati, u inat svim srbima koji ga nazivaju srbinom. :rofl

Grunf
10-07-2016, 12:25
pošteno, želja ti je uslišana. :D

http://www.youtube.com/watch?v=S2eoSKmfZXo

http://www.vecernji.hr/kosarka/pratite-uzivo-kosarkasku-utakmicu-italije-i-hrvatske-za-plasman-na-olimpijske-igre-1098198 :cheer

Moram pohvaliti Acu, koji je to soumen. :naklon

Nakon tekme je rekel da kosarka nudi zanimljivosti poput one da je kosarkaski trener s 0 kn place dobil Messinu koji dobija milijune. :D I onda je rekel da je takticki razbio Grke i Talijane, a u 3 h u noci se javio na sportnetov forum da veli forumasima kak je odlucio voditi ovih 12 igraca u Rio jer su oni izborili to prvenstvo. :naklon

Takav pozitivan ludak nam treba u svim sportovima, koji se nikoga ne boji i unosi pozitivu nasim igracima. Aco, volimo te. :pink

Inkvizitor
10-07-2016, 13:18
Sam da smanji tehničke. Mislimd a je da naš najbolji tener Spahija..Aco može ovak upast ali dugoročne ne.

Picaferaj
10-07-2016, 13:25
Dolazak hrvatskih košarkaša iz Torina u hotel Panorama
https://www.facebook.com/reprezentacija/

Grunf
10-07-2016, 14:28
Sam da smanji tehničke. Mislimd a je da naš najbolji tener Spahija..Aco može ovak upast ali dugoročne ne.

Aco je rodeni psiholog, prvu tekmu je stalno prigovarao na suce pa smo jucer imali odlicno sudenje. Datome, Bellineli i Gentile nisu docekali kraj tekme zbog 5 osobnih. Acu svi podcjenjuju zbog njegove lezernosti, ali ima on znanja. Za turnirska natjecanja je vjerojatno nas najbolji trener.

Grunf
10-07-2016, 14:30

A jesi vidio onaj video poslije tekme kad idu goli do pasa hodnicima dvorane i pjevaju Kome bi sumilo more moje Sinje, Lijepa li si i slicno? Legende :naklon

franjevac
10-07-2016, 15:16
Aco je rodeni psiholog, prvu tekmu je stalno prigovarao na suce pa smo jucer imali odlicno sudenje. Datome, Bellineli i Gentile nisu docekali kraj tekme zbog 5 osobnih. Acu svi podcjenjuju zbog njegove lezernosti, ali ima on znanja. Za turnirska natjecanja je vjerojatno nas najbolji trener.

jučerašnja tehnička je bila opravdana
šta misliš ukradu ti koš i ti ko kmet samo stojiš i trpiš nepravdu
suci bi te u nastavku izmasakrirali
ovako su uvaćeni s prstima u medu zato je i dobio tehničku jer je bio upravu

NorthStand
10-07-2016, 15:36

http://www.index.hr/images2/kosarkasihks625.jpg

ovi ko da su medalju osvojili, 20 godina posta je ostavilo traga. :D

NorthStand
10-07-2016, 18:32

Moram pohvaliti Acu, koji je to soumen. :naklon

Nakon tekme je rekel da kosarka nudi zanimljivosti poput one da je kosarkaski trener s 0 kn place dobil Messinu koji dobija milijune. :D I onda je rekel da je takticki razbio Grke i Talijane, a u 3 h u noci se javio na sportnetov forum da veli forumasima kak je odlucio voditi ovih 12 igraca u Rio jer su oni izborili to prvenstvo. :naklon

Takav pozitivan ludak nam treba u svim sportovima, koji se nikoga ne boji i unosi pozitivu nasim igracima. Aco, volimo te. :pink

Aco je ono što nam je trebalo, očekivao sam da će Peras biti taj okidač, ali ACO je bolje odgovorio izazovu, nadam se zlatnoj medalji vrijeme je da netko amerima pomrsi račune. srbe i francuze naranvo rutinski tučemo do finala. :D

NorthStand
10-07-2016, 19:40
https://pbs.twimg.com/media/CnA7IjdUMAAVFfn.jpg

Picaferaj
10-07-2016, 20:04
https://pbs.twimg.com/media/CnA7IjdUMAAVFfn.jpg

već duže vrime ne pratim košarku pa sam možda u krivu al' čini mi se da prvo misto u grupi nije nedostižno

NorthStand
10-07-2016, 20:47
nije, ali bit će teško protiv domaćina brazila, i španjolske, mislim da sve ostale možemo dobit. ali u košarci smo luzeri, vidjet ćemo dal se to ipak mjenja s ovom generacijom, ja mislim da su ovom izvedbom protiv italije i grčke u rimu pokazali da mogu bolje od prijašnjih generacija, i da taj gubitnički mentalitet nije nikakav bauk, ako želiš pobjedit pobjedit ćeš, ako ne želiš naći ćeš mali milion izgovora i opravdanja kao onih nekoliko generacija prije sve do 1995.

ali da je skupina teška je, osim nigerije ne vidim tu nekih autsajdera, ipak su olimpijske igre u pitanju.

Grunf
11-07-2016, 10:15
već duže vrime ne pratim košarku pa sam možda u krivu al' čini mi se da prvo misto u grupi nije nedostižno

Sve ovisi o tome u kakvom će sastavu doći Španjolci. Ako dođu u punom sastavu onda mogu s Amerima igrati egal tekmu tj. izgubiti do 10 razlike, znači favoriti su za prvo mjesto u skupini. Od ostalih ekipa, Argentinci i Brazilci imaju odlične igrače, ali su već nažalost veterani, Argentinci sa zvijezdama iz NBA koje imaju preko 35 godina, a Brazilci s glavnim igračima preko 33 godine. Neugodne ekipe, ali možemo ih dobiti. Litvanci su jači od Argentinaca i Brazilaca i borit će se za prvo mjesto u skupini, ali isto možemo igrati s njima. Nigerija ima 2 NBA igrača, jedan je bil prvak s Golden Stateom, odlična centarska linija i sigurno je da ćemo imati problema pod košem, fizički su jaki, skočni i atletični, a te ekipe nama ne pašu.

Sve u svemu, skupina u kojoj možemo osvojiti i prvo i zadnje mjesto, ovisno o tome kak bumo igrali, ak budemo igrali kao ovih dana u Italiji onda bi se mogli boriti za prvo mjesto u skupini.

crni bombarder
11-07-2016, 10:43
Aca je namjerno dobio tehnicke, tako radi pritisak na suce... mozete sa njim i popricati, na sportnetu je forumas i manje vise nas obavjestava o svojim narednim potezima.

Inkvizitor
11-07-2016, 10:44
Puno teža grupa od ove druge. kako su samo rasporedili.

Ovdje ne znaš tko je jači..osim Nigerije možda.

crni bombarder
11-07-2016, 10:52
Pa i nije bas teza, Srbija, Francuska i posebno USA, trenutno su vjerojatno i ekipe koje ce dijeliti medalje. Odnosno USA uzima zlato 99%, a ovima se samo Spanjolci mogu umijesati u borbu za srebro i broncu.

Argentina je stara, mogu oni odigrati sjajno ali samo neki labudji pjev. Brazil je vec dosta jak, 5 ili 6 NBA igraca ali i kod njih je puno ovih sa 34-35 godina, Litva je Litva, i Nigerija je fizicki jaka kao i sve "crne" momcadi.

Ne svidja mi se sto Aco ne zeli nista mijenjati, on sad tvrdi da je kemija u ekipi na vrhuncu i da nema srca nikoga zamijeniti. Morace malo trznuti neke igrace, Miro Bilan je mlitaviji i od Tomica, Arapovic mu uopce ne igra, Hezonja-Babo-Saric-Simon-Planinic + Ukic, Babic mogu jako puno i to se vidjelo, ali nebi bilo lose malo svjeze krvi ubaciti.

Inkvizitor
11-07-2016, 10:55
A što je s tim Benderom o kom se priča skoro ko o Hezonji. Što taj Hezonja uopće igra. Nije ga se vidjelo na terenu osim kad je par puta bacao cigle a tolko priče o njemu.

crni bombarder
11-07-2016, 11:10
Hezonja igra ono sto mu je namijenjeno, obranu savrseno, a u napadu je 4 opcija. Takva hijerarhija, Babo i Saric su prva i druga opcija, Simon treca, tek onda Hezonja.

Mali je zvijer, vidjeces kroz par godina, jos je on premlad.

Bender je talent, jako lici na Kukoca, sad je u summer ligi u NBA, tek je dosao tamo i traze mu mjesto. Jako talentiran igrac. I Zubac takodje pruza odlicne partije ovih dana u Lakersima. To je nasa buducnost, uz jos neke igrace. Zizic prije svih. Jedino sto plejmejkera iste klase nema ni na vidiku.

Grunf
11-07-2016, 11:24
Nema veze, Kukoč, Rađa, Petrović i ekipa isto nisu imali klasnog pleja pa su osvajali medalje. Igral je Alanović koji je bil samo za prevest loptu i igrat jaku obranu. Tak ni ovima kad stasaju neće trebati neki klasni plej nego samo netko tko grize u obrani, a takve igrače imamo.

Grunf
11-07-2016, 12:20
Puno teža grupa od ove druge. kako su samo rasporedili.

Ovdje ne znaš tko je jači..osim Nigerije možda.

Naša je izjednačenija, kod njih se zna da budu Ameri prvi, Srbi ili Francuzi drugi, a Australci četvrti iako sad vidim da Bogut ide na prvenstvo tak da će i oni biti zeznuta ekipa.

crni bombarder
11-07-2016, 18:22
Ingles, Bogut i Dellavedova, dovoljno za dobar rezultat.

philly
11-07-2016, 18:41
znači moglo bi bit nešto od njih pod acinon palicon, da dobiju malo muda i hrabrosti?

ne znan, zadnje svjetsko san bia razočaran sa njihovon borbenošću odnosno nedostatkon iste, jedino mi šarić izgleda da grize ka lav...

za razliku od recimo srba na prošlon svjetskon kad su uzeli srebro di su izgledali ka odlična ekipa i borbeni, pola ih s bradama ka četnici na čelu s onin raduljicon... a nama u reketu mlitavi tomić koji izgleda ka da će se rasplakat ako ga malo jače gurneš :shlag

ctrl
11-07-2016, 20:38
, pola ih s bradama ka četnici na čelu s onin raduljicon...

hahahaha a daj bre covece, kakvi te cetnici spopali, pola sveta pustilo bradu........

:trt

Grunf
12-07-2016, 09:00
Šarićevih 18 koševa i 13 skokova protiv Talijana. :ceda

http://www.youtube.com/watch?v=xROsq9kaAgo

NorthStand
02-08-2016, 06:39
naši specosi opet pustili srbina da pukne nerezonsku trojku skoro s pol terena, nekakv Jokić za kojeg prvi put čujem, ali stvanro ta srpska govna da pucaju tri dana s iste pozicije isti taj Jokić ili Kecman ne bi pogodili, ali zato kada pucaju iz ovakve izgubljene situacije i propuštene prilike praktički jer se lopta odbila od našeg i otišla u njegove ruke, dakel praktički izgubljene lopta istječe vrijeme i on puca, i klasika uđe. i tako svaki jebeni put, pa jebem im mater više da im jebem, i onda seru o kompleksima tri dana.

ali to su sve ovi naši idioti krivi, koji im svaki put dozvoljavaju da budu u egalu s njima, od njih se treba odljepit 10tak koševa razlike i držat tu razliku čim duže, tako da ako i uvale ovakav krumpir a uvalite će ga jer "ipak su to Srbi" i "to mogu samo Srbi" ne bude kobno za nas i da nas to ne košta poraza.

što i nije daleko od istine, jer ovo što oni pogađaju je presmješno i komentirat i budali je jasno da nitko od tih njihovih igrača pa ionu tricu u ateni Đorđević nije puko a da ju je mislio zabit, on je puco čisto da proba zabit a da je bio siguran da će zabit možeš si mislit iz takvih pozicija nitko nije siguran što će se dogodit hoće li se odbit od table i obruča i izaći van ili fulat cijeli koš, to su sitaucije koje nitko ne može nadzirat, ali da ta govna srpska ide iz takvih situacija to je stvarno istina i nevjerojatno nešto kako uvijek uspiju pogodit te krumpir situaicje, ali kad se to zna znamo to već smo milion puta vidjeli to od njih, pa koji kurac su naši uvijek stisnuti u toj azvršnici i ne daju gasa i ne prelome tekmu u svoju korist, prepuštanje inicijative je nešto najgore što se s njima može napraviti ,a još je gore kada se zna da smo mi bili bolja i dominantnija momčad veći dio duela, i onda im dozvoliš da u zadnjih 10 minuta prelome meč u soju korist, pa meni to ne ide u glavu, i onda ovaj Jokić uvali taj krumpir 2 minute prije kraja, i tako svaki put.

ali dobor, barem imamo dobru ekipu, konačno da imamo momčad koja zna igrati ozbiljnu košarku, bez obzira što njima nije igrao Teodosić treba vodit protiv Srbije veći dio meča. to je dokaz naše kvalitete, i samo treba nastaviti radit ovako.

na koncu konca, nama još hrpa talentiranih mulaca tek dolazi u reprezetnaciju, Srbija nema ovakav bazen mladih igrača koa mi, vidjet ćete da će to u bliskoj budućnosti biti presudno i da ćemo ih pobjeđivat.

mi imamo hrpu najvećih mladih talenata europe, Srbi imaju par mulaca i kada im ode Raduljica Teodosić već tu će biti teško hendikepirani, samo par igrača kada im ode a nama dođu ovi mulci bit će druga priča.

Grunf
02-08-2016, 13:08
Ma nisu ga pustili, igrali su odlicnu obranu, lopta se odbila do centra i ovaj je iz ocaja zabil tricu.

Inace, nasi su pokazali da su egal ekipa sa Srbima, vodili smo vise od poluvremena, da suci nisu izbacili Planinica van iz igre i sudili neke cudne faulove Srbima tekma bi lagano otisla na nasu stranu. Pripremna je tekma, nebitan poraz. Vjerujem da ce nasi biti pravi za Olimpijske igre. Tamo mozemo lako pobrati medalju, dovoljno smo kvalitetni, ali i ako ne poberemo nije problem. Dolazak na OI je vec velik uspjeh.

Inkvizitor
02-08-2016, 13:54
predvidljiva utakmica..drž nedaj drž nedaj..i onda ne bi ubacili u kacu a ne u koš.

par puta su odigravali lopte ko da im je prvi put u rukama..pogotovo Simon i Bogdanović a i Šarić..ali specijalno Simon..ubaci par trica pa proda par lopti i uvijek tkao odkad ga znam..Bogdanović puca nerezonske šuteve.

nema tu brzine protoka lopte..sve je to indvidulano pa ako ide ide..

kakva medalja s ovom igrom..sam odlazak je veliki uspjeh..i to ogroooman..

ma znalo se da će nas Srbi dobit sve da smo vodili plus 10 i više..jednostavno kako ide krja utakmice tako su ruke vezane..gube se lopte..raspad sistema jednostavno..

NorthStand
03-08-2016, 20:08
Ma nisu ga pustili, igrali su odlicnu obranu, lopta se odbila do centra i ovaj je iz ocaja zabil tricu.

Inace, nasi su pokazali da su egal ekipa sa Srbima, vodili smo vise od poluvremena, da suci nisu izbacili Planinica van iz igre i sudili neke cudne faulove Srbima tekma bi lagano otisla na nasu stranu. Pripremna je tekma, nebitan poraz. Vjerujem da ce nasi biti pravi za Olimpijske igre. Tamo mozemo lako pobrati medalju, dovoljno smo kvalitetni, ali i ako ne poberemo nije problem. Dolazak na OI je vec velik uspjeh.

bolji su od nas, i uvijek za taj koš tu tricu koju opale s parkinga.

nevjerojatno što im sve ulazi protiv nas, da pucaju još 100 puta isti ti igrači, svi oni đorđevići kecmani itd ne bi im ušlo, ali zato im tad kad je bitno uđe iz prve.

jbg, izgleda da je točna ona Cvitkovićeva "to mogu samo Srbi" jer da mogu i ostali, onda bi i ostalima ulazilo, osim u NBA ne vidim da ikome osim srbima ulaze takvi šutevi. "čisi ko suza" s parkinga.

no dobro, treba biti realan oni imaju kostru momčadi koji se poznaje u dušu, mi tek stvaramo novu generaciju i još smo jako daleko od onoga kakvi trebamo biti. kroz par godina vjerujem da će biti druga priča, ali ovim mulcima treba iskustva i vremena da se upoznaju, ništa ne ide preko noći. ali realno dobri smo, dobro smo se držali protiv srba, da nije bilo tog šuta vjerojatno bi i pobjedili. ali svaki put im to dozvolimo, taj šut se ne smije dogodit, sijemo lopte ko debili i onda normalno na isteku napada i skoro izgubljene lopte ovaj očajniči puca i zabije, i tako svaki put, i ništa ovi naši telci neće naučit to je nevjerojatno. baš su ko telad.

slažem se da je uspjeh, ali ići na Olimpijadu a ne borit se za medalju, je isto kao ići u RIM i ne vidjeti onog talijanskog fašista što nas već par godina genocidizira Franceska. :D

NorthStand
06-08-2016, 19:59
http://www.youtube.com/watch?v=VRKqCh2Z_Cw

:naklon to care, to tako e to radi, veći Hrvat od svih ovih "hrvata" u vladi i oporbi.

Picaferaj
08-08-2016, 02:01
Pali Španjolci. "Dario je Bog" :)

Grunf
08-08-2016, 02:04
Dole gustamo na temi o OI. Dario majstore :naklon

NorthStand
08-08-2016, 02:11
Pali Španjolci. "Dario je Bog" :)

https://pbs.twimg.com/media/CpS48Z3VMAIGyRE.jpg:large

i Miro Barešić je iz Šibenika, šta ti je genetika. krv nije voda.

http://www.youtube.com/watch?v=O6g4KTwx1ck&feature=youtu.be

kiler
08-08-2016, 02:44
najjači komentar na pobjedu protiv Španjolske:

dobro je ovo
ali fale nam play i centar...

:smijeh:smijeh:smijeh:smijeh:smijeh

Grunf
08-08-2016, 02:44
Hahahaha. :rofl

NorthStand
08-08-2016, 02:52
najjači komentar na pobjedu protiv Španjolske:

dobro je ovo
ali fale nam play i centar...

:smijeh:smijeh:smijeh:smijeh:smijeh

a i fale nam, kad bi imali jakog robusnog centra ala Raduljica Srbija, i playa koji bi bio na 50 posto Teodosića opet Srbija, bio bih siguran sto posto u medalju. ovako, prije ne nego da, ali nemaju šta izgubiti i neka igraju tako.

to im može donesti više uspjeha, od playa i centra. run and gun košarka. :cheer

NorthStand
08-08-2016, 17:41
https://abload.de/img/ezgif-1535848690xhsrw.gif

još jednom, poteza dana a možda i desetljeća hrvatske košarke, kad je konačno skinuto prokletstvo staro 20 godina. :naklon

LIKOTA
08-08-2016, 21:18
https://abload.de/img/ezgif-1535848690xhsrw.gif

još jednom, poteza dana a možda i desetljeća hrvatske košarke, kad je konačno skinuto prokletstvo staro 20 godina. :naklon

:naklon:naklon:hrv

NorthStand
09-08-2016, 14:18
https://pbs.twimg.com/media/CpTSAm6VUAEjXd8.jpg:large

:naklon:naklon:hrv

:mirko

philly
09-08-2016, 15:06
north šta misliš jel dario sluša thompsona :zubo

Grunf
09-08-2016, 16:25
Durant se slikal s nasim Markom, veli da zeli ovjekovjeciti sliku s buducom NBA zvijezdom i nek dode u Golden State, fali im cetvorka.

http://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/13895049_10154419080322070_1562168590520733619_n.j pg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=7b76712796e0bfdb3f8c9330898908f5&oe=5855DF47

NorthStand
10-08-2016, 05:46
north šta misliš jel dario sluša thompsona :zubo

http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/Images/2016/07/12/kosarkasi_docek5-100716.jpg

sto posto, vidi mu se na faci. :zubo

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/kosarka/clanak/id/319491/dario-saric-tek-cete-u-riju-vidjeti-pravu-hrvatsku

kaže dario daj te mi jedno janje što se peče, i thompsona pustite s razglasa da mi prija. :de

NorthStand
12-08-2016, 00:13
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/482b497cfe78d7b2c98252c8040e682d.jpg

bacite oko na babu u centru na zadnjem sicu, imamo medalju ako ništa zbog toga što smo budale kakvih nema. :rofl

kiler
12-08-2016, 14:08
Mostarci uvijek sjede na zadnje sjedištu da vide čitav autobus ispred sebe... :kes

Inkvizitor
13-08-2016, 13:22
Imate doli temu na OI, ne ujeda nitko..

Picaferaj
16-08-2016, 10:58

Vidi, jebote. Nisam bia u krivu :)

NorthStand
16-08-2016, 13:41
Vidi, jebote. Nisam bia u krivu :)

jedino ti mi se činiš ko vizionar ovdje, svi ostali nisu ti ni do koljena. :D

NorthStand
24-08-2016, 13:36
http://www.youtube.com/watch?v=rNfhaLG2UIY

SIN legendarnog člana Utah Jazza i Dream Teama iz 1992. godine, Johna Stocktona, prije četiri dana stigao je u Zagreb kako bi se pridružio svom novom klubu Cedeviti u nadolazećoj sezoni.

"Hrvatska je sjajna država. Nikad nisam bio ovdje. Grad je sjajan, suigrači su sjajni, a klub je vrhunski. Počašćen sam i spreman za početak sezone", nije sakrivao oduševljenje novi Cedevitin playmaker, David Stockton.

Iako nije uspješan i toliko dobar igrač poput svog oca, svejedno je dobio veliku podršku svoje obitelji za svoj prvi angažman u Europi rekavši kako mu je otac dao glavni poticaj da stigne u Zagreb te obećanje kako će ga uskoro u glavnom gradu Hrvatske i posjetiti.

David preko svoje majke ima hrvatske korijene pa bi vrlo lako mogao dobiti hrvatsko državljanstvo i zaigrati za naš nacionalni tim.

"Mislim da imam rođake u Dubrovniku. Moja obitelj je vrlo uzbuđena i grupa od oko 80 Hrvata u SAD-u veseli se dolasku u posjete Hrvatskoj kako bi vidjeli zemlju iz koje potječu. Volio bih igrati za Hrvatsku. Učinio bih svoju obitelj ponosnom. Prema onome što sam vidio, Hrvatska ima odličnu momčad. Mislim da su pred tom reprezentacijom velike stvari i volio bih biti dio toga", izjavio je 25-godišnji Stockton junior.

evo ga, našli smo novog playmakera, grunfek što ti kažeš ?

NorthStand
24-08-2016, 13:41
http://www.youtube.com/watch?v=IyoDURKqO-Y

grunfek, plati mu kartu iz SAD, treba nam play. :cheer

NorthStand
24-08-2016, 13:47
http://www.youtube.com/watch?v=SpH6jF4taMQ#t=92.657458

grunfe brate plaćaj kartu odmah. :D

Grunf
24-08-2016, 20:04
Bumo ga sad vidli je li vrijedi, tesko je ocijeniti prek Jubitoa, ali jasno je da nije klasa staroga.

NorthStand
24-08-2016, 21:07
Bumo ga sad vidli je li vrijedi, tesko je ocijeniti prek Jubitoa, ali jasno je da nije klasa staroga.

pa znam da nije, ali za nas je i ovakav predobar kad nemamo nikoga vrijednost spomena na toj poziciji. :D

NorthStand
24-08-2016, 21:52
http://www.sbnation.com/nba/2016/8/23/12580824/tokyo-olympics-2020-basketball-canada-australia-france-croatia

nema srbije, očito je da neki drugi malo drugačije gledaju u budućnost od njih, a baš dobro jer da smo ovo mi napravili oni bi opet počeli srat o "prokletstvu iz atene". ma nema tu više problema, gazimo sve ko plitak potok do finala, iduća olimpijada je naša sto posto.

franjevac
25-08-2016, 11:09
reko na koju šemu je stockton hrvat
onda vidim da mu je šukundjed sa majčine strane hrvat :D
ajde bar je bijel neću više da vidim crnce kako igraju za nas
to mi dođe ko varanje

NorthStand
25-08-2016, 14:17
ah, pa to ti je tam normalno, šukundjedovi se računaju ko očevi i majke. :D

Humphrey
20-11-2016, 17:17
Stojko Vranković predsjednik HKS-a.Hoće li se napokon nešto pokrenuti?

Grunf
21-11-2016, 14:41
Već se prije pokrenulo kad su makli Radića, sad mi se čini da stvari sjedaju na svoje mjesto. Konačno se prepušta savez struci i bivšim košarkaškim legendama. Slijede bolji dani. :ceda

LIKOTA
22-03-2017, 13:37
http://net.hr/sport/aco-petrovic-ekskluzivno-za-net-hr-medalja-na-euru-imamo-snagu-i-moc-ali-ni-jednog-trenutka-ne-smijemo-se-umisliti-nosom-parati-oblake/

mirv
22-02-2019, 23:21
Hrvatska košarkaška reprezentacija ne ide na SP jer ovih dana gubi od tamo nekakve Poljske, Češke, Istočnog, Južnog i Jugozapadnog Timora... Zahvalimo se jugoslovenskoj regionskoj ligi na tom veličanstvenom uspjehu, po PS-u je uništila manje hrvatske klubove i njihov razvoj mladih igrača kao i one igrače koji su dobri kao juniori ali se u tom neojugoslovenskom takmičenju ne mogu normalno razviti u isto takve seniore.

Хвала најлепша.
https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/finalflags/256/Ex-Yugoslavia-Flag.png

Sekstant
23-02-2019, 09:34
Odma da se razumimo protiv san ikakvih regionalnih liga, ali demantiraju te I Slovenci i srbi...

kiler
23-02-2019, 17:10
Ne bi Aca Stanković bez razloga zvao Rađu u svoju emisiju i bio onako srdačan sa njim...

Grunf
01-03-2019, 11:23
Mirv je u pravu, regionalna liga u košarci je uništila našu košarku, a regionalna liga u rukometu će slično napraviti i u rukometu.U nogometu imamo hrvatsku ligu i među najjačima smo na svijetu, to je jedini put u boljitak našeg sporta. Jedini.

Grunf
01-03-2019, 11:28
Odma da se razumimo protiv san ikakvih regionalnih liga, ali demantiraju te I Slovenci i srbi...

Slovencima i Srbima je liga pomogla, a nas je uništila. Imamo 3 profesionalna kluba, to ti je 40 profesionalnih igrača. To je naš bazen igrača, i kako iz tog bazena nešto napraviti? Sveli smo naše velikane Šibenku i Split na poluprofesionalne družine, a digli nekakve FMP-e, Igokee...Zašto to radimo? Treba izaći iz ABA lige dok još imamo košarku kao sport.

Sekstant
01-03-2019, 18:30
A ko to brani Splitu i Sibenki da budu ka Igokea, ono bar standardnu clan te lige!? Pogotovo ovin "mojima". Zbog svoga provincijskog mentaliteta i jesu to sta jesu. Provincijski niskoristi a ne veliki klub. Kosarka je bila zakurac sa i bez ABE...

mirv
04-03-2019, 15:21
Tko bi rekao, shvatili su neke stvari i u Bečepnjem Licty :

Stvaranje kvalitetnih košarkaša posljednjih je godina strahovito palo iz više razloga, jedan od njih je svakako i taj što se više ne zna ni koji naš klub igra u kojem natjecanju ni zašto. Posljedica je toga da mladi igrači u ključnoj razvojnoj dobi između 18 i 21 godine uglavnom provode tjedne putujući na utakmice koje gledaju s klupe, pa kad konačno dobiju priliku to izgleda očajno. Što nije slučaj u nogometu ili rukometu. U jedinom klubu koji ima nešto novca i koji bi mogao biti neka lokomotiva razvoja dobiju vrlo malo prilika jer je, recimo, prošlog ljeta stiglo desetak stranaca. Bez povratka jake klupske košarke s našim mladim igračima u glavnim ulogama, za što je za početak potreban izlazak iz ABA lige, jer više nitko ne vidi njezin smisao, i dalje će nas šamarati i Mađari, i Poljaci, i Nizozemci..., tko god bio izbornik ili predsjednik saveza. Naravno, nije ni ABA jedini problem. Hrvatskoj košarci potrebna je snažna pokretačka ličnost kakva je nekad bio Mirko Novosel koji je dobro rekao da nam je košarka postala provincijalna. Možda je ružno, ali dodali bismo – kurva!

https://blog.vecernji.hr/sportski-tjednik-max/propast-klupske-kosarke-veci-je-problem-od-rade-10815

Svaku hrvatsku ligu treba urediti tako da u velikim gradovima ili već tradicionalnim sredinama stvorimo stabilne i bogate klubove koji će proizvoditi nove mlade igrače i tvoriti jaku domaću hrvatsku ligu u kojoj će ti igrači stasati. Regionalne jugoslavenske lige služe isključivo pokvarenim vlasnicima klubova, regionskim politikantima i nehrvatima koji uvijek imaju koristi od metiljanja na Hrvatskoj a Hrvatska u njima ima isključivo uteg, kao i uvijek. Živimo u 2019. godini, svatko mlađi od 40 godina sjeća se isključivo Republike Hrvatske i ne zanimaju ga nikakve Zvezde i Partizani, vrijeme je da se okrenemo sebi i europskim natjecanjima a da starkelje koje pate za prošlim vremenima polako počnemo trpati u sanatorije.

Grunf
04-03-2019, 22:52
A ko to brani Splitu i Sibenki da budu ka Igokea, ono bar standardnu clan te lige!? Pogotovo ovin "mojima". Zbog svoga provincijskog mentaliteta i jesu to sta jesu. Provincijski niskoristi a ne veliki klub. Kosarka je bila zakurac sa i bez ABE...

Ti si bar malo stariji pa znaš na koji način su bile i jesu organizirane Jugolige. To Hrvati ne mogu osvojiti, a ako i osvoje kao što je Cibona napravila u Beogradu onda se mijenjaju pravila lige da se to više nikad ne ponovi. Znam da su Split i Šibenka loše organizirani klubovi, ali su ipak naši velikani, naša je zadaća da im pomognemo da se dignu na noge, a ne da dižemo strane klubove na noge. Rađa i Vranković su krenuli smjerom ojačavanja hrvatske košarkaške lige, ali bez odlučnog koraka istupanja iz strane lige ništa od toga.

Sekstant
05-03-2019, 16:44
:D Nisan toliko star da iz prve ruke mogu svjedociti muljazama jugolige.

Ali da, za sve su krivi ti srbi. I za marcane bure :D

Jasno mi je da je prije te lige Cibona, Zadar, Split, Sibenka su bili veliki klubovi, sa euro znacajen a repka je dominirala na interkontinentalnim prvenstvima. Srpska i slovenska eto nije, pa su zrtvon hrvatskih kosarkaskih klubova ovi prvi svjetski, europski i olimpijski doprvaci a potonji su osvokili zadnje prvenstvo Europe. To je ta logika jel? :D

Grunf
05-03-2019, 22:45
Logika je da su Zadar i Cibona igrali Ligu prvaka prije ABA lige. Da su Zagreb, Zrinjevac, Split igrali Europu. Danas samo Cedevita igra Eurocup. Prije ABA lige smo imali 12 profesionalnih klubova, danas 3. Uništili smo svoju ligu i klubove da bi donijeli novac Srbima koji su onda pogurali svoje klubove pa sad imaju veliki bazen igrača, a mi doslovno 50 profesionalaca. I onda se čudimo kaj gubimo od Mađara koji imaju 150 profesionalaca u košarci.

mirv
06-03-2019, 12:16
Niti Zlajo Mateša nije za Regionsku ligu prasećeg vožda Ace Karadjordjevicha:

Nisam siguran da vodu pije teza o tome da u našoj košarci ne postoje programi stvaranja igrača jer ako gledamo domete naših selekcija mlađih uzrasta, one su vrlo često u europskom pa i svjetskom vrhu. Ja kao problem vidim to da nam nestaju igrači na razmeđi između juniora i seniora. Sjećam se Zemljića koji je sredinom 90-ih bio najbolji igrač jednog juniorskog EP-a pa je nestao. U kontekstu premale minutaže za naše mlade, nisam siguran da je regionalna liga najbolja stvar za naše klubove. Primjerice, ti Mađari koji su nas teško porazili ne igraju nikakvu regionalnu ligu, već imaju svoju od 14 klubova i napreduju, a mi stagniramo.

https://www.vecernji.hr/sport/porazavajuca-istina-hrvatska-je-posljednja-u-europi-ispred-nas-je-cak-i-malta-1304834

crni bombarder
06-03-2019, 14:00
svi su krivi, samo Sveti Dino Radja nije

zivio jos 100 ljeta

Grunf
06-03-2019, 14:14
Rađa je kriv jer je postavil krive izbornike na čelo repke, ali opet, svi najjači nisu htjeli preuzeti zbog truleži koja je vladala ili vlada u košarci. :) Pogriješio je s izbornicima, ali je opet napravio par odličnih dugoročnih poteza, ojačao hrvatsku košarkašku ligu, ukinuo par idiotskih pravila prijašnje garniture, smanjio kotizacije itd.

Grunf
06-03-2019, 14:19
Pravi potezi bi bili npr.: 1. Izlazak iz ABA lige, 2. Vraćanje HR liga na HRT, 3. Dovođenje glavnog sponzora koji bi financiral putne troškove i kotizacije za sve ekipe prve lige.

crni bombarder
06-03-2019, 19:11
Netocno, Trinchieri je zelio klupu reprezentacije, Radja rekao "nemamo novca".

Sad izlazi polako na vidjelo sav njegov debilizam, drago mi je sto su Ukic i Aco progovorili. To govno koje je unistilo KK Split sada unistava hrvatsku kosarku odnosno dokrajcit ce je.

Neka se nosi u Kucu Cvijeca koju posjecuje, i na koncerte Neleta Karajlica.

kiler
06-03-2019, 21:54
Dino Rađa je grobar hrvatske reprezentativne košarke.
Prije njegove ere je uništena klupska košarka,a on je zabio posljednji čavao u lijes kulta hrvatske reprezentacije postavljanjem krebila za izbornike.

Za to vrijeme ,on snima reklame za slovensko pivo,zajedno sa Radovanom (Rašom) Nesterovičem ,''Slovencem'' i notornim Aleksandrom Sašom Đorđevićem koji nas je dotukao na EP 1997. godine i time pokrenuo pad reprezentacije...

Grunf
07-03-2019, 09:38
Netocno, Trinchieri je zelio klupu reprezentacije, Radja rekao "nemamo novca".

Sad izlazi polako na vidjelo sav njegov debilizam, drago mi je sto su Ukic i Aco progovorili. To govno koje je unistilo KK Split sada unistava hrvatsku kosarku odnosno dokrajcit ce je.

Neka se nosi u Kucu Cvijeca koju posjecuje, i na koncerte Neleta Karajlica.

Rekao je istinu. Trinchieri radi za 33.000 eura mjesečno u Partizanu, a proračun našeg saveza za trenera je 10.000 kuna mjesečno koliko sam videl po netu. :)

Grunf
07-03-2019, 09:45
Dino Rađa je grobar hrvatske reprezentativne košarke.
Prije njegove ere je uništena klupska košarka,a on je zabio posljednji čavao u lijes kulta hrvatske reprezentacije postavljanjem krebila za izbornike.

Za to vrijeme ,on snima reklame za slovensko pivo,zajedno sa Radovanom (Rašom) Nesterovičem ,''Slovencem'' i notornim Aleksandrom Sašom Đorđevićem koji nas je dotukao na EP 1997. godine i time pokrenuo pad reprezentacije...

Vidim da je atmosfera na temi, a i općenito kod košarkaških simpatizera, prava pokladna. Treba narodu izručiti jednog krivca, krnju, kojega će onda narod okriviti za sve grijehe i ritualno spaliti kako bi se pročistila hrvatska košarka. Kao što postoji jedan glavni krivac tako se nadaju da će doći jedan spasitelj košarke. I to je naš najveći problem u košarci, ona ne počiva na jednom čovjeku nego na čitavom sustavu koji ili funkcionira ili ne funkcionira. Kod nas ne funkcionira i treba ga izgraditi, a u krivu ste ako mislite da će se učestalim rotacijama ljudi na čelu saveza i reprezentacije napraviti nešto dobro košarci. Zato smo tu di jesmo jer nemamo kontinuitet rada sustava koji imaju...svi ostali.

Humphrey
07-03-2019, 15:13
Rekao je istinu. Trinchieri radi za 33.000 eura mjesečno u Partizanu, a proračun našeg saveza za trenera je 10.000 kuna mjesečno koliko sam videl po netu. :)

Pa koja budala će raditi za te novce u košarci? Treba se okrenuti amaterizmu.

kiler
10-03-2019, 16:59
Aco Petrović objasnio...

https://sportske.jutarnji.hr/kosarka/kosarka-reprezentacija/aco-petrovic-se-zestoko-obrusio-na-dina-radu-tri-zadnje-radine-odluke-su-pogresne-on-vise-nema-dovoljno-referenci-da-radi-ovaj-posao/8451779/

..."Instalirao je Skelina, a nakon početna dva okupljanja brzo ga je maknuo pa instalirao Anzulovića. Nakon što Anzulović podnese izvještaj, dobit će otkaz, a netko novi - čitajte između redaka - dobit će u ruke reprezentaciju Hrvatske.", otkrio je bivši hrvatski izbornik.
"Tri zadnje Rađine odluke su pogrešne. Tri od tri! Nakon što je prethodno deset godina devastirao Split, više nema dovoljno kvalitetnih referenci da radi taj posao koji ovog trenutka obavlja", grmio je Petrović.

"Red, rad i disciplina, to je govorio Rađa. Taj isti Rađa koji se '98. za kvalifikacijsku utakmicu u Slavonskom Brodu pripremao tako što je spavao u hotelu s pet zvjezdica u Zagrebu te svaki dan išao autom na trening. Je li to red, rad i disciplina?", nije štedio proslavljenog hrvatskog košarkaša Aleksandar Petrović...

Grunf
10-03-2019, 19:36
Rađa je pogriješil s izbornicima, a i Stojko (njega su nekak maknuli iz priče), ali Aco isto zna pričati gluposti. Rađa ne bi bil NBA zvijezda da nije imal reda, rada i discipline. A zamjerati NBA zvijezdi di spava je presmiješno. Bitna stvar je dolazi li Rađa na treninge ili ne, a Acu nema kaj biti briga di Rađa spava, jede i diše. S druge strane, Rađa isto mora imati takta i ne udarati niskim udarcima po Aci.

crni bombarder
04-05-2019, 23:15
Radja instalirao novog idiota za izbornika, odnosno Cedevita odnosno Emil, kao siva eminencija.

To je ta ekipa, to je to "isusivanje mocvare", ne mogu preboliti sto i hrvatski nogomet nisu sveli na grane hrvatske kosarke, da i u nogometu instaliraju neku partizancinu i ovog Neletovog gitaristu iz Beograda.

Veljko Mrsic, novi izbornik, covjek kojem su najveci uspjesi u trenerskoj karijeri ispadanje iz spanjolske prve lige sa Bilbaom, i smjena sa pozicije glavnog trenera na mjesto asistenta ili pomocnog vodonose u Vareseu.

Bravo Dino, bravo Stojko.

mirv
05-05-2019, 09:17
Taj Rađa je gori diletant od Danka Radića što nije malo postignuće. Ovo je samo još jedan dokaz da se tamo gdje vladaju jugonostalgičari i regiondžije uvijek sve svede na razinu balkanskog blata. Prvo treba uništiti neojugoslovensku ligu, potom naglavačke izbaciti tog jugoslovenčinu iz Saveza i onda početi sa stvaranjem jakog hrvatskog prvenstva kojem su osnova klubovi koji stvaraju svoje mlade igrače. Sve ostalo nema puno smisla i samo gubimo vrijeme.

Grunf
05-05-2019, 13:13
Radja instalirao novog idiota za izbornika, odnosno Cedevita odnosno Emil, kao siva eminencija.

To je ta ekipa, to je to "isusivanje mocvare", ne mogu preboliti sto i hrvatski nogomet nisu sveli na grane hrvatske kosarke, da i u nogometu instaliraju neku partizancinu i ovog Neletovog gitaristu iz Beograda.

Veljko Mrsic, novi izbornik, covjek kojem su najveci uspjesi u trenerskoj karijeri ispadanje iz spanjolske prve lige sa Bilbaom, i smjena sa pozicije glavnog trenera na mjesto asistenta ili pomocnog vodonose u Vareseu.

Bravo Dino, bravo Stojko.

Koje su tvoje reference u košarci da nazivaš Mršića idiotom? Jesi ti Messina ili Obradović? Ak jesi onda to moreš reći.

Molim vas samo da svi vi negativci odhebete od hrvatske košarke sa svojom negativnom energijom, bacili ste urok na nju. Svaki potez dočekujete na nož... I to bijesno kritizirate. Liječite živce na nekom drugom sportu i pustite nas ljubitelje ovog sporta na miru sa svojim fiks idejama.

Grunf
05-05-2019, 13:25
Taj Rađa je gori diletant od Danka Radića što nije malo postignuće. Ovo je samo još jedan dokaz da se tamo gdje vladaju jugonostalgičari i regiondžije uvijek sve svede na razinu balkanskog blata. Prvo treba uništiti neojugoslovensku ligu, potom naglavačke izbaciti tog jugoslovenčinu iz Saveza i onda početi sa stvaranjem jakog hrvatskog prvenstva kojem su osnova klubovi koji stvaraju svoje mlade igrače. Sve ostalo nema puno smisla i samo gubimo vrijeme.

Rađa otkad je došao na čelo je vratio Aba ligaše u hrvatsku košarkašu ligu. I ukinulo puno katastrofalnih Radićevih pravila. Vi bi sve preko noći. 20 godina nas nema nigdje i sad je Rađa kriv...

Slažem se da trebamo izaći iz Aba lige.

crni bombarder
05-05-2019, 17:33

potpis ko kuca

kiler
05-09-2019, 22:19
Tako je...sigurni smo...pobjedom Grčke, Hrvatska je u svakoj matematičkoj kalkulaciji, koja računa FIBA-in renking (Hrvatska 9. prije SP-a), sada sigurna za olimpijske kvalifikacije koje će se igrati u srpnju sljedeće godine.
Mislim da je netko od forumaša već napomenuo i na koji način...četiri turnira po šest reprezentacija...

:north :hrhb

kiler
04-10-2019, 12:10
https://sportnet.rtl.hr/vijesti/529486/ ... ira-za-oi/

:north

Vlada RH spremna dati novac za organizaciju kvalifikacijskog turnira za OI

U lipnju sljedeće godine igraju se četiri kvalifikacijska turnira za odlazak na Olimpijske igre, a domaćini će biti izabrani 15. studenog, piše Sportklub.

Priliku za organizaciju trebala bi dobiti i Hrvatska jer je Vlada RH spremna je dati oko tri milijuna eura za organizaciju turnira. Na kotizaciju za turnir otišlo bi 2.3 milijuna, a ostatak na troškove organizacije.

Europa bi trebala dobiti minimalno dva, a vjerojatno i tri mjesta. Jedan od domaćina gotovo pa sigurno bit će Kanada, dok velike šanse imaju Litva i Grčka. Uz njih, tu bi trebali biti Hrvatska, Turska, Srbija i Poljska kao kandidati, ali se nagađa da bi Hrvatska bila treći domaćin, iza Litve i Grčke, ako FIBA odluči da će Europa imati tri mjesta.

Sve utakmice trebale bi se održavati u Spaladium Areni u Splitu, ako se to ostvari.

Grunf
04-10-2019, 13:43
HKS je pokrenul svoju televiziju, na njihovim stranicama možete gledati uživo i u snimci svaku tekmu koja nije na HTV-u i Areni. Odlična stvar, evo linka: https://tv.hks-cbf.hr/

Da pohvalimo Vrankovića i Rađu za ovo, prijenosi su bitni za dizanje interesa medija, publike i sponzora, a time i kvalitete klubova. Odlična stvar je i kaj su nam donijeli pozivnicu za kvalifikacijski turnir za OI te kaj su natjerali vladu da iskešira lovu za organizaciju turnira.