PDA

Pogledaj Full Version : Ufc

Puntar2.0
09-02-2020, 14:07
http://www.youtube.com/watch?v=uLDFy4mzh5E

Nevjerojatna kradja, nadam se da ce ga Reyes sljedeci puta nokautirati. Ovaj Jones je sporkulja poput Cormiera, uvijek izboceni prsti, uvijek pokusaj badanja oci.

Puntar2.0
13-02-2020, 22:26
Humphko, gdje si. Ako nekada dodje do ponovljene borbe Shevchenko vs. Nunes, sto mislis tko izlazi kao pobjednik....

http://www.youtube.com/watch?v=tUF7t9Sy4Io
vs

http://www.youtube.com/watch?v=Xq7InUIKnaQ

Humphrey
17-02-2020, 00:46
ne pratim previše ženske borbe,ali Nunes mi se čini zasad favoritkinjom.

Ja čekam borbu fergusona i khabiba.

Puntar2.0
17-02-2020, 22:47
Ne pratim ni ja, osim ove najpoznatije. Ja mislim da je Shevchenko bolji borac, ali ova Nunes se sisa nemilice. U zadnoj borbi su pokrali Shevchenku...Za Fergusona i Khabiba pojma nemam, nisam pratio Fergusona bas, ali vidim da ga se kao vec otpisalo.

Humphrey
19-02-2020, 01:01
prati malo fergusona,tip je lud i u oktagonu i izvan njega, neće khabibu to biti lagana borba,iako je favorit. Ferguson će ga ako ništa dobro izmrcvariti

philly
19-02-2020, 16:37
Khabib vs Ferguson će bit prebolesna borba, mislin da će Ferguson iznenadit i pobijedit

Humphrey
19-02-2020, 21:44
ja bi volio da pobjedi, zaslužio je,čovjek se sa svima borio,ima impresivniji niz od khabiba iako je ovaj neporažen.

Puntar2.0
19-02-2020, 23:52
Neznan, malo san procacka highlighte i traininge Fergusona i mislin da nema bas neke sanse.....
Sta mislite hoce li se Stipa vratiti? Cini se da su mu oci dosta ozlijedjene.

philly
20-02-2020, 01:37
Zajeban je Ferguson, najjači cardio u sportu, nekonvencialan stand up, i opasan submission game s poda... I općenito njegov profil i stav, lik je ubojica.
Iman osjećaj da će upsetat Khabiba

Puntar2.0
13-05-2020, 00:11
Gaethje iznenadio. Ne znam na koga ce sada Khabib, mislim da se vec fokusirao na Fergusona, ali po logici bi morao na Gaethjea.

Humphko, slucajno sam pogledao mec Sonnena i Silve....dugo nisam vidio toliku dominaciju a da borac na kraju popusi.

Puntar2.0
21-05-2020, 13:42
Jedna od impresivnijih borbi...

http://www.youtube.com/watch?v=qqGw7Je63fA

Puntar2.0
21-05-2020, 13:43
I jos jedna Hendricks borba...

http://www.youtube.com/watch?v=R7zQ17bUNtY&t=2808s

Puntar2.0
23-05-2020, 18:58
Momci, sto kazete za Gaethjea. Odlgedao sam par borbi, ovaj bi mogao zatista ugroziti Khabiba. Ima bradu i odlicnu sljucu.

Humphrey
23-05-2020, 19:07
ako već nije ferguson u igri onda on ima najveću šansu pobjediti khabiba.odličan je bio protiv fergusona.

Humphrey
23-05-2020, 19:13
Gaethje iznenadio. Ne znam na koga ce sada Khabib, mislim da se vec fokusirao na Fergusona, ali po logici bi morao na Gaethjea.

Humphko, slucajno sam pogledao mec Sonnena i Silve....dugo nisam vidio toliku dominaciju a da borac na kraju popusi.

In some parallel universe you can hit a man 300 times, he wraps his legs around your head for eight seconds and they call him the winner. On the streets of West Linn, Oregon, that is not the rules. I am the Middleweight Champion. I defended my Championship tonight for the first time and I am willing to give Anderson Silva a shot at the true belt, the linear belt, the people’s belt from the best damn middleweight there has ever been.” :rofl sonnen je kralj

Grunf
16-08-2020, 14:16
Stipe dobio Cormiera, umirovio ga i postao nedvojbeno najbolji MMA borac zadnjeg desetljeća. :hrv

Puntar2.0
16-08-2020, 20:26
Stipan dominirao. Cormier naravno plakijo kako ga je bocnuo u oko, onaj debil Rogan ga podrzava u tome.
Naravno da nisu spomenuli
a) da je Cormier piknuo Stipu prije
b)da ga je pikao milijun puta u zadnje dvije borbe.

Grunf
17-08-2020, 13:09
Stipan dominirao. Cormier naravno plakijo kako ga je bocnuo u oko, onaj debil Rogan ga podrzava u tome.

Pogledal sam reprizu meča. Stipe je bil bolji, zaslužena titula. Kaj se tiče oka, Stipe je zatvoril oko Cormieru nokautom pred kraj druge runde, a ne bockanjem prstom. U prvoj rundi mislim je bil prekid zato jer je prvo Cormier zabol prst u Stipino oko, a poslije toga je Stipe vratio Cormieru istom mjerom. Kvit su kaj se tiče bockanja, barem u ovoj borbi. Stipe je pošteno pobijedio, a ovaj Cormier je sve nešto opak lik, a igra prljavo i bocka zbog čega je Stipe moral na operaciju i nije se puno žalio, a kad mu je Stipe samo jednom vratio bockanje ovaj medek se je rasplakal. Sramota od borca. Nek bude muško.

korica
26-08-2020, 12:58
Stipe ga je školski riješio, u odnosu na prve dvije borbe, najbolje odrađena borba. da je u prvoj ušao ovako, do treće borbe ne bi ni došlo. ali ok je, ima dva naslova više zbog trilogije s Cormierom, tako da nema se šta bunit, a i zaradio je fino, iako može puno više. Jones za svoje borbe dobiva puno više love, jer je marketinški puno jači borac. ali Stipi ni nije to primarno, on vidi se nije nezadovoljan zaradom u UFC-u, ali svi su dojma da može puno više zaradit da uloži više napora on i njegovi menadžeri u marketing, ali sad je već kasno za to, ima još dvije u vrh glave tri borbe do kraja karijere, tako da sumnjam da će se borit u 41. sad riješit ovu gorilu Francisa, i onda Jones za šlag na tortu, pa mirovina.

korica
26-08-2020, 13:00

http://www.youtube.com/watch?v=gex4gsru5dY

dobro je, trilogija je završila, sad opet mogu bit frendovi, po mogućnosti bez kopanja očiju. :D

Cormier je ok lik izvan ringa, ali u ringu je prljav borac, i to je vidno. prije se nije borio prljavo, jer je imao protivnike koji ga ne mogu ugrozit, za Stipu je vidno imao prljavu taktiku, ali srećom osim prve borbe nije uspio svakik put postić cilj s istom.

inače ne mogu reći odličan je borac, namučio je Stipu ko nitko, u onoj drugoj borbi ga je dominirao do sredine 3 runde, tako da bio je najbliže da usere legacy od Stipe od svih boraca izazivača, za to respekt. a za ovo foliranje i bockanje u oči, jedan big buuuu. i bit će on ko komentator puno zanimljiviji od dosadnjikavog i pristranog Rogana, tako da sve najbolje u mirovini. a i sam Stipe kaže, da nije to nešto što treba isticat, problem i je u tome što ti kažeš, ovaj njega ubo 15 puta u oko, ovaj njega jednom, i onda se provlači priča da je Stipe prljav borac, a Cormier dobrica. i meni se sere od te priče, ali neka pričaju što žele, Stipe je GOAT.

Puntar2.0
16-10-2020, 00:53
http://www.youtube.com/watch?v=UucRtayS5uY

Puntar2.0
19-10-2020, 01:26
http://www.youtube.com/watch?v=vqBGL6InxHQ

Puntar2.0
19-10-2020, 22:06
Humphrey, philly, tko ce pobjediti, Khabib ili Gaethje?

Puntar2.0
24-10-2020, 22:35
Ja tipam na Khabiba.

philly
24-10-2020, 22:57
Mislin da će kršćanin Gaethje pobijedit muslimana Khabiba.

philly
24-10-2020, 23:53
Kakva dominacija. Svaka čast Khabibu.

Puntar2.0
25-10-2020, 00:54
Umirovio se najdominantniji borac UFCa ikada.
The king has retired.
Kako covjek uvijek pokazuje na sebe, pa mase prstom i pokazuje gore.
Sve je od Boga kaze.
Tako je Dagestanac, neka si ti musliman a ja krscanin, ti si moj.
Svi su prdjeli oni ce ovo ili ono, covjek je jednu rundu izgubio. Jednu rundu u UFC karijeri.
Zivija brale.

http://www.youtube.com/watch?v=ONUykrXD5Gg

crni bombarder
25-10-2020, 02:03
Od naseg Stipe nije dominantniji.

Grunf
25-10-2020, 20:20

Išel sam malo analizirati. Khabib ima 12 borbi u UFC, a Stipe 16. Khabib ima 5 borbi di je imal teške protivnike, a Stipe bar 12. Mislim da je Khabib legenda, ali te niže kategorije nisu toliko nabijene kvalitetom kao teška. Možda. Realno, Khabib bi bil nokautiran od svakoga od zadnjih 10 Stipinih protivnika. Ali čisto zbog kilaže.

Teško je reći, ali po meni je Stipe imal puno više teških borbi nego Khabib.

philly
26-10-2020, 00:41
Stipe mi je najdraži borac, al ne može se reć da je dominantan ka Khabib.
3 poraza u karijeri, trilogija drž - ne daj sa Cormieron... jednostavno neusporedivo.
Stipe je najbolji teškaš slobodne borbe ikad, a to i je najbitnije na kraju.

Puntar2.0
26-10-2020, 01:48
Slazem se. Stipan je nas najbolji teskas, ali Nurmagomedov se borio protiv svakoga kojeg su mu dali, i izgubio jednu rundu u UFCu. Jednu jedinu rundu. Nije nitko uspio dovesti ga do problema, a kamoli da je mogao parirati. Cak u ovoj zadnjoj borbi je progutao sljuce Gaetjhea kao nista.
Cak da je ostao aktivan, ni Ferguson ni McGregor ga nebi ugrozili, pobrisao bi pod sa njima.
Znaci povukao se u trenutku kada lightweight divizija nebi mogla ponuditi ikoga tko bi mu i priblizno parirao.
To je druga dimenzija dominacije.

Humphrey
26-10-2020, 21:11
mislio sam da će gaetjhe pobjediti khabiba,čak sam i stavio nešto novca na njega,ali ovom ne može nitko ništa.

možda bi ferguson nešto mogao ,ali sumnjam. šteta što neće doći do borbe khabiba sa gsp,to bi bila borba stoljeća.

Puntar2.0
26-10-2020, 23:44
Ferguson je cudo sto se tice brade, koliko ga je Gaethje kaznio u onoj njihovoj borbi, ne znam tko bi ono podnio.
Ali sto mu to vrijedi ako bi ga Khabib ugasio kao Gaethjea i McGregora.
Bit' ce zanimljivo kako ce se razvijati ta divizija.

Grunf
27-10-2020, 09:12
Stipe mi je najdraži borac, al ne može se reć da je dominantan ka Khabib.
3 poraza u karijeri, trilogija drž - ne daj sa Cormieron... jednostavno neusporedivo.
Stipe je najbolji teškaš slobodne borbe ikad, a to i je najbitnije na kraju.

Hm, malo pogledaj listu boraca koje je Stipe pobijedio pa onda pogledaj listu boraca koje je pobijedio Khabib. Khabib je dominantan, ali lista protivnika mu i nije toliko impresivna. Khabib je imal 5 teških protivnika, tek smo prije 3 godine čuli za njega. Nije se borio protiv Fergusona, nije se borio protiv GSP-a dok se Stipe borio sa svojim GSP-om i dobio ga u 2 od 3. Dobio je sve najjače teškaše i legende borbe. Stipe se borio s težim protivnicima, nije bio miljenik Dane Whitea kao Khabib, da je bio vjerojatno bi i Stipe imao 23-0.

Slazem se. Stipan je nas najbolji teskas, ali Nurmagomedov se borio protiv svakoga kojeg su mu dali, i izgubio jednu rundu u UFCu. Jednu jedinu rundu. Nije nitko uspio dovesti ga do problema, a kamoli da je mogao parirati. Cak u ovoj zadnjoj borbi je progutao sljuce Gaetjhea kao nista.
Cak da je ostao aktivan, ni Ferguson ni McGregor ga nebi ugrozili, pobrisao bi pod sa njima.
Znaci povukao se u trenutku kada lightweight divizija nebi mogla ponuditi ikoga tko bi mu i priblizno parirao.
To je druga dimenzija dominacije.

Pa sad, protiv svakog koga su mu dali, ali ne i protiv svih najjačih. Khabib je projekt UFC-a, miljenik Dane Whitea, legendarna priča kakva je trebala UFC-u, čovjek koji ima 29-0 rekord. I zato se sad umirovio jer bi mu došli Ferguson i GSP i tu bi bil nokautiran.

philly
27-10-2020, 10:45
Grunfe nemoj zajebavat, Khabib je počistija svoju diviziju bez da je rundu izgubia praktički.
Jedino se nije boria s Fergusonon, a s obzirom da je demolira Gaetheja koji je demolira Fergusona, mislin da dosta ljudi više neće spominjat Fergusona kao veliku prijetnju Khabibu.

GSP je bija umirovljen kad je Khabib posta relevantan, a sad mi meč nema ni smisla s obzirom da je GSP već dugo u mirovini a i 40 mu je godina.

Ako već pričamo o miljenicima Dane Whitea, to bi bija Mcgregor, kojem je bilo dopušteno varat na sve moguće načine u oktagonu protiv Khabiba, i svejedno je pregažen.

Stipi nije kriv White ni nitko šta je izgubia od Struvea, JDS i šta je podcijenia Cormiera prvu borbu.
I, da, lightweight divizija je puno bogatija talenton od heavyweight koja je standardno najlošija.

Khabib je najdominatniji borac u UFC-u ikad.

Puntar2.0
27-10-2020, 16:47
Hm, malo pogledaj listu boraca koje je Stipe pobijedio pa onda pogledaj listu boraca koje je pobijedio Khabib. Khabib je dominantan, ali lista protivnika mu i nije toliko impresivna. Khabib je imal 5 teških protivnika, tek smo prije 3 godine čuli za njega. Nije se borio protiv Fergusona, nije se borio protiv GSP-a dok se Stipe borio sa svojim GSP-om i dobio ga u 2 od 3. Dobio je sve najjače teškaše i legende borbe. Stipe se borio s težim protivnicima, nije bio miljenik Dane Whitea kao Khabib, da je bio vjerojatno bi i Stipe imao 23-0.

Pa sad, protiv svakog koga su mu dali, ali ne i protiv svih najjačih. Khabib je projekt UFC-a, miljenik Dane Whitea, legendarna priča kakva je trebala UFC-u, čovjek koji ima 29-0 rekord. I zato se sad umirovio jer bi mu došli Ferguson i GSP i tu bi bil nokautiran.

Grunfko, znas sto je miljenik. Postoji recimo USADA, americka ustanova protiv droge u sportu.
Znaci ako si borac ti moras njima stalno govoriti gdje si, kako bi te mogli testirati.
Nurmagomedov je prije borbi testiran do 39 puta.
McGregor je dolazio na kokainu na press konferencije, nikada nije pao nekakav test na steroide.
Nekako imam osjecaj da on nije testiran 39 puta.
Nurmagomedov je bio "miljenik" Whitea koliko i Stipe.

franjevac
27-10-2020, 20:20
Jedini legitimni stipin poraz bio je meč protiv jds koji je po mnogima trebao ići stipi. Porazi protiv struvea i cormiea bili su nakon kopanja očiju . Dva razloga po meni zašto khabib nije veći od stipe je taj što se khabib ne bori u svojoj kategoriji ( on šeta sa 90kg) a drugi jer se nije borio sa tony fergusonom koji mu nikako ne bi pasao odnosno najmanje bi mu pasao ( ferguson ima ludi kardio i jitsu gdje ga ovaj ne bi prevrtao kao gathjea)a za 2 od 4 pokušaja meča sa tonijem i zašto se nisu dogodili kriv je khabib

franjevac
27-10-2020, 20:33

Stipe ima 5 obrana naslova u najjačoj kategoriji gdje je nekad dovoljno da te samo pipne da odeš u carstvo snova a nakon druge borbe sa cormierom gdje je ovom bilo dozvoljeno da kopa oči tijekom čitavog meča po meni pitanje goat-a nije više za debatu

http://youtu.be/XBcJonsnGMc

Puntar2.0
27-10-2020, 22:45
Jedini legitimni stipin poraz bio je meč protiv jds koji je po mnogima trebao ići stipi. Porazi protiv struvea i cormiea bili su nakon kopanja očiju . Dva razloga po meni zašto khabib nije veći od stipe je taj što se khabib ne bori u svojoj kategoriji ( on šeta sa 90kg) a drugi jer se nije borio sa tony fergusonom koji mu nikako ne bi pasao odnosno najmanje bi mu pasao ( ferguson ima ludi kardio i jitsu gdje ga ovaj ne bi prevrtao kao gathjea)a za 2 od 4 pokušaja meča sa tonijem i zašto se nisu dogodili kriv je khabib

Khabib seta sa 82-83 kile, lik se borio protiv Gaethjea sa slomljenom nogom i slomljena dva nozna prsta....gledao sam.embedded, uvijek je kao sepao, ja mislio on umoran.
Onu rundu koju je izgubio protiv McGregora je izgubio zbog toga sto se 1:1 upustio na stand up protiv istoga, gdje je Irac u lakoj maltene najjaci uz Gaethjea.
Sto se tice Fergusona, koliko on jos vrijedi ce se vidjeti protiv Irca. Tesko je provariti onakvo razbijanje.

Puntar2.0
27-10-2020, 22:46
Inace, i Jon Jones se odmah javio i osporio pound for pound listu.:jure

Grunf
28-10-2020, 11:12
Khabib seta sa 82-83 kile, lik se borio protiv Gaethjea sa slomljenom nogom i slomljena dva nozna prsta....gledao sam.embedded, uvijek je kao sepao, ja mislio on umoran.
Onu rundu koju je izgubio protiv McGregora je izgubio zbog toga sto se 1:1 upustio na stand up protiv istoga, gdje je Irac u lakoj maltene najjaci uz Gaethjea.
Sto se tice Fergusona, koliko on jos vrijedi ce se vidjeti protiv Irca. Tesko je provariti onakvo razbijanje.

Haha, da sigurno. Nijedan čovjek se ne može kretati kao mačka po ringu sa slomljenom nogom. To je još jedan primjer dizanja Khabiba i koliko UFC stoji iza njega. Slažem se da nije bio miljenik uvijek, ali nakon pobjede protiv McGregora je postal praktički dečko od Dana Whitea. :D Kao što je McGregor bio projekt prije Khabiba tako je Khabib postao projekt nakon što je pobijedio McGregora, a to znači da ima sve povlastice. Stipe nikad nije imal takav odnos Whitea prema njemu, stalno ga želi skinuti s trona jer ga smatraju dosadnim čovom koji ne donosi veliku zaradu UFC-u. Zato Stipe dobija najgore moguće protivnike, a Khabib je izbjegao neke legende i nije nikad dosad imao revanš s nekim jakim borcem. Realno, McGregor je trebao dobiti revanš. I sad kad je ušel u najbolje fajterske godine lik se povlači jer zna da bi dobil po njonji od Fergusona ili nekoga od mlađih uskoro i onda ne bi imao savršen rekord. Kakav je to borac koji teži savršenom rekordu i izbjegava borbe? Stipe nema savršeni rekord, gubil je kao i svi borci, to je normalno, ali je zato pobijedio sve najjače borce te kategorije, pa i kategorije ispod. Zato je Stipe veća legenda.

Puntar2.0
28-10-2020, 22:36
Moja greska, slomio je palac. Krivo sam razumio. U pripremama je imao mumps...oboljela cijela ekipa oko njega.
Neki koji su se trebali boriti nisu mogli.
Sto se tice Whitea i Khabiba, prvi ga je zadnji put naveliko posrao kada mu nije stavio pojas oko struka nakon borbe protiv McGregora.
Sto se tice zadnje borbe, sto mislis sto bi Whiteu vise odgovoralo, all american boy Justin Gaethje kao pobjednik, ili tamo neki bradonja iz brda Dhagestana....
Bradonja se povukao na vrhuncu, kada mu nitko nije ravan.
Malo koji borac to uspije, pa postanu smijesni poput Fedora.
Ako Stipan odradi jos jednu, dvije i ode u mirovinu, saka brade.

Grunf
31-10-2020, 01:42
Izgleda da se još nije povukao, slijedeća borba je on i Macron. :D

philly
31-10-2020, 12:54

Kozojeb s Kavkaza.

franjevac
31-10-2020, 13:34

Neprijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj.
Tako da svim srcem uz brata kozojeba protiv pederoliberalnog degenerika i izdajnika

Grunf
31-10-2020, 14:25
Kozojeb s Kavkaza.

Slažem se.

Neprijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj.
Tako da svim srcem uz brata kozojeba protiv pederoliberalnog degenerika i izdajnika

Francuzi nisu naši neprijatelji, Macron nije naš neprijatelj, a islamisti nisu naši prijatelji. S ovom prijetnjom je Kahib uništio sav svoj ugled koji je gradio godinama.

franjevac
31-10-2020, 14:41
Francuzi nisu ali jesu ljudi poput macrona i njegove pristaše koje uništavaju islamske zemlje da bi kasnije dovodili glavosječe iz tih zemalja u europu. Ne vidim zašto bi khabibu bio poljuljan ugled čovjek je samo prakticirao slobodu govora

Puntar2.0
31-10-2020, 15:35
Slažem se.

Francuzi nisu naši neprijatelji, Macron nije naš neprijatelj, a islamisti nisu naši prijatelji. S ovom prijetnjom je Kahib uništio sav svoj ugled koji je gradio godinama.

Ma daj.
Nurmagomedov je kucni prijatelj Cecenca Kadyrowa, 1:1 covijek Putina. Na duge staze ce Khabib u politiku, postati ce ako ne vodja onda jedan od utjecajnijih ljudi Dagestana, pod okriljem Rusije. Dok vrli Europljani prodaju oruzje Azerbajdjancima koji tamane Armence.
Do tu smo stigli, branimo francuske Novosti/Feral i babojeba pedera Macrona, koji o katolicima imaju isto misljenje kao najljuci taliban.
Francuzi ruse crkve za parkinge, a misle da ce im ovi Arapi postati dobri lijevoliberali.
Idiotska nacija.

Puntar2.0
19-11-2020, 21:53
''The next big thing''
Sto bi rekao Grunf, Chimaev je miljenik Dane Whitea.
Zaista i je, ima spoj trash talka i nevjerovatne boracke inteligencije.
Mislim da ce on i Soldic biti dva iemna koja ce se zapamtiti u tom sportu.

http://www.youtube.com/watch?v=fTQHgLHDiRM&t=235s

Grunf
28-03-2021, 10:37
Stipe nokautiran, dobro ga je Ngannou zahvatio, lik je na teškim steroidima, a Stipe je izgledal loše danas. Loš dan, a ovaj ne prašta. Nema veze, bit će i tu uzvrata. Treba nabit kile i razvalit lika.

Nervozni listonoša
28-03-2021, 12:33
Stipe nokautiran, dobro ga je Ngannou zahvatio, lik je na teškim steroidima, a Stipe je izgledal loše danas. Loš dan, a ovaj ne prašta. Nema veze, bit će i tu uzvrata. Treba nabit kile i razvalit lika.

Kakav uzvrat crni Grunfe. Stipi je najbolje kad malo dođe sebi da objavi da se povlači. Čeka drugo dijete. Ovo će mu kad tad doći na naplatu....Ima i drugih stvari u životu. Stipe jest hrabar i izdržljiv, ali sve ima svoje granice i treba biti sretan što mu ovaj nije glavu ''otkinuo''.

A što je ovaj dopingiran - koga briga. Sve je pošteno, pa ko koga prevari.

philly
28-03-2021, 13:17
Manje - više se slažen sa Nervoznin.

Grunfe nemoj zajebavat, nije ovo sport poput tenisa pa ono danas je bija loš dan, vidimo se na idućem turniru.

Stipe je potrošen nakon ratova s Cormieron.
Napravia je glupu pogrešku koja ga je koštala u trenutku kad se meč lomia - naime, da se nije zaletija ka amater i izdrža do kraja druge runde, puno bi bolje izglede ima da pobijedi meč.

Optužbe za steroide ti ne stoje, ima je UFC i većih zvijezda koje su pale na doping testu. Čisto sumnjam da je ngannou toliko pametniji od drugih da se provlači kroz doping testove.

Puntar2.0
28-03-2021, 15:43
Ja mislim da je Nga guta steroide kao ja bombone. Sto se tice testiranja , Khabiba su testirali milijun puta, McGregor je nasmrkan dolazio na pressice.

Nije to toliko transparentno, a Dana Whiteu odgovara ovaj rasplet, nsiu to teorije zavjere.

Sada ce bit Jones vs. Nga, i Nga Guga ce doci u situaciju da je dovjicu ogromnjaka poslao u mirovinu.

philly
28-03-2021, 19:33
Ja mislim da je Nga guta steroide kao ja bombone. Sto se tice testiranja , Khabiba su testirali milijun puta, McGregor je nasmrkan dolazio na pressice.

Nije to toliko transparentno, a Dana Whiteu odgovara ovaj rasplet, nsiu to teorije zavjere.

Sada ce bit Jones vs. Nga, i Nga Guga ce doci u situaciju da je dovjicu ogromnjaka poslao u mirovinu.

Pa testiraju sve borce milijun puta. Ko je ovih dana na dopingu, pada na testu.

LB86
29-03-2021, 09:02
mogu oni testirat, ali Jonesa su puštali dok nije poleo radit oizdarije, i mcgregora. nije stipe toliko potrošen, mogo bi još jednu borbu odradit protiv gorile. ali bude li srljo kao u ovoj, najebat će opet. recept za pobjedu je, taktika iz orve borbe. plus kilaža mora bit veća, 112-114 kg, mislim da bi 113 bilo idealno, Francis ga je riješio jer ga stipe bije mogo rušit, a u stand up borbi je srljao i bradu prelesto imo na " izvokite", to može proć protiv ostalih teškapa, orotiv ovog UFC napuhanca nikako. njegov tim je usro, kao i stipe što ih je slušo da je ovakav s 105 kila spreman za francisa, znači i ja imam šanse jer imam tu kilažu? plus nije bio strpljiv, ako je bio toliko lakši trebao je plesat kolo oko ovog 3 runde i onda ić na rušenje, a on svježeg napumpanog nganou idee rušit i ovaj ga okrene i nalupa jer ovaj nema snagu i težinu iz prve borbe. plus mentalno nije bio u borbi, jer je djete ns outu, postao je oreviviliziran s to ovakav lik ne prašta. za njega moraš bit jak, i spreman na tuču do kraja da bi imo šanse, prva botbs je bila receot, sve što je imo u orvoj nije imo u ovoj borbi i zato je popušio a ne zato što je ovaj na dopu jer je bio i u prvoj, i zato što što je on i njegov tim loše pripremio ovu borbu. a stioe da je pametan, godinu dana pauze do tada ba 113kg mišića i ooet na gorilu uz srpljiv pristup i mentalnu snagu kakvu je imo u orvoj opet će ga izvozat, osim sirove snage ovaj nema ništa ma što mma fanovi i analitičari pričali o njegovom napretku. dana je uložio milione u ovog, i sad ga kao neće malo nadopat da makne stiou kojeg ne mođe smislit od orvog dana. kako to ide, isto kako u hrv mamić plati suce, eto kako, divite se zapadu a oni su gori od nas po pitanju korupcije.

Grunf
29-03-2021, 10:12
Manje - više se slažen sa Nervoznin.

Grunfe nemoj zajebavat, nije ovo sport poput tenisa pa ono danas je bija loš dan, vidimo se na idućem turniru.

Stipe je potrošen nakon ratova s Cormieron.
Napravia je glupu pogrešku koja ga je koštala u trenutku kad se meč lomia - naime, da se nije zaletija ka amater i izdrža do kraja druge runde, puno bi bolje izglede ima da pobijedi meč.

Optužbe za steroide ti ne stoje, ima je UFC i većih zvijezda koje su pale na doping testu. Čisto sumnjam da je ngannou toliko pametniji od drugih da se provlači kroz doping testove.

To kaj nije pal na testu ne znači da nije na steroidima. Za Overeema se znalo da je na steroidima dugo prije nego što je pal na testu. Jednostavno je čovjek ili pretjerao ili se zamjerio UFC-u pa su ga pustili na normalan test. Ngannou ne bi prošao normalan test nikad, ali je trenutno Dana puno love uložio u Ngannoua pa ga se sa svih strana štiti i gura. No, Stipe nije zato izgubio, jednostavno nije bil u meču, došao je prelagan, a previše srljao. Kad je već toliko lagan, onda je trebao kružiti. Već se vidjelo da Ngannou pada i da nema snage, još jednu rundu i onda bi mu mogao raditi kaj je htio.

Inkvizitor
29-03-2021, 12:17
Nisam gledao meč ali po noviniskim izvještajima ispada ja ovaj Stipu prebio a da on njega nije ni dotaknuo. Jel to istina.

zar za steroide ne kažu da su to prazni baloni za vizualni dojam. Ne daju steroidi snagu.

Grunf
29-03-2021, 15:30
Nisam gledao meč ali po noviniskim izvještajima ispada ja ovaj Stipu prebio a da on njega nije ni dotaknuo. Jel to istina.

zar za steroide ne kažu da su to prazni baloni za vizualni dojam. Ne daju steroidi snagu.

Pa Stipe je imao jedan pokušaj rušenja, da je imao 10 kg više vjerojatno bi uspio baciti Ngannoua na pod i onda ga dolje mučiti. Ovako se Ngannou obranio, skoro legao na Miočića te ga jedno 5-6 puta izudarao aperkatima. Tu ga je potresao, poslije toga mu bacio još jedan direkt kojim ga je bacio na pod. Nakon toga se Miočić digao, ubrzo popio nokaut i tu je bio kraj priče.

Stipe je bio izvan meča, smanjio je kilažu i onda ušao u otvorenu razmjenu s fizički dominantnim borcem, teška pogreška. Da je plesao oko njega ovaj bi ubrzo bio gotov, i ovak se nakon prve runde već teško kretao.

Kaj se tiče steroida, povećavaju mišiće, snagu, sposobnost. Ameri imaju najbolju robu i koriste je u svim sportovima. Misliš da npr. Lebron James ima onakvo tijelo samo zato jer pumpa u teretani? To su raznorazni preparati, ne možeš bez preparata uspjeti u vrhunskom sportu. No, naravno da sami steroidi nisu isključivi razlog uspjeha nekog sportaša nego teški rad, a steroidi pomažu da pomakneš granice, da ideš preko svojih granica.

Inkvizitor
29-03-2021, 16:15
Pa Stipe je imao jedan pokušaj rušenja, da je imao 10 kg više vjerojatno bi uspio baciti Ngannoua na pod i onda ga dolje mučiti. Ovako se Ngannou obranio, skoro legao na Miočića te ga jedno 5-6 puta izudarao aperkatima. Tu ga je potresao, poslije toga mu bacio još jedan direkt kojim ga je bacio na pod. Nakon toga se Miočić digao, ubrzo popio nokaut i tu je bio kraj priče.

Stipe je bio izvan meča, smanjio je kilažu i onda ušao u otvorenu razmjenu s fizički dominantnim borcem, teška pogreška. Da je plesao oko njega ovaj bi ubrzo bio gotov, i ovak se nakon prve runde već teško kretao.

Kaj se tiče steroida, povećavaju mišiće, snagu, sposobnost. Ameri imaju najbolju robu i koriste je u svim sportovima. Misliš da npr. Lebron James ima onakvo tijelo samo zato jer pumpa u teretani? To su raznorazni preparati, ne možeš bez preparata uspjeti u vrhunskom sportu. No, naravno da sami steroidi nisu isključivi razlog uspjeha nekog sportaša nego teški rad, a steroidi pomažu da pomakneš granice, da ideš preko svojih granica.

Pa ne možeš se bazirati samo na rušenje. Zadnji put ga odbio rušenjem. Nisam gledao borbu pa ne mogu komentirat. Po novinskim napisima Stipe je jedva prvu rundu izduro a u drugoj ga ovaj sredio klasičnim nokautom.

A koliko tu ima rundi?

philly
29-03-2021, 16:38
Raspisat ću se ja malo više posli kad dođem na računalo.

philly
30-03-2021, 07:30
Grunfe, neke od najvećih zvijezda UFC-a , dakle oni koji in donose najveću zaradu su pale na doping testu. Spominješ Overeema? Pa taman kad je triba postat superzvijezda, kad je zaustavio Lesnara, pao je na doping testu! To je taman vrijeme kad su počela ova random i učestala testiranja zbog kojih je praktički nemoguće bit na dopingu.

Zatim se Lesnar vraća protiv Hunta, donosi veliku zaradu UFCu i pada na doping testu. Kasnije su pokušali napravit megafight Lesnara i Cormiera, kad je potonji Stipu nokautirao. Nisu mogli jer je Lesnar triba pola godine bit testiran. Zatim pad Jona Jonesa 2 puta na doping testu... ako UFC ne može zaštitit najveće zvijezde, tj. one koje in donose najveću lovu, šta bi štitia Ngannoua? Pa skoro pa su ga se i tili riješit nakon poraza protiv Stipe i one sramotne izvedbe protiv Lewisa, ali se on izvuka nokautiravši Blaydesa.

Inkvizitore steroidi povećavaju snagu i mišiće. Najviše padova na doping testovima na Olimpijadi upravo imaju sportaši olimpijskog dizanja utega, sporta koji zahtijeva najveću snagu od svih olimpijskih sportova. Ne bi uzimali steroide da ih ne čine jačima.
Grunfe nije nužno da je Lebron na kemiji, pa čovik je jedan od najvećih atleta na svitu. Jednostavno prirodna selekcija, u vrhunskom sportu uspijevaju oni najtalentiraniji.

Da se vratim na Stipu i meč, dakle prva runda je bila katastrofa, nešto slično ka prva runda protiv Cormiera u drugom meču. Prvo je primio desni direkt/kroše koji bi uspavao većinu boraca, nakon toga ide na rušenje dok je ovaj svjež?? Ni u prvom meču ga nije prva 2 - 3 puta uspija srušit dok je ovaj bija svjež! I to rušenje odradi skroz krivo na šta je i Chael Sonnen ukaza. Preživia je opet šta većina ne bi, i izdržao dosta udaraca od Ngannoua. Nakon toga je dobio nogu u glavu, i opet izdržao. Strašna izdržljivost.
Znači gubu prvu rundu uvjerljivo. Izgledao je letargično i usporeno, gdje su nestale one prekrasne eskivaže iz prvog meča??

Ali, unatoč lošoj izvedbi, meni je optimizam skočia jer je izdrža prvu rundu, Ngannou se već malo uspuhao.

U drugoj rundi ga Ngannou ruši onin zamaskiranin direkton, opet jer Stipe ne miče glavu nikako za razliku od prvog meča gdje je pokazao odlične eskivaže, ali Stipe i to preživljava, nevjerojatno! I još ga odlično pogodi desnim direktom u kontri dok je ovaj u naletu i malkice ga uzdrma! Odlično, okreće meč u svoju korist praktički! Je li pretjerujen?? Pa mislin da ne! Zašto?
Zato jer je Ngannou pogodia dosta udaraca koje bi uspavale praktički sve ostale borce a Stipe i dalje stoji i još mu vraća! Znači, to djeluje na psihu i ako čovjek koji je na glasu ka najubojitiji borac svih vremena ne nokautira svog protivnika unatoč tolikim pogocima, on gubi samopouzdanje! I još se zapuhao očigledno!

I taman kad je Stipe u tom trenutku trebao ići na rušenje kad je zaustavio Ngannou u napadu i malkice ga stresao ili iskoristit priliku da konsolidira redove, i da nastavlja se kretat i pokuša kontrirat ovog u stojci, on ka naivni mladić, a ne iskusni šampion, nažalost se zalijeće i prima teški nokaut.
Znači unatoč svim greškama šta je učinija, i lošoj izvedbi, a zahvaljujući svojoj legendarnoj izdržljivosti, virujen da je drugačije postupija u trenutku kad je zaustavio i stresao Ngannoua, da bi se situacija u oktagonu počela okrićat u njegovu korist!
Nažalost, šta je tu je.

Fala Stipe na svim trenucima radosti šta si nan priuštija! Najveći si teškaš slobodne borbe svih vremena :hrhb

LB86
30-03-2021, 17:34
Stipe ima šanse odradit još 1 do max 2 borbe, ako dobije obadvije ide s pojasom u mirovinu, ako dobije jednu, drugu za naslov izgubi zna da je napravio sve što je mogo da ode ko pobjednik u mirovinu.

a s druge strane, ne mogu se otet dojmu koliko bi sjebo Danu nebijelca, kada bi uzeo još jedanput naslov i otišo u mirovinu s Daninim trofejom i kiselim osmjehom dotičnog, u biti to bi bila najbolja satisfakcija za sve što mu je UFC radio godinama kao dokazanom šampionu ove borbe.

znači nije tu samo u pitanju lova, već i ovo što sam rekao, jebeš pare, nikad ne bih uzeo milion eura i otišo u mirovinu s porazom. zašto ne probat još jednom uzet naslov ? mislim što može izgubit, a da već nije izgubio ?

priče o tome da će ga Francis ubit i slično su smješne, ko broj jedan većina boraca i Filopović je već milion puta reko da na ekranu to sve djeluje puno užasnije nego što realno je. i s druge strane, naravno da je bilo slučajeva di su neki preminuli od posljedica borbe, u boksu recimo ali to je zato jer boks ima puno deblje jače rukavice, recimo da u MMA koriste takve rukavice, i ja bih se bojo za Stipu i mislio da ovaj ima šanse da ga ubije ako ga pogodi čisto i jako. ali ovako, ni u ludilu ne vidim to ko scenarij, em ga ovaj nikad neće pogodit tako čisto, em rukavice u boksu i ove u MMA su nebo zemlja u pogledu razornosti udaraca. zato i cijenim boksače, jer ne mora nitko u boksu pretjerano jako udarat, dovoljno da je precizan s onim rukavicama ti radi finu štetu na mozgu i glavi.

ali po meni, Stipe je taj koji mora odlučit što dalje ? ako nema goriva u njemu, a u ovoj borbi je djelovo da je mislima negdje drugdje, i da je osto bez goriva, onda se mirovina čini najrazumnije riješenje, u slučaju da misli da može otić kao pobjednik i da može odradit još dvije teške ali izvedive borbe, zašto ne probat ? ne kužim skepticizam, ako Gonzaga onomad nije ubio Mirka, i još ga je Mirko fino napenalio na uzvratu, što bi se to Stipe bojo opet ući u ring s ovim, samo zato jer jako udara ? kao da Stipe jako ne udara, Stipi je problem bio kardinalni već prije same borbe što je bio previše lagan za ovakvu borbu, on je za ovu borbu morao biti osjetno teži. 7-8 kg razlike je puno, a 15 je praktički druga kategorija, on je izgledo ko poluteškaš u ovoj borbi na spram Francisa koji je bio na max težini. i to bez sala, samo mišići i možda koja nedozvoljena supstanca, ali nije to razlog poraza, jer ako ga je dobio u prvoj mogo je i u ovoj, samo da je pristup bio isti, i priprema za borbu ne ista, već i bolja, jer je morala biti bolja s obzirom da je Francis ipak i napredovao nešto u posljednje 3 godine, i toga je Stipe i njegov tim morao biit svijestan, i tako se pripremit za ovu borbu, ja vidim da nisu, i oni sigurno sada znaju da su zajebali s procijenom, jer kada izgubiš izgubio si prije svega zbog vlastitih propusta, a ne zbog tuđih velebnih pomaka. Francis je bio strpljiviji, je bio jači istreniraniji, popravio obranu od hrvanja itd itd, nešto precizniji, ali opet nije to razlog poraza, i onakvog na oko teškog KO Stipe, prvenstveno je njegov tim i on sam usrao motku, a iako ne govori puno siguran sam da je toga jako dobro svijestan, jer onaj prizor koliko je bio utučen nakon borbe prilikom dizanja ruku pobjednika, najbolje govori sve. to je trenutak, kada je Stipe prvi put vidno djelovo kao netko tko očajava nakon borbe, a ne očajava se ako nisi svijestan nekih svojih propusta, jer ako si ti napravio sve što treba da dobiješ pa izgubio, čemu onda očaj i govor tjela kao da je duša iz njega otišla ? nije to samo zato jer te netko izbatinao, i ja sam znao bit izbatinan, ali me nikad to nije tako duhovno slomilo kako je ovo slomilo Stipu, prema tome svijest o propustima postoji ali će on i njegov tim to vjerojatno analizirat tek kada se oporavi, a onda i odlučit dal ima smisla nastavit dalje ?

po meni ima, ali opet sve je na Stipi. ja uvijek kažem, zašto bi čovjek odustao zbog jednog poraza, i zato što ima 38 godina, prošla su vremena kada si s 40 u slobodnoj borbi bio starac, Cormier je u prvoj borbi protiv Stipe čak i drugoj djelovo brutalno dobro, a imao je preko 40. danas postoji prehrana i sto drugih načina, kako se produljuje vijek trajanja borca, i sada bi se Stipe trebao zbog jednog poraza umirovit, onda se trebo umirovit i nakon KO Cormiera, iskreno meni je onaj KO djelovo opakije po Stipu nego ovaj od Francisa, čišće i iz veće blizine ga je Cormier pogodio čisto s puno snage. a jedina razlika je ta, što je Francis maljem još jednom opalio kad je ovaj bio na zemlji, ali i Cormier je još par puta zveknuo Stipu nakon tog lijevog uperkata, očito STIPE ima problem s time i to mu je sada vidna mana, ne predosjeća taj udarac, em ga fintiraju em ga s njime već dva puta ruše na pod i završavaju, dakle na tome treba radit. nije to SF, da se ne može, već je on naviko kroz čitavu karijeru hodat s bradom na izvolite, a to si više ne može priuštit, posebno ne nakon toliko godina, i toliko ratova iza sebe.

ja Stipi želim sve najbolje, i reko sam mu na instagramu, da jedan poraz ne mjenja sve ono dobro što je napravio u ovom sportu, i ono dobro što je napravio za druge ko vatrogasac i čovjek, i da ne može razočarat nikoga, a kamoli Clevaland i Hrvatsku, kada je toliko dobroga donjeo svom rodnom gradu, i svim Hrvatima u svijetu, nitko nije predstavljao Hrvate bolje od njega, prema tome zašto biti utučen i nakon jednog bolnog poraza očajavat i mislit kako ništa nije bilo dobro ?

naravno da ovakvi porazi bole, ali pravi šampioni, uvijek nađu način da se dignu iz pepela i poput feniksa još jednom pokažu srce šampiona, i to je ono zašto ja želim da Stipe nastavi i da ne ode pognute glave, već da poput feniksa još jednom zasja prije zaslužene mirovine, a znam da to može, samo je pitanje dal on vjeruje da može i još važnije dal ima volje da pokaže da može ??? on sam će dati odgovor na to pitanje, u idućih godinu dana.

crni bombarder
30-03-2021, 17:54
Dojma sam da su masmediji jedva docekali da sa trona spadne dosadni bijeli covjek, znamo da je Dana vec duze vrijeme ljut jer nitko Miocica nije skinuo sa trona, a sad je ovaj mungos "nepobjediv, zvijer, tko mu smije na crtu stati" kao da su mediji otcepili dolaskom novog prvaka koji je prvak tek dva tri dana a vec je o njemu napisano vise nego o Miocicu tijekom cijele karijere nositelja pojasa.

Grunf
31-03-2021, 11:05
Grunfe, neke od najvećih zvijezda UFC-a , dakle oni koji in donose najveću zaradu su pale na doping testu. Spominješ Overeema? Pa taman kad je triba postat superzvijezda, kad je zaustavio Lesnara, pao je na doping testu! To je taman vrijeme kad su počela ova random i učestala testiranja zbog kojih je praktički nemoguće bit na dopingu.

Zatim se Lesnar vraća protiv Hunta, donosi veliku zaradu UFCu i pada na doping testu. Kasnije su pokušali napravit megafight Lesnara i Cormiera, kad je potonji Stipu nokautirao. Nisu mogli jer je Lesnar triba pola godine bit testiran. Zatim pad Jona Jonesa 2 puta na doping testu... ako UFC ne može zaštitit najveće zvijezde, tj. one koje in donose najveću lovu, šta bi štitia Ngannoua? Pa skoro pa su ga se i tili riješit nakon poraza protiv Stipe i one sramotne izvedbe protiv Lewisa, ali se on izvuka nokautiravši Blaydesa.

Inkvizitore steroidi povećavaju snagu i mišiće. Najviše padova na doping testovima na Olimpijadi upravo imaju sportaši olimpijskog dizanja utega, sporta koji zahtijeva najveću snagu od svih olimpijskih sportova. Ne bi uzimali steroide da ih ne čine jačima.
Grunfe nije nužno da je Lebron na kemiji, pa čovik je jedan od najvećih atleta na svitu. Jednostavno prirodna selekcija, u vrhunskom sportu uspijevaju oni najtalentiraniji.

Treba razlučiti između UFC-a, Whiteove privatne firme, koja čini sve da bi ostvarila čim veću zaradu i državnih agencija koje sprječavaju doping u sportu. Ngannou je bio glavni projekt Whitea za tešku kategoriju, puno love je uložio u njega i to kaj je Stipe porazio Ngannou je koštalo puno love Whitea, normalno da se naljutio na Ngannoua, ali eto, ipak se vratio i uspio. Nije uložio samo puno love nego i puno kvalitetnog dopinga. :D

Lesnar, Overeem i Ngannou su najbolji primjeri dopingiranih sportaša, Lesnar je jedno vrijeme izgledao kao bik, bio je pojam dopingiranog sportaša. Onda mu je tu titulu preuzeo Overeem pa sad baklju nosi Ngannou. :D

Mislim, sjeti se, Overeem je bio nepobjediv na dopingu, kad su ga državne agencije prisilile da stane onda je počeo gubiti kao na traci. Lesnar je isto ulovljen, ali je dobro izbjegavao, nije ga bilo po par mjeseci zbog "povreda". Ali kad je bio na dopingu je tamanio protivnike. Sad to radi Ngannou.

Mislim da su sad pravila čak i blaža nego prije, puno supstanci je legalizirano jer bi morali zabraniti cijeli sport. :D Kaj se tiče Jamesa, nemoj imati iluzija, on koristi doping, ali ga koristi i cijeli NBA, samo kaj je kako kažeš James genetski bolje napravljen, ima više talenta i puno više trenira od ostalih.

philly
31-03-2021, 12:39
Treba razlučiti između UFC-a, Whiteove privatne firme, koja čini sve da bi ostvarila čim veću zaradu i državnih agencija koje sprječavaju doping u sportu. Ngannou je bio glavni projekt Whitea za tešku kategoriju, puno love je uložio u njega i to kaj je Stipe porazio Ngannou je koštalo puno love Whitea, normalno da se naljutio na Ngannoua, ali eto, ipak se vratio i uspio. Nije uložio samo puno love nego i puno kvalitetnog dopinga. :D

Lesnar, Overeem i Ngannou su najbolji primjeri dopingiranih sportaša, Lesnar je jedno vrijeme izgledao kao bik, bio je pojam dopingiranog sportaša. Onda mu je tu titulu preuzeo Overeem pa sad baklju nosi Ngannou. :D

Mislim, sjeti se, Overeem je bio nepobjediv na dopingu, kad su ga državne agencije prisilile da stane onda je počeo gubiti kao na traci. Lesnar je isto ulovljen, ali je dobro izbjegavao, nije ga bilo po par mjeseci zbog "povreda". Ali kad je bio na dopingu je tamanio protivnike. Sad to radi Ngannou.

Mislim da su sad pravila čak i blaža nego prije, puno supstanci je legalizirano jer bi morali zabraniti cijeli sport. :D Kaj se tiče Jamesa, nemoj imati iluzija, on koristi doping, ali ga koristi i cijeli NBA, samo kaj je kako kažeš James genetski bolje napravljen, ima više talenta i puno više trenira od ostalih.

Falivaš za UFC skroz, pa Overeem i Lesnar su izgledali tako jer tada NIJE bilo USADA testiranja. Sjeti se samo kako je Vitor Belfort izgledao dok USADA nije došla...

Pa baš se mnogo fanova žali kako je pao kvalitet borbi i boraca zadnjih godina otkad je striktno testiranje na doping, tj. otkad je USADA u sportu.

Whiteu bi puno veću lovu donio Lesnar nego Ngannou, al Lesnar ne može proć doping testiranja... Nema smisla ta teorija da White plaća USADA-u da ovog ne testira. Pa onda bi se Lesnar, Overeem, Jones (na kemiji), Belfort i ekipa bez problema borili, jer donose veću lovu od Ngannoua.

Ekipa iz Pridea je bila nakemijana, tamo nije bilo testiranja.

Grunf
01-04-2021, 09:55
Falivaš za UFC skroz, pa Overeem i Lesnar su izgledali tako jer tada NIJE bilo USADA testiranja. Sjeti se samo kako je Vitor Belfort izgledao dok USADA nije došla...

Pa baš se mnogo fanova žali kako je pao kvalitet borbi i boraca zadnjih godina otkad je striktno testiranje na doping, tj. otkad je USADA u sportu.

Whiteu bi puno veću lovu donio Lesnar nego Ngannou, al Lesnar ne može proć doping testiranja... Nema smisla ta teorija da White plaća USADA-u da ovog ne testira. Pa onda bi se Lesnar, Overeem, Jones (na kemiji), Belfort i ekipa bez problema borili, jer donose veću lovu od Ngannoua.

Ekipa iz Pridea je bila nakemijana, tamo nije bilo testiranja.

Pa istina, ali kaj moreš kad je Lesnar utjelovljeni doping. :D Nisam rekao da White plaća USADA-u nego da mu je bitna zarada, a zarada je veća, kak ti veliš, dok su borci na stimulansima. :D

LB86
01-04-2021, 19:36
Dojma sam da su masmediji jedva docekali da sa trona spadne dosadni bijeli covjek, znamo da je Dana vec duze vrijeme ljut jer nitko Miocica nije skinuo sa trona, a sad je ovaj mungos "nepobjediv, zvijer, tko mu smije na crtu stati" kao da su mediji otcepili dolaskom novog prvaka koji je prvak tek dva tri dana a vec je o njemu napisano vise nego o Miocicu tijekom cijele karijere nositelja pojasa.

normalno da je pobjediv, recimo ja mislim da Jones ima šanse protiv njega, jer je brz i ful taktičan borac. Miočić je bio loš u ovoj zadnjoj borbi, nikad nije bio toliko loš u izvedbi ko protiv ovog, i sada ovi veličaju ovog umjesto da shvate da je Stipe realno u ovoj borbi bio ispod prosjeka. mislim da bi i Jones dobio Stipu, kada bi imao onakav gameplan i statičnost tokom borbe, i srljanje u razmjene koje nisu pametne. u razmjene ulaziš kad si siguran da možeš zadat udarac, a ne primit težak u kontri od rivala. u prvoj borbi je Stipe puno bolje stajao, držao distancu i točno radio sve u pravo vrijeme, da je to bio slučaj u ovoj borbi imao bi realne šanse za pobjedu. ovako je popušio KO, ali to je mogo i izbjeć da je imao bolji gameplan i fiziku. Jones će imat preko 110 kg kada se bude borio protiv ovog, i sigurno će ići na hrvanje pametnije. on je u hrvanju odličan borac, i mislim da ima realne šanse riješit Francisa hrvanjem, ali neće ko Stipe naivno odmah na startu ići na rušenje, jer ovoga ipak treba malo iscrpit prije nego se ide u rušenje.

koliko god taj Jones bio razvikan, ima tu i dosta razloga zbog kojih ga se veliča, iako je i on dokazano uzimao doping, ali mislim da za ovu borbu ima pravo tražit veće pare, jer ova borba nije obična borba, i treba je dobro naplatit. Stipe je po meni premalo uzeo, s obzirom da je morao računat na to da možda neće imat više priliku borit se za naslov, stoga je trebo on to masnije naplatit, ali njegov tim i on sam očito nisu imali plan u slučaju što ako izgubi ? tako da Jones nije glup, što želi tu borbu na platit, jer svatko tko ulazi u kavez s ovom gorilom može puno izgubit, lako za KO, u pitanju je legacy i lova. ali Stipe je uvijek na ta pitanja odgovorao ležerno, whatever. ali nije to baš tako, da bi ti trebalo biti svejedno po meni kada su u pitanju pare i legacy, posebno zato što je Stipe opravdano mogao birat protivnike ko šampion, i što je imao pravo tražit više para kao dokazani šampion. tako da koliko god ga White jebao kroz karijeru, na neki način je i sam sebe jebuckao s takvim pristupom borbama i nije ni pokušavao izvuć više love. bilo je, daj šta daš, i kada su protivnici u pitanju, i kadaj e u pitanju lova, recimo Cormier i Jones su tu puno pametniji, iako su i ljigavih karaktera, ali to je pametno što oni rade. zašto ne uzet više, ako možeš ?

uostalom, Cormier se ne bi ni borio nikad protiv Francisa, ne zato jer ga se boji, već zato što zna da u toj borbi ima male šanse za pobjedu plus s tom borbom ne bi dobio lovu koju priželjkuje. tako da, Jones nije glup kada zahtjeva veliku stimulaciju za ovu borbu, potpuno opravdano. a i to da neće stajat ko vreća za napucvanje mu vjerujem, iako mora biti svijestan da protiv ovog dovoljno da jednom naleti na krivu razmjenu, teško će ostat na nogama. problem je što Francis ima ogromnu fizičku prednost pred svima, što je i pomalo nepravedno jer se tako ne pokazuje sama kvaliteta borca u borilačkim vještinama, već i fizička dominacija kojom se zapravo stječe velika prednost i prije svih ostalih taktičkih i borilačkih vještina. tako da, zato ja osobno nisam ljubitelj ovog "Predatora", je on atraktivan za gledat jer ima taj KO power kao malo tko, ali mi se čini da uglavnom to i je jedino što on i ima, u hrvanju i boksu neće biti ni približno dobar ko Miočić Cormier ili Jones, a ima šanse za dugogodišnju dominaciju nad svima, upravo zbog fizičkih prednosti nad ostalima. jedino što nije lijen ko Brock Lesnar, pa će zato i duže trajat, ali opet da je nepobjediv to su gluposti, upravo je Stipe pokazao u prvoj borbi kako se treba s njim, ako se želi uspjet, jer teško da će njega itko uspjet KO, upravo zbog fizike, i što nema baš neku staklenu bradu pa ga nije ni lako KO, ali ga se može svladat na bodove, pametni borac kao Jones itekako ima šanse protiv njega, a siguran sam da neće srljat ko Stipe na direkte. tako da, mogu oni njega dizat u nebesa, ali svatko je pobjediv, uz dobar gameplan fizičku pripremu, i pravi mentalni pristup borbi. ako uđeš u borbu spuštenih gaća, spuštenih gaća ćeš i otić iz borbe. ali ako uđeš s ciljem da pobjediš, i dobro se pripremiš i provodiš svoju taktiku do kraja, onda imaš i realne šanse za pobjedu ako imaš alat za to, a Jones ima borilački IQ te vještine za pobjedu protiv ovog, tako da sasvim opravdano traži i veću lovu, jer nije ovo borba koju ćeš prihvatit samo tako. tu je Stipe bio cijelu karijeru jako limitiran, jednostavno bilo mu je svejedno, ali po meni nije mu trebalo biti svejedno, no šta je tu je. neka se odmori, i onda neka odluči što je najbolje za njega.

Grunf
26-04-2021, 21:36
Usman poslao Masvidala na spavanje. Pogledajte koliko publike.

http://www.youtube.com/watch?v=oo8bbJ2etXs

Puntar2.0
28-04-2021, 15:11
Masvidal je dosta popustio, mozda je i njega pogodila odluka o strozem kontroliranju.
Meni najocitiji primjer je onaj lik koji se tukao protiv Jonesa, pa de facto dobio, ali su mu uzeli borbu. Taj je sada sjena od sebe, ocito bez dzusa nije to to.