PDA

Pogledaj Full Version : EP- Rukomet - Hrvatska 2018

st.anger
10-01-2018, 09:16
http://i.imgur.com/uNZYhHa.png

Dvorane
Split: Spaladium Arena
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/06/Spaladium_Arena_1.JPG/800px-Spaladium_Arena_1.JPG

Porec: Sportska dvorana Zatika
http://www.sportilus.com/uploads/venues/sportska-dvorana-zatika-porec-cover-photo-985e.jpg

Zagreb: Arena Zagreb
http://cdn12-grohe-com.cloud.grohe.com/application/filebrowser/cdn-images/references/objects/9/arena-zagreb.main.jpg

Varazdin: Sportska dvorana Varazdin
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/Sport_Hall_Vara%C5%BEdin.jpg/1200px-Sport_Hall_Vara%C5%BEdin.jpg

Skupine
Skupina A: Split
Hrvatska
Svedska
Srbija
Island

Skupina B: Porec
Francuska
Bjelorusija
Norveska
Austrija

Skupina C: Zagreb
Njemacka
"Nova" Makedonija
Crna Gora
Slovenija

Skupina D: Varazdin
Spanjolska
Danska
Ceska
Madjarska

Prve Utakmice: 12.01.2018
Bjelorusija -Austrija 18:15
Svedska - Island 18:15
Francuska - Norveska 20:30
Hrvatska - Srbija 20:30

st.anger
10-01-2018, 09:19
Kako je moguce da Osijek nije dobio domacinstvo?

Grunf
10-01-2018, 16:05
Premalo je skupina. Nije ni Zadar dobil, a ima vecu dvoranu.

moonlight
11-01-2018, 00:36
Teško sa Srbima, bit će gusto, nemaju kaj izgubit komšije...Lino Červar minus, ne vraćaj se starim ljubavima rekao bi Arsen.

st.anger
11-01-2018, 10:41
Premalo je skupina. Nije ni Zadar dobil, a ima vecu dvoranu.

OS umjesto VZ?
Kada gledam kartu ne vidim zasto je VZ dobio prednost pred OS.
Isto tako bi dao prednost Zadru naspram Splitu, njihova dvorana je bar gotova.

Grunf
11-01-2018, 11:27
OS umjesto VZ?
Kada gledam kartu ne vidim zasto je VZ dobio prednost pred OS.
Isto tako bi dao prednost Zadru naspram Splitu, njihova dvorana je bar gotova.

Varaždin ima arenu s 5.000 sjedećih mjesta. Dvojba je mogla jedino biti Poreč ili Osijek, ako bi se gledal kapacitet. Da su gledali samo kapacitet, grupe bi se igrale u Zagrebu, Splitu, Zadru i Varaždinu. To su jedini gradovi koji imaju dvorane s više od 5 tisuća sjedećih mjesta. Vjerojatno su gledali i zainteresiranost lokalnih zajednica.

Grunf
11-01-2018, 12:27
Sad sam pogledal. Milijun i pol kuna mora osigurati domaćin za natjecanje. Vjerojatno se Osijeku baš i nije to plaćalo.

st.anger
11-01-2018, 15:15
Varaždin ima arenu s 5.000 sjedećih mjesta. Dvojba je mogla jedino biti Poreč ili Osijek, ako bi se gledal kapacitet. Da su gledali samo kapacitet, grupe bi se igrale u Zagrebu, Splitu, Zadru i Varaždinu. To su jedini gradovi koji imaju dvorane s više od 5 tisuća sjedećih mjesta. Vjerojatno su gledali i zainteresiranost lokalnih zajednica.

:cool:

Tek sam sada vidio da dvorana u OS nema ni 4.000 mjesta.

Grunf
11-01-2018, 16:05
Nema, tu je negdje kao porecka kapacitetom.

BWA
12-01-2018, 01:55
Grunfe mozes da sredis neke karte za svoju bracu preko Drine :D

Grunf
12-01-2018, 11:13
Koji ste vi muktaši. :rolleyes: :D

kiša
12-01-2018, 12:32
Grunfe mozes da sredis neke karte za svoju bracu preko Drine :D

može al neće :kava

kiša
12-01-2018, 12:33
Teško sa Srbima, bit će gusto, nemaju kaj izgubit komšije...Lino Červar minus, ne vraćaj se starim ljubavima rekao bi Arsen.

ma kakvi gusto budemo ih isprašili samo tako:hrhb:hrv

Humphrey
12-01-2018, 14:14
Napokon će proraditi hrvatsko domoljublje,pivo,kokice i kockice

ajmo kauboji, za ovu "državu" za ovaj "narod"

Grunf
12-01-2018, 21:21
Dobro igraju nasi, jaka obrana i kontre. Zakaj ne igra Mandalinic?

Grunf
12-01-2018, 22:33
Mi zivimo u Sjevernoj Koreji. Emisija poslije tekme i prvo dokazi Kolinda pa par minuta prica te otide. Onda dode Plenkovic pa sad on sere kvake...

Nema ih vidjeti u mjesec dana slovenskih provokacija, ali tu su doletili cim je tekma i prilika za promociju.

moonlight
12-01-2018, 23:47
Kakav rukomet, ha ha, pa ovi Srbi igraju rukomet iz ranih devedestih, bez krila, dva dodavanja, bez pivota...zar je moguće da oni imaju trenere kao mi u košarci, pa će uništiti tradiciju, izgleda da imaju...kak se zove krilo koje je zabilo jedan gol, a ostalo upamćeno na "Bože pravde"...možda su po to došli...?

Nervozni listonoša
12-01-2018, 23:48
Dobro igraju nasi, jaka obrana i kontre. Zakaj ne igra Mandalinic?

Šteta za Duvnjaka! Ali su Nijemci izgleda bili u pravu kad su tražili da on ne igra ovo prvenstvo. Toliko je želio igrati - ali još se jednom pokazalo kad te srce previše povuče - noge (list) te izdaju!

moonlight
12-01-2018, 23:49
Pa to je Lino Červar, on nije trener, on je ...Červar.

moonlight
12-01-2018, 23:54
Cindrić ima tač, mali Balić, pitanje je možemo li mi odgovorit na 6:0 obranu, tu uvijek imamo problem, protok lopte, nemamo pravog pivota, imamo Voria koji to nikad nije bio, jer smo tad imali rješenja i bili brži...ne znam...vidjet ćemo, ovo sve samo može zavarat. Kak Srbi igraju rukomet danas, 2018.:( strašno..., ne mogu vjerovat da su gori od naše košarke...

Nervozni listonoša
12-01-2018, 23:57
Kakav rukomet, ha ha, pa ovi Srbi igraju rukomet iz ranih devedestih, bez krila, dva dodavanja, bez pivota...zar je moguće da oni imaju trenere kao mi u košarci, pa će uništiti tradiciju, izgleda da imaju...kak se zove krilo koje je zabilo jedan gol, a ostalo upamćeno na "Bože pravde"...možda su po to došli...?

Došli su da budu moralni pobjednici ( - 2 ili 3 razlike). Onda bi bili krivi suci, publika, gruba igra hrvatskih rukometaša i još štogod. Ali nakon - 10 propade im ''ono po što su došli''!

Čak i njihovi navijači pišu da su - babe!

moonlight
13-01-2018, 00:09
Al to kaj oni igraju , to nije rukomet, to je strašnoooo.

crni bombarder
13-01-2018, 00:17
kolektivna zalost "hrvatskih navijaca" po forumima, sram ih zvizdanju Srbima, pljuju Cervara, i tako to... koja luda nenormalna nacija.

Cestitke nasima, Duvnjaku brz oporavak.

moonlight
13-01-2018, 00:25
ha ha, bombarderu, ne zajebavaj, ovo je sport i treba samo da sport i bude, da smo luda , nenormalna nacija to znamo i bez rukometaša...

nešto da te osvježi...

od prije...

https://www.facebook.com/hrs.chf/videos/1195065260523243/

Nervozni listonoša
13-01-2018, 00:33
kolektivna zalost "hrvatskih navijaca" po forumima, sram ih zvizdanju Srbima, pljuju Cervara, i tako to... koja luda nenormalna nacija.

Cestitke nasima, Duvnjaku brz oporavak.

Ma to su tzv: hrvatski navijači. Navijači koji žele da ''dabogda sve izgubili''!

To su ti ''hrvatski navijači''. Kao oni su iznad.........

To zviždanje je bilo najbolji dio utakmice - toliko glasno i jasno da ga čak ni tehnikom nisu mogli utišati.

Druga stvar što mi je upala u oči je Lijepa naša - koja je otpjevana do kraja (....dok mu živo srce bije).

Neki kažu i falš (to su oni kojima sve što je hrvatsko, pa tako i hrvatska himna, smeta). Ništa zato.

A kasnije je sve otišlo u normalu kad su navijači vidjeli koliko su srpski rukometaši ''dobri''!

Jednostavno - mrtva konja se ne udara!!!

moonlight
13-01-2018, 00:37
Nervozni... himne se inače intoniraju na sportskim natjecanjima u skraćenoj verziji, nama su kao domačinima dopustili očito da
klapamo danas u prve dvije i zadnje dvije strofe.

A trebalo je pustit onda ovo...
https://youtu.be/OSqzlCtWxo8

Nervozni listonoša
13-01-2018, 00:37
ha ha, bombarderu, ne zajebavaj, ovo je sport i treba samo da sport i bude, da smo luda , nenormalna nacija to znamo i bez rukometaša...

nešto da te osvježi...

od prije...

https://www.facebook.com/hrs.chf/videos/1195065260523243/

Ovo večeras je bilo - više od sporta. Više od igre. Protiv Islanđana, Šveđana i ostalih će to biti samo sport - ali protiv Srba - to nije samo sport i samo jedna utakmica!

Nervozni listonoša
13-01-2018, 00:40
Nervozni... himne se inače intoniraju na sportskim natjecanjima u skraćenoj verziji, nama su kao domačinima dopustili očito da
klapamo danas u prve dvije i zadnje dvije strofe.

A trebalo je pustit onda ovo...
https://youtu.be/OSqzlCtWxo8

Zato sam i napisao da mi je upalo u oči da je himna otpjevana do kraja, jer znam to!

moonlight
13-01-2018, 00:43
Ovo večeras je bilo - više od sporta. Više od igre. Protiv Islanđana, Šveđana i ostalih će to biti samo sport - ali protiv Srba - to nije samo sport i samo jedna utakmica!

Daj, daj, mi smo u rukometu za njih,,,ohoho...i zato to i nije rivalitet da se miješaju emocije.

moonlight
13-01-2018, 00:44
Zato sam i napisao da mi je upalo u oči da je himna otpjevana do kraja, jer znam to!

Uz berlinsku, najljepša himna, izvedena uživo.

https://youtu.be/sK_Bus4SXIo

Nervozni listonoša
13-01-2018, 00:48
Daj, daj, mi smo u rukometu za njih,,,ohoho...i zato to i nije rivalitet da se miješaju emocije.

Ma nema to veze - da su klikeri - nego da te podsjetim na ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=Zj1h0w30rKg

Kralj!

moonlight
13-01-2018, 00:50
Ludi Rotim...al to je legendado...

Nervozni listonoša
13-01-2018, 01:05
Ludi Rotim...al to je legendado...

http://www.youtube.com/watch?v=0HMtjl1ayhY

Gledaj tu atmosferu na tribinama, igru i rezultat na tarvnjaku i ponašanje predsjednika Tuđmana u svečanoj loži (u jednom trenutku skinuo i sako da ga baci).

A onda uzmi sve ovo što je došlo i još dolazi nakon njega.

Sve neke njonje i beskičmenjaci.

Joj nemojte kaj će Europa reći - da smo mi isti ko i oni ili danas sutra ćemo ponovno biti skupa u EU.

I zato - neka su zviždali večeras i treba im zviždati sve dok ne dožive katarzu i ne postanu svjesni koje su zlo nanosili svim svojim susjedima, a ne samo Hrvatima. I to ne samo u ovom zadnjem ratu - kojeg zovemo Domovinskim - nego desetljećima unazad.

Naravno oni to nikad neće doživjeti - jer oni ništa ne priznaju da su nekom uradili uvjek su to drugi njima napravili.

Inkvizitor
13-01-2018, 07:57
Sve je to nebitno..ako nije bilo fašističkog navijanja..ond aje OK a ako je bilo, pobjeda je nebitna i zanima me jesul ti navijači uhićeni i promptno preceusirani.

crni bombarder
13-01-2018, 13:29
Srbi se zgrazaju zbog zvizadnja njihovoj himni, ocekujem javnu ispriku Plenkovica.

Nasi mediji poltronski prenose sto pisu profasisticki srpski mediji...

Sto se tice nasih "navijaca", i ja sam blesav sto se cudim. Tu ima masa njih kojima je krivo sto Srbija nije pobijedila.

Puntar2.0
13-01-2018, 20:18
Dobro doslo hrvatskoj momcadi za zagrijavanje.....

Nervozni listonoša
13-01-2018, 22:25
A večeras izgubio i ljubimac jugoslavena i velikosrba u Hrvatskoj - Veselin Yugo Vujović!

BWA
14-01-2018, 02:53
Al to kaj oni igraju , to nije rukomet, to je strašnoooo.

ne staj mi na muku :(

crni bombarder
14-01-2018, 13:17
A večeras izgubio i ljubimac jugoslavena i velikosrba u Hrvatskoj - Veselin Yugo Vujović!

Nikada oni nece prezaliti sto Vujo nije postao izbornik, i sto ne moze selektirati Lazarova, Duvnjaka, Zikicu Milosavljevica, Mehu Mehica, Lojzeta Peterlea u jednu reprezentaciju, pa da zapjevamo od Vardara pa do Triglava.

Humphrey
14-01-2018, 13:35
Valjda su sad hrvati izbacili malo tog domoljublja iz sebe i sad se mogu vratiti pokornom prihvaćanju jugo okupacije i ponižavanju mrtvih i žiivh branitelja.

Naprijed kauboji!!!

crni bombarder
14-01-2018, 14:12
Vujo selektor a Smailagic pomocnik, jer svi znamo da kradezeovac Lino nije osvojio nijednu medalju, sve je to Irfan Smailagic osvojio.

Grunf
14-01-2018, 14:19
Dobro dečki, danas je tekma, malo ste dosadni s tim grintanjem. :D

Očekujem pobjedu od 4 razlike protiv Islanda danas. :cheer

Galjego
14-01-2018, 16:33
1.Hrvatska vrlodobra,vidio sam protiv Srbije 5 uigranih akcija,obrana odlična.Srbija loša,vjerovatno su se usrali,ako imaju tako dobre pojedince kao što tvrde.
2.Navijanje je bilo dobro,doduše na trenutke bismo se stišali,teško je bez organizirane skupine sinkronizirati tako puno ljudi.
3.Dosta stvari su ljudima oduzimali na ulazu,cak i cigarete,poslije utakmice je dosta transparenata i zastava bilo nabacano uz zastitnu ogradu,nisam uspio vidjeti sadrzaj jer su ljudi uzimali oduzete transparente pa nisam mogao dokučiti po kojoj su shemi oduzimali.
4.Kad su vec,za početak, odabrali “Poljubi zemlju“ od Miše umjesto “Lijepa li si“ od Thompsona mogli su tekst pustiti na ekranu-bolja bi izvedba bila.
5.Island je dobar,golman njihov je “ubio„ Sveđane,ali mislim da ćemo pobijediti 3 razlike.

Grunf
14-01-2018, 20:14
Šou program, Grdović prije tekme pjeva u dvorani Evo mene moji ljudi doša sam vam na bevandu. :D

Grunf
14-01-2018, 21:07
Opet isti problemi protiv jačih ekipa, naši golmani su nepostojeći. Najbolji dojam je napravil Buntić s novim imidžom. :D

Grunf
14-01-2018, 22:27
Na kraju smo razbili Island, drugo poluvrijeme je Stivi obranil 7 lopti, Mamić je raketiral s lijevog vanjskog i lagana pobjeda na kraju. :cheer

kiler
14-01-2018, 22:51
Opet isti problemi protiv jačih ekipa, naši golmani su nepostojeći. Najbolji dojam je napravil Buntić s novim imidžom. :D

ne može Alilović nikako biti prvi golman...
koji je naš golman na tribinama,kao treći?

Grunf
14-01-2018, 23:14
Mislim da je Šola. :D

Nervozni listonoša
14-01-2018, 23:18
Mislim da je Šola. :D

Pešić!

Osovina Cindrić - Karačić + Stevanovićš.

Glavno pomoćno osoblje Mamić - Buntić i Štrlek!

I to je to.

PS: Ni u jednoj ključnoj utakmici Alilović nije ''poludio'' - a dugo je u reprezentaciji!"

Grunf
14-01-2018, 23:26
Ma dobro, Alilović je imal puno dobrih tekmi, ne treba sad zbog jedne lošije to zaboraviti. Prvu tekmu je odlično branil, ovu ga nije išlo, ali treba reći da je Lino u prvom poluvremenu stavil Karačića i Cindrića u obranu i da je u kombinaciji sa 6-0 zonom to sve bilo jedna velika rupa. Teško je tak i braniti.

moonlight
14-01-2018, 23:50
Dobri smo, stvarno smo dobri...bojim se malo euforije...ali igramo, podmazanooo.

Cindrić, nastavlja, pokriveni, brzi...tranzicija...malo obrana , pogotovo sa Dancima, Francuzima, Njemcima...ali generalno, vibra i igra...pet.

Nervozni listonoša
15-01-2018, 00:12
Ma dobro, Alilović je imal puno dobrih tekmi, ne treba sad zbog jedne lošije to zaboraviti. Prvu tekmu je odlično branil, ovu ga nije išlo, ali treba reći da je Lino u prvom poluvremenu stavil Karačića i Cindrića u obranu i da je u kombinaciji sa 6-0 zonom to sve bilo jedna velika rupa. Teško je tak i braniti.

Stevanović da nije ušao - i bod bi nam bio dobar! Jednostavno je to tako! I još jednom Islanđani promaše prazan gol - a drugi put Ćupić obrani (prazan gol)!

Nervozni listonoša
15-01-2018, 00:16
Dobri smo, stvarno smo dobri...bojim se malo euforije...ali igramo, podmazanooo.

Cindrić, nastavlja, pokriveni, brzi...tranzicija...malo obrana , pogotovo sa Dancima, Francuzima, Njemcima...ali generalno, vibra i igra...pet.

Lakše je igrati u napadu kad vodiš +4 - nego kad je egal. Onda se ruka dodatno ''skrati'', a još kad vidiš da ti je golman probranio - onda ti samopouzdanje dodatno proradi - pa se ne bojiš ni promašiti - jer znaš da će taj tvoj promašaj ''netko vratiti''.

Malo sam se nervirao kad bi naši igrali 7 na 6 bez vratara. Protiv Islanda je prošlo, a protiv Šveđana ćemo vidjeti!?

moonlight
15-01-2018, 00:44
Lakše je igrati u napadu kad vodiš +4 - nego kad je egal. Onda se ruka dodatno ''skrati'', a još kad vidiš da ti je golman probranio - onda ti samopouzdanje dodatno proradi - pa se ne bojiš ni promašiti - jer znaš da će taj tvoj promašaj ''netko vratiti''.

Malo sam se nervirao kad bi naši igrali 7 na 6 bez vratara. Protiv Islanda je prošlo, a protiv Šveđana ćemo vidjeti!?

Nervozni...bit će sve ok.

Igramo dobro, čak i Duvnjaka očito Cindrić, na da će pokriti...nego baš je budućnost mali, dokazano, bilo je zareza od zadnjeg prvenstava, al tu smo da kritiziramo, Hrvati, štaš...
Ne igramo mi u napadu odjednom na plus 4, to smo stvorili...skandinavske su obrane takve, čekaju da fulaš, pa brza kontra, super smo odgovorili.

Nego trebat će nam tvrda obrana za Nijemce, Španjolce i za ljubimce Francuze.

Dobri smo nervozni, dobro izgledamo za sad...slutim svašta, al ne smijem reć, slab sam prognozer.

kiša
15-01-2018, 14:00
ajmo curice ajmo dječaci :cheerhttps://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/26685459_268017083729371_3029760858482420617_o.jpg ?oh=1d224268dbb8155a0d22db1f0a728427&oe=5ADF9DC2

kiler
15-01-2018, 20:19
ajmo curice ajmo dječaci :cheerhttps://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/26685459_268017083729371_3029760858482420617_o.jpg ?oh=1d224268dbb8155a0d22db1f0a728427&oe=5ADF9DC2

sutra moraš gađati koji put srpske igrače šnalom ili gumom za kosu...:pljus

kiler
15-01-2018, 20:20
ako išta mislimo na ovom prvenstvu,tj. barem u polufinale ući ,onda se Červar treba zahvaliti Aliloviću nakon Švedske i zamijeniti ga Pešićem..

Grunf
15-01-2018, 20:31
Kako su bezobrazno pokrali Slovence...Nevjerojatno. Je li remi na kraju ili pobjeda Nijemaca?

Puntar2.0
15-01-2018, 21:38
Jadni Slovenci, bas mi ih zao....pfhahahaha.

Nervozni listonoša
15-01-2018, 22:53
ako išta mislimo na ovom prvenstvu,tj. barem u polufinale ući ,onda se Červar treba zahvaliti Aliloviću nakon Švedske i zamijeniti ga Pešićem..

Već ga je zamjenio Pešićem. Mirko na tribinu - Pešić unutra!

Grunf
15-01-2018, 22:58
Jadni Slovenci, bas mi ih zao....pfhahahaha.

Sad i oni znaju kak je to kad ih suci kradu. :D Ne priznaju kompromitiranu arbitrazu sudaca na tekmi. :D

kiler
15-01-2018, 23:04
Već ga je zamjenio Pešićem. Mirko na tribinu - Pešić unutra!

ali tek nakon što sam ja to napisao... :north

Nervozni listonoša
15-01-2018, 23:12
ali tek nakon što sam ja to napisao... :north

A da ti nisi možda Vlado Šola?

moonlight
16-01-2018, 01:21
Pokrali ih...neviđeno, pazi pravila...smetao je njemačkom igraču, na centru, kao strogo primjenjujemo, a ovi ostali nijemci leže, što će nama radit u drugom krugu i dalje, očekujem nakon ovoga puno ozbiljniju reprizu 2009. kad su nas Francuzi masakrirali oštrom obranom, a mi smo vjerovali u rukomet i ljepotu igre, ja ovdje vidim i poruku za nas, mi domaćinsko suđenje sigurno nećemo imati...

HR SOKOL
16-01-2018, 15:34
A pripadnika nebeskog naroda nigde,sad vas ne zanima rukomet? A kad ste bili domacini onda se napadalo zene sa sjekirama....
Bjezalo se pred Hrvatima,a i opet ce se bjezat!!

kiler
16-01-2018, 20:08
Pokrali ih...neviđeno, pazi pravila...smetao je njemačkom igraču, na centru, kao strogo primjenjujemo, a ovi ostali nijemci leže, što će nama radit u drugom krugu i dalje, očekujem nakon ovoga puno ozbiljniju reprizu 2009. kad su nas Francuzi masakrirali oštrom obranom, a mi smo vjerovali u rukomet i ljepotu igre, ja ovdje vidim i poruku za nas, mi domaćinsko suđenje sigurno nećemo imati...

pravila su jasno definirana i snimka je pokazala da nije bilo nikakve krađe na toj utakmici...:north

Grunf
16-01-2018, 22:05
Razbili nas Svedani. Raspad sustava.

Puntar2.0
16-01-2018, 22:26
Nisan gleda, ali mogu tvrditi da je to posljedica kukanja i jaukanja ou nema Duvnjaka, o u gotovi smo. :facepalm

Nervozni listonoša
16-01-2018, 23:13
Pušing rođo. Peto mjesto - plafon, a to je i zato što sami sebe dodatno bez potrebe natovarimo. Čuj fali nam EP zlato. Ništa falit će nam i dalje.

Inkvizitor
16-01-2018, 23:14
Ako nije bilo fašističkog navijanja onda je stvar dobro prošla.

Grunf
16-01-2018, 23:49
Zato jer nije bilo fasistickog navijanja smo i spusili. Najgore je to kanalizirano navijanje, pusti publiku da sama povede i kontrolira emocije, to plasi protivnika, a ne da spiker pusti refren, a onda publika nastavi.

Grunf
16-01-2018, 23:50
Obrana je danas bila koma. Linu su Svedani procitali, u obrani i napadu. Forsiral je Karacica i Cindrica kaj nije islo, to je bilo Svedanima na mlin. I nikako staviti lijevog vanjskog. U obrani stavio sve teretne veterane, ovi nam svaki napad gol zabili. Pa jbt taktika.

Nervozni listonoša
17-01-2018, 10:07
Obrana je danas bila koma. Linu su Svedani procitali, u obrani i napadu. Forsiral je Karacica i Cindrica kaj nije islo, to je bilo Svedanima na mlin. I nikako staviti lijevog vanjskog. U obrani stavio sve teretne veterane, ovi nam svaki napad gol zabili. Pa jbt taktika.

I to se vidjelo već nakon deset minuta igre. Šveđani su se jednostavno postavili u 6 - o i tu Cindrić i Karačić nisu nikako mogli proći. To je trebalo odmah vidjeti i staviti Mamića na lijevog vanjskog da se pokuša ta obrana izvući van šest metara udarcima sa 9, ali Lino uporan i onda se još na to nadovezala katastrofalna igra u obrani, a na nju i vratari.

Kako smo igrali - dobro smo rezultatski i prošli.

Ako nastavimo ovako - možemo do kraja dobiti još samo Bjelorusiju. A sve stručnjak do stručnjaka na klupi!

Inkvizitor
17-01-2018, 12:33
Zato jer nije bilo fasistickog navijanja smo i spusili. Najgore je to kanalizirano navijanje, pusti publiku da sama povede i kontrolira emocije, to plasi protivnika, a ne da spiker pusti refren, a onda publika nastavi.

Završile su melodije Jadrana sad počinje festival kajkavskih popevki.

I balončiće u ruke i bup-bup

bez fašizma molim,..rezultat je manje bitan a i u tom rukometu svake godine, em svjetsko em europsko.

Ima šanse dogodine..

st.anger
17-01-2018, 12:57
Grupa 1:

Svedskac (4 boda)
Francuska (4 boda)
Hrvatska (2 boda)
Norveska (2 boda)
Bjelorusija (0 boda)
Srbija (0 boda)

nasi protivnici: Francuzi, Bjelorusi i Norvezani

HR SOKOL
17-01-2018, 15:04
Nakon 95 nas 4 je opet aktivno!!!
Molimo pripadnike nebeskog naroda da se jave!!!( kako kaze onaj vas,srbi su vitezovi i ratnici��)
P.S. mi nismo u ultra djiru

crni bombarder
17-01-2018, 19:59
Osim antifasizma u Splitu mene raduje sto hrvati zdusno navijaju za bracu slovence srbe i ostale

st.anger
17-01-2018, 20:08
Osim antifasizma u Splitu mene raduje sto hrvati zdusno navijaju za bracu slovence srbe i ostale

Split :skartoc

philly
17-01-2018, 22:13
Šta oćete, žugali ste za svastiku ka najveće antife, pa čak i za navijanje ZDS i Ajmo ustaše jer to ka šteti reprezentaciji, odnosno donosi kazne.
Sad kad je atmosfera bila kamilica, odnosno fer i korektna, ili da kažem antifašistička, opet ne valja?

Grunf
18-01-2018, 10:53
Prve dve tekme je bilo odlično navijanje, zadnju je malo palo, ali i naši su loše igrali.

crni bombarder
18-01-2018, 12:42
najvaznije je da nije bilo puno crne konfekcije i tompsona

BWA
18-01-2018, 14:17
A pripadnika nebeskog naroda nigde,sad vas ne zanima rukomet? A kad ste bili domacini onda se napadalo zene sa sjekirama....
Bjezalo se pred Hrvatima,a i opet ce se bjezat!!

Sto ste dolazili, nit mi dolazimo kod vas nit vi trebate kod nas...

Inkvizitor
18-01-2018, 14:24

Prpa..a...?'

philly
18-01-2018, 15:46
Prve dve tekme je bilo odlično navijanje, zadnju je malo palo, ali i naši su loše igrali.
Ma sve je to slabo kad nema orjunaša.
Nema orjunaša, nema ni fašističkog navijanja.
A Kolinda i Bujanec su za fer, sportsku atmosferu ka šta je bila prošlih dana.

philly
18-01-2018, 15:47

Kako si ti proša u naletu povampirenih ustaša na partizanovon jugu?

BWA
18-01-2018, 15:49
Prpa..a...?'

Sto prpa, nasi sukobi na neutralnim terenima su pokazli ko je gde, eto cigani vam upali u cifri od 150 ljudi u Zagreb, nemate snagu, to je realnost trenutno.

BWA
18-01-2018, 15:54
Kako si ti proša u naletu povampirenih ustaša na partizanovon jugu?

To sa Hrvatima je bilo prenaduvano...

HR SOKOL
18-01-2018, 17:11

Selam alejkum.(da te pozdravim ,na starom srpskom pozdravu)
To je jos jedan dokaz da ste picke najvece!!
Nas 4 nije u ultra djiru,molimo da se javite!!!!cekamo vas!!!!:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:ro fl:rofl:kez:kruna:obama:hrv:hrhb:acab:jug:facepalm :dama:kokice1:trt:misli:nene:018:babo:patriot:nort h:mirk
Oces broj mobitela?

HR SOKOL
18-01-2018, 17:26
Kaj je? Black White Army.... Di ste picke da se nadjemo? Nabijem na Kurac i tebe i tvoje grobare!!! Moj broj je( trazi i dobit ces ga)
Mi nismo ultra,mi otvaramo LUBANJE!!A ove tzv.Hrvate kaj citaju cedex.hr isto molim da se jave ....skakat cu vam po lubanji!!, ajde cekamo vas!:hrv:hrhb:yess:yess:yess:yess:yess:yess:yess:y ess

HR SOKOL
18-01-2018, 17:35
:hrv:hrhb:hrhb:hrvZa dom spremni!!!,:hrv:hrhb:hrhb:hrv
Svima nama obrezani,obrezani k...c pusili
Da sam musliman,sramio bi se...,sramio bi seeee!
Alejkum selam!!,
Picka kakva je srbin to se jos nije rodilo!!!
Dodjem na tenku,BEZIM na traktoru:mete:mete:mete:mete:mete!!!!:skartoc:skar toc:mete:mete

HR SOKOL
18-01-2018, 18:06
Daj si zamislite SRAMOTE,nedaj Boze da si se kojim slucajem rodio kao srbin,i glumis navijaca ,i imas gostovanje u Splitu.... a muda ostala kuci 😂😂😂😂😂a igraci sami!!,,kakve picke:skartoc to se jos nije nigde okotilo osim u bizanskom carstvu( jedina bijela rasa koja je bila roblje 500 godina):silud:rofl:silud:rofl:silud:rofl

crni bombarder
18-01-2018, 20:13
dobro je, Index, SNV, documenta mogu biti zadovoljni, zagrebacka arena prazna, nejugoslavenska reprezentacija nece imati podrsku veceras, nece biti fasizma, hocemo Vuju i Irfana

moonlight
18-01-2018, 23:10
Jako zanimljivo je da je ehf odredio cijene za drugi krug na dnevnu kartu, ne na pojedinačnu.

Tko može ili želi dati 250kn za gornji prsten ili 500kn za donji prsten po osobi u areni.

Ono što je zanimljivo, već tjedan dana nema karata za subotu, svi su valjda računali da ćemo biti prvi u skupini, jer tad igraju Švedi i Francuzi.

I onda slušam ovog Šprema koji je iz ZG kak se pravi pametan, a vidim i Vori.

moonlight
18-01-2018, 23:18
pravila su jasno definirana i snimka je pokazala da nije bilo nikakve krađe na toj utakmici...:north

Itekako su ih krali, i pokrali u cijelom drugom poluvremenu...ako si gledao utakmicu, onda znaš o čemu pričam.

moonlight
18-01-2018, 23:32
Inače, Červar se ipak pokazuje kao najslabija karika...forsirati igru sa dva mala, ili onim nevjerojatno lošim i bez muda Kopljarom može samo on, a tekmu mu dobili igrači koji su mu igrali cca 30 minuta, Mamić i Stepančić...koliko nelogičnosti u jednoj utakmici, strašno.

Loše.

crni bombarder
18-01-2018, 23:42
Zikica Jovanovic Sprajc je zabrinut, boji se da je to to i da nista od medalje a on je toliko zelio, on kao cuveni ljubitelj hrvatskog sporta i svega hrvatskog.

Onako, zamalo da Bjelorusija uzme bod, ali nista od toga jebemihsmotaneasrbijanamdanasnesretnoizgubilajosov ismotanibjelorusi.

Tuzno je danas bilo u prostorijama RTL televizije.

crni bombarder
18-01-2018, 23:44
Jadni Slovenci, pokralo ih, jadni Vuja, ja bi mu pustio jednom Hej Sloveni, da se oraspolozi.

I oni tako placu kad nas pokrade u rukometu, grme slovenacki forumi nezadovoljstvom prosjecnih slovenaca, svi hoce pravdu za Hrvate.

BWA
19-01-2018, 04:12
HR sokole bez nervoze :kez

kiša
19-01-2018, 13:49
najvaznije je da nije bilo puno crne konfekcije i tompsona

di će bez Markana i njegove lijepa li si ;)

kiša
19-01-2018, 13:57
Idemo dalje, aj što krizirate tako strogo oštro i sve.
Pa sitite se u kakvom nam je neredu društvo, sad se očekuje savršenstvo kod klubova, evo saće kako ne.
Ja sam bila na obje tekme u Splitu, prva pobjeda druga poraz, uživanjac u općem dojmu , pa ljudi moji pa ovo je natjecanje dobrih izvrsnih ekipa . Nitko nije robot pa će igrati uvik automatizmom najbolje, idemo optimizma i u pobjedi i u porazu :)...zagrlimo se pred svima neka vide da nas imaaaaa:hrhb:hrv:hrhb:hrhb:hrhb:hrhb:hrhb

Grunf
19-01-2018, 14:12
Tako je Kišo. :ples :hug :hrv :hrhb Sad ćemo dobiti sve do kraja, 4 tekme su do zlata. Mi to možemo. :cheer

kiša
19-01-2018, 14:17
Tako je Kišo. :ples :hug :hrv :hrhb Sad ćemo dobiti sve do kraja, 4 tekme su do zlata. Mi to možemo. :cheer

ea, satraše ovi kritičari , nego jel ideš ti na tekme kod vas tamo ? :)

Puntar2.0
19-01-2018, 14:21
Kisence je bila ona curka sto je povela "ajmo, ajmo ustaseee" pa pokazala srednji prst spram novinarima jutarnjeg. :kez

Grunf
19-01-2018, 22:55
ea, satraše ovi kritičari , nego jel ideš ti na tekme kod vas tamo ? :)

Nemam love, ja sam postena sirotinja, ali gledam prek telke. Je li se to racuna? :D

Grunf
21-01-2018, 05:40
Bravo naši, odlična igra. Stivi poskidao sve zicere. :hrv

Puntar2.0
21-01-2018, 13:10
Dobro su, bit ce nesto od njih.

kiša
21-01-2018, 14:56
Nemam love, ja sam postena sirotinja, ali gledam prek telke. Je li se to racuna? :D

eno tako i meni ne bi dao biti rastrošna :shlag

kiša
21-01-2018, 14:57
Bravo naši, odlična igra. Stivi poskidao sve zicere. :hrv
Dobri svi, velim ja manje crnila nego ajmoooo našiiii woohouu :cheer

Grunf
22-01-2018, 10:07
Evo Srbi izgubili na terenu pa sad kreću s provokacijama. Veli njihov izbornik da trebamo navijati za njih protiv Francuza, da ne budemo zadovoljni kaj smo mali i jadni bez Juge i da ne mislimo stalno na pogrome i oluje nad Srbima, vratimo se u vrijeme Juge kad je Srbija hegemonizirala sve narode oko sebe i kad su zbog toga bili sreni. :D

Četrdeset godina smo živjeli kao braća, pomiješane krvi, zajednička slava, Božić i Bajram. Bilo nam je lijepo. Rekao sam istinu koja se ne smije izreći. Hoćemo li šutjeti i pokazati da smo mrtvi, samo toga nismo svjesni? Hoćemo li našoj djeci idućih 40 godina ostaviti pogrome, oluje, klanje ili pa pokazati da postojimo dajući im djelić našeg sretnog djetinjstva kada nismo zali za razlike među nama ”, rekao je Cvetković i dodao:

”Hoćemo li ih ostaviti u getima malim država ili otvoriti širinu naše prošlosti kada su nam svi putevi u svijetu bili otvoreni. Hoćemo li se zadovoljiti što ovakvi mali, ništavni, slijepi predstavljamo nužnik Europe? Ne, ne bi trebalo zaboravljati, ali treba praštati zbog budućnosti koja za našu djecu na ovim prostorima ovisi samo o našoj svijesti. Baš me briga za sve one politike koje nas dijele, kao i za sve velikosrbe, velikohrvate, velikobošnjake, velikoalbance koji našoj i svojoj djeci kopaju grobove….”

https://narod.hr/sport/izbornik-srbije-jovica-cvetkovic-ni-rijeci-velikosrpskoj-agresiji-hrvatsku-zivjeli-smo-braca-zar-cemo-nasoj-djeci-ostaviti-oluje-pogrome

Inkvizitor
22-01-2018, 10:30
Jovice se sjećam kao jednog od najboljih a možda i najboljeg rukometaša kojeg sam gledao. To što je on radio na SP u švicarskoj 1986-te to je bilo..čovjek se opirao zakonu gravitacije..skočio bi, bio je ljevak naime i čekao da blok, nekad i trostruki padne onda bi on tek pucao, toliko se držao u zraku..ne znam kako..uvijek bi išao bočne na šut nikad ravno..i bio je nazaustavljiv..znao bi po utakmici dati 10 plus golova..možda najbolji rukometaš kojeg sam ikad gledao..a ove izjave ..čuo sam da je bio u SRS kod Šešelja..

kiša
22-01-2018, 10:52
Evo Srbi izgubili na terenu pa sad kreću s provokacijama. Veli njihov izbornik da trebamo navijati za njih protiv Francuza, da ne budemo zadovoljni kaj smo mali i jadni bez Juge i da ne mislimo stalno na pogrome i oluje nad Srbima, vratimo se u vrijeme Juge kad je Srbija hegemonizirala sve narode oko sebe i kad su zbog toga bili sreni. :D

https://narod.hr/sport/izbornik-srbije-jovica-cvetkovic-ni-rijeci-velikosrpskoj-agresiji-hrvatsku-zivjeli-smo-braca-zar-cemo-nasoj-djeci-ostaviti-oluje-pogrome

:rofl i kad misliš da ne može niže ono te uvik netko iznenadi :rofl tko nas zavadi bre :D, ma dobro sam rekla vize i zid veći od kineskog za sljedećih stotinu godina, pa kad se između sebe pročiste nek se jave

st.anger
22-01-2018, 12:20
Nikada necu shvatiti zasto se Bosnjaci i Srbi uvijek pozivaju na neko bratstvo s nama.
A da je na svim utakmicama reprezentacije atmosfera kazalisna, to se odavno zna.

Iznenadjen sam s igrom nasih. Treba sada dobiti protiv Francuza i to bi trebalo biti to!

Grunf
22-01-2018, 12:33
Izljevi ljubavi budućeg hrvatskog izbornika o pitoresknom međimurskom mjestu i poznatim toplicama koje su udaljene sat vremena od Maribora i pola sata od Čakovca i Varaždina. :D

Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoje*ini, kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka”, rekao je slovenski izbornik Veselin Vujović.

https://narod.hr/sport/vujovic-ostro-smjestaju-hrvatskoj-ne-znam-sto-cemo-raditi-san-martinu-nemas-nista-ni-vuka-ni-cuka

Puntar2.0
22-01-2018, 13:32
Nikada necu shvatiti zasto se Bosnjaci i Srbi uvijek pozivaju na neko bratstvo s nama.
A da je na svim utakmicama reprezentacije atmosfera kazalisna, to se odavno zna.

Iznenadjen sam s igrom nasih. Treba sada dobiti protiv Francuza i to bi trebalo biti to!

Pozivaju se na ''bratstvo'' kad imaju korist, kao mi bi njima morali aplaudirati i bodriti a kad hrvatska reprezentacija igra kod njih, pa kad pale hrvatske zastave i jebu ''utsaske majke'' to je onda ''sportska atmosfera'' i Hrvati se nemaju zaliti...

Inkvizitor
22-01-2018, 13:38
što je najgore..potpuno promašena izjava Jovice, što se tiče sportskog smisla..jer nama ne odgovara pobjeda Srba nego Francuza. U slučaju pobjede Srba , Francuzi bi grizli kontra nas a ako pobjedom faktički osigraju prolaz možda neće toliko zapeti.

mada u slučaju pobjede Srbije nama bi bila dovoljna bilo kakva pobjeda nad Francuzima ovako treba najmanje s dva razlike a možda i tri ako Švedi dobiju Norvežane.

Inače na EP u Srbiji zadnje dvije minute kad je cijela dvorana pjevala " zašto ćutite p... ustaške" meni je bio šok kad su to igrači pozdravljali a možda i pjevali..ne sjećam se točno...

publika ok..to nije čudno ali da igrači u tome sudjeluju..to je stvarno skandalozno..što bi isto rekao i za naše igrače da sudjeluju u nečemu sličnom..

mirv
22-01-2018, 14:10
Prvo jugonostalgičarska lupetanja onog titoista, zatim ljubomora onog durmitorskog čobanoida kojeg su otelili na vašaru u Šabcu a sve zato što Hrvatska ima more i luksuzne toplice koje zarađuju više nego dokle oni znaju brojati. Samo neka njih Francuska pregazi, pa makar Hrvatska ispala zbog toga. Što će nam takav prolaz koji trebamo zahvaliti ovim jugoidima?

HR SOKOL
22-01-2018, 16:45
HR sokole bez nervoze :kez

Selam alejkum" brate" nisam ja nervozan, nego sam povampiren( povampireni Ustasa:kez koji koristi spric i razne stimulanse,koji mi daju hrabrost i KURAZ da se suprostavim nebeskom narodu:kez)
sad nije bitno?oce tko iz RASKE doci u Split( raska je ime za danasnju Srbiju,a Srbija nijje postojala pod svojim danasnjim imenom .... itd.to je za temu povijest) Servi su jedina bijela rasa koja je bila roblje cirka 700 godina( zato i izmisljaju razno razne bitke,cetnicke i partizanske pokrete.... a za sve im krivi Hrvati:yess jebi ga ipak su Hrvati Ratnici:hrhb:hrv e BWA..di smo ono stali? E da sorry... jebi ga prejak mi je spric za kuraz,nemogu da se smirim:yess:kez
Daj ti meni reci,jesi ti ultra?ili si samo navijac kao ja?i oces bit tako kulturan i fin,kad pocne svjetsko prvenstvo u nogometu u Rusiji ili ces prozivat Hrvate da di su?
P.S.ja ti se divim... Srbin.... a gine za treci najveci Hrvatski klub... svaka ti cast...
( e zbog toga te molim da mi oprostis):smijeh
Alejkum selam:kez

Nervozni listonoša
22-01-2018, 19:39
Srbija - Francuska u 59 minuti 29:39. Ima još nade da nam "pomognu" i pobjede Francuze.

crni bombarder
24-01-2018, 10:33
veceras svi za Vuju, nema veze sto hrvatske gradove naziva vukojebinama to se on samo salio (taj cuveni jugocrnogorski humor) i ipak je on iz metropole Cetinja

kiler
24-01-2018, 19:11
veceras svi za Vuju, nema veze sto hrvatske gradove naziva vukojebinama to se on samo salio (taj cuveni jugocrnogorski humor) i ipak je on iz metropole Cetinja

ni po koju cijenu da on bude sljedeći hrvatski izbornik...:north

crni bombarder
24-01-2018, 23:49
Cervar propao ko kauc

st.anger
25-01-2018, 10:16
Bolji Francuzi, opet.

Croazia internazionale :
https://ip.index.hr/remote/index.hr/images2/neustrastivihrs-navijacigh.jpg?maxwidth=625

Grunf
25-01-2018, 12:22
Prvo poluvrijeme katastrofa. Nasi su usli u tekmu s mislju da cemo izgubiti tekmu, Francuzi su nam nabili kompleks poraza i nemremo im nista.

Galjego
25-01-2018, 13:48
Svaka čast rukometnoj reprezentaciji,naišli smo na boljeg suparnika i treba mu čestitati.Ko god moze neka ode u petak na utakmicu za 5.mjesto.

kiša
25-01-2018, 14:28
Svaka čast rukometnoj reprezentaciji,naišli smo na boljeg suparnika i treba mu čestitati.Ko god moze neka ode u petak na utakmicu za 5.mjesto.

eto tako, ovo je poraz u športu a ne nacionalna katastrofa :)

kiša
25-01-2018, 14:36
naravno kao i uvik sad ćemo svi biti najpametniji i dijeliti pamet i savjete, mi smo emotivci , ali evo link po meni dosta korektnog teksta :"Problem u cijeloj priči oko hrvatskog rukometa je što već dugo ne nadvladava razum.

Godinama spremamo smjenu generacija za domaći Euro, a onda dobijemo momčad kojoj su gotovo svi ključni igrači s krive strane 30. rođendana. Imamo privremenog izbornika kojemu je dan ugovor na godinu dana i koji nije imao ni vremena ni prostora pronaći prave modele igre i testirati ih u turnirskim okvirima. Nemamo kontinuitet rada ni jasnu percepciju razvoja, donosimo ishitrene odluke bez ikakve strategije i konstantno trčimo prema prečicama bez volje da izgrađujemo sustav....."
http://telesport.telegram.hr/analize/poraz-razuma/

Galjego
25-01-2018, 15:39
naravno kao i uvik sad ćemo svi biti najpametniji i dijeliti pamet i savjete, mi smo emotivci , ali evo link po meni dosta korektnog teksta :"Problem u cijeloj priči oko hrvatskog rukometa je što već dugo ne nadvladava razum.

Godinama spremamo smjenu generacija za domaći Euro, a onda dobijemo momčad kojoj su gotovo svi ključni igrači s krive strane 30. rođendana. Imamo privremenog izbornika kojemu je dan ugovor na godinu dana i koji nije imao ni vremena ni prostora pronaći prave modele igre i testirati ih u turnirskim okvirima. Nemamo kontinuitet rada ni jasnu percepciju razvoja, donosimo ishitrene odluke bez ikakve strategije i konstantno trčimo prema prečicama bez volje da izgrađujemo sustav....."

Rukomet je sprtska igra,mislim da se trebamo vratiti kljucnom dijelu-igri,igrajmo se rukometa,bacajmo lopte za cepeline,frkove golmanu,nadmudrimo protivnika I uzivajmou igri.

juanpablom
25-01-2018, 18:32
Prvo poluvrijeme katastrofa. Nasi su usli u tekmu s mislju da cemo izgubiti tekmu, Francuzi su nam nabili kompleks poraza i nemremo im nista.

nije im bio dobar Babić, eto im Lino.

juanpablom
25-01-2018, 18:37

Francuzima to ne smeta

Grunf
26-01-2018, 08:53
nije im bio dobar Babić, eto im Lino.

Ja sam bil za to da zadrže Babića jer smo igrali odličan rukomet s mladim igračima, ali ne bum sad ni protiv Lina jer je imal veliki hendikep u ozljedi Duvnjaka.

crni bombarder
26-01-2018, 11:10
ne valjaju ni Babic ni Lino, Vujo i Irfan su tihi san velikih navijaca Hrvatske

Grunf
26-01-2018, 22:49
Svedani i Spanjolci u finalu. Izgleda da se samo mi bojimo Francuza jos. :D

juanpablom
27-01-2018, 12:08
Ja sam bil za to da zadrže Babića jer smo igrali odličan rukomet s mladim igračima, ali ne bum sad ni protiv Lina jer je imal veliki hendikep u ozljedi Duvnjaka.

ma ima on hendikep u glavi, kako nemaju hendikep Švedi kad im fali tri bitna igrača protiv Danske. igrali su sa dešnjakom na desnom vanjskom

clash
27-01-2018, 19:02
Prica mi danas brat jednog slo reprezentativca, kakav prepotentan moron je vujovic... svi ga mrze a ovaj fura egotrip, jebe sve u mozak itd.

juanpablom
29-01-2018, 00:41
Espana prvak konačno