PDA

Pogledaj Full Version : Branitelji ostaju bez vozačke dozvole!

Stric Ivan
25-08-2017, 18:31
Branitelji sa PTSP-om ostaju bez dozvole. Za ovu inicijativu sam čuo ima 15 godina, u kliničkom bolničkom centru "Dubrava". Ovo je istina i zna se kako se temeljito pripremala, od institucija, liječnika, psihijatara određenih, psihosocijalne skrbi. Ovaj plan je zakuhala vlada rep. Hrvatske, skup sa svim mrziteljima Hrvatske. A njih je brale i previše. Čini se kako nas koriste u osobne svrhe, radi promiđžbe te nas prikazuju podložnima manipulaciji. Umjesto jednog normabela uzmite čvarke, slanine i drugu spizu jer im nije milo niti drago da ovako pišem i rišem jer imaju pojma o manipulaciji, svijetom a pogotovo u miješanju lijekova. Ima to smisao ikakav? Normabel je droga za uništavanje centralnog nervnog sistema, jer ionako do tog trenutka nije valjalo. Pa neka se uništi, kako spada. Satari...pa neka bude spaljena zemlja. Tako kažu liječnici. A zakuhaju stručni. Kad god pitam ko je kuhao lijek...javi se Srbin visine 1,60, Napoleon Duarte. Nogom je miješao, i patrljicom. A temperatura mora biti određena, dok ne tukne na suncu. Ko pokvaren ćelap. I onda se pitam kako ja nemam vozačku dozvolu...za avion ili auto! Sutra i za bicikl. Prekosutra i za brak. Nisi sposoban...trebaju ti njih troje iza tebe. Vjerovatno i savjetovalište za pedofiliju. Kako i gdje promaknuti, nešto neprirodno, poput prodaje usvojene djece, putem soc. skrbi. Da te savjetuju što i kako dalje. To žele napraviti od nas. Ili djelatnik soc. skrbi, iz susjedne parohije, koji je išao u školu, ali ne zna gdje! Sa bradom do pupka.

https://youtu.be/nYqUpL4Fnp0

Primjer moj. Nema ko me nije obišao u to doba. Ja ne vidjeh nikoga oko sebe. Inače rade...100 na sat. Imao koristi, onda sam nakon rata, se šlogirao i ostao ukočen jer nisam imao svijesti koliko sada ti. Tako kažu. Ja tu ne vidim nikoga, Bog te ne vidio. Jer dragi čitatelji ne brišite i ne iznosite tuđe smeće. Već čistite svoje, pa kada vidite koje namještaljke su vam namještene, muka će vam doći. I doći će vam kontrola, da vas pogleda. A kada je suicid u pitanju: nemam vremena, imam sarmu na šporetu. Ne pijte lijekove skupa sa alkoholom, ali je poželjno prije upotrebe otvoriti Žuju ili Karlovačko. Tako nalažu pravila u rep. Hrvatskoj. Jer zaraza je velika i delikatna, a posljedice su velike. Možeš i oprat ruke, a šta vrijedi kad oni u PLIVA nisu to učinili. Vrag je na mojoj strani. Prije ili kasnije će nadrapati čitatelj, ili onaj koji me bude slao na sud. Kao jučer. Mora ih se satrat, i poslat u ludnicu, kaže SK Hrvatske. Ima li to smisao? Čemu lijekovi? Pusti me na more, na Bačvice da bacim bombu jednu, i da pogledam sunce, jer novca nemam za more. I još i ovo. Odjednom Vi, u mom ratnom putu... ja sebi ne mogu doć!? Od kud ti vozač saniteta!? I to njih 200, u jednoj akciji, nadopisani. Stoga sam dao sva ordenja, plakete, ženi koja rak ima. Kao i zahvalnicu za Vukovar 1991. Jer mi se ne mili imati nešto, što nisam zaslužio...a za ono gdje sam gorio, ništa nisam dobio. Ja se ne sjećam, da smo se sreli. Kao što nema svinjokolja, tako nema ni tebe u mom dijelu prednjem dijelu Dodge-a, ni u Citroenovom kombiju, odvaljenih kliznih vrata. Nema te ni kao vozača, niti kao tehničara. Kao ranjenog!? Javio se sada 20 godina nakon rata. I sada meni uzima dozvolu!? Pa probaj uzeti. Dehumanizacija branitelja i dragovoljaca u tijeku. Ali ćeš platiti, u mom svijetu. Malo bi jugović prkosio. Nema te ni na nosilima, imali to smisla ikakva dragi Bože moj!? Šta se dogodilo sa njim? Jel pjan bio? Dobio je mirovinu, i otišao. Uredno je slagao spiku, da je bio vozač saniteta, i to u ratno vrijeme. Pitam se je li to moguće da ex komunisti imaju PTSP, pa najavljuju spaljivanje, javno, kao Jan Palach. Zar su negdje bili drugdje osim na zapovjednim mjestima. Sirotinjo idi u rat, gini, pogibaj, ostaj invalidan. A vi veliki se pravite fore jer ste dobili sve, po mami, babi, stricu, i onome ko vas takvima napravi. I mučite zanavijek, jer niste kadri kazati riječ jednu o umiranju Dragovoljaca i Branitelja. A dok ste zapovjedali, bili ste sretni jer imate vojsku koja će pobijediti.

Izvor: https://hrvatskoobrambenostivo.com

sagitarius
02-10-2017, 14:49
Interesantno je da su neki borci u BiH koji su dobili dijagnozu PTSP ostali vozači u javnom gradskom prijevozu unatoč činjenici da po dijagnozi koriste psihotropne lijekove koji utiću na rukovanje mašinama i upravljanje motornim vozilima i unatoč činjenici da primaju invalidninu temeljem ove dijagnoze, dakle primaju i adekvatnu plaću i još su u radnom odnosu.
Obračun sa ovom kategorijom RVI još nikome nije niti na kraj pameti, tako da će mnogi iz ove populacije otići i u mirovine temeljem rada i naravno dobivati invalidninu radi dijagnosticiranog PTSP-a.