Pogledaj Full Version : ŽeNa
Dragi posjetitelji ovog malog kutka, dobra vam večer i dobro došli u odgojno -obrazovni centar '' ŽeNa'' :dama
Kako svi mi moramo vratiti dug društvu kroz bilo kakav humanitarni rad ja sam odlučila pomoći vjernim članovima MK. I mala kap dobrote je i dalje kap. Podržite ovaj afirmativni kutak u kojem ćete počinjati rečenice isključivo na sljedeći način :
- Žene poštujem jer ...
- Ženama se divim jer ...
- Žene volim jer ...
U ovom malom radosnom kutku koji svijetli na ovom pdf ćete se učiti pristojnosti i kako se ophoditi sa damama. Ovom prilikom želim zahvaliti i vodstvu foruma što je prepoznalo naš trud i što nesebično financira našu malu i vrijednu zadrugu.
Ženoljupci..izvolite...pero je vaše :cerek
Poštujem žene koje znaju rabiti kompjutor. Divim se ženama koje znaju otvoriti temu na forumu.
- Žene poštujem jer imaju sise ,a mi nemamo
- Ženama se divim jer imaju sise ,a mi nemamo
- Žene volim jer imaju sise,a mi nemamo
:north
Ili si ti fenomen biomedicinske i drugih znanosti
Ili pojma nemaš .. o puno previše svari.
Puntar2.0
07-06-2017, 20:02
Di je kisa i cupa cups. Ugledajte se na nju, mala radije chupka chupa chups nego sto otvara cudne semi-feministicke teme.
Sekstant
07-06-2017, 20:24
Aj opet otvorite bojno polje na topicu da iman bokun razbibrige za skratiti gvardiju :D . Nisan nesto rijecit na ovakvin temama, pa cu samo reci da zene volin jer san muski. Voliti zene znaci voliti zivot. U bilo kojen smislu...
Puno Vam pozdrava iz nasih teritorijalnih voda... 8-)
http://new1.fjcdn.com/thumbnails/comments/The+bread+proofing+process+gives+you+the+eau+de+bu tthole+of+_0d51334622b28f2434b173a08f843512.gif
Poštujem žene koje znaju rabiti kompjutor. Divim se ženama koje znaju otvoriti temu na forumu.
Osjećam li ja to neku nervozu u slovima? ;)
Ajde, možeš ti to i bolje. Ugledaj se na druga Grunfa :kava
Ili si ti fenomen biomedicinske i drugih znanosti
Ili pojma nemaš .. o puno previše svari.
:rofl
Di je kisa i cupa cups. Ugledajte se na nju, mala radije chupka chupa chups nego sto otvara cudne semi-feministicke teme.
A, što je tu semi-feministički? Činjenica da ne možete naći koju lijepu i afirmativnu rečenicu za ženski rod?
Aj opet otvorite bojno polje na topicu da iman bokun razbibrige za skratiti gvardiju :D . Nisan nesto rijecit na ovakvin temama, pa cu samo reci da zene volin jer san muski. Voliti zene znaci voliti zivot. U bilo kojen smislu...
Puno Vam pozdrava iz nasih teritorijalnih voda... 8-)
Barba, pozdrav :kez Kakvo je more?
Lajkam tvoj odgovor i možeš ostati na temi kao stručni savjetnik za ovu našu mlađariju :kez
a, ljuti boj se stalno bije. jest da je malo dosadno kad si stalno pobjednik...:kez
Osjećam li ja to neku nervozu u slovima? ;)
Pa da je moj kompjutor u pitanju, svakako bih bio blago usplahiren činjenicom da ga ti koristiš. Ovak suosjećam s tvojim vlasnikom. :zubo
A, što je tu semi-feministički? Činjenica da ne možete naći koju lijepu i afirmativnu rečenicu za ženski rod?
Ni ne trebamo, milijuni muških pjesnika su izrazili sve lijepo kaj se može o ženama. Zakaj vi nemate nijednu pjesnikinju koja bi mogla izraziti nešto lijepo o muškarcima? Zapravo sori, imate onu jednu iz Elementala koja je uspjela smisliti predivan tekst o muškarcima: Kad si tako mmm, dobar. :kavalir
Pa da je moj kompjutor u pitanju, svakako bih bio blago usplahiren činjenicom da ga ti koristiš. Ovak suosjećam s tvojim vlasnikom. :zubo
Vlasnik mog kompjutera sam ja :kava I zahvaljujem na suosjećanosti, ali nema potrebe s obzirom na moje vrhunske informatičke sposobnosti :kez
Ni ne trebamo, milijuni muških pjesnika su izrazili sve lijepo kaj se može o ženama. Zakaj vi nemate nijednu pjesnikinju koja bi mogla izraziti nešto lijepo o muškarcima? Zapravo sori, imate onu jednu iz Elementala koja je uspjela smisliti predivan tekst o muškarcima: Kad si tako mmm, dobar. :kavalir
To kaj ti ne čitaš poeziju nego slušaš Remi nema nikakve veze sa tim da nema lijepih pjesama o vama. Mani se politike i poeziju u ruke, mladiću ;)
Pa čak i ja mogu naći koju lijepu riječ za muški rod, a ne neće neka umjetnica poput npr. Vesne Parun.
Zato ima puno riči o vama
Velimir Foretić Delonov
:rostilj
Vlasnik mog kompjutera sam ja :kava I zahvaljujem na suosjećanosti, ali nema potrebe s obzirom na moje vrhunske informatičke sposobnosti :kez
To kaj ti ne čitaš poeziju nego slušaš Remi nema nikakve veze sa tim da nema lijepih pjesama o vama. Mani se politike i poeziju u ruke, mladiću ;)
Pa čak i ja mogu naći koju lijepu riječ za muški rod, a ne neće neka umjetnica poput npr. Vesne Parun.
Vesna Parun je ušla u poeziju da ogovara i napada druge žene koje su joj otele simpatiju. Ti koja imaš nevinije ruke od mojih bla bla bla. :D Ali mi tražimo ženu koja je napisala ljubavne stihove muškarcu. Nema tih, osim onih koje su dobile na poklon od muškarca auto pa su sms-om poslale poruku: Dragi, znaš da te ljubim. Odoh u šoping, čujemo se navečer. :kez
Ti si vlasnik tvog kompjutora, ali je tvoj dragi tvoj vlasnik. Prema tome, tvoj kompjutor je od tvog dragoga, privremeno dan tebi na uporabu, a ti ga ni ne počistiš po kutevima. Memorija ti je krcata, nemre više uploadati slike. :D
Vesna Parun je ušla u poeziju da ogovara i napada druge žene koje su joj otele simpatiju. Ti koja imaš nevinije ruke od mojih bla bla bla. :D Ali mi tražimo ženu koja je napisala ljubavne stihove muškarcu. Nema tih, osim onih koje su dobile na poklon od muškarca auto pa su sms-om poslale poruku: Dragi, znaš da te ljubim. Odoh u šoping, čujemo se navečer. :kez
Ti si vlasnik tvog kompjutora, ali je tvoj dragi tvoj vlasnik. Prema tome, tvoj kompjutor je od tvog dragoga, privremeno dan tebi na uporabu, a ti ga ni ne počistiš po kutevima. Memorija ti je krcata, nemre više uploadati slike. :D
Vesna ima još pjesama :rolleyes: Ali, nebitno. Ovo nije tema o vama već o ženama. I ovdje smo da pišemo pozitivne stvari o ženama jer one to zaslužuju :pink
Čuj...moj dragi moj vlasnik :rofl On nije ni meni vlasnik ni kompjuteru iako ga je on kupio :kez I nije mi privremeno dan nego mi je poklonjen tako da ga upravo sada mogu uzet i razbit o pod, ali neću tebi priuštiti taj gušt da odem :kava
Vratimo se temi
Poštujem žene jer su nježne majke.
Ženama se divim jer u 24 sata stignu odraditi prvu smjenu na poslu, drugu smjenu kući i na počinak poći nasmijane.
Žene volim jer su duhovite i zabavne.
I mi isto volimo duhovite i zabavne te nježne žene. Sam ih još nismo upoznali. :D
I mi isto volimo duhovite i zabavne te nježne žene. Sam ih još nismo upoznali. :D
Lipo ti kažem
Velimir Foretić
;)
Morti i one vole zabavne i duhovite muškarce pa se stalno nekako mimoilazite :kava
Morti i one vole zabavne i duhovite muškarce pa se stalno nekako mimoilazite :kava
:zubo
Morti je tak. :D
Humphrey
08-06-2017, 19:21
Poštujem žene jer su nježne majke.
Ženama se divim jer u 24 sata stignu odraditi prvu smjenu na poslu, drugu smjenu kući i na počinak poći nasmijane.
Volim,poštujem, i divim se ženama jer imaju vrlo razvijenu maštu.
:rofl :rofl :rofl
Lipo ti kažem
Velimir Foretić
;)
Tebi očito nije jasno da se pederi to jest na hrvatskom jeziku, zadnjičari ne uklapaju u ovu priču.
http://www.youtube.com/watch?v=Sit9LIeY4TM
Duhovite i zabavne je zadnje što žene jesu ili mogu biti. Muškarci su tu da pričaju viceve a na ženama je da se smiju na muške štoseve. Tako je svijet koncipiran i tako mora biti inače se remeti poredak i radi se poremećaj u Sili.
Ne znam nekog ženskog stand-up komičara vrijednog spomena, čak i oni razvikani poput (((Amy Schumer))) kradu viceve od muških kolega.
http://www.youtube.com/watch?v=4eDxjxVl8S0
Pa istina...ja se tebi smijem cilo vrime :cheer
teenager
09-06-2017, 22:33
Skater zna FACTS i ima ARGUMENTS, protiv njega je svak od nas goloruk. Prvo te razoruža argumentsima a unda ti još baci 5-6 factsa in your face, i kraj priče :kava
Ti si u osjetljivim godinama i gospoda poput skater ti ne bi tribala bit uzor :kava
teenager
09-06-2017, 22:45
Ti si SJW, da ne rečem da si na pola Cuckservativac, neču tebe slušat valjda :nene
Ah, od skatera ćeš se kruva najist. e, moj teeen :kava
Ti si u osjetljivim godinama i gospoda poput skater ti ne bi tribala bit uzor :kava
Zadnji put kad je tebe slušal je izgubil onu ženku koju je ganjal. :kava
Zadnji put kad je tebe slušal je izgubil onu ženku koju je ganjal. :kava
Nisu si bili suđeni :kava
Pa istina...ja se tebi smijem cilo vrime :cheer
http://www.youtube.com/watch?v=8y29E2tZvt0
Pamet u glavu teenager, drugarica pdv ti želi dobro. Zna što govori.
https://www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2017/06/Selection_253-618x828.png
https://www.nytimes.com/2017/06/02/upshot/how-to-raise-a-feminist-son.html?_r=1
If we want to create an equitable society, one in which everyone can thrive, we need to also give boys more choices. As Gloria Steinem says, “I’m glad we’ve begun to raise our daughters more like our sons, but it will never work until we raise our sons more like our daughters.”
Skater zna FACTS i ima ARGUMENTS, protiv njega je svak od nas goloruk. Prvo te razoruža argumentsima a unda ti još baci 5-6 factsa in your face, i kraj priče :kava
Imamo novu ljubav na pomolu?
Imamo novu ljubav na pomolu?
To je ono što babe i kokoši ne mogu razumijeti.
http://www.pvpgamersdungeon.com/wp-content/uploads/2016/04/broforce.jpg
Žene poštujem i zahvalna sam im jer u ovim ljetnim vrućinama paze na higijenu i mirišu kao cvijeće kada prođeš kraj njih. Muškraci, naime, sve češće zaboravljaju dobrobiti sapuna i vode :kez
Ženama se divim jer obožavam zadivljeno gledati šarene sandalice po gradu umjesto ružnih muških japanki i nerijetko šporkih nogu :zbljuv
Žene :cerek
Žene poštujem i zahvalna sam im jer u ovim ljetnim vrućinama paze na higijenu i mirišu kao cvijeće kada prođeš kraj njih. Muškraci, naime, sve češće zaboravljaju dobrobiti sapuna i vode :kez
Ženama se divim jer obožavam zadivljeno gledati šarene sandalice po gradu umjesto ružnih muških japanki i nerijetko šporkih nogu :zbljuv
Žene :cerek
To je miris testosterona i mošusa, ono što napaljuje žene. Korištenjem parfema se prikriva esencija muškarca i žene.
Ženama su cipelice opsesija. Kao što ne razumijem zašto žene vole cipelice i krpice, tako ne razumijem muškarce kojima su stopala fetiš. Ja sam jednostavan i skroman čovjek, ne tražim puno, sise i guzica, sve drugo je sporedno, ali kud baš stopala.
http://www.youtube.com/watch?v=NYVytolhR1M
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}