Pogledaj Full Version : Kakvi ste kada poludite?
Ko što i sam naslov teme kaže...kakvi ste kada vas netko naljuti? Možete li se kontolirati ili vičete, razbijate, durite se i slično? :kez Sjećate li se neke situacije da ste baš izgubili kontrolu i da ste morali izići negdje da se smirite?
Slušam pozorno :kava
Humphrey
25-01-2017, 23:08
Mirni bijes
Izbacim donju usnu i namrstim obrve. Smatram da je to primjereno.
Mirni bijes
Kakvi je to mirni bijes? ;) Sjediš dok ti para izlazi iz ušiju? ;)
Kaj, glumiš majmuna? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=c4vuKOz3kus&feature=youtu.be&t=1
Inkvizitor
25-01-2017, 23:51
:rofl :rofl
Ovo će kišicu bacit na guj'cu
Sarafina
25-01-2017, 23:58
Grozna. Nedaj bože nikome. Jedina vrlina u tom bijesu mi je što imam visok stepen tolerancije kad su mi dragi ljudi u pitanju.
Dakle ne gubim kontrolu. Nikad u potpunosti. Čim mogu razlučiti da dragu osobu ispoštujem.
Onog kog želim pak povrijediti. ... idem ciljano na najslabije tačke.
Ja isto nekad znam planuti, ali brzo se i smirim. Uglavnom, kada nekaj nije po mome nadurim se i ne pričam dok ne bude po mome :pink :kez Ali, nisam nikad baš izgubila kontrolu da ne znam što radim. Još :kez Kada mi netko nije toliko bitan u životu onda jednostavno ignoriram i ne trošim energiju na neke prepirke.
Prema Talmudu ima četiri vrste ćudi:
Tko se lako rasrdi i lako smiri - dobitak njegov premašuje štetu njegovu.
Tko se teško rasrdi i teško smiri - šteta njegova premašuje njegov dobitak.
Tko se teško rasrdi, a lako smiri - pobožan je.
Tko se lako rasrdi, a teško smiri - zlotvor je.
Pobijesnim bar dva puta godišnje,nekad i nevini stradaju al tako je to kad je ratno stanje:kez
Pobijesnim bar dva puta godišnje,nekad i nevini stradaju al tako je to kad je ratno stanje:kez
Znaci ima i kolateralnih zrtava? :D
Znaci ima i kolateralnih zrtava? :D
Naravno :kez
Imam lud da sam papir, kad poludim.
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}