Pogledaj Full Version : Dominantni muškarci
Često čujem kako pametne žene biraju dominantne muškarce. I kada god se priča o muško ženskim odnosima i općenito ravnopravnosti spolova uvijek se ističe ta dominantnost muškarca. S obzirom da je ovo uglavnom muški foruma molila bi da mi pojasnite što je ta famozna dominantnost muškarca. Što to znači i u čemu se očituje? ;)
Kada kažete, muškarac je dominantan nad ženom to znači konkretno što? Zarađuje više od nje? Više je od nje? Ima dublji glas? Čvršće dlake? Veća stopala?
Molila bi vas da ozbiljni budete :kava
Dobri Pastir
27-09-2016, 21:36
Plodno tlo za trollanje svake vrste! :D
U nosenju vrecica zenama u sopingu jer su one preslabe za to.
Dobri Pastir
27-09-2016, 21:39
U izgradnji i izdrzavanju autocesta kojim se vozikaju zene bljestavim bolidima i psuju dan kada su rodjene te jebu mater represivnoj patrijarsiji! :D
Nijesam ni očekivala da ćete imati čime potkrijepiti tu blesavu tvrdnju ili da ćete biti ozbiljni. Ta muškarci ste :kava :kez
Dobri Pastir
27-09-2016, 21:41
Idjen gledat dynamo.
Dobri Pastir
27-09-2016, 21:42
Kad Milanovicu pukne cijev u stanu, to mu, naravno, zena popravi. A moguce je da je postavila cijev!
Muškarci su dominantni ženama jer imaju veće uši.
Muškarci imaju i veće dlanove. Također, ti dominantni pastusi imaju i veća auta da im kompenziraju druge nedostatke :kez
franjevac
27-09-2016, 22:16
očituje se tako da žena zna svoje granice
onamože na van da se nekom čini bezobrazna i razmažena
ali ona zna granice čovjek joj ne mora ni reć
Kad bi muškarac mogao biti i lijep i inteligentan u isto vrijeme bio bi žensko :pink
Ono što žene moraju raditi, moraju raditi dva puta bolje nego muškarci kako bi ih se smatralo upola toliko dobrima. Sva sreća da to i nije tako teško :kava
očituje se tako da žena zna svoje granice
onamože na van da se nekom čini bezobrazna i razmažena
ali ona zna granice čovjek joj ne mora ni reć
A, koje su to granice?
franjevac
27-09-2016, 22:20
A, koje su to granice?
zavisi o paru
niko nije isti niti ima pravila
Dobri Pastir
27-09-2016, 22:20
Da je baba muško zvala bi se Duško.
Dobri Pastir
27-09-2016, 22:21
Dynamo je odlučio biti žensko večeras.
zavisi o paru
niko nije isti niti ima pravila
Pa valjda i muškarac onda mora imati granice? Ili je samo žena ta koja treba imati granice?
Da su žene igrale ne bi izgubili :kava
franjevac
27-09-2016, 22:24
pdv je ovo pročitala kao da dinamo vodi
ja sam razumio kao i ti :D
franjevac
27-09-2016, 22:26
Pa valjda i muškarac onda mora imati granice? Ili je samo žena ta koja treba imati granice?
Da su žene igrale ne bi izgubili :kava
naravno da treba
ali se to podrazumjeva ako se radi o dominantnom muškarcu
U izgradnji i izdrzavanju autocesta kojim se vozikaju zene bljestavim bolidima i psuju dan kada su rodjene te jebu mater represivnoj patrijarsiji! :D
I dominantni su u kupnji auti u kojima se zene voze. :D
pdv je ovo pročitala kao da dinamo vodi
ja sam razumio kao i ti :D
dobro sam ja razumila njegovu opasku :kava
naravno da treba
ali se to podrazumjeva ako se radi o dominantnom muškarcu
ali, ne razumin ovu tvoju. samo molim da mi netko objasni što to znači dominantan muškarac :kez
I dominantni su u kupnji auti u kojima se zene voze. :D
Reče jednom Richard Burton: '' Muškarac je najslabiji kad mu lijepa žena šapće da je snažan.'' :kez
Dobri Pastir
27-09-2016, 22:32
Po mogućnosti što veći i skuplji.
Dobri Pastir
27-09-2016, 22:33
Richard Burton je antifašist.
Po mogućnosti što veći i skuplji.
Zašto lažete :rolleyes: Bar žene više voze manja auta jer su praktičniiji za gradsku vožnju od onih tenkova što muškarci furaju
franjevac
27-09-2016, 22:37
Zašto lažete :rolleyes: Bar žene više voze manja auta jer su praktičniiji za gradsku vožnju od onih tenkova što muškarci furaju
da takve voli vozit
ali se voli više vozat u većem
Dobri Pastir
27-09-2016, 22:38
Postoje dominantnih muških. Oni obično pokupe najviše žena. Odnosno, imaju veći odabir žena.
Ne znam kakve to veze ima s vama.
Dobri Pastir
27-09-2016, 22:39
Da su muški dominantni spol ne triba otvrati temu, samo tribaš otvoriti oči.
Pa ima veze jer se u priči u ravnopravnosti stalno spominje ta dominantnost muškarca koja je nekakva prepreka za potpunu ravnopravnost spolova. Pa ja lijepo pitam u čemen se očituje, a vi ili ne želite reći ili ne znate.
Dobri Pastir
27-09-2016, 22:45
Ravnopravnost spolova ne postoji.
Tu se slažemo, ali i dalje ne dobih odgovor na pitanje ;)
Dobri Pastir
27-09-2016, 22:48
Možda je problem u pitanju.
franjevac
27-09-2016, 22:49
Tu se slažemo, ali i dalje ne dobih odgovor na pitanje ;)
žena koja to shvaća spremna je da se njome dominira
Dobri Pastir
27-09-2016, 22:50
Muškarac je dominantan nad ženom time što je muškarac. Dalje ne treba ići. Jer dalje nema.
Objašnjenje vam je bezvezno i niste me uvjerili. Čuj, muškarac je rođenjem dominantan, a žena koja to shvaća se spremna pokoriti.
Dobri Pastir
27-09-2016, 23:07
Otprilike tako. Svako silovanje istine, prirode i Božjeg nacrta i zakona, nije dobro.
franjevac
27-09-2016, 23:23
Objašnjenje vam je bezvezno i niste me uvjerili. Čuj, muškarac je rođenjem dominantan, a žena koja to shvaća se spremna pokoriti.
svaki zdravi muškarac želi dominirat
svaka zdrava žena želi se pokorit
svaki muškarac ne može dominirat nad svakom ženom niti se žena želi pokorit svakom muškarcu
žena bira kome se želi pokorit isto kao i muškarac kojom ženom može dominirat
to su prirodni zakoni pdv nadam se da ti je sad jasnije
svaki zdravi muškarac želi dominirat
svaka zdrava žena želi se pokorit
svaki muškarac ne može dominirat nad svakom ženom niti se žena želi pokorit svakom muškarcu
žena bira kome se želi pokorit isto kao i muškarac kojom ženom može dominirat
to su prirodni zakoni pdv nadam se da ti je sad jasnije
U nekim dijelovima života ili intimnosti čak i postoji ta pokornost. Ali, s obzirom da mi niste definirali u čemu se očituje dominantnost ja i ne znam kako raspravljati.
Navedite neke životne situacije u kojima se vidi dominantnost muškarca i pokornost žene.
Navedite neke životne situacije u kojima se vidi dominantnost muškarca i pokornost žene.
U placanju rezija.
franjevac
27-09-2016, 23:54
eto u intimnom kad žena nasloni glavu na mužjačka prsa
kada se kreči čovjek ima špahtlu i veliki valjak i kreči strop i velike plohe
žena malu četkicu i ide po kutovima i oko štekera
U placanju rezija.
a, žena ne može plaćati režije?
a, žena ne može pituravati velike površine? muškarac ne može nasloniti glavu na njene grudi?
To što vi spominjete nema veze s dominantnošću. Kada je netko dominantan onda znači da kontrolira ili ima premoćan utjecaj u nekom društvu, obitelji i slično. To proizlazi iz nekog njegovog karaktera ili iz slabijih osobina drugih. Ovo što ste naveli žena bez problema može sama obavljati.
Moze, samo tu dopusta muskarcu da pokaze svoju dominantnost. :D
ZGabriel
27-09-2016, 23:59
:patriot
ja biram špeceraj, on nosi vrećice. :D
on vozi. dominantno. :formula
franjevac
28-09-2016, 00:03
a, žena ne može pituravati velike površine? muškarac ne može nasloniti glavu na njene grudi?
To što vi spominjete nema veze s dominantnošću. Kada je netko dominantan onda znači da kontrolira ili ima premoćan utjecaj u nekom društvu, obitelji i slično. To proizlazi iz nekog njegovog karaktera ili iz slabijih osobina drugih. Ovo što ste naveli žena bez problema može sama obavljati.
naravno da mogu ali one su iznimka kao i u rudarstvu recimo
To je taj
nema dalje
https://www.youtube.com/watch?v=Y4749BBS4k0
:rofl
ZGabriel
28-09-2016, 00:06
Zumreta. :rofl
naravno da mogu ali one su iznimka kao i u rudarstvu recimo
Prije bih rekla da su iznimka one koje žene ne mogu obavljati bez muškaraca nego obrnuto. U doba digitalizacije i općenitog napretka društva čak i te fizičke karakteristike u smislu jači i slabija gube na izražajnosti. Tako da ćete morati pronaći malo bolji primjer od činjenice da ste se rodili kao muško :kez
Komari,drago mi je da si pronašla temu ;)
Zumreta. :rofl
Žuži, pače
:raspa
ja recimo volim dominantne ženke... :pink
ima nas i takvih... :shy
Jesan temu,
ali nisan još dominantno muško :(
:kez
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:12
Prije bih rekla da su iznimka one koje žene ne mogu obavljati bez muškaraca nego obrnuto. U doba digitalizacije i općenitog napretka društva čak i te fizičke karakteristike u smislu jači i slabija gube na izražajnosti. Tako da ćete morati pronaći malo bolji primjer od činjenice da ste se rodili kao muško :kez
Naravno, i sve te stvari su izmislile - žene. A tko drugi.
Moze, samo tu dopusta muskarcu da pokaze svoju dominantnost. :D
Oh, ovaj briljantan odgovor tek sad uočih...ak je muškarac dominantan zakaj mu žena treba nekaj dopuštati? ;)
ZGabriel
28-09-2016, 00:13
Žuži, pače
:raspa
bome je Žuži (ona naša) bila dominantna. :zubo
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:14
Zato što, da parafraziram dida Kikaša: ti imaš što mi nemamo, a nami je od potribe
bome je Žuži (ona naša) bila dominantna. :zubo
Ma meni je nje žao...Jaca kosor je na dobrom putu da postane ona
željnje pažnje i medijske i svjetala reflektora.
ne volem to
ja recimo volim dominantne ženke... :pink
ima nas i takvih... :shy
dobro došao na našu stranu :kez
Jesan temu,
ali nisan još dominantno muško :(
Naravno, i sve te stvari su izmislile - žene. A tko drugi.
što, žene su izmislile sve novotarije da bi društvo danas bilo ovako tehnološki razvijeno? :cerek
Oh, ovaj briljantan odgovor tek sad uočih...ak je muškarac dominantan zakaj mu žena treba nekaj dopuštati? ;)
Zato jer je pokorna. :D
franjevac
28-09-2016, 00:17
ne bi ti ja tu proturječio ovo danas je ženski svijet
zato i jesmo u ovakvom kaosu uostalom
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:17
Tako je. Gates je žensko. Isto ko pokojni Đobz iz Runovića.
ah, ah dečki...slabo je ovo. mislila sam da ćete bit malo tvrđi orah, dominantniji ;)
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:18
Tesla je isto bio žensko, a ne peder - kako neki tvrde.
ZGabriel
28-09-2016, 00:18
Ma meni je nje žao...Jaca kosor je na dobrom putu da postane ona
željnje pažnje i medijske i svjetala reflektora.
ne volem to
joj, ne idu Žuži i Jaca u istu rečenicu.
ne bi ti ja tu proturječio ovo danas je ženski svijet
zato i jesmo u ovakvom kaosu uostalom
Pa kak vam se to dogodilo? Ono, malo, jadno i pokorno vas pregazilo i vi sad živite u ženskom svijetu :cry
dobro, jesam li ja večeras upala u neki paralelni svemir :misli
ah, ah dečki...slabo je ovo. mislila sam da ćete bit malo tvrđi orah, dominantniji ;)
Pa kaj hoces da ti branimo pisati? Da smo ti u blizini sad bi kuhala rucak za sutra, a ne se bavila glupostima. :kez Buduci da nismo, pisi. :D
joj, ne idu Žuži i Jaca u istu rečenicu.
O idu, idu..pomalo
dobro došao na našu stranu :kez
ne moram valjda odmah na vašu stranu? :kez
ja bih radije stajao iza... :slajo
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:22
Zato sto su kontroleri ipak muškarci koji kontroliraju društvena kretanja protiv čitavih drugih nacija. A jedan od načina je da im pokoriš žene s marxističkim glupostima o, recimo, ravnopravnosti.
ne moram valjda odmah na vašu stranu? :kez
ja bih radije stajao iza... :slajo
ako nisi s nama, protiv nas si :kez
Zato sto su kontroleri ipak muškarci koji kontroliraju društvena kretanja protiv čitavih drugih nacija. A jedan od načina je da im pokoriš žene s marxističkim glupostima o, recimo, ravnopravnosti.
Dominantnom muškarcu nitko ne može stvoriti poredak u kući osim njega samog. Ako je zaista dominantan, jel.
franjevac
28-09-2016, 00:26
Pa kak vam se to dogodilo? Ono, malo, jadno i pokorno vas pregazilo i vi sad živite u ženskom svijetu :cry
dobro, jesam li ja večeras upala u neki paralelni svemir :misli
nije to vaša zasluga nego židovskih elita
koji žele cijeli zapad pa tako i nas da pretvore u plenum ffzg i sve što on prestavlja
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:27
Dominantnom muškarcu nitko ne može stvoriti poredak u kući osim njega samog. Ako je zaista dominantan, jel.
Muški se ravnaju s muškima, ne sa ženama.
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:28
koji žele cijeli zapad pa tako i nas da pretvore u plenum ffzg i sve što on prestavlja
Otprilike tako.
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:31
Nema tog čovjeka koji može uvesti reda u svome domu ako represivni aparat, a pogotovo sudstvo, pogoduje ženama. Što je slučaj na čitavom zapadu.
Muški se ravnaju s muškima, ne sa ženama.
Gledajte, postoje neki dijelovi feminizma koji su malo zastranili i koji danas licemjerno djeluju u društvu. Borba žena za nihova prava je donijela puno više pozitivnih stvari nego li su negativne. Jedna od tih je da danas muškarac mora malo više zasukati rukave, od tipičnog eno sam ulovio bizona pa nam ga baci pod peku s kumpiriN,da bi zadržao ženu. I otud te priče o uništavanju zajednice i marksizmu. Slažem se da je marksizam kada se traži 40% žena na političkim listama, ali pravo žene na obrazovanje i financijsku neovisnost nije marksizam već uništavanje prirodne i bogom dane dominantnosti muškarca kako si tepate i naravno da vas to nervira.
Nema tog čovjeka koji može uvesti reda u svome domu ako represivni aparat, a pogotovo sudstvo, pogoduje ženama. Što je slučaj na čitavom zapadu.
Onda niste dominantni :kez
Da, nije u redu da majka uvijek dobije dijete kod razvoda samo zato što je majka ako je to ono na što misliš kada spominješ sudstvo.
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:36
Gospođa Ann Coulter ne misli kao ti. Ona bi ženama, pa i sebi, ženama zabranila pravo na glasovanje.
Znaš zašto će krvoločna Hillary Clinton, lezbejka, biti predsjednica Amerike? Zato što će joj visokoobrazovane žene (indoktrinirane) donijeti pobjedu.
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:38
Da, nije u redu da majka uvijek dobije dijete kod razvoda samo zato što je majka ako je to ono na što misliš kada spominješ sudstvo.
Dominantni su oni muškarci koji su naštimali sistem da unište druge muškarce, moguće nositelje prevrata. Žensko, pošto je inferiorna, ne može stvoriti opozicijsku silu. Ona može biti samo alat u rukama neprijatelja i zato se muškarce gazi na zapadu.
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:40
Ima pregršt stvari, ne samo to.
.
Ajde moja pdv.. do prije 100 godina tribali se samo nadigravat s drugiom muškima, ono ja sam bolji, više, jači, bogatiji blala, sad se odjedanput moraju i sa ženama natjecat.
Gadno je to kad ti narav (a i selo) nalaže da samopuzdanje moraš i možeš bildat samo u odnosu na i ponižavajući i nadjačavajući drugoga ter da samo tako uspijevaš u društvu.
Ali to je i tako lažna dominacija
Prava dominacija je kad si sebi sasvim okej i ne triba ti nitko za uspoređivanje ili pnižavanje a da znaš da si the best, ma što selo mislilo i govorilo.
franjevac
28-09-2016, 00:46
Dominantni su oni muškarci koji su naštimali sistem da unište druge muškarce, moguće nositelje prevrata. Žensko, pošto je inferiorna, ne može stvoriti opozicijsku silu. Ona može biti samo alat u rukama neprijatelja i zato se muškarce gazi na zapadu.
žene nisu ni svjesne šta se iza brda valja
sva ova mizoginija kako je one tumače nije ništa drugo nego čovjekova želja da ih probudi
čovjek ne želi uništit ženu dok žena želi čovjeka
povukao bi paralelu između ustaša i hrvatskih partizana
ustaša ne želi ubiti hrvatskog partizana jer je ovaj hrvat partizan kao nacionalna izdajica želi uništit ustaše
Gospođa Ann Coulter ne misli kao ti. Ona bi ženama, pa i sebi, ženama zabranila pravo na glasovanje.
Znaš zašto će krvoločna Hillary Clinton, lezbejka, biti predsjednica Amerike? Zato što će joj visokoobrazovane žene (indoktrinirane) donijeti pobjedu.
Žene, a među njima i razni muškarci. Isto kao što će biti i žena koje će za Trumpa glasati.
Oprosti, ali ovo je toliko bezveze da ne znam što bih komentirala. Po ovome ispada da su žene retardirane i netko ih vuče kao lutku na koncu. Dok su bile neobrazovane i kuhale, onda su im očevi i muževi određivali što će raditi, a sada ih vodi nekakva nevidljiva sila. Stvarno bi čovjek pomislio da ne znaju ni preći cestu u svaka doba.
.
Ajde moja pdv.. do prije 100 godina tribali se samo nadigravat s drugiom muškima, ono ja sam bolji, više, jači, bogatiji blala, sad se odjedanput moraju i sa ženama natjecat.
Gadno je to kad ti narav (a i selo) nalaže da samopuzdanje moraš i možeš bildat samo u odnosu na i ponižavajući i nadjačavajući drugoga ter da samo tako uspijevaš u društvu.
Ali to je i tako lažna dominacija
Prava dominacija je kad si sebi sasvim okej i ne triba ti nitko za uspoređivanje ili pnižavanje a da znaš da si the best, ma što selo mislilo i govorilo.
Tako nekako i ja vidim ovo.
Dobri Pastir
28-09-2016, 00:57
Ne retardirane. Manje pametne i puno zavodljivije.
I ne moraš se ispričavati.
manje pametne :rofl
Ne ispričavam se, nego tako ja ubacim nekada riječ ''oprosti'' koja u tom kontekstu označava ''stani malo'' :kez
niš, mušketiri pozdravljam vas sada. idem sada u carstvo snova kak bi sutra mogla zaraditi nekaj u ovom ženskom svijetu :pink
LLN :bokic
moonlight
28-09-2016, 01:19
Što je to dominantni muškarac danas?
Jel to vrisak za muškim old schoolom ili ste postale babe?
Što je to dominantni muškarac danas?
Jel to vrisak za muškim old schoolom ili ste postale babe?
https://www.youtube.com/watch?v=x9f_5W5n7L0
:kez :kez
babadevojka
https://www.youtube.com/watch?v=OQjpndOfOQY
moonlight
28-09-2016, 01:28
e to da, vapaj...mislio sam kao danas dominantni, tipa cima te na forumu, a ti misliš dominatno muško:mmig
http://i65.tinypic.com/4jkfw9.jpg
:cheer :rofl
Pa dobro kaj zapravo fali snažnom mušku, oli nam nije lakše slušati takvoga neg se same domišljati :kava
Ne slušam ni sebe u svaka doba, a ne neko snažno muško :kez
Ne slušam ni sebe u svaka doba, a ne neko snažno muško :kez
pa sebe i ne moraš , al muško je muško :D
pa sebe i ne moraš , al muško je muško :D
ajde, jadna ne bila, ko još pametan sluša muškog. moš se pravit da slušaš, ali to je već druga stvar :kez
ajde, jadna ne bila, ko još pametan sluša muškog. moš se pravit da slušaš, ali to je već druga stvar :kez
zamisli situejšn, ono naš snažni muški lipo iscipa drva, naložio kamin, nareza kulena kojega je naravno sam sprema, natočio vina kojega je naravno sam otočio i zove..bona dašta ćeš neg slušati :evil
zamisli situejšn, ono naš snažni muški lipo iscipa drva, naložio kamin, nareza kulena kojega je naravno sam sprema, natočio vina kojega je naravno sam otočio i zove..bona dašta ćeš neg slušati :evil
to bi vino iz mene slušalo, a ne ja :kez
to bi vino iz mene slušalo, a ne ja :kez
čekaj pa nisi ni došla do vina :P
čekaj pa nisi ni došla do vina :P
kak nisam...pa vino i kulen su jedini bitni u priči. Sigurno neću navijat dok cijepa i otače vino :kez
kak nisam...pa vino i kulen su jedini bitni u priči. Sigurno neću navijat dok cijepa i otače vino :kez
pa za probati tribaš ga poslušati kad te zovne bona, nisi me skontala ;)
moram ti temi prigodan vic ispričati, kupuje žena paprike na tržinici , pita za cijenu i žali se kako su paprike skupe, a veli njoj trgovac nisu paprike skupe no si se ti izgleda slabo udala :rofl
pa za probati tribaš ga poslušati kad te zovne bona, nisi me skontala ;)
moram ti temi prigodan vic ispričati, kupuje žena paprike na tržinici , pita za cijenu i žali se kako su paprike skupe, a veli njoj trgovac nisu paprike skupe no si se ti izgleda slabo udala :rofl
čula sam već za taj vic, fora je :kez
e, da...mene nitko ne treba zvati, ja i sama dođem kad vidim serviran stol :zubo
čula sam već za taj vic, fora je :kez
e, da...mene nitko ne treba zvati, ja i sama dođem kad vidim serviran stol :zubo
;) viš kako nam muški šute i mudro čeke :P
Kiša
bezvezarije priča
greška u koracima.. u Dinarskim krajevima se kulen ne pravi
:kava
K tome je primjer tipična ženska za ulizat se mušku iće i kontra prija.. :flop
Kiša
bezvezarije priča
men se čini komari iako se ovdi ko fole boriš, ti dobro slušaš :kava
;) viš kako nam muški šute i mudro čeke :P
cipaju drva i rižu kulen...saće oni :muka
Kiša
bezvezarije priča
oće kiša reći da je normalno muškarca poslušati kad ti spremi večeru i kaže sidi za stol :kez eranka je to, nije to pokorno što ti je.
cipaju drva i rižu kulen...saće oni :muka
ae duuga je noć :018
žena su rođene da služe i pomažu muškarcu, iliti po starinski - zna se ko kosi, a ko vodu nosi.
primjeri su očiti- u sportu smo toliko dominantniji fizički da se ne može uspoređivat a isto tako i u inteligenciji.
dovoljno je pogledat nobelove nagrade i vidit koliko ima nježnijeg spola među dobitnicima.
i naravno, ka šta franjevac kaže, ne može svaki muškarac dominirat svaku ženu. znači parove se nađu onako otprilike po toj špagi.
e i naravno dominantnost se očitava u krevetu, najprirodnije poze su misionarska i doggy di su žene u podčinjenon položaju šta je i normalno jer je imperativ muški orgazam, tj. ejakulacija, dok je recimo ženski orgazam totalno nebitan za reprodukciju.
izgled? koja žena ne voli visokog muškarca, širokih ramena i snažnih ruku, te robusne glave s jakon bradon, čeljusti itd...?
i dominantnost u statusu naravno... medicinska sestra će se udat za doktora, doktorica za brata teško...
Ovo su budalaštine. Žene se u prošlosti nisu u istoj mjeri bavile znanošću jer je to bilo rezervirano za muškarce, a ne zato što su muškarci inteligentniji. Dakle, manjak žena je povezan i sa tadašnjom ulogom žene kao domaćice. Pa ni danas nisu u tolikoj mjeri zastupljene jer je to posao koji zahtjeva ogromnu predanost i žene se manje odlučuju baš zbog obiteljskih razloga, a ne što su gluplje od muškaraca. Ista stvar je i sa menađerskim pozicijama ili političkim ili bilo kojim koje zahtijevaju učestalo odsutstvo od doma i od djece. Rijetko koja žena će ostavit bebu od dva mjeseca da bi se vratila na posao dok muškarac to isto čini bez problema.
Muški orgazam je imperativ u seksualnim odnosima samo kod onih veza/brakova gdje imaš isfrustriano muško koje ne zna što bi sa ženom u krevetu. Ajde, ajde bar danas imate literature na tu temu na svakom koraku pa se malo obrazujte i usrećite svoje ženke :kez
Izgled...a, koji muškarac ne voli visoku, utegnut i zgodnu ženu. Svi vi birate male, zdepaste i ružnjikave paćenice bez zubi, jel.
Status...još jedna glupost. Odavno je muškarac prestao biti hranitelj obitelji i oboje pridonose jer se drugačije ne može preživiti. U tom vrtlogu imaš svakakvih primjera. I gdje muškarac i gdje žena više zarađuje. To nije nikakva novost.
Ovo su budalaštine. Žene se u prošlosti nisu u istoj mjeri bavile znanošću jer je to bilo rezervirano za muškarce, a ne zato što su muškarci inteligentniji. Dakle, manjak žena je povezan i sa tadašnjom ulogom žene kao domaćice. Pa ni danas nisu u tolikoj mjeri zastupljene jer je to posao koji zahtjeva ogromnu predanost i žene se manje odlučuju baš zbog obiteljskih razloga, a ne što su gluplje od muškaraca. Ista stvar je i sa menađerskim pozicijama ili političkim ili bilo kojim koje zahtijevaju učestalo odsutstvo od doma i od djece. Rijetko koja žena će ostavit bebu od dva mjeseca da bi se vratila na posao dok muškarac to isto čini bez problema.
Muški orgazam je imperativ u seksualnim odnosima samo kod onih veza/brakova gdje imaš isfrustriano muško koje ne zna što bi sa ženom u krevetu. Ajde, ajde bar danas imate literature na tu temu na svakom koraku pa se malo obrazujte i usrećite svoje ženke :kez
Izgled...a, koji muškarac ne voli visoku, utegnut i zgodnu ženu. Svi vi birate male, zdepaste i ružnjikave paćenice bez zubi, jel.
Status...još jedna glupost. Odavno je muškarac prestao biti hranitelj obitelji i oboje pridonose jer se drugačije ne može preživiti. U tom vrtlogu imaš svakakvih primjera. I gdje muškarac i gdje žena više zarađuje. To nije nikakva novost.
kad je ono marie curie dobila nobelovu iz fizike i kemije, nedugo zatim i njezina ćer?
di ste zadnjih 50ak godina kad se društvo dosta liberaliziralo?
naročito na zapadu odakle je i većina nobelovih dobitnika.
nema vas na prste jedne ruke.
sport si priskočila, jasno tu nema dileme.
orgazam je bia u kontekstu od važnosti opstanka vrste, reproduciranju... tu je isto jasno da je žena podčinjena i bitna je samo muška ejakulacija.
naravno, seks je užitak obostrani, al govorin o suštini.
u vrtlogu statusa ima nekih malih promjena naravno u modernon dobu, al i dalje je ženama puno bitnije čim se muškarac bavi, koliko zarađuje i sl... nego obrnuto.
pa taj muškarčev izgled je "dominantan", naravno ako muškarcu fale takve karakteristike uvik može nadoknadit statuson, lovon... di je opet dominantan jel.
kad je ono marie curie dobila nobelovu iz fizike i kemije, nedugo zatim i njezina ćer?
di ste zadnjih 50ak godina kad se društvo dosta liberaliziralo?
naročito na zapadu odakle je i većina nobelovih dobitnika.
nema vas na prste jedne ruke.
Mislim da sam ti na ovo odgovorila. Način života i ženina uloga u društvu je često ograničava da se bavi nekim stvarima. Često se i ne želi baviti jer svjesno izabire svoju djecu. Ali, one koje se žele baviti s tim uspješne su kao i muškarci. To što netko nema interese u nekom smislu ne znači da je gluplji.
sport si priskočila, jasno tu nema dileme.
Što imam objašnjavati u sportu? Muškarci su fizički jači i ne vidim tu neku potrebu za objašnjavanjem.
orgazam je bia u kontekstu od važnosti opstanka vrste, reproduciranju... tu je isto jasno da je žena podčinjena i bitna je samo muška ejakulacija.
naravno, seks je užitak obostrani, al govorin o suštini.
Da nije ženine maternice muškarčeva ejakulacija bi bila totalno nebitna. To što žena ne mora doživjeti orgazam da bi ostala trudna ne govori ništa o muškoj dominaciji. Jer bi mogli postaviti priču drugačije i reći da je žena dominantna jer da ne postoji prokreacija ne bi bila moguća.
u vrtlogu statusa ima nekih malih promjena naravno u modernon dobu, al i dalje je ženama puno bitnije čim se muškarac bavi, koliko zarađuje i sl... nego obrnuto.
Svakom ljudskom biću je to bitno. Svako želi lagodniji život, ali opet većina po nekim drugima karakteristikama bira partnera.
pa taj muškarčev izgled je "dominantan", naravno ako muškarcu fale takve karakteristike uvik može nadoknadit statuson, lovon... di je opet dominantan jel.
Ovo ne mogu shvatit da me ubiješ :kez
kako su one koje se odluče tin bavit uspješne ka i muškarci, kad u povijesti dodijele nobelove nagrade imate mislin 2 iz fizike i 3 iz kemije? i to većinon ono ima više od 50 godina, kad je društvo bilo tvrđe... zadnjih 50ak godina kad se veliki broj žena orijentira primarno karijeri vas nema nigdi i dalje...
kakva je to logika da nije ženine maternice? a ono, da nije muških testisa?
ja pričan kako je u seksu jedino bitno za reprodukciju muški orgazam i kako su najprirodnije poze misionarska i doggy di su žene podčinjene.
ne kužin čemu uopće ovo "dominantni muškarci" kad su muškarci dominantni u odnosu na žene po prirodi. tjelesno, intelektualno i u odnosu.
Dobri Pastir
07-10-2016, 18:53
žene nisu ni svjesne šta se iza brda valja
sva ova mizoginija kako je one tumače nije ništa drugo nego čovjekova želja da ih probudi
čovjek ne želi uništit ženu dok žena želi čovjeka
povukao bi paralelu između ustaša i hrvatskih partizana
ustaša ne želi ubiti hrvatskog partizana jer je ovaj hrvat partizan kao nacionalna izdajica želi uništit ustaše
Dobra paralela. :top
kako su one koje se odluče tin bavit uspješne ka i muškarci, kad u povijesti dodijele nobelove nagrade imate mislin 2 iz fizike i 3 iz kemije? i to većinon ono ima više od 50 godina, kad je društvo bilo tvrđe... zadnjih 50ak godina kad se veliki broj žena orijentira primarno karijeri vas nema nigdi i dalje...
A, što je s onim muškarcima koji se isto bave zananošću i nisu dobili Nobelovu nagradu? I oni spadaju u te glupe ili su samo žene glupe? Nadalje, kako već rekoh žene su i dalje manje zastupljene zbog svojih osobnih razloga kao što je majčinstvo, a ne zato što su gluplje. Iako i ta slika se mijenja u zadnje vrijeme. I Nobelova nagrada je vezana uz zemlje koje mogu financirati istraživanje pa ako malo pogledaš uočiti ćeš zastupljenost npr. američkih znanstvenika u odnosu na ostale. Ne zato što su pametniji os ostalih već imaju bolja i dostupnija sredstva. Ne znam zašto se uopće uvlačim u ovu raspravu gdje se žensko/muška pamet mjeri Nobelovom nagradom :rolleyes:
I danas je situacija na sveučilištima što se tiče magisterija i doktorata skoro pa izjednačena, a što se tiče diplomiranih od onih koji su upisali u većem broju žene završavaju.
kakva je to logika da nije ženine maternice? a ono, da nije muških testisa?
ja pričan kako je u seksu jedino bitno za reprodukciju muški orgazam i kako su najprirodnije poze misionarska i doggy di su žene podčinjene.
Za reprodukciju je bitan i muški i ženski organ. To što žena može zatrudnit bez orgazma ne pokazuje vašu dominantnost u sexu. Nekim ženama i muškarcima ne odgovaraju te poze niti se tako odsjećaju podčinjeni i što ćemo sad? Kakva je to uopće klasifikacija prirodna poza?
ne kužin čemu uopće ovo "dominantni muškarci" kad su muškarci dominantni u odnosu na žene po prirodi. tjelesno, intelektualno i u odnosu.
Oprosti, ali ovo je žešća nebuloza. Jedino po fizičkoj snazi muškarci mogu biti dominantniji i opet ne svi.
A, što je s onim muškarcima koji se isto bave zananošću i nisu dobili Nobelovu nagradu? I oni spadaju u te glupe ili su samo žene glupe? Nadalje, kako već rekoh žene su i dalje manje zastupljene zbog svojih osobnih razloga kao što je majčinstvo, a ne zato što su gluplje. Iako i ta slika se mijenja u zadnje vrijeme. I Nobelova nagrada je vezana uz zemlje koje mogu financirati istraživanje pa ako malo pogledaš uočiti ćeš zastupljenost npr. američkih znanstvenika u odnosu na ostale. Ne zato što su pametniji os ostalih već imaju bolja i dostupnija sredstva. Ne znam zašto se uopće uvlačim u ovu raspravu gdje se žensko/muška pamet mjeri Nobelovom nagradom :rolleyes:
I danas je situacija na sveučilištima što se tiče magisterija i doktorata skoro pa izjednačena, a što se tiče diplomiranih od onih koji su upisali u većem broju žene završavaju.
Za reprodukciju je bitan i muški i ženski organ. To što žena može zatrudnit bez orgazma ne pokazuje vašu dominantnost u sexu. Nekim ženama i muškarcima ne odgovaraju te poze niti se tako odsjećaju podčinjeni i što ćemo sad? Kakva je to uopće klasifikacija prirodna poza?
Oprosti, ali ovo je žešća nebuloza. Jedino po fizičkoj snazi muškarci mogu biti dominantniji i opet ne svi.
muškarci koji nisu dobitnici nobelove nagrade a znanstvenici su, manje-više su prosjek među znanstvenicima. ka usporedba recimo u nogometu ronalda i kalinića, jedan je vrhunski drugi prosječan.
opet ti govorin da ima 100 godina je marie curie bila dvostruka dobitnica nobelove nagrade, ako je ona tad mogla, di su današnje žene koje imaju puno bolje uvjete i puno veću slobodu od nje?
ka šta si rekla, ima ih na menadžerskin i sličnin pozicijima, znači da ih ima šta se orijentiraju samo ka karijeri, pa di su onda u vrhu znanosti?
i molin te nemoj uspoređivat menadžersku poziciju sa znanošću u smislu intelekta... ja povlačin usporedbu samo da kažen da je danas uobičajeno skoro da se žena usmjeri samo na karijeru.
pa upravo je to šta kažeš da je danas situacija otprilike 50-50 obrazovanih žena i muškaraca, a vas nigdi u vrhu znanosti dokaz da ste intelektualno inferiornije...
znači ima vas hrpa prosječnih, a skoro ništa izvrsnih, izuzetnih.
kao da je diploma dokaz neke velike pameti.
možda u odnosu na prosječnog čovika... ali izvanredni rezultati poslije su dokaz kvalitete, a u znanosti se to najbolje mjeri nobelovon nagradon, mislin kojin drugin mjerilon? ok, broj publiciranih, citiranih članaka, istraživanja... ali i u ton slučaju oni najbolji dobivaju nagradu, nobelovu.
to je ka u sportu da kažeš kao da je olimpijsko zlato mjerilo kvalitete sportaša? a nego šta je ako nije to...
i upravo na zapadu, americi je sloboda žena i usmjerenost prema karijeri najjača, pa daj me podsjeti koliko ste nobelovih nagrada tu osvojile?
šta se tiče poza, pa dovoljno je vidit da su osin misionarske prije 50ak godina ostale poze bile tabu tema, a doggy je također instiktivna šta vidimo i u primjerima životinjskog svijeta... svugdi se ženka podčinjava muškarcu da on "obavi svoje" i omogući oplodnju. muška dominacija je u genima.
dakle, kako rekoh, muški dominiraju nad ženama, osin tjelesno, tako intelektualno i u odnosu.
naravno, nije svaki muškarac snažniji od svake žene niti pametniji, al u prosjeku i vrhu da. naročito oni najbolji primjerci... a shodno tome, u prosjeku se tako i uparuju.
Koliko muških kompleksasa ovde.
Svoju dominaciju jedino na ženama dođu demonstrirat.
J A D N O
Cipelarenje omiljena disciplina. Dokazali i na temi o imigrantima di ti vonabi muški jedva čekaju da netko siluje ženu.
Toliko o dominantnim muškima.
A muška ni vidilo nije
Inkvizitor
08-10-2016, 13:51
daj molim te philly ne mogu više čitati o misionarskoj i doggy pozi...pa nismo na pornografskim stranicama.
daj molim te philly ne mogu više čitati o misionarskoj i doggy pozi...pa nismo na pronografskim stranicama.
haha ma i meni je nezgodno više to pisat, a vidin da mi se kvota to non stop al eto nikako da uvjerin dotičnu da je to prirodno, instiktivno :zubo
Koliko muških kompleksasa ovde.
Svoju dominaciju jedino na ženama dođu demonstrirat.
J A D N O
Cipelarenje omiljena disciplina. Dokazali i na temi o imigrantima di ti vonabi muški jedva čekaju da netko siluje ženu.
Toliko o dominantnim muškima.
A muška ni vidilo nije
imate nobelovih nagrada iz prirodnih znanosti na prste jedne ruke u više od 100 godina, znači nagrada za najbolje, za izvrsnost, za kremu ljudske inteligencije... i niste intelektualno inferiornije? ah da, majčinstvo, obitelj... držite se vi menadžerskih pozicija, to van je vrh.
Dobri Pastir
08-10-2016, 17:34
Moš ti tupit do sudnjega dana, neće ništa promjeniti. Poremećeni muško-ženski odnosi, porast devijantnog ponašanja (pederluk, itd), postavljanje žena na pijedestal gdje su sad gotovo nedodirljive što se društvenog statusa tiče… mogu ja još nabrajati, ali sve su to indikatori da je zapadna civilizacija na izlazu.
Dobri Pastir
08-10-2016, 17:39
Inače, kakva je to civilizacija kad tisuće žena i njihovi "muški" podanici - ovih dana i u srcu katoličke Poljske - traže svoja "prava" za ubijanje nerođene djece?
Internet je napravljen od strane muskaraca. :mirko
Dobri Pastir
08-10-2016, 19:23
Jucer je politicki pokopan Donald Trump. U javnosti je objavljena snimka iz 2005.g. na kojoj otvoreno govori o svojim "osvajanjima." Povrijedio je osjecaje zena i sad mu vise nema spasa.
Kad pogledas tko ga sve osudjuje, normalnom covjeku (gurnut na margine i ozigosan ko desni ekstremist) dodje povratiti. Sva sila licemjernog lijevog establishmenta - od Hollywooda do politike, od politike do Wall Streeta - se srucila na The Donalda. Padaju osude ko sjekire s neba. Moralizatorski krizarski rat vodjen od strane inace promicatelja svake drustvene perverzije. O's kulturu, o's politiku, o's financije.
Samo primjeti da se radi o najvecim licemjerima u ljudskoj povijesti, i riskiras zigosanje, ostraciziranje, pa i gubitak posla. Orwellianski cirkus.
Haha, bas pogledal video. Tipicna muska spika, hvaljenje pred drugim muskarcima da su veliki zavodnici i prica o tome da mores imati koju zelis samo ak si zvijezda i pun love. :D
Udi u bilo koje musko drustvo i svuda isto. Mislim, da bilo koga od nas snime kroz tjedan nasli bi nekaj kompromitirajuce. Bas su upregli svim sredstvima da Hillary bude predsjednica.
Inace, Trump je dominantan muskarac. :mirko
Dobri Pastir
08-10-2016, 19:46
Njezini glasaci su najbolji. Mozes im tupiti kako je Bill tocio cigare u Moniku Lewinski, te lagao, te ovo i ono... :D i to sve dok je bio stanar Bijele Kuce, nista to ne znaci. Dujmovic je jucer pisao, doduse na drugoj temi, o komunistickoj Omerti - e pa to ti funkcionira kod lijevo-liberala na potpuno identican nacin. A cesto se radi o istim ljudima - komunistima.
šmrc šmrc http://www.womeninadria.com/istrazivanja-pokazala-da-inteligenciju-nasljedujemo-majke/ :cry
šmrc šmrc http://www.womeninadria.com/istrazivanja-pokazala-da-inteligenciju-nasljedujemo-majke/ :cry
A ljepotu od oceva. :D
muškarci koji nisu dobitnici nobelove nagrade a znanstvenici su, manje-više su prosjek među znanstvenicima. ka usporedba recimo u nogometu ronalda i kalinića, jedan je vrhunski drugi prosječan.
opet ti govorin da ima 100 godina je marie curie bila dvostruka dobitnica nobelove nagrade, ako je ona tad mogla, di su današnje žene koje imaju puno bolje uvjete i puno veću slobodu od nje?
ka šta si rekla, ima ih na menadžerskin i sličnin pozicijima, znači da ih ima šta se orijentiraju samo ka karijeri, pa di su onda u vrhu znanosti?
i molin te nemoj uspoređivat menadžersku poziciju sa znanošću u smislu intelekta... ja povlačin usporedbu samo da kažen da je danas uobičajeno skoro da se žena usmjeri samo na karijeru.
Sljedeći tvoju logiku dolazimo do zaključka kako su američki znanstvenici najpametniji na svijetu? Stvarno misliš da današnja istraživanja nemaju veze sa financiranjem kao i uvijek u povijesti? Činjenica je da postoje genijalni ljudi kojih je niti 1% u cjelokupnom stanovništvu i pametniji su od svih jer su im se geni tako posložili. Jednostavno su nadareni i vide ono što mi ostali ne vidimo. Ostali su više manje prosječni.
Jebote, ni politika nije posao za preveć bistre ljude pa koliko žena imaš u politici u odnosu na muškarce? Politika zahtijeva stalna putovanja, seminare, odsutstvo od kuće...rijetko koja žena to želi. Ne zato što je teško, ne zato što su muškarci pametniji od nje nego zato što joj je u tom trenutku obitelj na prvom mjestu. I to što žene posljednih godina imaju veća prava ne znači da se cjelokupna slika mijenja preko noći. Još osamdesetih godina je slika bila totalno drugačija...mislim o čemu uopće pričamo.
Ako su žene okrenute nečem drugom i ako ih ne zanimaju u istoj mjeri prirodne znanosti ne znači da su gluplje. Nego su jednostavno okrenute nečem drugom. Pa danas profesora u školi ne možeš vidjeti jer su većina žena. Jel' to znači da su oni glupi ili se bave nečim drugim? Prije 50 godina su rijetke žene bile profesorice u školi. Najčešće bi držale razrednu nastavu i opet ne zato što su glupe nego zato što je takav sustav bio.
pa upravo je to šta kažeš da je danas situacija otprilike 50-50 obrazovanih žena i muškaraca, a vas nigdi u vrhu znanosti dokaz da ste intelektualno inferiornije...
znači ima vas hrpa prosječnih, a skoro ništa izvrsnih, izuzetnih.
kao da je diploma dokaz neke velike pameti.
možda u odnosu na prosječnog čovika... ali izvanredni rezultati poslije su dokaz kvalitete, a u znanosti se to najbolje mjeri nobelovon nagradon, mislin kojin drugin mjerilon? ok, broj publiciranih, citiranih članaka, istraživanja... ali i u ton slučaju oni najbolji dobivaju nagradu, nobelovu.
to je ka u sportu da kažeš kao da je olimpijsko zlato mjerilo kvalitete sportaša? a nego šta je ako nije to...
i upravo na zapadu, americi je sloboda žena i usmjerenost prema karijeri najjača, pa daj me podsjeti koliko ste nobelovih nagrada tu osvojile?
Opet ponavljam, imaš genijalce i oni nisu nikakvo mjerilo. Tvoja je logika: žene su gluplje jer su prosječne u svojim zanimanjima, a oni muškarci koji su prosječni u svojim zanimanjima su pametni jer su neki drugi muškarci u svom zanimanju izvrsni pa ih oni kao predstavljaju.
šta se tiče poza, pa dovoljno je vidit da su osin misionarske prije 50ak godina ostale poze bile tabu tema, a doggy je također instiktivna šta vidimo i u primjerima životinjskog svijeta... svugdi se ženka podčinjava muškarcu da on "obavi svoje" i omogući oplodnju. muška dominacija je u genima.
dakle, kako rekoh, muški dominiraju nad ženama, osin tjelesno, tako intelektualno i u odnosu.
naravno, nije svaki muškarac snažniji od svake žene niti pametniji, al u prosjeku i vrhu da. naročito oni najbolji primjerci... a shodno tome, u prosjeku se tako i uparuju.
Ma što ti znaš što je u sexu bilo među ljudima prije 50, 100, 200 godina. To što nije pričano o tome na svakom kantunu i što ne vrišti u svim člancima ne znači da nije postojalo. I ljudska seksualnost je kompleksna da bi je se svelo samo na tu priču o muškoj dominaciji.
Mogu prihvatiti činjenicu da se razlikujemo i slažem se s tim. Međutim, ove nebuloze o većoj inteligenciju su stvarno booornig :zz
Jucer je politicki pokopan Donald Trump. U javnosti je objavljena snimka iz 2005.g. na kojoj otvoreno govori o svojim "osvajanjima." Povrijedio je osjecaje zena i sad mu vise nema spasa.
Kad pogledas tko ga sve osudjuje, normalnom covjeku (gurnut na margine i ozigosan ko desni ekstremist) dodje povratiti. Sva sila licemjernog lijevog establishmenta - od Hollywooda do politike, od politike do Wall Streeta - se srucila na The Donalda. Padaju osude ko sjekire s neba. Moralizatorski krizarski rat vodjen od strane inace promicatelja svake drustvene perverzije. O's kulturu, o's politiku, o's financije.
Samo primjeti da se radi o najvecim licemjerima u ljudskoj povijesti, i riskiras zigosanje, ostraciziranje, pa i gubitak posla. Orwellianski cirkus.
Haha, bas pogledal video. Tipicna muska spika, hvaljenje pred drugim muskarcima da su veliki zavodnici i prica o tome da mores imati koju zelis samo ak si zvijezda i pun love. :D
Udi u bilo koje musko drustvo i svuda isto. Mislim, da bilo koga od nas snime kroz tjedan nasli bi nekaj kompromitirajuce. Bas su upregli svim sredstvima da Hillary bude predsjednica.
Govorit o ženi kao o kuji može samo poremećen muškarac bez kućnog odgoja i općenito bez vrednovanja ljudskog bića.
Inace, Trump je dominantan muskarac. :mirko
Da, toliko dominantan da sada cvili i ispričava se i obećava kak će biti bolji :patriot
Jedino di mu priznajen dominantnost je ona sexi frizura :slin
Dobri Pastir
08-10-2016, 21:15
Hoces reci da ne postoje zene koje su kuje ili sta vec? Ili je samo zenama dopusteno druge zene nazivati kujama? Jer, Boze moj, svi znamo da ni jedna zena to nije nikada izustila o drugoj zeni.
Inace, ovo sto se dogadja Trumpu je cisti tear-down. Njegovi rijeci su benigne; beznacajne. Tuzno je, zaprasvo, apsurdno, da se establishment laca nesto tako bezveznog da ga ruse.
franjevac
08-10-2016, 21:23
meni su uvijek išle na živce one žene koje bi svoju posebnost htjeli stavit kao pravilo
i tražiti saveznike među ženama i da ih one slijede
miuslim ako žena želi biti znanstvenik,bagerist,rudar,automehaničar pa budi ženo božja
ali što moraš zajebavat i druge i govoriti o ugroženosti
prirodno je da žena želi služiti,skrbiti o čovjeku i djetetu pa shodno tome i biraju takva zanimanja
a ovaj poremećeni sistem kvota će samo zakrviti i posvađati spolove
doživit ćemo proročanstva iz ivanove apokalipse
Dobri Pastir
08-10-2016, 21:36
BTW, PDV, na snimci The Donald ne govori o toj zeni kao kuji (ne da je to vazno, vec tehnicki gledano), vec govori o sebi kao kuji dok joj se upucavao. Prevedeno na hrvatski: "kuva san je, ali ko papak..." Htio je reci da se ponio ko papak, te dozivio neuspjeh. :D
Hoces reci da ne postoje zene koje su kuje ili sta vec? Ili je samo zenama dopusteno druge zene nazivati kujama? Jer, Boze moj, svi znamo da ni jedna zena to nije nikada izustila o drugoj zeni.
Inace, ovo sto se dogadja Trumpu je cisti tear-down. Njegovi rijeci su benigne; beznacajne. Tuzno je, zaprasvo, apsurdno, da se establishment laca nesto tako bezveznog da ga ruse.
Joj, Ljuti pa di ćeš ženu nazivati kujom. Ili muškarca, ne znam, kojim već pogrdnim izrazom. Taj izraz ima namjeru poniziti ženu i njene ljudske karakteristike. Svesti je na razinu životinje nad kojom ti vladaš i koja je o tebi ovisna zbog manje razine svijesti.
Nevažno je zašto se njega sada napada i da je ovo isključivo političko iživljavanje. Nemam problema s tim i nisam jedna od onih koje brane ženu samo zato što je žena, ali mi je dno dna obraćati se ljudskom biću u tom smislu ponižavanja do životinjske razine.
meni su uvijek išle na živce one žene koje bi svoju posebnost htjeli stavit kao pravilo
i tražiti saveznike među ženama i da ih one slijede
miuslim ako žena želi biti znanstvenik,bagerist,rudar,automehaničar pa budi ženo božja
ali što moraš zajebavat i druge i govoriti o ugroženosti
prirodno je da žena želi služiti,skrbiti o čovjeku i djetetu pa shodno tome i biraju takva zanimanja
a ovaj poremećeni sistem kvota će samo zakrviti i posvađati spolove
doživit ćemo proročanstva iz ivanove apokalipse
I s ovim se uglavnom slažem. Žene nekad pretjeruju u nekim stvarima i žele mijenjati biološke procese. Nije ženi muškarac kriv što npr. zbog porodiljnog neće dobiti promaknuće. Ili što je na na poslu zbog prekovremenih razdirana osjećajem krivnje jer želi biti sa svojom djecom. Kriva je priroda i to treba prihvatiti. Žene moraju shvatiti da se mogu natjecati s muškarcima samo ako će se ponašati kao oni. Ne mogu tražiti muškarce da uspore jer ih one ne mogu stići zbog određenih prirodnih procesa. I u tom svjetlu, većina žena će se odlučiti za obitelj i svoju djecu. Ne zato što je gluplja i nesposobnija nego zato što u hormonalnom i emotivnom procesu prevladaju neke druge stvari. Kada dobije dijete nema više jednaku glad za natjecanjem u poslu jer je njen centar sada nešto drugo. Dok muškarci tu ne osjećaju nikakvu promjenu. I opet ponavljam, različiti smo, a ne gluplji ili pametniji. U svakom slučaju, današnji način života zasigurno nije prijatelj obitelji.
BTW, PDV, na snimci The Donald ne govori o toj zeni kao kuji (ne da je to vazno, vec tehnicki gledano), vec govori o sebi kao kuji dok joj se upucavao. Prevedeno na hrvatski: "kuva san je, ali ko papak..." Htio je reci da se ponio ko papak, te dozivio neuspjeh. :D
Onda se ispričavam jer nisam gledala, samo sam naslove po portalima vidjela. Al, svejedno...bez obzira na to, njega se napada od samih početaka. I stvarno će bit čudo ako uspije pobijediti.
Dobri Pastir
08-10-2016, 21:48
Joj, Ljuti pa di ćeš ženu nazivati kujom. Ili muškarca, ne znam, kojim već pogrdnim izrazom. Taj izraz ima namjeru poniziti ženu i njene ljudske karakteristike. Svesti je na razinu životinje nad kojom ti vladaš i koja je o tebi ovisna zbog manje razine svijesti.
Nevažno je zašto se njega sada napada i da je ovo isključivo političko iživljavanje. Nemam problema s tim i nisam jedna od onih koje brane ženu samo zato što je žena, ali mi je dno dna obraćati se ljudskom biću u tom smislu ponižavanja do životinjske razine.
Trump je govorio o sebi kao papku. Bitch. Bitch zargonski u Americi znaci i p*cka. :D
A taj izraz Bitch proizlazi iz zatvorske, crnacke kulture. U zatvoru, kad crni mrga siluje drugog muskarca (nesto o cemu borci protiv kulture silovanja sute ko zaliveni - jer nije rijec o zenama) on ga pretvori u bitch, tj. p*cku.
:D
Dobri Pastir
08-10-2016, 22:07
Trump, samo sto nije proglasen silovateljem. :D
Rijec je o distorziji definicije silovanja (ako je sve silovanje, nista nije silovanje). Koliko su Amerikanci senzibilizirani i kondicionirani, dokazuju ovi najnoviji napadi. Zapravo, ovo im je kruna napada. Degenericna Amerika, degenericni zapad - kad jedan snimljen razgovor obicnih gluposti im moze sluziti kao kruna argumenata protiv covjeka.
Owen Shroyer je dominantan muskarac. Kako samo ismijava anti-Trump zombije. :naklon
http://www.youtube.com/watch?v=et8NfPRs9V8
franjevac
08-10-2016, 22:26
ali opet se dešava da desničara mjerimo svetačkim metrom
pa ne bori se trump kontra isusa krista nego najgoreg ološa
kurvetine koja nam obećava kaos i istjerivanje logike i zdravog razuma iz politike i društva
Dobri Pastir
08-10-2016, 22:28
Ne znam je li kurvetina, ali je sasvim sigurno kuja.
http://orig00.deviantart.net/2310/f/2012/252/5/d/merida_gif_by_selenaru96-d5e3e2e.gif
Matan je dominatan muškarac !
Šanta voli dominantne muškarce. :D
Puntar2.0
10-10-2016, 15:15
Bilo kako bilo, Trump nije bistar. Ovo najnovije ce odbiti hrpu dobrostojecih konzervativaca, a pojma neman koliko veterana bira njega. Mozda Pastir moze procjeniti.
Cist promasaj za desnicu tamo.
Dobri Pastir
10-10-2016, 21:52
Trump je sinoć pobijedio debatu i jaše dalje. Još ništa nije gotovo. Veliki broj ljudi je umoran od ljevičarskih laži, histerije i vještačkih afera.
Najjace je bilo ono kad je Clintonica imala tiradu da je Trump los i da zbog njegovog temperamenta ne bi smio imati veze sa zakonom. A ovaj odgovori: da, jer bi inace bila u zatvoru.
:naklon :rofl
Dobri Pastir
10-10-2016, 23:05
Čisti knockout. :D
Je, fora mu je ta izjava bila :rofl
Ali, realno Trump je pojava nastala zbog odvratne ljevice i baljezganja i daleko od toga da je on pozitivan lik i da bi volila da me takav jedna lik predstavlja. Al, eto, kraj Hiltonice se i on čini dobar.
Dobri Pastir
10-10-2016, 23:09
Trump je ultra-pozitivan lik. Nije lažljivac i nije umjetan. Jedino umjetno je njegov tan. :D
Slazem se da nije umjetan, izvjestacen i neprirodan. Za razliku od Hillary, a ljudi puno vise cijene sirovu iskrenost od neiskrene profinjenosti.
Dobri Pastir
10-10-2016, 23:11
To je čovjek koji je zaposlio tisuće ljudi i koji ima ljudski odnos prema svim zaposlenicima, radnicima i tkz. malim, običnim ljudima.
Dobri Pastir
10-10-2016, 23:12
S druge strane imaš hrpu elitista koji traže glasove i grade svoje bogatstvo na ljudima koje preziru.
Čisti knockout. :D
Al da je Clintonica bila pribrana mogla mu je uzvratiti jace da je rekla: evo, odmah je potvrdio ono kaj sam rekla maloprije. On bi potrpao politicke protivnike odmah u zatvor tak da smo dobro rekli da je netolerantan. :)
franjevac
10-10-2016, 23:15
Je, fora mu je ta izjava bila :rofl
Ali, realno Trump je pojava nastala zbog odvratne ljevice i baljezganja i daleko od toga da je on pozitivan lik i da bi volila da me takav jedna lik predstavlja. Al, eto, kraj Hiltonice se i on čini dobar.
trump je pojava više nastala zbog izdaje desnice nego ljigavosti ljevice
meni je trump okej lik imam osjećaj da voli svoj narod bar mi takvu energiju daje
pa mislim ne bi sve ovo trpio da ga ne voli
Dobri Pastir
10-10-2016, 23:15
Ne bi mogla to reći jer joj je obećao due process. :D
Ma mogla ga je skrsiti, sam kaj nema to u sebi. Sad kad svi idu na Trumpovu stranu ja cu baciti kontru. :D
Inkvizitor
11-10-2016, 22:16
Ovo se može prebaciti na izbore u SAD-eu.
ne volim tipove poput Trumpa, to je naš bogatiji Dikan.
jel ono Ivana Trump bila njegova žena što se o njoj stalno pisalo. Sad je našao mlađu. To su hohštapleri koliko god bili bogati.
A tek Clintonica. jel to neki vic. To mi je rangu da se Nives Celzijus kandidira za predsjednicu ili Vesna Pusić za GS UN-a.
Meni se čini da to ona hoće još odonda iz inata Billu, da sjedne za ovalni ured da vidi je li Monica Lewinski još ispod stola.
juanpablom
11-10-2016, 22:54
ovaj Trump ko da je podmetnuto kukavičje jaje
Od koga je podmetnut i s kojim ciljem?
juanpablom
12-10-2016, 14:37
nemam pojma, valjda od liberalno-anacionalnih struja
Imas stav, ali se ne slazes s njim. To je u redu. :D
moonlight
13-10-2016, 00:47
Još od Reagana nije bitno tko je predsjednik, nego tko ga postavlja...treba nova željezna zavjesa, da dođe svijet k sebi.
juanpablom
13-10-2016, 10:54
Imas stav, ali se ne slazes s njim. To je u redu. :D
meni je američki predsjednik bitan koliko će utjecati na Hrvatsku, što se tiče Hrvatske znaš kakva je moja ideologija
Mene Clintonica podsjeća na Jadranku Kosor po onom principu uvijek djeveruša nikad mlada. Već je nekoliko puta gubila i njoj se za razliku od Kosorice sada malo više toga posložilo i možda napokon uspije. Ali, kvaliteta im je slična. S tim da je Hillary isfrustrirana sa uspjehom muža i njegovim ponašanjem kojim je ponizio u javnosti pa se sada mora dokazivati nešto. Uvijek je loše za ženu kada zabrije takve stvari u glavi i krene liječiti neke svoje frustracije dokazivanjem da vriijedi, a zapravo bi se samo trebala okrenuti sebi i biti zadovoljna sama sa sobom. Opet, s druge strane možda i jest zadovoljna samo meni ne ostavlja takav dojam.
ovaj Trump ko da je podmetnuto kukavičje jaje
http://www.washingtonpost.com/posttv/politics/4-times-donald-trump-has-insulted-women/2015/08/07/ed9c7c30-3d2c-11e5-a312-1a6452ac77d2_video.html
Trump je dominantni muškarac, sve ono što ti nikada nećeš biti, zato možeš prosipat ovakve ljubomorne komentare dok on žene tretira po zasluzi. :)
NorthStand
05-11-2016, 22:59
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=11&dd=05&nav_id=1196075
da meni ovo žena napravi, dominantno bi joj pičku razbio, pa neka me tuži isto tako bi pičku razbio i onom tko bi je branio od mene. ako išta ne trpim, ne trpim da se netko petlja u odnos roditelja i djece, pogotovo ne nekakve socijalne službe država i ostala masonska govnjarija, a to ova kokoš zvana Angelina upravo radi, zlobna žena, i onda će komari reći kako su žene danas zapostavljene, ne bih rekao po viđenom na zapadu gdje praktički imaju odriješene ruke da teroriziraju svoje muškarce odnosno bivše muževe dečke itd.
uglavnom, da sam na mjestu brada upo bi u kuću prebio je, i rekao e sad traži zabranu jer sam luđak jer sam nasilan jer sam popizdio do daske, i jer sam muškarac svinjo šovinistička, i onda su kao muški protiv žena nisu muški protiv žena već su žene protiv muškaraca i stalno to pokazuju, sve veća prava dovode do sve veće bahatosti žena, tim luđakinjama treba stati na kraj svim sredstvima pa i onim nasilnim.
boj ne bije svijetlo oružje, već srce u junaka, a moje je srce junačko iako nije hajdučko. :de
NorthStand
05-11-2016, 23:00
ps avatar dobrog pastira mi je u desnom kutu i na vrhu foruma, forum je dobio novu dimenziju od kad me nije bilo. :rofl
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=11&dd=05&nav_id=1196075
da meni ovo žena napravi, dominantno bi joj pičku razbio, pa neka me tuži isto tako bi pičku razbio i onom tko bi je branio od mene. ako išta ne trpim, ne trpim da se netko petlja u odnos roditelja i djece, pogotovo ne nekakve socijalne službe država i ostala masonska govnjarija, a to ova kokoš zvana Angelina upravo radi, zlobna žena, i onda će komari reći kako su žene danas zapostavljene, ne bih rekao po viđenom na zapadu gdje praktički imaju odriješene ruke da teroriziraju svoje muškarce odnosno bivše muževe dečke itd.
uglavnom, da sam na mjestu brada upo bi u kuću prebio je, i rekao e sad traži zabranu jer sam luđak jer sam nasilan jer sam popizdio do daske, i jer sam muškarac svinjo šovinistička, i onda su kao muški protiv žena nisu muški protiv žena već su žene protiv muškaraca i stalno to pokazuju, sve veća prava dovode do sve veće bahatosti žena, tim luđakinjama treba stati na kraj svim sredstvima pa i onim nasilnim.
boj ne bije svijetlo oružje, već srce u junaka, a moje je srce junačko iako nije hajdučko. :de
Čudom se čudim da ti čitaš b92 :shock
..
Sve je napokon na mjestuuuu
Northić se vratio.... :pljus
NorthStand
05-11-2016, 23:50
a zašto ne bih čitao, uvijek se informiram kod neprijatelja, s prijateljom znaš na čemu si s neprijateljom nikada. britanci su dobili rat i drukali gdje se nalaze postrojbe što su provalili švabama u njihove one ratne šifre ne znam kako se zvao taj stroj, pa su Rusima dilali te podatke i znali su gdje im se podmornice nalaze u la mancheu, ne kaže se uzalud s prijateljima budi blizak s neprijateljima još bliži. :)
NorthStand
05-11-2016, 23:51
..
Sve je napokon na mjestuuuu
Northić se vratio.... :pljus
http://www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_brutal_402.gif
a tvoj komentar na zlostavljanje od angeline, jel Brad to zaslužio samo zato jer je pušio marihuanu i zato jer je par puta djete potego za uši ? na što je spao ovaj svijet, da ovakve tobože ugrožene žene mogu ugrožavati cijelu mušku dominaciju.
ali uzalud vam sve, uvijek ćemo biti jači od vas, imamo muda a vama jedino mogu narast ako ih posadite. :rofl
NorthStand
06-11-2016, 00:01
i to nije B92 već U- ko ustaše 92, pitaj skywalkera ili BWA ima i na ovo forumu čeda, nek ti oni kažu što oni misle o U92. :kez
vidiš da su index i U92 u suradnji, dakle "bratstvo jedinstvo" na četnički pogon. iako je za njih, sve izdaja. nema medija koji je njima dovoljno četnički. a nama partizani orgijaju po državi, najbolji prijer ludila ovih prostora je da u hrvastkoj orgijaju partizani u sred četničkog ludila u srbiji, a tko će stati na kraj četnicima valjda Tito s svojim titićima pa oni su s četnicima htjeli sklopiti savezništvo protiv ustaša. ej, i oni će na četnike, da ne govorim koliko su četnika primili 1944 u partizane. i ljudi ko ovce puše priču o nekakvoj borbi protiv fašizma i okupacije, kojeg fašizma koje okupacije, kao da oni nisu bili okupatori.
nevjerojatno je koliko ljudi mogu biti glupi, ali opet ponavljam zato se i informiram kod njih, jer me ove naše partizančine usrane ne bi ni nožem natjerale da čitam jutarnji. jer dobro znam šta oni pišu i kako razmišljaju i kakvu propagandu prodaju.
tako da mene ne mogu prevariti, jedino mogu ove naivce koji misle kako će se oni tući s srbima, hoće hoće, kad na vrbi rodi grožđe, oni što seru svaki dan po ustašama sigurno neće na srbe toliko pameti i logike imam u glavi. tako da Kolinda Kovač i sva ova HDZ govnjarija izdajnička kao i Brkić koji se prodao ko debil, meni sigurno neće prodavati maglu više. što su prodavali prodavali su, od sad su u mojim očima isti ko četnici, i tako ću ih i tretirat.
no vratimo se na temu, U92 nije tema. zlostavljanje žena je. :kez
http://www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_brutal_402.gif
a tvoj komentar na zlostavljanje od angeline, jel Brad to zaslužio samo zato jer je pušio marihuanu i zato jer je par puta djete potego za uši ? na što je spao ovaj svijet, da ovakve tobože ugrožene žene mogu ugrožavati cijelu mušku dominaciju.
ali uzalud vam sve, uvijek ćemo biti jači od vas, imamo muda a vama jedino mogu narast ako ih posadite. :rofl
Šta je između njih to oni znaju..
Uostalom ti i većina tvrdite da su novinari lažljiva smeća.
Mislim otkad ti viruješ šta pišu po nounama?
NorthStand
06-11-2016, 00:07
Šta je između njih to oni znaju..
Uostalom ti i većina tvrdite da su novinari lažljiva smeća.
Mislim otkad ti viruješ šta pišu po nounama?
aha, elegantno si se izvukla, jesu novinari su gamad koju bi ja prvu stavio u red za početak PDV 25 posto.
a onda bi išlo radikalnije i radikalnije iz dana u dan, dok dećulović i slične orjunaške face ne bi krepale od gladi.
sve u svemu, nije da se ne može tući po stoci, nego HDZ neće i ne želi, HDZ je smeće od stranke i tako ga treba tretirat.
a što se tiče vjerovanja ništa ja njima ne vjerujem, ali znam da je Brad Pit duša od čovika i ne dam na njega, jer nije zaslužio da ga žena tako ponizi ona Aniston možda i je, ali ova kučka ni u ludilu, pogledaj šta je sve radila u mladosti a sada njemu pamet soli i moralizira.
.
Malo odmaka od mejnstrima tene
PONOSNE ‘EKSTREMISTICE’: Lako je ljevičarima s “muškarčinama” (http://www.maxportal.hr/mi-smo-ponosne-ekstremistice-lako-je-ljevici-s-muskarcinama-kao-sto-su-decak-milas-dakic/)
.Dačo bi e tu još nabrajat osim ovih koje su one navele
NorthStand
06-11-2016, 16:32
trulih jabuka ima u svim košarama, niti je sve trulo kod muškaraca niti kod žena, a realno samo manjina žena i muškaraca je dorasla izazovima današnjeg momenta svijetske povijesti.
tako da, davno je utvrđeno da kvantiteta ne donosi kvalitetu. a mogu se složit da je većina muškaraca niš koristi, i da su uglavnom posvećeni samo sebi i guzičare li ga guzičare, najbolji primjer toga je hrvatski sabor i politika općenito.
u žena se ponekad i nađe par razumnih koje znaju što i kako treba, kod muškaraca se sve svodi na onu narodnu, use nase i podase.
ali opet, to nije razlog da se diskriminira muški rod, zato jer prevladavaju budale, jer sam poprilično siguran da i na drugoj strani onoj ženskoj ima takvih primjera.
jako je malo ljudi prije svega u životu, a onda shodno i u politici, politika je preslika morala društva, da ima morala u našem društvu sigurno da bi nam politika bila daleko moralnija i hrvatskija.
ali opet nisam siguran da bi žene u većem broju nešto značanije projenile na bolje, kad je politika u pitanju, da su više zastupljene u istoj, ali u svakom slučaju rađe bi gledao neku zgodnu ženu u saboru nego ove guzonje i plaćenike iz HDZ-a i SDP-a to sigurno. :D
.
Sačuvaj me Bože ovakvih bešćutnih tipova .
Staklenih očiju, bez duše koji za položaj u društvu i lovu žrtvuju druge.
Takvi su navodno dominantni
Jedan takav je upravo bio kod Ace.
NorthStand
06-11-2016, 18:11
da, i lijepo je da su se svi uvjerili da je masonerija stvarnost, a ne fikcija odnosno "teorija zavjere".
iako ne vidim po čemu je on dominantan, osim što pokušava ostaviti dojam dominantnog muškarca ?
mene nije impresionirao, dapače, one naočale na njegovoj ćelavoj glavi bacaju dojam degenerika.
nortić samo dominantno :kava
Marsovka
06-11-2016, 21:54
a zašto ne bih čitao, uvijek se informiram kod neprijatelja, s prijateljom znaš na čemu si s neprijateljom nikada. britanci su dobili rat i drukali gdje se nalaze postrojbe što su provalili švabama u njihove one ratne šifre ne znam kako se zvao taj stroj, pa su Rusima dilali te podatke i znali su gdje im se podmornice nalaze u la mancheu, ne kaže se uzalud s prijateljima budi blizak s neprijateljima još bliži. :)
Taj se njemački stroj zvao Enigma, a u kriptoanalizi tih poruka su se prvo istakli Poljaci, a kasnije Britanci na čelu s Alanom Turingom.
aha, elegantno si se izvukla, jesu novinari su gamad koju bi ja prvu stavio u red za početak PDV 25 posto.
a onda bi išlo radikalnije i radikalnije iz dana u dan, dok dećulović i slične orjunaške face ne bi krepale od gladi.
sve u svemu, nije da se ne može tući po stoci, nego HDZ neće i ne želi, HDZ je smeće od stranke i tako ga treba tretirat.
a što se tiče vjerovanja ništa ja njima ne vjerujem, ali znam da je Brad Pit duša od čovika i ne dam na njega, jer nije zaslužio da ga žena tako ponizi ona Aniston možda i je, ali ova kučka ni u ludilu, pogledaj šta je sve radila u mladosti a sada njemu pamet soli i moralizira.
A, inače ti i Brad svako malo odete na pivo pa znaš da je duša od čovika :rolleyes: Uostalom, sam je odabrao ženu kojom će se oženiti :kava
Inkvizitor
06-11-2016, 23:39
Kakof je bio ručak kod svekice :D
Kakof je bio ručak kod svekice :D
Dominantan :zubo
Inkvizitor
06-11-2016, 23:49
Pa i zub si izgubila, nije ti svekica valjda šaraf ubacila u čorbu...:(
Marsovka
06-11-2016, 23:55
Možda neki od onih Lekovićevih prepiljenih. :misli
Pa da izazove bijes jedinog sina...ne igra se ipak toliko :pink
franjevac
07-11-2016, 00:54
A, inače ti i Brad svako malo odete na pivo pa znaš da je duša od čovika :rolleyes: Uostalom, sam je odabrao ženu kojom će se oženiti :kava
meni se brad čini normalnim dok je anđie liječena narkomanka koja je poznata po tome da posvaja crnce a prije par godina si i odsjekla sise
na kraju brad je bio u šibeniku a ova u sarajevu :D
.
Dobro da zaključimo
Forumaši bi rađe bili s Bredom nego s Anđom
:plete
NorthStand
07-11-2016, 01:05
a trebao bi s njim pit pive da bi znao da je bolji od nje ? http://www.hrhb.info/images/smilies/novi/024.gif
daj me poštedite navijanja za ženu kao angelina, jer je očito riječ o kozetini a to što je žena ne mjenja činjenicu da je koza.
A forumasice rade s Andom. :D
meni se brad čini normalnim dok je anđie liječena narkomanka koja je poznata po tome da posvaja crnce a prije par godina si i odsjekla sise
na kraju brad je bio u šibeniku a ova u sarajevu :D
pa je, općepoznato je da je muškarac koji odabere liječenu narkomanku koja posvaja crnce i siječe sise odličje uravnoteženosti i normalnosti :kez
a trebao bi s njim pit pive da bi znao da je bolji od nje ? http://www.hrhb.info/images/smilies/novi/024.gif
daj me poštedite navijanja za ženu kao angelina, jer je očito riječ o kozetini a to što je žena ne mjenja činjenicu da je koza.
ne navijam ja za ženu samo zato što je žena. meni su oni oboje katastrofa. samo mi je slatko kako isključujete Bradovu odgovornost. Što će jadan...nije znao, kme kme, a duša od čovjeka, safatala ga ona kuja što siječe sise i pije droge :cry
franjevac
07-11-2016, 01:08
.
Dobro da zaključimo
Forumaši bi rađe bili s Bredom nego s Anđom
:plete
osobno najrađe bi bio sa jenniferkom iz doba kada je imala sočne batkove
osobno najrađe bi bio sa jenniferkom iz doba kada je imala sočne batkove
Pamela, iz bilo kojeg doba. :D
franjevac
07-11-2016, 01:11
Pamela, iz bilo kojeg doba. :D
pamela je sa 8 već imala svoj prvi hepatitis :D
pamela je sa 8 već imala svoj prvi hepatitis :D
Lazi i objede. En garde. :duel
NorthStand
07-11-2016, 01:31
ne navijam ja za ženu samo zato što je žena. meni su oni oboje katastrofa. samo mi je slatko kako isključujete Bradovu odgovornost. Što će jadan...nije znao, kme kme, a duša od čovjeka, safatala ga ona kuja što siječe sise i pije droge :cry
ne isključujem, ali on je duša od čovika u odnosu na nju, ne dirajte mi brada čak ga je i ševerina opjevala kako je dobar čovik kad ga naša štraca opjevala. :D
a čuj, njega pale bolesne i loše djevojke, i ja volim takve. imamo isti ukus, samo što bih je ja odavno prebio da sam na njegovom mjestu a on sve neešto fno boji se FBI, nema tog FBI koji bi mene zaustavio da nju ne centirram da bude poslušna i pokorna sva tako loša nadrogirana i zločesta.
šamari i batine su iz raja izašle, samo radikalno samo jako, udri Brad nije ti žena. :rofl
Inkvizitor
07-11-2016, 09:07
Pa da izazove bijes jedinog sina...ne igra se ipak toliko :pink
de ti pripazi ipak da ako nam koji zub doneseš tu na forum, da nam tu ne frljaš dok pričaš..
Humphrey
07-11-2016, 11:54
Kakve veze brad ima sa temom o dominatnim muškarcima? U toj njihovoj se vezi vidjelo tko je dominantan,niti jedan normalan muškarac ne bi od svoje obitelji napravio mali un.
Nego jeste vi čuli za onu priču kad je brad upoznao tysona?
ne isključujem, ali on je duša od čovika u odnosu na nju, ne dirajte mi brada čak ga je i ševerina opjevala kako je dobar čovik kad ga naša štraca opjevala. :D
a čuj, njega pale bolesne i loše djevojke, i ja volim takve. imamo isti ukus, samo što bih je ja odavno prebio da sam na njegovom mjestu a on sve neešto fno boji se FBI, nema tog FBI koji bi mene zaustavio da nju ne centirram da bude poslušna i pokorna sva tako loša nadrogirana i zločesta.
šamari i batine su iz raja izašle, samo radikalno samo jako, udri Brad nije ti žena. :rofl
Falio je dašak ovih odgojin metoda na forumu :kez
de ti pripazi ipak da ako nam koji zub doneseš tu na forum, da nam tu ne frljaš dok pričaš..
Naravno da neću. Dostojanstvo foruma povrh svega! Ako me i boli, nema veze, ne želim da forum zbog toga ispašta :kez
Niko se sme da me bije :kava
Kakve veze brad ima sa temom o dominatnim muškarcima? U toj njihovoj se vezi vidjelo tko je dominantan,niti jedan normalan muškarac ne bi od svoje obitelji napravio mali un.
mali un :rofl
Misliš, kad mu je završio sa ženom u krevetu, a Tyson se malo ranije vratio doma?
NorthStand
07-11-2016, 17:56
e tu leži problem, komari kaže da se prema ženama ne odnosimo kako treba, a vidiš Brad je bio i previše popustljiv i dobroćudan i gdje ga je to dovelo ?
bolje biti "seljačina" pa da je po tvome, nego dobrica pa da te voza ko malog miša. žene kada im pustiš previše upravljačkih ovlasti, polude, angelina je najbolji primjer.
zato je batina iz raja izašla, kad te žena ne sluša, udri nije ti sestra. :rofl
NorthStand
07-11-2016, 18:00
Falio je dašak ovih odgojin metoda na forumu :kez
napiso sam i drugu poruku ali je "nestala", uglavnom antife i ljevičari odnosno liberali su glavni krivci što se odnos muškarca i žene pretvorio u ovo što imamo danas. a to je da su žene počele preuzimat ulogu muškarca u kući, eto neću sad pisat na dugačko jer će opet "nestat". a ionako svi više manje znate da je to sve počelo dolaskom antifašista na ove prostore, sjetimo se samo jovanke i tite, iako Tito je bio toliko muškarac da je par puta Jovanku ošamario, aj barem mu tu čestitam na drčnosti i par odgojnih mjera. :D
nisam ja da se žene šamara, ali sam da se zna red u kući, ako ga nema onda je i šamaranje poželjno, ne samo žene već svih onih koji nered rade. za iste metode sam i kad je država u pitanju, malo diktature nije na odmet. :)
NorthStand
08-11-2016, 05:06
nortić samo dominantno :kava
http://www.hrhb.info/image.php?u=450&dateline=1421874099
.
NorthStand
08-11-2016, 05:09
http://www.youtube.com/watch?v=bD5pzz7Wsgk
kad smo već kod dominacije, ovo su dominantni muškarci iz mostara. :de
http://www.youtube.com/watch?v=bD5pzz7Wsgk
kad smo već kod dominacije, ovo su dominantni muškarci iz mostara. :de
ne može se ostati ravnodušno kad se ovo čuje... :pink
ZGabriel
08-11-2016, 20:03
e tu leži problem, komari kaže da se prema ženama ne odnosimo kako treba, a vidiš Brad je bio i previše popustljiv i dobroćudan i gdje ga je to dovelo ?
bolje biti "seljačina" pa da je po tvome, nego dobrica pa da te voza ko malog miša. žene kada im pustiš previše upravljačkih ovlasti, polude, angelina je najbolji primjer.
zato je batina iz raja izašla, kad te žena ne sluša, udri nije ti sestra. :rofl
a da budete ljudi pa se dogovorite?
zadnja rečenica objašnjava zašto čučiš u kući i visiš na forumu danonoćno. :kes
Dobri Pastir
09-11-2016, 11:44
Trump je porazio sotonističku vješticu i to će se odraziti po čitavome svijetu i na svim razinama društva. Tako da će se i mnoge podivljale i pomahnitale kuje dat unormaliti.
Marsovka
09-11-2016, 12:57
Trump je porazio sotonističku vješticu i to će se odraziti po čitavome svijetu i na svim razinama društva. Tako da će se i mnoge podivljale i pomahnitale kuje dat unormaliti.
Mislim da imaš prevelika očekivanja. A i nije lijepo žene nazivati podivljalim i pomahnitalim kujama, čak ni ako su feministice.
Dobri Pastir
09-11-2016, 16:29
Nisam ja sve žene tako nazvao. Samo ljevičarke.
Predlažem da se ovi opskurni kutak zatvori. Toliko manje žena, a toliko je življe na ŽK. Meni bi bilo neugodno da san na vašen mistu :kava :kez
NorthStand
12-11-2016, 03:49
a da budete ljudi pa se dogovorite?
zato ti ne visiš na forumu danonoćno, pa eto imaš mi pravo po tom pitanju licemjerno držati predavanje.
i kesit se kao da si nešto smješno rekla. nisi smješna, odi zamjenit kuk dok još stigneš i dok te nije grom pogodio.
NorthStand
12-11-2016, 03:49
TRUMP JE USTAŠA, USTAŠE SVI I SVUDA, I MI USTAŠMO ! :de
NorthStand
12-11-2016, 03:53
Predlažem da se ovi opskurni kutak zatvori. Toliko manje žena, a toliko je življe na ŽK. Meni bi bilo neugodno da san na vašen mistu :kava :kez
problem je što vi žene ne podnosite dobro dominante muškarce, ja sam živi dokaz, ZG gabriel stalno šalje otrovne strijele jer ona očito želi preuzet ulogu muškarca u kući, a to kod mene ne ide pa ne ide, kada joj narastu muda i kada joj počne rasti brada onda možda i razmillim da njoj i bilo kojoj drugoj ženi takvih sposobnosti, prepustim komandantsku palicu u kući, za sad držim se čvrsto svoje uloge alfa mužjaka i ne dozvoljavam da mi feminističkim sranjima ispirite mozak.
isto tako ZG gabi, bi morala znati da ljude ko ja nije moguće promjeniti kritikama, tako da bi joj poželio da svoju energiju štedi za druge važnije stvari.
NorthStand
12-11-2016, 07:03
visim danonoćno, jer me za sad nisu još uspjeli masoni i cionisti upregnut u ovaj svoj sistem kao sve vas ostale.
za sad pružam dobar otpor, što ne znači da neću i ja pokleknut pred najezdom kapitalizma i one šprehe, "arbeit macht frei". :kez
i da, nije da patim za ženskim društvom, u biti poprilično uživam što s u pravilu histeričnim ženama nemam nikakvog posla, dakle fulala si metu a jedino što možeš ovakvim komentarima postić je to da razjariš ionako razjarenu zvijer. :evil
problem je što vi žene ne podnosite dobro dominante muškarce, ja sam živi dokaz, ZG gabriel stalno šalje otrovne strijele jer ona očito želi preuzet ulogu muškarca u kući, a to kod mene ne ide pa ne ide, kada joj narastu muda i kada joj počne rasti brada onda možda i razmillim da njoj i bilo kojoj drugoj ženi takvih sposobnosti, prepustim komandantsku palicu u kući, za sad držim se čvrsto svoje uloge alfa mužjaka i ne dozvoljavam da mi feminističkim sranjima ispirite mozak.
isto tako ZG gabi, bi morala znati da ljude ko ja nije moguće promjeniti kritikama, tako da bi joj poželio da svoju energiju štedi za druge važnije stvari.
Doli MK :cheer
No passaran :rofl :kez
NorthStand
13-11-2016, 19:26
Doli MK :cheer
No passaran :rofl :kez
doli šta ? MK no pasaran i tome slično, mogu samo reći da nam je sabor pun partizana tako da ovo no pasaran trebaju staviti na čelo, da se zna kako dišu i vizualno. :)
NorthStand
13-11-2016, 21:03
PAŽNJA PAŽNJA, OBAVIJEST SVIM ŽENAMA INTEGRALNOG FORUMA....
izdominirat ćemo vas, i razgolit do kraja, onako kako i pristoji dominantnim muškarcima.
ženama neće ništa preostat, osim da vrište u nemoći. http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a125.gif
psi laju,
a žene prolaze dalje
NorthStand
13-11-2016, 21:14
psi laju,
a žene prolaze dalje
krivo, psi laju a mi obrćemo žene ko poker karte. nepodnošljiva lakoća zavođenja, tako je redni naslov moje biografije zavođenja žena. :cerek :rofl
.
Davno smo definirali da ste čopor
NorthStand
13-11-2016, 21:30
.
Davno smo definirali da ste čopor
mi smo čopor, bez kojeg vi žene ne možete, maštate o nama i našem čoporu stalno. jer bez čopora, i onih koji će braniti nježniji spol, nježniji spol nema budućnosti.
stoga žene, čuvajte svoje muškarce dok još možete i kanite se feminizma, komari je zalutala ovčica nemotje i vi sljediti njezin put neizvijesnosti turbulencija i antifašizma, npr kad su donalda tuska pitali što kaže o hudoj jami on je rekao da je to drugorazredna tema, a prvorazredna mu je bila prava žena. dakle kao što vidimo to je antifašistička mantra, kojom onaj najgluplji sloj društva, zapravo prikriva svoje revolucionarne aktivnosti protiv svih naroda i narodnosti izmišljene jugoslavije.
dakle, komari svijesno ili nesvijesno čuči u taboru antifašista, i čeka smrtnu presudu koju ću joj ja osobno uručit kad je uhvatim i kad je po sudu bržem od onih partizanskih 1945, umirovim. :de
mi smo čopor, bez kojeg vi žene ne možete, maštate o nama i našem čoporu stalno. jer bez čopora, i onih koji će braniti nježniji spol, nježniji spol nema budućnosti.
stoga žene, čuvajte svoje muškarce dok još možete i kanite se feminizma, komari je zalutala ovčica nemotje i vi sljediti njezin put neizvijesnosti turbulencija i antifašizma, npr kad su donalda tuska pitali što kaže o hudoj jami on je rekao da je to drugorazredna tema, a prvorazredna mu je bila prava žena. dakle kao što vidimo to je antifašistička mantra, kojom onaj najgluplji sloj društva, zapravo prikriva svoje revolucionarne aktivnosti protiv svih naroda i narodnosti izmišljene jugoslavije.
dakle, komari svijesno ili nesvijesno čuči u taboru antifašista, i čeka smrtnu presudu koju ću joj ja osobno uručit kad je uhvatim i kad je po sudu bržem od onih partizanskih 1945, umirovim. :de
budeš je zagušil s ljubavnim zagrljajima, poljupcima do smrti jeej , to je pravi muški za sve ostalo tu je mastercard :kava
NorthStand
14-11-2016, 16:02
budeš je zagušil s ljubavnim zagrljajima, poljupcima do smrti jeej , to je pravi muški za sve ostalo tu je mastercard :kava
http://www.youtube.com/watch?v=i9JCn4cssxk
teško, pošto nemam mastercard. :rofl
ali zato imam ovog američkog ustašu, koji mi čita misli. :P
ovo je više općenito, pjesma koja pjeva općenito o jednom tipu žena, koje je jako teško osvojiti bez mastercarda. :de
.
Dobro nemaš mastercard pa nemoš doć do one vrste žena koja ti odgovara.
da zaključimo
:pdv1
Dominantan muškarac se ne postaje, dominantan muškarac se rađa. :mirko
http://www.youtube.com/watch?v=oePSZG5Zxtg
žene vole dominantne muškarce... :pink
Puntar2.0
08-10-2017, 21:40
Mulac je pravi. I on i i izbor pisme.:jug:kez
I potez rukom u Mišinom stilu. :kez
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}