Pogledaj Full Version : Olimpijske igre - Rio de Janeiro 2016.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/d/df/2016_Summer_Olympics_logo.svg/297px-2016_Summer_Olympics_logo.svg.png
Pocinju Olimpijske u Brazilu. Ovdje pratimo igre i rezultate. :cheer
Pejcic danas 7. u finalu puse, a Đurasek 17. u biciklizmu.
NorthStand
06-08-2016, 22:45
bit će barem 5 medalja, a ne bi bilo loše da ih bude i više.
HR SOKOL
06-08-2016, 23:14
Northe jel mentalno jak mali Djoko?Hoce izvuc ovaj set?
HR SOKOL
06-08-2016, 23:30
http://www.youtube.com/watch?v=KzYbyxScyQY
Bit ce ovo najuspjesnije Olimpijske igre u povjesti Hrvata!! 8 medalja!!
Cijelo vrijeme sam se veselio kako ćemo u teniskom paru možda osvojiti zlato i onda nekom čudnovatom nadrimatematikom hrvatski par bude osakaćen i umjesto Dodiga dođe nekakav Draganja... Jasno mi je odmah bilo da je to završena priča. Kakva je to matematika gdje igrač koji je u samom vrhu nema dovoljno bodova za kvalifikaciju na OI a ozlijeđeni lik sa zamrznutim statusom koji je uvijek bio lošiji ima? Koja budala je slagala taj sustav da mi je znati? Bolje da je Konjuh igrala par, uvijek je mogla reći da se danas osjeća kao muško i da joj se ne smiju povrijediti ljudska prava, imali bi više izgleda za pobjedu.
Ude je također bio kristalno jasan slučaj, svatko je morao znati da je prošli puta pao, da će misliti o tome i da mu treba psiholog. Nema psihologa, nema rezultata. I to se vidjelo s Mjeseca.
Ćorić je bio odličan ali nije imao sreće. Neki kažu da nema oružja, po meni je udarao i forhendom i bekendom sasvim dobro, pače odlično, ali imao je zid ispred sebe koji je vraćao nemoguće i prosječan servis koji ga ustvari koči da ne bude već sada u samom svjetskom vrhu. Ali, ravnopravno se nosio s jakim Francuzićem i sada mislim da ih možemo pobijediti u Davisovu kupu a ako ih prođemo to je 70-80% naše.
Ostali su bili odlični, iznenadilo me da smo konačno našli nekoga u biciklizmu tko može biti bolji od uobičajenog 77. mjesta koje prosječno osvajamo. Bravo za Đuru.
Inkvizitor
07-08-2016, 07:40
kakvo zlato u dublu. Pa Čilić uopće nije dubl igrač. To šta su on i Doidik dobili braću Bryan, to ne znači baš sad nešto. ni Dodig i Mello koji igraju stalno nisu u samom vrhu pa rankingu a kamoli Čilić i Dodig da je eventualno igrao. Draganja je dubl igrač ali srednje klase. On i Dodig su ustvari trebali to igrati ali i oni su osrednji par. Nemamo mi što tražiti u teniskom dublu
Čorić po običaju, odigra par strašnih poena a onda prospe par bezveze i tako. Deja vu. Toliko puta viđeno. Imat dva puta prednost u prvom setu i izgubit ga bez tie breaka, to može samo Čorić i još poneko. To je njegova opjevana "glava".
Doduše imao je Simon puno sreće u tie breaku na početku drugog seta i same crte pogađao ali Borna se sam pobjedio jučer. Taj ne bi na mrežu izišao da ga bičem tjeraš. E pa ostani ti na liniji i gubi dobijene poene. čak i okorjeli linijaš Simon iziđe kad vidi da treba.
Tko može do medalje. Sandra Perković skoro sigurno, braća Sinković, košarkaši sumnjam, nemoguća misija, rukometaši možda ali teško, vaterpolisti moguće, jedriličari, ali oni uvijek na OI zapnu, tko još, Hrgović, isto može biti u nekoj komvinaciji. Ude je trebao ali eto pao, Tko još. Puca li Černogorac u trapu.
U tenisu teško, ne znam koji ždrijeb čeka Čilića, Konjuh već ide na jaku Navaro, ne znam tko bi mogao još do medalje..tko zna nek podsjeti.
NorthStand
07-08-2016, 10:55
Northe jel mentalno jak mali Djoko?Hoce izvuc ovaj set?
ne znam ja šta se s njim događa, ali dečko je ove godine limitiran do bola, redovno ispada u 1 i 2 kolu.
u svakom slučaju, ako će ovako nastaviti u nastavku karijere, imat će lošiju karijeru od Čilića.
i to preseravanje oko njega da je Đoković, dečko nema niti jedan ozbiljan udarac još, nema niti servis. nema return, nema igru na mreži, meni stvarno nije jasno šta i tko njemu prognozira, ali ja trenutno od ovoga što vidim od njega ne vidim nikakav ekstra talent niti potencijal za nešto više u budućnosti.
prije dvije godine sasm mislio drugačije, jer sam mislio da će u ove dvije godine napraviti znatno veći napredak u igri, posebice ovu sezonu kako igra to je očaj. izuzev onog meča protiv Socka, rupetina samo takva.
a čini mi se da ni mentalno nije više jak kako se pričalo, jer prosipa važne loptice samo tako.
u tie breaku svaku malo napetiju lopticu je šinuo u out debelo, kada njega usporedim s Kyrgisom i Zverevim razlika je nebo zemlja, ova dvojica udaraju stalno i stalno su agresivni i imaju udarce, i imaju servis, ovaj nema ništa.
bude li se i dalje nastavio ovako "razvijat", ništa od njega upitno je kad će i ako će u top 10. a o broju jedan fantazirat, dok ovako igra mi je stvarno idiotizam.
Inkvizitor
07-08-2016, 11:48
Cijelo vrijeme sam se veselio kako ćemo u teniskom paru možda osvojiti zlato i onda nekom čudnovatom nadrimatematikom hrvatski par bude osakaćen i umjesto Dodiga dođe nekakav Draganja... Jasno mi je odmah bilo da je to završena priča. Kakva je to matematika gdje igrač koji je u samom vrhu nema dovoljno bodova za kvalifikaciju na OI a ozlijeđeni lik sa zamrznutim statusom koji je uvijek bio lošiji ima? Koja budala je slagala taj sustav da mi je znati? Bolje da je Konjuh igrala par, uvijek je mogla reći da se danas osjeća kao muško i da joj se ne smiju povrijediti ljudska prava, imali bi više izgleda za pobjedu.
Ude je također bio kristalno jasan slučaj, svatko je morao znati da je prošli puta pao, da će misliti o tome i da mu treba psiholog. Nema psihologa, nema rezultata. I to se vidjelo s Mjeseca.
Ćorić je bio odličan ali nije imao sreće. Neki kažu da nema oružja, po meni je udarao i forhendom i bekendom sasvim dobro, pače odlično, ali imao je zid ispred sebe koji je vraćao nemoguće i prosječan servis koji ga ustvari koči da ne bude već sada u samom svjetskom vrhu. Ali, ravnopravno se nosio s jakim Francuzićem i sada mislim da ih možemo pobijediti u Davisovu kupu a ako ih prođemo to je 70-80% naše.
Ostali su bili odlični, iznenadilo me da smo konačno našli nekoga u biciklizmu tko može biti bolji od uobičajenog 77. mjesta koje prosječno osvajamo. Bravo za Đuru.
Nije to ta matematika bodovanja na rang listi. Mislim da je za nastup na OI u tenisu potrebno za dubl, da si igrao najmnje dvije godine zaredom u Davis cupu za reprezentaciju a mislim da Dodik lani radi ozljede nije igrao ali nisam siguran je li ili nije.
Nasi rukometasi deklasirani od svjetskih otpadaka okupljenih u repki Katara. Sto se dogodilo da nas par klasi slabija ekipa deklasira, to samo igraci znaju. Ko ih hebe, cekam kosarku. :ceda
Inace, jedna zanimljivost. Srpska vlada je dala preporuku srpskim sportasima da se maknu s postolja, ako Kosovo bude tam. :rofl Zamjeraju nama jer su kosarkasi samostalno odlucili prosvjed napraviti 1995., a sad im vlada donosi preporuku da to isto rade svi Kosovu. :rofl
Inkvizitor
07-08-2016, 16:30
Košarkaši će stopama rukometaša. Hrvatsko društvo je u sramu, stidu i poniženju i to se sve odražava i na sport.
Aha, nadaj se izdajnice. :kava :D
To kaj su rukometasi ispali smijesni ne znaci da budu svi ostali.
Bolje da nisam čitao Čilićev intervju nakon noćašnjeg susreta sa srpskim parom. :facepalm
Pa on i u parovima nastavlja sa kompleksima protiv Đokovića...
kaže kako ih je Novak ubio sa reternima,možda i jeste,nisam gledao,ali njegov stav mi se gadi i najradije ne bih nikako više gledao OI...
I kaže kako će srpski par daleko dogurati,a igraju najvjerovatnije protiv domaćina Mela i Soaresa u drugom kolu...
Čilić mi djeluje potpuno izgubljeno,kao da uopće nije gledao dalji raspored...
Inkvizitor
07-08-2016, 16:56
Bolje da nisam čitao Čilićev intervju nakon noćašnjeg susreta sa srpskim parom. :facepalm
Pa on i u parovima nastavlja sa kompleksima protiv Đokovića...
kaže kako ih je Novak ubio sa reternima,možda i jeste,nisam gledao,ali njegov stav mi se gadi i najradije ne bih nikako više gledao OI...
I kaže kako će srpski par daleko dogurati,a igraju najvjerovatnije protiv domaćina Mela i Soaresa u drugom kolu...
Čilić mi djeluje potpuno izgubljeno,kao da uopće nije gledao dalji raspored...
Gledao sam ja djelimično . Ništa posebno nisu Đoković i Zimonjić odigrali i vjerovatno izlijeću u slijedečem kolu.
Zimonjić je jedini tu nekad bio jak dubl igrač ali davno je to bilo.
Ajmoooo, osjeca se pozitivna trema pred tekmu. :cheer
samo da ne budu i košarkaši kao Kauboji danas... :facepalm
Pa osramotit se nece sigurno. Spanjolci su bolji pojedinacno, ali su ekipa na zalasku, a mi na uzlasku. Mozemo ih dobiti, imamo vece sanse od Kataraca protiv nasih. :ceda
NorthStand
07-08-2016, 23:18
Ajmoooo, osjeca se pozitivna trema pred tekmu. :cheer
osjeća, ali nema treme jer je Kosovo osvojilo zlatnu medalju. :cheer
vjerojatno neće Srbi, i njima maznut olimpijska odličja, jer po njima Kosovo je Srbija. :rofl
http://www.b92.net/news/pics/2016/08/07/127240830257a79e9da8a07430026666_640.jpg
svaka čast albanci, idemo po još medalja, zajedno moramo imati više od srba. :D
http://www.youtube.com/watch?v=_DUc5CZu1DA
Velika Ilirija uskoro do Bg. :de
NorthStand
07-08-2016, 23:20
Nasi rukometasi deklasirani od svjetskih otpadaka okupljenih u repki Katara. Sto se dogodilo da nas par klasi slabija ekipa deklasira, to samo igraci znaju. Ko ih hebe, cekam kosarku. :ceda
Inace, jedna zanimljivost. Srpska vlada je dala preporuku srpskim sportasima da se maknu s postolja, ako Kosovo bude tam. :rofl Zamjeraju nama jer su kosarkasi samostalno odlucili prosvjed napraviti 1995., a sad im vlada donosi preporuku da to isto rade svi Kosovu. :rofl
to ti je srbijanska logika oduvijek, jedni kriteriji za njih drugi za sve ostale, nisu oni od jučer takvi. ne samo za postolje, podjebavaju u svakoj prilici i neprilici, boga mi ni ja neću više imati kočnice. zato sam i postao poruku ranije, živjela velika ilirija dolje mala srbija. :rofl
NorthStand
07-08-2016, 23:27
Košarkaši će stopama rukometaša. Hrvatsko društvo je u sramu, stidu i poniženju i to se sve odražava i na sport.
toliko je jasno zašto nam nisu rezultati kao 1990ih, 1990ih je nacionanli zanos bio na vrhuncu, a ova stoka od 2000e se pobrinula da tog nacionalnog zanosa nema ni u naznakama, već samo "nacionalnog prezira" to je ono što oni rade konstantno, i zato se i rezultati u sportu ne mogu uspoređivat s 1990ima. da ne govorim da se tada plakalo ko kišna godina, na svaku osvojenu medalju, emocije i strast su nam uzeli ali vratit ćemo mi to nazad, makar i silom oružja.
makar još jednom bili ustaše, dva put je dva put, povijest se ponavlja. ovaj put s pozitivnim ishodom za nas, prvo smo natamubrali četnike 1995, sada još samo ostaju ovi čedopartizani iz hdz-a i sdp-a. :de
NorthStand
07-08-2016, 23:50
http://www.vecernji.hr/ostali-sportovi/srbi-su-spremni-na-radikalan-potez-ako-kosovo-u-riju-osvoji-medalju-1104562
neka jave pusićki da im donese rupčić, čedopartizani vole pomagat čedomirima u nevolji, pa im nema druge nego da naša vesnica dođe utješiti komšije i zaviti im bolne rane.
NorthStand
08-08-2016, 00:42
:naklon
Hezonja za 3, pati gubo idemo po medalju. ove ljigavce španjolske, prvo treba prebit a onda i pobjedit.
Tu smo, 6 razlike, nasi se samo trebaju opustiti. Saric je danas ocajan, ak se on digne imamo sanse. Fali nam njegova energija u obrani, Mirotic nas previse busi. Gasol nas je isto strgal.
Hezonja je vruć,on mora igrati...
zazivao sam njegovu tricu da pokuša do kraja i pogodio je...
još da Šarić proigra uz Babu Bogdanovića i možemo ih dobiti... :hrv
NorthStand
08-08-2016, 00:51
Šarić je u kurcu danas, to je očito, nadam se da će proigrat u 2 poluvremenu.
Al jaki su Spanjolci, oni idu po medalju sigurno.
NorthStand
08-08-2016, 01:38
bezočno nas kradu suci danas, bezočo, jebem im mater antifašističku, i to su antifašisti sto posto.
NorthStand
08-08-2016, 01:39
Al jaki su Spanjolci, oni idu po medalju sigurno.
ma znam da su jaki, ali evo dobro igraju naši digli su se u 2 djelu, da nema sudaca vjerojatno bi ih pobjedili.
NorthStand
08-08-2016, 01:54
http://d3ug2uwhu7fmq8.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012/08/randy_marsh_jizz_all_over_keyboard_gaslight_anthem _brand_new_cover_expression-620x465.jpg
:smijeh
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hrv:hrv:hrv:hrv:hrv:hrv:hrv:hrv:hrv:hrv
napit ću se ko guzica!!!!!!!!!!!!!!!! :kez
NorthStand
08-08-2016, 01:57
kakvi kraljevi, ne mogu vjerovat, kako su igrali u prvom djelu da će oni konačno biti ti koji će završnicu i 4 četvrtinu prevalit na svoju stranu, nemam riječi.
mislim da će ova generacija defnitivno skinut hrvatsko prokletstvo kad je košarka u pitanju, još tu ima hrpa mulaca koji tek dolaze, a ovi već sad mogu reći imaju što za reći.
vidjet ćemo, uglavnom Dario danas kriminalan, ali zato kad je bilo najvažnije BANANA SPLIT. to je odlika velikih, nema te nema te nema te i onda iskoče iz žbunja kad je najvažnije. :naklon
NorthStand
08-08-2016, 02:00
Hezonja za 3, pati gubo idemo po medalju. ove ljigavce španjolske, prvo treba prebit a onda i pobjedit.
mora da su me dečki čuli, kapa dolje momci tako se to radi. :zivili
Kakva lepinja za kraj Gasolu. :hrv :hrhb
mora da su me dečki čuli, kapa dolje momci tako se to radi. :zivili
Planinic ih je prebio u reketu, pogotovo Gasola, raznosio ga je po reketu. Covjek bu slijedecu tekmu igral za dva tjedna kolko sljiva ima. :D
napit ću se ko guzica!!!!!!!!!!!!!!!! :kez
Ja sam se jucer unaprijed napil haha. :kez
Bravoooo :hrv :hrhb
NorthStand
08-08-2016, 02:04
Planinic ih je prebio u reketu, pogotovo Gasola, raznosio ga je po reketu. Covjek bu slijedecu tekmu igral za dva tjedna kolko sljiva ima. :D
prebio ga je za zlatnu medalju, a Dario je Gasolčinu fino zaljepio za kraj, da se zna tko je budućnost a tko prošlost. :cheer
nego, do jutra ovaj smajl želim u ponudi na forumu, ako se probudim a ovaj smajl nije u ponudi bit će problema. ------> http://www.blueknightscro2.hr/forum/Smileys/default/iconcroatiaflag.gif
Haha, bumo ga deli, zastava nikad premalo. :D
Tekstualni prijenos na portalu jednom: Gasol je blokiran i gotovo je. Dario je bog kosarke.
:rofl :rofl
http://i.imgur.com/WOtMyEf.jpg (http://www.igreklik.com/slike/)
http://www.youtube.com/watch?v=V8du_dHyFWY
NorthStand
08-08-2016, 02:18
kakva carčina, a cijelu tekmu trljagi i jebe, i onda ovako na kraju s jednim potezem im se ujebe u postojanje. :naklon
Bananko banana, moja je hrana. :D
http://pbs.twimg.com/media/CpS5mUIUEAIzCeg.jpg
NorthStand
08-08-2016, 02:25
idu nas španjolci, u nogometu i košarci, samo da nas još i francuzi i srbi krenu. :D
za njih za sad nemamo lijeka, ali naći ćemo i za njih, tek smo na početku puta. :)
litva je dobra, pobjedila danas brazil, ali protiv argentine ako dobijemo praktički smo u 1/4 finalu, mislim da ih možemo pobjedit jer možemo mi igrati i bolje od ovog večeras. u to sam siguran, a argentina nas je dobila kad je bila domaćin, sada će biti druga priča.
iako oni su taj španjolski tip igre, dakle neće ni s njima biti lako, ali ako njih dobijemo to bi bilo već prava doza samopouzdanja u pogledu dosega na ovom turniru.
trebamo biti zadovoljni, ali ne se zavaravat previše jer imamo još dosta teških utakmica do kraja, litva brazil su isto nezgodne reprezentacije, a argentina je po meni bila uz španjolce favorit ove skupine. ali vidjet ćemo, treba ići tekmu po tekmu, i svakoga prebit i pobjedit. http://www.blueknightscro2.hr/forum/Smileys/default/iconcroatiaflag.gif
NorthStand
08-08-2016, 02:32
Bananko banana, moja je hrana. :D
http://pbs.twimg.com/media/CpS5mUIUEAIzCeg.jpg
http://nbatitlechase.com/blog/wp-content/uploads/2014/02/pau-gasol-bored1.gif
https://pbs.twimg.com/media/CpS6AdQUEAAAmUf.jpg
:rofl
NorthStand
08-08-2016, 02:35
a pogledaj ovaj košmar na terenu nakon shvaćanja da su pobjedili, nema šta ova momčad ima atmosferu ima kemiju, a bez toga se ne može do medalje. sve ove prijašnje generacije nisu imale ovo, da su imale vjerojatno bi i rezultati bili drugačiji.
ne moš u timskmo sportu do uspjeha, bez kvalitetnog odnosa unutar ekipe, jako je bitna ta "atmosfera" u svlačionici, ako je išta Aco uspio uspio je u tome, dok npr Peras nije iako mi je on djelovao bolje po tom pitanju dizanja ekipe ispalo je drugačije.
i neka je, jer sada ne bi imali čemu guštat da nije.
https://twitter.com/_MarcusD_/status/762436722613297153
pogledaj ovu jurnjavu na kraju po parketu. :naklon :D
Kotrljaju se, padaju jedni preko drugih. :naklon
Slucajno zakljucao, adrenalin me puca jos pa mi drhte ruke. :D
kako ću nakon ovoga zaspati?? :north
moram auto ujutro voziti na produženje registracije...:shlag
:kez
NorthStand
08-08-2016, 02:55
srećom ja riješio registraciju prošli tjedan, pa sada mogu uživat cijelu noć. nema spavanja, kakvo spajanje najrađe bi se nakrko gore nego oni balvanaši srpski iz 1991. :D
NorthStand
08-08-2016, 04:06
kako ću nakon ovoga zaspati?? :north
moram auto ujutro voziti na produženje registracije...:shlag
http://www.24sata.hr/media/img/11/d8/ada731e4198c7cb25c02.jpeg
kod mene se još uvijek slavi, ludnica neviđena vatromet i bakljada kreću dosta je bilo tog prokletstva hrvatske košarke.
upratite gasola kakvu je facu složio u desnom djelu slike. :rofl
http://www.youtube.com/watch?v=ciGGiThe9Ko
:zivili
Inkvizitor
08-08-2016, 08:28
haha..tko je rekao da će ovo izvući. Al tko ih je vratio u igru. Ni Šarić ni Bogdanović nego Ukić..
Još kad vidiš koliko tu ima potencijala, Šarić cijelu utakmicu slab, Simon očajan, Hezonja ona jedna trica i niš više..utakmicu vuko Bogdanović al i on puno lopti troši..Planinić dobar u obrani da još zna dat koš..al sa slobodnih je bar dobar..
Ima tu još napretka ohoho..treb aih dat u ruke nekom dobrom treneru....Bravo momci :zivili..
Inkvizitor
08-08-2016, 08:53
Kosovo osvojilo prvu medalju i to odmah zlatnu. Sa samo 8 sportaša. Bome svaka čast.
Đoković ispao. Pa odmah sam pomislio kad je dobio DelPotra u ždrijebu, da nije mogao goreg dobit. Iako mu još lakat nije kako treba Del Potro je igrač koji može i takav svakog dobit. Žao mi tog igrača. da mu nisu ozljede sjebale karijeru imao bi minimum 5-6 GS i tenis bi bio puno zanimljiviji
:D
http://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/13901313_10210829633565693_8974790188708111456_n.j pg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=6087bb3a4364c824d0de8050e6fb6b49&oe=58529C6F
Kosovo osvojilo prvu medalju i to odmah zlatnu. Sa samo 8 sportaša. Bome svaka čast.
Đoković ispao. Pa odmah sam pomislio kad je dobio DelPotra u ždrijebu, da nije mogao goreg dobit. Iako mu još lakat nije kako treba Del Potro je igrač koji može i takav svakog dobit. Žao mi tog igrača. da mu nisu ozljede sjebale karijeru imao bi minimum 5-6 GS i tenis bi bio puno zanimljiviji
Bravo Kosovo. :cheer Prema tome su najuspjesnija sportska nacija u svijetu, a Delpo nije Cilic da se usere Dokovica nego ga raznese tolko da ovaj u suzama izade s terena. Steta stvarno za ozljede.
Inkvizitor
08-08-2016, 10:36
U pravo je Aco kad kaže da smo igrali konfuzno. pogotovo u napadu. Nemamo šablonske akcije, ide se na individualnost Bogdanovića koji zato troši previše lopti. tako možeš dobit jednu utakmicu, dvije ali za nešto vleliko moraš imati brži protok lopte i manje anarhije u igri. Smanjiti broj preglupih grešaka i nerezonskih šuteva. Kretanje ubrzat. Tu ima dobrog materijala ali to treba brusit i brusit..
Nije samo stvar u "strahu" Čilića. Del Po je i puno jači igrač, gledao sam njihov meč još na Orange bowlu kad su bili momčići, koliko je Del jače udarao i bio bolji. Kakav bi to igrač bio da su ga mimiošle ozljede. Ono što sam rekoa 5-6 Gs to je baš ono minimum.
Meni osobno najdraži igrač poslije naših.
haha..tko je rekao da će ovo izvući. Al tko ih je vratio u igru. Ni Šarić ni Bogdanović nego Ukić..
Još kad vidiš koliko tu ima potencijala, Šarić cijelu utakmicu slab, Simon očajan, Hezonja ona jedna trica i niš više..utakmicu vuko Bogdanović al i on puno lopti troši..Planinić dobar u obrani da još zna dat koš..al sa slobodnih je bar dobar..
Ima tu još napretka ohoho..treb aih dat u ruke nekom dobrom treneru....Bravo momci :zivili..
Simon je ukral kljucnu loptu za vodstvo. Ima potencijala puno, a jos nam fali 4 NBA igraca i jedan koji ce ici za godinu dana u NBA. :mirko
Ukic je odigral ko u svojim najboljim danima kad je bil najbolji europski mladi igrac. Prvi put nakon valjda 10 godina da ga vidim neustrasivog i goropadnog u repki. :naklon Aco im je svima ulio optimizam i veliko samopouzdanje, Aco majstore.
U pravo je Aco kad kaže da smo igrali konfuzno. pogotovo u napadu. Nemamo šablonske akcije, ide se na individualnost Bogdanovića koji zato troši previše lopti. tako možeš dobit jednu utakmicu, dvije ali za nešto vleliko moraš imati brži protok lopte i manje anarhije u igri. Smanjiti broj preglupih grešaka i nerezonskih šuteva. Kretanje ubrzat. Tu ima dobrog materijala ali to treba brusit i brusit..
Nije samo stvar u "strahu" Čilića. Del Po je i puno jači igrač, gledao sam njihov meč još na Orange boelu ka dus bili momčići, koliko je Del jače udarao i bio bolji. Kakav bi to igrač bio da su ga mimiošle ozljede. Ono što sam rekoa 5-6 Gs to je baš ono minimum.
Meni osobno najdraži igrač poslije naših.
Istina, Delpo je bolji igrac od Cile.
Ne ovisi sve o nama, igrali smo kolko nam je protivnik dopustil. Spanjolska vanjska linija je najbolja u Europi, igraju odlicnu obranu kraj koje je tesko imati tecan napad. Istina da prevec igramo na Bogdanovica, treba ga malo rasteretiti koju tekmu i forsirati Simona i Hezonju jer bu izdusil do cetvrtfinala.
NorthStand
08-08-2016, 14:07
Bravo Kosovo. :cheer Prema tome su najuspjesnija sportska nacija u svijetu, a Delpo nije Cilic da se usere Dokovica nego ga raznese tolko da ovaj u suzama izade s terena. Steta stvarno za ozljede.
Del Potro je klasa, kad je zdrav svima može jebati mame, da je bio zdrav bila bi druga priča oko broja osvojenih GS novaka nadala i federrera ovako normalno da su potonji bez takvih igrača kao Del Potro osvajali puno više.
http://www.youtube.com/watch?v=Xxb4MIsBBsg
ali kakav forehand ima taj čovjek, kad ga zvekne čuješ ko da je metak opalio. :bravo
hrgoviću je put do polufinala otvoren, znači bronca ne bi tribala bit problem a za nešto više će i tribat pokazat nešto više.
NorthStand
08-08-2016, 17:40
https://abload.de/img/ezgif-1535848690xhsrw.gif
još jednom, potez dana. :naklon
Inkvizitor
08-08-2016, 20:53
Zlatoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Jooooooosip Glasnoviiiiiiić....:hrhb:hrv
Hrvati vladari u gađanju
obranjeno zlato iz Londona..:ples:shat:juhu
:
NorthStand
08-08-2016, 20:56
opet je talijanski fašist najebo, neka je, sad još da ovi naši antifa kmečavci utvrde da je s kosova a ne kupresa i sve je na svome mjestu, jebo ih tito da ih jebo. što mrze hrvate iz Herceg bosne ta govanca s sjeverozapada hrvatske, ali imam obavijest za njih ne možete vi njih mrzit koliko mogu ja vas, samo da i to znate bando tifusarska. medalja je tu, osvojio ju je Hrvat, a vi plačite što ju nije osvojio antifašist i Jugoslaven za Jugoslaviju, nema Jugoslavije niti će je ikada više biti, ma koliko vas morona da ima koji o njoj snivate i sanjate i dan danas, za koje nikada nije ni prestala postojat.
http://www.index.hr/thumbnail.ashx?path=images2/2016-08/glasnovic_gettrakaSLOVAa9ab7.jpg&w=625
pukni puško !
http://www.youtube.com/watch?v=oYE1Sq-9xdE
Picaferaj
08-08-2016, 21:10
aussie aussie aussie
oi oi oi
:)
http://www.youtube.com/watch?v=pL_JvhfQjms
Bravo Josipe. :cheer
Kako je pogadal, svaka mu cast. :naklon U Londonu je Cernogoraz osvojil, a Glasnovic ispal u polufinalu, a sad obratno. Dvije OI zaredom u istoj disciplini osvajamo zlato s dva razlicita covjeka, velesila. :naklon
:hrv :hrhb
Australci razbili i Srbe nakon Francuza u kosarci. Trojka Delli, Mills i nas Bogut rastura. :ceda
Inkvizitor
08-08-2016, 22:41
Bravo Josipe. :cheer
Kako je pogadal, svaka mu cast. :naklon U Londonu je Cernogoraz osvojil, a Glasnovic ispal u polufinalu, a sad obratno. Dvije OI zaredom u istoj disciplini osvajamo zlato s dva razlicita covjeka, velesila. :naklon
Jel mu general Glasnović šta u rodu ::liza
Posredno Kosovo već ima dva zlata :rofl
Kosovo opravdalo status nezavisne drzave. :D
P.S. Krivo sam rekel, u Londonu je Glasnovic bil 5.
Inkvizitor
08-08-2016, 23:01
Kosovo opravdalo status nezavisne drzave. :D
P.S. Krivo sam rekel, u Londonu je Glasnovic bil 5.
Mislim da mu je to bio brat. Imaju njih dvojica koji pucaju. Josip je mislim u Pekingu bio 5-ti u finalu.
NorthStand
08-08-2016, 23:03
Australci razbili i Srbe nakon Francuza u kosarci. Trojka Delli, Mills i nas Bogut rastura. :ceda
e da je nama Bogut, dao bih se kladit u našu medalju, ali jebat ga morat ćemo se snaći bez njega.
ali australija je jaka u košarci, mene ne čudi da su dobili srbe, teodosić im je bio očajan danas. kad ti takav play bude očajan, odmah je teže, to je samo pokazatelj zašto hrvatska godinama nije uzela medalju. uglavnom medalju uzimaju ekipe s jakim playom, tako da bez playa teško do medalje. ali vidit ćemo, ovi naši imaju duha tako da možda i uzmu barem broncu. nada umire posljednja, bez obzira što je kurva volimo nadu. :D
http://www.index.hr/images2/2016-08/glasnovicssssss__1470683498_90aeb6a.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=3PJpFUQ4ApY
Australci imaju 5 NBA igraca, od toga 3 NBA prvaka, bili su favoriti danas kolko god se Srbi pusu.
Mislim da mu je to bio brat. Imaju njih dvojica koji pucaju. Josip je mislim u Pekingu bio 5-ti u finalu.
A di je taj brat? Zakaj se kiksa i osvajamo samo jednu od tri medalje? :kava
je li noćas na redu praćenje vaterpola? :kes
čini se da je očepilo što se tiče medalja:
u jedrenju Tonči Stipanović na prvom mjestu nakon dva plova danas,treći u poretku već zaostaje dosta...
Koliko ukupno ima plovova na OI?
10 plova ima ukupno i onda plov za medalju, jos se stigne tu puno promijeniti, ali mogel bi konacno Stipanovic uzeti medalju, stalno je u krugu favorita.
Kad igramo i s kim vaterpolo?
u 01:50 protiv Crne Gore igraju vaterpolisti
Ne znam hocu li izdrzati do tad, vec mi se oci sklapaju. :comp
NorthStand
09-08-2016, 03:50
pobjeda je tu 8-7, dobro smo startali na olimpijskim igrama, za sad sve ide kako treba samo da se tako i nastavi.
Inkvizitor
09-08-2016, 08:18
A di je taj brat? Zakaj se kiksa i osvajamo samo jednu od tri medalje? :kava
Mislim da nije ni išao u Rio. Anton. On je pucao s Černogorcem u Londonu u finalu.
Znači vaterpolisti dobili Montenegrine. Kako se razvija situacija mogli bi se mi i Srbi sastat već u četvrtfinalu a ne bi bilo dobže. Srbi dva puta hvataju -4. Il se zajebaju ili..
Uglavnom valjalo bi ih izbjeć prije finala.
Ma nece Srbi doci do finala, u ocajnoj su formi. Ne treba se nikoga bojati, ne igra se u Beogradu da im suci stvore 3 razlike protiv svakoga.
pobjeda je tu 8-7, dobro smo startali na olimpijskim igrama, za sad sve ide kako treba samo da se tako i nastavi.
Pobjeduju jedva, ali to je dobro, dobit ce naviku pobjedivanja, i to se treba vjezbati.
Inkvizitor
09-08-2016, 11:08
rekao sam da Đoković i Zimonjić lete odmah van, Konjuh flegma Konjuh ispala, al imala je zavijen onaj zglob..možda nije ni trebala igrat...i mora smršavit
Al kako djeluje nezainteresirano ta mala..:rofl
NorthStand
09-08-2016, 12:20
Ma nece Srbi doci do finala, u ocajnoj su formi. Ne treba se nikoga bojati, ne igra se u Beogradu da im suci stvore 3 razlike protiv svakoga.
jaki su Srbi, ako nas igdje deru onda je to u vaterpolu i košarci, u svim ostalim sportovima smo ravnopravni. ili bolji. ali u vaterpolu naši su nekako mekani, ne znaju odgovorit na tu čvrstu igru srba. nekad smo imali i mi jače robusnije vaterpoliste, ova novija generacija je fizički dosta slabija i to se reflektira na rezultate. dok Srbi baš nabildane konje guraju unutra, i igraju na snagu i mišiće, što nama baš i ne odgovara.
no vidjet ćemo, po meni mogu naši barem do bronce. tu nemam nikakve dileme, samo da se izbjegne prije polufinala mađare i srbe, ako je ikako moguće po meni mađari su se vratili na scenu, opasniji su od talijana. iskreno te talijane nikada nisam ni doživljavao ko vaterpolsku naciju, iako imaju više medalja od nas. u biti oni su uz mađare i srbe, ruse najtrofejnija reprezentacija svih vremena u ovom sportu. ali ipak oni nastupaju dugi niz godina, kada Hrvatska nije ni mogla nastupat jer je nastupala za Jugoslaviju pa i to treba imati u vidu. no dobro, po meni sve je na nama, ako podignemo formu i smjenimo trenera dobit ćemo i srbe, ako tucak ostane on ne zna psihološki pripremit ekipu za dvoboj s srbima, to će biti opet pušiona.
ne vidim kako s njim na klupi možemo dobit srbe, Rudić je bio pravi psiholog i kad nas je on vodio psihološki smo djelovali najbolje i pobjeđivali što je najvažnije sve vaterpolo sile, pa i srbe.
NorthStand
09-08-2016, 12:21
https://pbs.twimg.com/media/CpTSAm6VUAEjXd8.jpg:large
ali ne mogu se prestat divit ovoj zvjerčini, ovo je zvijer ovo nije čovjek ispod obruča. :de
NorthStand
09-08-2016, 12:25
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ma%C4%91arska_vaterpolska_reprezentacija
ali mađari bato, njih neće još 50 godina nitko prestić u medaljama u vaterpolu. nevjerojatno što su sve osvojili, koliko medalja imaju blizu 70. :naklon
U veslanju braca Sinkovic u finalu, a Martin u polufinalu. Svi su bili prvi u svojim grupama i ujupno u kvalama. :cheer
rekao sam da Đoković i Zimonjić lete odmah van, Konjuh flegma Konjuh ispala, al imala je zavijen onaj zglob..možda nije ni trebala igrat...i mora smršavit
Al kako djeluje nezainteresirano ta mala..:rofl
Ne treba smrsaviti, taman je. :D
NorthStand
10-08-2016, 05:43
izgubiše naši, šteta znao sam da će nam argentinci biti nezgodniji od španjolaca, ali šta je tu je, treba dobit brazil i litvu misim da njih možemo dobit.
a ne bih volio da idemo na srbe tamo, oni će vjerojatno biti 3 u skupini, dakle i mi moramo biti treći ovdje, zajebimo poštenje, taktizirajmo kao i svi.
u protivnom ćemo već u četvrtfinalu imati teški okršaj, s australijom možemo odigrat meč bez velikih emocija zato je po meni bolje ići na njih nego na srbe jer s srbima uvijek izgorimo a i realno imaju veću klupu.
dakle, u toj skupini najgori pik su nam SAD i Srbi, tu nema dileme, i treba ih izbjeć oboje a ne glumatat frajere sad ćemo mi sve do kraja pobjedit pa izletit odmah u nock out fazi.
dobro igraju naši, ali kada ti se argentina odljepi na +10 teško se to može uhvatit. a i dosta su brži od španjolaca, i igraju praktički pred svojom publikom tako da me ovo ne čudi. bilo bi teško s njima i da igramo mi kući, a kamoli što smo praktički u gostima.
sve u svemu, dobit brazil i nigeriju ili livtu i nigeriju i to je to, bit ćemo 3. :D
ps barem su ovi rukometaši pobjedili argentince, ali iskreno nisu mi napeti ni u pola koliko košarkaši. nije mi rukomet ni sjena košarke, kada je u pitanju zanimljivost sporta tako da, nek se slikaju ako su takvi panjevi da ne mogu katar i argentinu dobit bez drame i sranja.
Inkvizitor
10-08-2016, 09:38
Ima tu materijala ali dosta toga škripi. Lopte im ispadaju ispod koša. Simon baca svoje cigle a u onoj situaciji di idemo 4 na 2 on puca tricu. Pa momentalno bi mi letio van. Imali smo Argentinu na plus 6 u prvoj četvrtini i umjesto da polako gradimo vodstvo naši to izgube začas pa im ovi odu na plus 19. Ima tu još rudarit.
I da,jebale ih tehničke i Acu Petrovića trebaju odmah maknut s klupe. Dat mu dvije tehničke na početku utakmice i onda na miru igrat utakmicu pa što bude. Da su dobili Argentinu bili bi mirni a sad se čupaj protiv domaćina i pucačke Litve pa eventualno ako prođeš idi na Amere u četvrtfinalu.
ovo je bila skoro presudna utakmica s tim da su i Argentinci igrali konfuzno.
NorthStand
10-08-2016, 12:33
oni uvijek igraju tako, ali ne moš reći da argentina nije jaka ekipa, ima tu veterana ali ima i mladih poletnih igrača. po meni igraju puno brže od španjolaca, koji su već dobranog zagazili u penziju.
a i imaju dvije pobjede, na pripremnom turniru u argentini su nas razbili, srbe su također pobjedili pusti ti te priče veterani ovo ono, igra ta argentina ja sam znao da će nam oni još manje pasat jer su šuterski puno bolje raspoloženi od španjolaca.
brazil je ključan, brazil moramo dobit jer nisu jaki šuteri, Litva je šuterska ekipa i tradicionalno nam ne leži. dakle ako ne dobijemo brazil, teško ćemo s litvom, ako dobijemo brazil na krilima samopouzdanja i dobre igre možemo dobit i litvu. ključ je brazil, nadam se da su dečki toga svijesni.
Picaferaj
10-08-2016, 12:51
Loša igra u trećoj četvrtini, loša srića i suci pri kraju. Ipak, vratili su se u igru i zamalo dobili nakon šta su gubili 20 razlike. Mogli bi oni nešto napravit, ne predaju se.
Inkvizitor
10-08-2016, 13:05
Al je loša stvar šta uvijek moraju stizat. Kad njih budu stizali onda ćemo znat da su ekipa.
Ova ekipa ima potencijala ali nema trenera i plašim se da ih ne upropaste. Aco nije trener nego klaun.
Treba dat Hezonji više slobodi u igri a uzet je Simonu. Na jednu postignutu tricu on baci pet cigli u ploču.
Bilana izbacit van, probat s Arapovićem..
Gledal sam kosarku i bacal oko malo na rukomet. Ono kaj su rukometasi izvukli u zadnjoj minuti je cudo, a inace igraju lose. Nadam se da budu se digli do cetvrtfinala.
Aco je jucer prekasno snizio petorku, kad smo stavili Sarica na Scolu i Bogdanovica na Nocionia te stisli, Argentinci nisu mogli nista. Scola je cetvorka, a Nocioni trojka, a cuvali su ih nasi spori centri i Saric, tu su nas izbusili bez pol frke.
Ukic nije mogao cuvati Campazza i on nas je probijao kako je stigao. Kad je Aco stavio Hezonju i Babica, njihova vanjska linija nije mogla prdnuti. Hezonja je zvijer i treba mu samo dati slobode u igri. Kako je liku skucao u facu i jos mu se unio u njega. :naklon I kad je publici klimao glavom i govoril na -15: bumo vidli, nije jos nista gotovo. Samo cekajte. :naklon
Najvise smo sami krivi, a suci su vukli za Argentince. Da su imali pistolje, tamo u onom zadnjem nasem napadu bi nam pobili 5 igraca. Faul i 3 tehnicke, to jos nisam videl u kosarci, a dugo je pratim.
No, nema veze, Argentinci su divlja ekipa koja nikome ne pase, mogli bi oni biti prvi u skupini. Idemo dalje, borili smo se i nismo odustajali, to je najbitnije. Treba izvuci pouke, smiriti prigovore sucima i gledati nasu igru.
Nažalost, Argentina je u košarci trenutno ipak malo jača ali ovaj poraz nije tragedija, treba samo nastaviti odlučno i hrabro i poraziti Brazil i Nigeriju i prolazimo skupinu a onda ćemo vidjeti. Prava tragedija je ono što se dogodilo Španjolcima, njih čekaju pravi problemi, pa servska nejač kengurisana u drugoj skupini... Danas svi igraju košarku. A očito i rukomet.
NorthStand
10-08-2016, 18:07
australija je uvijek imala nezgodnu momčad, ja godinama pratim tu australiju uvije su jaki, nisu top ekipa ali su odmah iza top ekipa. tako da australija nije nikakva nepoznanica u košarci, mene ne čudi ni najmanje da su dobili srbe i francuze.
Picaferaj
10-08-2016, 18:32
]australija je uvijek imala nezgodnu momčad,[/B] ja godinama pratim tu australiju uvije su jaki, nisu top ekipa ali su odmah iza top ekipa. tako da australija nije nikakva nepoznanica u košarci, mene ne čudi ni najmanje da su dobili srbe i francuze.
Vidi se da si mulac. :)
kad sam ja doša u Australiju, košarka nije postojala kod njih. Počela se razvijati/dobivat na popularnosti isključivo zbog Micheal Jordana. Sad imaju jednu od najjačih i najatraktivnijih liga u svijetu a i reprezentacija im je sve jača i jača. Danas su tu odma iza NBA skupa sa nekoliko drugih najjačih zemalja (Srbija, Litva, Francuska, Španjolska...) i mogu dobit svakog od njih
Stipanovic 1. nakon 6. plova u klasi Laser, a Fantela i Marenic 1. nakon drugog plova u klasi 470. :cheer
NorthStand
10-08-2016, 22:58
Vidi se da si mulac. :)
kad sam ja doša u Australiju, košarka nije postojala kod njih. Počela se razvijati/dobivat na popularnosti isključivo zbog Micheal Jordana. Sad imaju jednu od najjačih i najatraktivnijih liga u svijetu a i reprezentacija im je sve jača i jača. Danas su tu odma iza NBA skupa sa nekoliko drugih najjačih zemalja (Srbija, Litva, Francuska, Španjolska...) i mogu dobit svakog od njih
pa nisam mislio prije 30 godina, nego govorim za period zadnjih 10tak godina. imaju NBA igrače i igraju solidno, nisu ekipa za podcijenit i svakome mogu zagorčat dan ako uđe u tekmu "lako ćemo", ni amerima neće biti lako s njima. iako očekujem 20+ koševa pobjedu SAD.
a jbg, ja mulac sam tamo 2000ih intezivnije počeo pratit sportove, nisam ja ko ti "stara škola" yugoplastika i te fore. :kez
NorthStand
10-08-2016, 23:00
Stipanovic 1. nakon 6. plova u klasi Laser, a Fantela i Marenic 1. nakon drugog plova u klasi 470. :cheer
jel to gotovo, jesu to medalje ili šta ?
jel to gotovo, jesu to medalje ili šta ?
Ni blizu, Stipanovic jos ima 4 plova i plov za medalju, a Fantela i Marenic jos 8 plovova i plov za medalju. Ima jos puno, ali zasad su dobri.
NorthStand
10-08-2016, 23:37
Ni blizu, Stipanovic jos ima 4 plova i plov za medalju, a Fantela i Marenic jos 8 plovova i plov za medalju. Ima jos puno, ali zasad su dobri.
e kada budu blizu, onda mi javi jesu li 1, ovako nema smisla ja radim ražanj a zec još u šumi. :D
Pali vatricu polagano. :D
NorthStand
11-08-2016, 01:05
Pali vatricu polagano. :D
palim :rostilj , izgleda da će australija ipak biti puno tvrđi orah amerima, evo vode nakon prvog djela. ameri na aparatima, ne mogu ni mišići uvijek biti toliko bolji.
australija je jaka, najviše me raduje ovaj neprikosnoveni ustaša Bogut, puni su mu kućni dvori hrvatskih simbola, inače bez zajebancije djed mu je bio ustaša sam je to izjavio. :de
šteta što nije zaigro za nas, baš nam fali centar, i to baš njegovih karakteristika, šteta. da je pravi ujo, igrao bi za hrvatsku, ovako mu ne priznajem te silne šahovnice po kući. :D
ps a jasno je i zašto picaferaj druka za klokane, toliko godina u pustinji, krokodili koraljni grebeni sve to ti se zavuče ispod kože, daleko je australija ali dobra je to država. s obzirom kakve sve postoje, jedino su mi digle živce neke ženske koje su kad je šimunić dobio tri žuta u onoj utakmici rekle da imamo ružne dresove, svi hvale naše kockice a te glupače kažu da imamo ružne dresove. da sam bio u blizini, palo bi i šamaranje. kavalirstvo je dio mene. :kez
NorthStand
11-08-2016, 01:14
http://www.youtube.com/watch?v=T1Cfv4QF_Y0
pravi ujo, nema šta, samo ujo ovako može centrirat antifašiste i reći "ko vas jebe".
NorthStand
11-08-2016, 05:02
ovi naši vaterpolisti su žešći kurac od ovce, više ih neću ni gledat, pa ne znam kako uspiju svaki put na početku tekme skinut gaće. bilo srbima bilo španjolcima, a vjerojatno i talijanima u idućem dvoboju, svaki put ista priča s njima, ne znaju se ni potuć kako treba, jedino je nikša dobud bio pravi štemer u bazenu. ali njega više nema, sve je ostalo na ovim pičkicama nije ni čudo da ništa ne ide, a i Tucak je žešći panj. nije mi jasno što savez radi, da ga nije smjenio koliko će kredita imati taj "stručnjak" ?
Inkvizitor
11-08-2016, 10:16
Ta jedrenja su zajebana. Tu jednu utrku budeš prvi a drugu 37-mi, tako da su tu svakakvi obrati mogući. najbitniji je zadnji plov di se bodovi duplaju i ostaje mislim samo prvih deset. Al bilo bi stvarno u redu da se naši domognu medalje već im je zadnjih natjecanja par puta falivala za dlaku. Tu se još ništa ne zna ali postoje šanse. Za tu medalju se treba stvarno namučit. 10 plova a u tekwandou npr iziđeš par puta na parter i eto medalje u par sati. Ovi se moraju deset dana mučit za medalju. To nije fer. Treba to skratit na tri plova i šlus.
Veslanje danas. Iako mnogi već vide braću Sinkoviće kao prve bit će tu gusto. Nisu baš u polufinalu bili uvjerljivi sami su rekli. Tako su i na prošloj OI oni bili nepobjedivi ( oni ili četverac sad se ne sjećam točno) a u finalu su bili pobjedivi. Tu se isto ne zna..može netko u finalu iskočit tko je do tada bio u drugom ili trećem planu.
Ali medalju bi trebali uzeti sad je pitanje samo kojeg sjaja.
nastupa i Snježana Pejčić u svojoj navodno najboljoj disciplini, gdje je svjetska prvakinja i rekorderka ali i streljaštvo je varljiv sport..par falivenih hitaca i ode sve..
Srbi isto izgubili od Brazila u vaterpolu, ak pobijede Australiju budu 4. u skupini. Nasi bi ih trebali pustiti na Talijane, tu nemaju sansi, a mi trebamo ganjati drugo mjesto tj. x protiv Talijana.
Inkvizitor
11-08-2016, 11:54
Talijani nemaju šansi kontra Srba?? pa ako se dobro sjećam pojeli su ih na zadnjem svjetskom.
Srbi il žešće kalkuliraju ili ne znam..toliko su bili dominantni zadnjih godina da samo tako padnu a dvaput stizali minus 4. Znaš kad bi mi dvaput stigli dvaput minus 4.
Ili su toliko samouvjereni da idu i na jednu utakmicu za prolaz pa bilo im svejedno 1-vi il 4-ti i tempiraju formu ili stvarno imaju nekih problema..
Ne, Srbi nemaju sansi protiv Talijana s ovakvom igrom. Srbi igraju na tucu i kad im suci dopustaju nitko im nist nemre. Ocito im sad ne dopustaju.
Inkvizitor
11-08-2016, 12:24
pa kako su Srbi pobjednici svega živog u zadnje tri godine ako nemaju šansi protiv Talijana.
Vidis da ne mogu pobijediti Grke i Brazilce. Talijani su ovog trenutka prejaki, a to bu se vidlo ako Srbi produ skupinu. Pusti proslost.
NorthStand
11-08-2016, 15:11
Srbima inače ne ide na olimpijadi, nije slučajno da nemaju olimpijske medalje u vaterpolu. a ostale imaju po par zlatnih s svijetskog i europskog. i svijetske lige 10+ osvojenih, tako da olimpijada im ne ide i to ne samo njima već svim njihovim sportašima, to je tako kad se kitiš tuđim odličjima onda te Bog urekne. :D
Braca Sinkovic zlatni. :hrv :hrhb Uh, bilo je gusto. :fiju
juanpablom
11-08-2016, 16:41
Braaaaaaaaaaaavooooooooooooooooooooooooooooooooooo o
Inkvizitor
11-08-2016, 16:45
Bravo braćoooooooooo :hrv:hrv :hrhb
Uf jebemti al je bilo gusto..već sam pomislio da će kiksat.
Dva zlata su v žepu :kava
Šteta za Pejčićku..to je streljaštvo..nikad se ne zna..šteta
NorthStand
11-08-2016, 16:54
braća idu punim gasom naprijed, vidi se da su pravi momci, nabildani i dotjerani do savršenstva, čestitke. :bravo
Picaferaj
11-08-2016, 17:05
Ja sam izaša iz Tv sobe kad je počela trka da ih ne zapegulam. Upalilo je. :)
NorthStand
11-08-2016, 18:15
ja sam isto praznovjeran, često se držim tih nepisanih pravila, kao goran ivanišević na wimbledonu. :rofl
NorthStand
11-08-2016, 18:28
Ja sam izaša iz Tv sobe kad je počela trka da ih ne zapegulam. Upalilo je. :)
http://www.b92.net/news/pics/2016/08/11/12266742457ac9699f2995285712823_640.jpg
upalilo je, sa svake olimpijade dolazimo s barem jednim zlatom. :naklon
a vidi ovo na B92, ili ti ga Ustaše 92 ČEDOMIRI b92 zovu u92 haha
Za Srbiju iz Ria,jedino zlato mogu donijeti "Pink Pantheri"
(Mate888, 11. avgust 2016 18:03)
sou true :rofl
i onda se čudimo zašto prisvajaju naše medalje, pa zato jer vlastite nemaju i ne mogu ni osvojit. :smijeh
Slovenci imaju zlato i srebro, a jos par medalja im se trenutno smijesi. Svaka cast. :bravo
NorthStand
11-08-2016, 19:58
Bojan Bogom dani Bogdanović prošao cijelu obranu Brazila, i zabio koš u doslovce zadnjoj sekundi 2 četvrtine. :naklon
Dobro je, vode nasi 10 razlike na poluvremenu. Rukometasi isto vode 4. :cheer
Bojan Bogom dani Bogdanović prošao cijelu obranu Brazila, i zabio koš u doslovce zadnjoj sekundi 2 četvrtine. :naklon
Odlican kos, stvarno je igracina. :bravo
Kopljar zabija golove s 9 metara, cudo u Riju. :D
NorthStand
11-08-2016, 20:32
meni nije jasno, koji kurac ovaj Šarić ovako igra dezorijentirano u napadu, posije lopti ubi bože, jebote koncentracija mu je nula. iako je u obrani odličan, u napadu mora on još puno toga za naučit.
NorthStand
11-08-2016, 20:42
kakvi idioti, majku vam milu ljubim
NorthStand
11-08-2016, 20:43
a ovaj petrović je idiot, nema time outa ništa, ekipa mu puši on ništa. nevjeorjatno koje budale.
a siju lopte u napadu ko zadnje budale, u napadu im brazilci svaki put na istu fintu zabiju tricu čovjek unutra i onda šalje na bok i nikako da naši "genijalci" to zablokiraju, a valjda 10 trica im tako zabili brazilcci.
NorthStand
11-08-2016, 21:04
napad nam je koma u pogledu izgubljenih lopti stvarno gubimo previše lopti a to je pokazatelj viška nervoze u naših neka se smire i ne glupiraju bezveze jer će izgubit neku važnu tekmu zbog nervoze u nock out fazi s ovakvom nervozom i dekoncentracijom u napadu će nas satrat australija i sad su klasa i oni nam neće oprostit takve gluposti, ali obrana je solidna tu i mi imamo adute ali može i u obrnai bolje koliko trica koliko otvorenih šuteva brazilaca kao i protiv argentine previše se pušta te šuteve.
no kad još dođu ovi mulci kroz par godina, imat ćemo mi stvarno jaku reprezentaciju. ali do tada, i ovo je čudo iako mi nije jasno kako mogu dobivenu utakmicu ovako usrat, pa uvijek morau dramu neku napravit to mi ne ide u glavu uvijek neka drama i kidanje živaca.
ali ajde, dobili su i to je najvažnije, sad se treba za nigeriju spremit, to je najopasniji protivni za nas u ovoj skupini, mi obično protiv portorika i nigerije imamo najviše problema. :rofl
Ovaj smajlic bum preimenoval u :bogdanovic :ceda
meni nije jasno, koji kurac ovaj Šarić ovako igra dezorijentirano u napadu, posije lopti ubi bože, jebote koncentracija mu je nula. iako je u obrani odličan, u napadu mora on još puno toga za naučit.
Al je opet odlucio tekmu skokom u napadu i kosem za +5 na minutu do kraja. :bravo
Rukometasi isto dobili 3 razlike Dansku. :cheer
Inkvizitor
11-08-2016, 21:14
kako mi košarkaši kidaju živce, to nisu istine..
kako mi košarkaši kidaju živce, to nisu istine..
Kao da ih jos imas. :kez :P A svima kidaju, kaj ces. Meni bu trebalo sat vremena da se smirim.
NorthStand
11-08-2016, 21:21
Al je opet odlucio tekmu skokom u napadu i kosem za +5 na minutu do kraja. :bravo
istina, ali jebote on i simon i bilan danas su mi pokidali živce, drugu dvojicu bih najrađe malo išamarao a šarića na klupu smjestio pola četvrtine i rekao kada uđeš ima da zabijaš i budeš koncetriran inače opet ideš na klupu. :D
još mi je jedan bio za kurac danas, ali se ne mogu sjetit. Bogdanović zaslužuje smajl to je jasno, 33 poena na olimpijadi, što reći nego igračina. :naklon
NorthStand
11-08-2016, 21:23
Rukometasi isto dobili 3 razlike Dansku. :cheer
eto, i onda neki kažu da su naši loši, tek se zagrijavaju, sad će i francuzi najebat vrijeme je za naplatu starih dugova. :kez
http://www.vecernji.hr/media/cache/6e/11/6e117dbb2aa7f4970e37a5bf9c464a22.jpg
:bravo
istina, ali jebote on i simon i bilan danas su mi pokidali živce, drugu dvojicu bih najrađe malo išamarao a šarića na klupu smjestio pola četvrtine i rekao kada uđeš ima da zabijaš i budeš koncetriran inače opet ideš na klupu. :D
još mi je jedan bio za kurac danas, ali se ne mogu sjetit. Bogdanović zaslužuje smajl to je jasno, 33 poena na olimpijadi, što reći nego igračina. :naklon
Zabijal je on, sam kaj je izgubil 6 lopti. Moraju ga jos malo izbrusit u NBA-u, a vec ovak je prejak. Lupa banane NBA-ovcima kao na traci.
Inkvizitor
11-08-2016, 21:28
pazi imamo +14 i loptu i onaj Babić žuri baca loptetinu Šariću i aut i za 30 sec brazilsci utrpaju 5 poena.
Pa kako bi ga tuko, umjesto da smiri loptu..ili ono kad su i Brazilci odustali na minus 7 ni na faul nisu išli i Šarić im tutne loptu u ruke.
Koliko je lopti pogubio, skliže se, posrće..uglavnom guubimo previše lopti i kao uvijek ne znamo se odlijepit. Mora bit drama.
velike pobjede danas hrvatskih košarkaša i rukometaša,zatim zlato za braću Sinković...hrvatski dan u Riu :hrhb
čekamo još ruševinu Čilića da to začini palsmanom u četvrtfinale :x
pazi imamo +14 i loptu i onaj Babić žuri baca loptetinu Šariću i aut i za 30 sec brazilsci utrpaju 5 poena.
Pa kako bi ga tuko, umjesto da smiri loptu..ili ono kad su i Brazilci odustali na minus 7 ni na faul nisu išli i Šarić im tutne loptu u ruke.
Koliko je lopti pogubio, skliže se, posrće..uglavnom guubimo previše lopti i kao uvijek ne znamo se odlijepit. Mora bit drama.
A Simon na + 14 puca tricu u cetvrtoj sekundi napada i poluvrijeme zavrsimo na + 9. :facepalm
juanpablom
11-08-2016, 21:44
Slovenci imaju zlato i srebro, a jos par medalja im se trenutno smijesi. Svaka cast. :bravo
zemljica Bo...ovaj SLovenija :D
velike pobjede danas hrvatskih košarkaša i rukometaša,zatim zlato za braću Sinković...hrvatski dan u Riu :hrhb
čekamo još ruševinu Čilića da to začini palsmanom u četvrtfinale :x
Ajmo rusevina. :hrhb
zemljica Bo...ovaj SLovenija :D
Dobro su Slovenci, poslije nas najbolji u ex-yu. :D
ma sve je to dobro,ali fale nam play i centar...
NorthStand
11-08-2016, 22:27
e sad si me sjetio, on on je taj četvrti kojeg bi išamaro, to je bio ključni napad da tu nije budalaš ishitreno potrošio loptu da smo tu odigrali dugi napad i zabili kraj priče za brazilce, naši ne znaju igrat završnicu uvijek jure a vodimo kada vodiš staneš na loptu i čuvaš igraš duge napade i zabijaš po 2 koša, ne forsaš trice samo neka uđu dva i dugi napad. ali ne, naši panjevi ko da je 1 četvrtina i 0-0 jurnjava neka, a zna se da jurnjava odgovara onima koji gube.
NorthStand
11-08-2016, 22:33
samo se zamisli što bi ova reprezentacija radila s jednim vrhunskim playmakerom, i robusnim jakim centorm ala Bogut ili ex Kasun. ma stari, pojeli bi ih sve za doručak i Srbe. Srbi Ameri Australci i Argentinci pa usudio bih se reći i litvanci iako ne otpisujem naše unaprijed mislim da su ipak malo kvalitetniji su od nas bolji baš zato jer nemamo playa i centra, da imamo ta dva igrača sve bi bilo drugačije, ali dobivamo na širini momčadi prije smo imali samo udarnu petorku, sada imamo 8 igrača što se rotiraju na idućuoj olimpjiadi imat ćemo ih sigurno 10+ dakle kada dobijemo na širini i riješimo centra (zubac arapović, igrat će obadvojica na idućoj olimpijadi zapaženu ulogu) bit ćemo jebena ekipa, samo taj play ali njega nikako da proizvedu naši košarkaški znalci koji su to panjevi, da mi skoro dva desetljeća nemamo playmakera, šta rade ti treneri košarke u hrvatskoj ja bi svakom klubu dao zadatak da uigrava playa i onda bi jedan sigurno iskočio kao kvalitetan, ovako kad se ne radi ništa naravno da nema playa a očito je da ne rade ništa, nego samo poberu iz bazena što se praktički samo stvroi, a igrače treba stvarat a ne čekat da se pojavi neki super talent pa onda brusit.
no šta je tu je, neka igraju dečki ne može im se ništa prigovorit, ali da uvijek useru završnicu i drame nepotrebno to je i budali jasno. ali barem pobjeđuju, a to je najvažnije.
čile naravno usro dan, nije on uzalud naša "najslabija karika" u Riju. :D
NorthStand
11-08-2016, 22:42
http://www.youtube.com/watch?v=slyGdgo5I-I
Vuco ožeži :cheer , ide nas u Kolovozu Oluja španjolska brazil nadam se i nigerija i litva. :hrv
:hrhb
Inkvizitor
11-08-2016, 22:44
Slovenci su zajebana sportska nacija, u odnosu na broj stanovnika jedni od zajebanijih. Svaka čast. Nikad ne čuješ za njih a odjednom medalje i to i zlatne.
Gdje još imaju šansi za medalje.
Čilić standardno. malo golova u mrežu malo šibanja po metar u aut a Monfils sve vraća. Jači je igrač i nema tu puno priče.
NorthStand
11-08-2016, 22:45
http://www.youtube.com/watch?v=gOGvgZo4w8w
konačno malo pozitive u ovoj banana republic, da nema sportaša umro bi od depresije i frustracije. :D
NorthStand
12-08-2016, 00:12
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/482b497cfe78d7b2c98252c8040e682d.jpg
bacite oko na babu u centru na zadnjem sicu, imamo medalju ako ništa zbog toga što smo budale kakvih nema. :rofl
bgstreeter86
12-08-2016, 11:07
Vi dva zlata a mi tek jedno sedmo mesto za sad. Ali Vucic je rekao da za sledece igre i mi pravimo ekipu i tim slabim disciplinama tipa gadjanje nekih glinenih golubova :D
Inkvizitor
12-08-2016, 11:53
gorak ti osmjeh
Džaba ti pravit ekipu kad ne znate gađat pokretne mete, dokazano..samo svezane..
NorthStand
12-08-2016, 12:59
:rofl
dobar odgovor, po mjeri sugovornika. :bravo
čuj mogu se oni sprdat, ail ta medalj u glinenim golubovima vrijedi ko i ova u košarci ili rukometu, a pogledajte koliko muke treba navedenima da dođu do iste. u tome i je čar olimpijade, ako nisi dobar u individualnim sportovima, možeš se slikat biti ćeš bez medalja osvojit ćeš dvije tri ekipno, a ostalo ćeš biti pušiona.
olimpijada je individualna stvar, moraš imati individualce, ala blanka vlašić sandra perković gimnastika plivanje što više imaš tu dobrih to će biti više medalja. a ekipno ja više volim, volio bi više medalju u košarci nego sve ostale zajedno, ali kažem olimpijada se igra na broj osvojenih medalja zato ameri kinezi rusi i ostali forsiraju te individualce, da poberu što više medalja i budu najuspješniji na olimpijadi.
Inkvizitor
12-08-2016, 13:15
Trap kako službeno zvuči natjecanje ili gađanje glinenih golubova je jedna od atraktivnijih olimpijskih disciplina i jedna od najnapetijih za gledat a bome jedna od najtežih..pogodit pokretnu metu je valjda puno teže nego statičnu, doduše ovdje se gađa sačmom ali svejedno..i stara je to olimpijska disciplina s tim da se u početku gađalo u prave, žive golubove ..pa je zbog tehnologija a valjda i olimpijskg duha skužili da to nije baš lijepo za gledat.
da Srbi kojim slučajem osvoje zlato u trapu to bi odjednom bila najatraktivnija olimpijska disciplina , kao što im je tenis prije bio bezvezan i mislili su da reketi služe za istresanje tepiha..
samo lagano..idemo dalje
Videl sam da neki omalovazavaju trap kako to nije sport. I u pravu su, to je vojnicka disciplina. Nije ni cudno kaj smo tu najjaci na zadnje dvije olimpijske. :mirko
Damir Martin usao u finale kao drugi u svojoj polufinalnoj skupini. Sutra je finale. :cheer
Picaferaj
12-08-2016, 16:25
Talijani u bazenu za kapitulaciju spremni
juanpablom
12-08-2016, 16:49
svjetski rekord na 10 km žene, Ayana Etiopija....bravo
NorthStand
12-08-2016, 17:05
Talijani u bazenu za kapitulaciju spremni
ne mogu fašisti s nama, mi smo gori od antifašista za njih, u nogometu ih redovno držimo u nesvijesti. toliko smo nemilosrdni prema tim romanima, da je to strašno za gledat. :D
NorthStand
12-08-2016, 17:18
http://www.vecernji.hr/oi2016rio/ratko-rudic-ja-sam-rudar-koji-se-ne-boji-otici-u-rudnik-1105774
da imamo njega zlato bi uzeli, ništa bez ratka, jebote šta je taj sve srbima napravio i s nama i svim ostalim selekcijama. čovjek je faca legenda vaterpola, već je u hall of fame-u. posve zasluženo.
Doktor Kruno i Sinkovici razraduju taktiku kako do zlata. :D
http://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/13907189_1405000426181713_5242915584833183733_n.jp g?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=f0160c5036110c71abb9313d31484e14&oe=581D0559
NorthStand
12-08-2016, 23:33
tako da njih imaju uz sebe cijelo vrijeme, oni do-nose zlato sa sobom. :D
NorthStand
12-08-2016, 23:34
svjetski rekord na 10 km žene, Ayana Etiopija....bravo
važnije od svega i zlata i svijetskog rekorda je to, da se prekrižila dok su svi partizani i ateisti buljili u tv. pricless, ko kad Željko Babić kaže nakon pobjede nad poljskom, hvala njemu(Isusu) index se odmah uzjebe do ubera i počne srat o sekularizmu bla bla bla nema sekularizma bando antifašistička, natjerat ćemo mi i vas da idete u crkvu da ispovijedate svoje grijehe zločine nad ovim narodom, i da se križate. makar nam trebala dobra stara haubica. :de
http://rastimo-u-vjeri.com/kad-bi-me-isus-pita-zeljko-babicu-sta-zelis-ja-bi-mu-reka/
ps Hvaljen Isus i Marija etiopljanko. :)
juanpablom
13-08-2016, 00:20
džaba tjeranje na ispovijed, ne vrijedi ako je pod prisilom
Picaferaj
13-08-2016, 02:04
Dobri Srbi kontra amera. Da nisu ušli nonšalantno u igru dobili bi ih.
NorthStand
13-08-2016, 02:34
odlični Srbi, ali realno ovi ameri danas nisu ni igrali obranu, glupi su ko kurac. igraju nonšalantno i dojma sam da ne igraju na 100 posto. ni blizu maksimuma svog, vidjet ćeš kad bude nock out faza kako će biti druga priča.
iako Srbi stvarno dobri, realno da je europsko s ovim rosterom jedni od glavnih favorita za zlato.
mi nemamo playa kao što je Teodosić, ja uporno govorim ne možeš bez pravog playmakera do medalje, treba ti takav kreator, bez kreacije nema realizacije.
imaju brz protok lopte, imaju dobre šutere, ne mislim da su išta bolji od nas, trenutno po prikazanom na turniru sigurno nisu, ali ono veliko ali imaju rezultate u ovih 20 godina koji im daju dodatni stimulans kad i igraju za kurac. pa se onda probude protiv amera, ali to je balkanski sindrom, ako izgube od Kine idu kući. kao i mi od Nigerije. nama su najopasniji protivnici ti koje trebamo rutinski riješit.
Srbi imaju dužu klupu, nama ako oduzmeš Bojana u gadnim smo problemima, dok oni mogu bez bilo kojeg top igrača pa i Teodosića konkurirat za medalju. jednostavno imaju puno veći roster igrača, svaki igrač i onaj s klupe i onaj iz petorke da svoj obol u rezultatu. kod nas se ipak sve vrti oko Bojana, i eventualno šarića hezonje i simona s par trica. to je nedovoljno za medalju, moramo imat ovakvu širinu kakvu srbi imaju, čak nije neophodan play ali jak centar i šira klupa, obavezno samo tako ćemo u budućnosti moći do medalje.
iako ameri realno nisu igrali obranu tri četvrtine, smao u prvoj a ni tada nisu briljirali ali su ih u napadu trpali. dok je Srbija loš start imala, generalno gledano ništa čudno ja bih rekao Srbi i Litvanci trenutno top euro ekipe po rosteru. Francuzi i Španjolci su za penziju. a mi tek dolazimo, imat ćemo mi jaču ekipu od Srbije kad se bude igrala iduća Olimpijada, samo do tada ima dobrih 4 godine. a do tada, Srbi su ipak u prednosti zbog duže klupe i rezultata koji im daju tu potrebnu dozu samopouzdanja, ključna razlika između nas i njih je u napadu, kod njih protok lopte ide bez greške, tu i tamo fulaju koji šut ali generalno se zabija skoro sve i lopta dobro cirkulira i uvijek nađe put do slobodnog igrača, kod nas još to nije slučaj ali se polako i mi dižemo u tom pogledu, izgledamo sve bolje i bolje, ali ako želimo u budućnosti napraviti nešto ozbiljno morat ćemo to puno bolje usavršit. Srbi su danas prezentirali kako treba igrati završnicu i kada gubiš, a kamoli kada vodiš kao mi. dakle smireno i ideš koš za koš, radiš pritisak i u napadu zabijaš.
nismo mi još taj nivo, treba biti realan ali smo na dobrom putu, ne znam zašto se forsira te veterane ja bih uvijek dao priliku rađe mlađima, arapoviću recimo ispred bilana. šta onda ako je mulac, pa nije da ne zna igrat košarku da ne zna ispod koša skočit. ja to ne razumjem, to fanatično držanje nekih kao starih iskusnjara koje puše lopte ko budale, Bilan ispuši 50 posto lopti u napadu i opet ga se drži, pa rađe bi dao priliuk arapoviću pa neka se oštri i uči za budućnost, ni on neće više izgubiti od njega.
NorthStand
13-08-2016, 04:06
Dobri Srbi kontra amera. Da nisu ušli nonšalantno u igru dobili bi ih.
izgubiše naši, šteta znao sam da će nam argentinci biti nezgodniji od španjolaca, ali šta je tu je, treba dobit brazil i litvu misim da njih možemo dobit.
a ne bih volio da idemo na srbe tamo, oni će vjerojatno biti 3 u skupini, dakle i mi moramo biti treći ovdje, zajebimo poštenje, taktizirajmo kao i svi.
u protivnom ćemo već u četvrtfinalu imati teški okršaj, s australijom možemo odigrat meč bez velikih emocija zato je po meni bolje ići na njih nego na srbe jer s srbima uvijek izgorimo a i realno imaju veću klupu.
dakle, u toj skupini najgori pik su nam SAD i Srbi, tu nema dileme, i treba ih izbjeć oboje a ne glumatat frajere sad ćemo mi sve do kraja pobjedit pa izletit odmah u nock out fazi.
dobro igraju naši, ali kada ti se argentina odljepi na +10 teško se to može uhvatit. a i dosta su brži od španjolaca, i igraju praktički pred svojom publikom tako da me ovo ne čudi. bilo bi teško s njima i da igramo mi kući, a kamoli što smo praktički u gostima.
sve u svemu, dobit brazil i nigeriju ili livtu i nigeriju i to je to, bit ćemo 3. :D
ps barem su ovi rukometaši pobjedili argentince, ali iskreno nisu mi napeti ni u pola koliko košarkaši. nije mi rukomet ni sjena košarke, kada je u pitanju zanimljivost sporta tako da, nek se slikaju ako su takvi panjevi da ne mogu katar i argentinu dobit bez drame i sranja.
moj komentar prije tri dana, dakle kao što sam rekao pod svaku cijenu izbjeć srbe i amere, srbe ne zbog poraza u prošlosti već zato jer je to i emotivna utakmica, koju ako i dobijemo bit ćemo poluprazni i fizički iscrpljeni u polufinalu. a to nam ne treba, ako pucamo na medalju, a ja mislim da trebamo na to ciljat kao i svi ostali, jer smo po prikazanom među najboljim ekipama turnira, Srbija je totalno podbacila kad se gleda tekme prije, jedino su ovu protiv amera odigrali na razini svoje kvalitete.
ali opet ponavljam, Srbi jer je to emotivna tekma, a SAD jer su fizički toliko jaki da će nas kao i Srbe u prvoj četvrtini satrat i onda ćemo ih morat ganjat do zadnje sekunde i izgubit vjerojatno ko i Srbi, s australijom i francuskom možemo iako su i to jake ekipe dobile su srbiju. ali opet ponavljam, sigurno je da nama ne odgovara Srbija te utakmice nisu obične, i ne trebaju nam oni sada, ja ih ne priželjkujem. kao ni u vaterpolu. jer to su dva sporta gdje su u odnosu na nas ipak po rezultatima jači.
i odbojci ali odbojku mi ni ne igramo tako da to ne računam. :D
ovi na forum.hr-u dajte nam te srbe, možemo s njima, bla bla bla možemo da, ali cijena te pobjede će biti da ćemo vjerojatno završit 4 ako i prođemo u polufinale i uđemo u borbu za medalju. a to bi mi bilo nešto najgore, treba gledat kako da uzmemo tu medalju, a put preko Srbije sigurno nije taj put. u košarci su jaki, i ne treba se zanosit glupostima kao "dajte nam te srbe" i slično, ja se ne nadam ni njima ni litvancima u završnici, jer em su neugodni em imaju puno više uspjeha protiv nas.
treba biti objektivan i shvatit da neke reprezentacije bi bilo pametno izbjeć, ako se želi doći do borbe za medalju, a ne lupat borbene a realno nismo mi još toliko jaki da možemo odmah na najjače a srbija litva sad australija to su sve top reprezentacije trenutno, ali naravno da i mi svoje adute imamo i da će se naši borit, ali treba ciljat na onog protivnika kojeg se može proći, ja odgovorno tvrdim lakše ćemo igrati protiv francuza ili australaca, nego protiv srba a pogotovo amera. jednostavno nisu oni pik koji nama odgovara, i tome se treba prilagodit. a ne se zanosit jači smo bla bla bla, i onda dobit po lampi u zadnjoj sekundi po običaju. samo je pitanje koja će sad junačina srbijanska zabit iz svlačionice uz zvuk sirene ? :kez
ne bojim se ja toga, ni da se ponovi sto puta, stvar je o čistoj logici i matematici svatko bi izabrao lakši put do završnice, baš svatko ne rade to samo španjolci. većina ekipa to radi, taktizira i po situaciji u drugoj grupi određuje "formu" čitaj rezultat.
ne vidim zašto bi mi velike poštenjačine uvijek glumatali poštenje, i onda ostali bez medalje ? idemo po tu medalju, izbjeć srbe prije polufinala pod svaku cijenu. a onda u polufinalu, kad smo već u borbi za medalju drage volje potuć se do kosti. nitko sretniji od mene, ionako nismo ni trebali biti na ovom prvenstvu. tako da je sve ovo što gledamo u riju od naših, ravno čudu.
NorthStand
13-08-2016, 04:26
džaba tjeranje na ispovijed, ne vrijedi ako je pod prisilom
http://www.index.hr/images2/gsopa.jpg
Isusovci u Riju. :de
http://www.youtube.com/watch?v=Z7jJ1MrqUaQ
:pop
Srbi su bili dobri protiv Amera, nabrijani i prikazali su odlicno izdanje. Njihova najbolja tekma. Losa strana je kaj su dali sve od sebe i izgubili, potrosili se radi dojma pred kljucnu tekmu za prolaz dalje protiv ne bas tolko zanimljive Kine. Tko ce sad igrati protiv njih, nikome se ne bu dalo.
Ameri su pokazali da su losiji nego na proslom prvenstvimu i da nisu nepobjedivi, samo treba cvrsto uci protiv njih.
Bojal sam se Australaca, ali izgleda da nisu oni tolko jaki kolko su zapravo Ameri slabi. Sa svima mozemo igrati, to je zakljucak
Za nas bi rado Australce u cetvrtfinalu da im vratimo za Atlantu 1996., Srbe u polufinalu da i njima vratimo neke poraze te Amere u finalu da im vratimo za Barcelonu 1992. :D
juanpablom
13-08-2016, 11:12
koliko je završilo na kraju?
Ti ko da nemas net. :D Zavrsilo -3, to je bila najmanja razlika na tekmi. Ameri prvu vodili s 15 razlike pa se vrtilo vecinu tekme oko 10. Srbi imali sut za produzetak, ali je njihov Bogdanovic fulal, nas bi to s horogom pogodil. :D
NorthStand
13-08-2016, 12:34
ma ne igraju ameri na 100 posto, ovo im je sve kamufliranje za nock out fazu, kad bude bitno gazit će sve s 20+ u završnici.
iako očito je da su slabiji nego na svijetskom, di im je harden taj sam je činio prevagu u svakom meču protiv svakoga prošlo svijetsko.
http://nbatitlechase.com/blog/wp-content/uploads/2015/04/James-Harden-Wearing-Bunny-Ears.png
ništa od zlata za amere bez raduljice, uzima ovo australija, SAD srebro, Hrvatska bronca. :cheer
NorthStand
13-08-2016, 13:04
e da zaboravio reći, da ameri praktički obranu protiv srbije nisu ni igrali, protiv australije su odigrali puno bolju tekmu u obrani. a i u napadu.
tako da, Srbi se potrošili što reče grunfek a najvažnije tekme tek sljede, jebo te dojam protiv amera. ovo im se može skupo obit od glavu, nerazumno trošenje snage u duelu za koji se znalo da će izgubit, ali eto bitniji je dojam od nock out faze.
bitno da se priča o egal tekmi protiv USA, a protiv Kine će vjeorjatno igrat kao i protiv francuske. da su ovako igrali protiv francuza, dobili bi ih najmaje 10+ razlike, najmanje.
a ni australci sigurno ne bi imali onih 14 razlike ako se ne varam na kraju, tako da Srbi se po običaju glupiraju, ali oni imaju taj kredit jer imaju dva svijetska tri europska zlata, i jedno olimpijsko srebro, u takvoj situaciji jasno je zašto se glupiraju.
mi npr nismo u takvoj poziciji, jer u posljednjih 20 godina nismo ništa osvojili. a oni imaju tucet borbi za medalju i 9 medalji od raspada SFRJ. tako da, treba biti realan ovi naši će harat u budućnosti, ali još nisu ništa osvojili i još imaju puno toga za naučit, da ne govorim da još uvijek nemamo onaj kostur momčadi kao oni, oni imaju i klupu i prvu petorku, mi nemamo još ni prvu petorku a kamoli klupu. kada dobijemo na širini, i kada se bude točno znalo tko ima koju ulogu odnosno kojih je prvih pet, i tko je vođa bit će druga priča, to za sad još nije slučaj. ali ide u tom smjeru, npr Bojan je prva liga trenutno naš najbolji igrač, ali Šarić je taj koji ima karakteristike vođe. i pobjednika, u dvije važne tekme bio je očajan i onda u završnici kad je najvažnije bude najbolji igrač. i napravi uvijek ono nešto što nas odljepi od protivnika. dakle, Bojanu svaka čast, ali mislim da u budućnosti Šarić treba biti taj koji će imati kapetansku vrpcu, na kraju krajeva on je iz te generacije što dolazi, Bojan je ipak nešto stariji i nije iz njihove generacije.
bilo kako bilo, Srbi isto vidim na veliko seru kao dajte nam Hrvate, nešto i ne mislim da to misle za ozbiljno pogotovo s obzirom kako igramo na ovoj olimpijadi, po običaju seru govna kao i neki naši, nitko ne želi ekipu s kojom će odlučivati zadnji šut, to što oni misle da će ga opet po tko zna koji put oni zabit, ja uvijek kažem kad tad i ta tradicija srbijanskih trica iz svlačionice će se prekinuti, mislim da je baš ova generacija što dolazi ta koja će srbijance malo odučit od teza da imamo nekakve komplekse i tome slično, nema tu nikakvih kompleksa Srbi su jednostavno imali bolje košarkaše u prošlosti i to je sva mudrost, meni je samo smješno u cijeloj priči oko košarke, zašto tako u rukometu i nogometu ne pričaju o svojim kompleksima na spram hrvatske ? kako to da tu nema "kompleksa" ? uopće nije stvar u tome, već u tome da Hrvatska nije imala roster igrača koji bi mogao pobjedit srbiju, u bliskoj budućnosti već na idućoj olimpijadi sam siguran da ćemo imati jaču ekipu od njih. to je 4 godine, taman vremena da složimo jebenu ekipu od ove generacije što dolazi, imat će svi po dvije sezone NBA, neki i 3-4 Bojan 6 tako da, samo pomalo nisu oni više nikakvi favoriti u odnosu na nas kakvi su bili, već sad a kamoli u bliskoj budućnosti kad se svi ovi talentirani mulci priključe, playa očito nećemo imati barem ne takve kvalitete ko Teodosić ali hoćemo ostatak ekipe, što će biti dovoljno. dovoljno je da na par pozicija budemo jači od njih, i da imamo centra koji može izaći na kraj s njihovim centrom bio on raduljica ili netko drugi nebitno.
i to je to, svirat će se drugačija pjesma, ovako još uvijek su Srbi jaki i blagi favorit protiv nas, ali kažem još par sezona. dok mi konačno ne napravimo ekipu u kojoj će se znat tko vedri, a tko vodu nosi. kod srba su uloge puno jasnije podjeljene, zato oni po meni trenutno i mogu odigrat ovako dobru tekmu kao protiv SAD. to je ono što kod nas još nije na tom nivou, a niti imamo klupu koja može udarnu petorku kvalitetno odmjenit, oni bez problema rotiraju i uvijek imaju dovoljno sviježine za držat egal s protivnikom, naravno kad igraju ovako kao sinoć, kad igraju preko kurca kao protiv francuske i australije, onda je druga pjesma. sve u svemu, košarka na ovoj olimpijadi ima što za reći, i kako god se završilo za naše bez kurtoazije oni su puno pokazali. a da su zaslužili barem polufinale, mislim da jesu ali ovisit će to i o sreći, ne samo o njihovom umjeću. posebice tu mislim na taj 1/4 finalni dvoboj. s kim god bio.
NorthStand
13-08-2016, 13:09
koliko je završilo na kraju?
http://www.scoreboard.com/hr/utakmica/sad-srbija-2016/6HPjQKum/#detalji|statistika-utakmice;0|postave;1
ubuduće da znaš gdje gledat rezultate i statistiku,
Inkvizitor
13-08-2016, 13:18
I to je ta strašna Italija u vaterpolu Grunfek. Pa Srbi će ih rasuti ako se nađu s njima di u eliminaciji.
što se košarke tiče Amerikanci su ozbiljno odigrali prvu četvrtinu, ono kasnije je bilo otaljavanje, mada imaju i oni slabih točaka ali kad se uozbilje, teško će im se ko približit ispod -15
Pa, da nije Sukno imal lud dan bilo bi hudo. Talijani su jaki plivaci, dobit ce Spanjolce i nas poslati na Srbe.
juanpablom
13-08-2016, 14:54
Pa, da nije Sukno imal lud dan bilo bi hudo. Talijani su jaki plivaci, dobit ce Spanjolce i nas poslati na Srbe.
a mi Srbe kod Alekse i Džonija :D
Damir Martin uzeo srebro u infarktnoj zavrsnici, izgubio zlato za tisucinku sekunde. Imao sjajnu zavrsnicu. Steta, ali svaka cast za trku. :hrv :hrhb
a mi Srbe kod Alekse i Džonija :D
Slazem se. :D
juanpablom
13-08-2016, 15:48
Damir Martin uzeo srebro u infarktnoj zavrsnici, izgubio zlato za tisucinku sekunde. Imao sjajnu zavrsnicu. Steta, ali svaka cast za trku. :hrv :hrhb
šteta za te milimetre, ali bravo Martine
juanpablom
13-08-2016, 15:52
1 stotinka je otprilike 5 cm, tisućina bi značila bila 5 mm
Inkvizitor
13-08-2016, 15:52
A u pm..imao je prednost do zadnjih zaveslaja a izgubio je zlato za nokat samo zato jer je ušao u cilj između zaveslaja a ovaj u zaveslaju..a u pm...zaslužio je zlato..koji peh jbg..
pa ne mogu virovat..a odmah sam vidio da je vrh ovoga ušao za nokat prije bez obzira šta je pokazalo u prvi mah da je Martin prvi..vidilo se..kljun je ovoga prvi dodirnuo crtu..al za nokat..jel se to ikad odgodilo..
Skywalker
13-08-2016, 15:53
SAD-Srbija...da nisu usli ko picke u mec,sa previse strahopostovanja u prvu cevrtinu,verujem da bi bilo cupavo...Verujem i da Ameri nisu igrali punim kapacitetom,videlo se da su nervozni,posle i iznenadjeni nasim otporom...U par akcija smo ih poslali po burek...Po meni,Stimac uzasan,Jokic odlican..Nedovic treba vise da koristi brzinu...Teodosicu je trebalo neke vreme da se razigra...Cini mi se i Raduljica...odigra neshvatljivo lose neki potez,pa u sl.iznenadi sa dobrim...Mislim da on moze mnogo bolje...Inace,dosta nasih promasivanja sinoc...bas nismo imali srece u tim trenucima...Da je Teo gadjao onaj poslednji sut za tri,sigurno bi pogodio..
Po drustvenim mrezama ceo dan prozivke na racun Divca koji je pre puta rekao da mu je zao nase ekipe,jer ce nas Ameri samleti...Nastavljaju se prepirke oko toga da li je trebalo zvati Bobija Marjanovica,i da li bi bili jaci sa njim..
A u pm..imao je prednost do zadnjih zaveslaja a izgubio je zlato za nokat samo zato jer je ušao u cilj između zaveslaja a ovaj u zaveslaju..a u pm...zaslužio je zlato..koji peh jbg..
pa ne mogu virovat..a odmah sam vidio da je vrh ovoga ušao za nokat prije bez obzira šta je pokazalo u prvi mah da je Martin prvi..vidilo se..kljun je ovoga prvi dodirnuo crtu..al za nokat..jel se to ikad odgodilo..
Da, i ja sam odmah vidio. Bil je ispred njega, ali sjebal ga je meduzaveslaj. Da je cilj bil 5 metara dalje bil bi prvi. Steta, fakat je zasluzil zlato s tim zavrsetkom...
Zal mi je jer je izgledalo da je zasluzil zlato...Ali cestitke na srebru. Bravo Martin. :bravo Ovaj Novozelandanin je isto kralj, 2 OI zaredom zlato. Martin ima 28 godina, vratit ce mu se na slijedecim igrama.
Nakon 3 purgera i jedan Vukovarac ima medalju. :cheer
Inkvizitor
13-08-2016, 16:07
Da, i ja sam odmah vidio. Bil je ispred njega, ali sjebal ga je meduzaveslaj. Da je cilj bil 5 metara dalje bil bi prvi. Steta, fakat je zasluzil zlato s tim zavrsetkom...
Ma ne bi mi bilo krivo da ga je dobio za zaveslaj barem..nego ga prestigao u zadnjih sto metara i samo ga međuzaveslaj zajebo za zlato...samo međuzaveslaj..pa pojeo bi veslo na Martinovom mjestu..
Pogle ti ovo..
http://ichef.bbci.co.uk/live-experience/cps/624/cpsprodpb/vivo/live/images/2016/8/13/a837cba2-0270-410d-8c13-f41b2e34ed4d.jpg
bem ti međuzaveslaj da je staza duža bila po metra Martin bi bio prvi sigurno..vidi mu se na slici doli livo na vodi zaveslaj
juanpablom
13-08-2016, 16:14
kao i Draganja nekad kad je za stotinku spušio zlato
NorthStand
13-08-2016, 16:22
http://www.index.hr/images2/2016-08/damirmartin_medalja_veslanje85031.jpg
šteta, Vukovar je zaslužio zlatnog olimpijca ali šta je tu je, bit će bolje na idućoj samo jako "smrdljivi" Martine. :bravo
Inkvizitor
13-08-2016, 16:27
Ovo je ista stvar kad je Čavić dobio Phelpsa, tj izgubio dobijenu utrku, bio ispred njega al u cilj ušao u međuzamahu..a čovjek bio ispred njega..ista stvar..ali baš ista..
NorthStand
13-08-2016, 17:13
vode naši za 2 gola protiv francuza na poluvremenu, omeyer konačno dobio 2 minute pauze. :cheer
da je barem 20, onda bi pobjeda bila sigurna, kad im on ode gazit ćemo ih ko plitak potok, već ima 7-8 obrana od 15 šuteva prema golu.
tip je već u 40oj, i on nama brani pa to nije više za vjerovat, kaže da će igrati još na dva natjecanja. nevjerojatno.
Inkvizitor
13-08-2016, 17:25
Vi koji imate snimalicu na Tv probajte zaustavit trenutak kad čamci dodiruju bilu liniju cilja na ekranu. Ako je to, onda je Martin očito prvi takao tu liniju bez ikakvog fotoniša..vidljivo golim okom.
ja sam to desetak puta proba i usipo sam zaustavit sliku točno kad čamci dodiruju liniju na ekranu i tu je Martin prvi.
Kažem ako je to mjerilo jer sam vidio tamo na fotofinišu dvi crvene crte.
isto tako se vidilo da prije zadnjeg zaveslaja Martin ima do pola metra prednosti kad zamrzneš sliku..međuzaveslaj je zajebo sve...al ako je bila crta mjerilo Martin ju je svejedno sigurno prvi dotaka.
NorthStand
13-08-2016, 17:49
ovi suci svaki put svaki put sude za francuze, ovi nas mlate u napadu i obrani nema isklučenja, mi ih malo dodirnemo isključenje,
NorthStand
13-08-2016, 18:07
http://www.index.hr/images2/gsopa.jpg
Isusovci u Riju. :de
http://www.youtube.com/watch?v=Z7jJ1MrqUaQ
:pop
Isus je pobjedio nepravdu, hvala ti Isuse. :naklon
juanpablom
13-08-2016, 18:12
Kopljar ih demolirao u drugom dijelu. kakvo li glupa pravila da ne možeš uvest igrača u sljedeća tri napada ako je izašao van zbog ozlijede :facepalm
NorthStand
13-08-2016, 18:29
http://www.forum.hr/showthread.php?t=963855&page=9
ovi na forum.yugoslavia su imbecili neviđeni, uvijek su bili imbecili ali nakon ovog danas sam i službeno dobio potvrdu da su em anacionalni idiioti em prirodno nadareni kreteni, cijelo poluvrijeme suci sude isključenja za povlačenje cijelo, koliko su idiitoi jedni maloumni za potezanja dobili isklučenja francuzi, ajmo statistiku veliki seratori, čosić je idiot, ali vi ste sigurno još veći idioti od njega, posebno ako niste vidjeli danas ništa spornoga u suđenju.
svaki put suci nas jebu, svaki put, ovo je bila bezočna krađa u režiji islanđana a volio bi da mi ovi miševi s forum.yugoslavie dođu uživo u facu reći da nije. pa kad bi palo šamaranje, brzo bi se pribrali i prihvatili moje "argumente" koji brzo takve imbecili nauče pameti.
to su ti Hrvati, klasični kmetovi, dam se kladi da je pola ovih imbecila pola najmanje teške komunjare a kao navijaju za hrvatsku vole hrvatsku viču da su hrvati kao milanović, kad vi morate govorit da ste hrvati onda znam kakvi ste hrvati , i isto tako znam kakvi ste hrvati kada vam je svaka krađa hrvatske pošteno suđenje, svaki put svaki put su nas suci satrali u važnim tekmama u ovoj nisu jer je Isus bio na našoj strani, ovo najozbiljnie mislim, giguo je sve zabio samo je taj sedmerac fulao, ima poetske pravde u tome a ova govna s forum.yugoslavie drago mi je da svoju realnost i patetičnost mogu zadržat samo za sebe, konji jedni slabo vi vidite bolje kupite naočale pa onda komentirajte suđenje, idioti.
NorthStand
13-08-2016, 19:03
Kopljar ih demolirao u drugom dijelu. kakvo li glupa pravila da ne možeš uvest igrača u sljedeća tri napada ako je izašao van zbog ozlijede :facepalm
a kakvog li glupog pravila, da u svakom sportu suci moraju sudit, ja bih te suce zakonom zabranio protjero iz svih sportova i pustio dečke da se lome i igraju slobodno, pa ko jači nek tlači.
NorthStand
13-08-2016, 20:23
ne da sunarodnjak od picaferaja barton tončiju da se približi, ajmo tonči preveslaj tog klokana. :D
ipak prešlihtao bartona, evo sad javlja sukomentator, ništa od zlata za australjiu tonči glisira do zlata ajmo tonči. :cheer
NorthStand
13-08-2016, 20:33
MAĐARSKA:
(zlato) Emese SZASZ (Mačevanje / mač pojedinačno Ž)
(zlato) Katinka HOSSZU (Plivanje / 400 m mješovito Ž)
(zlato) Katinka HOSSZU (Plivanje / 100 m leđno Ž)
(zlato) Katinka HOSSZU (Plivanje / 200 m mješovito Ž)
(zlato) Aron SZILAGYI (Mačevanje / sablja pojedinačno M)
(srebro) Geza IMRE (Mačevanje / mač pojedinačno M)
(srebro) Katinka HOSSZU (Plivanje / 200 m leđno Ž)
(srebro) Laszlo CSEH (Plivanje / 100 m leptir M)
(bronca) Tamas KENDERESI (Plivanje / 200 m leptir M)
(bronca) Boglarka KAPAS (Plivanje / 800 m slobodno Ž)
(bronca) Anita MARTON (Atletika / kugla Ž)
(4) Boglarka KAPAS (Plivanje / 400 m slobodno Ž)
(5) Peter SIDI (Streljaštvo / 10 m zračna puška M)
(5) Miklos UNGVARI (Judo / 73 kg M)
(6) Mađarska štafeta (Plivanje / 4x200 m slobodno Ž)
(7) Eva CSERNOVICZKI (Judo / 48 kg Ž)
(7) Hedvig KARAKAS (Judo / 57 kg Ž)
(7) Laszlo CSEH (Plivanje / 200 m leptir M)
(7) Abigel JOO (Judo / 78 kg Ž)
(7) Zoltan KÖVAGO (Atletika / disk M)
(9) Vid HIDVEGI (Gimnastika / konj M)
(9) Krisztian TOTH (Judo / 90 kg M)
(9) Adrian JUHASZ i Bela SIMON (Veslanje / dvojac bez kormilara M)
(9) Barna BOR (Judo / +100 kg M)
(9) Zoltan HARCSA (Boks / 75 kg M)
(9) Mađarska štafeta (Plivanje / 4x100 m mješovito M)
(10) Anna MARTON (Mačevanje / sablja pojedinačno Ž)
(10) Zsuzsanna JAKABOS (Plivanje / 200 m mješovito Ž)
(10) Zsofia CSONKA (Streljaštvo / 25 m sportski pištolj Ž)
(10) Liliana SZILAGYI (Plivanje / 200 m leptir Ž)
(10) Peter SIDI (Streljaštvo / MK puška 50 m M)
a vide mađara, a mi mislimo da smo mi uspješni. :naklon
NorthStand
13-08-2016, 20:34
HRVATSKA:
(zlato) Josip GLASNOVIĆ (Streljaštvo / trap M)
(zlato) Martin SINKOVIĆ i Valent SINKOVIĆ (Veslanje / dvojac na pariće M)
(srebro) Damir MARTIN (Veslanje / samac M)
(7) Snježana PEJČIĆ (Streljaštvo / 10 m zračna puška Ž)
(7) Petar GORŠA (Streljaštvo / 10 m zračna puška M)
(9) Giovanni CERNOGORAZ (Streljaštvo / trap M)
(9) Hrvoje SEP (Boks / 81 kg M)
(9) Marin ČILIĆ (Tenis / pojedinačno M)
NorthStand
13-08-2016, 20:36
SRBIJA:
(7) Bobana VELIČKOVIĆ (Streljaštvo / zračni pištolj 10 m Ž)
(9) Aleksandar KUKOLJ (Judo / 90 kg M)
(9) Dimitrije GRGIĆ (Streljaštvo / zračni pištolj 10 m M)
(9) Novak DJOKOVIĆ i Nenad ZIMONJIĆ (Tenis / parovi M)
(10) Nenad BEĐIK i Milos VASIĆ (Veslanje / dvojac bez kormilara M)
(10) Marko MARJANOVIĆ i Andrija ŠLJUKIĆ (Veslanje / dvojac na pariće M)
najveća sportska vele-sila svih vremena Srbija. :rofl
ne da sunarodnjak od picaferaja barton tončiju da se približi, ajmo tonči preveslaj tog klokana. :D
ipak prešlihtao bartona, evo sad javlja sukomentator, ništa od zlata za australjiu tonči glisira do zlata ajmo tonči. :cheer
Ajmo Tonci. :cheer Prvi je nakon 9. plova. Jos dva plova do kraja, valjda cemo konacno uzeti medalju u jedrenju, stalno smo medu favoritima i nikak uzeti.
Madari 7 medalja u plivanju. Mislim da samo u Budimpesti imaju 20-ak bazena duzine 33 i 50 metara. Mi ih tolko nemamo u cijeloj Hrvatskoj.
Inkvizitor
13-08-2016, 20:50
Mađari su uvijek bili svjetska velesila u sportu. Pogotovo na Olimpijadama se to vidi.
Na OI se jako lijepo vidi koliko koja drzava ulaze u sport. Kod nas je ociti nedostatak ulaganja u bazicne sportove, imamo 10 bazena, 2 gimnasticka centra i 2 atletske dvorane u cijeloj drzavi. Prakticki nam je Zagreb jedini grad gdje se dobro radi u individualnim sportovima i to po par pojedinaca u veslanju, boksu, atletici, streljastvu...Nesto malo se u Splitu radi atletiku, plivanje i jedrenje i to je to od naseg sporta. Tanki smo, mala baza, slabi uvjeti tak da nam svaka cast na ovim medaljama. :bravo
Mađari su uvijek bili svjetska velesila u sportu. Pogotovo na Olimpijadama se to vidi.
Da, stalno su u najboljih 10 na OI po medaljama, a vecina medalji su im plivanje.
Inkvizitor
13-08-2016, 20:59
Na OI se jako lijepo vidi koliko koja drzava ulaze u sport. Kod nas je ociti nedostatak ulaganja u bazicne sportove, imamo 10 bazena, 2 gimnasticka centra i 2 atletske dvorane u cijeloj drzavi. Prakticki nam je Zagreb jedini grad gdje se dobro radi u individualnim sportovima i to po par pojedinaca u veslanju, boksu, atletici, streljastvu...Nesto malo se u Splitu radi atletiku, plivanje i jedrenje i to je to od naseg sporta. Tanki smo, mala baza, slabi uvjeti tak da nam svaka cast na ovim medaljama. :bravo
Meni nije jasno da mi u plivanju osim Draganje, nemamo medalju, a čak je bio došao onaj Rus za trenera ako se ne varam.
A morali bi napravit situaciju da svaku Olimpijadu imamo par medalja a ovak ništa. Tauj naš plivački savez treba otpustit.
Inkvizitor
13-08-2016, 21:32
Još jedna medalja osigurana najmanje srebro za Tonča Stipanovića.
Prije finalne trke ima prednost od 10 bodova, dakle smije biti 4 mjesta iza Australca i ima zlato !!!!!
Ma ne bi mi bilo krivo da ga je dobio za zaveslaj barem..nego ga prestigao u zadnjih sto metara i samo ga međuzaveslaj zajebo za zlato...samo međuzaveslaj..pa pojeo bi veslo na Martinovom mjestu..
Pogle ti ovo..
http://ichef.bbci.co.uk/live-experience/cps/624/cpsprodpb/vivo/live/images/2016/8/13/a837cba2-0270-410d-8c13-f41b2e34ed4d.jpg
bem ti međuzaveslaj da je staza duža bila po metra Martin bi bio prvi sigurno..vidi mu se na slici doli livo na vodi zaveslaj
Udaljeniji čamac ima barem 30% dužu oznaku broja od našeg, njegova ova mala antenica na kraju čamca isto toliko duža, loš photoshop i očita krađa našeg veslača koji je po ovome uvjerljivo pobijedio, osim ako protivnik smije imati duži čamac. Treba se žaliti, javno ih osramotiti i našemu dodijeliti odličje u ponovljenoj ceremoniji, uz ispriku i protjerivanje odgovornih iz športa.
juanpablom
13-08-2016, 21:52
a kakvog li glupog pravila, da u svakom sportu suci moraju sudit, ja bih te suce zakonom zabranio protjero iz svih sportova i pustio dečke da se lome i igraju slobodno, pa ko jači nek tlači.
ne ide ti baš čitanje s razumiejvanjem, ha?
juanpablom
13-08-2016, 21:54
MAĐARSKA:
(zlato) Emese SZASZ (Mačevanje / mač pojedinačno Ž)
(zlato) Katinka HOSSZU (Plivanje / 400 m mješovito Ž)
(zlato) Katinka HOSSZU (Plivanje / 100 m leđno Ž)
(zlato) Katinka HOSSZU (Plivanje / 200 m mješovito Ž)
(zlato) Aron SZILAGYI (Mačevanje / sablja pojedinačno M)
(srebro) Geza IMRE (Mačevanje / mač pojedinačno M)
(srebro) Katinka HOSSZU (Plivanje / 200 m leđno Ž)
(srebro) Laszlo CSEH (Plivanje / 100 m leptir M)
(bronca) Tamas KENDERESI (Plivanje / 200 m leptir M)
(bronca) Boglarka KAPAS (Plivanje / 800 m slobodno Ž)
(bronca) Anita MARTON (Atletika / kugla Ž)
(4) Boglarka KAPAS (Plivanje / 400 m slobodno Ž)
(5) Peter SIDI (Streljaštvo / 10 m zračna puška M)
(5) Miklos UNGVARI (Judo / 73 kg M)
(6) Mađarska štafeta (Plivanje / 4x200 m slobodno Ž)
(7) Eva CSERNOVICZKI (Judo / 48 kg Ž)
(7) Hedvig KARAKAS (Judo / 57 kg Ž)
(7) Laszlo CSEH (Plivanje / 200 m leptir M)
(7) Abigel JOO (Judo / 78 kg Ž)
(7) Zoltan KÖVAGO (Atletika / disk M)
(9) Vid HIDVEGI (Gimnastika / konj M)
(9) Krisztian TOTH (Judo / 90 kg M)
(9) Adrian JUHASZ i Bela SIMON (Veslanje / dvojac bez kormilara M)
(9) Barna BOR (Judo / +100 kg M)
(9) Zoltan HARCSA (Boks / 75 kg M)
(9) Mađarska štafeta (Plivanje / 4x100 m mješovito M)
(10) Anna MARTON (Mačevanje / sablja pojedinačno Ž)
(10) Zsuzsanna JAKABOS (Plivanje / 200 m mješovito Ž)
(10) Zsofia CSONKA (Streljaštvo / 25 m sportski pištolj Ž)
(10) Liliana SZILAGYI (Plivanje / 200 m leptir Ž)
(10) Peter SIDI (Streljaštvo / MK puška 50 m M)
a vide mađara, a mi mislimo da smo mi uspješni. :naklon
brutalni su!!očito to ORban dobro hendla :D
juanpablom
13-08-2016, 21:56
bome, na broj stanovnika možda su i najbolji na svijetu po broju medalja
Stipanovic 1. prije zadnjeg plova za medalju. Imamo sigurno srebro, a vjerojatno i zlato ak bude do 4 mjesta iza Australca, a 10 ih plovi u plovu za medalje. Ajmooo :cheer
Udaljeniji čamac ima barem 30% dužu oznaku broja od našeg, njegova ova mala antenica na kraju čamca isto toliko duža, loš photoshop i očita krađa našeg veslača koji je po ovome uvjerljivo pobijedio, osim ako protivnik smije imati duži čamac. Treba se žaliti, javno ih osramotiti i našemu dodijeliti odličje u ponovljenoj ceremoniji, uz ispriku i protjerivanje odgovornih iz športa.
Ali duzi na lijevu, a ne desnu stranu. Gledal sam uzivo i vidio da je Zelandanin usao prije naseg. Komentatori su slavili, a ja sam cekal jer me oci ne varaju.
Još jedna medalja osigurana najmanje srebro za Tonča Stipanovića.
Prije finalne trke ima prednost od 10 bodova, dakle smije biti 4 mjesta iza Australca i ima zlato !!!!!
Bravo Tonci, ajmo po zlato. :bravo
Ali duzi na lijevu, a ne desnu stranu. Gledal sam uzivo i vidio da je Zelandanin usao prije naseg. Komentatori su slavili, a ja sam cekal jer me oci ne varaju.
Pogledaj sjene onih antenica na kraju, početak naše sjene je na početku antenice a kod novozelanđanina je iza! Izdužili su čamac ali sjenu nisu, ona pokazuje pravo stanje!
Pogledaj sjene onih antenica na kraju, početak naše sjene je na početku antenice a kod novozelanđanina je iza! Izdužili su čamac ali sjenu nisu, ona pokazuje pravo stanje!
A ne znam, bude se to jos analiziralo ovih dana, ali znam kaj sam vidio uzivo, da je Zelandanin prvi usel u cilj.
A ne znam, bude se to jos analiziralo ovih dana, ali znam kaj sam vidio uzivo, da je Zelandanin prvi usel u cilj.
Ljudsko oko vara, ne znam ali znam da sam mjerio sliku na zaslonu iz VL-a i od novozelandske antenice do vrha ima 3cm a od naše 2cm pa...
Ljudsko oko vara, ne znam ali znam da sam mjerio sliku na zaslonu iz VL-a i od novozelandske antenice do vrha ima 3cm a od naše 2cm pa...
Pusti sliku, probaj naci snimku pa zaustavljaj po tisucinku, tak se jedino more vidjeti. Moguce da me prevarilo, ali znam da sam bil sretan kaj ga je prestigao Martin i vec sam vidio zlato i onda sam bil sokiran otkud je Zelandanin uspio uci prije naseg. :shock
Inkvizitor
13-08-2016, 22:32
Bitnija je ova slika..ja sam deset puta na snimalici ovo vata i uvatio..a evo i Jutarnji objavio
http://sportske.jutarnji.hr/incoming/damir-martin-drysdale-finis-prava/4612637/alternates/LANDSCAPE_680/damir%20martin%20drysdale%20fini%C5%A1%20prava
Očito ga je prestigao poslije prolaska ciljne linije..Martinov kljun čamca ne vidi se praktički od ciljne linije dok je drugi čamac još ne dodiruje..
a naši se nisu žalili u roku...sa bedastim isprikama..
Inkvizitor
13-08-2016, 22:36
Pusti sliku, probaj naci snimku pa zaustavljaj po tisucinku, tak se jedino more vidjeti. Moguce da me prevarilo, ali znam da sam bil sretan kaj ga je prestigao Martin i vec sam vidio zlato i onda sam bil sokiran otkud je Zelandanin uspio uci prije naseg. :shock
I ja sam imao isti taj osjećaj ali pogledaj ovu sliku ulaska u ciljnu liniju..on je prestigao Martzina poslije ulaska u cilj očito..ljudsko oko je sporo..zato smo imali isti osjećaj..
juanpablom
13-08-2016, 22:39
žalio bi se Martin da je nešto krivo
Inkvizitor
13-08-2016, 22:39
A gle ove prednosti prije zadnjeg zaveslaja..
http://sportske.jutarnji.hr/incoming/damir-marin-drysdale-1-prije-cilja/4612628/alternates/LANDSCAPE_1180/damir%20marin%20drysdale%201%20prije%20cilja
pa nemoš virovat zar je morao biti onaj međuzaveslaj al opet ona slika gore...
Inkvizitor
13-08-2016, 22:41
žalio bi se Martin da je nešto krivo
Kako će se on žalit..pa on nema osjećaj niti može znat..zadatak je stožera da se žale..
Na ovim slikama se jasno vidi da su širine brijeva iste a na onoj koja prikazuje ciljnu ravninu nisu, vidi se i ovdje na 0:45 (https://www.youtube.com/watch?v=17KZT4bAgng), zna se i da je tehnologija prvo našega proglasila pobjednikom, ovo treba istjerati do kraja a rokovi otom-potom, oduzimaju se odličja godinama nakon igara zbog dopinga, mogu i zbog prijevare, ovo je skandal i treba tražiti da se izmjeri sve ponovno u mikrometar!
Inkvizitor
13-08-2016, 22:47
Na ovim slikama se jasno vidi da su širine brijeva iste a na onoj koja prikazuje ciljnu ravninu nisu, vidi se i ovdje na 0:45 (https://www.youtube.com/watch?v=17KZT4bAgng), zna se i da je tehnologija prvo našega proglasila pobjednikom, ovo treba istjerati do kraja a rokovi otom-potom, oduzimaju se odličja godinama nakon igara zbog dopinga, mogu i zbog prijevare, ovo je skandal i treba tražiti da se izmjeri sve ponovno u mikrometar!
da to sam i ja primjetio..
osim što je čamac izdužen pa izgleda za petinu veći i ona antena je iskrivljena kako si primjetio...ko da je sve razvučeno, izobličeno..a na ovoj slici antena stoji ravno..
juanpablom
13-08-2016, 22:56
Kako će se on žalit..pa on nema osjećaj niti može znat..zadatak je stožera da se žale..
pa kad je vidio da se mjeri u tisućinkama onda je valjda tražio nekakvu snimku. mislim barem bi ja tražio. uostalom zašto sumnjamo u stožer?:nezna
Inkvizitor
13-08-2016, 22:57
Treba spomenuti da je i Filip Hrgović suvereno prošao Turčina. U četvrtfinalu ga čeka neugodni Kubanac. Fizički slabiji ali i pokretljiviji a i sam Hrgović je rekao da je slabo danas radio nogama, to se baš vidjelo. Treba to popravit protiv brzog Kubanca i eto još jedne medalje.
valja sad navijati da Litva dobije Španjolsku u košarci (nije da ne bih i inače navijao protiv ciganosa :kez ) jer time Hrvatska osigurava minimalno treću poziciju u skupini i izbjegavanje Amera odmah u četvrtfinalu... :north
Picaferaj
14-08-2016, 01:11
Španjolci na plus 30 pri kraju 3. četvrtine
Picaferaj
14-08-2016, 01:34
Pa šta je ovo, jebote. Plus 50.
Luda grupa, lako bi se moglo dogoditi da zadnje kolo 4 ekipe imaju skor 3-2. Ne mogu vjerovati da su Litvanci izgubili 50 razlike, totalno su pukli izgleda.
Kaj se nas tice, zbudil sam se na poluvremenu i pogledal do kraja. Nigerijci su imali ludi dan, zabili 17 trica i tak ih ne mogu ni Ameri dobiti. Inace su ekipa koja je malo slabija od ostalih, a na ovakav dan svakog dobijaju. Izgubili su 1 razlike od Spanjolske.
Sad zadnje kolo, ak Brazilci dobiju Nigeriju mi smo nutra, Argentinci Spanjolce smo treci, a mi Litvu smo drugi. :D
NorthStand
14-08-2016, 11:30
to to, aco je odličan svaka mu čast, bolje biti 2 i 3 nego 1 ili 4, jer onda idemo na SAD i Srbiju, zna Aco posao.
iako je debil nekada, za ovo mu svaka čast, ako može litva onako se zajebavat protiv španjolske, zašto bi mi pobjedili nigeriju ? svi taktiziraju svi se namještaju, pa onda ćemo i mi a ne glumatat poštenje pa ispast u četvrtfinalu i ne vidjet borbe za medalju, idemo po tu medalju da srbiima konačno začepimo usta s onim postoljem iz 1995, a sami su najavili ako budu s kosovom na istom da će ga napustit, koji likovi. a nama predbacuju isto to kada je još bio rat u hrvatskoj, ti Srbi su stvarno govanca prvorazredna.
NorthStand
14-08-2016, 11:41
Pa šta je ovo, jebote. Plus 50.
namještaju, ali sad ćemo ih mi poslat na srbe u zadnjem kolu, pa će ih Srbi propisno išamarat u 1/4 finalu, bitno da ne idemo mi na njih i SAD. nek se Litvanci lome. :kez
http://www.forum.hr/showpost.php?p=59880313&postcount=485
još jednom, zna Aco posao, dajte nam te francuze batumba i ostale balube. :rofl
Al koga si Litvanci namjestaju? :nezna
NorthStand
14-08-2016, 12:11
ne znam, pitaj njih, da je razlika između njih i španjolske 50 koševa, ne bi bili na ovom natjecanju i ne bi imali 3 pobjede već u skupini, jednostavno očito je da kalkuliraju pa dajte nemojte me zajebavat da mislite da nisu pustili španjolcima.
španjolci igraju bolje u nastavku turniru, bla bla bla sve znam, i to je istina ali isto tako je logika da jedna litva ne može ispušit 50 razlike od penzionera, dakle treba pitat njih i njihovog trenera što su radili u tom susretu i zbog čega takav "boli me kurac" pristup ?
Ok, ja ti uvijek vjerujem. :D
Inkvizitor
14-08-2016, 12:15
Luda grupa, lako bi se moglo dogoditi da zadnje kolo 4 ekipe imaju skor 3-2. Ne mogu vjerovati da su Litvanci izgubili 50 razlike, totalno su pukli izgleda.
Kaj se nas tice, zbudil sam se na poluvremenu i pogledal do kraja. Nigerijci su imali ludi dan, zabili 17 trica i tak ih ne mogu ni Ameri dobiti. Inace su ekipa koja je malo slabija od ostalih, a na ovakav dan svakog dobijaju. Izgubili su 1 razlike od Spanjolske.
Sad zadnje kolo, ak Brazilci dobiju Nigeriju mi smo nutra, Argentinci Spanjolce smo treci, a mi Litvu smo drugi. :D
A ako mi dobijemo Litvu a Španjolska Argentinu onda smo 1-vi i idemo na Serbiu.
Svi kalkuliraju zato su Litvanci spustili nogu s gasa. Njima ne paše da budu prvi jer opet idu na Serbiu zato će vjerovatno nama pustit i tražit treće misto koje im je najbolje izbjegavaju Srbiju u quarteru i Amere u eventualnom polufinalu.
jedino kod nas ne znaš kad kalkuliraju a kad su se raspali.
Al Srbija treba i Kinu dobit, kaklulirali su i oni moglo bi im se obit o glavu. jedna utakmica je jedna utakmica. nama bi najbolje bilo da Argentina tuče Španjolce a mi Litvu i ima još jedna bolja opcija da izgubimo i od Litve a da izgube Španjolska i Nigerija onda mi bili treći.
NorthStand
14-08-2016, 12:15
njega treba pozvat na iduće, a i ima još par igrača koje aco nije zvao a mogao bi jer su dobri i treba nam širina na klupi, to nam fali ovdje na ovom natjecanju. ne može nam se sve vrtit oko bodanovića, jer ako on podbaci pušimo tekmu. a ne može ni on svaku tekmu utrpat 30+ koševa, dakle moramo imati "širinu".
http://www.youtube.com/watch?v=GgEaNjG-S8w
http://www.youtube.com/watch?v=iJRiGrGwh6w
http://www.youtube.com/watch?v=I2Hpo39FivM
Born in USA mama. :cheer
NorthStand
14-08-2016, 12:17
Ok, ja ti uvijek vjerujem. :D
nemoj mi vjerovat, tko meni vjeruje glavu nosi u torbi. :de
Svi kalkuliraju zato su Litvanci spustili nogu s gasa. Njima ne paše da budu prvi jer opet idu na Serrbiju zato će vjerovatno nama pustit i tražit treće misto koje im je najbolje izbjegavaju Srbiju u quarteru i Amere u eventualnom polufinalu.
jedino kod nas ne znaš kad kalkuliraju akad su se raspali.
Al Srbija treba i Kinu dobit, kalulirali su i oni moglo bi ims e obit o glavu. jedna utakmica je jedna utakmica. nama bi najbolje bilo da Argentina tuče Španjolce a mi Litvu i ima još jedna bolja opcija da izgubimo i od Litve a da izgube Španjolska i Nigerija onda mi bili treći.
Od nasih se Bogdanovic trsio, ostali slabo. Frend mi isto veli da su ovi pucali sve lagane trice iako meni tak nije izgledalo, ali dobit 17 trica je cudno...Iako ne znam kaj mi ganjamo? :kez
Rekao sam nas put: Australija, Srbija, SAD. :cheer
Inkvizitor
14-08-2016, 12:21
Od nasih se Bogdanovic trsio, ostali slabo. Frend mi isto veli da su ovi pucali sve lagane trice iako meni tak nije izgledalo, ali dobit 17 trica je cudno...Iako ne znam kaj mi ganjamo? :kez
Ja od košarkaša ne očekujem ništa. Samo da ne budemo 4-ti pa da nas Ameri ostave na plus 50.
Igramo zadnju utakmicu pa će se sve znati. Svi kalkuliraju i nitko ne želi biti prvi u skupini :rofl
btw jesi vidio sliku ulaska u cilj čamaca.
NorthStand
14-08-2016, 12:22
http://www.youtube.com/watch?v=7Mj7SXskSnk
http://www.youtube.com/watch?v=7mqWiqTfVCE
šta ti je genetika, točno se vidi da ima u njemu hrvatske krvi. :kez
njega treba pozvat na iduće, a i ima još par igrača koje aco nije zvao a mogao bi jer su dobri i treba nam širina na klupi, to nam fali ovdje na ovom natjecanju. ne može nam se sve vrtit oko bodanovića, jer ako on podbaci pušimo tekmu. a ne može ni on svaku tekmu utrpat 30+ koševa, dakle moramo imati "širinu".
Born in USA mama. :cheer
Nama u kadru fali 4 NBA igraca. Sam velim. :kava
Svi kalkuliraju zato su Litvanci spustili nogu s gasa. Njima ne paše da budu prvi jer opet idu na Serbiu zato će vjerovatno nama pustit i tražit treće misto koje im je najbolje izbjegavaju Srbiju u quarteru i Amere u eventualnom polufinalu.
jedino kod nas ne znaš kad kalkuliraju a kad su se raspali.
Al Srbija treba i Kinu dobit, kaklulirali su i oni moglo bi im se obit o glavu. jedna utakmica je jedna utakmica. nama bi najbolje bilo da Argentina tuče Španjolce a mi Litvu i ima još jedna bolja opcija da izgubimo i od Litve a da izgube Španjolska i Nigerija onda mi bili treći.
Verovatno ne moramo da dobijemo Kinu...
http://www.livescore.com/basketball/summer-olympics-2012/group-a/
Australija igra u ponoc sa Venecuelom...ako je dobiju, a nema razloga da to ne urade... mi sa Kinom igramo revijalno, jer smo Venecuelu potopili vec, i u krugu od 3 ekipe imamo najbolju kos razliku...
Ne znam sta je vama trebao poraz od Nigerije... verovatno ima i tu neka matematika... ali ako izgubite od Litve, a Nigerija dobije nekim cudom, vi ispadate... kakve su to kalkulacije u kojima menjas siguran prolaz dalje za mogcno ispadanje... ne verujem da je Aca toliko sumanut...
Ja od košarkaša ne očekujem ništa. Samo da ne budemo 4-ti pa da nas Ameri ostave na plus 50.
Igramo zadnju utakmicu pa će se sve znati. Svi kalkuliraju i nitko ne želi biti prvi u skupini :rofl
btw jesi vidio sliku ulaska u cilj čamaca.
Ne, videl sam onu kaj si del par trenutaka prije ulaska u cilj.
NorthStand
14-08-2016, 12:27
na muci se poznaju junaci, da bi bio najbolji moraš pobjediti najbolje. simple as that. idemo zgazit sve redom, pa kod tebe u zagorske vinograde. :zivili
Australija igra u ponoc sa Venecuelom...ako je dobiju, a nema razloga da to ne urade... mi sa Kinom igramo revijalno, jer smo Venecuelu potopili vec, i u krugu od 3 ekipe imamo najbolju kos razliku...
Ne znam sta je vama trebao poraz od Nigerije... verovatno ima i tu neka matematika... ali ako izgubite od Litve, a Nigerija dobije nekim cudom, vi ispadate... kakve su to kalkulacije u kojima menjas siguran prolaz dalje za mogcno ispadanje... ne verujem da je Aca toliko sumanut...
S tim da Nigerijci nisu losi, izgubili su od Spanjolske pol kosa razlike. Nasa grupa je dosta teza od vase. Kod vas su 2 skart ekipe i 3 jake ekipe te Ameri, a kod nas 5 jakih ekipa i 1 jako neugodna.
Inkvizitor
14-08-2016, 12:30
Krasno, još bolje s jednom pobjedom u četvrtfinale..:zubo
A zakaj ste vi kalkulirali sa Francuzićima. Svi kalkuliraju. Litva protiv nas neće ići na pobjedu to je sigurno, neće prvo mjesto..jedino ako mi ni u bačvu nemognemo ubacit.
S tim da Nigerijci nisu losi, izgubili su od Spanjolske pol kosa razlike. Nasa grupa je dosta teza od vase. Kod vas su 2 skart ekipe i 3 jake ekipe te Ameri, a kod nas 5 jakih ekipa i 1 jako neugodna.
Nezgodna vam je grupa, odmah sam rekao da bi uvek radio ovu nasu birao, nego vasu...
Imamo 2 pacera... ali jbg, Australija je sve iznenadila, mnogo zajebana ekipa...
Brine me sto se Spanci bude... tako su i prosle godine, jedva prosli grupu, i posle uzese titulu lagano...
Inkvizitor
14-08-2016, 12:31
Ne, videl sam onu kaj si del par trenutaka prije ulaska u cilj.
Pa što ne gledaš..e tu sam sliku na snimalici zamrzo a koliko puta sam gađao...kljun Martinovog čamca ne vidi s eod vrte a od ovoga još ne dodiruje crtu. Imaš sliku na predhodnim stranicama.
http://sportske.jutarnji.hr/incoming/damir-martin-drysdale-finis-prava/4612637/alternates/LANDSCAPE_680/damir%20martin%20drysdale%20fini%C5%A1%20prava
Evo ti da ne tražiš...s tim da je na TV-eu na snimalici čistije
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Prevedeno by Cokaric & Marshall {DarkSons.com}, Zyex {GSM-info.net} & _nana_ {LIBAR-LIBAR.com}