PDA

Pogledaj Full Version : Velika Britanija izlazi iz EU!

NorthStand
24-06-2016, 06:03
http://www.bbc.com/news/politics/eu_referendum/results

propalo carstvo izgleda nije do kraja propalo, povijesni dan za sve samosvijesne narode koji žele propast ovog židovskog antifašističko liberalnog eksperimenta zvango EUnija.

Nigel Farage je ljudina, ljubim ga u dupe masonsko, toliko je dobroga napričao o ovoj crkotini zvanoj EUnija posljednjih godina, da se ni uz najveće naprezanje ne mogu sjetit ničega. :kez

kakva tijesna trka, samo pola miliona glasova razlike, ali ako je vjerovat trendu teško ovo mogu promjenit ovi koji su za ostanak. ipak je obrađeno pun kurac biračkih mjesta, e sad jedino ako opet netko ne pokrade u foto finišu što je već viđeno posljednjih godina u niz zemalja pa i kod nas, krade se na veliko interesi su zajebana stvar tako da ništa nije gotovo dok nije gotovo, ali veseli me izlazak Britanije poslat ću Farageu Zadarski maraskino koji je pio george 5 uz poruku čestitke što su napucali kučku zvanu EU i Merkel . :cerek

NorthStand
24-06-2016, 06:36
http://www.youtube.com/watch?v=2gm9q8uabTs

:naklon

Nigel rastura europske hoštaplere. EUroskeptici dominiraju ! :cheer

NorthStand
24-06-2016, 06:41
http://www.youtube.com/watch?v=abEa3-rx6MQ

ovakvi trebaju europi, a ne holandi merkelice milanovići pusići mesići kolindice itd.

NorthStand
24-06-2016, 06:46
"Ako su predviđanja tačna, ovo će biti pobeda stvarnih ljudi, pobeda običnih ljudi, pobeda pristojnih ljudi. Borili smo se protiv multinacionalista, protiv velikih banaka, protiv velike politike, protiv laži, protiv korupcije i mislim da će danas vera u naciju pobediti. Sve to smo uradili bez borbe, bez ijednog metka. Nadam se da ova pobeda obara propale projekte i dovodi nas do Evrope suverenih nacija koje trguju zajedno. Neka 23. jun uđe u istoriju kao naš Dan nezavisnosti", rekao je Faraž.

NorthStand
24-06-2016, 07:18
http://www.b92.net/news/pics/2016/06/23/655340630576c45cb683ff115440283_v4_big.jpg

gotovo je, još manje od milion glasova treba ekipi za odlazak, a cijelu noć pratim rezultate nema teorije da to sad u finišu okrenu. 16.8 miliona za izlazak je pobjeda, jer je izašlo valjda 30tak miliona birača.

Aleksa
24-06-2016, 07:42
http://www.bbc.com/news/politics/eu_referendum/results

propalo carstvo izgleda nije do kraja propalo, povijesni dan za sve samosvijesne narode koji žele propast ovog židovskog antifašističko liberalnog eksperimenta zvango EUnija.

Nigel Farage je ljudina, ljubim ga u dupe masonsko, toliko je dobroga napričao o ovoj crkotini zvanoj EUnija posljednjih godina, da se ni uz najveće naprezanje ne mogu sjetit ničega. :kez

kakva tijesna trka, samo pola miliona glasova razlike, ali ako je vjerovat trendu teško ovo mogu promjenit ovi koji su za ostanak. ipak je obrađeno pun kurac biračkih mjesta, e sad jedino ako opet netko ne pokrade u foto finišu što je već viđeno posljednjih godina u niz zemalja pa i kod nas, krade se na veliko interesi su zajebana stvar tako da ništa nije gotovo dok nije gotovo, ali veseli me izlazak Britanije poslat ću Farageu Zadarski maraskino koji je pio george 5 uz poruku čestitke što su napucali kučku zvanu EU i Merkel . :cerek

EU se debelo prevarila 2013. Svaka unija, federacija, država i sl. ako ima želju da opstane, NI PO KOJU CENU NE SME PRIMATI HRVATSKU U ZAJEDNICU!!! Možda Hrvatska nije radila na raspadu EU, ali nosi sa sobom neku dezintegrišuću karmu... :D
A, Northe, šta misliš? :D

NorthStand
24-06-2016, 07:52
EU se debelo prevarila 2013. Svaka unija, federacija, država i sl. ako ima želju da opstane, NI PO KOJU CENU NE SME PRIMATI HRVATSKU U ZAJEDNICU!!! Možda Hrvatska nije radila na raspadu EU, ali nosi sa sobom neku dezintegrišuću karmu... :D

http://www.b92.net/news/pics/2016/06/24/1022006048576cb7944c809721949357_v4_big.jpg

aleksa, kao što su sve države i unije propale u koje je hrvastka ušla, tako će propast i ova EUnija, zajebala se slažem se generalno kad je nas primila, jer nijedno carstvo unija i država ne može opstat ako su u njoj i Hrvati. :)

sačuvaj nas Bože rata, kuge gladi i Hrvata. :D

NorthStand
24-06-2016, 08:29
http://www.b92.net/news/pics/2016/06/24/1235345057576cc4190a8ce770121857_v4_big.jpg

RockyMarciano
24-06-2016, 09:12
Ovo je velika pobjeda za sve nacionaliste u Europi. Sinoć su u Otvorenom Šuica i Dejan Jović zajedno kmečali o velikim dostignućima i prednostima EU i kako Britanija nipošto ne smije napustiti Eu. :) Nadajmo se da ovo označava početak propasti te umjetne tvorevine.

Glavobranski Zrakomlat
24-06-2016, 09:19
I kada ce kod vas u Hrvatskoj biti odrzan referendum o napustanju unije? :kez

Eno,desnicari u Francuskoj i Belgiji vec najavljuju slican referendum kod njih...

U Srbiji bi trebalo da se organizuje referedum o napustanju pristupnih pregovora sa EU :rofl

Grunf
24-06-2016, 09:21
Ma, to je samo forme radi. Britanci se osjećaju moćnima jer su opet počeli drmati svijetom pa pokazuju mišiće, kad im opet zagusti će se vratiti. Bit će nešto poput Švicarske ili Norveške, van EU-a, a zapravo država članica jer će biti uvezani s EU na svim poljima.

Ipak, našoj političkoj eliti velika šaka u oko koja pokazuje da je interes svoga naroda i države iznad interesa EU-a. Hebala ih EU.

Grunf
24-06-2016, 09:23
I kada ce kod vas u Hrvatskoj biti odrzan referendum o napustanju unije? :kez

Eno,desnicari u Francuskoj i Belgiji vec najavljuju slican referendum kod njih...

U Srbiji bi trebalo da se organizuje referedum o napustanju pristupnih pregovora sa EU :rofl

To je po onoj: vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. :kez

mirv
24-06-2016, 10:00
Jedino što može biti ljepše od ovoga je da se sad VB raspadne na sastavne dijelove i da se Londonstan konačno priključi Arapskoj ligi. Smrt birokraciji, sloboda bivšim kolonijalnim velesilama. Toodles EU, rest in piss. Quite.

Grunf
24-06-2016, 10:16
Ako izađu iz EU-a, odlaze Škoti i Sjevernoirci iz UK-a. :D

U međuvremenu, neizvjesna je i sudbina same Velike Britanije nakon ove povijesne referendumske odluke. Čelnik Sinn Feina Martin McGuinness, koji obnaša funkciju zamjenika premijera Sjeverne Irske, pozvao je, kako je izvijestio BBC, na referendum o ujedinjenju Irske.

Škotska premijerka i šefica Škotske nacionalne stranke (SNP) Nicola Sturgeon dala je signal da bi mogla tražiti raspisivanje novog referenduma o otcjepljenju Škotske od Ujedinjenog Kraljevstva. U priopćenju nakon referenduma o Brexitu pohvalila je škotske birače koji su velikom većinom glasali za ostanak u EU te je naznačila kako je to dokaz da Škotska svoju budućnost vidi unutar Europske unije.

Dio ustavnih eksperata u Britaniji, doduše, tvrdi da Sturgeon nema pravo sazivati novi referendum, no ne treba sumnjati da će ta tema sljedećih dana biti u fokusu tamošnje javnosti.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/je-li-britanija-zbog-brexita-pred-raspadom-sinn-fein-trazi-referendum-o-ujedinjenju-irske/4465790/

Jakov
24-06-2016, 10:26
oštar pad funte koji nije viđen jako dugo. srednjoročno će kapital selit iz eura u dolar (što će urušit EU).
kratkoročno će britancima biti gore, al dugoročno će se njihova ekonomija oporaviti

Jakov
24-06-2016, 10:27
PM dao ostavku. izbori u roku od 3 mjeseca

Picaferaj
24-06-2016, 10:44
Rijetko te dobra vijest dočeka ujutro. Jović, Šuica kontra Brexita. Evropski židovski kongres kontra brexita. Za Britaniju je dodatna dobit i ostavka Cameruna.

model2
24-06-2016, 14:20
Citam sada index.hr i za sve su im krivi seljaci i ljudi iz ruralnih djelova VB i pisu kako je London glasao ZA ostanak.

Zaboravilu su napisati da su u londonu britanci u manjini,da je London Londistan,da je gradonacelnik musliman itd.

Vidim zvjezdice, kao povijest lažirane,genocidne namjere, u priče maskirane,greške planirane, ljudi naivni i nagli,zato sad bauljamo sa guskama u magli.
Vidim zvjezdice, kao lice varalice,izjedaju mi živce kao teror propalice,oprašta im Bog, ali nikad neće ulice,neće bit' fer-pleja u trenutku završnice.
Mi smo pokret ODPORA, znam da nisam jedini,Onaj koji vidi da su opet nas pobijedili.
Pljujem svakog slugu, smireno palim pljugu,rušićemo ovo govno kao što smo Jugu!
Vidim zvjezdice

Bobani
24-06-2016, 14:28
Citam sada index.hr i za sve su im krivi seljaci i ljudi iz ruralnih djelova VB i pisu kako je London glasao ZA ostanak.

Zaboravilu su napisati da su u londonu britanci u manjini,da je London Londistan,da je gradonacelnik musliman itd.

Vidim zvjezdice, kao povijest lažirane,genocidne namjere, u priče maskirane,greške planirane, ljudi naivni i nagli,zato sad bauljamo sa guskama u magli.
Vidim zvjezdice, kao lice varalice,izjedaju mi živce kao teror propalice,oprašta im Bog, ali nikad neće ulice,neće bit' fer-pleja u trenutku završnice.
Mi smo pokret otpora, znam da nisam jedini,Onaj koji vidi da su opet nas pobijedili.
Pljujem svaku slugu, smireno palim pljugu,rušićemo ovo govno kao što smo Jugu!
Vidim zvjezdice

model2 dobro si to nakitio i slažem se. Ali ima jedna riječ koja je trebla glasiti ODPOR a ne "otpor". Inače sve pod kontrolom.

Bobani
24-06-2016, 14:37

Aleksa to govori iz YU i drugih iskustava gdje je u prošlosti Hrvatska bila. North je jako dobro odgovorio. Trebala bi se Hrvatska nekako upetljati i u FD BiH pa da i nju vrag odnese. Jer, kaže se što nije normalno to vidi, a što vidi to otpada.

DzoniBG
24-06-2016, 15:23
Neocekivano dobra vest...iz vise razloga...

Subjektivno, bio mi je gust da gledam telece njuske mainstream medija koje su najavljivale siguran ostanak... a onda ih je macola udarila po cuturi...

Posle Gibraltara koji je ocekivano glasao za EU, stigao je severo-istok Engleske, gradove koje znamo iz Premier lige... prvo Newcastle gde je bila pata karta, onda je dosao Sunderland... preko 60% za izlazak... kao da je neko bogato prdnuo u studiju BBC-a, zakiselile su im se face, nije to niko ocekivao... ubrzo je poceo da se nazire sablon, Skotska je za ostanak u svakom okrugu, ocekivano zbog sukoba njihovih nacionalista sa Englezima... Severna Irska blago za ostanak, Wels blago za izlazak... a citava Engleska, od Southamptona, Portsmauta, Plimuta na jugu, preko Ipswicha, Exetera, Yorka na istoku... preko utrobe Engleske, Coventrija, Northamptona, Nottinghama... svi redom podrska izlasku... jedini grob u zitu, koji je skoro izabrao muslimana za grdonacelnika... London... kao da su s marsa pali, sve suprotno ostatku Engleske... centri vecih gradova, Liverpoola, Manchestera, Oxworda... tamo gde se ugnezdilo kuso i repato sa svih strana globusa... nije vredelo, konzervativni Englezi, radnicka klasa, seljaci.... bili su motivisani vise, i presudili su...

Naracija medija je od jutros - penzioneri presudili, mladi su protiv... sugerisuci da je satro mladost i buducnost bila za EU... budalastina, ovo je bila borba obicnih Engleza protiv bogate i razmazene londonske elite, migranata, i kolonijalnih sljakera... divno je bilo gledati sve te zabrinute milionere, berzanske spekulante, promasene politicare koji nisu osetili puls naroda, pa traze nemuste izgovore...

Ovo je najtezi udarac EU od kad postoji... konacno se narod pitao, i rekao je da mu je dosta bezlicnih komesara iz Brisela, nemacke potpune dominacije, reke izbeglica koje se kao virus propustaju... neefikasne administracije, nemogucnosti da se resi bar i jedan goruci problem... skalamerija od 28 drzava gde se odluke donose koncenzusom je osudjena na propast, i treba sto pre kupiti prnje sa tog Titanika...

Evropi treba zajednica nezavisnih drzava i naroda... a ne papazjanija koja potire nacionalno u ime neke evropske superdrzave nalik USA... to je posebna opasnost za manje drzave i narode poput nasih, koji se nista ne pitaju, namece im se sve odozgo, od spoljne politike, kulturnog obrasca, ekonomskih mera, sankcija i slanja vojnika u ratove za tudje interese...

http://www.youtube.com/watch?v=ZLO6N9IkCtU

Viva l’Europa libera,viva l’Europa grande
Europa Nazione Nazione sarŕ

Kolevka moderne civilizacije, anticke Grcke, Rima, Renesanse i Prosvetiteljstva, francuske i industrijske revolucije... porodica naroda gde svako ima svoje mesto u tom mozaiku, a ne hladna interesna grupacija bez ideologije i zajednistva...

Dole EU, da bi na tim rusevinama izgradili Evropu kao kucu za sve...

Inkvizitor
24-06-2016, 15:26
Ne znam ko mi je mrži. EU ili Britanija. Totalno sam neutralan i boli me briga. Da se raspadnu i jedni i drugi, to bitek bila poetska pravda.

Grunf
24-06-2016, 16:42
Morgan Stanley seli sjediste i 2.000 zaposlenika u Irsku ili u Frankfurt. Ostale velike investicijske banke isto najavile preseljenje. Funta izgubila puno na vrijednosti, Londonska burza potonula...
Briti su se malo naduli jer su se osjetili jakima. London je bil financijski centar svijeta, vidjet cemo kak ce u buducnosti biti, mogli bi sami sebi jamu iskopat po prvim pokazateljima.

Vjerojatno ce sve ostati isto u odnosima EU i UK, samo kaj UK vise nece bit tolko bogata kao dosad.

Inkvizitor
24-06-2016, 16:54
Ti Britanci su sebi isposlovali takve kvote i uvjete da su više pet puta dobijali nego davali. I opet im bilo malo.

I to je za tu EU super..što se financijskog dijela tiče..

Grunf
24-06-2016, 16:56
Kako glasahu.

http://i1042.photobucket.com/albums/b428/luigidelatorre/UK_zpsihucfceb.png~original

NorthStand
24-06-2016, 17:52
pomeni ovo je pravi potez, jebeš ekonomiju i bogatstvo, ako ćeš za 100 godina biti preplavljen imigrantima muslimanima crncima i čime sve ne, ljudi moji nije rasizam ako želiš zaštitit svoju kulturu i nacionalni identitet, koji neminovno dotična ekipa narušava svojom pojavom, i ne prihvaća način života ni kulturu jako dugo nakon što se dosele, nama to ne treba mogu misilt što je bilo tim englezima godinama dok su gledali izdebiliziranu političku elitu bankare i Židove iz Londona koji su im kolo vodili u državu ko kad su Churchila gurnuli u rat protiv hitlera, svaki put jedni te isti stoje iza svega, i onda se čude kako dolazi do ratova kako dolazi do propasti država i civilizacija, pa upravo tako što si neki umišljaju da su Bogovi.

tu moć je trebalo oduzet iz ruku tih vrlo opasnih ljudi, i ovo je veliki udarac za EU bez obzira što je Britanija slažem se imala više koristi i novca iz EU nego što je ulagala, ali to je udarac onim europskim hoštaplerima koji nama govore da su nam fašisti na vlasti, a nama Kolinda i Kovač seru o antifašizmu i ZAVNOHu ko da je drug Tito glavom i bradom na njihovom mjestu, zbog te licemjerne pokvarene politike drago mi je da konačno dolazi na naplatu njihov bezobrazluk, kako prema nama tako i prema svim osatlim narodima u europi, i reko sam pratite malo na drugim temama da EU neće biti za maximalno 20-30 godina, nakon izlaska britanije u to sam siguran sto posto, ova prčija ne može opstat, nije tu nikakva njemačka u dominaciji već je to jedna nakaradna tvorevina koja nema budućnost, a kada sam vidio da ovi današnji izdebilizirani Nijemci navijaju za ostanak Britanije u EU, znao sam koliko je važno da Britanija izađe iz iste, jer samo to može onoj gusketini Merkel biti ozbiljan udarac na njenu pokvarenu politiku koju vodi, i za njeno slijepo držanje židovskih političkih i ekonomskih elita kojima se zbog "holokausta" mora iz dana u dan dokazivat ko ovi naši konjušari i poltroni ispričavat za NDH.

e pa kad je to slučaj, fino vi gamadi prdnite u čabar, a mi ćemo znat kako sami sa sobom na kraj.

NorthStand
24-06-2016, 18:24
Neocekivano dobra vest...iz vise razloga...

Evropi treba zajednica nezavisnih drzava i naroda... a ne papazjanija koja potire nacionalno u ime neke evropske superdrzave nalik USA... to je posebna opasnost za manje drzave i narode poput nasih, koji se nista ne pitaju, namece im se sve odozgo, od spoljne politike, kulturnog obrasca, ekonomskih mera, sankcija i slanja vojnika u ratove za tudje interese...

http://www.youtube.com/watch?v=ZLO6N9IkCtU

Viva l’Europa libera,viva l’Europa grande
Europa Nazione Nazione sarŕ

Kolevka moderne civilizacije, anticke Grcke, Rima, Renesanse i Prosvetiteljstva, francuske i industrijske revolucije... porodica naroda gde svako ima svoje mesto u tom mozaiku, a ne hladna interesna grupacija bez ideologije i zajednistva...

Dole EU, da bi na tim rusevinama izgradili Evropu kao kucu za sve...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=24&nav_category=11&nav_id=1147325

evo ga ČEDO se oglasio, buahahaha kakva je ova pobjeda nacifašista, ovo je ko da je netko umjesto svih nas potlačenih nacifašista koje desetljećima žiguju ko stoko ko da je netko u naše ime grunuo atomsku bombu u epicentar njihove moći.

bez brige, svaki onaj koji ne misli kao oni, je nacist, neovisno jel stvarno nosi kukasti oko rukava ili podržava politiku hitlera. jednostavno mentalni sklop te stoke je takav, da svakog neistomišljenika moraju okarakterizirat nacistom čitaj ološem.

zbog ovakvih, ovo je neopisivo dobra vijest za europu, kad neoliberalni antifašistički marksistički titoistički šljam kmeči i plače, onda znaš da se nešto dobro desilo.

NorthStand
24-06-2016, 18:53
Molim vas upalite maju sever na hrt 1, koje kmeČanje koje kukulekanje jebala vas europska unija da vas jebala stoko antifaŠistiČka jebem ti mater.

NorthStand
24-06-2016, 19:16
http://www.dnevno.hr/wp-content/uploads/2016/06/Capture40.jpg

NorthStand
24-06-2016, 19:24
citat s večernjeg: to je to.

Kao što rekoh, Soros i slični masoni su zidali, a sve to što su oni zidali srušit će se kao kula od karata prvo kad prođe Brexit i drugo, kad Trump u studenom postane predsjednik SAD-a. Jednostavno, ljudi shvaćaju da ih komunisti, liberali i slični lažu, da im prodaju maglu, i da ih žele pretvoriti u manjine u vlastitom dvorištu. Svoditi problem Brexita na 350 milijuna eura može proći kod prosječnog jugoslavena kojem je komunizam dekapitirao pola mozga, ali kod svjesnih zapadnih Europljana to više neće prolaziti. Nacionalizam se vraća na velika vrata, jer je to jedina istinska ideologija po mjeri čovjeka i naroda.

Bobani
24-06-2016, 19:26
pomeni ovo je pravi potez, jebeš ekonomiju i bogatstvo, ako ćeš za 100 godina biti preplavljen imigrantima muslimanima crncima i čime sve ne, ljudi moji nije rasizam ako želiš zaštitit svoju kulturu i nacionalni identitet, koji neminovno dotična ekipa narušava svojom pojavom, i ne prihvaća način života ni kulturu jako dugo nakon što se dosele, nama to ne treba mogu misilt što je bilo tim englezima godinama dok su gledali izdebiliziranu političku elitu bankare i Židove iz Londona koji su im kolo vodili u državu ko kad su Churchila gurnuli u rat protiv hitlera, svaki put jedni te isti stoje iza svega, i onda se čude kako dolazi do ratova kako dolazi do propasti država i civilizacija, pa upravo tako što si neki umišljaju da su Bogovi.

tu moć je trebalo oduzet iz ruku tih vrlo opasnih ljudi, i ovo je veliki udarac za EU bez obzira što je Britanija slažem se imala više koristi i novca iz EU nego što je ulagala, ali to je udarac onim europskim hoštaplerima koji nama govore da su nam fašisti na vlasti, a nama Kolinda i Kovač seru o antifašizmu i ZAVNOHu ko da je drug Tito glavom i bradom na njihovom mjestu, zbog te licemjerne pokvarene politike drago mi je da konačno dolazi na naplatu njihov bezobrazluk, kako prema nama tako i prema svim osatlim narodima u europi, i reko sam pratite malo na drugim temama da EU neće biti za maximalno 20-30 godina, nakon izlaska britanije u to sam siguran sto posto, ova prčija ne može opstat, nije tu nikakva njemačka u dominaciji već je to jedna nakaradna tvorevina koja nema budućnost, a kada sam vidio da ovi današnji izdebilizirani Nijemci navijaju za ostanak Britanije u EU, znao sam koliko je važno da Britanija izađe iz iste, jer samo to može onoj gusketini Merkel biti ozbiljan udarac na njenu pokvarenu politiku koju vodi, i za njeno slijepo držanje židovskih političkih i ekonomskih elita kojima se zbog "holokausta" mora iz dana u dan dokazivat ko ovi naši konjušari i poltroni ispričavat za NDH.

e pa kad je to slučaj, fino vi gamadi prdnite u čabar, a mi ćemo znat kako sami sa sobom na kraj.

Neznam dali će se ili ne kolega North naljutiti ako ga usporedim sa budućim predsjednikmo SAD Donald-om Trump-om- Što god više američka uhodana glupa javnost tranbura protiv njega, on sve popularniji i pred sobom melee sve što mu na put dođe. To je jednostavno zato što nema figa u džepu, što istinu govori, što ne podnosi laži i što je odviše hrabar reći istinu što misli. A zadnji Zapovjednik HOS-a NDH Vjekoslav Maks Luburić, general Drinjanin je u svojem govoru Hrvatima za Deseti Travnja 1968. godine, između ostaloga rekao i ovo: "…RECI ISTINU RAZBIŠE TI GLAVU…", donosno "…ONI KOJI BI HTJELI SVOJ RAT, SVOJ BIVŠI RAT PROSLIJEDITI U USTAŠKO, PARTIZANSKO, HRVATSKI RAT MEĐU NAŠIM SINOVIMA SU IZDAJNICI HRVATSKE STVARI…"
To je naš North.

mirv
24-06-2016, 22:30
Eurokratske svinje cvile cijeli dan, svjesne da je otišao cijeli njihov uhljebnički život i da je danas Europi svanula sretna nova 1989. godina, godina u kojoj ćemo nakon pada staljinističkog komunizma srušiti i ovaj birokratski Gramscijev marksizam u institucijama. Kako li su samo uzrujani na dalekovidnici! Cvilite gadovi, cvilite, kupamo se u vašim suzama, hahahahaha! Sada je došlo naše vrijeme, vrijeme demokracije i nacionalnih država! Čak ni imigranti ne podupiru u cijelosti vaš odvratni totalitaristički projekt!

Uvijek sam isticao da su ljevičari najneobrazovaniji i najgluplji ljudi na svijetu te patološki lažljivci. Ljevičar i drug komunista Pol Pot je ubijao one s naočalama jer je smatrao da su načitani, SSSR je u prvi plan stavljao neobrazovane proletere dok je ovdje idol bio bravar, iako lažni. Toliko o ljevičarskoj naobrazbi i intelektualizmu.

Laž se sastoji u tome da je argument za komunista samo stvar demagogije i puko sredstvo za osvajanje vlasti. Staljin je lijepo rekao, ako nešto nije kako komunisti žele - to gore po činjenice. Kada je Škotska imala referendum mladi su glasovali za izlazak iz VB a stariji za ostanak - tada starci nisu bili problem, baš kao ni ovi u Hrvatskoj koje je Pusićka plašila s mirovinama! Sada jesu, jer su protiv komunista. Kada je proletarijat, tj. obično, slabo naobraženo radništvo bilo središte komunističkog pokreta onda su bili najbolji na svijetu - sada su zaostale, zatucane primitivčine, jer su protiv komunističke politike! Sutra takav ishod očekuje i LGBTQĆTVJB... zajednicu, kada ih iskoriste kao kondom (hehe) onda će ih odbaciti jer im više ne će trebati. Glupani misle da su oni predodređeni za vlast u novom, liberalnom svijetu, ali Partija ne dijeli vlast ni sa kime, prava moć je samo za njih, potpuna i neprikosnovena.

Sjajan primjer za sve ovo je ovaj lik, Milo Yiannopoulos (https://en.wikipedia.org/wiki/Milo_Yiannopoulos). Radi se o Židovu i homoseksualcu koji preferira crnce i to kao onaj koji ga prima. Ali zato što ne podržava islam i imigraciju, jer voli Donalda Trumpa, ne voli feminizam i političku korektnost izložen je napadima i općoj sotonizaciji od strane tolerantnih, miroljubivih i progresivnih ljevičara. Tako je to u našem malom marksističkom svijetu, kada drug skrene sa smjernica. Ili mi ili oni.

Skywalker
25-06-2016, 00:07
-Iskreno,nisam ocekivao ovakav ishod...Mislio sam da ce smuljati Britanci ostanak,da su folirali,i da su vec spremili nove zahteve za EU,kao i do sad sto su imali povlascen polozaj..Ovaj rezultat mi ne lici na njih...Oni uvek nesto muljaju,ko zna sta su sad smislili...Ovo na prvi pogled izgleda kao pobeda obicnog coveka,seljaka iz ruralnih delova zemlje,izgleda kao pobeda demokratije,pravo na izbor bla bla...ali njima nikad ne verujem,pa ni sad...Kamo srece da Skotska proglasi nezavisnost..Irci isto svojim putem..nek se konacno raspadne ta uzasna Velika Britanija..Zelim im i gradjanski rat,i sve ono sto su nama kuvali na Balkanu..sve neka im se vrati.

-A posle i EU da se postavi na novim temeljima...Neka ide i Francuska i Skandinavci..i onda ovo sto ostane,neka predvodi Nemacka,naravno bez uticaja SAD..i na zdravim osnovama sa Rusijom..bez tog plasenja ruskom invazijom i sl.gluposti...i mislim da ce Evropa naci svoj put do mira i blagostanja.

Zanimljivo je da su oni tolike milione izbrojali do jutra,a mi u Srbiji se mucili danima i danima sa onih par procenata.

p.s. Ne zavaravajte se da London i dalje nece ostati centar svetskog novca...Tako je vec vekovima..uloge su odavno podeljene:
London-finansijski centar sveta
Vasington-vojni centar
Vatikan-duhovni centar

http://www.tadgp.com/images/globaltrinity.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=IFuvj6WKDvw

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13521987_576315395863937_1411024190768893004_n.jpg ?oh=d0c21f6d7d3aa92f96e58c827e414f65&oe=580098CD

Bobani
25-06-2016, 00:37
Marko Jurič koliko god te obožavam i volim tvoj nastup, ali u ovme se ne slažem. Treba se uvijek imati na umu i u vidu da su se mnogi ratovi kroz povijest vodili da dođe do ujedinjenja Europskog Kontinenta. Nije sada potrebno spominjati imena onih koji su najviše na tome doprinijeli da konačno, uz velike napore i želje europskih naroda, dođe do tog ujedinjenja.

Mišljenja sam da bi Francuska i Njemačka trebale u svim svojim mogućnostima i zajedničkim naporima i snagama držati UZDE ujedinjena Europe, jer, nezaboravimo da je jedan od onih koji je silom htio ujediniti Eurobu bio Napoleon, a drugi je također silom htio ujediniti Europu a to je bio Hitler. Zatim dolazi De-Gaulle 1956. i njegova lucidna ideja za Europsko Zajedničko Tržište, koje se je kasnije razvilo u ono što danas imademo.

Mišljenja sam također da je čak i bolje da tu KAP SIRĆETA VB. nemamo u našoj zajednici, jer istini za volju, oni se nikada nisu osjećali Europjecima. Bili su uvijek neka posebna vrst naroda i mentaliteta; smatrali su se uvijek superijornijih iznad svih drugih, i gdje oni kolo ne vode, kolo treba raskopati.

Sjetimo se samo Bleiburga!, kakovu su neljudsku izdaju napravili. Najprije diplomatskim putevima dali su Hrvatima do znanja, tj. HDV NDH da će ih primiti kao ratne zarobljenike, te tako ih zaštiti od svih titinih i jugoslavenskih odmazada; na osnovu kojeg obećanja je HDV uputila MEMORANDUM HRVATSKE DRŽAVNE VLADE Savezničkoj vojnoj uprvi u Casserti, Italija, kojeg su ministar dr. Vjekoslav Vrančić i Kapetan Bojnog Broda NDH Andrija Vrkljan ponijeli 4. svibnja 1945. godine da ga uruče Savezničkoj vojnoj Oblasti. Čim su predstavnici HDV došli i dodir sa saveznicima, bili su uhapšeni, i tako njihova MISIJA nije uspijela.

Ostalo se sve zna kako je bilo i kako je završilo. Britanci obećali pa slagali, po onoj: JA REKA' JA POREKA', prevarili Hrvate isto onak kao što su sada prevarili svih ostalih 27 članica Europske Unije. Neka ih je sram! Otporaš.

http://mojahrvatska.vecernji.h...

Hrvatski nogomet u poratnim logorima
mojahrvatska.vecernji.hr
"Upravni odbor našega kluba nada se da će ovaj naš prinos barem donekle pridonijeti da se svako hrvatsko dijete iz ovoga logora osjeti malo vedrije i veselije kad dobije mali dar uoči tradicionalne proslave sv. Nikole"

BWA
25-06-2016, 03:15
Trebala bi se Hrvatska nekako upetljati i u FD BiH pa da i nju vrag odnese.

Da je demokratije tri konstitutivna naroda BIH bi na referendumu trebalo odluciti o buducnosti BIH...

model2
25-06-2016, 04:57
Nemojte si oduzeti to zadovoljstvo da ovih dana neposjetite index.hr ili jutarnji.hr , ujedinjeni proleteri svijeta neprestaju kmeciti.Neprocjenjivo.

O britanskoj politici prema hrvatskoj kroz povijest netreba trositi rijeci ali za ovu konkretnu stvar treba odati priznanje britancima.

Jedna stvar je ekonomska i gospodarska suradnja medju europskim narodima ali EU se pretvorila u politicku nadnacionalnu organizaciju koja sustavno radi na unistavanju svega nacionalnoga i sirenju multikulturalizma.

Englezi su pokazali svojim hedonistickim elitama,bankarima i polticarima marionetama da je engleska odnosno britanija drzava engleza odnosno britanaca i da im niko nece nametati volju izvana nego da su sposobni i da se zele sami brinuti o svojoj drzavi.

Po meni svatko tko se zalaze za HRV u EU podrzava kulturni marksizam i samim time je neprijatelj Hrvatske drzave i naroda.

NorthStand
26-06-2016, 01:24
pa ja danima gledama to sve, a bili su uvjereni bahato uvjereni da britanija ostaje, i sada naravno kmeče ko da danima nisu srali u anketama naravno opet lažnim da ostaje. hehe karma je zajebana stvar, ko i oko naše reprezetnacije.

Bobani
26-06-2016, 03:47
pa ja danima gledama to sve, a bili su uvjereni bahato uvjereni da britanija ostaje, i sada naravno kmeče ko da danima nisu srali u anketama naravno opet lažnim da ostaje. hehe karma je zajebana stvar, ko i oko naše reprezetnacije.

Velika sreća za britance da Srbi nisu bili u sastavu EU. Da su oni bili tu, kao što su bili sastavni dio Jugoslavije, evo ti rata i bez Hrvata! Nebi oni dozvolili da se bilo tko odvaja i izvlači ispod njihove kontrole. Jedino Hravti koji su poslušali i slijedili Franju Tuđmana i Kosovari sa Kosova su uspijeli reći Srbima i Beogradu jedno veliko i doživotno DOVIĐENJA.

Skywalker
26-06-2016, 09:37
Bude se desnicari sirom Evrope,svi sada traze referendum..ali ne verujem da ce do toga stvarno i doci..a bilo bi zanimljivo videti glasanje u svakoj zemlji posebno...Sto se tice Srbije..nas niko nikada nije pitao da li zelimo u EU,a danas je vecina ljudi protiv EU.
Ja licno nisam za EU otkad je Vucic dosao na vlast...do tad sam bio zestoki zagovornik EU integracija.

Vladajuca stranka pobedu na izborima dozivljava kao pristanak na sve njihove odluke..i ono sto im EU diktira..
Niti nas ja iko pitao o Sporazumu sa NATO! U Crnoj Gori je isto sve to proslo bezeferenduma.
To nije demokratija,tacka.

Ovakvi nam odlucuju o sudbini:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13495241_1239337656078054_1434789197937967551_n.jp g?oh=237c2620e13be7085c06101da20efda2&oe=580DE05A

"Cilj je da upozorimo na aktuelne probleme. Došli su da nas podrže i Nemci, Srbi, Česi, Poljaci i Hrvati. Pozvali smo i političare iz parlamentarne Narodne stranke naša Slovačka, ali niko nije došao", rekao je jedan od organizatora ekstremističkog marša "Stop likvidaciji Evrope", Marijan Magat.

U vatrenim govorima po dolasku na Trg slobode, zahtevali su "kraj diktature EU", "Slegzit", psovali nemačku kancelarku Angelu Merkel, pretili vešalima slovačkom predsedniku Andreju Kiski, optuživali muslimane za nasilje i perverzije, tražili oružje i da Slovačka hitno izađe iz šengenskog prostora kako bi sama mogla da čuva svoje granice.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=25&nav_category=78&nav_id=1147838

Picaferaj
26-06-2016, 09:49
Meni drago da su Britanci odjebali EU ali mi referendum isto smrdi. Da su vladajući htjeli ostat u EU, rezultat referenduma bi bio drugačiji. Možda ima nešto u Lošinoj "teoriji zavjere"

Skywalker
26-06-2016, 13:39
Ma i meni isto sve to izgleda sumnjivo,jos posebno sto su Englezi sami to pokrenuli..Da je neko drugi u pitanju,pa i ajde,ali bas oni..Videcemo u narednom periodu,sigurno ce se pojaviti neke teorije,sada su jos svi iznenadjeni.

P.s. Tek sad videh koliko sam izgresio u pisanju prethodne poruke :D

Grunf
26-06-2016, 13:55
Meni drago da su Britanci odjebali EU ali mi referendum isto smrdi. Da su vladajući htjeli ostat u EU, rezultat referenduma bi bio drugačiji. Možda ima nešto u Lošinoj "teoriji zavjere"

Ma to je jasno. Kampanja za ostanak je bila premlaka jer su htjeli van. Rekel bih da je to njihov odgovor na njemacki pokusaj prevlasti u EU. Englezi ne poduzimaju ovak velike i dalekosezne poteze bez da temeljito prouce kam ih to vodi.

NorthStand
26-06-2016, 16:17
Englezi su uvijek kontra Nijemaca, a glupi Nijemci nikako da nauče da moraju zdrobit samljet i spepelit engleze, već ko Hitler glumataju partnerstvo koje ne postoji, i koje završi tako da Rusi umarširaju u Berlin pod palicom Churchila.

dakle, umjesto što se igraju saveznika s nekim ko im je najveći neprijatelj, bilo bi im pametnije da odjebu kozu Merkel i dovedu nekoga tko će biti barem 10 posto hitlera ali s tom razlikom da ima jasne protubritanske stavove, a ne da dan ranije čitamo po svim njemačkim medijima ostanite, europe vas treba i slične patetične članke, a zapravo je preko svih njih govorila Angela Merkel, jer samo njoj treba Britanija u EU, i samo njoj trebaju izbjeglice pod palicom Židovije u europi.

a ja njima kažem, Židovi i lažni demokršćani, uzmite ih sebi ako baš tako žarko želite, ali nas u svoja sranja ne petljajte!

uglavnom EU je propali eksperiment, izbjeglice su najbolje to pokazale, i britanska odluka je posve očekivana i razumna, takvoj državi ne treba EU, malim banana državicama kalibra Hrvatska naravno da treba, samo pod koju cijenu ?

cijenu da će nam stranci ovdje odlučivat gore nego u vrijeme feudalizma.

model2
27-06-2016, 00:14
Ma to je jasno. Kampanja za ostanak je bila premlaka jer su htjeli van. Rekel bih da je to njihov odgovor na njemacki pokusaj prevlasti u EU. Englezi ne poduzimaju ovak velike i dalekosezne poteze bez da temeljito prouce kam ih to vodi.

Kad bi stvari bile barem tako jednostane , vecina drustvene i politicke elite,bankari i biznismeni su za ostanak VB u EU.

Kljuc koji je donio prevagu da ljudi glasaju protiv ostanka u EU osim dugogodisnje kampanje UKIP-a je bila borba u vladajucoj konzervativnoj stranci koja jako slici borbi unutar HDZ-a.Sa jedne strane su "moderni toryevci" na celu sa Davidom Cameronom i ostalom elitom stranke koji se zalazu za VB u EU i sve sto ide uz to a na drugoj pobjednickoj strani su toryevci koji se zalazu za jaku i suverenu VB i sve sto ide uz to na celu sa Borisom Johnsonom.

Osnovna ili najveca razlika izmedju ove dvije struje je sto prva iskljucivo gleda snagu britanije kroz ekonomiju i gospodarstvo dok druga strana gleda i neke druge cimbenike.

Izvadak iz teksta jednoga HDZ-ovca po kojem se moze naslutiti sta ce se jednoga dana dogoditi a povezano je sa ovim gore napisanim.

"... A pitanje svih pitanje je hoće li HDZ doživjeti političku i ideološku čistku i početi se razvijati kao prava europska, demokratska, konzervativna, demokršćanska stranka desnog centra, ili će ostati u okvirima rigidne populističke retorike u okvirima manje ili veće nacionalističke i klerikalne orijentacije, drugujući s najradikalnijim desnim skupinama s kojima su i u prošlom sazivu, zahvaljujući Karamarku, osvajali vlast. Jer, grubo rečeno HDZ će svoj novi put birati između osobnosti i svjetonazora jednog Plenkovića i u posljednje vrijeme omiljelog člana Hasanbegovića, kojeg je stvorio Karamarko svojim pogledom na stranku i politiku kakvom se, prema njegovu mišljenju, osvaja vlast u Hrvatskoj. I ne može se zanemariti kako je najveći broj članova HDZ-a, njih gotovo 100 tisuća, dao podršku upravo vođi s takvim svjetonazorom, takvoj nazadnoj i suvremenoj politici kratkovidnoj politici. A to su, zna se, dvije i te kako oprečne opcije oko kojih će unutar stranke sigurno biti bure. Prema mnogim procjenama HDZ bi se morao vratiti svome centru, a riješiti se radikalnih elemenata koji mu stalno samo štete. Ali, hoće li to prepoznati oni glavni u HDZ-u, koji uz Milijana Brkića sada vuku konce, veliko je pitanje ... "

Inkvizitor je napisao da britanija dobiva godisnje nekoliko puta vise nego sto daje u proracun EU-a ali to nije tocan podatak,oni svake godine izdvajaju oko 18 milijardi funti,dobiju 4,4 milijarde funti nazad zbog nekoga ugovora sto je sklopila M.Teacher i 4 milijarde za koje EU administracija bira gdje ce ih uloziti.Tih 4 milijarde nemogu biti ulozene u vojsku,zdravstvo,skolu ili bilo sto drugo sto drzava financira.

http://www.bbc.com/news/uk-politics-32793642

Na izborima su osim britanaca imali pravo glasati i SVI gradjani drzava komonvelta(npr. Indija,Pakistan,Banglades) koji imaju prebivaliste u UK dok npr. gradjani drugih drzava EU sa prebivalistem u VB nisu imali pravo glasa.

NorthStand
27-06-2016, 00:51
ako je hasanbegović radikalan i ako je HDZ radikalan samo zato jer želi njegovat neke konzervativnije poglede na politiku uređenje države i odnose s drugim državama, onda što tek reći o progresivnim socijalistima kako ih je drug tito zvao a zapravo komunistima pobornicima pobačaja pedera i svih mogućih ljudskih debilizama koje oni žele legalizirat pod parolom šatro slobode svakog pojedinca, a zarpavo upravo zato da naštete svakom pojedincu i cijeloj zajednici, jer oni ne služe onima koje zanima budućnost ljudske vrste, već onima koji populaciju svijeta javno žele svesti na 1 miljardu ljudi, proces eliminacije ljudi odavno traje u zapadnim državama svijeta, oni izmišljaju razne načine kako ga smanjit, lijek za rak postoji ali oni ga ne žele koristit upravo zbog toga.

prema tome, zanimljivo kako niti jedan idiotski imbecilni super retardirani novinar s bilo koje televizije i tiska nije u stanju o tome reći ni riječi, ali zato je u stanju HDZ nazivat radikalnim, iako je tu stranku osnovo partizanski general koji je gle čuda istim tim debilmia također bio radikalan jer je naravno odlučio odcijepit hrvastku od jugoslavije, što tim neradikalnim hrvatima nikad nije baš dobro sjelo, i uvijek im je takva politika politika u nacionalnom interesu bile previše "radikalna", pa ako HDZ mora birati između Hasana i Plenkovića, bolje mu je da bira Hasana da mi opet idemo malo putem "radikalizma" koji nam je omogućio državu demokraciju i istinsku slobodu, sve ono što nam usrani ZAVNOHovci antifašisti a zapravo komunisti i partizani ni u najluđim snovima nikada nisu ni htjeli napraviti ni dati, a danas se kite tuđim perjem i sebe stavljaju u kontekst borbe hrvatskih branitelja i nacionalista iz domovinskgo rata, gdje je obraz toj komunističkoj kopiladi kad to radi ? prvo su ustašama oduzeli činjeničnu borbu za NDH za koju su svi poginuli, a sada to rade i braniteljima jer sebe izjednačavaju s borbom istih, koliko su oni slični najbolje se vidi po tome da su se branitelji borili za samostalnu hrvastku a oni za hrvatsku u sastavu jugosalvije totalno ovisnu o diktatoru titu i naravno BG, to je njima valjda isto zavnohovcima čitaj mitomanima koji i srbe nadmašuju u mitomaniji, dakle isto im je kao i borba za demokraciju isto im je kao i borba za hrvastku van bilo kakvih međunacionalnih integracija s drugim državama i narodima, isto im je s debilima koji su pod parolom bratstva jedinstva radili najveći mogući genocid nad hrvatskim narodom, i isto im je kad se netko bori za BG ko glavni grad kao i za ZG.

i onda od takvih idiota, moram slušati o radikalnom HDZu. meni nikada HDZ nije bio dovoljno radikalan, i osobno i Tuđmana smatram smotanim pizduncom koji nije počistio govna onako kako bi ih ja na njegovom mjestu sigurno počistio, da ih nitko nakon mene ne bi ni špatulom mogao skupit. ali eto Tuđman je radikalni autokrat, a Hasanbegović neviđeni fašist koji se samo zalaže za lustraciju i dostojno komemoriranje komunsitičkih zločina koji su i danas obavijeni velom tajne, da se ne bi dične usrane partizane kjoim slučajem ukaljalu i da ne bi oni opet mogli nastavit ponavljat kako je usrani ZAVNOH temelj hrvatske, jer onda postoja upitno kakav su temelj oni hrvatske narpavili, to dobro znaju oni koji su ubijeni zato jer su htjeli hrvatsku, a ubijeni su od istih tih partizana i antifašista i kreatora ZAVNOH-a, ubijeni su zato jer su Hrvati i jer vole Hrvastku a ne Jugoslaviju, i jer su znali da će Hrvatski narod za razliku od kozetine kolinde koja ni danas ne zna, u Jugoslaviji biti obesrpavljeni upravo preko tih nakaradnih odredbi zavnoh-a koje su imale za cilj samo obmanut ovaj retardirani narod da što masovnije ode u borbu protiv vlastite države, eto to im nije radiklano mater im jebem, ali zato im je radikalno kad se voli Hrvatska više od partizanske komunističke gamadi i njihove tobožnje borbe protiv fašizma a zapravo borbe za poniženje cijelog hrvatskog naroda, i podređivanje istog za srbijanske uskogrudne ciljeve. i danas bi ti idioti, i HDZ i SDP vjerojatno bili dobri vazali BG, sudeći po tome da ko papagaji ponavljaju da se hrvatska temelji na borbi partizana i ZAVNOH-a. i borbi protiv fašizma, izgleda da komunizam u njihovim bijednim životima i partizanija koja se borila za isti nisu problem ni približno ko fašisti jer su ih tako preparirali pobjednici 2ww i oni biviši i sadašnji komunisti širom europe, no nije odvojiv nikada bio niti će biti komunistički režim od borbe partizana protiv fašista jer je upravo u tome i bila caka, da se pobije fašiste i na njihovom mjesto dovede komuniste, dakle svi koji seru da su se partizani samo borili protiv fašista i da nemaju veze s komunističkim režimom, neka odu još malo učit povijest jer je očito nisu naučili dobro iz prve.

prema tome, to je sve radikalno, a ne da Hrvati konačno žele da im njihova država služi njima, a ne komunističkim partizanskim govnima koja su najmanje zaslužna za slobodu naroda i stvaranje hrvatske države, nikakav Tuđman i Bobetko ne bi stvorili ništa bez podrške hrvatskog naroda koji je dao svoje najbolje da bi oni mogli ostvariti san o samostalnoj hrvatskoj državi, dakle nikakvi bivšim partizanima mi ne dugujemo ništa, već hrvatskim vojnicima koji su plod hrvatskog naroda. oni koji govore da su nam partizani stvorili državu su u velikoj zabludi, jer ni Tuđman ni Bobetko nisu bili partizani 1991 da jesu, sigurno se ne bi 100tine tisuća mladića priključilo hrvatskoj vojsci kojima su na čelu nekakvi partizani, ključno je bilo to da su se oni jasno odredili prema onom režimu državi i politici tadašnje političke klike, i zato su i dobili potporu tisuća i tisuća potomaka hrvatskih ustaša i domobrana, onih koje nisu komunisti i partizani uspjeli pobit jer su bili premladi da ratuju protiv njih tada, ali nisu bili premladi da im smlate državu 1990ih. :)

dakle, nikakvim mi partizanima zavnohovcima i antifašistiam ne dugujemo nitša, i svi koji to govore uključujući tuđmana lažu ko psi. i bilo bi im bolje da se okanu tih laganja, jer da smo mi državu utemeljili 1945, ne bi nikada imali ono što smo imali do 1995. prema tome, neka se drugarica Kolinda napuši one stvari i neka prestane lagati ovaj napaćeni narod i obmanjivat isti kretanarijama druga Tita, koji se proslavio upravo pod krinkom tih parola i parolašenja najvećim genocidom u 20 stoljeću nad hrvatima, kad se uzme u obzir da je Tito pobio najmanje 300.000 hrvata, a da je domovinski rat odnio 15.000 hrvata i hrvatica, onda se može dobiti jasni dojam koliko zlo i nesreća su za hrvate bili komunisti i partizani u odnosu čak i na četnike, kako one iz 2ww tako i one 1990ih, dakle to što Kolinda voli pričat samo o četnicima iz srbije, a ne i očetnicima iz hrvatske svojim dragim partizanima to mi je jasno, jer onda neće moći srat o tome da je ZAVNOH temelj hrvatske. iako je svakoj normalnoj osobi koja pogleda tko je bio kreator istog, jasno da u tom slučaju taj ZAVNOH moež biti samo temelj genocida nad hrvatskim narodom, jer je to direktna posljedica istog.

isti ti kreteni su dozvolili srbima da vladaju hrvatskom 45 godina, i bolio ih je kurac, jedino Tuđmana nije bolio kurac, ali i on je imao svoje grijehe jer se i on borio za tu bratsku zajednicu južnih slavena pa je bilo logično i da za oprost grijeha mora nešto konkretno i napraviti, da bi mu grijesi bili oprošteni, a to je državu izbavit iz tog "bratskog" carstva jugo slovena i osamostalit da nam više nikad BG i Srbija ne odlučuju o ničemu, a ponajmanje o tome koje će pokrajine biti sastavni dio srbije odnosno hrvatske. kao tšo znamo to se nije moglo napraviti bez rata, ali problem je što smo mi baveći se vanjskim neprijateljom zanemarili unutarnje, Plenković je na tom planu njega ne zanima lustracija ne zanima ga eliminacija komunističkih govana iz sustava, dakle karcinoma koji sustavno unitšava ovu zemlju pod parolom "smrt fašizmu sloboda narodu" ali zapravo ko drugarica Ingrid donose smrt samo hrvatskom narodu, a o slobodi zbog koje to tobože rade nema ni naznake.

dakle nikada se drugovi partizani i aprtizanke nisu borili za slobodu hrvatskgo naroda, čak ni u okvirima SFRJugoslavije, upravo te laži i na kontinuiranom ponavljaju istih oni grade svoju retadiranu politiku i paratiziraju već 80 godina ovim narodom, i opet ponavljam svaki debil koji glasa za SDP za mene nije nikakav katolik ni kršćanin, jer katolik i kršćanin ne glasa za komunistička govna, ne ide na misu pa poslje s onima koji negiraju Boga i progone vjernike ugodno ćaska, ali jasno mi je da smo mi retardiran narod s posebnim potrebama, samo hvala bogu ja prema takvim govniam mogu uvijek izrazti vrlo otvoreni prijezir i gađenje, kao i prema onom famoznom domoljubu Zdravku Mamiću, jer to nisu nikakvi domoljubi čim rade i žive takvim načinom na koji niti jedan domoljub ne živi.

domoljubi nemaju stotine tisuća eura ušteđevine jer rade krvavo za svaku kunu, ali ništa čudno u ovoj državi u kojoj je komunizam najvećim govnima omogućio primat u društvenim blagodatima ništa me ne iznenađuje osim gluposti da je HDZ radikalan, jer da je HDZ radikalan Mamić ne bi bio gost predsjednice niti bi dobio zaštitu vrha stranke od kaznenog progona, ne bi pričali da je to čovjek u nevolji kojem treba njihova pomoć, već bi tom smradu otpilili glavu doslovce i bacili je lavovima za večeru. ali to smo mi Hrvati, radikalno je tim idiotima nešto što nije radikalno već puka potreba za preživaljvanje, a ono što tamani naš narod i radili neviđenu štetu istome to nam je socijalizam liberalizma borba za ljudskost ljudska prava manjine itd, kad netko onu kozu novak srzić nazove desničarkom kao bujanec puknem od smijeha, žena je godinama vodila emisije otvorenog ko najveća skojevka, dosadno i nikada nije išla u srž problema samo da se ne zamjeri vrhuški, ali eto ona je još jedna velika domoljupka koja hvali svoje makarane zbgo partizanluka, i kudi bujančev osebujni stil gdje je mirjani rakić došao s petokrakom i kokardom u goste, kao to je previše direktan stil, da previše direktno je izjednačio dvije genocidne vojske koje su hrvate potamanile gore od malarije i kuge.

model2
27-06-2016, 01:36
i onda od takvih idiota, moram slušati o radikalnom HDZu. meni nikada HDZ nije bio dovoljno radikalan

Hrvatski slucaj je taj da ako si desni centar i domoljub odmah si oznacen kao desnica,komedija.

U hrvatskoj je desnica totalno marginalizirana skoro pa da nepostoji.

Najsmjesnije je to sto su proleteri uspjeli uvjeriti dobar dio desnoga centra da su desnica pa cak da su i radikalni.

NorthStand
27-06-2016, 01:41
Hrvatski slucaj je taj da ako si desni centar te domoljub i patriota odmah si oznacen kao desnica,komedija.

U hrvatskoj je desnica totalno marginalizirana skoro pa da nepostoji.

Najsmjesnije je to sto su proleteri uspjeli uvjeriti dobar dio desnoga centra da su desnica pa cak da su i radikalni.

HDZ je prepun udbaških i komunističkih kadrova, i oni istinski jesu radikalni, ali to su lijevi radikali odnosno jugo desničari.

dakle HDZ je radikalna JUGO desnica, a ne Hrvatska.

uglavnom, ništa me ne čudi, Plenković nije komunjara ali nije daleko od onoga što komunjare žele vidjet na čelu HDZ-a, dakle samim time ne valja, komunjare ne žele Hasana i zato im Hasana treba i dati, on je najavio da drug Tito putuje u stečaj tako mu Alah i poglavnik pomogao. :D

http://www.vecernji.hr/eu/unistili-su-nam-buducnost-mi-mladi-snosit-cemo-posljedice-1094811

nacifašisti u briatniji su glasali za izlazak, mladi su uglavnom nacifašistički orijentirani i njeguju vrijednosti kraljevske obitelji, a one su oduvijek u duhu nacifašizma. :de

https://pbs.twimg.com/media/CKJQyCZXAAAadqX.jpg:large

uopće me ne čudi da su britanci prvi presudili EUniji, to je nacija koja je uvijek njegovala prave nacifašističke vrijednosti života, s njima bih uvijek rado popričao o rasizmu i arijevskoj čistoći. :rofl

NorthStand
27-06-2016, 01:54
ovako ja se amo zajebava ali neka i neonacista i fašista, ovi ljevičari oni misle da oni imaju pravo na monopol ljudskog mozga, takva bahata govna nisu viđena nikada do završetka 2ww, od tada su se napeli preko medija i svih političkih kretena europe da od europe naprave kontinent debila, i u velikoj mjeri su uspjeli a one koje nisu napravili debilima njih su nazvali radikalnim ekstremistima ustašama fašistima itd, pa najbolje vidiš koliko je HDZ radikalan kad se poziva na partizaniju antifašizam i ZAVNOH, ej gdje se to desnica povezuje s borbom komunista osim kod nas ? gdje desica njeguje i baštini partizanske ustanke, osim kod nas, to i je problem naše desnice, ona umjesto da njeguje ustašluk ona njeguje partizanluk, ako već njeguje vojske 2ww ne bi li trbala njegova onu koju se borila za hrvatsku, kažu oni pa da ali to su bili fašisti ma boli me kurac ko su bili, da su partizanski idioti kreirali hrvatsku a ustaše s fašistima rušili istu, isto to bih mislio o ustašama, uopće se ne radi o priči fašist komunist već o tome tko se za što borio, a ustašama nitko a najmanje oni neće oduzeti povijesnu činjenicu kako to smrad mesić uporno radi da su se oni borili za hrvatsku, dok su se partizani napeli skupa s srbima da je unište i uništili je, za čiju korist danas jako dobro znamo. koliko štete imamo i dan danas zbog toga to samo dragi Bog zna, koliko smo štete imali za vrijeme 45 godina zuluma komunista gdje su oni radili bez nadzora doslovce što su htjeli i pojeo vuk magare, fašisti su problem fašisti i okupacija djela dalmacije i istre, a ja tvrdim da ni ti talijanski fašisti ako mjerimo u miljardama eure štete i ljudskim gubicima ne mogu parirat zločinima antifašista i hrvatskih izroda zvali se oni partizani četnici ili ustaše sasvim svejedno, njihova prisutnost je bila štetna, ne kažem da i ustaše nisu u mnogo čemu zajebale ali su barem pokušale napraviti hrvatsku državu, što ova stoka nije ni pokušala već je s saveznicima uprla snage da je uništi i to će trajno ostati mrlja svih onih koji su u tome sudjelovali, pa i Tuđmana.

Tuđmanu nikad pravaši nisu oprostili njegovu crvenu prošlost, prevario je neke, ali mngoi mu nisu vjerovali ni 1990ih upravo zato jer je s udbašima tikve sadio i stvarao državu, ljudi to ne mogu probaviti to što je on radio, iz kako kaže pragmatičnih razloga ali zato danas imamo "pragmatičnu" sjevernu koreju u srcu europe.

bilo kako bilo, danas hrvatskoj ne trebaju ustaše i partizani, pa mi nije jasno zašto se veliča partizane ako se ne veliča ustaše ? na to pitanje siguran sam ni jedan idiot iz HDZa mi ne bi dao normalan odgovor, pogotovo zato što veličanjem partizana se otvoreno baštini totalitarna jugosalvenska tvorevina koju su stvorili, a koja je od prvog dana služila neprijateljima hrvatske i hrvata za raskusuravanje s nama, jel to netko želi reći da oni koji obilježavaju zavnohe ko temelje hrvatske zapravo ne baštine komunizam i jugosalviju ? nisu li partizani nakon pobjede utemeljili upravo tu državu, a ne hrvatsku ? to falsificiranje povijesti koje je prihvatila i predsjenica i cijeli HDZ to je nešto odvratno za pratit, i zato je maks slaviček reako dotično da se goni u tri pičke materine, jer je nakaradna i jer ponavlja one stare otrcane laži komunista i antifašista koji su se s fašistima zakrvili samo zbog vlasti i vladavine, da ih hitler nije odlučio potamanit ko zečeve, još bi oni salutirali istome godinama.

kako to da se u slučaju ustaša ne slavi njihova borba za NDH, pa upravo zato jer se u svijetu na ustaše gleda ko na "kolaboracioniste" "kvislinge" i fašiste, dakle rasiste i asistene u holakaustu itd, dakle tu se ne traže alibiji za ono što je bila njihva politika i borba, ali zato bato kad su partizani u pitanju, bitna je samo borba protiv fašizma, tu se ne uzima u obzir zločine ne uzima se u obzir borba za jugoslaviju ne uzima su u obzir uspostava komunistčkog režima i njegovo nasljeđe muljanović i slični, dakle to je sve po njima pizdarija, ali ustaše zbog poraza u ratu i rasnih zakona logora i rimskih ugovora imaju odjeb ili ti ga "no pasaran" !

vidiš kako su uvijek prisutni ti dvostruki kriteriji, da se gleda onako kako se treba gledat, a to je da se današnja hrvatska država može poistovijeti samo s borcima za istu dakle braniteljima i ustašama onda bi se slavile ustaše a ne partizani jer njihvoa borba protiv okupatora je bila klasična borba za okupatora, srbina i komunista. ništa lakše i ljepše po hrvata nego fašista, dapače još gore. jer ni fašisti nisu bili toliko brutalni i genocidni prema hrvatima u onim okupiranim teritorijima, kao ova tobože antifašistička kukavelj, i zato kad HDZ to baštini on baštini propast naše države i našeg naroda, i samim time ne može i nije stranka desnice, a kamoli radikalne desnice, on je jedno abortus govno jedno neželjeno djete koje je otelo hrvatima pravu radikalnu desnicu, nacifašističku lištenu bivših partizana i komunista i svih onih koji baštine usrani ZAVNOH. dakle, takav HDZ nikome ne treba, kao što ni ustavu ne treba ZAVNOH.

jer tu počinju naše ne samo ideloške već i ekonomske i sve druge brige i problemi, onog dana kad i ako se uspijemo riješit zapadnih istočnih i domaćih antifašista, postat ćemo istinski slobodan naroda, a to pod obavezno uključuje izbacivanje ZAVNOH-a iz ustava naše zemlje ko tobožnjeg temelja moderne hrvatske države, kad bi se moderna hrvatsak država temeljila na tome, sigurno bi i dalje bila u SFRJugoslaviji, a pošto nije jasno je da se onda ne temelji jer ZAVNOH nije predvidio scenarij slobodne hrvatske, predvidio je hrvatsku samo u Jugoslaviji i to se nekom tobože demokracijom na crveni način, a sam Supek je rekao da ZAVNOH nije zaživio, i mi to slavimo šta slavimo svoju propast rijetko viđen narod s ovakvim retadiranom pojavom kao mi Hrvati, to se najbolje vidi i u nogometu, imamo ekipu za titulu i onda stavimo za trenera Čačića, to samo mi možemo napraviti.

NorthStand
27-06-2016, 02:15
i tko je pobogu kriv za RSK nego partizani i Tito, mislite li da bi bez tih govana bila moguća velkosrpska agresija i stvaranje RSKrajine? Mladić i Šljivančanin Adžiž Kadijević, čije su oni škole produtk nego komunistike antifašističke, i kada su ispekli zanat onda su naš došli ovdje klat 1991, modža su to ovi partizanski debili po određenim regijama hrvatske partizanskim zaboravili, samo jebiga mi koji smo bili i ostali na prvoj crti s srbima, malo drugačije gledamo na povijest i partizaniju od njih. jer smo hvala bogu svijesni što je napravial ta ista partizanija odnosno govnjarija za hrvate, u tim odnosima s srbima.

kažu oni ustaše su problem jer su surađivalle s okupatorima fašistima, a Srbi nam nisu bili okupatori u kraljevini Jugoslaviji ? Srbi nam nisu bili okupatori 1940ih tokom rata kad su ubijali hrvate u četnicima i partizanima, nisu nam bili okupatori ni za vrijeme komunizma kad su skupa s Titom uveli represiju i nadzor hrvatske, a nisu izgleda ni 1991 bili okupatori i negatori hrvatske, oni su po našim antifašistima ala milanović bili najveći afirmatori hrvatske, ala milorad pupovac popularno znan u našim naci krugovima pupavka.

mogu oni falsicficirat povijest kao mesić i lagat ovaj napaćeni narod, ali bando partizanska neki malo bolje znaju povijest od vas crvenih lažova i smradova koji ste srbima asistirali u najvećem genocidu u modernoj povijesti, bez brige neki vam to puno bolje pamte i nikada neće zaboraviti a kamoli oprostiti. a vi i dalje tepajte sami sebi kako ste antifašisti, jebem mater i vama i onima koji su od vas napravili "antifašiste". kako god se zvali, i iz kojeg god države dolazili.

ps ovo indirektno ima veze s temom, jer se Britanija zbog sličnih idiota našla u EUniji, i sada se konačno oslobodila, a svim jugoslavenima je to teško palo jer njima teško pada samostalnost bilo koje nacije i države, oni vole kad su nacije i države brišu granice i gube svoje identitete, zato i jesu antifašisti a fašisti su im svi oni koji to baštine, e zato sam ja ponosni nacifašist a oni kreteni neka i dalje seru o ZAVNOHu jebo im on mater.

model2
27-06-2016, 02:28
http://www.vecernji.hr/eu/unistili-su-nam-buducnost-mi-mladi-snosit-cemo-posljedice-1094811

Gori su nego jutarnji.hr i index.hr zajedno.

Upravo oni i njihovi kolumnisti forsiraju tu "modernu" desnicu ili tocnije desni centar ( mamic je primjer istog ) koji su centar centra a od desnog imaju samo domoljubne slogane i mahanje zastavom.To je potrebno da bi ih gomila pratila.

Znam da je jedan od kolumnista miljenik vecine vas ali to je moje misljenje.

NorthStand
27-06-2016, 03:00

Upravo oni i njihovi kolumnisti forsiraju tu "modernu" desnicu ili tocnije desni centar ( mamic je primjer istog ) koji su centar centra a od desnog imaju samo domoljubne slogane i mahanje zastavom.To je potrebno da bi ih gomila pratila.

ne ja nemam miljenike, ako misliš na ivkošića iako je hvalio ustaše za mene je on partizančina, uglavnom još nisam sreo u hrvatskoj čovjeka koji razmišlja kao ja, ni približno toliko sam nacifašističan i radikalan da me se i najtvrđi desničari boje. :de

toliko sam skreno u desno i vjerno slušam thompsona, da ne idem nikad lijevo na križanju staze, čak i kad nema desne staze ja idem uvijek desno. :D

http://www.youtube.com/watch?v=wRw73RmJiUc

uglavnom, nisam ljubitelj kvazi desničara i desnice, ponajmanje kolumnista a zapraov komunista s večerenjeg pofuk mi je najbolji primjer koj je to jugslavenčina neka se pohvali koliko je partizana imao u kući ,ja se kladim da je imao barem jednog.

uglavnom, srećom mi koji smo s ozračja velebita za nas ne postoji Jugoslavija, postoji samo Hrvatska, i nitko tko se bori za Jugoslaviju a pogotovo komunisti kod nas nema prolaza, mogu nas sve pobit ali ideju o NEZAVISNOJ DRŽAVI HRVATSKOJ kao što smo vidjeli ne mogu uništit, jer da mogu ne bih ja danas baštinio NDH i Ustaše s većim žarom od mojih predaka, ne bih ja danas volio hrvatsku više od bilo kojeg antifašističkog smrada kojemu hrvatska postoji samo ko geografski pojam kojim žele vladat.

dakle, ja znam kakve su bile ustaše takve ko i ja, i ne mogu me onda učit da je to bilo loše zato jer su surađujući s fašistima tu i tamo stali nekome židovu srbinu i ciganinu u čast bitorajca na žulj.

bilo je vrijeme najvećeg globalnog sukoba, ubijalo se ljude da nije bilo to dobro, ali se to moralo radit jer je bio rat, u svakom ratu se mora ubijat. što partizani i govna koja navijaju za istu đubradiju, što tako svoje zločine ne seciraju i to nad hrvatima ne nad nekakvim manjinama već nad većinom, komunistička govna su terorizirala većinu svugdje, i zato su oni sto puta gori od fašista, to što nas povijest i poltiiku uče govna koja nikada nisu niti će biti desno, to je drugi par rukava, ali mene ne mogu naučit daj e bilo dobro borit se protiv NDH, jer se svaki narod ima pravo borit za svoju slobodu koju može i mora ostvarit preko svoje države. u protivnom nema ni S od slobode. a njima je to fašistički zločin, a njima je to bio genocid i genocidna tvorevina zbog nešto židova i srba pobijenih, pa što oni svoje države ne nazivaju genocidnima i fašističkima nakon što su pobili milione drugih naroda i civlizacija, što izrael zbog palestinaca ne priča da je genocidan ? zato jer nisu svi mazohisti ko mi hrvati, nisu svi govna ko kvazi hrvati antifašisti da svoj vlastiti narod ocrnjuju i blate, mene ne smeta osuda zločina ustaša neka se osudi zločine svih, ali me smeta kada se gneeralizirajući preko ustaša pokušava oblatit legalni cilj borbe za NDH i čestitost hrvatskog naroda koji je uvijek bio tolerantan prema svima, pa i prema tim vrlo netolerantnim židovima koji glumataju žrtve, a prije 2ww su bili glavni teroristi u svijetu jer su svojim spletkarenjem proizvodili ratove preko amerike britanije francuske gdje su bili u većem broju prisutni ko manjina, zato meni Židovi ne mogu glumata viktimizaciju ko inkvizitoru i još nekima na ovom forumu, jer ja malo bolje znam njih i njihovu prirodu ponašanja. nobelove nagrade su sami sebi praktički dodjelljivali, drugi narod imaju daleko veće zasluge za razvoj ljudske civlizacije ali da slažem se imaju tu manu nisu Židovi, nisu odabrani narod od Boga.

sve u svemu, bez brige nema tog antifašista s večernjeg koji meni može reći što je desno a što lijevo, ja znam da desno u hrvatsoj ne psotoji kamoli radikalno desno, to su samo obmane i strašenje javnosti, dok u isto vrijeme postoji radikalna ljevica jugo desnica SDP koja sere javno i vodi građanski rat MI ILI ONI, i opet dobije milino glasova, jer su Hrvati komunistička govna koja se nikad nije dovoljno potaracalo, da su barem fašisti još tu govnjariju malo potaracali prije nego su kapitulirali, bilo bi nam puno bolje.

NorthStand
27-06-2016, 03:16
https://pbs.twimg.com/media/CKJQyCZXAAAadqX.jpg:large

uopće me ne čudi da su britanci prvi presudili EUniji, to je nacija koja je uvijek njegovala prave nacifašističke vrijednosti života, s njima bih uvijek rado popričao o rasizmu i arijevskoj čistoći. :rofl

http://www.youtube.com/watch?v=IF4NnwaTd3c

genije, genije genije, Nigel prvi britaner kojeg podržavam, iako bandira i capo ne gaje veliko mišljenje o dotičnom mene je osvoji na prvu. živio Nigle, živjela Velika Britanija van EUropskih granica.

NorthStand
27-06-2016, 03:31

http://www.youtube.com/watch?v=K8JsIEZ-kPI

samo za kolindicu i sve lažne desničare iz HDZ-a. jebo vas Tito i ZAVNOH.

ovo iznad su na žalost, bili jedini i pravi denisčari usuđujem se reći u cijeloj našoj povijesti, uz kralja tomislava i zvonimira jedino su se ustaše drznule promovirat ideju o hrvatskoj državi i bili spremni ginut za istu. a partizani bi sada to oduzelima istima, i skrojili svoju lažnu povijest i pričali bajke kako su oni utemeljli hrvatsku na ZAVNOHu, tko god da im je to dozvolio dozvolio im je da naprave reviziju povijesti i da lažu, dakle upravo ono što mesić stalno sere da ustaše rade reviziju povijesti a zapravo su je napravili partizani kad uporno seru da su oni zaslužni za hrvatsku, a u drugom svijetskom ratu su bili srpemni s crnogorcima i srbima ej našim najvećim neprijateljima u regiji uz talijane šurovat protiv NDH i pavelića, i oni sebe nazivaju nekakvim antifašistima i utemljiteljima države, i tito je tim kretenima uspio prodat priču o nekakvim ravnopravnim narodaim i državama unutar SFRJ, isto koliko je Britanija bila ravnopravnaa unutar EU, nema toga u takvim zajednicama uvijek ima povlaštenijih, Njemačka je najviše profitirala s EU i zato se zalaže za istu, dok svi ostali su maskote i tapkaju u mraku jer su im isprali mozak o euro vrijednostima i miru nakon hitlera, a prava je istina da je hitler imao manje vojnih misija od EU i NATO-a gledajući od 1945 do danas. hehe koje su to budale, koga oni prave ludim ? pa ne daju se baš svi pravit ludim, to je njihov problem ni uz medije nisu uspjeli preodgojit britanere a ni hrvate koji još uvijek njeguju nacifašističke vrijendosti, ali ih HDZ ne njeguje i zato ne može pobjedidt na izborima, jer je previše centralno a ovi seratori govore da je to problem što je previše desno, upravo je tu problem što nije uopće desno a kamoli radikalno desno, dam se kladit da bi HDZ razvalio na izboraim da odjebe zavnoh tita avnoj antifašističke vrijednosti jasno i glasno, da kaže otovreno da se time diče partizani i komunisti i da se oni time nemaju namjeru kitti čime se kite negatori hrvatke države kakvi su i bili partizani i njihvoi potomci od kad su iz pizde izletili, dakle nije to radikalno, istina nije radikalna ona je samo bolna za drugove i drugarice, a i treba da bude bolna jer nam je pun kurac njihovih objeda i laži, ili što bi oni rekli što je više obijeda i laži to nam je NDH projekt draži.

politički projekt NDH, uvijek je imao većinski legalitet a ostat će činjenica da su kolindini partizani iz rijeke boreći se tobože protiv okupacije zapravo poslužili pravo onako kretenski kako to samo hrvati i oni komunisti znaju, uništenju cijele hrvatske države i stvaranju nikakvih ovlasti unutar SFRJugoslavije, ne znam šta je to bilo dobroga iz bore partizana za hrvate, jer ni ta rijeka nije vraćena njihovom zaslugom, niti je sramota kad bi nam drugi oslobodili državu kako onaj kreten galić insinuira kako su drugima rusi oslobdoili državu, da su barem nama imali bi danas normalan narod a ne ove titositičke idiote, pogeldajte mađarsku njih je to samo ujedinilo a ne razjedinilo a ovi partizanski paraziti s jadrana i dalje talasaju putevima druga tita ko 1941 ko da su još uvijek pod fašističkom okuapcijom posebice sjeverni jadran do senja. od senja počinje hrvatska ja sam rekao da se mene pita isporučio bi ih sve talijanima, i rekao za vama ne treba niti jedan hrvat suzu pustit dok god svetkujete jugosalviju tita frljića i antifašizam ko vas jebe, i treba da budete dio italije, nećete biti dio italije ali vam ne smeta biti dio jugoslavije jel tako bando crvena ? e pa mene smeta pizda vam materina, vama i vašoj usranoj jugoslaviji koja je još sto puta gora od italije, da mogu birat uvijek bih birao italiju na suprot jugoslavije samo ti kreteni s sjevernoj jadrana biraju jugosalviju rađe nego italiju, jer su debili. i nikad se neće promjenit, vidmo po toj kolindi najbolje. njoj je ruski agent tito i dalje samo antifašist, i dalje njeguje zavnoh i njegovu stečevinu iako ga je deportilara s pantovčaka to je ona dvolična prijetvorna i lažna domoljupkinja kakvi su svi ti kvazi antifašisti, niti jedan domoljub nije antifašist partizan i komunist, one njihove priče da su bili partizani da bi vralti teritorije ja ne pušim ni pet posto, pričao sam s tim krretenima iz tih krajeva i dobro znam kakva su to zadrta jugosalvenska govna, i gori su od četnika ovo najbozilnije govorim za projekt hrvatske, nitko projektu hrvatske nije narpavio toliko zla koliko ta bratstvo jedinstvo žgadija, zato i vole tako žarko srbe u rijeci krku istri, jebote ko da su rođeni u pančevu a ne u hrvatskoj, srbi su im oslboađali krajeve djelili im teritorij talijanima, nitša im zamjerili nisu to su oni, govanca jugoslavenska zato i mrze tuđmana i sve one snage političke u hrvatskoj koje su konačno stvorile hrvatsku džravu, i nikad to neće oprostit desničarima čitaj ustašama, jer smo im se usrali u postojanje njihovoj jugo komunističko postojanje u brezovici likov si živio drug tito, šteta što nije bila Kolinda to tako doliči njezinoj poltiic koju vodi, krava glupa.

NorthStand
27-06-2016, 03:59
http://www.youtube.com/watch?v=5xyBJIFteXQ#t=35.964762

malo o ustašama, malo o nacifašistu Faragu deru oni propagandu ali derem i ja gdje mogu i gdje me ne zbaniraju u roku odmah :de

a ko ne bi volio Nigela čovjek zna kako objasnit riječima situaciju, rastura ih čovjek ko čačkalicu. :D

NorthStand
27-06-2016, 04:10
http://www.youtube.com/watch?v=IwLJMmdhSsE#t=83.345645

:rofl

Grunf
27-06-2016, 12:58
Kad bi stvari bile barem tako jednostane , vecina drustvene i politicke elite,bankari i biznismeni su za ostanak VB u EU.

Kljuc koji je donio prevagu da ljudi glasaju protiv ostanka u EU osim dugogodisnje kampanje UKIP-a je bila borba u vladajucoj konzervativnoj stranci koja jako slici borbi unutar HDZ-a.Sa jedne strane su "moderni toryevci" na celu sa Davidom Cameronom i ostalom elitom stranke koji se zalazu za VB u EU i sve sto ide uz to a na drugoj pobjednickoj strani su toryevci koji se zalazu za jaku i suverenu VB i sve sto ide uz to na celu sa Borisom Johnsonom.

Osnovna ili najveca razlika izmedju ove dvije struje je sto prva iskljucivo gleda snagu britanije kroz ekonomiju i gospodarstvo dok druga strana gleda i neke druge cimbenike.

Izvadak iz teksta jednoga HDZ-ovca po kojem se moze naslutiti sta ce se jednoga dana dogoditi a povezano je sa ovim gore napisanim.

"... A pitanje svih pitanje je hoće li HDZ doživjeti političku i ideološku čistku i početi se razvijati kao prava europska, demokratska, konzervativna, demokršćanska stranka desnog centra, ili će ostati u okvirima rigidne populističke retorike u okvirima manje ili veće nacionalističke i klerikalne orijentacije, drugujući s najradikalnijim desnim skupinama s kojima su i u prošlom sazivu, zahvaljujući Karamarku, osvajali vlast. Jer, grubo rečeno HDZ će svoj novi put birati između osobnosti i svjetonazora jednog Plenkovića i u posljednje vrijeme omiljelog člana Hasanbegovića, kojeg je stvorio Karamarko svojim pogledom na stranku i politiku kakvom se, prema njegovu mišljenju, osvaja vlast u Hrvatskoj. I ne može se zanemariti kako je najveći broj članova HDZ-a, njih gotovo 100 tisuća, dao podršku upravo vođi s takvim svjetonazorom, takvoj nazadnoj i suvremenoj politici kratkovidnoj politici. A to su, zna se, dvije i te kako oprečne opcije oko kojih će unutar stranke sigurno biti bure. Prema mnogim procjenama HDZ bi se morao vratiti svome centru, a riješiti se radikalnih elemenata koji mu stalno samo štete. Ali, hoće li to prepoznati oni glavni u HDZ-u, koji uz Milijana Brkića sada vuku konce, veliko je pitanje ... "

Inkvizitor je napisao da britanija dobiva godisnje nekoliko puta vise nego sto daje u proracun EU-a ali to nije tocan podatak,oni svake godine izdvajaju oko 18 milijardi funti,dobiju 4,4 milijarde funti nazad zbog nekoga ugovora sto je sklopila M.Teacher i 4 milijarde za koje EU administracija bira gdje ce ih uloziti.Tih 4 milijarde nemogu biti ulozene u vojsku,zdravstvo,skolu ili bilo sto drugo sto drzava financira.

http://www.bbc.com/news/uk-politics-32793642

Na izborima su osim britanaca imali pravo glasati i SVI gradjani drzava komonvelta(npr. Indija,Pakistan,Banglades) koji imaju prebivaliste u UK dok npr. gradjani drugih drzava EU sa prebivalistem u VB nisu imali pravo glasa.

Koji HDZ-ovac je to napisao? :nezna

I kak to da je Johnson pripadnik nazadnjačke desne politike, s obzirom da je gej? :D

Jakov
27-06-2016, 13:24
evo kako britanci gledaju na europu, triba ih samo razumit

https://www.youtube.com/embed/EkpS-yBj7gY?feature=oembed&;wmode=opaque

Picaferaj
27-06-2016, 14:12

I kak to da je Johnson pripadnik nazadnjačke desne politike, s obzirom da je gej? :D

U britanskoj politici gay-are su ektremni desničari. Pedofili su u većini a oni su uglavnom ljevica iako ih ima i desničara

model2
27-06-2016, 15:11

Nije gej imao je u proslosti poprilicno izjava protiv njih a sada ovaj zadnji poziv njima gledaj kroz politikanstvo , obecaj svima sve samo da se ispune tvoji ciljevi.Jednostavno u politici da bi proveo neke svoje ideja ponekad je potrebno obmaniti druge i suradjivati sa ljudima sa kojima se neslazes.Ako se cvrsto drzis svojih ideala i egzistiras u drustvu u kojem ti ideali nisu apsolutno vecinski neces doci na vlast a vlast je potrebna da bi mjenjao i kreirao drustvo u onom smjeru za koji mislis da je dobar.On sa tim pozivom nije mogao nista izgubiti jer su oni koji su bili za odlazak VB i glasali tako dok je usicario neke glasove koji su po broju glasova mozda bili presudni.Mozda to nije fer ili posteno ali to je realnost politike.

Moguca je opcija da je spremnost na te kompromise zbog vlastitog probitka i zarade , ja nikoga neidealiziram niti podrzavam jednu stranu samo pokusavam objektivno sagledati stanje stvari.

E sada on zastupa tu "staromodnu" britansku politiku gdje se gleda iskljucivo korist i interesi britanaca i britanije i jedinu pozitivnu pararelu koju sam povukao je ta da bi bilo dobro da i hrvatska ima takvu politiku koja zastupa iskljucivo interese hrvata i hrvatske.Podrzavam svaku ekonomsku,gospodarsku,carine i drugu suradnju sa europskim drzavama i narodima ali mislim da se temelj politike i nacionalinih interesa treba kreirati u hr a ne u bruxsellu.

NorthStand
27-06-2016, 17:36

nemoj zezat onaj gradonačelnik londona bivši je pederčina, pa to je milina, i on je bio za izlazak stvarno su progresivni ti britanski pederi. :rofl

NorthStand
28-06-2016, 02:58
http://www.youtube.com/watch?v=sLCb1cGROAw

NorthStand
28-06-2016, 03:12
http://www.youtube.com/watch?v=baCwRZ7Fbvc

Jakov
28-06-2016, 16:03
Soros je izgubio na Brexitu. Bio je izložen u funti jer je vjerovao da se neće dogodit.

http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-06-27/soros-was-long-the-pound-before-brexit-vote-says-spokesman

Picaferaj
30-06-2016, 02:58
http://www.youtube.com/watch?v=xmcOk_Z4op8

Jakov
04-07-2016, 10:17
http://www.wsj.com/articles/germany-could-offer-passports-to-young-brits-in-wake-of-brexit-vote-1467464839

njemačka nudi EU putovnicu mladim britancima koji su nezadovoljni brexitom

model2
05-07-2016, 23:03
Ima li Europe nakon Brexita?

Samu večer na dan britanskog referenduma o nezavisnosti, globalna kabelska televizija HBO je prikazala – namjerno ili ne, ali u svakom slučaju simbolično – film “Dan nezavisnosti”. I dok su Will Smith i Jeff Goldblum na malim ekranima vodili borbu protiv izvanzemaljske agresije, britanski su birači upravo, i neznajući, dobivali bitku protiv izvan-zemaljske europske birokracije u Bruxellesu.

Britanski su se građani tako 24. lipnja probudili u zemlji koja je opet krenula putem svoje pune državne nezavisnosti (neki su državotvorni političari s Otočja čak prethodni referendumski dan proglasili Danom nezavisnosti). Dvojbeno je hoće li država koju sada znamo pod imenom Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske doista ostati tako velikom ili biti svedena “samo” na Englesku i Wales, ali ono što je sigurno je da će, cjelovita ili okrnjena, Britanija od sada nadalje biti u mogućnosti samostalno nadzirati imigraciju na svoj državni teritorij, da ne će biti podložna ekstremnim i često suludim pokušajima pravne regulacije i standardizacije čitavog ekonomskog života, ne će joj biti izvana nametani progresivistički projekti poput rodne ideologije i homoseksualizma, a naposljetku, i britanski nacionalni identitet doživjet će novu afirmaciju. Naravno, u kojem će smjeru britansku državu i društvo voditi družina iz Downing Streeta ne možemo znati, no bitno je da o tom smjeru više ne će (su)odlučivati Bruxelles nego samo i isključivo vlast koju britanski građani izaberu.

Eurorealizam vs. eurofederalizam

Ishod referenduma od 23. srpnja, osim na samu Britaniju, imat će vjerojatno i veći utjecaj na sudbinu europskog kontinenta. Da, on je snažan moralni udarac eurofederalistima i vjetar u leđa euroskepticima svih boja, ali presudni će utjecaj imati na političku sudbinu eurorealizma. Naime, izlazak Velike Britanije iz Europske unije znači nepovratni kraj eurorealizma.

Kao treće, srednje stajalište u vizijama budućnosti europskih integracija, eurorealizam predstavlja pogled na Europsku uniju kao konglomerat različitih interesa njezinih država-članica i zalaganje za reformu Europske unije u smjeru zadržanja suvereniteta na razini nacionalnih država. Nasuprot eurofederalista, koji kroz postupno prenošenje isključivih nadležnosti država-članica i mješovitih nadležnosti u djelokrug briselskih ustanova nastoje uspostaviti federalnu Europu, eurorealisti zastupaju načelo supsidijarnosti, odnosno da se središnji politički autoriteti (u ovom slučaju europske ustanove) ne bi trebali baviti političkim i društvenim problemima koji su rješivi na lokalnoj, neposrednoj razini. Glavni predstavnik tog stajališta je politička internacionala Europski konzervativci i reformisti koja okuplja nacionalno-konzervativne i klasično-liberalne stranke s čitavog kontinenta, od kojih su najznačajnije vladajuće britanska Konzervativna stranka i poljska Pravo i pravednost.

Eurorealisti su na čelu s britanskim konzervativcima posljednjih godina sustavno institucionalnim putem propitivali i kritizirali napore europskih elita u prenošenju nadležnosti s država-članica na naddržavne ustanove. Malo je reći da im rezultati nisu bili baš impresivni. Vlada Davida Camerona nije uspjela ugroziti dominaciju njemačko-francuske osovine, više puta je preglasana prilikom izbora čelnih ljudi Unije i donošenja europskih zakona, a izgurana je i iz pregovora EU-Rusija-Ukrajina. Sve je okrunjeno Cameronovim dogovorom s Europskom komisijom oko “specijalnog statusa” Ujedinjenog Kraljevstva unutar EU, nakon čega mu je i dio vlastite stranke okrenuo leđa. Pola desetljeća takvih odnosa s EU britanski su birači nagradili jednim “ne” na referendumu u četvrtak, ocijenivši eurorealističku agendu kao nevjerodostojnu. “Brexit”, dakle, nije odbijenica samo onima koji bi u hrvatskom političkom rječniku bili unionisti, nego čak ponajprije jasno i nedvosmisleno “ne” eurorealizmu.

Nema reforme EU

U reakcijama na ishod referenduma, neki su ga europski državnici opisali kao upozorenje Europskoj uniji za njezinu lošu migracijsku politiku, a neki i kao poziv na reformu EU u smjeru veće nezavisnosti država-članica. Ipak, budimo realniji od eurorealista: šanse da će britanski referendum potaknuti briselske elite da preispitaju svoj eurofederalistički projekt otprilike su jednake onima da na Googleu pronađete normalnu fotografiju Nigela Faragea. Upravo suprotno, izlazak Velike Britanije znači da će Europska komisija i Europsko vijeće ostati bez predstavnika snažne vlade koji su imali običaj blokirati opasne odluke svojih kontinentalnih kolega, da će Europski parlament ostati bez velikih frakcija Konzervativne stranke i UKIP-a, da sastanci različitih odbora i ustanova EU više ne će imati oporbu u vidu uvijek informiranih britanskih predstavnika, itd., itd. Politička snaga suverenističkih vlada srednjoistočne Europe teško da se može mjeriti s onom Downing Streeta: u srazu s Berlinom i Bruxellesom oko definiranja smjera razvoja EU, oni gube.

To je razlog zašto nakon prošloga četvrtka samo izlazak iz EU ostaje alternativa utapanju u federalnu Europu pod briselskim elitama s totalitarnim ambicijama. Ako u ujedinjenoj Europi nema mjesta za suverene nacionalne države, tada to nije Europa čijim dijelom trebamo biti. Narod s najstarijom parlamentarnom tradicijom u Europi to je shvatio.

IscoAlarcoN
11-07-2016, 19:13
Jeben komentar... Bravo...

Jakov
18-07-2016, 10:55
naletio na komentar putnika iz US u Pariz gdje potvrđuje konstataciju da pada Schengan

Just been the Que.for over 3hours Charles de Gaulle coming from North America I have a EU passport and even that could not help You are right Schengan looks like its on its way out Absolute chaos !!!

goran2hr
13-12-2019, 13:53
https://www.vecernji.hr/vijesti/kako-se-srusio-crveni-zid-konzervativci-osvojili-mjesta-koja-nisu-imali-nikada-1366102

Tužan dan za eurofile. A laprdalo se kako su se Englezi predomislili i ne žele brexit. Kad ono, izbori kao potvrda referenduma. Pobijedili konzervativci, brexit ide sigurno, a funta skočila.

goran2hr
03-02-2020, 14:26
https://www.youtube.com/watch?v=xjQvSGwPY40

Čestitam Britancima, a osobito Nigel-u!

skater
12-02-2020, 19:22
Izlazak ne znači puno s obzirom da je u UK-u stanje poput Velikog Brata ili 1984. i da su Englezi kao narod pred uništenjem ili velikim problemima s obzirom da postaju manjina u vlastitoj domovini.

lightshadow
12-05-2022, 14:57
EU spremna suspendirati trgovinske protokole sa Velikom Britanijom zbog Sjeverne Irske

Dogovor poznat kao "Protokol za Sjevernu Irsku" bio je dio sporazuma o povlačenju Velike Britanije iz EU. Prema njegovim odredbama, potrebne su provjere roba koje ulaze u Sjevernu Irsku iz ostatka države a kreću se ka tržištu EU.

Posebni aranžmani uspostavljeni su za područje Sjeverne Irske nakon što su građani Velike Britanije glasali za izlazak iz EU 2016. godine, zbog činjenice da je to jedini dio te države koji ima kopnenu granicu sa EU. Prije Brexita, bilo je jednostavno omogućiti transport roba preko granice jer su obje strane pratile iste evropske carinske propise, što je značilo da prilikom procesa uvoza ili izvoza nije bilo potrebe za provjerama ili dodatnom papirologijom.

Nakon Brexita, uspostavljen je novi sistem trgovine jer EU ima rigorozan sistem uvoza hrane i carinskih provjera određenih proizvoda poput mlijeka i jaja, koji se uvoze iz država koje nisu članice bloka.

EU će vjerovatno brzo pokrenuti postupke zbog kršenja sporazuma protiv Velike Britanije i suspendirati njihov trgovinski sporazum ako vlada Borisa Johnsona predloži zakon kojim će opozvati svoje obaveze u vezi sa trgovinom Sjeverne Irske.

EU spremna suspendirati trgovinske protokole sa Velikom Britanijom zbog Sjeverne Irske (https://www.klix.ba/biznis/privreda/eu-spremna-suspendovati-trgovinske-protokole-sa-velikom-britanijom-zbog-sjeverne-irske/220512015)

Burzum
12-05-2022, 15:05
Uskoro neće biti više Velike Britanije, biti će ujedinjena Irska, imat će protestanti na sjeveru Irske autonomiju. Onda će Škotska također sigurno izaći, pa ni Wales neće htjeti biti zajedno sa Engleskom. Znači Engleska, Škotska, Wales, Irska.

lightshadow
12-05-2022, 15:12
Ne znam. Nama je bitno da smo radi Komšića jer britanska vlada je jedan od njegovih najvećih podržavatelja upravo sada prebacili lopticu u njihovo dvorište pa neka se malo igraju s Ircima u sjevernoj Irskoj i sukobljavaju s EU ( čitaj Pariz i Berlin ).

Zavadi pa vladaj. Nikidan im je prvi put u povijesti u ovih sto godina od kreiranja sjeverne Irske ( nakon šta je ostatak otoka dobio izborio samostalnost ) IRA postala najveća stranka u parlamentu sjeverne Irske i oni po prvi put po toj osnovi daju premijera. Neka se sad igraju. Znaju rovarit po Bosni nama pa eto neka im sad ovi rovare u njihovom dvorištu. Osveta se servira hladna.

Burzum
12-05-2022, 16:14
Ne znam. Nama je bitno da smo radi Komšića jer britanska vlada je jedan od njegovih najvećih podržavatelja upravo sada prebacili lopticu u njihovo dvorište pa neka se malo igraju s Ircima u sjevernoj Irskoj i sukobljavaju s EU ( čitaj Pariz i Berlin ).

Zavadi pa vladaj. Nikidan im je prvi put u povijesti u ovih sto godina od kreiranja sjeverne Irske ( nakon šta je ostatak otoka dobio izborio samostalnost ) IRA postala najveća stranka u parlamentu sjeverne Irske i oni po prvi put po toj osnovi daju premijera. Neka se sad igraju. Znaju rovarit po Bosni nama pa eto neka im sad ovi rovare u njihovom dvorištu. Osveta se servira hladna.

Ma imamo šansu blokirati Finsku i Švedsku da uđu u NATO dok se ne osiguraju prava za BIH Hrvate, to bi za njih bilo pet minuta posla, hrvatski suverenist predsjednik Zoran Milanović i Nino Raspudić se za to zalažu ali Milanović ne može sam bez vlade.

lightshadow
12-05-2022, 16:20
A gledaj, ja osobno mislim da je to bio dobar populistički potez da se skrene pažnja na naše probleme u BiH koje imamo s preglasavanjem Sarajeva al ono nećemo mi kao država blokirati takve stvari tako da to je eto malo dizanje prašine s naše strane i to je dobro da se digla prašina itd.

A šta se tiče tih ulazaka tih država u NATO evo čitam da je Rusija zaprijetila Finskoj vojnom odmazdom. Ne bih ja u to ulazio. Bolje se maknit od toga svega.

https://www.poslovni.hr/svijet/rusija-najavila-vojnu-odmazdu-prema-finskoj-4336790

Previše je to sjeverno da bi mi s time razbijali glavu i u to se petljali kao država. Neka se oni sami dogovaraju. Bolje da se ne petljamo previše u to ipak.